עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by gbox,

שלום רב אז הנה כמה שקיבלתי במבחן המפרט שלי amd athlon 64 3000 939 512 ddr gigabyte 6600gt התוצאה: 3348 האם זה תוצאה טובה? תודה רבה לעוזרים לינק לתמונה: http://img92.echo.cx/my.php?image=umtv3qr.jpg

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  2. Started by dids22,

תראו אני רוצה להחליף דרייבר לכ. מסך הקיצר אני פשוט מתקין אותו או שאני צריך למחוק תדרייבר הקודם? ויש לי תתוכנה Driver Cleaner אז פשוט לפתוח אותה ולמחוק ?או שצריכים לעשות את זה במצב בטוח? הקיצר תסבירו לי פשוט מה לעשות וזהו תתודה

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  3. Started by sergey_k,

התקציב 550 שקל אין מה לעשות זה מה יש הכרטיס למישחקים תודה.

• 12 תגובות
    • 803 צפיות
  4. Started by bzuna2,

שלום שלכולם! אני חדש כאן, ויש לי שאלה חשובה. לא מזמן קניתי מסך ViewSonic 171s, השאלה עם מה אני מנקה אבק מהמסך? באיזה מטלית ואיזה חומרים אפשר להשתמש כדי לא לפגוע במסך

• 4 תגובות
    • 761 צפיות
  5. איזה כרטיס טלווזיה יותר טוב? של http://pricer.co.il/publicarea/Product.aspx?model=%D7%9B%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%A1%20%D7%98%D7%9C%D7%95%D7%95%D7%99%D7%96%D7%99%D7%94%20Pinnacle%20PCTV%20Stereo&category=200143 של LEADTEK - WinFast TV2000 XP Expert - Retail או של MSI TV @ ynwhere series?

• 10 תגובות
    • 913 צפיות
  6. Started by sherlock1212,

כמה שה-Hertz יותר גבוה זה יותר טוב?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. הרבה יותר מאשר אצלי .יש לו מסך דק ואילו לי יש MAG796 ושמא זה כרטיס מסך? לי יש RADEON 9550 ולא שמתי לב שיש הבדל בתצוגת שולחן העבודה בינו לבין הכרטיס הקודם MX 400 אז מה התשובה תודה

• 10 תגובות
    • 833 צפיות
  8. מה דעתכם על viewsonic ואיזה דגם מומלץ ?

• 6 תגובות
    • 601 צפיות
  9. Started by sherlock1212,

במשחקים וסרטים המסך שלי ניהיה חשוך ואי אפשר לראות ככה ואז אני חייב לחבר את המחשב ל-t.v אם משהו יודע איך לעשות את המסך יותר בהיר שיעזור לי בבקשה. :s05: נ.ב ניסתי לשנות דרך מאפינים וזה משנה הכל חוץ מהמשחקים וסרטים.

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  10. Started by jambo7,

אני קונה מחשב חדש ואת הישן נותן לילד בגיל 8 אני רוצה לדעת איזה מסך כדאי לקנות המחשב משמש לוורד וללמשחקים שאינם דורשים איכיות גרפיות גדולות האם כדאי להשקיע ב LCD או מספיק CRT 17

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  11. http://www.benq-eu.com/Products/LCD/index.cfm?product=440&page=specifications לבינתיים נראה המבטיח ביותר, גם מבחינת עלות מול ביצועים והוא גם כולל פורט DVI. מישו רכש את המסך ויכול לחוות את דעתו על האיכות הכללית, גם במשחקים?

• 9 תגובות
    • 791 צפיות
  12. פירמטתי את המחשב אתמול. לפני הפרמוט פאר קריי עבד מצוין עם הפורסוויר 71.90. לפני שעה התקנתי את הדרייבר הזה ואת פאר קריי, כיוונתי על ההגדרות שהיו לי לפני הפירמוט(רזולוציה, רמת פירוט וכו'...) וכשניסיתי לשחק היו כל מיני בעיות תצוגה כמו קירות זוהרים במין גוון צהוב כזה, כתמים שחורים ועוד כל מיני. בדקתי טמפרטורה והיא בסדר, וכמו כן ניסתי עוד דרייברים והבעיה נשארה. מה לעשות?

• 8 תגובות
    • 770 צפיות
  13. יש לי GEFORCE 6600GT של גיגהבייט.. עכשיו שרציתי להוריד באתר שלהם דייבר לכרטיס אז ראיתי שיש איזה 4 גירסאות שונות לדרייברים לפי סוג הכרטיס שכולם הם 6600GT.. בנתיים אני משתמש בדרייברים מהאתר של NVIDIA אבל הבנתי שעדיף להוריד מגיגהבייט כי זאת החברה של הכרטיס שלי.. מה אני עושה?

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  14. X800XL מתוצרת גיגהבייט,5236 ב3DMARK05. משום מה לא מצליח להריץ את דום 3 ROE באיכות מקסיומום,שאני מעלה את רמת הפלטרינג ל16X המשחק מבקש להיכנס ולצאת,שאני חוזר ההגדרות הם של סייפמוד. עכשיו עובד בסדר על איכות ULTRA 1280X1024 הכל עד הסוף חוץ מהפילטרינג של הAA...עצוב

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by itaysp,

המחיר דיי דומה.. השאלה היא ביצועים.. העיצוב גם דיי חשוב וכאן ה LG לוקח למרות שגם הווי סוניק דיי נחמד הנה קישור ל2 המסכים: VP171B http://www.viewsonic.com/products/desktopdisplays/lcddisplays/proseries/vp171b/ L1780Q אמממ לא מצאתי באתר של LG מידע עליו.. אני יודע בכלליות ממה שכתבו פה באתר.. שניהם 8MS נכון? אני רוצה שהמסך יהיה טוב לעבודות גרפיות וגם לצפיה בסרטים, משחקים ואינטרנט.. יש לאמא שלי מסך דק של MAG ופשוט נורא. אי אפשר להסתכל עליו מהצד.. שרואים סרטים הכל על הפנים ומרוח.. מסך כזה אני לא רוצהואני משאר שאף אחד מהם לא כזה, אני צודק? אז איזה מסך יותר מתאים?

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  16. Started by DarkShnizel,

יש ברשותי 6600GT של Gigabyte אבל הVIVO לא מגיב לחיבור. חיברתי מצלמת וידאו בשביל להקליט למחשב שידור "LIVE" אבל כל מה שאני קולט זה מסך שחור בתוכנה שבאה עם הכרטיס(PowerDirector 3) או שאני מקבל הודעת שגיאה בתוכנה של מיקרוסופט (Windows Media Encoder). התקנתי את הדרייברים של WDM מהאתר של NVIDIA (אפילו ניסיתי כמה גרסאות שונות) ואני משתמש בחיבור Composite.

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  17. בקיצור: יש לי לוח אם תומך PCI-E האם כרטיס המסך שאני יכול לקנות הוא רק בעל חיבור כזה? או שאפשר גם AGPX8? לא מבין בזה כלום...מי שיכול לעזור ולהסביר - תודה.

• 3 תגובות
    • 511 צפיות
  18. שלום, אני רוצה לקנות מסך LCD חדש בגודל 17 או 19 אינטש. אז קודם כל, מה אני צריך לדעת? השימושים שלי במחשב הם בד"כ תוכנות גרפיות (פוטושופ וכו') וכן אני משחק מדי פעם במשחקים כמו World of Warcraft, צופה בסרטים. כמה MS אני צריך שיהיה במסך שאני קונה וכמובן איזו חברה הכי מומלצת? גודל נקודה? וכו'. התקציב הוא עד 2000 ש"ח בתודה, ארז.

• 5 תגובות
    • 799 צפיות
  19. כמה אני אמור לקבל בבדיקה של המשחקים ( game tast ) שיש שם תשלושת משחקים..

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  20. Started by AnandaShake,

אהלן אנשים אני באתי היום לחנות מחשבים במטרה לקנות מחשב חדש וברגע שהתייעצתי עם המוכר הוא העלה רעיון שלא חשבתי עליו לפני כן - לקנות 2 כרטיסים ולחבר אותם עכשיו אני נמצא בדילמה: או שאני אקח לוח אם ASUS A8N SLI Deluxe וישים 2 כרטיסים של 6600GT 128mb (של אסוס או פיין נראה כבר) או שאני לוקח לוח אם פחות טוב Gigabyte K8NF-9 ושם כרטיס אחד של 6800GT 256mb (אסוס או פיין) הייתי רוצה לדעת מה יותר טוב בעיקר בשביל משחקים חדשים וכבדים, וגם יהיה טוב בעבודה בפלאש וכו'... ההבדל במחיר ממש לא רציני אז ככה שעזבו משתלם או לא משתלם - מה יעבוד הכי טוב? תודה מראש

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Turbine,

איך יכלתם להמליץ לי על הכרטיס הזה בכלל? יש לי מעבד פנטיום 4 LGA775 3.2 זכרון 512 מגה DDR2 533MHZ ואפילו ניד פור ספיד אנרגראונד 2 לא עובד לי על 1024X768 עם הדיטיילס הכי גבוהים ב3DMARK 2005 אני בקושי מגיע ל10FPS במסך הראשון למישהו יש הסבר?

• 99 תגובות
    • 7.7k צפיות
  22. קניתי מחשב חדש עשיתי בדיקה ב3DMark05 לכרטיס מסך ATI READON X800XL 256 ויצא לי 4453 זה מה שצריך לצאת לי בכרטיס הזה? בלי OC ויש דרייברים החדשים שהורדתי מהאתר תודה 2יי 2יי

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  23. Started by shuy,

משהו שיוכל להחזיק משחקים פחות או יותר בצורה נורמאלית. מה אתם ממליצים?

• 33 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. Started by sh_idan,

חברה שמייצרת כרטיסי מסך, במקרה שלי 6600GT לAGP מישו שמע עליהם ? יודע מה הם שווים

• 2 תגובות
    • 652 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.