עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by manga05,

שלום, התקנתי ויסטה (ועכשיו חזרתי ל XP) והציונים שהיו לי שם היו בערך ככה: 4.2 - מעבד 5.4 - כוננים קשיחים 4.5 - זיכרון 2.0 - כרטיס מסך והיה עוד משהו שקשור לכרטיס מסך שקיבל 2.4 אז מכיוון שהכרטיס מסך שיש לי הוא מה שמאט את המערכת, ומכיוון שאת הכרטיס מסך שלי אני יכול להעביר למחשב אחר בבית שגם הוא יראה שיפור כתוצאה מכך, החלטתי לקנות כרטיס מסך חדש. אני לא משחק יותר מדי במשחקים, אבל כן מתכנן להריץ את ויסטה. המשחק שאני כן משחק בו הוא warcraft 3 (והכרטיס מסך הנוכחי מבצע עבודה נאמנה(בערך)) המפרט שלי הוא Motherboard : MSI 865PE Neo3-F (MS-6728) (i think LGA775) (bus width : 64bit, FSB : 800mhz, Bandwidth : 6400MB/s Chipset : Intel Springdale i865PE, AGP 3 - 8X . Intel 82801EB ICH5.…

• 6 תגובות
    • 613 צפיות
  2. Started by mrsph666,

שלום, אחרי משחק של 20 דקות ב - Unreal Tournament ברזולוציה של 1600x1200 כשכל האפשרויות הגראפיות על הכי גבוה, הסתכלי בטמפרטורות של ה - GPU וה - RAM... וזה מה שהיה: 50 מעלות ב - RAM 45 מעלות ב - GPU כאשר המאוורר פועל על המהירות המקסימלית, שהיא 6000 סל"ד! אגב, הכרטיס שלי הוא מדגם Asus Radeon A9600XT/TD האם זה בסדר ? האם הטמפ' נחשבבת לבסדר כשהיא 37 ב - GPU ו 40 ב - RAM כאשר אני מדבר ב - ICQ, גולש ושומע מוסיקה? הטמפ' בבית בערך 20 ~ 22 מעלות. זה חשוב לי מאד! לא ביצעתי OC ! תודה רבה לכל מי שיעזור!

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  3. Started by omera138,

יש לי מחשב בן שנה וחצי עם נתונים כאלו: מעבד:C2D E6320 1.86GHz זיכרון:2048 667MHz כ.מסך:Geforce8500GT 512Mb לוח אם:D946GZTS של אינטל מסך:LG lcd 17" עכשיו השאלה שלי כזאת: אם אני אחליף את הכרטיס מסך שלי בHD4850 512 Mb של SAPPHIRE אז אני אוכל להריץ משחקים כגון:COD5,PES2009,CRYSIS וכד' על הרזולוציה והאיכות הכי גבוהה? או שאני אצטרך להחליף גם את שאר החלקים במחשב? תודה לעוזרים..... בבקשה תגיבו כי אני רוצה לדעת.....

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  4. איך משחקים רצים לכם עם הדרייבר החדש? קצב פריימים טוב? למישהו יצא להשוות לדרייבר קודם ? תודה.

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  5. אהלן! לפני כמה זמן כתבתי פה על בעיה בכרטיס מסך, עכשיו זה רק הדרדר>< גיביתי את הכל ופירמטתי, והתקנתי את הווינדוס מחדש על כונן נקי אחרי פירמוט(windows 7 7100) הכל עובד טוב ויפה במחשב שלו, אבל כשאני מחזיר את ההארד דיסק למחשב שלי הוא פשוט קורס ומרסט את עצמו בזמן הטעינה של הווינדוס, בבוט.. ניסיתי לעשות ריפר והוא אומר שהכונן פגום וצריך להחליף אותו, אבל כאמור, אני כרגע כותב מהווינדוס שהתקנתי, זה עובד נפלא.. מה לעזעזעל אפשר לעשות?? כרטיס מסך -X1950, ואני חושב ששוב, הוא המקור של הצרות:[ תודה!

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  6. שלום http://www.skypc.co.il/pl_product~32569~8~0.htm נראה לי שהנתונים שלו טובים מכמה כרטיסים יקרים ממנו[ 8600GT/DD3]

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  7. שלום לכולם, רציתי לדעת אם היה לי שווה למכור את הכרטיס הנ"ל... כי לפי מה שאני רואה הוא שווה ל 9800, אז ז"א שלא הייתי צריך למכור במחיר כזה? כמה הוא פחות טוב מה 260 (192)?

• 5 תגובות
    • 612 צפיות
  8. Started by E-tay,

אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך הזה וברור לי שאני לא יוכל לנצל את היכולת המקסימלית שלו עם הלוח הזה.. אבל אני רוצה לדעת כמה זה משמעותי... איך אני ירגיש את זה? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 612 צפיות
  9. אורח
    Started by אורח,

What do you thing about that one: ? Model e-yama 17NE1-S LCD 17,0 (43 cm) TN Wide Angle Response time 14 msec (rise: 4 ms, fall: 10 ms) not 16ms, not 20ms, not 25ms Sync frequency H:22 - 82 KHz V:56 - 76 Hz Video bandwidth 135 MHz Viewing zone 337,9 x 270,3 mm Displayable colours 16,2 M Max. resolution 1280 x 1024 (75 Hz) Brightness 370 Contrast 350 : 1 Input video signal D-Sub mini 15 pin Dimensions (WxHxD) 387 x 404 x 197 Net weight 3,5 kg 2200NIS Ksp.co.il and is there something better in this price?

• 8 תגובות
    • 612 צפיות
  10. Started by amitaihasnes7,

אני חייב דחוף המלצה לכרטיס מסך בתקציב של 500 שקל. לתושבת pci-e. אני מחר קונה אותו ואני צריך את הכרטיס שייתן את התמורה הכי טובה מבחינה כספית (רוב הסייכויים שהם יציעו לי כרטיס או מ-ASUS או gigabyte בחנות שממנה אני קונה). אז אני צריך שהם יהיו לפי המחירים של החברות האלו. תודה מראש על העזרה

• 5 תגובות
    • 612 צפיות
  11. Started by Lancer,

כמו שהכותרת אומרת,מה הדרייבר הכי טוב והכי עדכני לכרטיס MSI RADEON 9800 PRO ? ואם אפשר לינק להורדה

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  12. Started by Avi.D,

** בבקשה לא למחוק - לאחר חיפוש לא מצאתי את מה שחיפשתי ** כרטיס מסך Gainward 9400GT 1024MB מעבד גרפי: NVIDIA GeForce 9400GT מהירות מעבד גרפי: 550 MHz זכרון: 1024 DDR2 מהירות זכרון: 350 MHz Bandwidth: 12.6 GB/sec Ramdac: 400Mhz חיבור ללוח אם: PCI-Express קירור: Passive (SilentFX) Video-Features: HDMI-Output כניסות ויציאות: HDMI + DVI + VGA הוא עולה 299 ש"ח - זה התקציב שלי, השאלה שלי היא כזאת: איזה משחקים כן יעבדו? האם משחקים חזקים יעבדו על מינימום? אני לא מחפש מקסימום. בבקשה זה ממש דחוף, קיבלתי מחשב חדש ולא שמתי לב שהכניסה היא PCI-E. יש לי 2 כרטיסים: 1. ATI x1650 2. GeForce 6800 אבל הבעיה היא ששניהם AGP, לכן אני חייב PCI-E - דעתכם? תודה רבה לעזורים

• 6 תגובות
    • 612 צפיות
  13. Started by Or94,

לחבר שלי יש מחשב עם מעבד I7 920, זיכרון 6GB ושני כרטיסי מסך HD4890 VAPOR-X בCF. היום רוב המשחקים לא תומכים בשני כרטיסי מסך והוא מתלבט אם כדאי לו למכור את שני הכרטיסי מסך ולקנות GTX480 או GTX470. איך הGTX470 או הGTX480 ביחס לשני HD4890? יש לו מארז HAF932 וספק של CORSAIR 850W.

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  14. אם אפשר תמונה של הכרטיס מקדימה

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  15. מה לעשות אני בור יש לי כרטיס מסך X700 של ג'יגהבייט קיצר אני לא יודע איך לחבר את הקאבלים שיראו בטלויזיה ואני גם לא יודע איך אני גורם לתצוגה להיות על הטלויזיה יאנו יש תוכנה או מה צריך לעשות X700 פרו 128 תעזרו לי בבקשה

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  16. Started by vizido,

שלום, קיבלתי היום מסך LG L1730B ואני מנסה לשנות את זווית ההטיה של יותר אחורה - אין לי מושג איך עושים את זה... משהו יודע?

• 5 תגובות
    • 612 צפיות
  17. Started by kikkler,

בזמנו, בתקופה שהוודו 2 שלט בשוק ונחשב לכרטיס הכי חזק שיש, הייתה אפשרות לקנות 2 כרטיסים ולחבר אותם בשביל להביא לתוספת ניכרת בביצועים - הרעיון הזה עבר מהעולם ?

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  18. Started by tom57,

MA78GM-US2H rev 1 (נראה לי, אני לא יודע איך בודקים) ?

19. Started by alon83438,

שלום! יש לי מחשב ישן יחסית, בן 4 שנים. לפני כמה חודשים, נשרף לי הכרטיס מסך... ומאז המסך מחובר לכרטיס הבנוי על הלוח אם. רואים די חרא, אז אני רוצה לקנות כרטיס מסך טוב, שיריץ לי משחקים כמו שצריך. הבעיה שאני די בטוח שאין לי PCI-E, יש AGP. אני רק לא יודע אם זה X4 או X8... איך אני בודק? אגב, המעבד זה פנטיום 4 2.4GHZ וג'יגה זיכרון פנימי. לוח אם אני לא יודע איזה דגם... אז אני צריך לדעת איזה סוג AGP, וגם המלצה לכרטיס שיעבוד טוב עם המערכת שלי. תקציב: 600 שח. תודה רבה לעונים!

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  20. Started by hagay21,

הכרטיס שלי מגיע עם אפשרות vivo ובתוכנה המצורפת אין אפשרות לתכנת הקלטה לשעה מסוימת. מישהוא מכיר תוכנה יותר טובה עם אופצייה לכוון הקלטה לפי שעה?

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  21. סתם כי אני כבר לא מתעסק בכל העולם הזה של חומרה חדשה ואין לי מושג מה טוב יותר ומה פחות טוב.+ תודות! ;D

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  22. Started by T1,

שלום לכם, לפני בערך שנתיים רכשתי מKSP מחשב שעד היום אני די מרוצה באופן כללי מהביצועים שלו, סה"כ מערכת מאוד אמינה. Intel core 2 E7400 2800Mhz לוח אם שגם נחשב בזמנו טוב מאוד לאוברקלוק-Gigabyte GA-EP43-UD3L 1066mhz זכרונות 4GB 400MHZ לא זוכר את החברה אבל נחשב מוצר איכותי. ספק כוח- וכאן בעצם השאלה- יש לי טרמלטייק 420W. לא יודע אם זה קשור, אבל היה לי בעבר כ.מסך שקניתי עם המחשב- GT9800, נדמה לי 512 מגה, שיחקתי עליו בעיקר משחקי ספורט-ההכי כבד NBA2K11, ואפשר להגיד שדיי אהבתי לשחק על ההגדרות הכי גבוהות עד שפשוט יום אחד(בחודשיים שלפני קצת התחילו ארטיפקטים אבל קלילים) הוא החליט שהוא לא יכול יותר והוא נשרף, הסתבר שהכרטיסים האלה חזרו אליהם עוד הרבה פעמים. כרגע יש לי כרטיס נקרא לזה "ח…

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  23. Started by ofsher,

שלום לכולם אתם יכולים להסתכל במפרט שלי ולראות שיש לי X550 בזמנו כשקניתי לא תיכננתי לשחק במחשב יותר מדי.. רק CIV4 וכאלה שהכרטיס מריץ חלק מה לעשות ועברה חצי שנה מאז שקניתי את המחשב ופתאום התחלתי להתעסק עם משחקים כבדים כמו OBLIVION ו - FARCRY שקניתי ב-25 שקל!! ממש משתלם בכל אופן, מיותר לציין שהכרטיס לא מחזיק את המשחקים אלא אם אני משחק בגרפיקה הנמוכה ביותר (אני לא מתפשר על הרזולוציה במסך 19 אינטש = לפחות 1024X768) איזה כרטיס כדאי לקנות למפרט שלי ואנא להתחשב שיש לי תמיכה ב - SLI... אולי כדאי NVIDIA אפילו שהבנתי ש ATI חזקים יותר??? אני רוצה מן הסתם כרטיס מסך שיחזיק את כל המשחקים באיכות הגבוהה ביותר ויספיק לפחות לשנה ומעלה. יש לי עדיפות ל512 מגה זכרון בכרטיס מסך DDR3 שאלה נוס…

• 5 תגובות
    • 612 צפיות
  24. טוב,אז הכרטיס מסך "מת" יש שיבושים בתצוגה כבר מהבוט ומהבדיקות שעשיתי כל הסימנים מראים על כשל בחומרה,הוא היה 8800GTS 320MB של BFG, והאמת לא הראה ביצועים מרשימים כבר מההתחלה.כך שלשם שינוי אני אקנה ATI אז אני מחפש כרטיס חזק למשחקים בלבד של ATI עד 1000 ש"ח (אם משהו מוכר יד שניה(במצב תקין מין הסתם) אז אני גם אשקול את זה תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 612 צפיות
  25. Started by Double-U,

שלום חבר שלי רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלו עד 700 ש"ח והוא קונה מIVORY והוא רוצה להריץ LEFT4DEAD טוב המפרט שלו: מעבד : AMD ATHLON 64 X2 3800+ כרטיס מסך : 256MB 7800GT 2GB RAM לוח אם : DFI LANPARTY UT NF4 ULTRA D ספק : enermax 485W תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 612 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.