כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מתלבט בין שני סוגי מסכים 1. LG L1780U 2. SAMSUNG 710N בלי קשר למחיר מה יותר מומלץ תודה
-
- 6 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אני מחפש מקלדת ממולצת עד 170 ש"ח - אם יש לכם משהו טוב להציע או שאפשר להתפשר במשהו פשוט של 80 ש"ח? כמו כן אני מחפש מסך 17 LCD עד 1750 ש"ח ממולץ. שלאה נוספת אני מתכוון לקנות המחשב בחלקים האם כדאי לשלם עוד 200 ש"ח ושירכבו לי ? (כדי לקבל גם אחרויות כוללת) אף פעם לא הרכבתי מחשב לבד, נראה לי שזה לא מסובך, זה יכול להיות בעיה? (כמו להרכיב את הCPU, והחיבורים למארז?)
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
BenQ FP71E http://www.benq.com/wm/front/benqmain.asp?MenuHead=137&ShowType=program&FileURL=product.asp&style=13271&headline=Tech%20Specs&model=FP71E&GenMenu=&RootId=undefined VS BenQ FP71G http://www.benq.com/wm/front/benqmain.asp?MenuHead=137&ShowType=program&FileURL=product.asp&style=13241&headline=Tech%20Specs&model=FP71G&GenMenu=&RootId=undefined VS Samsung 710N http://product.samsung.com/cgi-bin/nabc/product/b2c_product_detail.jsp?eUser=&prod_id=MJ17ASKN&selTab=Features אוקיי התמזל מזלי ואני יכול לבחור עד להיום אחרי צהוריים בין שלושלת המסכים האלו לא משנה פה המחיר. כתבתי פה לינקים ישירם למסכים עצמם ולנת…
-
- 5 תגובות
- 602 צפיות
-
-
צריך את העידכון האחרון של הכרטיס מסך ATI READON X800XL 256 אם יש לו את כמה עידכונים איך נאי אדע לקחת את מה שהכי מתאים? תודה ... 2יי 2יי...
-
- 4 תגובות
- 507 צפיות
-
-
יש לי כרטיס geforce 4 mx 400 128mb וסתם.. רציתי לבדוק אותו בתוכנה. קיבלתי ציון: 168. איך זה בשביל הכרטיס?
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
-
היי שלום לכולם ביום רביעי אני אמורה ליקנות מסך חדש הצרכים הם מיקצועים לגרפיקה ותלת מימד בכול אופן בדקתי ליפני את ההיסטוריה של הדיונים על מסכי CRT (גם את התרד של מסך לכול דורש פתחתי תרד בגלל דחיפות העניין מקווה שזה בסדר) בפורום וראיתי את הביקורת על הסמסונג אצל היבואן ישנו רק אחד כרגע מתצוגה והוא תימחר אותו ב 1450 לעומת זה הוצע לי ViewSonics P97f+SB שאליו אין שום איזכור בפורום ב 1875 http://www.viewsoniceurope.com/UK/Products/CRTProf/P97f+SB.htm בהיתחשב בשירות הידוע לשימצה של סמסונג ניראה קצת מסוכן מסך מתצוגה אבל זה עדיין הפרש משמעותי כספית מישהוא יודע לגבי ViewSonics ויכול לעזור לי בהתלבטות אור
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
מאז שעידכנתי את לגירסא החדשה.. המשחקים זזים באיטיות מורגשת... יש סיבה כלשהי?.. זאת בעיקרון השאלה היחידה.. עוד שאלה קטנה... יש לי 2 אפשרויות להורדה... אחת גדולה יותר.. עם ההוספה הזאת של ההגדרות משהו כזה... אז יראו יותר טוב.. או שזה ישנה משהו באיכות אם אני אתקין את הגירסא הגדולה יותר?.. תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 706 צפיות
-
-
מה זה פסקל שרוף מה אפשר לעשות יש לי זה אחריות תודה לכל העונים
-
- 4 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אני משדרג את המחשב שלי ולאחר הרבה שיטוט באינטרנט אני מסתפק בין הדגמים הבאים: 1050 gigabyte FX 6600GT 256MB PCE 875 Sapphire X600XT 256MB PCE א) מה לדעתכם כרטיס יותר טוב? ב) על איזה כרטיס אתם ממליצים במסגרת תקציב עד 1300 ש"ח
-
- 8 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אז ככה יש לי כרטיס מסך 6800GT של ELSA. היום התקנתי את הדרייבר החדש 76.41, אז ככה הכרטיס עומד על טמפרטורה דיי רגילה 60 במנוחה.. אבל הבעיה היא שכל דרייבר שאני מתקין מעל 70 הכרטיס פשוט ניתקע לכמה שניות ואז ממשיך, ולפעמים קורה שהוא בכלל ניתקע. אז השאלה שלי האם יש דרך לפתור את זה? או שזה בעיה בכרטיס שלי? תודה לכל העוזרים!!
-
- 5 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אחרי שעידכנתי את הלוח אם אז כול הבעיות שהיה לי עם הכרטיס מסך נפתרו לי עכשיו ב- 3dmark05 אני מקבל תוצאה : 3260 הודות לחברת זיגזאג שעזרה לי בלי הם לא הייתי יודע מה לעשות !
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
-
אני צריך כרטיס מסך נחמד למחשב של דוד שלי וזה מה שהטכנאי שלהם הציע... עכשיו אני יודע שהכרטיס הזה לא משהו ושזה לא באמת 256 מגה אבל הם לא הולכים לחרוש על דום 3 וכו' אז רציתי לדעת עד כמה הכרטיס הזה גרוע ? בו נגיד את סימס 2 הוא יריץ טוב ? על איזה ג'יפה אחר אתם ממליצים ? (לא ראדון ...החנות לא מספקת כאלה ) כמו כן זה אומר להפעיל גם את תוכנת אוטוקאד למי שמכיר ... האם היא צריכה כרטיס מסך חזק או שזה לא קשור ?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום.. אני צריך את עזרתכם.. (שוב) נבדקתי אצל רופא עיינים ועלי לעשות טיפולים בעתיד, אבל בינתים.. אני חייב מסך חדש שפחות יכאיב לעיניים. אז ככה השאלות שלי: 1) LCD פחות מכאיב לעיינים? 2) על איזה מסך הכי כדאי ללכת? 3) אם כבר LCD אז של איזו חברה? אני אשמח להשאר עם מסך CRT.. תוכלו גם להמליץ לי על דגמים טובים?
-
- 5 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום , ביקרתי במספר חנויות והתרשמתי ממספר מסכים : samsung syncmaster 710N http://zap.co.il/model.asp?model_id=37692 מהירות תגובה :12 מילי שניות ניגודיות : 1:600 בהירות : 300 sony sdm-s74H lhttp://zap.co.il/model.asp?model_id=38852 (בזאפ מצאתי רק את הדגם עם S בסוף אבל אני כמעט בטוח שההבהדל היחידי ביניהם הוא בחיבורים בלבד ) את שני המסכים הללו ראיתי אחד ליד השני בתצוגה ולסמסונג היו צבעים קצת יותר "חיים" (כנראה בגלל שהניגודיות אצלו היא 1:600 ואילו אצל הסוני הניגודיות היא 450:1 ) אבל מניח שאתה ההבדל הקטן ניתן לגשר ע"י כיוונונים במסכים . זמן תגובה : 16 מילישניות קונטרסט : 450:1 בהירות : 250 עוד מסך שמצא חן בעיני הוא sony sdm-hs75S http://zap.co.il/model.asp?…
-
- 70 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
היי כולם, אני עומד לקנות מסך LCD חדש (כנראה תוך שבוע-שבועיים). אני מתלבט בין כמה דגמים. ה-2 הנפוצים והמוכרים הם: LG L1730B ו- Samsung 710T שמעתי ששניהם מצויינים, ויש עליהם ביקורות טובות מאוד, והם אפילו עולים אותו הדבר (1900-1950 ש"ח). שמעתי שהאחריות של סמסונג על הפנים (מחליפים רק אחרי 20 פיקסלים שרופים), אבל נראה שהצג שלהם פשוט טוב יותר (הוא יותר מהיר וזה חשוב למשחקים, ויש שאומרים שהתמונה שלו גם נראית יותר "חיה"). אני ממש ממש רוצה לשמוע ביקורות של אנשים שיש להם את אחד הצגים האלה. ה-LG מאוד דומה ל-L1730S, והסמסונג מאוד דומה ל-710N / 710TM, אז מי שיש לו את אחד הדגמים האלה - בבקשה שכן כן ישאיר תגובה. אני מחפש גם ביקורות טובות וגם רעות, אז בבקשה תגידו כל מה שיש לכם להגיד על…
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום קניתי כרטיס טלווזיה של LIFEVIEW FLY VIDEO 30 התקנתי אותו והחומרה החדשה זוהתה ועד כאן הכל בסדר. קניתי חיבור S VIDEO וחיברתי אותו ללווין לפחות ניסיתי תמונה אין יש על מיני פסים על המרקע וסאונד לא שומעים ניתקתי את ה-SVIDEO וחיברתי ל-VIDEO IN והתמונה עולה והכל עובד בשביל לשמוע סאונד אני צריך לתקוע בננה לתוך האוזניות של הטלווזיה. האם חיבור ה-SVIDEO שלי דפוק האם למישהו יש מדריך שמסביר איך לחבר? האם הדרך ה-SVIDEO אני מחבר את המחשב לטלווזיה או הממיר בכדי לראות על מסך המחשב או למה נועד חיבור ה-SVIDEO איך לחבר את הכרטיס עזרה דחוףףףףף תודה
-
- 3 תגובות
- 511 צפיות
-
-
התקנתי את הכבלים נכון, התקנתי inter video windvr3, הפעלתי אותו ואני לא רואה כלום... יש למישהו מושג מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
תראו לפני איזה חושים קניתי מסך של סאמסונג הקיצר השבוע ניסיתי לשים אותו על ההגדרות הכי בהירות אז שמתי אותו על הכי בהיר שאפשר והקיצר לא ממש ראו הכי בהיר כאלו ראו די בהיר אבל אם אני לא טועה אז כששמים על הכי בהיר כמעט ולא אמורים לראות כלללוםםם אז הקיצצר עכשיו שזה על הגדרות מקסימליות של בהירוות רואים יחסית בהיר אבל לר כל כך אז זה אמור להיותתת ככההה????
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אז ככה.. בדקתי את הכרטיס מסך שלי כמו שאתם יודעים nVidia 6600 GT GDDR3 128MB והגעתי לתוצאה מגעילה של 3070 רציתי לדעת אם זו תוצאה סבירה או שאני אמור לקבל יותר? ואם כן מה אני אמור לעשות עם זה.. (הגדרות טובות יותר וכו'), יש לי דרייבר הכי מעודכן שהורדתי אתמול מהאתר של LeadTek ובדקתי באתר של נוידיה שזו אותה גרסא אז אין בעיה והטמפ' של הכרטיס 41 .. מה אני עושה אם יש מה לעשות ? תודה ויום טוב
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום,כן.. אני שוב פותח ת'רד על כרטיס המסך שלי, אני פותח עוד ת'רד על הכרטיס בבושה (במיוחד ממך,Milk-Inc ,אתה שם לב בסדירות לת'רדים שלי) יש לי כרטיס מסך ,שממש הוצאתי עליו את הנשמה. גייסתי 900 ש"ח מכל מה שהיה לי כדי ליקנות אותו. חשבתי שכבר אני יוכל להינות ברמה נורמאלית ממשחקי המחשב האהובים עלי ,לא ציפיתי לרמה גבוהה,רק לרמה סבירה. אני לא יודע אם בשכל,אבל קניתי את הכרטיס nvidia Geforce 6600 256mb 128bit של gigabyte. מאז שקניתי אותו התחילו ליהיות בעיות כאלה: 1) לא כיף בכלל במשחקים. (הכרטיס נקנה עם מחשב חדש,ומייד שמתי לב לירידה באיכות של המשחקים) 2) תקיעות - נתקע במשחקים וסרטונים 3) מסך שחור - כל שניה המסך משחיר וחוזר לעצמו,משחיר וחוזר לעצמו.. עד שצריך לעשות ריסט. הורדתי…
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם חבר שלי רוצה לקנות RADON9500 pro ואני רוצה לדעת בשבלו כמה שווה לו לקנות יד שניה כזה כרטיס תודה מראש?
-
- 11 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום לכולם... לא יודע אם זה שייך לפורום הזה אבל נראה לי שכן. אני רוצה להרכיב מחשב HTPC וכמובן שאני רוצה את האופציה להקליט מהממיר הדיגיטלי למחשב. אני יודע שכל כרטיס מסך עם VIVO עושה את זה אבל אני רוצה משהו יותר איכותי מה האופציות שעומדות בפניי? בנוסף אני רוצה לשים גם כרטיס טלוויזיה אנלוגי בשביל האופציה להקליט שתי תוכניות בו זמנית, כדאי? זה יקליט את שתייהן ברמה גבוהה? (כמובן עם 2 הארדיסקים שונים). ועוד משהו, יש איזהשהם אתרים עם לוח התוכניות של הטלוויזיה? (על מנת לנסות ולעשות משהו דומה ל TIVO, שמעתי שזה אפשרי עם יש אתר שתומך בזה.) תודה לכולם.
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
אין ספק שמחירו של הראדאון 9800 פרו ירד פלאים מאז שיצאו כל מיני איטיאיים ונווידיות חדשים למיניהים!אני נחשפתי לכרטיסים האלה רק מקריאה בפורומים באתר זה כשרציתי לקנות את ה9800 פרו שלי יעצו לי ללכת על כרטיס מקורי של החברה ופה קיבלתי המלצות גם על חברות אחרות קניתי אותו ממש סמוך ליציאת ה 6600גי-טי שעוד לא יצא בתצורת AGP אני מוכרח להודות שה 9800 פרו פשוט כרטיס מעולה גם כשהוא מגיע מחברות אחרות ולא צריך להיות חשש שהוא מגיע מחברה אמינה כמו ספייר הרקולס קלאב 3ד וכו מה גם שמחירו מפתיע ומי שרוצה לדחוף את המחשב שלו 3 צעדים גדולים קדימה זה כרטיס מעולה! הנה הוכחה שזה כרטיס פשוט מצוין! http://www.techtree.com/techtree/jsp/showstory.jsp?storyid=52818&upto=4
-
- 46 תגובות
- 3.1k צפיות
-