כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
תסתכלו על התמונה על הדברים שמסומנים בריבוע... השאלה היא למה רשום בכל אחד מעלות אחרות..?
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
יש לי Radeon 9800 Pro. עכשיו הבעיה היא כזאת. הכרטיס מסך עובד תאחלס.. אבל יש לו כרגע בעיה במאורר וכתוצאה מכך הוא מתחמם. הוא לא מגיע למצב של קריסה אבל מופיעים לי ריובעים כלה מוזרים במסך טעינה של הוינדוס. בעיה נוספת שאני לא מבין איך היא קשורה, זה שהדריברים עושים בעיות. אחרי שאני מתקין את הדריבר, המחשב עושה ריסטרט, ואז הדריבר עושה לעצמו בדיקה כנראה להשלמת ההתקנה, ובבדיקה פשוט נהיה מסך שחור או שהמחשב עושה ריסט עם מסך כחול שמופיע. אחרי זה ב-Device Manager זה מראה לי כאילו יש דריבר אבל שאני גורר חלונות בוינדוס הם נגררים באיטיות כזאת.. קיצור מישהו יכול להגיד לי בדיוק מה הבעיה ואם זה נובע ישירות מהקטע עם המאוורר?? תודה.
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-
-
או שהוא עדיין כרטיס שמסוגל להחזיק את שנה שנתיים הקרובות בלי בעיה .? בנוסף האם כדי להקיע ולנות שני כרטיסים של 6800GT או אחד של UL...
-
- 6 תגובות
- 641 צפיות
-
-
באיזה קידוד אפשר להקליט מVIVO? אך האיכות בכללי?
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
האם ישנו מתאם/מעביר שמאפשר לשים כרטיס מסך PCI-E בלוח שיש בו רק סלוט agp ? ואם כן האם זה פיתרון שמאפשר לנצל את רוב כוחו של כרטיס מסך כמו x1950pro?
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
היי כרטיס המסך של אבא שלי נשרף וצריך לקנות לו חדש... העניין הוא שיש לי במחשב X1900XT (ATI) שקניתי לפני שנתיים (שעלה משהו כמו 2000 ש"ח) והיה החזק ביותר בזמנו. אני רוצה לקנות כרטיס לאבא שלי ולא להשקיע יותר מדי אז האם HD4650 חזק יותר? במחיר של בערך 400 ש"ח אני יביא את הכרטיס מסך לאבא שלי ואני יקח את החדש... אז האם הוא חזק יותר או לא??? ומה אם ה HD3450 שעולה 200 ש"ח האם הוא חזק יותר מכרטיס הישן שלי... יש להזכיר שכל הכרטיס המוזכרים כן הם 512MB...
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעונין לרכוש כרטיס מסך חדש ולשדרג את ה 6600 GT איך הכרטיס הנ"ל והאם יש יותר טובים במחיר שלו 680 ש"ח ב KSP HD 3850 256MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E -החברה - POWER COLLER או http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5169 8800 GT GDDR3 256 MB של EVGA ב550 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
דגם: LG L1750B מחיר: 1400 ש"ח במקום 1700 ש"ח חדש מהאריזה ולא משום תצוגה כלשהיא שאלה: איך המסך הזה ...? חלק אמרו לי מצויין וחלק אמרו לי לא שווה מה אתם אומרים...? http://d.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=375661 לא קונה אותו מ-זאפ
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש כבר הרבה זמן מסך חדש, 19" במחיר סביר........ והדבר הכי סביר שמצאתי היה המסך הזה [למרות שנורא רציתי LCD זה פשוט מעל לתקציב שלי כרגע]. איך הוא? יש המלצות טובות יותר למחיר? תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך טוב יותר? ATI X1950XT או NVIDIA 9500GT 512MB DDR3 מבחינת ביצועים כמובן.. תודה !
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום! אני עומד לקנות בפורים מחשב חדש והתקציב הוא לא ממש גדול,ובחרתי מפרט מצוין שעובד את הדרישות המומלצות של ויסטה אולטימט! אבל הכרטיס מסך גם,אבל יש לי שאלה קטנה אני קונה כרטיס מסך עם ליבת NVIDIA ויש מספר דגמים של כמה חברות שאני מתלבט בינהן XFX,GIGABYTE,GAINWARD וכולם הם GF 7300GS TURBO CATCHE לפי מה שהבנתי זה טכנולוגיה כשנגמר הזיכרון שלו,הוא משתמש מהזיכרון הפיזי של המחשב והם זולים מאוד,יש להם הבדלים? מה ההבדל בין GF7300GS עם TC ובלי? עדיף עם? וחייב להישתמש בTC? אפשר לשלוט עליו ולעשות לו DISABLE? מצטער על השאלות והנה הדגמים: http://logicpc.co.il/heb/DetailWind.aspx?id=372.00;8309 שהוא:Gainward Geforce 7300GS PCX 256MB up to 512MB DVI Video Card http://lo…
-
- 7 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום אני בימים הקרובים סוגר הזמנה של מחשב ואני לא מצליח לגמור אותו. קניתי מארז מאוד מאוד איכותי כיוון שהשקט מאוד מאוד מאוד מאוד חשוב לי. רציתי לקנות כרטיס מסך 8800GT אבל אמרו לי שהוא מאוד רועש. מה אני יכול לעשות?! אני צריך כרטיס שקט מאוד וחזק מאוד.
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
התקנתי את הדרייבר החדש של 163.71 NVIDIA ועכשיו אין לי במאפייני התצוגה אפשרויות של הכרטיס, במקום זה יש לי כזה לחצן לעבור ללוח בקרה של NVIDIA שהוא ממש ממש לא נוח אז אם מישהו יכול לעזור לי להחזיר את מה שהיה תודה!
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
Viewsonic VX912 19 inch. 1280 x 1024 resolution, 12 ms response time, 500:1 contrast ratio, DVI and VGA בשעה טובה רכשתי את המסך ואני משתמש בו כבר מעל שבוע , מאוד מרוצה וזו התרשמות ראשונה שלי . עריכה יש לי בעיה עם התמונות הן חתוכות כנראה הרזולוציה גדולה מדי אני יעלה מאוחר יותר תמונות תקינות יתרונות: מסך מוצלח ביותר מבית טוב צבעים עשירים אם כי עדיין לא אמיתיים כמו CRT השחור והלבן מוצגים יפה מאוד, תמונה אחידה ללא הבדלי בהירות מורגשים על כל שטח המסך. מהיר מאוד במשחקים ללא מריחות בכלל. לעבודה משרדית(גלישה ,תכנות , DESKTOP י) המסך מעולה טקסט חד וברור העיניים לא מתעייפות גם אחרי מספר שעות בהירות גבוהה מקל ומשפר מאוד את התצוגה. איכות בניה מעולה וניתן להסתיר כבלים בבסיס המסך. …
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אותו. עכשיו אני יודע שאתם פה מקצועיים אז תגידו לי האם המסך הזה טוב. אם יש לכם הצעה יותר טובה ב 2000 ש"ח תאמרו לי תודה. רק אל תיתנו לי הצעה של מסך CRT תודה.
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
שלום. איך הכרטיס HD 4870 לעומת כרטיסים אחרים באותו תקציב? חסרונות/יתרונות? הוא שקט/רועש לעומתם? עד כמה? איך הכרטיס עם OC לעומת אחרים? זה נכון שבשביל רזולוציית FHD צריך 1024 זיכרון בכרטיס? תודה.
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-
-
חשבתי לקנות את המסך: 19` Samsung 997MB Flat Monitor השאלה שלי.. הוא טוב? הנה כמה פרטים ותמונה CRT Size/Viewable: 19"/18" Horiz. Dot Pitch: 0.20mm (H) CRT Type: DynaFlatTM Horizontal Scan: 30-96 kHz Max Resolution: 1920x1440 @ 64Hz Emissions: MPR-II Available Color(s): Silver/Black
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
-
שלום, בקרוב אני (כנראה) אזמין חלקים חדשים למחשב, ובינהם R9800P, אני אקנה גם קירור Arctic Cooling מטרה לעשות OC, והשאלה שלי היא מהם הזכרונות (יצרן וNS) של הR9800P של Sapphire וGigabyte. וכן, חיפשתי בגוגל והיה קשה למצוא, ראיתי שהGigabyte מגיע עם סאמסונג 3.3 או 2.8, מישהו יודע אם יש עוד סוגים? איזה יש בארץ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אם אפשר תשובה דיי מהירה ...אני אצל חבר מנסה לחבר לו פה את המחשב לטלויזיה (TV OUT) עכשיו הבעיה פה שרואים רק בטלויזיה שאני מעביר ....לא רואה פה שום אפשרות שאני אראה גם במסך וגם בטלויזיה ....וזה יוצר בעיה כי הטלויזיה בחדר השני הכרטיס הוא MX440 ...(אצלי בבית יש ATI ואין שום בעיה התמונה מוצגת גם במסך וגם בטלויזיה ושסרט מוקרן רואים רק בטלויזיה כמו שצריך) איך אני מתגבר על הבעיה הזו , זה א. ב. יש איזה תוכנה חלופית ל TV OUT קלה במיוחד שנותנת לי אפשרות בלחיצת כפתור אחת (או דרך לא מסובכת) להעביר ל TV OUT ? (חיבור S VIDEO) כי פה לא ממש מבינים במחשבים , צריך משהו שיעשה את העבודה בפשטות תודה רבה מחכה לתגובה מהירה :
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
ברצוני להקליט תוכניות טלוויזיה על המחשב ו לצפות בהן מאוחר יותר בטלוויזיה .אז מה עדיף לקנות כרטיס מסך +כרטיס טלוויזיה או כרטיס מסך עם VIVO FEATURE יספיק לפעולה זו . אודה לכל הסבר בנושא
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם ניתן להקליט שידור וידאו מתוכנת ממסרים כמו MESENGGER או EYEBALL וכו.. תודה מראש לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
התקנתי את הדרייברים החדשים ועכשיו אפילו שאני מפעיל את הפילטרים , במשחקים אין שום שינוי. הכרטיס הוא 9700 לא פרו. ועודמשהו איך אפשר לשנות את השפה של ההגדרות של הדרייברים לאנגלית? מעצבן אותי העברית.
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך יתאים יותר (או טוב יותר) עבור משחקי מחשב Fifa 09 , call of dute .... כרטיס מסך SAPPHIRE HD4550 512MB DDR3 או כרטיס מסך SAPPHIRE HD3850 1GB DDR2 או Twintech3D 9800GT XT OC 512MB תודה\
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
http://www.legionhardware.com/document.php?id=542
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-