עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by 3emi,

הגיע הסטריקס אני עכשיו מנסה להבין אותו לא נוגע ב OC רק שימוש רגיל שמתי לב אבל שהתדר העליון בבוסט משתנה כל הזמן בלייב בתוך משחק בכרטיס הקודם שלי התדר היה נשאר קבוע בבוסט זתומרת התדר היה יורד ל 135 בסרטוני מעבר ודסקטופ אבל ברגע שהבוסט נכנס לפעולה הוא היה יציב על התדר הקבוע שלו 1202 והצלחתי להביא אותו ל 1280 ב OC יציב כרגע שהכרטיס נכנס לתדר בוסט יש משחק של בערך 50 לפה ולשם הכי גבוה שראיתי 1367 הכי נמוך 1300 ומשהו יהיה קצת קשה לבצע OC מדוייק שהתדר משחק ככה עריכה" נראה לי שעליתי על העניין ה POWER LIMIT היה על 100 אחוז ברגע שהעלתי אותו אז התדר במשחק היה יציב על 1367 וראו שהשימוש בכח הגיע גם ל 113-115 אחוז אז כנראה זה קשור מה שאני לא מבין זה למה שהכח היה על 100 אחוז בה…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by david16tt,

הי קניתי 970 GTX לפני שבועיים בערך מסוג WF 3 GIGABYTE על ההתחלה שמעתי את הרעש של ה COIL WHINE כשהכרטיס במאמץ....אגב הטמפ 30 במנוחה 60 במאמץ שדי טובים קירור באמת טוב... רציתי לממש אחריות על זה התשובה שאמרו לי זה הרעש של הכרטיס כשהוא במאמץ ואמרו בגלל שיש 3 מאווררים ולא 2 שלא ממש הסבר טוב לרעש COIL WHINE שיש.... איך אפשרות לעשות כלום עכשיו רק אם זה יהיה ממש חזק ויתגבר אז אפשר לשלוח להחליף?

3. Started by leahd3,

אוקיי אז אם אתם עוקבים אחרי הפורום אתם וודאי ראיתם שהיה לי בעיית מתחים בין שני כרטיסי 970 ב SLI לאחר התעסקות רבה מצידי גילית מה הגורם לבעיה וזהו הדרייבר עם שילוב של ASIC של הכרטיסים אצלי היה בעיה שאחד הרכטיסים נתן בוסט ל 1380 ואחד נתן ל 1418 מה שגרם בSLI להורדת תדרים ששניהם יעבדו על 1380 ןבהתאם הכרטיס המהיר יותר הוריד מתח לאזור ה 1.115 שזה נמוך מאוד!!! במיוחד למאמץ מלא. דבר זה גרם לי לקריסות אפילו בווינדוס. היום הלכתי לTMS ושלומי וקיריל פשוט קיבלו אותי בזרועות פתוחות והבנה.... למרות שאחד הכרטיסים נררכש יד שנייה ( יומיים לפני). יכלו לומר לי נשלח ליבואן חכה שבוע ודברים בסגנון אבל ממש לא!!! פשוט מאוד דאגו לי לכרטיס עם ASIC תואם עכשיו יש לי 82% ו 78% כאשר אחד בבוסט ל …

4. Started by k534d,

יש לי את הספק MODU82+ 525W http://www.enermax.com/home.php?fn=eng/product_a1_1_1&lv0=1&lv1=54&no=1 האם כדאי לי לרכוש את ה 390 או 970 (אין לי בעיה לחכות חודש חודשיים בשביל שירדו המחירים של 390x ) השאלה אם הספק יחזיק את המערכת? וכמובן האם אני אקבל ביצועים טובים יותר?

5. Started by furyanaor,

תהיתי אם בכלל פתוחה בפניי האפשרות לשדרג את הכרטיס שלי. כרגע יש לי 760 והשתמשתי במיליון מתאמים כדי להגיע ל6+8 כמו שהוא דורש שם וכבר לא נשאר לי אפילו חיבור מולקס אחד פנוי בגללו.. הכרטיס לצערי לא מספיק טוב בשבילי וחשבתי על אופציה של שדרוג אבל כנראה שלא אעשה זאת אם זה דורש החלפת ספק. אז הספק שלי הוא FSP 500W בעל יציאת 6פין אחת בודדת בלבד! זו התמונה שלו: המערכת היא I5 4460 סטיק של 8GRAM עם כוננים RW+-DVD אחסון HDD 7200RPM WD BLUE 500G + SSD 256G מארז עם מאוורר למארז 120MM LED וקירור מעבד 11Rev2 של ארקטיק על פי מחשבון ספק 'אקסטרים' עם הכרטיס הנוכחי (760) יוצא שהספק המומלץ הוא 460W ועם 970 יוצא 454W כלומר פחות. האם אפשר להסיר דאגה מליבי או שזה יהיה מעשה לא אחראי ? ? ה…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by dolby71,

בעעע... אוקיי, נתחיל. אני מעוניין בחודש הקרוב לקנות כ. מסך חדש וטוב. אני מתלבט בין 3 הכרטיסים הבאים: הרדאון 9700 פרו, 9800 פרו, ג'יפורס 5900. עזבו קטע של תקציב והכל. אני יודע את המחירים, אני פשוט רוצה לשאול אם שווה יותר להשקיע על 9700 פרו, או 9800 פרו/FX 5900. האם יש הבדל משמעותי בין ה-9700 ל-9800 (יחסית להבדל המחירים)? אם בכל זאת לא כדאי לי ללכת על ה-9700 פרו, אז על ה-FX או ה-9800 פרו? 10x advance, dolby71!

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by bilbo,

הורדתי את הדריברים האחרונים... אבל מה לבחור משלושת אפשרויות ההתקנה? 1. normal Omega Driver 2.soft mode 9500 כניראה שלא .. 3.Soft mode 9700/9800 se Omega driver this driver is only for 9700/9800se its include the 9700-->9800 9800 se->9800 np ... מה יתן ביצועים טובים יותר? 1 או 3 :

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by gadhaw,

אני קונה בימים אלו כרטיס מסך חדש... חשבתי על לקנות 9600XT של POWERCOLOR ב-920 ש"ח אך ראיתי שב-80 ש"ח יותר מוכרים 9700PRO. שמעתי שה-9700 הוא כרטיס טוב בהרבה, זה נכון? הוא שווה את ההשקעה למרות שמדובר בכרטיס ישן יחסית? הערה: הלוואי והיה לי תקציב ל-9800PRO אבל אין לי... המטרה שלי היא שהכרטיס יחזיק כמה שיותר זמן (בערך שנתיים), לא קריטי שבסוף ימיו הוא יריץ משחקים ברזולוציה הכי גבוהה

9. הי איפה תדרגו את ה-9700Pro בהשוואה לכרטיסי ה-1K~ שקלים של היום? ומה נחשב לקניה חכמה בטווח המחירים הזה כיום (עם חריץ AGP). תודה מראש לכולכם

10. Started by Or ei,

בהתחלה עוד הצלחתי לסבול את זה אבל כבר נמאס... אני בסה"כ משחק על 1024X1280 ועם כל ההגדרות איכות למינהם ורק עם 2X AA ובכל זאת כל פעם שיש הרבה אובייקטים הוא מאט לי כמו איזה וודוו מסכן ... לרוב הוא הולך חלק כמו שצריך אבל כל כמה שניות יש קפיצה מאוד מעצבנת ואם אני מוריד רזולוציה זה לא בהכרחמשפר לפעמים זה נעשה רק גרוע יותר מיותר לציין שהכול מעודכן עם הדריברים הכי חדשים אחרי שעדכנתי דריבר ללוח אם (2.03)המצב קצת השתפר אבל זה עדיין מקרטע ומעצבן אני לא בטוח אם זה התופעה של הstutter או שפשוט משהו לא כמו שצריך שם ... מישהו נתקל בזה,יש איזה עצה איך לסדר את זה? זהקורה רק על GTA...

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. אין מה להוסיף.

• 2 תגובות
    • 501 צפיות
  12. Started by questionman,

מוכרים בstartpc אתGigabyte GTX970 4GB WindForce3 1051Mhz 4G DDR5 + MGSV ב1630 שקל. האם הגרסה הזו טובה בהשוואה למחיר? האם יש גרסה טובה יותר במחיר דומה? (המשחק לא חשוב לי)

13. Started by iSolt,

מה המחיר ה'ערום' לשבב ה970M? ולמה הפער בינו ל960M עולה על 500$ (זה הפער בין מחשב נייד עם 960M לעומת מחשב נייד עם 970M)?

14. Started by omertgm,

אז מקסוול השלם\גדול\מלא יצא בדמות טיטןX ובקרוב יצטרף אחיו המאוזן 980TI. מה אתם אומרים, נראה גם 970TI בהמשך למסורת? הרי בטוח יהיו מספר שבבים בהם לא כל יחידות העיבוד יצאו תקינות ואז אפשר לעשות את אותו תרגיל עם 970.

15. Started by rtr,

http://firingsquad.com/hardware/ati_p965_crossfire_performance/ חוץ מב COD2 הביצועים פשוט דומים מאוד.. לא בטוח שיהיה שימושי לרובנו אבל בהחלט בשורה משמחת

16. הדלפת טוויטר קצרה ותכליתית גורמת לנו לפצוח בחישובים אודות השיפור הצפוי של דגם הדגל הבא ביחס ל-RTX 4090 העכשווילכתבה

17. Started by mj23,

שלום, יש לי כרטיס ישן GIGIABYTE 980 G1 2*8 פינים חשמל בזמן אחרון הביוס הפסיק לזהות את הכרטיס מסך לאחר הדברים הרגילים כמו דריברים וכו... ניתקתי את הכבלים של החשמל 2 חיבורים 8 פין וחיברתי רק לחשמל של PCIE ווואלה הלוח והויינדוס פתאום מזהים לי את הכרטיס בצורה תקינה אבל לא ניתן לשחק כי חסר חשמל עכשיו חיברתי כבל בודד של 8 פין לאחד החיבורים וזה גם זיהה לי את הכרטיס כלומר רק כאשר מחבר 2 כבלים של 8 פין ביחד הכרטיס נעלם מהרדאר הכרטיס עצמו ניראה שעובד המאוררים עובדים הליד מופיע וכו.... ניסיתי לחבר 8 פינים בשני החיבורים בנפרד לבדוק אולי אחד החיבורים של הכרטיס מסך תקול אבל בשניהם עם חיבור בודד הכרטיס מופיע בווינדוס רק ספציפית שמחברים את שניהם נעלם מהרדר …

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  18. Started by sayroni,

היי החלטתי ללכת על הכרטיס מסך הנ"ל 980 gtx ti הבעיה היא במגוון חברות שזה כל כך מבלבל אותי. המטרה שלי פשוט שהכרטיס מסך יהיה שקט ועם איוורור טוב. אם כך, כדאי לי ללכת על ה- MSI GeForce GTX 980 Ti Lightning ? הבנתי שהוא ממש שקט. לצורך העניין יש גם את של חברת EVGA שזה יוצא יותר זול וגם את של gigabyte. מישהו יכול לעשות לי סדר מה ההבדלים בין כל החברות ומה אני צריך לבחור?? תודה..

• 6 תגובות
    • 942 צפיות
  19. Started by naki,

מי שמשחק על 1080p יכול להסתפק בלי שום בעיה ב970. ומי שמשחק על 2k ומעלה, ורוצה חווית משחק חלקה צריך sli. אז למה לקנות 980 בודד, במיוחד לאור המחיר היקר שלו?

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by ofirterev,

מישהו יודע האם הכרטיס מסך 9800 gtx 512 של ליטק תומך ב-sli???????

• 4 תגובות
    • 763 צפיות
  21. Started by hwmenot,

מי איכותי יותר ופחות מתחמם? מי מבינהם יותר אמין? והאם ההבדל בביצועים בינהם גדול?

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by RiGiD,

יש לי 7900GT ואני חושב להתקדם הלאה, למרות שהביצועים שלו מצויינים אני חושב על: 8800GT 8800GTS 9800GTX יש הבדל לא גדול במחירים ועד כמה שהבנתי ההבדל בביצועים אינו שונה בהרבה ואין שום הבדל מבחינת הראות מה שרציתי לשאול זה למה אי אפשר לראות שום ביקורות בשום מקום!!! על 9800GT לא ב- devhardware / tomshardware etc ...

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by sPoiled,

כותרת. המערכת : E5200 P5KPL - CM 2GB 405W, תודה לעונים .

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  24. Started by etain2,

שלום רב, איזה גודל מסך (20 או 22 כניראה) מביא ביצועים הכי טובים עם הכרטיס הזה. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  25. Started by 114508534,

אהלן סוגיה שמעניינת אותי, אני עובד בעיקר במקס ובמאיה וכרגע יש לי קוואדרו 2000 שאני עובד איתו, בנוסף לזה יש לי 9800 GTX שהוא כרגע לא מחובר לכולם , איזה כרטיס עדיף ונותן יותר ביצועים ? תודה .

• 0 תגובות
    • 829 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.