עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום , יש לי את הלוח אם של אינטל D975XBX2 עכשיו , יש פה איזה משהו שנקרא קרוספייר , רציתי לדעת עם אני יכול לחבר פה שתי כרטיסים של Nvidia 8800 ב SLi ? זה תומך ?

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  2. התקשרו אליי מKSP יש בעיונת עם האשראי אז אני הולך היום לקנות משם מהחנות, בעקרון הייתי אמור לקבל POWERCOLOR X800GT אבל חשבתי, אם אפשר לפתוח לכרטיסים הנ"ל את צינורות העיבוד (מה שאי אפשר בX800GT) אז אולי אחד מהם ישתלם יותר

3. יש לי לוח אם ABIT NF7. רוצה לרכוש כרטיס מסך שהזכרתי בכותרת, ממישהו. הכרטיס יד שנייה ולפי השם שלו אפשר להבין שהיה בשימוש גם הרבה מאוד זמן. קודם כל, בבקשה בלי הערות של "לא כדאי" וכו'. אני מבין שאתם מנסים לעזור, ואני מבין שהכרטיס הוא מאוד ישן ולא מתקדם בכלל. אבל זאת זכותי לרצות לקנות אותו, אז בבקשה בלי הערות מיותרות . עכשיו, לענייננו: כמה הכרטיס הזה שווה בהתייחס לזה שהיה בשימוש ארוך מאוד ובעובדה שהוא בכלל כרטיס ישן? והוא מתאים ללוח אם ABIT NF7? ובנוסף הוא מתאים ללוח אם: mobo- giga 7 vrx rev1.1? תודה מראש על העזרה

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  4. Started by uncommon,

עלות מול תועלת: 2,000ש"ח < Quadro FX1400 1,160ש"ח < Quadro FX560 טבלה להשוואה: http://www.nvidia.com/page/qfx_el.html ]http://features.cgsociety.org/story_custom.php?story_id=3321&page=3] http://features.cgsociety.org/story_custom.php?story_id=3321&page=3 האם התוספת ל-FX1400 מוצדקת בהתאם לשיפור? תוכנות רלוונטיות: 3dsMax,Maya

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  5. Started by Shafan,

שלום אני מחפש מסך נוסף (בגודל 19) למחשב שמיועד לעבודה עם תוכנת Maya, אך אין לי מושג מה הקריטריונים החשובים כאשר מחפשים מסך כזה. קיום יש ברשותי מסך 17 LCD של חברת Viewsonic הדגם הוא- VP171. אני מאוד מרוצה מהמסך שיש לי אבל אני מתכוון להתחיל לעבוד באופן שוטף ומלא על התוכנה ואני רוצה לעבוד בצורה הנכונה והיעילה ביותר ! 1. איזה מסך עדיף CRT או LCD ? 2. האם המסך שברשותי מספיק טוב ?, האם יש טעם לקנות את אותו המסך ולעבוד על שניהם במקביל ? או שעדיף לקנות מסך 19 CRT ואז לעבוד ביחד עם ה-VP171 3. האם יש קשר בין Rendering לסוג המסך-מבחינת מהירות, איכות ... ? 4. לפי הידע שלי מסך CRT הוא אנלוגי. האם קיים מסך CRT בעל חיבור DVI או שהדבר לא הגיוני מפני שחיבור DVI הוא דיגיטלי …

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  6. שלום לחברי הפורום. במחשב שלי במקום העבודה מותקן כרטיס מסך של Nvidia quadro 600. לכרטיס יש יציאת DVI אחת ויציאת Displayport אחת. http://www.nvidia.com/object/product-quadro-600-us.html ברשותי זוג מסכים שלהם חיבור DVI וVGA, ורציתי לדעת האם יש דרך לחבר את שני המסכים לכרטיס על מנת לעבוד עם שניהם בו זמנית. מצאתי ברשת את המתאם הבא: http://cable.co.il/sg_product~630120~58~132.htm או: http://www.daganm.co.il/rec/654-%D7%9E%D7%AA%D7%90%D7%9D-DISPLAYPORT-%D7%96%D7%9B%D7%A8-DVI-%D7%A0%D7%A7%D7%91%D7%94 האם רכישה של המתאם הזה תוכל לאפשר לי לעבוד עם זוג מסכים בו זמנית, או שכל יציאה יכולה לעבוד בנפרד והן שם רק בשביל "או זה או זה"? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  7. Started by moshiko211,

איך ה6600gt של msi?

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  8. אני רוצה ליקנות כרטיס מסך GEFORCE 6600 הרגיל לא GT ויש לי העדפה של GIGABYTE לא של חברה אחרת כי זה חברה הכי טובה ללא מאוורר ורעש

9. Started by lipa,

http://techreport.com/reviews/2004q3/geforce-6600gt/index.x?pg=1

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  10. Started by Asafalfa,

או שהוא עדיין כרטיס שמסוגל להחזיק את שנה שנתיים הקרובות בלי בעיה .? בנוסף האם כדי להקיע ולנות שני כרטיסים של 6800GT או אחד של UL...

• 6 תגובות
    • 615 צפיות
  11. Started by talnisim,

שלום לכולם, לאחרונה החלפתי מסך למסך LG די פשוט. הכטיס מסך שיש לי לא תומך במסך הזה בצורה טובה ואני מחפש כרטיס מסך הכי פשוט שיש, במחיר זול. הצורך העיקרי הוא אינטרנט. טל

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  12. Started by dordort,

מה יותר טוב? זו השוואה קשה או שברור מה יותר טוב?

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  13. Started by blue_wolf,

שלום , אני צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך במחיר עד 1000 שח , אפיקAGP תודה...

14. תודה פשוט אני בוויכוח אם מישהו

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  15. Started by SuperStyle,

?? AMD ATHLON 4400@2.78 OCZ 2G 800MHZ OC EDITION EZCOOL PS-1000 500WAT CM690 EPOX MF-4 J3 Connect3d Radeon HD4850 512MB DDR3 AC Co יש צוואר בקבוק?אם כם עד כמה? עוד שאלה איך אני יכול לבדוק איזה כרטיס יש לי? כי בכל התוכנות רשום 4800SIRS

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  16. Started by omri123,

מבירור על TMS ה8800GT קליבר כבר לא מיובא כך שלא יהי יותר יש לכם המלצות אחרות או חנות שאתם מכירים שמוכרת את ה8800 קליבר?

• 7 תגובות
    • 615 צפיות
  17. Started by tamiravigan,

יש לי את הלוח GA-965GM-S2 יש בו PCIE X16... הלח שלי לא כזה מפורסם ברשת ובכלל אז לקחתי תמונה של P35-DQ6 וראיתי שיש שם חיבור כמו שלי.. הנה: http://www.tmp.co.il/files/Untitled_8iwu6p3.jpg איך מחברים?? העיגול זה מה שיש.. אין לי SLI..

• 5 תגובות
    • 615 צפיות
  18. שלום לכולכם (: אבא שלי נמצא בחו"ל ורק עכשיו נזכרתי שאני יכול לבקש ממנו לקנות לי משהו מחו"ל.. אני רוצה שהוא יקנה לי כרטיס מסך, אני רוצה ללכת על הכיוון של ה 512 8800GT עכשיו אני די אובד עצות אין לי מושג מאיזה חנות לקנות ואיזה דגם.. הוא נמצא באוהיו שבארה"ב על איזה דגם אתם ממליצים? חשוב לציין שאני רוצה ללכת על הדגמים היותר זולים סביבות ה270 דולר... תודה רבה לכם (: אגב זה המפרט שלי אם זה משנה: Processor: AMD Athlon 64 X2 5600+ Socket AM2 Box 766 Mother Board: GIGABYTE GA-M55S-S3 483 Hard Disc: Western Digital WD2500AAKS 250GB 359 Memory: TwinMOS DDR2 1024MB 667Mhz CL5 + TwinMOS DDR2 1024MB 667Mhz CL5 286 Graphic Card: unknown Cage: Raidmax APEX 207 Power Supply: HEC WIN 550W…

• 5 תגובות
    • 615 צפיות
  19. האם עדיף כ.מסך חזק יותר שאינו תומך ב DX9 או כרטיס מסך חלש יותר שכן תומך? ההשוואה היא במחשב נייד בין RADEON 9000 Mobility שאינו תומך לבין intel 82855/82852 שכן תומך

• 5 תגובות
    • 615 צפיות
  20. Started by Gil28,

שאני אוכל לראות טלויזיה במחשב באיכות טובה. ועוד שאלה... יש לי נגן archos 604 wifi כולל ה-dvr station שיש בו כניסות ויציאות רבות (component, composite, s.video, spdif) האם אני יכול להשתמש בו ככרטיס טלויזיה (כבל מה-dvr ל-dvi/rgb?)

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  21. Started by NEUROMA,

לאיזה כרטיס מסך אתם משווים את : INTEL 4500 ?

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  22. Started by snoopdogg,

שלום לכולם המפרט שלי הוא: TT 420W AMD 64 3200 MSI K8N NEO PT LEADTEK 6800 GT 2 * CRUCIAL BALLISTICK עד אתמול הכל היה בסדר .. עשיתי אוברקלוקינג קליל בלבד ואז החזרתי חזרה למהירות סטוק אתמול התחלתי לראות בחלונות נקודות צבעוניות על המסך שאני פותח חלונות ולפעמים הכל נתקע... החלפתי את הכטיס מסך הישן שלי geforce 3 והכל היה בסדר אבל המחשב אחר כך נפל פעמיים. לקחתי עכשיו את הכרטיס לעבודה שמתי אותו במחשב של העבודה , ספק 240W והוא בינתיים עובד כשורה. ועוד משהו שאולי קשור , המתח 3.3V של הספק מראה בין 2.9 ל-3.1 , הכרטיס מסך מקבל המתח הזה? עד כמה שאני יודע כרטיסי מסך ניזונים מ12V . מישהו יודע מה הבעיה? תודה רבה ויום טוב

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  23. Started by mrsph666,

תודה רבה לכל המשתתפים, ועוד טובה קטנה, אם תוכלו, אנא פרטו בדיוק עד כמה הגעתם, איזה יצרן יש \ היה לכם, ובאיזו תוכנה ודרייברים השתמשתם - שוב תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  24. אם אני חושב על FX 5600 מה ההשוואה מולו של ראדאון?

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  25. לאחרונה קניתי מארה"ב את כרטיס המסך: Geforce6800NU 128MB של PNY. [מפרט מלא של מחשב-בחתימה] לפי מה שהבנתי,הכרטיס כולל 12 צינורות עיבוד פיקסלים,אולם יש לו עוד צינורות חסומים. רציתי להבין,כיצד,והאם אפשר לפתוח את הצינורות האחרים? והאם הדבר כדאי?והאם יש בו סיכון מסויים? תודה לכל העוזרים.

• 7 תגובות
    • 615 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.