עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. צ'שמעו יש לי geforce 6200TC אני לא כל כך מרוצה מיממנו אז אמרתי אני יקנה geforce 7800GTX ורציתי לדעת אם הכרטיס משתלם וחזק מאוד? ואם יש איתו בעיות? D: אם תוכלו לספק לי כל מידע עליו אני ישמח מאוד תודה מי ראש

• 10 תגובות
    • 665 צפיות
  2. Started by airJordan,

היי אנשים קניתי אתמול HD2600XT במציאון של KSP (...), ואיך שחיברתי אותו למחשב (עוד לפני הדרייברים) הוא תקע את המערכת מספר פעמים ונאלצתי לרסטט. אחרי התקנת הדרייברים הבעיה עדיין חזרה, ובאופן מוזר יש לי גם פתאום בעיות אחרות כמו סיסמאות ויוזרים שנמחקו לי בICQ (מה הקשר?!). יש טעם להלחם בזה או להחזיר את הכרטיס? יש לי אחריות שבוע (מוצר מציאון) אולם אני כן מעוניין בכרטיס הזה. יכול להיות שהכרטיס פגום והם לא טרחו בכלל לבדוק אותו? שאלה תמימה, אבל אני מאמין במיקצועיות לפני שמוכיחים לי אחרת...

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  3. Started by Arg92,

שלום לכולם אני מעוניין לחבר 4 מסכים למחשב אחד כאשר בכל מסך יוצג משהו אחר. 1.האם ניתן לחבר שני כרטיסי מסך בלבד לצורך כך או ששני הכרטיסים חייבים להיות ב- SLI או CF ? 2.כמה מסכים ניתן לחבר כאשר יש SLI או CF ? תודה

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  4. לא מצאתי ב CCC ויש לי חשש שהוא מתחמם יותר מדי

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  5. Started by nesber,

קניתי מחשב i5 עם כרטיס מסך hd6850 של ג'יגהבייט.מערכת ההפעלה היא ווינדוס 7 64 ביט. למרבה הפתעתי, גיליתי שהמשחקים מופעלים עם קצב רענון בלתי נסבל של 60 הרץ. אני עדיין משתמש במסך CRT, כך שאי אפשר לשחק כשהכל מרצד. חפרתי בcatalyst center ולא מצאתי שום דרך "לדחוס" קצב רענון. בעבר היו כלים כאלה לati וnvidia אבל היום עושה רושם שהם לא מתייחסים לזה. התקנתי איזו תוכנה לא רשמית בשם ati tray tools , שיש בה פיצ'ר כזה, אבל זה בכלל לא עבד, וגם גרם לבעיה עם הדרייבר. מה אני יכול לעשות בנושא? השקעתי כסף רב על מחשב חדש עם כרטיס חזק, ועכשיו אני צריך לשחק משחקים עם מסך מרצד?

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  6. Started by lior46,

איזה מהם עדיף ? ההבדל במחירים הוא 35 שקל

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  7. Started by Raanan30,

היי. קניתי לפני כחודשיים מחשב Dell N5010. אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך שלו - האם זה אפשרי? הכרטיס הנוכחי הוא - GRAPHICS : 1GB ATI MOBILITY RADEON HD 54 (העתקתי מתוך המפרט שבאתר DELL ישירות מהמספר הסריאלי שלי). לא משנה לי המחיר, אני אקנה בחו"ל, השאלה אם זה אפשרי (ז"א, האם זה פשוט כמו להוציא ולהכניס כרטיסי זיכרון וכד'). תודה!

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  8. Started by שוהם,

אני מחפש ביוס מעודכן לכרטיס מסך שלי המערכת שלי היא כזו WIN 7 32BIT תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 665 צפיות
  9. שלום כרגע יש לי גיפורס 6600 256mb בחיבור PCI express. הלוח אם שלי הוא Motherboard Name Intel Glen Ridge D915PGN (4 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR DIMM, Audio, LAN) והמעבד שלי הוא CPU Type Intel Pentium 4 530J, 3000 MHz (15 x 200) אני מחפש כרטיס חדש שיכול להריץ את המשחקים החדשים כמו מדליה של כבוד Crysis Call_Of_Duty_4 וגם need for speed שיצא ועוד משחקים חדשים.. שיהיה לו תמיכה בShader Model מומלץ 3 ולא חייב שיתמוך בדירק x 10....(בעיקר ירץ את המשחקים בצורה חלקה) ושהכרטיס לא יהיה יקר עד 1500 ש"ח. שהכרטיס יהיה טוב וחזק ושיפסיק לכמה שניים טוב.. שיהיה לו אם אפשר 512 mb של ראם או יותר... תודה לעוזרים.

10. Started by avishai1b,

שיהיה סביבות 2000שקל גמיש. שיהיה כרטיס מסך טוב מאוד כמה שיותר FPS ועמיד בOC עם קירור טוב(הקירור לא נכלל במחיר) הכ. מסך למשחקים כבדים מאד (שאלה- איך ה 9800GX2 בOC?) (יש כרטיס ברמה של 9800GX2 שהוא עמיד יותר ממנו בOC?) :s05: (יש לי מסך 17")

11. האם מערך של שני ati hd4870 יכנסו למארז antec p182 האם כתוצאה ממערך כזה תהיה בעיית חימום יתר

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  12. אוקי, ישבתי וחיפשתי מסכי CRT אפשריים שלא תגידו שאני עצלן וצמצמתי את הרשימה ל: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_371_592&products_id=12132 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_41_2215&products_id=9432 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_52_1880_242&products_id=11613 בעיקרון יש לי כ. מסך X1900XTX שיכול להתמודד עם כל מה שאני זורק עליו ב1280 על 1024, אבל לא נראה לי שאני אצטרך \אשתמש ב1600 על 1200 למרות שיהיה נחמד לדעת שזאת אופציה. בס"כ אני אשמח להוציא כמה שפחות בסופו של דבר, כמו כולנו הגג הוא 1100 ש"ח בערך, מקסימום 1200. אשמח לעצה לגבי איזה מסך עדיף לבחור, וגם לפירוט מדוע. -ג'ו

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  13. Started by assos,

איזה כרטיס מסך כדאי לקנות עד 1000 שקל

• 8 תגובות
    • 665 צפיות
  14. Started by Psy,

אם קיים כרטיס חזק שיריץ משחקים כמו CRYSIS ושות' (בעתיד), עם תמיכה בDIRECTX10 אם אפשר המלצות לכרטיס עד המחיר הנ"ל , (אם יש במחיר זול יותר , יותר טוב) תודה

15. Started by rayakov,

לפי מה שהבנתי בביקורת שעשו על ה4850 X2 לא הצליחו להפעיל CRYSIS לפני ששמעתי על זה רציתי לקנות אותו אבל אכשיו אני לא יודע ואני מתלבט עם ה280

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  16. Started by Vatos-Locos,

איך המסך? מכל הבחינות.. יש איזה פאקים קטנים? משהו שלא מוצא חין בעיניכם? תודה.

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  17. Started by vourt,

היי, עברתי השבוע מכרטיס x1900 ATI לכרטיס של NVIDIA 8800GTS. אחלה כרטיס אבל נראה - או שהההתקנים של VISTA עדיין לא מלאים, או שNVIDIA פשוט על הפנים בחיבורי TV OUT. אין אפשרות לעשות פרופילים, ובCLONE חייבים ששני התצוגות יהיו באותה רזולוציה.. מה שאני מחפש זה בקיצור תצוגה במחשב של 1280, ובטלויזיה של 1024 (SVIDEO) עם אפשרות להפעיל משחקים שיראו על מסך הטלויזיה ולא על המחשב... יש למישהו טיפ או כיוון איך לעשות זאת? תודה!

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  18. Started by dark_zero,

RADEON 9250 128MB או GEFORCE 5200FX 128MB

• 7 תגובות
    • 665 צפיות
  19. שלום חברה הצצתי בסטיקי אבל רציתי לשאול בכל זאת אני צריך המלצה לכרטיס מסך עד 1200 שח ולא יותר שיחליף את ה6600gt החיבור הוא pciex כמו כן תציינו דעות אם החלפה כדאית

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  20. Started by fofo66,

אני יודע שכרטיס המסך ישן אבל אני מחפש גירסא טובה של דרייבר שאני יוכל לנצל אותו חיפשתי באתר של nvidia אבל לא ידעתי מה להוריד יש כול כך הרבה גירסאות מישהו יכול אולי להמליץ לי תודה

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  21. Started by dashayan,

שלום לכולם אני רואה אתם כולם מקצוענים פה, אני אין לי מוסג במחשבים אני עומד לקנות מחשב חדש אבל אני מתלבט בבחירת כרטיס מסך שאלתי היא : איזה כרטיס מסך אתם ממליצים לקנות ? שיהיה מהיר, חדיש, איכותי ומבית טוב. הצרכים שלי הם: לא גיימר בכללת לא משחק במשחקים, רואה סרטים, קליפים, תמונות ... תרשומו בקשה שם החברה, שם הדגם המלא, נתונים טכניים עיקריים ואיזה נפח עדיף מקוה להרבה תגובות תודה לכולם על העזרה

• 6 תגובות
    • 664 צפיות
  22. שלום לכולם! סליחה שאני קצת נודניק,יש לי כרטיס חדש ואני לא כל כך מבין משהו בדרייבר של ATI האחרון 8.11, gpu clock 665 memory clock 950 עכשיו ראיתי שלמטה רשום currents values עם אותם ערכים כמו בתוכנה GPUZ בתוכנה GPU-Z gpu core clock 500 gpu memory clock 750 נראה שהכרטיס לא עובד בתדרים שאמור לעבוד,לא? כאילו שהוא כרטיס חזק אך הוא עובד על תדרים חלשים יש לי תחושה שמשהו לא בסדר אפשר חוות דעת מומחה בבקשה? תודה ליאור

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  23. יש לי כרטיס מסך RADEON 9250 והדרייבר שלי הוא גירסא 8.231.0.0 ויש גירסא חדשה 8.252.0.0 יש עניין לעדכן? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  24. Started by Refaelo,

שלום לכולם אני מתלבט בין שני המסכים שהזכרתי למעלה,המסך מיועד למשחקים וסרטים מה לדעתכם עדיף תודה

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  25. Started by Cupid Me,

חבר'ה איך הכרטיס X1900GT? יש כרטיסים עדיפים ממנו במחיר שלו?

• 1 תגובה
    • 664 צפיות

דיונים חדשים בפורומים