עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by lev-27,

החלטתי להשמיש מחשב ישן זרוק בארון ולהפוך אותו ל-HTPC. מדובר במעבד Athlon XP Mobile שיעבור OC אגרסיבי, כרטיס מסך 1650PRO ו-1GB זיכרון DDR1 400MHZ. המחשב יתמודד ב-100% עם 720P, אבל מה עם 1080P? יצליח או לא?

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  2. Started by Idani26,

אהלן יש לי כרטיס 5750 ופעם ראשונה עכשיו המסך האפור הזה מה שדיברו כאן קרה לי ראיתי שבעדכון שלהם הם רשמו במפורט שזה רק לכרטיסי 5800 מה אני צריך לעשות. לחכות שיוציאו עדכון גם לכרטיסים אחרים או להתקין את זה ככה. בנתיים המסך האפור לא חוזר ככה שאני מתלבט אם בכלל לעדכן.

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  3. Started by ronbubl,

http://www1.sapphiretech.com/th/products/products_overview.php?gpid=169&grp=3 טמפרטורת עבודה במצב רגיל (שולחן עבודה) עומדת על כ59 מעלות לאחר משחק מגיע לאיזור 75+. הכרטיס מסך בן שלוש שנים+ מעולם לא עשיתי לו OC. שאלתי היא - האם יש צורך לפרק את גוף הקירור (איך) ולמרוח משחה תרמית חדשה? האם הטמפרטורות יירדו? האם אפשר במצב הנוכחי לעשות OC לכרטיס? אם כן עם איזו תוכנה? CCC? ATI TRAY TOOL? RIVA?

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  4. Started by tom57,

MA78GM-US2H rev 1 (נראה לי, אני לא יודע איך בודקים) ?

5. כלומר, האם הכרטיסים יכולים להיות שונים מבחינת מעבד(של ATI)? מבחינת יצרן? האם זה מצריך תוכנה מיוחדת או שהדרייברים הרגילים יודעים לזהות זאת? תודה. עריכה: הבנתי שניתן רק מאותה סדרה, ניתן למחוק. תודה.

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  6. זה כבר כמה שנים שיש לי כרטיס מסך 88GT עכשיו כשאני רוצה לראות סרטים אני מחבר אותו למסך LCD חיבור מהמחשב DVI ל HDMI לטלויזיה אחרי כמה זמן צפייה בטלויזיה פיתאום יש רעש מטורף כזה .כיאלו משו קרה כזה מעין בזז כזה חזק שלא מפסיק עד שלא מכבים את הטלויזיה ומדלקים אותה מחדש.עכשיו השאלה שלי אם זה בגלל הכרטיס מסך או ההמסך טלויזיה,בנוסף המסך משמש כמסך טלויזיה לכול דבר שבזמן צפייה ב YES אין תקלות .

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  7. לא מעט זמן שבשוק קיימת סדרת 500 של NVIDIA האם יש מידע על סדרה 600 החדשה?

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  8. Started by HeroesCut,

אני חושב שיש לי בעיה בכרטיס מסך, לפני שעברתי לWIN7 הייתי בויסטה כל הדרייברים הכי עדכניים של NVIDIA, והיה לי LINK WIDTH X1, עכשיו שאני מסתכל זה עומד על LINK WIDTH X16, יכול להיות שזה בגלל שהתקנתי את הדרייברים הבטא החדשים שיצאו לפני יומייםשל NVIDIA?! בגלל שבמשחקים וכאלה הכול עובד בסדר וכמו שעבד בויסטה אולי קצתץ פחות טוב וגם אין לי ארטיפקטים.

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  9. Started by theguy,

אפשר בבקשה המלצה על כרטיס מסך עד 1000 ש"ח שיהיה הכי טוב למשחקים, המפרט של המחשב החדש שאני קונה לו את הכרטיס: מעבד Intel Core i5-750 tray לוח אם Intel BLKDP55WB Whitesburg ספק כח FSP 500-80GHN 500W המסך הוא "22 והוא עובד כרגע ברזולוציה של 1440X900, המסך בעל רוזלוציה מקסימלית של 1680X1050.

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  10. Started by .kakadu,

אני אשמח לקבל המלצה/כיוון לכרטיס מסך... תקציב עד 1000 שח רצוי פחות אני מתכנן לקנות מחשב(נייח) חדש בזמן הקרוב בעיקרון לצורכי עבודה (revit, 3ds max, autocad, photoshop) תכנות 2/3 מימד בין היתר אינטרנט, וידאו.... המפרט של המחשב: לוח אם : gigabyte ga-z77-d3h מעבד : i5-3570k כונן קשיח: seagate baracuda st-1000 dm003 transend ssd720 128gb : ssd קירור : arctic cooling freezer13 זכרון : g-skill 2x8 gb 1333mhz מארז : nzxt phantom ספק : seasonic s12ii 520w כרטיס מסך ?

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  11. Started by ZUMARA1,

לנעול בבקשה דאבל פוסט.

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  12. לא יודע למה אני לא מאמין שזה צריך להיות אבל יש לי ארטיפקטים שאני מריץ את המשחק על high מישהו יכול לעזור להבין מה יכול לגרום לבעיה?? תומנה http://img697.imageshack.us/img697/1781/bfbc2game20100310165434.png ותחשבו שבמשחק ב 50 fps רואים מלאא כאלה בכל המסך בבקשה עזרה בתודה עמית

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  13. Started by IME3,

הפעלתי את הדמו של JUST CAUSE 2 מההתחלה ישר שמתי לב שהוא קצת מקרטע בצורה לא רגילה שיחקתי אולי כמה דקות 5+ עד שהיה קריסה לדסקטופ וקיבלתי איזה משולש צהוב לא ברור בפינה הימנית למטה בשורת משימות הקטנה חשבתי זה משהו קשור לזכרון פנוי אבל אז פתאום אני קולט שהכל שקט מידי ואז הבנתי שהמאורר לא פועל ב 100 אחוז פתחתי את התוכנה וראיתי שהטמפרטורה עומדת על 93 מעלות וזה עוד על הדסקטופ מי יודע כמה זה היה שהייתי בתוך המשחק עצמו יאווו אני מבואס זה יותר מידי קל לעשות טעות כזאת התוכנה של המאורר מזייפת לפעמים ואני מכוון אותה ידנית ל 100 אחוז כל הפעלה של משחק לא יודע מה קרה עכשיו אבל פתאום שמתי לב לטמפרטורה המטורפת סגרתי את המחשב והתחלתי מחדש הכל עובד תקין והטמפרטורות כרגיל רק מקווה …

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  14. Started by shimi 1,

היי לכולם שאלה קטנה לי אליכם: מה אתם אומרים על הכרטיס מסך הזה - GTX260 בגרסא הזו: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל כרטיס מסך: Forsa GTX260 896 MB GDDR3 HDMI DUAL DVI 216 Stream Processors! 55N I - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪423 סה"כ: ₪423 מתחרים בכל הצעה ומפרט בפורומים! המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים. תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 415 ₪ http://tms.co.il/preview/spec/fgytj74e מחיר קצת זול לכרטיס מסך כזה.. לא כך?

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  15. Started by ZilkA,

איך הכרטיס מסך 9400GT Nvidia ? הוא יכול להריץ משחקים כמו crysis Call of duty וכאלה? עוד משהו איך הוא בהשוואה ל9600GT והאם ה300 ש''ח האלה ביניהם שווים להשקעה? תודה רבה... עריכה: המפרט הוא מעבד e5500 intel לוח אם: gigabita g31 כרטיס מסך : עכשיו תעזרו לי. זיכרון פנימי: 2gb. אם אני אקח את הHD 4830 או ה9600GT המחשב הזה יוכל להריץ את המשחקים האלו. אם כן איזה מבין כרטיסי המסך האלו יותר טוב? תודה שוב...

16. שלום לכולם, רציתי לדעת אם היה לי שווה למכור את הכרטיס הנ"ל... כי לפי מה שאני רואה הוא שווה ל 9800, אז ז"א שלא הייתי צריך למכור במחיר כזה? כמה הוא פחות טוב מה 260 (192)?

• 5 תגובות
    • 598 צפיות
  17. Started by yakir8,

שלום תשמעו שלחתי לתיקון את הכרטיס שלי 2600XT(הייתה בעיה במאוורר שלו) היום אמרו לי שהחליפו לי את הכרטיס בחדש ונתנו לי את הHD4650 עכשיו ראיתי שתדר העבודה שלו נמוכים יותר מ2600XT 2600XT היה מהירות מעבד 800MHZ וזיכרון 700MHZ הHD4850 מהירות המעבד היא 600MHZ והזיכרון 400MHZ בגדול רציתי לדעת אם לא הביאו לי מוצר פחות טוב ממה שהיה לי... תודה מראש נ.ב חיפשתי השוואה ביניהם אבל מצאתי רק עם 4670 :\

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  18. טוב,אז הכרטיס מסך "מת" יש שיבושים בתצוגה כבר מהבוט ומהבדיקות שעשיתי כל הסימנים מראים על כשל בחומרה,הוא היה 8800GTS 320MB של BFG, והאמת לא הראה ביצועים מרשימים כבר מההתחלה.כך שלשם שינוי אני אקנה ATI אז אני מחפש כרטיס חזק למשחקים בלבד של ATI עד 1000 ש"ח (אם משהו מוכר יד שניה(במצב תקין מין הסתם) אז אני גם אשקול את זה תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 598 צפיות
  19. Started by mc_elad,

למה הכרטיסים שלהם(ATI) ,ויש להם את הכרטיס הכי חזק הוא נותן ביצועים פחות טובים מכרטיסי NV בקרייסיס?? זה פשוט נראה מוזר שכרטיס חזק יותר יתן ביצועים פחות טובים כרטיסים חלשים יותר.... :s05:

• 6 תגובות
    • 598 צפיות
  20. Started by shay18,

שלום , רכשתי היום כרטיס מסך 8800GT של חברת leadtek הדגם המדויק הוא:Leadtek GeForce 8800GT 512MB (ZL) - PCX - retail חיברתי אותו למחשב וברגע שהדלקתי את המחשב המחשב מצפצף ושמתי לב שהמאוורר בכרטיס לא מסתובב מה הגורם לבעייה? תודה על העזרה

• 7 תגובות
    • 598 צפיות
  21. Started by huber,

השוואה של CF 16/16 ל CF 8/8 עם 4850: http://www.tweaktown.com/articles/1472/10/intel_p45_vs_x48_crossfire_performance/index.html

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  22. לא מצאתי ב CCC ויש לי חשש שהוא מתחמם יותר מדי

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  23. Started by YoTaMi,

יש לי מעבד 2160 לוחל אמ 945 GCM מסך 22 רחב : איזה כרטיס יהיה הכי טוב למחשב שלי כמה MB במחיר 450 שקל ....אני רוצה אותו למשחקים שיריץ טוב AC לדוגמא ..(לחבר שלי יש 8600)מריץ לו על HIGH MED) איזה כרטיס אתם ממליצים לי 3650 ? 8600 ? 9500 ? תודה רבה לעוזרים זה דחוףףף!!

24. שלום! בגלל שאני מתכנן לקנות מפרט חדש לסימולטור טיסה שלי, אשר יכלול כרטיס מסך, עלתה בי שאלה- באופן טבעי הייתי מעדיף כרטיס מסך חדש וחזק, מהטובים של התקופה, אבל מצד שני ישנן הרבה סתירות באינטרנט לגביי חשיבות הכרטיס במשחק הספציפי הזה. כמובן שאני חושב שכרטיס מסך יותר טוב יתרום אבל השאלה היא האם הביצועים שייכים למעבד או לכרטיס מסך בעיקר. בקיצור, אני מתלבט אם לקנות כרטיס יקר או כרטיס זול, וחשבתי- האם ניתן להזמין כרטיס מסך לניסיון של שבוע או משהו כזה? האם ישנן חנויות בהן אפשר להתנסות בכרטיסי מסך שונים? בקיצור, האם ישנה דרך לקבל רושם על כרטיס מסך לפני שאתה לא יכול לחזור אחורה? תודה רבה ויום טוב

דיונים חדשים בפורומים