עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by computer_freak,

יש לי 2 שאלות 1. אני יודע שהתכונה הזאת עושה הפרדה טובה יותר של הצבעים וככה מדגישה דברים מסויימים או משהו כזה אבל השאלה שלי אם זה כל כך חשוב שיהיה? 2. בכל טלויזיה רואים את הרשת של הקווים האופקיים והאנכיים רציתי לדעת אם אפשר להעלים את הקווים האלה באיזה דרך ולמה לא עושים את זה?

2. Started by ar2r,

שמעתי על יציאה של כרטיסים חדשים שתשפיע על מחירי הכרטיסים המוכרים כרגע של ATI .. אז לחכות לחודש הבא ולקנות?

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  3. Started by kobiatti,

התקנתי את הדרייברים שבאו עם הכרטיס. האם עליי למחוק דרייברים אלו בעת התקנת הדרייברים החדשים? איזה opiton להוריד 1 או 2 (http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=vista64/common-vista64) איך אני מגדיר פילטרים (AA,AF)? בנתיים זהו,תודה לעוזרים =]

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  4. Started by LalA09,

אהלן חבר'ה , רציתי לשאול האם משתלם לקנות היום את ה HD4850 ? יש ברשותי מסך 23 אינץ' , מתכוון להריץ על הרזולוציה הטבעית של המסך . הספק שיש לי הוא HUNTKEY 450W , הוא יחזיק אותו ?

5. אהלן חברה במחשב הישן שלי התקלקל המסך, ואני רוצה להחליף אותו. אני רוצה מסך CRT של 19 אינצ או יותר עד 2000שח. מסך CRT איכותי בבקשה. תודה רבה

• 13 תגובות
    • 860 צפיות
  6. Started by EyalOnn,

רציתי לדעת האם הכרטיס הזה יכול לעבוד עם ספק ג'נרי פשוט? ואם לא איזה ספק במינימום השקעה אני צריך בשבילו?

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by razabc,

שלום לכולם, יש ברשותי כרטיס מסך ATI Radeon 2600HD PRO 512MB DDR2 שהמאוורר שלו התחיל להרעיש לא מזמן. החלפתי מאוורר ועכשיו כנראה שהמאוורר מקצר (הגיוני?) ובכל פעם שאני לוחץ על כפתור הדלקת המחשב הוא נכבה לאחר כמה שניות. הגעתי למסקנה שיש צורך בכרטיס חדש. אין ברצוני לשדרג אלא רק להחליף, אבל למיטב ידיעתי אי אפשר להשיג כרטיס כזה בשוק. שאלתי היא האם אפשר להמליץ לי על כרטיס מסך באותה רמה פחות או יותר שיתאים לי. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 666 צפיות
  8. Started by Haflo,

מאיפה אני יכול להשיג רשימה שמציגה רזולוציות שונות של מסכים שונים ובאיזה תדר הם עובדים...? מהו התדר המקסימלי שמסך 17 ממוצע יכול להגיע? (ובאיזו רזולוציה?)

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Satlan,

חברס בכרטיס שלי כמובן שיש VIVO, כלומר VIDEO IN VIDEO OUT, והבנתי פה מהפורום שזה מאפשר לחבר לטלוויזיה עם הבאנדל של הכרטיס קבלתי כבל מתפצל להרבה יציאות והוא קצר .. מה אני בעצמם אמור לעשות על מנת לחבר אותו לטלוויזיה?

• 33 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. שלום הורדתי את התוכנה שמעדכנת את הביוס של הכרטיטס והמסך אבל אני לא יודע איזה גירסא של ביוס אני צריך להישתמש יש שם הרבה גירסאות ואני ראיתי ש rngkey הצליח לעדכן אז אם מישהו יודע איזה גירסא אני צריך להישתמש אז בבקשה שירשום לי איזה תודה! אני לא יודע מה קרה לאתר לא אמרו שמעבירים אותו לשרת יותר מהיר האתר בקושי עולה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אבא שלי מחפש כרטיס גראפי מקצועי (QUADRO). הלוח אם שלו הוא GA-8ST800 GIGABYTE. לוח אם AGP עכשו יש לו 6200GT. הוא מעוניין לקנות את FX 1000 והוא רצה לדעת אם הוא שווה 50 $( קונים מחו"ל) ואם הכרטיסים האלה באמת יותר טובים לשימוש בתוכנה SOLIDWORKS לעומת הכרטיסים הרגילים ב 500 שקל ולאיזה כרטיס רגיל הוא בערך משתווה מבחינת התוכנה הזאת. חיפשתי ביקורות שמשוות בין הכרטיסים המקצועיים לרגילים ולא מצאתי. אשמח אם תמצאו לי אחת. תודה רבה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  12. שלום. נשרף לי הכרטיס מסך שלי (HD4670) ואני מעוניין לקנות חדש במחיר של עד 500 ש"ח - חריגה אפשרית רק אם ממש יש היגיון. הצרכים שלי הם משחקים ברמה הכי טובה שאפשר ביחס למחיר והצגת 720P על המסך שלי ("LG LCD32). מעבד - AMD DUAL CORE 3600+ 2.0GHZ. לוח אם - GIGABYTE M61PME-S2P. זכרונות - KINGSTON 1GBX2 667MHZ. ספק - GYRO 500W - כניראה ג'נרי לא מבין בזה יותר מידי (הפעיל את המערכת הקודמת עם הHD4670 בלי בעיות). מסך - LG LCD 32" 768X1360. אשמח להצעות ותודה על העזרה. דניאל.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by doron.m,

הי, יש לי מחשב ישן יחסית עם המפרט הבא: לוח אם Gigabyte GA-K8N Pro-SLI מעבד AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 3800+, 2010 MHz וספק כוח שאמור להיות הרבה יותר חזק ממה שהחומרה דורשת... אני מחפש דגמים של כרטיסי מסך פשוטים יחסית שיתאימו לחומרה הקיימת. הכרטיס הנוכחי שלי לא ממש מאפשר לצפות בסרטי HD וזאת המטרה בשידרוג. אין כוונה לשחק בכלל. תקציב כ 250 שח, עדיף כמה שפחות. תודה.

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  14. היי, יש ברשותי כרטיס מסך Asus Geforce 8600 Gt על Vista 32 bit. אני רוצה לחבר אותו לטלויזיה כך שאני אוכל לראות את המסך גם על הטלויזיה. יש לציין שיש ברשותי טלויזית Crt רגילה ולא Lcd, וכמו כן אין לה חיבור של S-VIDEO אלה רק של RCA (צהוב) חיברתי את הכרטיס לטלויזיה ע"י חיבור של S-video ל- RCA (כבל אחד, לא שלושה COMPONENT), אבל כאשר אני דרך הגדרת המסכים (גם דרך לוח הבקרה של Nvidia, וגם דרך הגדרות התצוגה של Windows) מגדיר את הטלויזיה, אני לא רואה כלום בשני המסכים, שניהם מושחרים, והדרך היחידה שלי להחזיר את התצוגה למסך של המחשב היא להכנס ב-SAFEMOD או ברזולוציה נמוכה ולהתקין מחדש את ה-DRIVER. (גם ניתוק הכבל מהטלויזיה לא עוזר) ראיתי שניתן בלוח הבקרה של Nvidia לשנות את סוג הח…

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  15. Started by idanohh,

הכרטיס הוא X800 של גיגהבייט עכשיו קיבלתי אותו אין לי בשבילו דרייברים וכ'ו הכרטיס הוא AGP 256 מגה רשום עליו : r80p256d התקנתי אותו כרגע על המחשב לפני זה אני חייב לציין שהיה לי GEFORCE 2 מסכן קיצר הורדתי דרייברים מ ATI התקנתי עכשיו הכרטיס עושה מעין ריצודים על המסך כאילו האותיות קופצות... האם זה בגלל הדרייברים הכרטיס מסך לא נראה לי ב OC .

• 14 תגובות
    • 834 צפיות
  16. Started by subarel,

אני בדרך לקניה של מחשב חדש..- לאחר הרבה חיפושים בפורום ועצות מאנשים החלטתי על ה7600GT.. תקציבי יחסית, ועדין יספק קצת ביצועים.. - רק השאלה שלי היא, יש הרבה חברות שמיצרות את הכרטיס (Leadtek,Palit,Gigabyte,Gainward,MSI וכו..) - מי מומולצת? האם יש הבדלים בין הכרטיסים או שכולם מיוצרים לפי אותו מפרט.? בראל.

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. המון מחשבים ניידים מהסוג הסטנדרטי משתמשים בכרטיס גרפי מובנה כזה, איך הוא לעומת כרטיסים מובנים אחרים? יש לי dual core e2180 וכרטיס המוסנה שלו נוראי, לכן הוספתי לו מהר nvidia 9600gt והוא מצויין לטעמי. אני מעוניין לקנות לפטופ I5 עם הhd 3000... כמה זה יהיה ירידה ברמה? מסוגל להריץ cod4 ? crysis ? crysis 2? סימס ? gta 4 ?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by MDK,

אני מתלבט בין שני הכרטיסים האלה. לפי מה שקראתי פה בת'רדים שונים אני מבין ששתיהן חברות איכותיות מאוד ונחשבות לטובות בעולם. השאלה היא מה עדיף - ti 4400 של לידטק או של גיינוורד. נדמה לי שהgainward ultra 700 XP מציע VIVO שאין ל-leadtek. האם הפילטרים שלהם שווים באיכותם? האם יש יתרון כלשהו של לידטק ביחס לגיינווד? שימו לב כי הלידטק עולה 1600 בערך, אולי פחות, ואילו הגיינווד עולה הכי זול 1700 ש"ח. איזה מהם לדעתכם עדיף ומדוע? תודה מראש על התגובות, MB

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. בקשות רישום עדכניות מחברת MSI מציינות את דגם ה-GeForce RTX 3060 Ti שנמצא רגע לפני חשיפה רשמית - ודגם מתבקש נוסף שיגשר על הפער בין ה-RTX 3080 העכשווי ל-RTX 3090 הבכירלכתבה

20. Started by alexrta,

שלום לכולם. לאחרונה גיליתי לצערי שהכרטיס מסך שלי, GEFORCE 8800GTS 320MB, אינו תומך ב-DXVA (האצת חומרה בניגון סרטים). עכשיו רציתי לדעת העם לכרטיס שלי יש תמיכה מלאה ב-CUDA כך שאני יוכל להישתמש בו דרך COREAVC COEC. תודה מראש לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by oran87,

??? אני מתלבת בין SUMA GEFORCE 4 TI 4400 128MB DVI או ה Gigabyte ATI RADEON 8500 Deluxe 128 mb DDR TwinVIEW TVOUT Retail

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. שלום, הX800 שלי התחיל בשלוש ימים האחרונים אחרי שעה של משחק בערך לעשות ריבועים ציבעוניים על כל המסך(ארטיפקטים?) הכרטיס עדיין באחריות ואני בתור טכנאי יכול לשדרג אותו אצל הספק לכרטיס יותר מתקדם בתוספת הפרשים השאלה שלי היא כזאת, לשדרג את הכרטיס עכשיו או לחכות שיצאו הכרטיסים החדשים של ATI ואז בטח תהיה הוזלה במחירים(אמרו סוף ינואר לא?) קראתי את הסטיקי פה ועוד איזה 5 השוואות בTOMS HARDWARE והבנתי שהכי שווה לי לקחת את הX1950 PRO אני לא רוצה להוסיף עוד אלפייה על הכרטיס שלי לXT או לXTX ול1950 זה רק עוד 500 ש"ח בערך שזה בסדר אבל לא יהיה אכפת לי לשים עוד 100 200 ש"ח בשביל כרטיס יותר טוב(לא התלהבתי מהביקורות של x1950 ultimate אם זה מה שתמליצו לי) אם יש לכם כרטיס אחר להמליץ עליו גם אם …

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  23. היי חבר'ה ביצעתי הזמנה למחשב חדש מחנות SKYPC עכשיו הזמנתי את גרסת ה- OC של ASUS 8800 GT 512MB לצערי אני שבוע מחכה ואין את הכרטיס במלאי :\ עכשיו הם התקשרו אליי והציעו לי את הכרטיס Zodac 8800 GT 512 ואני נוטה שלא לקחת אותו מה אתם אומרים ? או מציעים ? לקחת או לא לקחת ? או שיש מקום אחר באזור המרכז שיש להם מלאי של כרטיסי מסך נורמליים ?

• 8 תגובות
    • 664 צפיות
  24. ??????? מחכה לעזרה???

• 4 תגובות
    • 534 צפיות
  25. Started by ranyadovner9,

המפרט שלי בצד, חשבתי בזמן האחרון לשדרג את כריטס המסך מכיוון שאין באפשרותי להחליף מעבד מבלי לשנות את רוב חלקי המחשב, אז רציתי לשאול, יש לי ספק 500W ג'נרי שנותן 22A לדעתי, שאר המפרט רשום בצד, רציתי לדעת אם אני יוכל לשלב את הכרטיס 4670 מבלי לשדרג ספק, האם הוא יפעל בצורה אופטימלית במשחקים כמו COD5,BIOSHOCK,AC וPURE.... האם למישהו יש ניסיון עם הכרטיסים האלה עם מפרט דומה לשלי, ואני יודע שצריך לשדרג לעוד ג'יגה זיכרון? אני לא מתכוון לשלב פילטרים כמו מטורף אלא מוכן להתפשר בשביל 60FPS ובשביל רזולוציית 1280X1024 או 1152X864.

• 5 תגובות
    • 771 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.