עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Deddy,

עדיף מlogic אבל אם אין שם משהו טוב אז זיגזג... יש בכלל LCD (סביר) במחיר כזה?

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  2. שלום לכולם, רכשתי 4870X2 לפני כמה ימים,הוא מצריך 2 חיבורים,האחד PCI E 6 והשני PCI E 8... יש לי ספק TT טאף פוואר 750וואט,הספק בהחלט ראוי להחזיק כרטיס מסך כזה ואפילו מעבר לזה..הבעיה היא שאני לא יכול להשתמש בכרטיס החדש וזה ממש מעצבן !! אני חייב מתאם..PCI E מ6 ל8 פינים והוא לא מגיע לא עם הספק ולא עם הכרטיס.. אני לא יודע באיזה חנות ניתן להשיג את המתאם בארץ...אחרי בירור באינטרנט הבנתי שאני לא היחיד: http://hardforum.com/showthread.php?t=1335462&page=17 אין לי בעיה להזמין את המתאם מחו"ל..אבל החנות היחידה שהזמנתי ממנה בעבר והיא עושה משלוחים לארץ..המתאם אזל מהמלאי :'( Out of Stock! http://www.frozencpu.com/products/6088/cab-97/6_Pin_PCI-E_to_8_Pin_PCI-E2_Adapter_Cable.ht…

3. Started by stolen,

יש לי קרטיס מסך RADEON 9200 128 MEGA אני רוצה לשדרג אותו מה ההצעות שלעם לקרטיס מסך בינוני שיפעיל משחקים טוב

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  4. Started by SpidiMan,

http://tw2005.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-NX76T256D-RH.htm כרטיס ישב על מחשב שישמש בעיקר למשחקים, מה שכן אני לא מעוניין לקנות כרטיס במחירים גבוהים כמו X1900XT (גם בגלל שיכנס הדיירקס 10 בזמן הקרוב). לכמה זמן הכרטיס הזה יחזיק ? הוא טוב (הדגם הספציפי הזה) ? הוא יוכל להריץ משחקים חדשים ברמה טובה/בינונית/גבוהה ? שאלה אחרונה, זו קניה משתלמת סך הכל או שאין למה לצפות ? ??? תודה מראש !

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  5. היי היום קניתי את הכרטיס הנ"ל ,והציון שקיבלתי הוא רק 7600 נקודות בתוכנת 3DMARK06 אני לא מבין למה, יש לי לוח אם DDR1 של חברת זיגבייט עם מעבד ליבה כפולה של AMD 3800 2 גיגה זיכרון , יכול להיות שיש לי צוואר בקבוק, הכרטיס הוא בגירסת אובר קלוקינג . תודה רוני

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  6. אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך x1950 pro 256 mb אבל אני לא ממש אוהב להסתמך על מה שרשום באתרים אז עם יש לכם את הכרטיס מסך הזה אך ורק עם יש לכם כי אני לא רוצה לשמוע דברים שרשומים באתרים או שתתנו לי לינקים לביקורת בבקשה תגידו לי: איך הביצועים? התאכזבתם? יש בעיות בכרטיס? מה הטמפרטורות שלו? הוא רועש? הקיצר תתנו כמה שיותר מידע ואני מדגיש רק עם יש לכם את הכרטיס מסך הזה ד"א עם יש לכם המלצה אחרת אחרי שקניתם אז תגידו תרשמו

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  7. Started by shimtey,

האם כרטיס מסך מסוג AGP X8 יתאים לחריץ מסוג PCI EXPRESS VER 1.0 ?

8. Started by Bar1234,

שלום לכולם... רציתי לדעת איך המסך של MAG MS776..... LCD אם מישהו יכול לתת לי ביקורת עליו.... מה הביצועים שלו לגבי משקחים....? האם הוא מתאים?.... תודה לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 633 צפיות
  9. עומד לרכוש - מחפש את ה 19 " CRT האיכותי ביותר שניתן להשיג כרגע בארץ - תקציב פחות משנה מאיכות! - למרות שלא הייתי רוצה לשפוך 3700 על LACIE . אשמח לשמוע מכם!!

• 5 תגובות
    • 633 צפיות
  10. Started by omera138,

יש לי מחשב בן שנה וחצי עם נתונים כאלו: מעבד:C2D E6320 1.86GHz זיכרון:2048 667MHz כ.מסך:Geforce8500GT 512Mb לוח אם:D946GZTS של אינטל מסך:LG lcd 17" עכשיו השאלה שלי כזאת: אם אני אחליף את הכרטיס מסך שלי בHD4850 512 Mb של SAPPHIRE אז אני אוכל להריץ משחקים כגון:COD5,PES2009,CRYSIS וכד' על הרזולוציה והאיכות הכי גבוהה? או שאני אצטרך להחליף גם את שאר החלקים במחשב? תודה לעוזרים..... בבקשה תגיבו כי אני רוצה לדעת.....

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  11. חשבתי לקנות כרטיס 6600GT של Gigabyte GV-NX66T128VP והמוצר משווק באריזה עם 2 משחקים (לפי הכתוב) שגם עולה 150 ש"ח יותר מהכרטיס BULK אולי מישהו יודע איזה משחקים GIGABYTE מצרפים והאם הם שווים את ההפרש במחיר?

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  12. Started by bmagice,

אני מתלבט בין gainward, leadtek, eVGA ? מישהו מכיר את ההבדלים אם יש?

13. אני מנסה לחבר את הכרטיס ATI 2400 לטלוויזיה CRT ואני רואה רק מסך שחור בטלוויזיה. אני מריץ ויסטה64, התקנתי עכשיו את המחשב עם מסך קטן וכשאני מנסה לראות בטלוויזיה הכל שחור. מישהו יודע איך פותרים את זה???

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  14. Started by spongBob,

http://www.gameve.com/gve/Store/ProductDetails.aspx?sku=VC-SPARKLE-006 לידיעה הרשימית של nvidia: http://nvidia.com/object/IO_15976.html יקח זמן עד שהם יגיעו לפה, אבל עם מחירים כאלה , ממש שווה לחכות

• 5 תגובות
    • 632 צפיות
  15. שלום רב! ברשותי RADEON X1950 PRO, אשר קורס בערך אחרי 20 דקות משחק אינטנסיבי .... בתחילה חשבתי שהכרטיס דפוק. לקחתי אותו לחנות להחלפה, ובדיוק ברגע הגיע הספק של הכרטיסים הללו, אמר שהתופעה מוכרת לו ובדר"כ נגרמת עקב ספקי כוח לא מספיק חזקים. עשיתי את הבדיקות שלי, ועולה כי החנות שמה לי ספק כוח 350W ג'נרי. האם לדעתכם זוהי באמת הסיבה לקריסות? ספק כוח לא מספיק חזק? החנות רוצה שאני אשאיר את כל המחשב "לבדיקות" ולא רוצה עדיין להחליף לי ספק כוח. לדעתכם זהו מקרה חד-משמעי? אולי יש איפשהו קישור שבאמת מוכיח את העניין? אני עוד לא מצאתי אחד כזה. תודה (:

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  16. Started by DS,

מה הכרטיס הכי טוב? אגב מה יותר טוב ATI X800 או 6600

• 5 תגובות
    • 632 צפיות
  17. איך משחקים רצים לכם עם הדרייבר החדש? קצב פריימים טוב? למישהו יצא להשוות לדרייבר קודם ? תודה.

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  18. נגיד יש לי מחשב עם RADEON 9800PRO ואני מחבר אותו לטלויזיה 50Hz עם כבל S-VIDEO ומפעיל סרט מהכונן DVD שיש לי במחשב, האם האיכות תהיה זהה לאיכות של נגן DVD רגיל שמתחבר לטלויזיה? אם יש ירידת איכות, עד כמה היא משמעותית?

• 5 תגובות
    • 632 צפיות
  19. Started by Yaron-Cohen,

יהי זכרו ברוך..!..Acer G773...אמן..! אז אחרי הלוויה והשבעה...שזה יגמר בעוד שבוע..!!..אני חייב לקנות מסך חדש...כי אינ עכשיו עם איזה משהו מהמחסן MAG XJ700T...מסך "כדור"..."17... אז מה אתם מציעים לי?...אני רוצה "19...והתקציב הוא 1500 ככה..!...תגידו לי אם זה טוב Samsung 955DF או Mag 996PFS....מה אתם אומרים?...או שיש לכם איזה הצעה אחרת??..

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  20. שלום http://www.skypc.co.il/pl_product~32569~8~0.htm נראה לי שהנתונים שלו טובים מכמה כרטיסים יקרים ממנו[ 8600GT/DD3]

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  21. Started by אורון,

אז ככה אני בעיכרו תיקצבתי לעצמי בסביבות ה1600 שקל לקניית כרטיס ודיי ננעלתי על ה-9800GTX אבל פתאום אני רואה שיש אנשים ששמים שניי כרטיסיי מסך עכשיו לשאלתי מה עדיף 2 כרטיסיי מסך (לא יודע לתת דוגמא ספציפית של סוג מסויים של כרטים) ואם כן אז תנו דוגמא לכרטיס ואם לא האים ה9800 באמת יספר אותי ביחס לכסף.. תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  22. Started by lital_shoham,

מתלבטת בין LGF700P או LGF700B ובין מאג 796FD2. מה כדאי ומה כדאי להתרחק ממנו. מה דעתכם לגבי viewsonic G75f ? האם שווה להוסיף 300 ש"ח בשביל SAMSUNG SyncMaster 700IFT או +viewsonic p75f ? תודה.

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  23. אני קניתי לפני כמה ימים את geforce 9800LE 128mb אז ככה.. יש לי איזשהי תוכנה שהיא כמו משחק.. והיא ממש חשובה.. ועכשיו היא לא פועלת.. כשה אני נכנס לשם נהיה מסך שחור ורשום "sync out of range" יש לכם מוסג איך לתקן את זה?? כי זה ממש חשוב לי.. תודה

• 7 תגובות
    • 632 צפיות
  24. Started by amitaihasnes7,

אני חייב דחוף המלצה לכרטיס מסך בתקציב של 500 שקל. לתושבת pci-e. אני מחר קונה אותו ואני צריך את הכרטיס שייתן את התמורה הכי טובה מבחינה כספית (רוב הסייכויים שהם יציעו לי כרטיס או מ-ASUS או gigabyte בחנות שממנה אני קונה). אז אני צריך שהם יהיו לפי המחירים של החברות האלו. תודה מראש על העזרה

• 5 תגובות
    • 632 צפיות
  25. Started by bobby323,

ראיתי שאפשר להשיג מגוון דיי רחב של כ.מסך בסביבות 2500 (PCI-E) מישהו מכיר פה משהו ממש משתלם(אם אפשר להסביר למה הוא משתלם)

דיונים חדשים בפורומים