כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,974 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, ברשותי מחשב שנקנה לפני כ-4 שנים למטרת עבודה עם אודיו (תוכנת Cubase). אני רוצה לשדרג את המחשב שיוכל להריץ משחקים באופן נחמד, כולל GTA V, שירוץ בהגדרות סבירות יחסית ויהיה אפשר להנות מהמשחק (לא כ"כ מבין באופציות והגדרות של GTA ספציפית). בכל אופן, ניגשתי לחנות מחשבים שלא אציין את שמה, כי משום מה תמיד כשהולך לשם מקבל תשובות מרגיזות, וגם הפעם התשובה שניתנה לי הייתה תמוהה, נאמר לי שהמחשב שלי לא מתאים כלל ואין כרטיס מסך שיעזור לי, אם ארצה, אצטרך לקנות מחשב חדש כדי לשחק משחקים. להלן המפרט שלי: CPU Intel Core i5 4590 @ 3.30GHz 33 °C Haswell 22nm Technology RAM 16.0GB Dual-Channel DDR3 @ …
-
- 36 תגובות
- 7.2k צפיות
- 1 follower
-
-
חברים, אני צריך עזרה דחוף. התקשרו אלי מסקאי פיסי ואין את הכרטיס מסך שהמליצו לי פה: Gigabyte ATI RADEON 2400Pro 256MB יש לי אפשרות לקחת את אותו כרטיס של PALIT או GECUBE בקצת יותר זול, או להוסיף קצת ולקחת את זה של SAPPHIRE עם יציאת HDMI. אין לי תכנון כרגע לחבר את המחשב לפלזמה. מה לעשות??? תודה על התגובה המהירה! ניר
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הכרטיס POWERCOLOR RADEON 9550 אך אני מתלבט בין POWERCOLOR RADEON 9550 256mb 128 bit לבין POWERCOLOR RADEON 9550 128 mb 128 bit מה אתם מציעים לי לקנות נא לפרט! תודה.
-
- 8 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום מדובר במפרט שהעיקר שלו: athlon II X3 450 Gigabyte GA-Ma78LMT kingston 2x2gb cl9 1333mhz ספק Huntkey 400w המפרט לקוח ממדור מפרטים מומלצים פה אצלכם [מקסימום גיימינג מינימום מחיר] בחנות ביקשתי כרטיס קצת יותר חלש ממה שהוצע כאן מלכתחילה אחרי הכל המחשב הוא למטרות כלליות אבל פה ושם שיחזיק איזה משחק או שניים על מסך 19" ברמה בינונית, אז הציעו לי את gainward GeForce GT 430 1gb ddr3 קצת חיפשתי עליו פה ואני לא כל כך בטוח בקשר אליו אז השאלה היא האם הוא ישתלב טוב במערכת הזאת? ואם לא איזה כרטיס באותו טווח מחיר [330 ש"ח בערך] יעשה את העבודה? בתודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קראתי בנעוץ של סקירת כרטיסי המסך על הכרטיסים החדשים האלה, אך אין שם איזכור לנושא. במשפחה זו, ATI יצאה עם טכנולוגיה חדשה שאמורה לשפר את כל נושא עיבוד הוידאו, טכנולוגיה בשם AVIVO. לפי המצגת באתר של ATI, לטכנולוגיה יכולות רבות בהצגת וידאו, כולל גם HD בחומרה. כמו כן מצויין שיש לכידת וידאו. אני עומד לפני קניית כרטיס VIVO חדש, שיחליף את ה-RADEON 9200 VIVO הישין והטוב שלי, כי אני אעבור למחשב עם PCI-EXPRESS חשבתי על SAPPHIRE X550 VIVO, שעולה משהו כמו 560 ש"ח. עכשיו אני רואה שיש את הטכנולוגיה החדשה הזו, כרטיס Sapphire X1300 עולה 650 ש"ח (יש גם 1300 PRO ב-770 ש"ח) שווה לי לשלם את תוספת המחיר בשביל טכנולוגיה חדשה בעיבוד וידאו, כי זו המשימה העיקרית שלי (המחשב מיועד בעיקר ללכידת וידאו…
-
- 8 תגובות
- 750 צפיות
-
-
האם כדאי לקנות כרטיס של : Sapphire HD 4850 512mb GDDR3 או ASUS 9400GT 5125 GDDR2 , הכרטיס מיועד למשחקים כמו GTA 4 וקרייסיס!!! תודה לכל העונים. [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 969 צפיות
-
-
קניתי אתמול מחשב חדש אז בדקתי משחקים והכול וראיתי שבאיזה מפה במשחק כול המשחק איבותים!! יש מלא כווים וקשה לשחק במפה אזות אמרתי אולי הכרטיס חם אז היום אני בודק הידלקתי את המחשב ויש עוד פעם את הבעיה היתקנתי DIRX9.0C עידכון הכי חדש לכרטיס מסך! ויש לי איבותים לא בכול המשחקים.. וגם הכרטיס הזה בכלל לא איכותי.. אני משחק דום 3 לפעמים יש תקיעות או ET אבל בימיוחד דום 3 תעזרו לי בבקשה!! בבקשה תעזרו לי עד שקניתי מחשב חדש!! :'( פעם שקניתי מחשב חדש על היום השני נשרף לי הספק!! :'( :'( מי שייש לו R9800P ויש לו את המשחק Enemy Territory שיגיד לי עם יש לו בעיות של הרבההה איבותים במפה אזות fueldump לא בכול המפה.. רק לא בכול המפות יש לי איבותים .. יש איבותים כאילו הכרטיס חצי שרוף זה בעיה…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך הצעות לכרטיס עד 500 כמו שכתבתי, שאותו אני אחפש ביד שניה אז אפשר להוסיף עוד 10-20 אחוז מהתקציב המקורי כאילו הוא חדש. זאת התצורה הבסיסית : Asus A8N-E AMD x64 3500 4 x 512mb corsair
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש לי כרטיס מסך GEFORCE 8800GTS 640MB ואת המעבד AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5400+ BOX AM2 האם יהיה לי צוואר בקבוק?
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום D: אני קונה מחשב חדש בעוד כמה זמן ורציתי לדעת האם ההשקעה על ה500 שקל האלה שווה את ההפרש בין ה6800NU ל9800PRO או שעדיף לי לקחת את ה9800PRO ולשדרג בעוד כמה זמן? או בכלל לקחת את הX800 (משהו). תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
במפרט הנוכחי מורכב ATI Radeon X300/X550/X1050 (RV370) Video Adapter CPU Type Intel Pentium 4 531, 3000 MHz (15 x 200) Motherboard Name Gigabyte GA-G31M-S2L ברצוני לדעת איזה כרטיס מסך עם הביצועים המקסימלים יכול להתאים למחשב הזה? תודה ררבה .
-
- 47 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4221 זה הכרטיס נכון? המחיר על ב160 שקל? :o
-
- 12 תגובות
- 834 צפיות
-
-
זה אותו כרטיס רק של ספק אחר... http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416&products_id=7059 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_128&products_id=6905 של איזה חברה יותר כדאי של Leadtek או של MSI פעם אמרו לי ש MSן יותר כדאי כי יש להם 16 מאוורים אבל שמעתי איזה משהו רע זה היה לפני איזה שבוע אז אולי משהו השתנה קיצר איזה מהם יותר טוב???
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שאני מחבר את הTV-OUT עם הכרטיס מסך שלי אז התמונה על הTV לא מפסיקה לקפוץ בגוונים של שחור\אפור (על המסך של הTV). ניסיתי לפרמט להחליף דריברים ולהחליף כבלים וקונקטורים לא הלך, היום הבאתי כרטיס מסך 9200 עם TV-OUT אבל אני לא יכול לחבר אותו כי אין לי חיבור של S-VIDEO בTV והקוטנקטור של ה9800 לא מתאים לו, אז החלטתי לחבר את הכרטיס בכל זאת, אחרי שחיברתי אני מדליק את המחשב נכנס לdevice manager ורואה בmonitors שיש רק plug and play ובקונטרול פאנל אין אפשרות להדליק את הTV שהכרטיס לא מחובר לTV (עם ה9200 כמו שהסברתי הכל מעולה כמו שצריך להיות), ושאני מחבר את ה9800 אז בmonitors יש שתי התקנים הנה תמונה ובקונטרול פאנל יש אפשרות להדליק את הTV שהיא בכלל לא מחוברת הנה תמונה . עכשיו כמו שאתם בטח …
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
העשור החדש שכבר התחיל יכיל שיפורים רבים בגרפיקה ממוחשבת ומשחקים - כאשר בין השיפורים הבולטים נמצא Ray Tracing אותו מובילה NVIDIA. לקחנו לסיבוב Aorus RTX 2060 Super של Gigabyte על מנת לדגום ולטעום מעט מהעתיד שבפתח לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
משנת 2008 יש לי את ה-GTS הוותיק והוא עבר פעמיים אפיה בתנור (הפעם השנייה התרחשה השבוע). כרגע הוא עובד אך ב-BF3 אני מתקשה לשחק כי הוא פתאום נהיה איטי מהרגיל (כנראה מתחמם מהר יותר מהרגיל). חשבתי לשדרג את הכרטיס מסך בתקציב של עד 1500 ש"ח אך אני מפחד שהחומרה שיש לי לא תתמוך בכרטיס החדש. המעבד שלי הוא Q9450, לוח ASUS P5K פרימיום, 8GB DDR2 וכונן SSD של אינטל וספק אנרמקס 550. האם הכרטיסים של הדור הנוכחי יעבדו טוב עם החומרה שלי? בגדול התכנון הוא לרכוש את ה-BF4 (לא קשור לתקציב, אך אם יש דיל טוב בתקציב של 1500 לשני המוצרים, אני אשמח לבדוק), אז אני צריך כרטיס טוב. תודה לעוזרים, ערב טוב. שמוליק
-
- 17 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
איך? ומה זה אומר לגבי ה- Ver. של ה- AGP ( זאת אומרת הגירסה שלו) ?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
חבר'ה עבודה עם שני מסכים או מסך וטלוויזיה במצב clone משפיעה איכשהוא על הביצועים? תודה
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ על כרטיס מסך שעובד גם AGP8 וגם AGP4. משהו בסביבות ה-100$ שיעזור לי להריץ משחקים על המכונה שלי. כרגע יש לי פנטיום 4 1.4 עם 512 זיכרון וכרטיס GEFORCE2 MX400.
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
כן כן, אני יודע שהנושא נטחן מלאא פעמים, עשיתי חיפוש, קראתי על המסכים - אבל עדיין אני לא יודע מה לקחת .. על מה אתם ממליצים ?! .. (אין הפרש גדול בין המחירים שאני משיג אותם - ככה שבגלל זה ההתלבטות) מצד אחד יש את ה - Samsung 730BF שהוא מסך מתקדם מאוד - 4ms וכו' .. אבל מצד שני יש את ה - Samsung 913N שהוא גם מסך מתקדם ..8ms, ניגודיות 1:800, 19 אינץ' (!) .. על מה אתם יותר ממליצים ?! ??? תודה רבה מראש ..
-
- 11 תגובות
- 706 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות את הכרטיס הזה. כי לפי מה שהבנתי הוא בנוי יותר טוב מהכרטיסים הקודמים. והוא תומך בDIRECTX 11 וצריכת החשמל שלו יותר טובה.. ( לעומת הסדרות הישנות יותר של ATI כמו ה4000 וכו' ) עכשיו האם יש הבדל בין החברות? כי אני רואה הבדלי מחירים של 200-100 שקל. וזה דיי מסקרן אותי. למשל חברות כמו HIS,POWERCOLOR לעומת GIGABYTE וSAPPHIRE... אני צריך לדעת גם האם הכרטיס הזה יגרום לצוואר בקבוק ויתאים למפרט שאני אפרסם כמו כן אני צריך המלצה לספק כח זול ככל האפשר שיעשה את העבודה בצורה טוב. ויחזיק כמובן גם את שאר המפרט. הנה המפרט : מעבד : intel pentium dual core e6300 לוח אם : gigabyte GA-EP43-UD3L זכרונות : G.Skill F2-6400CL4D-4GBPI-B דיסק קשיח : Seagate Barracuda 7200.12 500GB…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אני מזמין עכשיו כרטיס מסך מ FOXPC רציתי לדעת מה אתם אומרים על הכרטיס הזה: EVGA e-GeForce 8800GT SSC EDITION 512MB- DX10 - RETAIL 700mhz/2000mhz מחירו : 1,631
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
ברשותי מחשב חדש שהורכב ממיטב הרכיבים, כאשר משחק או תוכנה מנסים להשתמש בDIRECT 3D או OPEN GL המחשב מפסיק לעבוד, הספק נופל וכדי להפעיל(להדליק) צריך להוציא כבל מתח ולהכניס מחדש. נשמע קליק מהספק כאשר אני עושה זאת. מפרט: Epox 8k3a+ Mother Board Last Via 4in1 Drivers Set and last Bios Flashed Athlon Xp 1700+ (1466Mhz 2- 7200 RPM Hard Disk's Ibm and Seagate Leadtek Winfast 170DDR Geforce4 MX 440 64 Mb Card Also last bios flashed and last drivers from NVIDIA CDROM DRIVES 2 1 modem PCI טמפ' המעבד תקינה, מותקן מאוורר TT VOL7 2 מאווררים 8 ס"מ במארז, ספק 300 וואט של TASK מתחים בBIOS נראים טוב לצורך פתרון ניסיתי DRIVERS של LEADTEK לא עזר , ניסיתי כרטיס מסך ישן של ATI 4MB ועו…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב.. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך עם חיבור DVI (כרגע יש כרטיס מסך פנימי בלי חיבור זה) בעיקר למטרות צפייה חלקה ויפה בסרטים במחשב (לא לצורך משחקים..), אשמח לשמוע הצעות לכרטיס מסך מתאים וזול. יש לי מחשב Intel Dual-Core E5800 3.2Ghz, ולוח אם G41TM-P31 (בעל סלוט PCI-E ו-4 ג'יגה זכרון DDR2). תודה.
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-