עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. האם כדאי לקנות כרטיס מסך עכשיו או לחכות עוד חודש? התקציב שלי הוא 1500+- ש"ח. האם בחודש הזה או הקרוב עומדים לצאת כרטיסי מסך שיותר טובים מה-8800GT או HD2900XT

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  2. Started by DoMiNioN207,

היי כולם אני רוצה לקנות עט גרפי..(זה שמציירים איתו בפוטושופ ) אבל הבנתי שזה עולם שלם שכמו כול מוצר יש לו תכונות משלו וכמובן פלוסים ומינוסים רבים רציתי לשמוע דעה ממישהו שיש לו עט גרפי שימליץ לי על דגם מסויים כול מי שיכול לתת לי המלצה על דגם מסויים או אפילו על חברה מסויימת ככה שהחיפוש שלי ייתקצר השקעה משוערת : 300-400 שח יש פה בכלל למישהו עט גרפי ? תודה על העזרה

3. שלום ושבוע-טוב לכם! אני מעוניין לרכוש בע"ה את הכרטיס שאמור לצאת בקרוב לפי מיטב הבנתי, ה8800GTS בעל הליבה החדשה. חשוב לי לדעת אם יש למישהו מידע מסוים שמתוכנן לכרטיס יציאת HDMI. מקווה שתוכלו לעזור תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  4. Started by amit71,

שלום לכולם אני רוכש מחשב שישמש גם כHTPC עם כרטיס מסך HD3850 .נכון לשנה הקרובה לא יהיה לי מסך LCD ואני משתמש בטלויזיה סוני טרינטרון . 1. האם בחיבור דרך SVIDEO אני יכול לראות ולהשתמש ביכולות של המדיה סנטר (VISTA) עם הטלויזיה הנוכחית כמובן באיכות פחותה 2.האם ניתן לחבר שני מסכי מחשב (לטובת עריכה)במקביל לחיבור SVIDEO לטלויזיה או שאחד מבטל את השני

• 5 תגובות
    • 599 צפיות
  5. Started by Psy,

שמתי לב שכמה אנשים נתקלו בבעיות אוברקלוקינג (אפשרות פחותה מאוד לעומת הדרייבר הקודם) והגדרות ישנות של גירסאות קודמות. שוטטי קצת באינטרנט ומצאתי את זה (עשוי לעניין את כל אלה שמתלבטים): http://forums.nvidia.com/index.php?showtopic=35989 תשימו לב!!! עכשיו באתר הבית של NVIDIA בדרייברים, הם הסירו את הדרייבר האחרון! הדרייבר האחרון עכשיו שמופיע לגירסא 7 של NFORCE היא 93.71 ! תעשו את החשבון שלכם אם כדאי לשדרג או לא, לדעתי היו להם הרבה באגים... אני מקווה שהם יתקנו אותם ויעלו גירסא מחודשת...

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  6. Started by LeonBello,

הורדתי את הדמו של COJ, עכשיו, משום מה, אני לא מצליח להפעיל AA, גם דרך הדרייברים. יש דרך לפתור את זה? אגב, אמנם יצאה רק גירסת DX9 בינתיים, אבל המשחק עדיין נראה מצויין ורץ לי על רייט יציב של 40 FPS בהגדרות הגבוהות ביותר.

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  7. אני צריך מסך 19' וחשוב שיהיה טוב אז אני מעוניין לדעת איזה מסך 19' הכי טוב שיש ואיזה בתקציב 1600+\- ש"ח הכי טוב? ולא רחבהמסך למשחקים וסרטים אבל זה לא אמור לשנות פשוט מחפש מסך טוב ואיכותי להרבה זמן

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  8. Started by amirx19,

היי אני מקווה שזה המקום לשאול. מאז שהחלפתי את מערכת ההפעלה לויסטה יש לי בעייה במשחק AMERICA ARMY אני מקבל מסך שחור במשחק ואחרי כמה שניות זה משתחרר.כרטיס מסך 8800 של לידטק עם הדרייבר האחרון של NVIDIA.למישהוא יש איזה רעיון?

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  9. שלום אני חדש בפורום והמליצו לי עליו. יש לי כרגע 7600 GS אבל הוא לא פועל עכמו שהוא צריך אז אני עומד להחליף אותו שאני קונה כרטיס זה רק בשביל משחקים שהיה הכי טוב למשחקים עכשיו יש לי שתי אופציות 7950 GTX/ 8500 GT אז אני שואל אותכם מה כדי לי ? אה ואינ קונה גם עם זה לוח אם ASUS אם זה משנה !! תודה לעוזרים מראש :

• 10 תגובות
    • 599 צפיות
  10. ראשית עלי לציין כי הבעיה לא הייתה קיימת לפני הפירמוט,והבעיה: אינני מצליח להגדיר 1440x900/32.צריך להוריד ל16 סיביות או את הרזולוציה-אחד משניהם ניסיתי את 2 סוגי הדרייבר של ati:רגיל ו catalyst מסך 19 רחב מחובר dvi לכרטיס 9550 אודה על עזרתכם נ.ב - לא נגעתי בכפתורי המסך לפני או אחרי הפירמוט תודה

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  11. רציתי לדעת איך הכרטיס הזה: Gainward Ultra/2100 6800 AGP לא הבנתי בדיוק מהדגם איזה כרטיס זה, זה 6800ULTRA או שהULTRA בדגם לא קשור וזה דגם אחר בסדרה? בכל אופן, אם אפשר למצוא (אני לא מצאתי) השוואה שתראה את ההפרשים בינו לבין 9600XT אשמח לקבל אותה. ואם אין השוואה אז אשמח שתגידו לי בכמה ההפרש בינהם משמעותי. תודה רבה.[br]פורסם בתאריך: 25.06.2007 בשעה 11:37:56 נ.ב.תוספת קטנה, אחת הסיבות לשדרוג הכרטיס (העיקרית בעצם) היא שהתחדשתי במסך דל 2007FP ומשחקים ברזולוציית 600*800 שהיו נראים בסדר על הCRT הישן פשוט כבר לא נראים טוב על המסך החדש וצריך להעלות בקצת את הרזולוציה כדי שהמשחקים יראו בצורה סבירה. הכרטיס שאני מחפש הוא משהו שיספק לי ביצועים שעולים בלא הרבה מעל ה9600XT שלי אבל יהיה חזק …

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  12. Started by מא*ר לו*,

נירא לי שהוא חדש.. זה 8800GT עם OC כמו של אסוס 700/2000 עם קירור חדש טוב מאוד.. ומחיר זול יחסית. http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1030 מידע באתר היצרן http://inno3d.com/products/graphic_card/ichill/ichill_arcticcooling/i8800gt_ac_accelero_x1.htm מה אומרים? החברה הזאת טובה?( inno3d)

• 7 תגובות
    • 599 צפיות
  13. אם יש ברשותי ספק כוח 420W של HEC האם הוא "יסחוב" את הכרטיס הזה??

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  14. במילים אחרות האם כדאי להוסיף עוד קצת כסף( 100-200 ¤) ולקנות לוח שתומך ב-sli או crossfire גם אם אין כוונה כעת לעשות שימוש בפונקציה הזאת ולו רק לשם הביטחון שיש 2 סלוטים לכרטיסי מסך,כך שאם האחריות נגמרה וסלוט אחד נידפק אז ניתן עדיין להמשיך לעבוד עם הסלוט השני.

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  15. שלומות, ברגעים אלו ממש עושה את דרכו אליי שליח מ"נעה מחשבים" עם 7600GT חדש ונוצץ. כרגע, כפי שניתן לראות במפרט שלי, יש לי 9800Pro. חדי העין וחריפי השכל מביניכם יבחינו שהכרטיס הנוכחי שלי הינו מבית Ati(או AMD-Ati) ולכן משתמש בדרייברים של Ati, וכרטיס שני הוא מבית nVidia, ולכן הוא משתמש בדרייברים של nvidia. אני יודע איך להחליף בין הכרטיסים מבחינה פיסית(Plug Out, Plug in and there you go!), אבל, מבחינה תוכנתית, האם יש משהו שעליי לעשות עם הדרייברים הישנים? למחוק אותם? למחוק אותם בעזרת תוכנה מסויימת טרום התקנת הדרייברים החדשים של nVidia? יחד עם התקנת הדרייברים החדשים? אשמח לעזרה בעניין.

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  16. Started by pain_killer12,

אני צריך להחליט היום (יום ראשון) איזה מהם אני לוקח. אם אני אקח 8800 אני לא אחליף כרטיס כבר עד הגיוס (עוד שנה וחצי), אם אני אקח 1950XT אני אאלץ לחכות יותר מחצי שנה עד לדור הבא ואז לבזבז שוב 2000+- שקל על כרטיס חדש. אני גם לא רואה את עצמי עובר לויסטה בזמן הקרוב. אשמח לשמוע דעות. צריך לציין, שלא משנה איזה כרטיס אני אקח הוא יעבור OC עד קצה היכולת שלו. תודה רבה רבה מראש.

• 5 תגובות
    • 599 צפיות
  17. אני צריך כרטיס מסך בתקציב של 1100 ש"ח אפשר קצת לחרוג העיקר שיהיה שווה את הכסף אני רוצה להפעיל משחקים כמו crysis ברמה טובה וברזולוציה יחסית גבוהה כרטיס מסך שהכי מתקרב ל8800

18. Started by OC,

איזה מישחק היום צורך בהכי הרבה MB? וכמה MB הוא צורך? תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 599 צפיות
  19. שלום חברים, זקוק לעזרתכם בבחירת כרטיס מסך טוב עבור מחשב חדש בבית. השימוש במחשב היינו שימוש ביתי רגיל פלוס מעוניין להמיר בעזרתו קלטות וידאו ישנות של המשפחה לקובצי מחשב או לDVD . עריכת תמונות ברמה בסיסית+ המחשב לא ישמש למשחקים. אני לא שולט בתחום הכרטיסים, מעוניין שתכוונו אותי למוצרים מבית Leadtec או Asus ( הסיבות עימי ) התקציב הוא עד 800-900 ש"ח לא יותר הנטייה שלי היא לחפש מוצרים ללא מאווררים ורק עם גופי קירור פסיביים גם לטובת שקט וגם למניעת בלאי של המאווררים, לא יודע למה אני תמיד נרתע מכרטיסים עם מאוורים חזקים או גדולים מחשש לתקלות. אשמח לקבל פידבק גם בנושא. טיפה רקע על המחשב רמת המחשב Core 2 Duo E6750, 1333Mhz, s775, 4MB לוח אם Asus P5K זיכרון 2K ( טרם החלטתי 667 או 800…

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  20. לא מעט זמן שבשוק קיימת סדרת 500 של NVIDIA האם יש מידע על סדרה 600 החדשה?

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  21. כלומר, האם הכרטיסים יכולים להיות שונים מבחינת מעבד(של ATI)? מבחינת יצרן? האם זה מצריך תוכנה מיוחדת או שהדרייברים הרגילים יודעים לזהות זאת? תודה. עריכה: הבנתי שניתן רק מאותה סדרה, ניתן למחוק. תודה.

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  22. זה כבר כמה שנים שיש לי כרטיס מסך 88GT עכשיו כשאני רוצה לראות סרטים אני מחבר אותו למסך LCD חיבור מהמחשב DVI ל HDMI לטלויזיה אחרי כמה זמן צפייה בטלויזיה פיתאום יש רעש מטורף כזה .כיאלו משו קרה כזה מעין בזז כזה חזק שלא מפסיק עד שלא מכבים את הטלויזיה ומדלקים אותה מחדש.עכשיו השאלה שלי אם זה בגלל הכרטיס מסך או ההמסך טלויזיה,בנוסף המסך משמש כמסך טלויזיה לכול דבר שבזמן צפייה ב YES אין תקלות .

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  23. Started by ronbubl,

http://www1.sapphiretech.com/th/products/products_overview.php?gpid=169&grp=3 טמפרטורת עבודה במצב רגיל (שולחן עבודה) עומדת על כ59 מעלות לאחר משחק מגיע לאיזור 75+. הכרטיס מסך בן שלוש שנים+ מעולם לא עשיתי לו OC. שאלתי היא - האם יש צורך לפרק את גוף הקירור (איך) ולמרוח משחה תרמית חדשה? האם הטמפרטורות יירדו? האם אפשר במצב הנוכחי לעשות OC לכרטיס? אם כן עם איזו תוכנה? CCC? ATI TRAY TOOL? RIVA?

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  24. Started by lev-27,

החלטתי להשמיש מחשב ישן זרוק בארון ולהפוך אותו ל-HTPC. מדובר במעבד Athlon XP Mobile שיעבור OC אגרסיבי, כרטיס מסך 1650PRO ו-1GB זיכרון DDR1 400MHZ. המחשב יתמודד ב-100% עם 720P, אבל מה עם 1080P? יצליח או לא?

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  25. Started by Idani26,

אהלן יש לי כרטיס 5750 ופעם ראשונה עכשיו המסך האפור הזה מה שדיברו כאן קרה לי ראיתי שבעדכון שלהם הם רשמו במפורט שזה רק לכרטיסי 5800 מה אני צריך לעשות. לחכות שיוציאו עדכון גם לכרטיסים אחרים או להתקין את זה ככה. בנתיים המסך האפור לא חוזר ככה שאני מתלבט אם בכלל לעדכן.

• 3 תגובות
    • 599 צפיות

דיונים חדשים בפורומים