עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש לי את הדרייבר האחרון 4.9 ותמיד שאני שם נגיד את הגמא בתלת מימד 1.75 המשחק בהיר וכאילו זה לפעמים זה לא נשמר ואני צריך לשנות את זה שוב מה ניתן לעשות?

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  2. אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך x1950 pro 256 mb אבל אני לא ממש אוהב להסתמך על מה שרשום באתרים אז עם יש לכם את הכרטיס מסך הזה אך ורק עם יש לכם כי אני לא רוצה לשמוע דברים שרשומים באתרים או שתתנו לי לינקים לביקורת בבקשה תגידו לי: איך הביצועים? התאכזבתם? יש בעיות בכרטיס? מה הטמפרטורות שלו? הוא רועש? הקיצר תתנו כמה שיותר מידע ואני מדגיש רק עם יש לכם את הכרטיס מסך הזה ד"א עם יש לכם המלצה אחרת אחרי שקניתם אז תגידו תרשמו

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  3. הצעות בבקשה רצוי לשלוח לי גם לינק לאימיל לאתר בו אפשר לקנות את הכרטיס... kiril2004 AT hotmail.com תודה מראש

4. Started by 888,

?

• 6 תגובות
    • 649 צפיות
  5. Started by kostiya,

חבר שלי נתן לי את הכרטיס המסך הישן שלו (nvidia geforce 5200FX) שהיה פועל על לוח אם של אסוס מהסידרה של P4 ואני חיברתי אותו ללוח אם שלי שהוא גם כן של אסוס מהסידרה P5 וכשחיברתי אותו המחשב היה ניתקע בPOST למיספר דקות עד שהיה נידלק. אחרי שבדקתי טוב מצאתי שהחיבור של הכרטיס הוא לAGP ויש לי PCI-E. אז השאלה שלי היא האם אני יכול להתאים את הכרטיס מסך הישן לחיבור החדש שלי? ואם כן איזה ציוד צריך לקנות בשביל זה אם בכלל? עריכה: יש לכם מושג אפו אפשר לקנות את המתאם הזה בארץ ובכמה? http://www.vr-zone.com/?i=2202&s=1

6. שלום לכולם. ברשותי מחשב עם מערכת הפעלה WIN XP עם כרטיס מסך MSI GEFORCE FX5200 128 DDR. יש לי סרטים על המחשב ואני רוצה לראות אותם בטלויזיה, לכן קניתי כבל שמיתחבר בין היציאת TV OUT של המחשב לבין יציאת הוידאו של הטלויזיה. אחרי החיבור כיביתי והדלקתי את המחשב מחדש ואז בחלון ה DISPLAY PROPERTIES בעמודת ה SETTING הופיעו לי שתי חלוניות, אחת של המחשב ואחת של של הטלויזיה. כאשר בחרתי בחלון הטלויזיה והגדרתי אותו בתור הראשי תצוגת המחשב הועברה לטלויזיה (הדסקטופ בלי האיקונים שעליו). עכשיו נעבור לבעיה: אני יכול לראות סרטים דרך הטלויזיה רק כשאני עובד דרך ה WINDOWS MEDIA PLAYER , בקיצור WMP גרסה 10. הבעייה בתוכנה זו שאי אפשר לטעון את התירגומים של הסרטים. כאשר אני פותח את הסרט עם תוכנות אחר…

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  7. Started by IME3,

הפעלתי את הדמו של JUST CAUSE 2 מההתחלה ישר שמתי לב שהוא קצת מקרטע בצורה לא רגילה שיחקתי אולי כמה דקות 5+ עד שהיה קריסה לדסקטופ וקיבלתי איזה משולש צהוב לא ברור בפינה הימנית למטה בשורת משימות הקטנה חשבתי זה משהו קשור לזכרון פנוי אבל אז פתאום אני קולט שהכל שקט מידי ואז הבנתי שהמאורר לא פועל ב 100 אחוז פתחתי את התוכנה וראיתי שהטמפרטורה עומדת על 93 מעלות וזה עוד על הדסקטופ מי יודע כמה זה היה שהייתי בתוך המשחק עצמו יאווו אני מבואס זה יותר מידי קל לעשות טעות כזאת התוכנה של המאורר מזייפת לפעמים ואני מכוון אותה ידנית ל 100 אחוז כל הפעלה של משחק לא יודע מה קרה עכשיו אבל פתאום שמתי לב לטמפרטורה המטורפת סגרתי את המחשב והתחלתי מחדש הכל עובד תקין והטמפרטורות כרגיל רק מקווה …

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  8. יש לי הרגשת דז'ה ווה קלה יש לי כרטיס מסך שקיבלתי מחבר הוא אומר שזה inno3d tornado FX יש כמה כאלה בסדרה ואני לא ממש מצליח להבין מה בעצם יש לי . הכרטיס לא ממש ניראה כמו מה שיש לINNO3D אז אני מצרף תמונות של הכרטיס שעושה לי כל כך הרבה כאבי רש בתקווה שמישהו יוכל לזהות אותו (: תודה ד"א אם יש דרכים אחרות לגלות מה הוא פליזזזז לט מי קנו [attachment deleted by admin]

9. שלום אני מחפש כרטיס AGP במחיר עד 200 שקלים (רק אם זה ממש אבל ממש שווה את ההשקע). אני מעדיף לא לקבל הצעות אחרות ולבחור ממה שיש. הכרטיסים: ‏GIGABYTE 6600 256MB TV, DVI, AGP קירור פסיבי-125 ש"ח ‏SAPPHIRE X1650 Pro 256MB DDR2 TV, DVI, AGP אותו מחיר כמו ה 6600. ‏POWERCOLOR X1600 Pro 512MB, DDRII, TV, DVI, AGP ב150 ש"ח. ‏SAPPHIRE X1600 Pro 512MB, TV, DVI, AGP גם ב150. מה שחשוב לי זה שהכרטיס יהיה שקט,שיהיה קריר,ושיריץ משחקים פשוטים. תודה לעונים!

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  10. שלום http://www.skypc.co.il/pl_product~32569~8~0.htm נראה לי שהנתונים שלו טובים מכמה כרטיסים יקרים ממנו[ 8600GT/DD3]

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  11. איזה כרטיס מסך עדיף: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1977&CatCode=529 או http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2743&CatCode=529

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  12. Started by costa_666,

שלום. נתחיל ונאמר שאין לי מושג במחשבים. יש לי כרטיס מסך ATI RADEON HD5970 2G DDR5 256BIT SAPPHIRE. מערכת ההפעלה שלי היא ווינדוס 7. אני רוצה לקנות כבל שיחבר בין המחשב לטלוויזיה (זתומרת שאני אראה ואשמע את מה שיש על המחשב בטלוויזיה). בטלוויזיה יש לי חיבור HDMI ובמחשב יש לי יציאת MINI DP. הבנתי שאני צריך לקנות מתאם MINI DP TO HDMI אבל אז שמעתי שהוא לא מעביר סאונד. אשמח אם תוכלו להביא לי לינק למוצר שאני צריך לקנות דרך איביי (כי הכי זול שם) שיעביר לי גם וידאו וגם סאונד. יש לציין שהמרחק בין המחשב לטלוויזיה הוא 3.5 מטר. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  13. Started by 8-Ball,

יש לי MSI RADEON 9800 PRO, אין לי איתו בעיות או משהו והכל עובד בסדר.. הבעיה היא כזאת: הוא מותקן אצלי בתור 2 כרטיסי מסך, RADEON 9800 PRO ו RADEON 9800 PRO SECONDARY וגם שמתי לב שהתוכנה Microsoft. Net Framework מותקנת אצלי פעמיים (יש לי Enhanced Uninstaller ואני רואה את התוכנה פעמיים ברשימת התוכנות להסרה, הגירסה שלי היא 1.1). אני לא יודע אם זה אמור להיות ככה, ואם כן אז אני שואל למה זה ככה? אם לא, אז בבקשה תסבירו לי איך מסדרים את זה.. ד"א יש לי את ה CATALYST האחרון.

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  14. מפרט בצד. תודה! [attachment deleted by admin]

15. Started by GazzA,

אני צריך בבקשה שמישהו יביא לי לינק לבנצ'ים או השוואת לX800XL בין כל מיני חברות... TNX....

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  16. שלום, עד היום השתמשתי בכרטיס המסך המובנה שיש אצלי על לוח האם והיום אני רוצה לרכוש חדש, גם כי הנוכחי לא מספק וגם כי אני רוצה TVOut לטלוויזיה. אני מחפש משהו זול בסביבות 200-500 ש"ח, ראיתי את הכרטיס GA-N52128TE של GigaByte שמבוסס nVidia GeForce FX 5200, מה אתם אומרים עליו ?

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  17. שלום לכולם. החלפתי את כרטיס המסך ל HD4670 מתוצרת HIS, התקנתי את הדרייברים (ההתקנה של מערכת ההפעלה היא חדשה בת שבוע - חלונות 7 64 ביט), הדרייבר עובד בסדר, רק שאין ב- CCC אופציה ל- OVERDRIVE, הלשונית זמינה אך היא ריקה, גם ברג'יסטרי אין שום סימן ל- OVERDRIVE, כאילו הכרטיס אינו תומך בתכונה הזאת. יש למישהו מושג איך מפעילים את המאפיין הזה?

18. Started by Dan4,

I need crt monitor that costs not more than 130$ from www.newegg.con the monitor should be good for the money and it should show very quilty picture.

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  19. Started by kikkler,

בזמנו, בתקופה שהוודו 2 שלט בשוק ונחשב לכרטיס הכי חזק שיש, הייתה אפשרות לקנות 2 כרטיסים ולחבר אותם בשביל להביא לתוספת ניכרת בביצועים - הרעיון הזה עבר מהעולם ?

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  20. שלום לכולם, אני יודע שבעבר היה דיון בנושא, אבל לא ראיתי שהבעיה נפתרה ולא רציתי לגרום להקפצה של התרד. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=194203.0 יש לי את אותו כרטיס בדיוק כמו לבחור e.t כרטיס - leadtek 6600GT agp תדרים 500/900 (סטוק) היו אצלי דרברים מותקנים גרסא 71.84 וכרטיס GFORCE 5500 ללא כל שום בעיה - ולכן אני ישר שולל כל בעיה ב BUS כאשר החלפתי לכרטיס 6600GT הכל עבד חלק התחלתי לבצע OC (עם מאוורר סטוק) עד ל 561 ליבה ו 1170 זיכרון את ה - OC עשיתי בהדרגה וכל פעם הרצתי 3dmark05 תמיד עבר בהצלחה. לאחר שקראתי בכמה פורומים שבתדרים שלי הגיעו לניקוד יותר גבוה החלטתי להוריד דרברים מעודכנים מאתר של LEADTEK לאחר הורדת הדרברים ללא OC קיבלתי ניקוד יותר נמוך בהרבה מא…

21. Started by Bug2000,

שלום חברים . לאחרונה אני משועמם (אין עבודה) אז גלשתי באינטרנט ומצאתי ביוס שהופך R9500PRO ל FireGL X1 אז חשבתי לנסות אותו . בקיצור צרבתי את הביוס על הכרטיס, והופ! כל המחשב וכל התוכנות מזהות אותו כ FireGL X1, אבל השאלה שלי היא האם הוא באמת נהפך ל FIREGL ? או שצריך לשנות עוד משהו ? כמה תמונות : [attachment deleted by admin]

22. יש לי 9800GT 1GB gainward כבר שנה ולאחרונה נתקלתי במשהו מוזר. כיום כשאני נכנס למשחקים אני לא שומע את המאוורר מתאמץ יותר. ניסיתי לאמץ את הכרטיס עם ATITOOL וגם כאשר הוא הגיע ל 80 מעלות האוורור נשאר על 60%. ניסיתי לחזור למספר דרייברים ישנים (אני כרגע על הדרייבר האחרון) אבל הבעיה לא הסתדרה. ב - Rivatuner אני יכול לשנות את המהירות של המאוורר אבל אם אני משנה אותו ל 100% המאוורר משתתק, אם אני משנה ל 25% אני שומע אותו מסתובב על המקסימום..התהפך משום מהץ האפשרות של ה AUTO ב RIVATUNER אפורה ולא ניתנת לבחירה. למישהו יש רעיון?

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  23. שלום רב, לאחרונה קניתי מחשב ואיני בטוח אם שמו את כרטיס המסך עם אפיק הזיכרון הנכון - ביקשתי בארכיטקטורת 128bit וייתכן כי שמו 64bit-כרטיס המסך ati radeon 9550 128mb מתוצרת גיגהבייט. האם ישנה אפשרות לבדוק זאת באמצעות תוכנה? תודה.

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  24. http://guru3d.com/article/Videocards/489/3/ משעשע משהו ...

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  25. פה תוכלו לראות מפרט טכני+בנצ'מרק הכל מסודר, למי שמתעניין! http://www.hardware.info/en-US/articles/amdnZGpqZGOa/nVidia_GeForce_8600_graphics_card_test/7 בנצ'מרקים במשחקים: http://www.hardware.info/en-UK/articles/amdnZGpqZGOa/nVidia_GeForce_8600_graphics_card_test/8

• 1 תגובה
    • 648 צפיות

דיונים חדשים בפורומים