כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
חשבתי לקנות כרטיס 6600GT של Gigabyte GV-NX66T128VP והמוצר משווק באריזה עם 2 משחקים (לפי הכתוב) שגם עולה 150 ש"ח יותר מהכרטיס BULK אולי מישהו יודע איזה משחקים GIGABYTE מצרפים והאם הם שווים את ההפרש במחיר?
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
-
שלום, רציתי לדעת אם יש כרטיס טלויזיה שמסוגל להקליט ערוץ אחד בזמן שרואים בממיר של הכבלים או הלווין ערוץ אחר? משהו כמו מה שה yesmax מסוגל לעשות
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לבנות מערכת מדיה סנטר ממחשב ישן. יש לי שני כרטיסי מסך ישנים אחד Radeon X1050 והשני Geforce 6200. איזה מבין שני הכרטיסים האלו מומלץ יותר?! תודה מראש על העזרה, שניר =]-
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
חדשה טובה למתכנני הSLI למיניהם, סוף סוף תוכלו להשיג בארץ אולי עוד חודש או פחות את כרטיסי הHIGH END של NVIDIA בPCI-E. http://theinquirer.net/?article=20641
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה מה ההבדל מסך בין שני הכרטיסי מסך הבאים ATI Radeon 3450HD ו Geforce 8500GS מבחינת מחיר והכל וגם מבחינת איכות הכרטיס עצמו תודה.
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום אני מחפש כרטיס AGP במחיר עד 200 שקלים (רק אם זה ממש אבל ממש שווה את ההשקע). אני מעדיף לא לקבל הצעות אחרות ולבחור ממה שיש. הכרטיסים: GIGABYTE 6600 256MB TV, DVI, AGP קירור פסיבי-125 ש"ח SAPPHIRE X1650 Pro 256MB DDR2 TV, DVI, AGP אותו מחיר כמו ה 6600. POWERCOLOR X1600 Pro 512MB, DDRII, TV, DVI, AGP ב150 ש"ח. SAPPHIRE X1600 Pro 512MB, TV, DVI, AGP גם ב150. מה שחשוב לי זה שהכרטיס יהיה שקט,שיהיה קריר,ושיריץ משחקים פשוטים. תודה לעונים!
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך leadtek 8800gts 640mb איך אפשר לדעת עם הכרטיס מסך שלי עובד על x16 ??? בתודה מראש אופיר
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
מחר בבוקר אני הולך לקנות כרטיס מסך. צריך לדעת דחוף מה לקנות, תודה. (כרטיס שלא ידרוש ספק כוח חזק מזה שדורש 7900GT)
-
- 8 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אני חייב דחוף המלצה לכרטיס מסך בתקציב של 500 שקל. לתושבת pci-e. אני מחר קונה אותו ואני צריך את הכרטיס שייתן את התמורה הכי טובה מבחינה כספית (רוב הסייכויים שהם יציעו לי כרטיס או מ-ASUS או gigabyte בחנות שממנה אני קונה). אז אני צריך שהם יהיו לפי המחירים של החברות האלו. תודה מראש על העזרה
-
- 5 תגובות
- 640 צפיות
-
-
היי ברשותי כרטיס מסך GFORCE4 מעבד 2.4 533BUS , 512 SDRAM אני שוקל להחליף את כרטיס המסך, אני לא גיימר מושבע אבל יוצא לי לשחק פה ושם לאחרונה שיחקתי ב-NBA2005 והייתי צריך להוריד את איכות התמונה כדי שהמשחק לא ייתקע LARRY החדש בכלל לא עבד לי... אז החלטתי להחליף כרטיס מסך, אך אני לא מתכוון להשקיע יותר מ-700-800 שקל השאלה שלי, אם יש בכלל כרטיסי מסך שיתנו לי ביצועים טובים יותר, ואם במחיר הזה, שווה ההחלפה או ששווה לי לחכות בינתיים, להורדת מחירים משמעותית, או עד שאני אחליף למחשב יותר חדש... תודה...
-
- 8 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אם אפשר תמונה של הכרטיס מקדימה
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
מסך LCD "17 מתכוונן עם רמקולים מובנים וכניסת DVI תוצרת HP דגם TFT L1740 מה אתם אומרים על המסך הזה...? לא הצלחתי למצוא עליו הרבה מידע... אם יש לכם המלצות לאתרים שנותנים ביקורת על המסך אני אשמח....
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אני מחליף את הכרטיס מסך שלי(gforce fx5200) ל-9800 pro,השאלה אם הספק הג'נרי יספיק לו (400w) ?
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
היי,יש לי בעיה די מעצבנת...יש לי כרטיס מסך 7600GS...הגרפיקה עם הדרייברים החדשים פשוט זוועתית...יש המון באגים בגרפיקה כמו חורים באדמה וכל מיני פסים וריבועים מוזרים על המסך(כל זה עם הדרייברים האחרונים של NVIDIA עבור הכרטיס הנ"ל...), לעומת זאת עם דרייברים ישנים(גרסא 93...) הכל עובד מעולה...הגרפיקה מושלמת... הבעיה היא ששידרגתי לWINDOWS 7 והדרייברים הישנים לא עובדים על המערכת הזו...זה לא מזהה אותה כמערכת של WINDOWS כלל...אז נוצר מצב שאני תקוע עם דרייברים חדשים שאיתם הגרפיקה נוראית(וזה קורה בכל משחק). אגב, המשחקים פועלים חלק עם הדרייברים החדשים, הבעיה היא רק בבאגים מטורפים בגרפיקה...למישהו יש מושג למה זה קורה עם הדרייברים החדשים? כמו כן זה לא רק דרייבר חדש ספציפי...זה כל הדר…
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב לא רע אבל לדעתי הכרטיס מסך יוצר צוואר בקבוק ( HD3600 ) , עיקר השימוש הגרפי במחשב הוא אוטוקד , פוטושופ ותוכנות תלת מימד כמו מאיה ו 3DMAX אני לא בטוח שבא לי להשקיע כמו אלפים , אלא להישאר בתקציב של עד 1000 אולי , עדיף פחות כמובן עכשיו כמה שאלות האם כל הכטיסים הרגילים סידרה 4000 למשל של ATI טובה לדברים האלה , או חובה ללכת על קוואטרו ? והאם כרטיסי הקוואטרו האלה מתאימים גם למשימות פשוטות כמו סרטים ומשחקים בקטנה ... אז מה אתם אומרים ? ניסיתי להביןו לבד ויצאתי כבר משוגע , ללכת על כרטיס מהסדרות הרגילות ואם כן אז איזה או חובה קוואטרו ? מה דעתכם על הכרטיס הזה לדוגמא : http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/cPath/27_67/products_id/7365?osCsid=a7d5a9f37d9b1468…
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה קשור לפורם כאן אבל אני בכל זארת שואל למה כדי לקנות מסך LCD מאשר מסכים רגילים?.......למרות זאת למה עדיין מייצרים אותם ולא עוברים לטכנולוגיה החדשה?.. ??? וגם רציתי לדעת האם המסכים הרגילים גם כמעט טובים כמו ה-LCD ורק בגלל שהם עבים ולא דקים כמו ה-LCD
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס מסך ב- 600 ש"ח למחשב של אחי מה אתם ממליצים"?
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
שלום לכולם אתם יכולים להסתכל במפרט שלי ולראות שיש לי X550 בזמנו כשקניתי לא תיכננתי לשחק במחשב יותר מדי.. רק CIV4 וכאלה שהכרטיס מריץ חלק מה לעשות ועברה חצי שנה מאז שקניתי את המחשב ופתאום התחלתי להתעסק עם משחקים כבדים כמו OBLIVION ו - FARCRY שקניתי ב-25 שקל!! ממש משתלם בכל אופן, מיותר לציין שהכרטיס לא מחזיק את המשחקים אלא אם אני משחק בגרפיקה הנמוכה ביותר (אני לא מתפשר על הרזולוציה במסך 19 אינטש = לפחות 1024X768) איזה כרטיס כדאי לקנות למפרט שלי ואנא להתחשב שיש לי תמיכה ב - SLI... אולי כדאי NVIDIA אפילו שהבנתי ש ATI חזקים יותר??? אני רוצה מן הסתם כרטיס מסך שיחזיק את כל המשחקים באיכות הגבוהה ביותר ויספיק לפחות לשנה ומעלה. יש לי עדיפות ל512 מגה זכרון בכרטיס מסך DDR3 שאלה נוס…
-
- 5 תגובות
- 640 צפיות
-
-
ברשותי מחשב שולחני עם מערכת הפעלה Windows 7 Ultimate וכרטיס מסך Nvidia 8600 GT. בתקופה האחרונה כשהמחשב עולה יש שני פסים שחורים בעובי סנטימטר מעל ומתחת לתמונת המסך (כמו שיש בסרטים). במילים אחרות, המסך "מכווץ" מעט. לפעמים המסך בסדר. אין פסים שחורים, והתמונה ממלאה את כל המסך. העניין הוא שכאשר יש את הפסים השחורים, עושה רושם שביצועי המחשב יורדים. דברים פשוטים כמו מעבר בין טאבים בדפדפן לוקחים זמן. זו רק דוגמה כמובן... למישהו יש רעיון?
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
יש לי נייד עם כרטיס מסך שנקרא Intel® Graphics Media Accelerator 4500MHD בצפית סרטים כשיש קטע שהמצלמה זזה קצת מהר יש TEARING זה מופיע בכל נגן שניסיתי WMP VLC MPC התקנתי את המקודדים של SHARK פלוס 64 קומפוננט שום דבר לא עוזר זה מופיע בכל סוגי התכנים מסרטי HD ועד תוכניות מוקלטות באתרים כמו MAKO זה קורה גם במסך של הנייד וגם כשאני מחבר מסך חיצוני בכבלים שונים ניסיתי כבל HDMI ו VGA מערכת הפעלה 7 64 BIT זה הנייד שלי בדיוק... www.bestbuy.com/site/Lenovo+-+ThinkPad+Laptop+with+Intel&%23174%3B+Centrino&%23174%3B+Processor+Technology+-+Matte+Black/9711929.p?skuId=9711929&id=1218156147912 יש מצב שהכרטיס מסך דפוק ? זה נייד חדש
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
קניתי HYUNDAI Q17 ואני מרוצה ממנו. הוא בעל קצב רענון של 16ms וגודל נקודה 0.26. לא רע. אני אכן ממליצה. נראה שבקרוב גם ארכוש מסך דק 19", להרחיב את הרכוש (כתחליף לCRT 17" ישן) אז אני שואלת אותכם האם יש מסך LCD 19" טוב יותר מהHyundai למשחקים? בעל קצב רענון לא גבוה, וגודל נקודה סביר (לא 0.29 כרוב מסכי 19" LCD)? תודה.
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
-
שלום, היה לי כרטיס מסך FX5700LE 256MB של Gigabyte הביאו לי כרטיס מסך אחר, Radeon 9700PRO 128MB 256BIT, שלפי כל הנתונים, ולפי מה שאמרו לי פה, הוא בהרבה יותר טוב מה- FX5700LE 256MB 128BIT עכשיו, התקנתי בזמנו (שעוד היה לי את הFX5700LE) את המשחקים: Bet On Soldier Demo Starship Troopers Demo Serious Sam II ועוד כל מיני משחקים... הייתי משחק על רזולוצייה של 1024x768 הכל על high חוץ מ-Shadows שהם היו על Low או Medium תלוי במשחק.. אחרי שהתקנתי את הכרטיס החדש (9700Pro) הייתה ירידה משמעותית בביצועים, התקנתי את הדרייברים הכי חדשים, אבל היו לי איתם בעיות במשחקים כמו NFS:MW וכו'...זה היה נתקע לפעמים על הגדרות מינימום גם, אבל אחרי שהתקנתי את הגרסא 5.1 זה הסתדר.. עכשיו שאני מנסה לשחק ב…
-
- 7 תגובות
- 640 צפיות
-
-