עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. קניתי לפני חודשיים +- מחשב לא רע.. מעבד E8400 3.0GHZ. לוח אם EP43-DS3L. 4GB RAM כרטיס מסך: PALIT GEFORCE 9800GT 512MB עכשיו אני יודע שזה לא הכרטיס הכי טוב.. וחשבתי לחסוך ולקנות כרטיס מצויין עוד שנה +- . אז מה דעתכם? כמה זמן כדאי לי לחכות עד שאני אשדרג למשהו יותר נחמד? אה, וגם אני רוצה אם למישהו יש, קצת מידע על כרטיסים לא של NVIDIA.. כי אני ממש לא מבין באחרים.

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  2. Started by A91187a,

איך המסך הזה??? אני שוקל אם לקנות אותו או לא ואני מקבל החלטה בשעה הקרובה ויש מצב שאני יקנה. אז תנו דעות עליו מה דעתכם עליו? איך הוא? חיפוש בזאפ: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=23222&gsid=10-4 המחיר בזאפ הכי זול זה 2150 אני קונה אותו ב1800

• 5 תגובות
    • 616 צפיות
  3. Started by asichen,

האם הכרטיס הזה : MSI FX 5900 VTD 128 VIVO DVI טוב? והאם הוא שווה 1490 ש"ח?

• 6 תגובות
    • 616 צפיות
  4. Started by dandy,

לפי מה שקראתי עד עכשיו לגבי ה2900 520 מול ה 8800 320 לאף אחד אין עדייןPRO 2900 והכל מסתמך על בנצ'ים וביקורות מפולין לא ידוע עד כמה הוא באמת מרעיש ומתחמם עם OC לשניהם אפשר לעשות OC למרות של 2900 יותר פוטנציאל אז אם אני רוצה עכשיו כרטיס מסך למשחקים לא הכי כבדים אז לקחת את ה2900PRO או ה8800 GTS?!?! שימו לב שכבר אין את הGECUBE שהיה יותר זול אלא רק את ה Sapphire Radeon HD2900Pro 512MB שעולה 50 שקל יותר מה2900 אני יודע שהנושא כבר נטחן ועדיין אין מידע חדש אבל מנסיון עבר ועכשיו שהמחירים זהים, מה עדיף? בלי ועם OC עבדים Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz Conroe OEM E6550T ¤ 946 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 599 1 מארזים ANTEC SONATA III 500W SONATA3 ¤ …

5. אני מתלבט בין שתי כרטיסים למחשב החדש שלי ואני צריך עזרה בלבחור איזה מהם יותר טוב ה7600GS 256MB TV, DVI, PCI-E או Radeon X1600 PRO 512MB, TV, DVI, PCI-E אני לא גימר כבד אז אני לא נראה לי צריך כרטיס יותר חזק מזה ובKSP אי אפשר לקנות את ה6800GT אז אני רוצה אחד מהם איזה כרטיס מסך יותר טוב ??

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  6. אם הבנתי נכון אז CLONE זה כאשר אני יכול לראות סרט בו זמנית גם במחשב וגם בטלוויזיה , במקום כל פעם להחליף בין המצבים של המחשב והטלוויזה. יש לי כרטיס RADEON 8500 , וכשניסיתי לעשות מצב של CLONE אז סבבה רואים בשני המסכים את הסרט , אבל במחשב ה Refresh Rate צונח ל 60 , וזה כואב בעין חבל על הזמן ואי אפשר לראות ככה. * וניסיתי בחיפוש אבל לא מצאתי את זה בדיוק .. תודה.

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  7. Started by GHOST,

מה הכרטיס הכי משתלם בטווח מחירים של עד ל1500 ש"ח לעפיק הAGP

• 8 תגובות
    • 616 צפיות
  8. היי לכולם.. החלטתי לבדוק את כמות הזיכרון של כרטיסי המסך המנוצלת אצלי במשחק BF3, במפה GULF OF OMAN מבדיקת צריכת הזיכרון עם כרטיס אחד בתוכנת MSI afterburner הגעתי ל-1600 MB. כאשר עברתי לתצורת קרוספייר באותה מפה, מבדיקה עם MSI afterburner צריכת הזיכרון לשני הכרטיסים הגיע ל-3040 שזה כבר קצה גבול הזיכרון המוקצה לשני הכרטיסים. האם זה צריך להיות כך וזה בעצם שילוב של שניהם ביחד או שיש כאן בעיה? הרי BF3 לא צורך יותר מ1800 MB לפי מה שהבנתי. האם זה נכון שכרטיסי HIGE END צורכים פחות זיכרון במשחקים מאשר כרטיסי MID?

• 6 תגובות
    • 616 צפיות
  9. התקנתי גם את התוכנה ללכידה שקיבלתי עם הכרטיס... האם הכרטיס לבדו מספיק כדי להקליט מהממיר של יס? ישבתי עם טכנאי של יס ולא הצלחנו לראות תמונה במסך המחשב. מה שעשינו זה לחבר דרך 21 פינים בממיר ל SVIDEO בכרטיס מסך. אבל לא רואים כלום עדיין! ממש מבאס שאני לא יכול להשתמש\לנצל את הפונקציה הזאת בכרטיס כזה יקר. אני ממש יעריך אם תעזרו לי!

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  10. Started by noambaum,

יד שניה: 1.AIW X800XT 1,800 2. 6800GT 1,250 3. X800XT 1,500 חדש: 1. 6800GS + זמן המתנה לא ידוע... אז מה אתם אומרים? לכל הכרטיסים היד שניה יש עדיין אחריות.

• 8 תגובות
    • 616 צפיות
  11. Started by Guarding angel,

פה תמצאו את כול הדרייברים שתרצו מהישנים ביותר לחדשים ביותר כולל גרסאות בטא לATI וNVIDIA על כול סוגיהם ודגמיהם http://downloads.guru3d.com/ ***לאחראי הפורום*** תוכל לשים את ההודעה הזאת בסטיקי?

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  12. Started by SpidiMan,

http://tw2005.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-NX76T256D-RH.htm כרטיס ישב על מחשב שישמש בעיקר למשחקים, מה שכן אני לא מעוניין לקנות כרטיס במחירים גבוהים כמו X1900XT (גם בגלל שיכנס הדיירקס 10 בזמן הקרוב). לכמה זמן הכרטיס הזה יחזיק ? הוא טוב (הדגם הספציפי הזה) ? הוא יוכל להריץ משחקים חדשים ברמה טובה/בינונית/גבוהה ? שאלה אחרונה, זו קניה משתלמת סך הכל או שאין למה לצפות ? ??? תודה מראש !

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  13. קניתי כרטיס מסך חדש POWERCOLOR X800GT כאשר בדקתי אותו בEVEREST גיליתי שיש לו ליבה 423. אם אני לא טועה לכרטיסים של POWERCOLOR יש ליבה אחרת יותר חדשה, האם עבדו עלי או שהתוכנה לא מכירה את הליבה החדשה? PLEASE HELP תודה :xyxthumbs:

• 8 תגובות
    • 616 צפיות
  14. שלום חברים, לאחר התלבטות "הלכתי על בטוח" ורכשתי מסך Mitsubishi Diamond Pro 930SB. המסך נותן תצוגה טובה מאוד בכל מה שקשור בקונטרס וצבעים. דבר אחד לא מסתדר לי - אני לא מצליח לקבל קו אופקי ישר. הקו האופקי הוא בצורה של קו קעור, במיוחד בחלק העליון והחלק התחתון. שחקתי עם ההגדרות של המסך במשך שעות, ואף מהפרמטרים לא משפיע על עניין זה. האם מישהו מכיר את העניין? האם מדובר בתקלה, או שלמרות כל השם שניתן למסך זה, זו עדיין מגבלה בלתי פתורה. סה"כ אם מסך בסדר גודל שכזה לא נותן קו אופקי ישר, אז איזה CTR כן נותן. אשמח לתגובה מהירה, שכן אני עדיין יכול להחזיר את המסך למוכר.

• 5 תגובות
    • 616 צפיות
  15. הצעות בבקשה רצוי לשלוח לי גם לינק לאימיל לאתר בו אפשר לקנות את הכרטיס... kiril2004 AT hotmail.com תודה מראש

16. Started by Conroe,

למה ב IQPC קוראים ל BFG 8800GTS OC 320MB BFG PCI-EX GeForce PX8800GTS OC 320MB ? הרי באתר של BFG קוראים לזה 'רק' 8800GTS..

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  17. Started by ASHER 6800,

היי לכולם יש לי בעיה ואולי מישהו מכם יכול לעזור לידידה שלי יש כרטיס מסך GFORCE 6800GS/XT בתקן AGP לאחרונה היה לה דרייבר ישן לכרטיס היא לא זוכרת איזה. היא כמו כן משחקת בעולם הוירטואלי "SECOND LIFE " לאחר העידכון של הגירסה החדשה של הדרייבר (175.19)המחשב וכן המשחק לא מזהה את סוג הכרטיס וכן נותן מסכים כחולים לפני יומיים הצעתי לה לנסות לעשות ROLE BACK לדרייבר מוקדם יותר (169.21)ו( 163.75 ) שום דבר לא נראה עוזר והיא לא מצליחה לעבוד איתו. היא קיבלה 12 פעמים מסכים כחולים לאחר חזרה ל175.19 היא הצליחה להיכנס וזה עובד אבל זה דורש ממנה לעשות ניקוי CACHE כל יום עכשיו להלן המפרט שלה : CPU: AMD (Unknown model) (2411 MHz) Memory: 2048 MB OS Version: Microsoft Windows XP …

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  18. Started by IME3,

הפעלתי את הדמו של JUST CAUSE 2 מההתחלה ישר שמתי לב שהוא קצת מקרטע בצורה לא רגילה שיחקתי אולי כמה דקות 5+ עד שהיה קריסה לדסקטופ וקיבלתי איזה משולש צהוב לא ברור בפינה הימנית למטה בשורת משימות הקטנה חשבתי זה משהו קשור לזכרון פנוי אבל אז פתאום אני קולט שהכל שקט מידי ואז הבנתי שהמאורר לא פועל ב 100 אחוז פתחתי את התוכנה וראיתי שהטמפרטורה עומדת על 93 מעלות וזה עוד על הדסקטופ מי יודע כמה זה היה שהייתי בתוך המשחק עצמו יאווו אני מבואס זה יותר מידי קל לעשות טעות כזאת התוכנה של המאורר מזייפת לפעמים ואני מכוון אותה ידנית ל 100 אחוז כל הפעלה של משחק לא יודע מה קרה עכשיו אבל פתאום שמתי לב לטמפרטורה המטורפת סגרתי את המחשב והתחלתי מחדש הכל עובד תקין והטמפרטורות כרגיל רק מקווה …

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  19. היי ... שמעתי איפה שהוא על תוכנה או משהו כזה שמאפשרת לשלוט על דברים במחשב (כמו הרצת שירים סרטים וכו...) עם השלט שמחובר לכרטיס הטלוויזיה (אגב, לי יש LifeView) ... מישהו יודע משהו על זה ?

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  20. חשבתי לקנות כרטיס 6600GT של Gigabyte GV-NX66T128VP והמוצר משווק באריזה עם 2 משחקים (לפי הכתוב) שגם עולה 150 ש"ח יותר מהכרטיס BULK אולי מישהו יודע איזה משחקים GIGABYTE מצרפים והאם הם שווים את ההפרש במחיר?

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  21. Started by JustSayOMG,

אני קונה מחשב חדש ואני רוצה להשתמש בטכנולוגיית EYEFINITY SLI 6870 HD יריצו משחקים כבדים כמו METRO 2033 חלק? (כל מסך הוא בגודל 24IN) והאם GTX560 גם תומך ב EYEFINITY? תודה

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  22. Started by spongBob,

http://www.gameve.com/gve/Store/ProductDetails.aspx?sku=VC-SPARKLE-006 לידיעה הרשימית של nvidia: http://nvidia.com/object/IO_15976.html יקח זמן עד שהם יגיעו לפה, אבל עם מחירים כאלה , ממש שווה לחכות

• 5 תגובות
    • 615 צפיות
  23. ניסיתי את כל המקומות האפשריים לחפש, כולל המסמכים הטכניים באתרי ATI ו SAPPHIRE (יצרנית הכרטיס שלי). העליתי חרס..

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  24. Started by eyal_am,

למכירה ATi Radeon 9800 Pro חדש מקורי, ישירות מהחברה בארה"ב. מחיר מבוקש: 1000 ש"ח לפרטים: איל 053-561553 ICQ 1426440

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  25. איזה כרטיס מסך עדיף: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1977&CatCode=529 או http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2743&CatCode=529

• 2 תגובות
    • 615 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.