עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by shimon23,

שלום אני רגיל לעבוד שעות רבות כל יום מול מחשב (9 שעות נטו בערך), ורציתי לדעת מול איזה סוג צג עדיף לי לעבוד ? יש לי אפשרות לבחור בין שני הסוגים, ועל איזה רזולוציה מומלץ לי להפעיל את צג הlcd בגודל 17'. כרגע אני מריץ אותו על 1024*768*75hz .

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  2. שלום לכולם יש לי את הכרטיס RIVA TNT2 כפי שאמרתי בכותרת וכל פעם שאני מנסה להתקין את הדריור של הכרטיס שהורדתי ישירות מהאתר של NVIDIA ויש שם הורדה ישירה של של TNT 2 זה עושה לי בעיה והנה תמונה של הבעיה אנא הסבירו לי מה זה? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 645 צפיות
  3. Started by yfbr,

על הכרטיס מסך כתוב: ms 4420 ver:1 3d agphantom מערכת ההפעלה במחשב: Win98 תודה מראש למי שיביא קישור לפושע הנמלט yfbr שריף

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  4. Started by devek,

כבר מעל לחודש שלא השתמשתי ב TV-OUT שלי. לפני מספר ימים הורדתי את הדריבר החדש של NVIDIA ורציתי לראות איזה סרט בעזרת ה TV-OUT כמו שהייתי נוהג לעשות בעבר רק שהפעם ה NVIEW לא היה מוגדר וכשהגדרתי אותו ובאתי לבחור פורמט צפייה לטלויזיה לא ניתנה לי האפשרות.. הנה התמונה: בעבר הצלחתי להשתמש בזה אז מה הבעייה הזאת עכשיו? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  5. Started by hagay21,

הכרטיס שלי מגיע עם אפשרות vivo ובתוכנה המצורפת אין אפשרות לתכנת הקלטה לשעה מסוימת. מישהוא מכיר תוכנה יותר טובה עם אופצייה לכוון הקלטה לפי שעה?

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  6. Started by tom123,

אני צריך כרטיס מסך ב- 600 ש"ח למחשב של אחי מה אתם ממליצים"?

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  7. Started by clapper,

card is 7900 GS - can get dell 19 inch flat for a cheaper price - without DVI - should I consider it

• 5 תגובות
    • 645 צפיות
  8. שלום לכולם, רכשתי מפרט חדש: מעבד: CORE I7 940 לוח אם: GB EX58 EXTREME זכרונות : GSKILL TRIDENT 2000MHZ DDR3 מארז: ANTEC 300 ספק: SEASONIC 500W MODULAR רציתי לקבל המלצה לגבי כ.מסך למשחקים קלים-בינוניים ובעיקר למשחקי רשת+אינטרנט קלים. די מתלבט בין 9600 או 9800 למינהם לבין הATI 5670 החדש. תקציב : 400 ש"ח

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  9. Started by griper,

.........

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  10. Started by Rule The Pc,

אהלן שוטטתי לי באתר של XFX וראיתי שהדגם היחידי של 6800 רגיל AGP הוא GAMER EXTREM EDITION אבל זה לא היה מוזכר על הקופסא.... אז שלי זה GAMER EXTREM EDITION? ומה זה אומר בתכלס?

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  11. Started by ag43,

יש לי 3850HD AGP שעבד מעולה עד עכשיו. לאחר שבועיים שלא שיחקתי באף משחק ובינתיים התקנתי עדכונים ופעולה שוטפת של הWINDOWS, החלפתי קחרור לכרטיס (המאוורר הקודם היה רועש בצורה לא נורמלית). התקנתי את הACCELRO S1 REV2 (אגב אולי אחד הקירורים הכי פחות נוחים שיצא לי להתקין), הטמפרטורה טובה, הכל טוב ויפה. הפעלתי את MASS EFFECT וראיתי שכל דבר שקשור לצללים "רוקד". בעיקר כאשר הדמויות במצב סיחה ממש רואים את הצל שהאף והאזניים עושים מתחלף כל הזמן וזה ממש מציק. חשבתי שהכעיה במשחק הזה אך פתחתי משחקים ישנים וגם בהם פתאום הופיעה הבעיה. ניסיתי: להוריד אוברקלוק מהמחשב ומהכרטיס, לעדכן דרייברים, לחזור לדרייברים הקודמים, שוב דבר לא עזר. רציתי להעלות תמונה של הבעיה אך ראיתי שלא ניתן לראות את הבעיה …

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  12. Started by abcdjkh,

השימושים העקריים שלי הם תכני HD ויישומים משרדיים. האם שווה להשקיע בHD3650? האם לחכות לממשך דרכו? (מתי הוא יושק?) האם יש HD3650 עם קירור פאסיבי? כלומר בלי מאוורר? המסך שלי הוא: DELL 2007

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  13. Started by azi,

שלום המפרט שלי הוא : CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E6600, 2400 MHz (9 x 267 ) Motherboard Name Gigabyte GA-965P-DS4 (2 PCI, 3 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) System Memory 2048 MB (DDR2-667 DDR2 SDRAM) NVIDIA GeForce 9600 GT (512 MB) ספק כוח EZCOOL JSP דגם PS-1000 SILENT 500' מסך 22 השאלה שלי איזה כרטיס מסך טוב יותר אני יכול לרכוש שיתאים למערכת שלי והאם הספק שלי יתאים לכך התקציב עד 1500 ש"ח תודה

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  14. Started by Elite_Sniper,

המסך מהבהב כל הזמן כשהוא מנסה להריץ וכשאני מפעיל את המנהל משימות אני מקבל הודעה של devicelost. הדיירקטאיקס מעודכן עד הסוף, משחקים עובדים כמו שצריך(קרייסיס, פאר קריי 2 ועוד) ואני עובד עם הדרייבר hotfix8.10 . מפרט בצד. המחשב אחרי התקנה חדשה של ווינדוס.

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  15. Started by Stoichkov,

http://www.pcchip.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1162 כרטיס מסך Gigabyte GeForce PCX6200TC NX62TC256DS http://www.pcdiscount.co.il/Product.asp?productid=192 כרטיס גרפי nVIDIA GeForce FX5500 128MB Gigabyte

• 8 תגובות
    • 645 צפיות
  16. Started by Bingo,

Sapphire Radeon X1600XT PCI-e 256MB Retail Video Card Sapphire Radeon X800GT PCI-e 256 MB DDR3 Retail Video Card Sapphire Radeon X800GTO AGP 256 MB Retail Video Card Albatron Geforce 7600GT 256MB DDR III PCI-e DVI Video Card ואם אפשר תנו דירוג 1-4 תודה לעונים

• 7 תגובות
    • 645 צפיות
  17. Started by TimoTy,

אני לא יודע כמה סוגים יש של דרייברים של כרטיסי NVIDIA אבל אני מכיר 2 OMEGA ו ה-FORCEWARE וראיתי גם STARWARE מה זה???!?!?!!? ומי מבינהם יותר טוב???? תודה מראש על העזרה!

• 7 תגובות
    • 645 צפיות
  18. שלום וערב טוב! בעוד שבועיים אני רוצה לשדרג את כרטיס המסך שלי התקציב שלי הוא בסביבות ה-800 ש"ח המפרט שלי: כיום כרטיס מסך של ג'יגבייט 8800 GTS 320 מגה לוח אם של ג'יגבייט 965PDS3 3.3REV מעבד של אינטל כפול 6420 ספק כוח אנרמקס ליברטי 400 אני משחק במשחקים לא ברזולוציות גבוהות-יש לי מסך 19 אינץ תודה רבה ושבוע טוב ליאור

• 8 תגובות
    • 645 צפיות
  19. Started by hitman123,

שלום רב. יש לי בעיה בכרטיס מסך. המחשב שלי עמד בערך 3 חודשים ללא שימוש. לאחר שאתמול הדלקתי אותו הוא לא הצליח להכניס לשימוש את הכרטיס מסך שלי, 8800GT, הוא מפעיל את זה של לוח אם. במנהל התקנים רשום שהרכיב דיווח על תקלה ולכן לא ניתן להפעיל אותו. הכרטיס לא עבר אוברקלוק. ניסיתי להתקין את הדרייברים הכי חדשים. לאחר ההתקנה ניסיתי להפעיל את אותם אבל היה רשום שאין כרטיס מסך מתאים שמחובר למחשב. בדקתי גם עם AIDA ושם יש את הכרטיס. המתחים תקינים, ניסיתי 2 ספקים שונים. נגמרו לי הרעיונות. תודה רבה מראש !!

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  20. Started by Gangster,

קניתי מסך samsung 710N ושיש מסך שחור יש לי נקודה כחולה קטנה מה זה ?? תודה !

• 5 תגובות
    • 645 צפיות
  21. Started by oferman,

ברשותי כרטיס טלויזיה מסוג NVIDIA GEFORCE 6600 GT. המחשב נמצא בסלון והוא מחובר באופן קבוע לטלויזיה וללא מסך. הבעיה היא שלא ניתן לראות באופן ברור שום דבר בטלויזיה מלבד סרטים. איזה אפשוריות קיימות בכדי שאוכל לראות כמו שצריך. חשוב לציין מדובר בטלויזיה רגילה ולא LCD. תודה

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  22. Started by DoMiNioN207,

היי כולם אני רוצה לקנות עט גרפי..(זה שמציירים איתו בפוטושופ ) אבל הבנתי שזה עולם שלם שכמו כול מוצר יש לו תכונות משלו וכמובן פלוסים ומינוסים רבים רציתי לשמוע דעה ממישהו שיש לו עט גרפי שימליץ לי על דגם מסויים כול מי שיכול לתת לי המלצה על דגם מסויים או אפילו על חברה מסויימת ככה שהחיפוש שלי ייתקצר השקעה משוערת : 300-400 שח יש פה בכלל למישהו עט גרפי ? תודה על העזרה

23. Started by Myt0s,

מה דעתכם על ה6800 128MB של LEADTEK מהחנות KSP ב-1990.... אני מבלבט בין זה או ל- Sapphire 9800pro "Atlantis" 128MB 256 Bit איזה משתלם לי יותר??

• 9 תגובות
    • 645 צפיות
  24. אני עובד עם שני מסכים שמחוברים בDVI לכ.מ ואני רוצה לחבר גם את הטלוויזיה ביציאה השלישית שיש לכ.מ האם אפשר את שלושתם ביחד ואיך (על ויסטה 64 BIT) תודה

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  25. Started by bigbug2004,

איזה כרטיס מסך טוב יותר? ATI X1950XT או NVIDIA 9500GT 512MB DDR3 מבחינת ביצועים כמובן.. תודה !

• 4 תגובות
    • 645 צפיות

דיונים חדשים בפורומים