כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,974 דיונים בפורום זה
-
מי מהם יותר אמין? אני ככל הנראה הולך לקנות GTX 560Ti, אבל שמעתי שהג'יגבייט יכול לעשות בעיות. מצד שני אף פעם לא קניתי כרטיס של ספרקל, ואולי הם גרועים.
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
האם פתיחת צינורות על ידי תוכנה ולא על ידי צריבת ביוס גורמת לצינורות להיות פתוחים קבוע? או אחרי פירמוט או התקנת הדרייבר מחדש הכרטיס חוזר לקדמותו? ואם פתיחת הצינורות ע"י תוכנה היא דבר לא קבוע אז אין סיכוי שהכרטיס יפגע אם יש לו צינורות פגומים? תודה.
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
יש לי Gf 4 ti 4200 של לדטק,ואני משדרג את המחשב, עכשיו זה אפשרי לחבר את הכרטיס מסך הנ"ל ללוח-אם התומך ב agpX8?
-
שלום לכולם! אני מעוניין להוסיף כרטיס מסך, בתקציב של עד 200 ש"ח, למערכת ישנה (PCI-E, מעבד כפול ליבה 2180.) עם כרטיס מסך מובנה, שלא מתפקד כל כך טוב . מערכת ההפעלה מתוכננת -WIN 7 (עם כל האפקטים!) ישמש לגלישה, HD. וגם משחקים פשוטים לילדים קטנים (אולי משחקי 3D?!?) אבקש את עזרתכם.
-
- 6 תגובות
- 905 צפיות
-
-
החלטתי לקנות אותו הקנייה שווה הכרטיס עולה 2880 שקל מה דעתכם שווה לשקיע הוא יחזיק לי פוחת שנתיים
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
קודם כל בבקשה לא לנעול כי בדקתי בנעוץ ולא הבנתי שם כלום כי נותנים שם לינקים לעמוד ולא להורדה ואני לא מצליח להבין כלוםםםםם בבקשה אני צריך שזה יהיה בדיוק בשביל הכרטיס מסך שלי וזה בעיקר למשחקים... יש לי כרטיס מסך Gigabyte 6600GT [אם כותבים את זה ככה] בכל מיקרה לפני כמה ימים עשיתי פורמט ולא התקנתי שום דרייבר של NVIDIA ולא כלום [אני ממש לא מבין בזה] עכשיו ברגע שאני מריץ משחקים שהגפריקה אמורה להיות מממממש טובה אז הגרפיקה אצלי מופיעה כמו משחק של לפני מאתיים שנה!!! עכשיו אני צריך אם אפשר שתביאו לי תתוכנה שאני צריך [NVIDIA] או איך שלא קוראים לזה ואת הדרייבירים המתאימים והמעודכנים או משהו כזה.... בכל מיקרה אני גם יודע שיש כל מיני אפשריות בתוכנה הזאתי NVIDIA שאפשר לשנות... אז אם אפ…
-
- 3 תגובות
- 535 צפיות
-
-
יש לי מחשב compaq armada e500, לפני כשנה גלשתי באינטרנט ופתאום המסך נהיה חשוך, כבר שנה המחשב ללא מסך..להביא 800-1000 שקל כואב על תיקון המסך.. השאלה האם קרה למישהו והאם ניתן לתקן את זה לבד? יש ידע, ויש שכן שהוא טכנאי אלקטרוניקה שמוכן לעזור, הבעיה שלא יודעים מאיפה להתחיל והאם המסך הלך או שמישהו הצליח לתקן פעם בעיה כזו?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני די חדש בעסק.. ואני רוצה לשאול האם ראדאון 9550 אופטימלי לאוברקלוק? ומה המחיר שלו כחדש.. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום קניתי את הכרטיס מסך הנ"ל וחיברתי אותו לממיר הדיגיטלי של HOT. אני מצליח לראות תמונה במחשב, אבל יש בעיית קידוד - כנראה שהכרטיס מצפה לקבל NTSC כקלט. אני לא מוצא איפה אפשר לשנות את זה ואני יודע שאפשר... HELP ? נ.ב. לא ידעתי אם זה קשור לפה או לתמיכה טכנית... כי זה נראה לי בעיית תוכנה/driver. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טכנולוגיית שיפור הביצועים במשחקים בהתבסס על בינה מלאכותית אומרת "שלום עולם" - ואחת הדוגמאות המרשימות הראשונות שאנחנו מקבלים ליכולותיה מגיעה דווקא בשימוש עם כרטיס מסך של חברה מתחרהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 428 צפיות
- 1 follower
-
-
8800GTS G92 512 ב1790 שקל שלוש שנים אחריות !!!!!!!!! http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=968
-
- 8 תגובות
- 965 צפיות
-
-
הדרייברים האחרונים שצצו ב 18 לחודש עכשיו להורדה www.nvidia.co.il ;D
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי כרגע כרטיס מסך 7950 גרסת אוברלוק של ספייר אני חושב לאור המצב שיצאה הסדרה החדשה של נוידיה לשדרג לי לאיזה גיגהבייט או MSI ולקחת לי GTX970 מה אתם אומרים? כמובן שבדרך אני משדרג לוח אם ומעבד... שאר החלקים שלי הם: מארז ANTEC THREEHUNDRED TWO ספק SEASONIC 620WATT M זה הדברים החשובים חוץ מהלוח והמעבד וזה מספיק גם לכרטיסי הנ"ל עם אני אקנה אותו...
-
- 0 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום לכל קהילת HW אשכול זה מיועד לחבר שביקש ממני לפתוח תא'רד זה אז נתחיל יש לבן אדם מערכת מחשב דיי חלשה E2140 2G 945-S2 של גיגה 7300GS הבן אדם רוצה לקנות 4850 הסברתי לו על הצואר בקבוק הענקי שיגרם לו עכשיו יש לו מסך 17LCD במשחקים הוא ישחק ברז' של 1280-1024 מן הסתם גודל המסך המקסימלי... הצעתי לו 9600GT גם בגלל המסך וגם בגלל המעבד שלא יווצר לו פה צ.ב יש לכם איזה דעה בנושא אולי עדיף משהו אחר? אשמח לתגובות מהמומחים תודה
-
- 9 תגובות
- 779 צפיות
-
-
יש לי RADEON 9700 PRO לא ALLINWONDER ואני רוצה לחבר אליו DVD חיצוני האם ניתן לעשות את הדבר? אני צריך לקנות כרטיס טלווזיה או משהו? תודה לכל העונים. אני מצטער שאני פותח עח זה ת'רד חדש , אבל לא קיבלתי תשובה בקודם (זה חוקי? אם לא למחור בבקשה)
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם זה מסוכן? יכול לפגוע בכרטיס? ואיך אפשר לעשות את זה? תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך של לידטק גרסת אקסטרים מהירות ליבה 590 מהירות זכרון 1600 יש הבדל משמעותי בין הכרטיס הנ"ל ל 7900GT? שווה לשלם 350 שקל ?
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
איזה מבין הכרטיסים האלו עדיף? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=841 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=840 אני לא יודע מה ההבדל ביניהם אם משהו יודע שיגיד לי בבקשה.. או http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=865 שמעתי שהגירסא הזו מתחממת יותר מדי...האם זה נכון?
-
- 11 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש מחשב חדש ויש לי בעיה עם בחירת כרטיס מסך. אני מתכוון לקנות מעבד Intel core2 dou 2.66ghz 4mb E6750 ולוח אם - GIGABYTE GA-P35-DS3L ספק כוח 500W רשמתי 1000 ש"ח אבל אני לא בטוח שאני צריך להוציא כל כך הרבה. אני רוצה כרטיס שקט - שזה הכי חשוב לי, כמובן שלא יתחמם יותר מדי ואם אין ברירה אז עדיף שירעיש מעט מאשר יתחמם יותר מדי. אני לא גיימר כבד, אני רק רוצה שתהיה לי אפשרות לשחק במשחקים חדשים בלי בעיות. אם אפשר למצוא משהו כזה גם ב 600-700 ש"ח זה יהיה עדיף אבל אני גמיש עד 1000 או אפילו יותר.
-
- 5 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום רב, הכרטיס מסך הקודם שלי (GF6800GT) התקלקל בנסיבות מצערות. מאפייני המחשב: * חיבור מסוג AGP. * מעבד AMD 3500 השאלה: האם אפשר לחבר כרטיס מסוג Pci-e? אני יודע שהמעבד שלי תומך בזה, אבל האם אני יוכל לחבר? אם לא, איזה חלקים צריך להחליף כדי שהוא יתמוך. שאלה 2: אני צריך כרטיס מסך חדש, תקציב: בלי מוגבל. אני רוצה את הכרטיס הטוב ביותר שאפשר לקנות. תמליצו על כרטיסים. תודה
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
כרטיס מסך AGP . LOW MED END FX5500 מציעים לי אותו ב 200 ש"ח . איך הוא ?
-
- 7 תגובות
- 533 צפיות
-
-
יש לי לוח 1366 שכרטיס PCI 1 .1 לא יכנס כי אין בלוח מקום ולכן אני שואל האם הכרטיס הזה http://www.auzentech.com/site/products/x-fi_hometheater_hd.php יכנס לחריץ PCI-E 16 ? שימו לב שהלהב בחריץ קטן מאוד
-
- 5 תגובות
- 601 צפיות
-
-
היי לאחרונה הכרטיס מסך שלי התחיל להתחממם מאוד, המעלות של כל רכיבי החומרה במחשב נמוכים מאוד 35-40* כרטיס מסך במנוחה 65* כשאני משחק משחק 72* ושבדקתי ארטיפקטים בATI TOOL אחרי דקה 75*, נקיתי את המחשב כמה פעמים כמו שצריך, אתמול ממש נסיתי לקרר את הכרטיס מסך ישבתי שעה עם פן על כולו וגם נקיתי טוב את המאוורר שלי ואת הקירור למעבד, בהתחלה הכרטיס מסך היה 55* אבל לעט לעט הוא עלה למצב הקודם שלו ככה שזה לא עזר לי, כעת אני אפילו לא יכול לשחק במשחקים פשוטים בגלל שיש לי תקיעות ודרופים בFPS ... לצערי האחריות שלי נגמרה על הכרטיס מסך,המוצר נקנה לפני כשנתיים וחצי והייתה רק לשנה , על הכרטיס אין מאוורר,אלה קירור פאסיבי - צלעות קירור בלבד . תמונות: מאוורר: http://img18.imageshack.us/i…
-
- 36 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
היי , קיבלתי את ה Gigabyte Radeon9700 pro אחרי שהתקנתי את ה sp1 \ nforce \ DX9 התקנתי את Catalyst 3.2 זה התקין , ביקש לעשות רסטרט... ואמר משהו על בדיקות , לא ממש הבנתי. שהוא חזר מהרסטרט , הוא הפעיל את המחשב על 640\480 ומשום מה שניסיתי נגיד להוזיז חלונות , או לדפדף בדפי אינטרנט , זה היה ממש איטי... כאילו בלי פריימים... (המחשב עצמו פעל בסדר..) בכל מקרה , עשיתי רטסרט וזה הסתדר.. ואין לי מושג אם זה התקין את הדרייבר או לא.. שאני לוחץ על settings > Advanced אני לא רואה את כל האפשרויות שאמורות להיות שם.. יש לי לא יותר מ4-5 לשוניות... ואמורים להיות לפחות 10.. של הכרטיס. זה מוזר.. וגם ב Device manager יש לי שם Radeon 9700 Radeon 9700 secondery ?!? וכתוב לי בדיירבר של שניהם : …
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
^^^ כעיקרון אני רוצה בעיקר לראות טלויזיה ישר למחשב. אני לא צריך איזה משו מדהים, בעיקר video in ואם אפשר גם video out. תודה
-
- 9 תגובות
- 680 צפיות
-