כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס X800XL כמו שאפשר לראות במפרט שלי. הוא לא מזהה את הטלויזיה שלי בשום אופן, כאשר בעבר לא היו בעיות לזהות אותה. אני אתן כל פרט חשוב שאני יכול לחשוב עליו : הבעיה החלה , כששידרגתי את הדרייבר (CCC) מגרסה 5.7 לגרסה 5.11 השידרוג נעשה בצורה הרגילה, כלומר הסרה של הדרייבר באמצעות cat-uninstaller.exe , לאחר מכן RESTART, התקנה של הדרייבר החדש ושוב RESTART. כמה ימים לפני ששידרגתי את הדרייבר - החלפתי את הכבל שמחבר את המפצל VIVO לטלויזיה היה לי כבל מהסוג הזה : דק, ארוך (כ-3 מטרים) ולא הכי איכותי בעולם היה מחובר ל COMP OUT של המפצל, ולטלוויזיה. הוא עשה קצת בעיות, אז החלטתי להחליף אותו, ואכן החלפתי, בכבל יותר איכותי ועבה - שמתחבר ל SVIDEO OUT שיוצא מהמפצל…
-
- 7 תגובות
- 596 צפיות
-
-
טוב אז איזה כרטיס מסך יותר טוב לקנות והאם הוא שווה את הכסף? Gigabyte Radeon X1600XT 256MB 128bit עולה: 877 ש"ח או Sapphire Radeon X1800GTO 256mb 256bit עולה:953 ש"ח האם הכרטיסים האלה בכלל שווים את מחירים? אם כן האם הספיר מצדיק את עלייתו בכמעט 100 ש"ח? האם אני יכול להבדיל בצורה מסבית בין הביצועים שלהם? (אני ירגיש אותם)? ומה זה ה GTO הזה? (במה הוא שונה מה XL שכתוב בגיגביט?)
-
- 5 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום. לאחרונה קניתי מחשב חדש, עם כרטיס גרפי חלש בכוונה (התכנון הוא לשדרג בעתיד הלא רחוק מדי, אז לא הייתה סיבה להשקיע הרבה כסף כרגע) הכרטיס הוא geforce 7300 LE , כמובן PCI-E. אני כבר לא זוכר אם בהתחלה הכל היה בסדר. אבל אני יודע שלאחרונה כל קובץ ווידאו שאני פותח במחשב, ולא משנה באיזו תוכנה איך הקובץ קודד ועל איזה מסך זה. הקובץ יוצא אדמומי למדי. ניסיתי לשנות את כל ההגדרות שיכולתי לחשוב עליהן ובלי שינוי, עדכנתי דריוור וגם לא היה שינוי. כשהעברתי את ה saturation ל0 זה לא היה שחור לבן, אלא יותר לכיוון חום ושחור לבן. ולא שחור לבן נטו. הבעיה גם מתרחשת רק בקבצי ווידאו. במשחקים ובכל יישום אחר הצבעים בסדר גמור. אשמח לכל עזרה בפתירת הבעיה.
-
- 9 תגובות
- 596 צפיות
-
-
AGP4 או 8. תודה.. (להרצת משחקים) רדאון או ג'יפורס.
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
התקנתי גם את התוכנה ללכידה שקיבלתי עם הכרטיס... האם הכרטיס לבדו מספיק כדי להקליט מהממיר של יס? ישבתי עם טכנאי של יס ולא הצלחנו לראות תמונה במסך המחשב. מה שעשינו זה לחבר דרך 21 פינים בממיר ל SVIDEO בכרטיס מסך. אבל לא רואים כלום עדיין! ממש מבאס שאני לא יכול להשתמש\לנצל את הפונקציה הזאת בכרטיס כזה יקר. אני ממש יעריך אם תעזרו לי!
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום קניתי מסך LCD חדש של LG מדגם L1950B. אני עדיין בודק אותו האם אין בו בעיות פיקסלים שרופים ואני שמח שעדיין לא מצאתי אבל מה שכן - כאשר המסך מציג משהו כהה, למשל מסך שחור, יש מן "זוהר" כזה בחלק העליון-אמצע של המסך שבקושי שמים לב אליו. זה לא משהו שאני לא יכול לחיות איתו, אבל בכל זאת - ככה זה אמור להיות? אני אנסה להסביר שוב מה רואים: בחלק העליון של המסך, הצבע השחור הוא טיפה יותר בהיר כאילו הוא זוהר כזה מרוב תאורה... ככה זה נמשך עד כחצי ס"מ. חוץ מזה המסך מצויין ;D
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
-
אני רוצה להעתיק קלטות וידאו ישנות למחשב ואז לצרוב אותן על DVD נראה לי שבשביל זה אני צריך כרטיס וידאו. אבל אני לא יודע איך לבחור וכמה זה עולה. מישהו אולי יכול לעזור לי בזה? תודה !
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא ככ מבינה במחשבים ולפני שבוע קניתי את המחשב הראשון שלי קניתי בלי מערכת הפעלה לכן לא עשו לי הגדרות לכל מיני דברים(כגון דרייברים של רמקולים- כ מסך וכו) הבעיה שלי כרגע שכשאני מנסה לקרוא טקסט ולגלול למטה להמשך קריאה-זה נורא נורא איטי ומתבצע במין גלים כאלה רציתי לדעת מה מקור הבעיה? (הגדרות של המסך עצמו או של הכרטיס מסך? {יש לי כרטיס מסך של אינבידיה משהו אם זה חשוב-ומסך 19 רחב של CHIMEI?) ואיך ניתן לפתור אותה כמובן כל תשובה תתקבל בברכה תודה מראש לפונים
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום , אני חדש ומקווה שפתחתי הודעה במקום המתאים ! אני רוצה לקנות את ה 8800GT החדש , יש לי ספק 500W עם 28A ב +12V האם הכרטיס יעבוד??? אם לא אז איזה ספק מומלץ עד 250 ש"ח ??? תודה מראש טל
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, קניתי כ. מסך חדש - GeCube Ati Radeon X1950XT 512M. רציתי לדעת איך מתקינים אותו (פיזית) במחשב בלי לשרוף אותו בטעות (יש לי נסיון רע עם CD-ROM ששרפתי פעם...) האם באמת מחברים אותו מהחיבור שלו (6 פינים) לשני מקורות חשמל (4 פינים כל אחד) בו-זמנית? תודה
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
היום קבלתי אותו והתקנתי אותו עם דריבר 7.12 ובמשחקים הוא ממש מעולה הבעיה שרציתי לבדוק אותו ב3dmark05\06 ובטעינה של התוכנה הוא ניתקע ולא עולה ורושם לא מגיב והתקנתי מחדש את התוכנה ועדיין לא עובד ובכרטיס הקודם לא היה שום בעיה בתוכנה יש רעיונות למישהוא?
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
הוא יהיה מתאים מאוד לשוק המידריינג': Series: Radeon HD 2k GPU: R600 Release Date: 2007-10-31 Interface: PCI-E x16 Core Clock: 600 MHz Shader Clock: 600 MHz Memory Clock: 800 MHz (1600 DDR) Memory Bandwidth: 51.2 GB/sec Shader Operations: 144000 Operations/sec Pixel Fill Rate: 9600 MPixels/sec Texture Fill Rate: 9600 MTexels/sec Max Power Draw: 150 W Noise Level: Moderate Framebuffer: 256 MB Memory Type: GDDR3 Memory Bus Type: 64x4 (256 bit) DirectX Compliance: 10.0 OpenGL Compliance: 2.1 PS/VS Version: 4.0/4.0 Process: 80 nm Shader Processors: 240 (320) Pipeline Layout: Super-scalar MADDx5 Texture Units: 16 Raster Operators 16 כמו שאתם רואים יש לו …
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך X850XT שמחובר מצד אחד למסך CRT של המחשב דרך VGA, וגם לטלויזית LCD דרך כבל DVI-HDMI. כשאני מדליק את המחשב הפוסט עולה בטלויזיה ורק כשהווינדוס עולה המסך CRT של המחשב נכנס לפעולה. יש דרך לשנות את זה ככה שהדיפולט יהיה ה VGA ולא ה DVI? תודה
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
מה יותר טוב 7600GS או 8600GT? (שניהם 256MB)יש לי עכשיו את ה7600 שווה לשדרג? התמיכה ב10.1 של הסידרה 8 לא מעניניית אותי אין לי ויסטה וגם לא תיהיה לי אבל במשחקים כמו Age of Mythology שאני עמוק במשחק הוא נתקע
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
היי אני רוכש מחשב ב 2000 עם הכרטיס מסך הזה: Nvidia GeForce 8500GT 512MB (תומך DX10) בעל צלע קירור לקירור מרבי (לא מאוורר) רציתי לדעת איזה כרטיס זול יכול לתת ביצועים טובים יותר ... באותו סדר גודל של מחיר הכרטיס תודה
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
http://guru3d.com/article/Videocards/489/3/ משעשע משהו ...
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך Leadtek 7950 GX2 1GB מה אתם אומרים עליו,יצליח להריץ את כל המשחקים שיוצאים עכשיו על גרפיקה גבוהה??? כדאי לי להשאר עם הכרטיס הזה או לשדרג
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
לחבר שלי יש 6800GT בSLI כבר שנתיים אולי, רציתי לשאול אם הכרטיס הHIGEND לשעבר הזה עדיין מחזיק את המשחקים הכי חדשים על הרזולוציות הפילטרים הכי הכי וכו' עם מסך של 19" ?
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס הזה http://hwzone.co.il/news/1165195484/23415/ והתקנתי אותו והכל עובד כשאני מפעיל את המחשב אבל כשאני מריץ משחק המסך נכבה לי וכתוב NO SIGNAL INPUT לשניה ואז חושך, חיברתי את המסך לספק הכוח (6 פינים) ויש לי ספק די חזק 480W של חברת TAGAN אז אני לא חושב שפה הבעיה, בכתבה על הכרטיס בלינק שנתתי כתוב: "חשוב לציין כי הכרטיס ידרוש שני חיבורי מולקס רגילים מספק הכוח שלכם (במקום חיבור שישה פינים אחד)" לא ממש הבנתי את זה? חיברתי את הכרטיס לספק, האם אני צריך לחבר עוד כבל שישה פינים מהספק לכרטיס ואם כן איך אני עושה את זה, מישהו יכול להסביר לי בבקשה. תודה. דרך אגב המפרט שלי הוא: לוח אם MSI NEO2 AMD 64 3500 ג'יגה זיכרון והכרטיס החדש.
-
- 6 תגובות
- 596 צפיות
-
-
היי אחרי שאמרתם שTV זה לא ממש טוב בחרתי לקנות כ.מסך בלי TC אז הנה שתי כרטיסי מסך אחת של GAINWARD ואחד של XFX הנה הדגמים: XFX GeForce 7300GS / 256MB DDR2 up to 512Mb/ PCI Express / Dual DVI / 550 MHz Core [PV-T72G-WAN] הנה לינק לאתר שאני יקנה אולי: https://www.datech.co.il/product_info.php?products_id=6729 עולה 395 ש"ח והGAINWARD: Gainward GeForce 7300GS PCIX16 256MB עם קירור פאסיבי הנה האתר שאולי אני יקנה:http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12980 ב377.2ש"ח מה עדיף?
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
האם מישו מבעלי הכרטיסים האלה פה הצליח לשנות את מראה ההגדרות של הדרייבר למראה הישן אם כן אשמח לישמוע איך פשוט המראה החדש מעצבן אותי לא מיסתדר איתו
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי 400 שקל בשביל כרטיס מסך ראיתי את הכרטיס מסך הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3966 מה אתם אומרים עליו?
-
- 5 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אהלן חברה, לאחרונה רכשתי מחשב חדש , זאת בכדי שאוכל לעבוד בצורה נוחה יותר בתוכנות 3D . אני עובד בעיקר על אוטוקד ועל סקאצ'אפ. המחשב : I7-3770 CPU @ 3.40 GHZ 3.90 GHZ זיכרון מותקן 8GB כרטיס מסך : NVIDIA QUORDO 2000 לצערי, אני ממש מאוכזב מתפקוד המחשב, האכזבה מתבטאת בשני אספקטים : כאשר אני מבצע רינדורים בקבצים בינוניים מינוס, המחשב סובל כאילו הרגתי את אמא שלו, וזה עם הוא מועיל בטובו בכלל להתייחס לדרישות שלי... לרוב זה מתבטא ב רינדור ארוך ומייגע (כמעט כמו המחשב הישן שלי ...מחשב סטנדרטי בן 5), או בסירוב לרנדר ("לא מגיב"...).כאשר אני עובד על מודל 3D (קובץ שמכיל טקסטורות וטיפה יותר מידע עליו), בעיקר כאשר אני זז במודל לוקח זמן עד שהתמונה "מתאפסת" ואני רואה את כל הנתונים (כמעט כמו ה…
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-