עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by dordort,

מה יותר טוב? זו השוואה קשה או שברור מה יותר טוב?

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  2. הכרטיס הוא לאחשלי, אני מסתפק במעט שיש לי[5200, אני בכל מקרה אוהב משחקים בגלל העלילה, ככה שלא משנה לי ממש איך הוא נראה]. פשוט אצלו המשחק ממש לא פועל כמו שצריך, פועל בסלומושן, והילד חולה על טניס. התקציב לא אסטרונומי, הייתי אומר800 שקל בלחץ[והלחץ המדובר הוא 15 טרנסזיליון PSI, או 9 טריליון טור למ"מ*מ"מ].

• 9 תגובות
    • 662 צפיות
  3. שלום לכולם, אז ככה יש לי כרטיס radeon hd 4870 הורדתי את ההתקנה של הכרטיס מהאתר של ATI אבל שאני מנסה להתקין הוא מעלה הודעת שגיאה שאי אפשר להתקין את הפאק (PACK), ניסיתי להתקין את הכרטיס מסך בנפרד ואת הקטליסט בנפרד אבל הוא בכל זאת מעלה את ההודעת שגיאה יש לי XP SP3 והמחשב עבר פירמוט ואין לי שום תוכנה אחרת מותקנת למעט הכרטיס קול והעידכון של הFRAMEWORK מהאתר של מיקרוסופט מה יכולה להיות הבעיה? אגב למרות הכל המחשב עושה ריסטרסט אחרי ההתקנה ואז זה נראה כאילו הוא מזהה את הכרטיס אבל בכל זאת אין גישה לקטליסט או לכל אלפיקציה של הכרטיס מסך [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  4. Started by HSRP,

מה אמורות להיות הטמפרטורות במנוחה ועבודה של 8800GTS? ייתכן טמפ' של 65-70 במנוחה?

• 6 תגובות
    • 662 צפיות
  5. Started by shlomibandit,

לפני כמה ימים קיבלתי את המחשב החדש שלי עם הכרטיס הזה.. הוא בכללי מעולה , והתקנתי את הדרווירים והכל שבאו אם הכרטיס , אבל אני מנסה להוריד את הדוייור הכי עדכני מהאתר של nvidia שאני מנסה להתקין אותו זה לא מצליח .. מופיע לי הארור הבא: nvidia setup program could not locate any drivers that are compatible with your currect hardware setup no will exit יש למשהו מושג מה הבעיה הזאת ואיך אני יעדכן את הכרטיס מסך בצורה הטובה ביותר?

• 7 תגובות
    • 662 צפיות
  6. Started by אור כהן,

שלום לכולם, היום נתקלתי במשהו מאד מוזר, 8500GT, בחיבור PCI (לא אקספרסס ולא AGP). אני שמעתי וראיתי כבר 6200 ו5200 בPCI, אבל לא 8500! יש חייה כזאת? http://tms.co.il/product_info.php?products_id=4667

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  7. Started by ynofear,

דגם: LG L1750B מחיר: 1400 ש"ח במקום 1700 ש"ח חדש מהאריזה ולא משום תצוגה כלשהיא שאלה: איך המסך הזה ...? חלק אמרו לי מצויין וחלק אמרו לי לא שווה מה אתם אומרים...? http://d.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=375661 לא קונה אותו מ-זאפ

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  8. Started by SuperStyle,

?? AMD ATHLON 4400@2.78 OCZ 2G 800MHZ OC EDITION EZCOOL PS-1000 500WAT CM690 EPOX MF-4 J3 Connect3d Radeon HD4850 512MB DDR3 AC Co יש צוואר בקבוק?אם כם עד כמה? עוד שאלה איך אני יכול לבדוק איזה כרטיס יש לי? כי בכל התוכנות רשום 4800SIRS

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  9. האם אפשר לחבר 2 כרטיסי מסך שונים על הלוח m, כרטיס אחד למשחקים וכרטיס אחד לעריכת וידאו? שאלה שניה האם הכרטיסים שיתמכו dx10 הם טובים לעריכת וידאו?

10. Started by enzo,

http://zone.hardspell.com/forum_posts.asp?TID=24 אין זיהוי של היצרן אבל בתמונה האחרונה ניתן לראות שאכן מדובר בכרטיס.

• 5 תגובות
    • 662 צפיות
  11. Started by RegE.v,

חיפשתי בחצי רשת ולא מצאתי אם מישו יודע שיש ויוכל לתת לי לינק אני אשמח ;D

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  12. חבר שלי בדיוק קנה radeon9600 pro, ואני צריך לייעץ לו אילו דרייברים כדאי להתקין.. אז מה אתם אומרים? תודה..

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  13. המחשב הנוכחי שלי הוא Athlon 64 3000 + 1 gb ram + radeon 9600 pro. עד היום שיחקתי במשחקים על רזולוציה 1024*768 ללא פילטרים באיכות סבירה. אך, לצערי כיום גם הם התחילו לקרטע. אני שוקל לקנות כ.מסך x1950 pro AGP, והתהייה שלי היא איך הוא יעבוד בשילוב עם המחשב שלי? מרבית הביקורות שנעשות על כרטיס זה באינטרנט נעשות בשילוב מעבד מטורף (X6800 או משהו), עם מערכת חדישה. לכן, האם אני יכול להסיק מהם לגבי המערכת שלי? או שאצלי המעבד יכול להגביל את הכרטיס? כמו כן, האם לדעתכם כרטיס זה יוכל להריץ טוב משחקים ברזולוציה 1024*768 בשנה-שנה וחצי הקרובות? ד"א עד כמה משמעותי הפעל פילטרים במשחקים? עד עכשיו אני לא מפעיל אותם כי המחשב שלי חלש מדי.

14. שלום אני בימים הקרובים סוגר הזמנה של מחשב ואני לא מצליח לגמור אותו. קניתי מארז מאוד מאוד איכותי כיוון שהשקט מאוד מאוד מאוד מאוד חשוב לי. רציתי לקנות כרטיס מסך 8800GT אבל אמרו לי שהוא מאוד רועש. מה אני יכול לעשות?! אני צריך כרטיס שקט מאוד וחזק מאוד.

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  15. שלום חברה קניתי את הכרטיס הזה ומוזר לי בגלל כמה סיבות האריזה של הכרטיס עצמו הייתה נראית באריזה משומשת.... והקופסה שנתנו לי הייתה עלובה.... חוצמזה נתנו לי מפצל כזה של S-VIDEO ל RCA והכרטיס הזה תומך VIVO אז איפה כל המפצלים/כבלים ? בזמנו שקניתי כרטיס של MSI קיבלתי DVI connector , s-video... ועוד כמה דברים... חשבתי שאני אמור לקבל עם הכרטיס מפצלים למיניהם.... ושיבוא באריזה יפה כי קניתי RETAIL!!!!!!!! החנות עצמה ידועה בתל אביב.... פשטה רגל ונקנתה מחדש.. אולי זו הייתה טעות לקנות מהם.. מה אתם אומרים ?

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  16. שלום אבקש המלצה למסך איכותי 19" לעבודה רבה על תמונות ועריכה שלהם במחשב

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  17. המפרט של המחשב שלי הוא לא כזה חזק. המעבד והלוח יחסית חלשים אבל יש לי זכרונות חזקים ובקרוב גם כרטיס מסך חזק אז אני מאמין שזה יצליח להפעיל את המשחקים החדשים בצורה שהיא סבבה לגמרי אז תגידו לי מה הדעה שלכם המפרט שלי הוא כזה. CPU #0 AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4400+, 2299 MHz זיכרון פנימי 4GB DDR2 800 CROSAIR לוח של GIGABYTE GA-M68SM-S2 Disk Drive ST3250824AS (232 GB, IDE) והכרטיסי מסך שאני רוצה לקנות אחד מהם הם Gigabyte 9600GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E GV-NX96T512H-B Asus Radeon HD EAH3850 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E Sapphire ATI Radeon HD 3870 512MB GDDR4 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E מרוב הבירורים שעשיתי הבנתי שה Gigabyte הכי עדיף גם בגלל הכוח שלו וגם…

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  18. Started by barzanger,

אני לא יודע לאיזה פורום להכניס את זה אז תעבירו אם צריך יש בעיה בחלק מהמשחקים שאני מפעיל המסך לא מציג כלום ורושם out of frequencY המשחק האחרון הוא L4D אני אשמח אם תסבירו לי איך לסדר את זה (המסך הוא CRT ברזולוציה של 1280X1024)

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  19. שלום, בקרוב אני (כנראה) אזמין חלקים חדשים למחשב, ובינהם R9800P, אני אקנה גם קירור Arctic Cooling מטרה לעשות OC, והשאלה שלי היא מהם הזכרונות (יצרן וNS) של הR9800P של Sapphire וGigabyte. וכן, חיפשתי בגוגל והיה קשה למצוא, ראיתי שהGigabyte מגיע עם סאמסונג 3.3 או 2.8, מישהו יודע אם יש עוד סוגים? איזה יש בארץ? תודה.

• 5 תגובות
    • 662 צפיות
  20. Started by Ran Ventura,

אני רוצה לדעת מה ההבדל בין שני הכרטיסים מה יותר עדיף למשחקים והאם ההבדל משמעותי ? תודה

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  21. Started by -CosmicFire-,

היי אחים שלי לא יודע אם זה מתאים לפה אבל בכל זאת יש לי Saphire 9800pro והתקנתי את הדרייברים של ATI 4.11 מהאתר פה אבל אם אני מנסה לפתוח את הקונטרול סנטר יש לי ארור ואין לי את התפריט הזה כשאני הולך לכפתור ימני בשולחן עבודה Properties>Settings>Advanced שמה אמורות להיות לי לשוניות של 3D DISAPLYS וכו' ואין לי אותם מישהו יודע אולי יש בעיה עם הדרייברים ולהחזיר את ה4.10 או משהו?! אני משתגע אי אפשר לראות סרטים בטלויזיה

22. Started by RayZ,

לאיזה מסך יש את האיכות, האמינות והנוחות הטובה ביותר? מסך 17` LG L1750SQ (8ms) LCD Monitor או Samsung Syncmaster 730B ? שתיהם נעים בכיוון ה 1700 ש"ח, כך שאין לי בעיה..

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  23. Started by NIRHA,

איזה כרטיס מסך עדיף ?? x1950pro עם ה- 512 זיכרון או x1950xt עם 256 זיכרון? תודה......

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  24. שלום לכולם אני בעליו הגאה של הכרטיס הנ"ל אבל אני לא יודע על איזה הגדרות כדאי להגדיר אותו.... המערכת שלי היא: amd 2400+ asus a7v8x 512 mb 80 gb WD עוד משהו???? בכל אופן תודה! נ.ב מישהו יכול להסביר לי את המושגים הבאים: anti alaising smart shader FFx

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  25. Started by amirfefer,

AA\AF

• 4 תגובות
    • 662 צפיות

דיונים חדשים בפורומים