עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by yakir8,

שלום רציתי לדעת מה דעתכם על הכרטיס הזה RADEON 9550 128MB אני יודע שהוא לא הכי חזק אבל האם הוא יריץ משחקים (לא חזקים כמו DOM3) ממוצעים וקצת יותר?

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  2. Started by ranran,

מה אתם ממליצים?

• 6 תגובות
    • 632 צפיות
  3. Started by alextomin,

ה R580-שצריך להיות מתחרה ל7800U-יצא לא לפני מרץ שנה הבאה... http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2574

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  4. Started by Guarding angel,

אני מעוניין לקנות עם המחשב החדש שלי את הכרטיס הזה XFX GeForce 7800GT Special Edition http://www.vr-zone.com.sg/index.php?i=2877&s=1 האם יש אותו בארץ?

5. Started by The-Crush,

אני לא יודע אם זה קשור לפורם כאן אבל אני בכל זארת שואל למה כדי לקנות מסך LCD מאשר מסכים רגילים?.......למרות זאת למה עדיין מייצרים אותם ולא עוברים לטכנולוגיה החדשה?.. ??? וגם רציתי לדעת האם המסכים הרגילים גם כמעט טובים כמו ה-LCD ורק בגלל שהם עבים ולא דקים כמו ה-LCD

6. Started by Shoko,

מה שווה ערך לכרטיס הזה בניוידיה בביצועים? http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=519682 אני מתכוום סתם לדוגמה ש- gf fx5200 נגיד הוא נותן אותם ביצועים כמו x300 ועוד שאלה האם הכרטיס הזה יוכל לעבוד טוב במחשב שלי (מפרט בצד)

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  7. ב BIOSHOCK[תמונה מצורפת) וגם ב 3DMARK האחרונים יש לי קצת הייתה לי גם בעיה ב LOST PLANET שלא הצלחתי לפתור שזה מרצד לאללה ואי אפשר לראות כלום. חוץ מזה הכל עובד מצוין.. זה אומר שזה לא תקלה בכרטיס או ..? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 632 צפיות
  8. Started by orbk,

אני צריך עזרה בכרטיס מסך עד 700 ש"ח עבור מסך 19 אינצ' עבור רזולוציה 1440X900 בשביל משחקים כבדים כמו GTA IV כיוונתי בהתחלה ליכוון HD4770 שמאוד התלהבתי ממנו מכיוון שהוא קטן כמעט כמחצית מהמידה של סדרות HD48XX ומתחמם הרבה פחות שזה חשוב במיקום של המחשב אצלי וגם לא צורך הרבה הספק. אבל מכיוון שחיפשתי בכל החנויות באיזה שלי (חיפה קריות) ובאף אחת מהן כבר כשבועיים אין את הכרטיס ולא מתכוונים להביא, אני לא יודע מה עדיף לקחת במקום. חשבתי על HD4850 כי הוא זול אבל הוא זולל הספק ומתחמם וזה לא ממש טוב לי אז יהייה טוב אם יש הצעות בצד השני Nvidia שכן אין לי ממש ניסיון איתם בשנים האחרונות ואני לא מכיר את הכרטיסים המקבילים שלהם לעומק. מעבד AMD 5200 X2 2GB זכרון 800MHZ מסך 19' 1440X900

• 5 תגובות
    • 632 צפיות
  9. Started by griper,

.........

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  10. Started by Rule The Pc,

אהלן שוטטתי לי באתר של XFX וראיתי שהדגם היחידי של 6800 רגיל AGP הוא GAMER EXTREM EDITION אבל זה לא היה מוזכר על הקופסא.... אז שלי זה GAMER EXTREM EDITION? ומה זה אומר בתכלס?

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  11. השימושים העיקריים יהיו סרטי HD. אגב,האם מעבד E6550 יהיה מספיק לי ?

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  12. Started by shocky,

היי, למישהו יש ניסיון עם מסך של LG דגם L1910B LCD? הייתם ממליצים לקנות אותו? (מיועד למשחקים וגלישה) תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  13. Started by cousinIT,

הוא יותתר טוב מ9500NP 9600P/NP 9700NP אני צודק? 128 מגה יספיקו נכון? למרות שיש עליו רק 128 ביט, הכרטיס הוא מצויין ויריץ את כל המשחקים בצורה טובה נכון? תנו קישור בבקשה לכרטיס עם 256 ביט

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  14. Started by COSA,

דוד שלי מחפש מסך איכותי שיעלה איזה 800-900 שקל! איזה מסך הכי טוב במחיר הזה?

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  15. Started by abcdjkh,

השימושים העקריים שלי הם תכני HD ויישומים משרדיים. האם שווה להשקיע בHD3650? האם לחכות לממשך דרכו? (מתי הוא יושק?) האם יש HD3650 עם קירור פאסיבי? כלומר בלי מאוורר? המסך שלי הוא: DELL 2007

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  16. Started by TNAfan,

התקנתי את הדרייברים שהגיעו עם ה- 8800GT ולהפתעתי הרבה הם בעברית... איך אוכל לשנות את שפת הממשק לאנגלית ? בנוסף האם הדרייברים שבאו עם הכרטיס הם העדיפים לכרטיס זה ? תודה.

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  17. Started by KYSG,

נגיד ואני קונה את 6800GT אני יכול לעשות לכל אחד מי הכרטיסים OC?..... ואם כן אז אך

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  18. ואיזה כרטיס כדאי לי בטווח של עד 1000 k מבוסס ATI, והאם יש אופציה ל VIVO בתקציב הזה?

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  19. מסך - Dell 24" 2407WFP איזה כרטיס מסך הכי מתאים למסך "24? או שזה לא משנה הגודל? אפשר לחרוג טיפה מהתקציב(2000 ש"ח)..

• 6 תגובות
    • 632 צפיות
  20. המפרט הוא: AMD Athlon 64 X2 4200+ Asus M2A-VM Corsair 2x1GB XMS2 DDR2-800 Enermax Liberty 400W המסך הוא 17'' עם תכנון להחלפה ל-19 בשנה-שנתיים הקרובות. בכל מקרה משחקים אשחק על רזולוציה של 1024x768. רוב העבודה מתבצעת בלינוקס אובונטו אבל יש גם חלונות מותקן, בעיקר בשביל משחקים. העדפה לכרטיס מסך קריר (ושקט כתוצאה מכך...) שיוכל להחזיק לפחות שנה-שנתיים. העדפה ל-TMS.

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  21. הדריבר החדש 4.5 פתור את בעית התקיעה של הרדאון 8500 עם מלך פרס ומריץ אותו מעולה את אותה בעיה יש גם עם היטמן 3 משהו ניסה להריץ את זה עם ראדאון 8500?????

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  22. Started by roc,

שלום,אני חייב לבקש עזרה בשאלה לאיזה כרטיס מסך הכי כדאי לי לקנות והתקציב שלי הוא 1500 שקל אם מישהו מכיר גם חנויות זולות שאין להם אתרים ורק יודעים את שם החנות ואת העיר בהם היא נמצאת או בכלל את מספר הטלפון שלה אשמח לקבל אותו ואפנה אליה כשארצה לקנות את הכרטיס שתמליצו לי עליה...תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 632 צפיות
  23. Started by TimoTy,

אני לא יודע כמה סוגים יש של דרייברים של כרטיסי NVIDIA אבל אני מכיר 2 OMEGA ו ה-FORCEWARE וראיתי גם STARWARE מה זה???!?!?!!? ומי מבינהם יותר טוב???? תודה מראש על העזרה!

• 7 תגובות
    • 632 צפיות
  24. המחשב עצמו חדש לחלוטין,עם אפס שעות עבודה. מעבד 2.8 אין לי מושג איזה בדיוק עדיין לא הדלקתי את המחשב (אין מסך חחח). 1G זכרון DDR 2700 וכרטיס מסך מובנה של אינטל. לוח אם גם לא יודע בדיוק איזה,רק יודע שהוא בתצורת AGP. עכשיו,חשבתי על 6600GT אבל הוא יקר לאללה,550 שקל =\\ אני צריך משהו שיהיה נציל על המחשב הזה ובטווח ה 500 שקל. פעם ידעתי להמליץ לאחרים היום אחריי שלוש שנים שאני לא בתחום אני לא יודע מה לקנות חחח אז אשמח אם מישהו יאיר לי את הדרך וייתן איזה קצה חוט לכ.מסך שיתאים לי,תודה רבה והמשך יום טוב

• 8 תגובות
    • 632 צפיות
  25. Started by the kooks,

שלום רציתי לדעת מהם ההבדלים השונים בין TV OUT ו DVI בכרטיס מסך ?

• 1 תגובה
    • 632 צפיות

דיונים חדשים בפורומים