כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
בעיקרון רציתי לקנות את ה 9800 pro של MSI אבל אמרו לי שהוא מהדור הישן או משהו איזה כרטיס מסך אני יכול לקנות ב 1600 1700 משהו כזה?
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום אני יודע שכבר לא ממש משתמשים בכרטיסים האלה וגם לא קונים אותם אבל בכל זאת עשיתי את החשבון ואין טעם שאני יקנה מחשב חדש בקיצור זאת המערכת שלי: intel 3.0 GHz p4x800d-x לוח אם זיכרון אני מרחיב בקנייה הזאת לג'יגה או ג'יגה וחצי עדיין לא החלטתי אני מחפש כרטיס מסך AGP טוב בסביבות ה400 ש"ח
-
- 5 תגובות
- 664 צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום מסכי LCD. [iurl]http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=176544.0[/iurl]
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום, המפרט שלי עכשיו הוא: AMD ATHLON X2 4800+ 2GB RAM וכרטיס מסך GEFORCE 8600GT 256MB DDR3 אני מעוניין לקנות מסך של 23", ברזולוציית FHD (1920X 1080) ורוצה לדעת האם אני אוכל להציג סרטי 1080P בכל הקידודים, בלי תקיעות או בעיות בתמונה? לגבי משחקים, אני אוכל להריץ משחקים כמו DOOM3 על רזולוציית FHD בSETTINGS של MEDIUM? מה עם HL2 וTEAM FORTRESS 2? עוד שאלה - אני הרזולוציה של המךס היא 1920X1080, יש איזושהיא רזולוציה (באותו יחס) קטנה יותר שבה הכול עדיין יראה בסדר?
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
-
שלום, במפרט שביקשתי כאן לפני מספר שבועות ערכתי שינויים קלים והגעתי לנתונים יותר גבוההים בפחות או יותר אותו מחיר, עכשיו החברה של המחשב [חברה אמינה] נתנה לי אחריות לכל החיים כמעט על כל החלקים, אבל זה לא מה שחשוב לי, מה שיותר חשוב לי זה... שהוא שינה לי את הלוח אם לדגם יותר חדש, אבל שתומך בכרטיסי מסך של ATI... השאלה שלי האם זה יותר טוב לי או פחות טוב לי? מהבחינות הבאות: 1. במידה וארצה לקנות כרטיס מסך טוב [למשחקים]? 2. במחירים? 3. במחירים לעומת הביצוע ? ועוד שאלה אחרונה... האם לוח אם שתומך בATI יכול להגביל אותי מבחינת כרטיסי מסך אחרים? ואם לא אז אשמח לדעת באיזה כרטיסי מסך נוספים אוכל להשתמש.
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
יש לי דרייבר 8.7, הורדתי RivaTuner הגירסה הכי חדשה והוא לא מזהה את הכרטיסים, אין לי את האפשרות לשנות את מהירות המאווררים מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
ויכול לחלוק איתנו את חוויותיו וכמה הוא מרוצה או לא מרוצה?
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אני צריך עזרה קטנה, יש לי 2 כרטיסים שאני הנחתי את עייני עליהם אבל אני לא יודע מה לבחור האחד זה הXFX 8800GT XXX 512MB, שאני מניח שאין מה להציג אותו אבל בכל זאת: http://www.xfxforce.com/web/product/listConfigurationDetails.jspa?series=GeForce%26trade%3B+8800&productConfigurationId=1908896 והשני הוא Inno3D 8800GT OC: http://www.inno3d.com/products/graphic_card/ichill/ichill_arcticcooling/i8800gt_ac_accelero_x1.htm איזה מהם עדיף לי? כי מבחינת מהירויות שעון הInno3D יותר חזק והוא גם יותר זול אבל אני לא מכיר כל כך את החברה.... או שידוע לכם על כרטיס בטווח ההמחירים הזה (כשהXFX הוא היקר ו בסביבות ה1600)
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום חיברתי את הטלויזיה שלי לכרטיס מסך GEFORCE MX 440 128 MB. (חיברתי את הכבל לשקע VIDEO בטלויזיה). משום מה התמונה המתקבלת לי בטלויזייה היא בשחור לבן וקופצת לגמרי.. הורדתי דרייברים מהאתר של nvidia אך לא קיבלתי שום שינוי הבעיה לדעתי בהגדרות ה-PAL - באופציה של שינוי הגדרות התצוגה האופציה היחידה לטלויזיה היא NTSC ושאר האופציות אינן קיימות..מה עושים ? האם מישהו יוכל לסייע ?? תודה !
-
- 5 תגובות
- 664 צפיות
-
-
ממלית לכולם על GEFORCE 4 TI CHAINTCH ... הוא רק ב 650 ש"ח שווווווההההההה !!!!!!!! עריכת המודר: פרסום אסור
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
מה הכי כדאי ואיפה לקנות? עד עכשיו ראית בזאפ השוואת מחירים ונראה לי הכי טוב זה GeForce PCX 5750- 256MB-PCI EXPRESS ב751 שקל בחנות PCNOW (http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6681) או זה GV-NX66256D - Geforce FX6600 256 mb Retail ב742 בפלונטר (http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=GV-NX66256D&affiliate=zap) מה עדיף ואם יש לכם משו יותר טוב בבקשה תציעו!
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לקנות כרטיס מסך למחשב שלי המחשב שלי נקנה לא מזמן והכרטיס מסך הנוכחי גרוע לא מעלה שום משחק גבוהה , אני רוצה לקנות כרטיס מסך שיוכל להעלות לי משחקים גבוהים כמו crysis warhead,far cry2,call of duty ועוד משחקים אחרים. תקציב:500 ש"ח תודה.
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
מדובר במחשב עם כרטיס מסך ישן שעבד עד עכשיו נפלא עם חלונות XP. החלטתי לשדרג לחלונות 7, ATI אומרת שהיא לא תומכת בכרטיס יותר, אך חלונות 7 תומכת בו מהקופסא, וגם אפשר להתקין את CATALYST אם ממש רוצים. בעקרון המחשב מחובר למסך טלוויזיה ולמסך רגיל. בחלונות XP יכולתי לקבוע את התצוגה ל CLONE MODE ולקבוע שוידאו יוצג במסך מלא על מסך הטלוויזיה. ב ATI זה נקרא Theater Mode כך ניתן היה לעבוד על המחשב בזמן שצופים בסרט בטלוויזיה. זה היה מצב מאוד נוח. בחלונות 7 מיקרוסופט חסמה את האפשרות הזאת, ולכן יצרני הכרטיסים העלימו אותה מהכרטיסים שלהם. למישהו יש מושג איך אפשר להחזיר את האפשרות הזאת, אולי תוכנה מסויימת או דרייבר ישן יותר? אחת האפשרויות שמצאתי היא לצפות בסרטים עם WMPC ואז יש לו שם אפשרות …
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
תראו אני קובע אותו ל85 אבל בכפתור של המסך אני לוחץ בצד אני רואה שהוא בכלל עדין עובד על 60 ותמיד שאני מכבה את המסך או משאיר אותו כזה IDLE כמה זמן אז פתאום הוא יוצא מהשטח שלו ונהיה בפינות מעוות ולא רואים את הפינות זה מעצבן אותי כבר איזה חודשיים ושתקתי הגיע הזמן ... חח אני אודה למי שיכול לעזור
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אני צריך מסך 19' וחשוב שיהיה טוב אז אני מעוניין לדעת איזה מסך 19' הכי טוב שיש ואיזה בתקציב 1600+\- ש"ח הכי טוב? ולא רחבהמסך למשחקים וסרטים אבל זה לא אמור לשנות פשוט מחפש מסך טוב ואיכותי להרבה זמן
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
בזמן האחרון אנשים נפטרים מה CRT שלהם .. מסכים שגם היום מוכרים אותם ב3-4 אלף ש"ח חדשים, נמכרים במחירים זולים יד שניה אחד המסכים שתפס את העין שלי הוא HP p1230 Diamondtron NF Aperture Grille CRT 2048 x 1536 @ 85 Hz Display, Maximum Pixel Rate 420 MHz !!!!! נתונים מרשימים מאוד .. מה אתם חושבים ? אני כרגע משתמש ב LG F900P ומרוצה ממנו אבל אני רוצה מסך שני .
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
GEFORCE NX7200GS רציתי ביקורת על כרטיס מסך הזה בנוסף אני רוצה לדעת איזה חברה כדי gigabyte או msi
-
- 10 תגובות
- 664 צפיות
-
-
עברתי על 2 הביקורות החדשות של האתר על ה660TI ובכלל על הביקורות האחרונות שנעשו לכרטיסי מסך ומשום מה הכרטיסים לא נבחנים על 1920X1080 , הרזולוציה שסביר להניח מתאימה להרבה יותר משתמשים. מה הסיבה? והאם ההפרש בביצועים לכרטיס יהיה יחסית זהה בין 1920X1200 ו1920X1080?
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום, חיפשתי ביקורות והשוואות באינטרנט ל6600 (לא GT) ולא מצאתי... אז רציתי לשאול איזה חברה הכי טובה? האם זה משנה בכלל? ובפרט האם WinFast 6600TD של LEADTECH עדיף על ה 6600 של GIGABYTE או ההפך? תודה!
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
התקנתי את הדרייברים שהגיעו עם ה- 8800GT ולהפתעתי הרבה הם בעברית... איך אוכל לשנות את שפת הממשק לאנגלית ? בנוסף האם הדרייברים שבאו עם הכרטיס הם העדיפים לכרטיס זה ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
כמו שתראו במפרט שלי מימין תוכלו לראות שיש לי Sapphire Radeon 9600XT 128MB. הציעו לי ולכרטיסי Sapphire אחרים את ה-OC המושלם לכל כרטיס של Sapphire: מה המקסימום OC שהצלחתם להגיע בכרטיס ושיהיה יציב וללא לכלוכים, האם השתמשתם בקירור המקור או הוספתם מאוורר או היטסינקים וכו', האם מומלץ להשתמש לדעתכם ב-OC שלכם לאורך זמן וכל דבר אחר שתחשבו עליו. תודה מראש חברה! 8)
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
היי, השאלה בכותרת...מבקש עזרה ומדריך קצר בנושא הנ"ל. תודה רבה מאוד לך מראש...
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שזה המקום.... אני מחפש כרטיס טלויזיה או כרטיס לכידת וידאו. בגדול אני מידי פעם ממיר קלטות וידאו או ממצלמת וידאו (לא DV) כרגע יש לי כרטיס lifeview flytv prime spo סדרה 3 למי שמכיר... אין כל כך הרבה תוכנות שתומכות בו ואני מחפש כרטיס חדש... אשמח להמלצות (טווח מחירים עד 500 +-) תודה!
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
דבר ראשון תודה למי שעוזר.. הקצב רענון של המחשב שלי הוא 85הרץ ורוב המשחקים עובדים ככה אבל יש כמה משחקים כמו וארקפת3,האלו,ועוד כמה שבלי ששיניתי את ההגדרות הקצב רענון במשחק יורד ואין שום אפשרות בהגדרות של המשחק לשנות את זה.עכשיו בעיקרון לא רשום לי בשום מקום שהקצב יורד אבל אני פשוט מרגיש את זה כי אחרי קצת זמן העניים שלי מתעיפות רצח ונהיות אדום מאוד...בדיוק מה שקורה אם משתמשים עם מחשב בקצב רענון נמוך. אז אם אפשר עזרה בבקשה?כי אני מת לשחק כבר אבל זה פשוט הורג אותי הדבר הזה ואני לא יכול לשחק יותר מ10 ד'ק ברצף..וזה בטח גם לא בריא.. אז פלייז עזרה!?!?
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-