עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Shadowman,

כבר כמעט 4 שנין יש לי מסך MAG786FD שתיפקד טוב עד לא מזמן, לאחרונה אני רואה טיפה חשוך. אז חשבתי לעבור למסך LCD. וכרגע ראיתי אחד בוואלה מכירה פומבית או משהוא הינה לינק: http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2216102 כדי לתת עליו הצעה? ואו שיש לכם מסכים אחרים להציעה עד 1500 שקל?

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  2. יצרנית השבבים הענקית מטאיוואן מיצבה את עצמה בתור הכתובת הבכירה לטכנולוגיות והמוצרים המתקדמים ביותר - וכעת היא מתכננת להעלות את המחירים בבת אחת ובאופן שכולנו נרגיש בכיס במוקדם או במאוחרלכתבה

3. Started by yoahe,

מה ההבדלים בין שני הכרטיסים ומה יותר טוב?

• 5 תגובות
    • 633 צפיות
  4. Started by zohare62,

קניתי כרטיס מסך גי פורס fx יש לי בעיה אני לא רואה בכבל s.vedio איך אני מגדיר במאפיני כרטיס מסך שאני יוכל לראות?(פנטיום 4 XP PRO ) בכבל פשוט של rca אני רואה אבל לא ברור במיוחד.

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  5. היי. מחפש לקנות כרטיס מסך, הספק כח שיש לי, SEASONIC 300W קצת מגביל את האפשרויות. מחפש להריץ משחקים חדשים כדוגמת STARCRAFT אבל לא משהו יומרני כמו CRYSIS... אם יש כרטיס שיכול להריץ את BIOSHOCK INFINITY בכבוד זה יהיה נהדר. התקציב הוא 500 שקל אם יש כרטיס שתומך בהצגה של 3 מסכים בו זמנית זה יהיה מעולה, אבל ניראה לי שאני קופץ פה מעל הפופיק. תודה מראש !

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  6. ???? כמה שיותר מהר

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  7. Started by gilad267,

:kopfpatsch:

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  8. Started by eladbu,

ששלום לכולם יש לי HD4870 עד הדרייבר 8.7 עשיתי ללא בעיה שינוי למצב הפאן דרך ה xml ללא בעיה בדרייבר 8.8 אני לא מצליח להעלות את מהירות המאוורר יש פתרון???

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  9. Started by bora8,

שלום לכם אני רוצה לקנות כרטיס מסך של ספיר HD4850 TOXIC קירור של זלמן האם זה באמת מרעיש ?

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  10. שלום, אני עומד בקרוב לבצע שדרוג למחשב הנוכחי (מעבד , ל"א , זכרונות) , ואני שוקל גם לשדרג את הכרטיס מסך הנוכחי. תקציב של 800~900 שקל בערך. המשחקים העיקריים הם SKYRIM , ARKHAM CITY , DIABLO 3 . השאלה האם ה5850 שלי יצליח להריץ אותם כמו שצריך על HIGH או שדרוש שדרוג ? (מדובר על מעבד i5 2310 לצורך העניין).

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  11. התקשרו אליי מKSP יש בעיונת עם האשראי אז אני הולך היום לקנות משם מהחנות, בעקרון הייתי אמור לקבל POWERCOLOR X800GT אבל חשבתי, אם אפשר לפתוח לכרטיסים הנ"ל את צינורות העיבוד (מה שאי אפשר בX800GT) אז אולי אחד מהם ישתלם יותר

12. Started by abcdjkh,

שלום רב. דרוש כ. מסך לא למשחקים אלא לצפיה בתכני HD. מסך 2007FP 1. חשבתי לקנות את הHD3450. שקט ונחמד. מה אתם אומרים? http://zap.co.il/model.asp?model_id=686069 2. האם שווה להוסיף עוד כ50 ש"ח ולקנות 512 MB זיכרון במקום 256? http://zap.co.il/model.asp?model_id=686070 3. מה זה הכרטיס הזה? הוא 1 גיגה זכרון ולא ממש יקר. זה גם 3450? http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=3122&category_id=2932ab02ea4da9374b275476c04d56d7&Gibor Computers 4. האם אתם חושבים ששוה לקנות את ה3650(זה לא נועד למשחקים).

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  13. Started by Shafan,

שלום אני מחפש מסך נוסף (בגודל 19) למחשב שמיועד לעבודה עם תוכנת Maya, אך אין לי מושג מה הקריטריונים החשובים כאשר מחפשים מסך כזה. קיום יש ברשותי מסך 17 LCD של חברת Viewsonic הדגם הוא- VP171. אני מאוד מרוצה מהמסך שיש לי אבל אני מתכוון להתחיל לעבוד באופן שוטף ומלא על התוכנה ואני רוצה לעבוד בצורה הנכונה והיעילה ביותר ! 1. איזה מסך עדיף CRT או LCD ? 2. האם המסך שברשותי מספיק טוב ?, האם יש טעם לקנות את אותו המסך ולעבוד על שניהם במקביל ? או שעדיף לקנות מסך 19 CRT ואז לעבוד ביחד עם ה-VP171 3. האם יש קשר בין Rendering לסוג המסך-מבחינת מהירות, איכות ... ? 4. לפי הידע שלי מסך CRT הוא אנלוגי. האם קיים מסך CRT בעל חיבור DVI או שהדבר לא הגיוני מפני שחיבור DVI הוא דיגיטלי …

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  14. Started by גד :),

הכרטיס 5700LE כבר נחשב למיושן וכמובן חלש והגיע הזמן לעשות בו נסיונות אולי יש אפשרות לפתוח בו צינורות עיבוד, חשבתי על התוכנה RivaTuner , מה עושים עכשיו? (אוברקלוקינג כבר עשיתי). הנה תמונה: [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  15. Started by tamir6066,

הי,התחדשתי במחשב חדש וב4850.בהרבה מקומות ראיתישהוא מאוד מרשים ויפה אבל אצלי הוא רק עם קירור ובלי כל הפלסטיק והמדבקות כמו בסקירה באתר. למה זה?האם זה כרטיס פחות טוב? מדובר על כרטיס של גיגבייט.

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  16. 1.אמרו לי ש8600GT אקסטרים יותר חזק מי 1950PRO זה נכון????!! לי אישית נישמע לא הגיוני(ואמר לי בן אדם שמבין בנושא רציני רק זה פעם רישונה שאני שומע דבר כזה מימנו הוא אמר לי שראה בנצמרק כזה שמראה את זה ) ואם כן תנו לי את הבנצמרק(או אך שלא רושמים את זה P:) 2.שאלה שקשורה אלי היא האם 7600GT או (מישחקים שהוא כן תומך ה)X850XT יכולים להריץ כיום את כול המישחקים ברזולציה 768X1024 על היי +פילטרים חלק? נ.ב תודה

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  17. Started by bennnn,

מצאתי כרטיס מסך של pny 7800 gs הדגם של ה 256 מגה ב 1580 שח ועכשיו זה נהייה באתר 3 שנים אחריות! האם זו מציאה ? כדאי לקנות? והאם pny נחשבת לחברה טובה? קישור http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12856&catid=603

• 7 תגובות
    • 633 צפיות
  18. Started by mrBezos,

היי, אני קונה כרטיס מסך למחשב החדש שלי AMD HD 7850. ראיתי שיש מספר חברות המספקות את הכרטיס עם הצ'יפ של AMD ורציתי סוף סוף להבין מה ההבדלים ביניהם ואם יש חברה עדיפה. במחשב הקודם שלי לא השקעתי מחשבה ואת ה Nvidia gts250 קניתי מ gigabyte. אז הנה אני שואל: מה ההבדלים בין החברות או שזה רק שמות שונים לאותו המוצר ומה כדאי לי לקנות?

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  19. שלום אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש.. הדבר הכי חשוב לי זה שהוא יריץ את NBA 2K12 באיכות הכי גבוהה.. עכשיו עשיתי כמה בירורים והבנתי שבמחשב (המפרט מוצג בהמשך) ASUS G53SW-A1 אין 3D.. השאלה שלי היא אם אני קונה את הערכה של NVIDIA של ה-3D (עם המשקפיים וכאלה) ומתקין על המחשב אני אוכל לשחק NBA 2K11-2K12 בתלת מימד עליו? ואם כן באיזה איכות? זה המפרט של המחשב: 2GHz Intel Core i7-2630QM Quad-Core 8GB RAM 750GB 7200rpm Hard Drive SuperMulti DVD Burner nVIDIA GeForce GTX 460M 1.5GB GDDR5 GPU 15.6" LED Backlit Widescreen DisplayIntegrated Camera and Microphone Bluetooth 2.1+EDR, 802.11b/g/n Wi-Fi Windows 7 Home Premium (64-bit)7.9 lb וזה קישור לערכה של NVIDIA: http://…

20. Started by Forest14,

מה הכרטיס הזול ביותר שיתאים למסך NEC 2470 ובכל זאת ינצל במלואו את תכונות המסך למשחקים וסרטים ב1900*1200? האם 7800GTX מספיק או שכדאי לשרג הלאה? האם 4870 מספיק? בתודה

21. ממצב? אתמול חיברתי ת'טלוויזיה שלי בחדר לכרטיס מסך שלי (R9800P) הכל היה בסדר עכשיו השאלה היא איך לשנות ת'איכות שיראו טוב בטלוויזיה ולא מכוער ממש כמו שרואים עכשיו שיניתי כל מיני דברים שם כמו רזולוציות אבל זה לא עזר... אני מקווה שאתם תדעו איך לעזור לי ! תודה מראש

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  22. תודה פשוט אני בוויכוח אם מישהו

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  23. יש לי כרגע מסך LG FLATRON F900P .. ומאחר והוא ענקי אני מעוניין להחליף אותו במסך LCD 19" אינטש .. השאלות הן, האם כדאי לי בכלל להחליף את המסך ? הבעיה היחידה שמציקה לי זה שהוא יותר מדי גדול ואין לי מספיק מקום בחדר ובנוגע לLCD 19 אינטש, איזה כדאי לי לקנות ? אני מעוניין לקנות משהו באזור ה 2000 וראיתי שיש כמה דגמים במחירים הללו של SAMSUNG ושל BENQ ... מצאתי את המסך הזה בחיפוש בזאפ : http://www.mypc.co.il/Product.asp?Pid=BENQ-19-FP91E&Cat2Cat1ID=11&Cat2ID=40 מה אתם אומרים עליו ?

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  24. Started by RobiNooB,

אין לי מושג כמה למה ואיך !! פתאום לא עובד לי ANTI ANALYSING בשום דרך !!! תמיד זה היה על X2 ב ATI TRAY TOOL ותמיד גם במשחק ! משום מה לא עובד לי יותר AA X2 ...או לא משנה X כמה ... גם ב ATT אני מסנן X2 כמו שניתן לראות וגם ב משחק עצמו מה קרה פתאום ? למה AA לא פועל ? זה פשוט גועל לשחק בלי זה ואין לי שמץ איך לסדר את זה :s05: [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 633 צפיות

דיונים חדשים בפורומים