עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Forest14,

מה הכרטיס הזול ביותר שיתאים למסך NEC 2470 ובכל זאת ינצל במלואו את תכונות המסך למשחקים וסרטים ב1900*1200? האם 7800GTX מספיק או שכדאי לשרג הלאה? האם 4870 מספיק? בתודה

2. Started by SuperStyle,

איזה כרטיס טוב יותר? 8800GTS 640M או 8800GTS 512M עריכה: חח עכשיו הוא אומר לי ש260GTX טוב יותר מ4870 בגלל שיש לו שתי ליבות. חח עכשיו באמת יש לו שתי ליבות?(ח אני יודע שאין לו אבל אני רוצה להראות לו)

3. צריך המלצה לכרטיס מסך ללוח agp בתקציב של 1000 ש"ח + מוכן לעלות עוד קצת בתקציב משהו כמו 200 יותר גג.. תודה מראש לכל העוזרים.. אגב המחשב שלי: k8v-se deluxe 512mb twinmos cl 2.5 3000+ s754 מחשב נחמד רק צריך כרטיס טוב.. (הכרטיס בשימוש כרגע הוא ג'יפה FX 5200 כרטיס מסרח)

• 8 תגובות
    • 638 צפיות
  4. Started by TUCG,

אני צריך המלצות לכרטיס טלוויזיה שיאפשר לי הדברים הבאים: - לראות שידורים מהטלוויזיה על המחשב (בלי אובדן כלשהו של איכות) - להעביר קלטות וידאו למחשב, לפורמט שעליו יהיה ניתן לצפות בהן על המחשב (אני מניח שזה אפשרי אם הוידאו מפעיל את הקלטת ומחובר לטלוויזיה ואז כרטיס הטלוויזיה קולט את כל המידע מהטלוויזיה עצמה) ולא משהו מיוחד. משהו ממוצע, לא יותר מדי יקר. תודה רבה. נ.ב. שמתי קודם את ההודעה הזו בפורום חומרה אחרת. מצטער, לא ראיתי שיש את הפורום הזה וזה יותר מתאים לכאן.

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  5. Started by assaf12,

או משהו שמסוגל לתת ויסטה בצורה הכי יפה שאפשר בAGP הכי זול שאפשר המחשב משמש לצפיה בסרטים ומוזיקה תודה

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  6. Started by Cyron,

דבר ראשון כל הכבוד למבצעים, זה מאוד עוזר לכאלה שלא מבינים (כמוני) להתמצא קצת ולהחליט. דבר שני, רציתי לדעת על איזה יצרני כרטיסים אתם ממליצים מבחינת GF או Radeon.... מי נחשב לטוב ? למי לא להתקרב ?

• 6 תגובות
    • 638 צפיות
  7. למה אני צריך תזיכרון של הכרטיס מסך ? נגיד יש 256 ו 512 .. למה אני צריך את זה ? תודה |כן|

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  8. Started by general328,

אתמול קניתי 4850 ואני רואה בתוכנה GPU Z שהוא עובד על 60 אחוז ( הטמפרטורה נעה בין 40 - 42) איך מורידים את המהירות?יש מדריך מפורט?

9. Started by moris1977,

שלום לכולם! עד כמה ההבדל בביצועים בין 6600 לבין ה-6200 PCI-E של ג'יגהבייט תודה!

10. Started by oded900,

איזה כרטיס עדיף: Sapphire x1950xt 256mb או power color x1950pro 512mb ac cooling אני לא הולך לשחק על רזולציות גבוהות יותר מ1024-1280 אבל אני כן רוצה להפעיל משחקים כבדים על HIGH...

• 5 תגובות
    • 638 צפיות
  11. Started by dor_ohayon,

שלום, אני מחפש כרטיס מסך כדי לשחק במשחקים החדשים ברזולוציה גבוהה. התקציב שלי הוא כ350 שקל , חריגה ל-400. יש לי כבר 2 אופציות ואשמח לדעת מה דעתכם.. מצאתי את הכרטיס radeon 4850 ב-90 דולר (342 שקל) מ EBAY ואת הכרטיס radeon 4650 ב288 שקלים איזה מהם יותר טוב ומה יותר משתלם,ואם יש אופציות נוספות שעדיף לקנות בטווח הזה?

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  12. Started by lowlow1001,

מעניין אותי לדעת מה הכרטיס ול איזה חברה נתן את השיפור הגבוהה ביותר מהסטוק עד כה. (לא חשוב מי הכי חזק). וגם בנוסף האם אחוזי השיפור מאוברקלוק ירדו עם ההתקדמות בדורות או עלו? כן תודה זה הכרטיס שהתכוונתי תודה (נערך)

13. Started by ohadedwi,

שלום רב, קניתי מחשב לפני כמה חודשים, עם כרטיס מסך 8800 GT של Leadtec . וקראתי מאמר על הכרטיס ATI 3870 של Sapphire . במאמר היה כתוב שהכרטיס של ATI עוקף את הGT בהרבה פרמטרים. השאלה שלי היא איזה כרטיס יותר טוב? והאם אני צריך להחליף אותו? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  14. Started by Leopardo,

יש כאלה כרטיסים מהסדרה החדשה ? Radeon X1XX או Gefore 7XXX או שרק הסדרה היותר ישנה? מה הכי מומלץ בטווח המחיר הנ"ל?

• 13 תגובות
    • 638 צפיות
  15. Started by simon_hr,

יש לי radeon 9700 של חברת sapphire והוא נותן לי בעיה במסך.. הוא רושם לי את השורות הבאות ? ואני לא יודע מה לעשות ? you have not connected the cable to your radeon 9700 video card please refer to the "getting started guide" for proper hardware installation תעזרווו לי ..

• 5 תגובות
    • 638 צפיות
  16. המפרט של המחשב שלי הוא לא כזה חזק. המעבד והלוח יחסית חלשים אבל יש לי זכרונות חזקים ובקרוב גם כרטיס מסך חזק אז אני מאמין שזה יצליח להפעיל את המשחקים החדשים בצורה שהיא סבבה לגמרי אז תגידו לי מה הדעה שלכם המפרט שלי הוא כזה. CPU #0 AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4400+, 2299 MHz זיכרון פנימי 4GB DDR2 800 CROSAIR לוח של GIGABYTE GA-M68SM-S2 Disk Drive ST3250824AS (232 GB, IDE) והכרטיסי מסך שאני רוצה לקנות אחד מהם הם Gigabyte 9600GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E GV-NX96T512H-B Asus Radeon HD EAH3850 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E Sapphire ATI Radeon HD 3870 512MB GDDR4 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E מרוב הבירורים שעשיתי הבנתי שה Gigabyte הכי עדיף גם בגלל הכוח שלו וגם…

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  17. Started by jingi01,

Geforce 9800GT ו-[Core 2 duo 2.3 Ghz [E6400 יכול להביא למצב של צוואר בקבוק?

• 6 תגובות
    • 638 צפיות
  18. קניתי מחשב64 ביט שיש לו כרטיס מסך gygabyte 9250 128MB , במחשב הקודם (32 bit ) יש לי כרטיס radeon 9600 pro 128MB כדאי לי לשים אותו ב64? זה ישפיע על הביצועים?

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  19. Started by cpus,

אי אפשר לחרוג מהסכום הנ"ל... עזרה בבקשה.

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  20. אותו דבר כמו בכותרת אני משוגע על הכרטסי מסך של ATI ואני רוצה לקנות רדאון 800PRO ואני רוצה לדעת של איזה חברה בטוח אפשר לפותח אותו לגירסת XT שלו תודה ועוד שלאה קטנה אז הוא יהיה חזק יותר 6800 אולטרה תודה 8)

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  21. שלום אני משתמש ב nerovision Express 3 , אני מנסה "ללכוד" - capture עם התוכנה הזאת אך היא לא מצליחה לתקשר עם כרטיס הטלווזיה שלי , כרטיס הטלוויזיה שלי הוא תקין לחלוטין , עם WINDVR הכל עובד חלק. (הסיבה שאני רוצה להשתמש דווקא nerovision Express 3 היא לא סתם בשביל ללכוד וידאו אלא לצרוב אותו בזמן אמת ל DVD .) אין לי מושג מדוע התוכנה לא מצליחה לתקשר עם כרטיס הטלווזייה . עניין חשוב הוא שהאופצייה של video device properties לא אקטיבית הבעייה הזאת מופיעה בתמונה כאשר האיזור הבעייתי מוקף בעיגול ,אם מישהו יודע מה הבעייה ? למה זה קורה או איך להופך את video device properties לאקטיבי ..... ,אנא שייתן עזרה , לדעתי אם החלק של video device properties יהיה אקטיבי אני כבר יסדר את ההגדרות כמ…

• 5 תגובות
    • 638 צפיות
  22. הי, אני מחפש כרטיס למחשב חדש מבוסס ASUS P5K-E עם Q6600. אמנם הכרטיס צריך להיות מאוד מאוד בסיסי, לא מתוכנן גיימינג בכלל, רק עבודה משרדית ומעט מאוד סרטים, אבל יש דרישות: * צריך להיות חיבור למסך CRT שלי. * צריך להיות חיבור DVI למסך הבא שלי. * חייב להיות VIVO ללכידת וידאו מ-VHS. המלצות יתקבלו בברכה ;D

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  23. Started by mp91,

1)קודם כול רציתי לדעת מי יותר טוב. יש נעוץ על זה באתר שברוב המקרים ה 7600 GT לוקח. אבל הרבה אמרו לי שזה לא נכון. קיצר אז 2)רציתי לשאול מה יותר טוב 7600GT EXTREME או X 1800GTO? 3)אז מה אתם אומרים עדיף את ה 200 שקל יותר האלה מה 7600 ו מה EXTREME GT? 4)עוד משהו שאומרים תציאו לי כרטיס באיכות סבירה שיריץ משחקים על MED אז מביאים את ה 7600 וכשאומרים תביאו לי כרטיס טוב שיריץ על HIGH זה ה X1800GTO. אז זה קצת מעצבן כי אומרים שהם בערך שווים . 5)עכשיו רציתי לשאול שאני עושה אובר +פתיחת צינורות(עם יש) ב X1800GTO2 לאיזה רמות הוא יכול להגיע? בקיצור עם נגיד אני רוצה עכשיו כרטיס מסך שיריץ לי משחקים חדשים על HIGH + כל התוספות של ה AA וכו.. על 1024*768. 6)האם הX1800GTO יריץ טוב ? אני יכול ל…

• 6 תגובות
    • 638 צפיות
  24. Started by han98,

שלום, כאשר אני מחבר את המחשב הנייד שלי למסך LCD אני רואה תצוגה ,(כמו שצריך)כשאני סוגר את המכסה היא נשארת (כמו שצריך) אבל כשאני פותח אותו שוב (ממצב סגור) התצוגה נעלמת וחוזרת למסך הרגיל של הלפטופ וצריך לחבר כבל שוב כדי לקבל בחזרה תמונה בטלויזיה. win 7 geforce 8400M GS. חיבור HDMI to HDMI. איך מסדרים את זה ? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  25. היי. אני מתלבט בקניית כרטיס מסך לעריכה גרפית ועבודה בתוכנות Autodesk. האם SLI של 2XGTX550 Ti 1GB ישתלם \ יניב ביצועים טובים יותר מאשר רכישת כרטיס בודד GTX570 OC 1280MB ? הצעות אחרות יתקבלו בברכה.. (תקציב עד כ 1700 ש"ח. כרטיס של AMD לא בא בחשבון בגלל עבודה עם תוכנות Adobe).

• 1 תגובה
    • 638 צפיות

דיונים חדשים בפורומים