עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני משחק במשחקים NFS CARBON CALL OF JUARES בקרוב... ועוד משחקים חדשים שאני לא זוכר את שמם... יש לי כרגע כרטיס 7600GS חשבתי ללכת על כרטיס DX9 כמו 1950XT אבל זה לא ישתלם לי לטווח הרחוק עם משחקים DX10 מה כדאי לעשות? או שעדיף להישאר עם 7600GS בנתיים עד שהמחירים ירדו וייצאו דברים חדשים.

• 5 תגובות
    • 615 צפיות
  2. Started by The UnKnown,

יש לי את הכרטיס המצויין בכותרת מבית הרקולס, אני רוצה להאיץ אותו למהירויות של 9800פרו, השאלה שלי היא האם שאני יעלה למהירויות של 9800פרו האם הוא יהיה כמוהו, או שהליבה הישנה יותר מחלישה אותו משמעותית? אגב, האם יש בעיות לאחר שמאיצים את הכרטיס מסך?, כי חבר שלי בעל 9700NP האיץ את שלו ואח"כ היו כל מיני מסכים שחורים לא צפויים ובעיות מדי פעם. אם אפשר המלצה חד משמעית לתוכנה טובה אני אשמח לשמוע. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  3. Started by Leopardo,

יש כאלה כרטיסים מהסדרה החדשה ? Radeon X1XX או Gefore 7XXX או שרק הסדרה היותר ישנה? מה הכי מומלץ בטווח המחיר הנ"ל?

• 13 תגובות
    • 615 צפיות
  4. Started by Unavoidable Encounter,

חשבתי לקנות את המסך: 19` Samsung 997MB Flat Monitor השאלה שלי.. הוא טוב? הנה כמה פרטים ותמונה CRT Size/Viewable: 19"/18" Horiz. Dot Pitch: 0.20mm (H) CRT Type: DynaFlatTM Horizontal Scan: 30-96 kHz Max Resolution: 1920x1440 @ 64Hz Emissions: MPR-II Available Color(s): Silver/Black

5. Started by cheapwine,

http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2658093 שווה או לא?

• 7 תגובות
    • 615 צפיות
  6. א: http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=PX7900GT-TD256&affiliate=zap ב: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416_1271&products_id=13137&PHPSESSID=bd81d6a03bf35cbc9032e9965bfa6553

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  7. הכותרת ממצאת את עצמה, הכרטיס מסך שלי GEFORCE 2 GTS 64MB PRO , אני צריך להשוות אותו ל R9100 128MB DDR. מגה הרץ וליבה אני כבר יודע (אצלי ואצלו) אבל אני זקוק לעוד מקורות השוואה ולכן אני זקוק לאתר שעושה COMPARES. אני אודה מאוד לעוזרים! בתודה ג'י,

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  8. שלום אני משתמש ב nerovision Express 3 , אני מנסה "ללכוד" - capture עם התוכנה הזאת אך היא לא מצליחה לתקשר עם כרטיס הטלווזיה שלי , כרטיס הטלוויזיה שלי הוא תקין לחלוטין , עם WINDVR הכל עובד חלק. (הסיבה שאני רוצה להשתמש דווקא nerovision Express 3 היא לא סתם בשביל ללכוד וידאו אלא לצרוב אותו בזמן אמת ל DVD .) אין לי מושג מדוע התוכנה לא מצליחה לתקשר עם כרטיס הטלווזייה . עניין חשוב הוא שהאופצייה של video device properties לא אקטיבית הבעייה הזאת מופיעה בתמונה כאשר האיזור הבעייתי מוקף בעיגול ,אם מישהו יודע מה הבעייה ? למה זה קורה או איך להופך את video device properties לאקטיבי ..... ,אנא שייתן עזרה , לדעתי אם החלק של video device properties יהיה אקטיבי אני כבר יסדר את ההגדרות כמ…

• 5 תגובות
    • 615 צפיות
  9. הי, אני מחפש כרטיס למחשב חדש מבוסס ASUS P5K-E עם Q6600. אמנם הכרטיס צריך להיות מאוד מאוד בסיסי, לא מתוכנן גיימינג בכלל, רק עבודה משרדית ומעט מאוד סרטים, אבל יש דרישות: * צריך להיות חיבור למסך CRT שלי. * צריך להיות חיבור DVI למסך הבא שלי. * חייב להיות VIVO ללכידת וידאו מ-VHS. המלצות יתקבלו בברכה ;D

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  10. Started by gil13,

אני נכנס לכל מיני משחקים ואחרי כמה דקות בערך זה עושה לי מסך שחור ונתקע והאפשרות היחידה שאני יכול לעשות זה ריסט. מישהו יודע מדוע זה קורה? זה קרה לי כבר מלא פעמים.. ניסיתי את זה על המשחק DMC4 ו-crysis. יש לי וינדווס XP 32BIT והתקנתי את הדרייברים של הכרטיס מסך (גירסא 8.7). בבקשה תעזרו לי. אני כבר לא יודע מה לעשות עוד :-\. וזה לא בעיה במשחקים כי ב-GRID זה לא קרה לי ושיחקתי יותר משעה רצוף. עריכה: שכחתי להזכיר שסקיי פי סי עשו לי אוברקלוק למעבד, אם זה קשור... והם הגיעו ל-3.6GHZ

11. Started by amirfefer,

AA\AF

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  12. היי, אני חדש בפורומים. היום אני כנראה מזמין מחשב, ויש לי שאלה אחת לפני שאני מזמין: מה ההבדל בין כרטיס עם 128MB לבין 256MB? האם העובדה שלכרטיס יש 256MB אומרת שהוא יותר טוב? וכיצד ה-MB משפיע? לדוגמא: xfx 6600 128MB DVI,TV,PCI-E? ו- xfx 6600 256MB DVI,TV,PCI-E? הם עולים בדיוק אותו הדבר (760 ש"ח). למה זה? דרך אגב, רב הסיכויים שאני מזמין xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3,PCI-E? (ב-1020 ש"ח). מה אתם אומרים? מומלץ?

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  13. כשאני מחבר את הטלויזיה למחשב אני מאבד את התמונה במסך ובטלויזיה רואים בשחור לבן. מה עושים ???? אני משתמש ב ווינדוס XP .

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  14. ובנוסף לכך מה ההבדל הביצועי ביניהם (הפער ביניהם המחיר הוא רק בערך 50-100 שקל אבל פי 2 זיכרון-איך זה יכול להיות?)

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  15. Started by ycccp,

קניתי מחול את הכרטיס 6800גי טי של evga אחשיו מאחורי הקרטיס כתוב ליד הכניסה של ה dvi וה v-cd כתוב vi\vo אני התקנתי את כל הדרייורים ואת כל הדברים של הדברים שאפשר אני חברתי את החיבור של ה וי סי די לממיר(ליציאה) ולא קרה כלום אני חרשטי את כל הפונקציות של הקרטיס מסך אבל אני עדיין לא מצאתי איך אני יכול לראות תמונה על המסך ולערוך אותה או משהוא בסגנון אני מחקה לעזרה תודה!!!!!!!!!!!!!!1

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  16. Started by maorakrish,

השאלה שלי היא כזאת אני רוצה לשדרג כרטיס מסך ויש לי 2 חיבורי PCI-E השאלה שלי מה יותר עדיף. כרגע יש לי G210 512MB שאלה שלי היא אם עדיף לי לקנות כרטיס מסך ממש חדש ויותר טוב למשל G250 או 240 או לקנות G210 נוסף ולחבר אותו בנוסף למה שיש לי עכשיו. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  17. Started by nir.b,

מסך דק 15 אינטש, שיכלול כניסה דיגיטלית (DVI), משהו בתקציב של עד 2000 ש"ח. תודה.

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  18. Started by balash-,

לחבר שלי יש 6800GT בSLI כבר שנתיים אולי, רציתי לשאול אם הכרטיס הHIGEND לשעבר הזה עדיין מחזיק את המשחקים הכי חדשים על הרזולוציות הפילטרים הכי הכי וכו' עם מסך של 19" ?

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  19. אני מזמין היום כרטיס מסך מחו"ל ובגלל שנמאס לי לחכות ל- NFORCE4 אני הולך על AGP ועל 9800PRO השאלה שלי, יצא לכם לראות בנצ'ים לגבי עד כמה זיכרון כרטיס מסך של 256 משמעותי לגבי 128 אם בכלל? יש הרבה יותר כרטיסים עם 128 והם גם יותר זולים אבל אני מחפש כרטיס חזק לשנתיים-שלוש הבאות תודה

• 7 תגובות
    • 615 צפיות
  20. Started by The Shark,

שלום. יש ברשותי, כבר במשך שנה וחצי כמעט, מסך Mag 996PF. עד כה הוא עשה את עבודתו נאמנה. לאחרונה הוא מתחיל להראות סימנים שקצת הדאיגו אותי... כל כמה דקות, התמונה כזה מתעוותת ואז מתיישרת. כאילו עושה פוקוס כזה (די דומה לפעולת ה-Degauss). מה יכולה להיות הבעיה? האם זה סימני גסיסה של המסך? זה די מדאיג אותי ומקשה על עבודה רציפה במחשב (זה מציק לעין ממש)...

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  21. Started by johny,

אני קונה מחשב, אני הולך לשחק משחקים אבל לצערי הרב התקציב שלי לכרטיס מסך הוא רק 400-450 שקל. על איזה כרטיס מסך הייתם הולכים? חשבתי על ATI RADEON 9550 128MB... מה דעתכם עליו?

• 5 תגובות
    • 615 צפיות
  22. המפרט נמצא במפרט שלי.. אני רוצה כרטיס מסך חדש AGP שיהיה הכי מתאים למערכת וינצל אותה במלואה... רציתי 9800 PRO אבל אני רואה שה6600GT פשוט טוב יותר... מה עדיף?

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  23. יש לי כרטיס TV מסוג leadtek tv2000xp global בחלון הצפייה התמונה נחתכת למטה, כל השורה הראשונה של התרגום לא מוצגת. זה נראה כאילו הרזולוציה של כרטיס הטלויזיה לא מתאימה או משהו.. איך מסדרים את זה?

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  24. Started by Culandur,

מישהו יכול בבקשה לעזור לי עם זה איך מי מו מה מתי וכל שאר הניואנסים

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  25. Started by doctor hardware,

שיריץ HITMAN BLOOD MONEY חלק תקציב עד 1000-1500

• 8 תגובות
    • 615 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.