עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש לי 9800GT 1GB gainward כבר שנה ולאחרונה נתקלתי במשהו מוזר. כיום כשאני נכנס למשחקים אני לא שומע את המאוורר מתאמץ יותר. ניסיתי לאמץ את הכרטיס עם ATITOOL וגם כאשר הוא הגיע ל 80 מעלות האוורור נשאר על 60%. ניסיתי לחזור למספר דרייברים ישנים (אני כרגע על הדרייבר האחרון) אבל הבעיה לא הסתדרה. ב - Rivatuner אני יכול לשנות את המהירות של המאוורר אבל אם אני משנה אותו ל 100% המאוורר משתתק, אם אני משנה ל 25% אני שומע אותו מסתובב על המקסימום..התהפך משום מהץ האפשרות של ה AUTO ב RIVATUNER אפורה ולא ניתנת לבחירה. למישהו יש רעיון?

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  2. שלום לכולם אני מעוניין לקנות שני כרטיסי 8800GTS ולחברם ב SLI -האם ניתן לקנות שניים שונים מחברות שונות -אחד 512 ואחד 640 ? אני חושב פשוט לקנות אחד עכשיו ויותר מאוחר להוסיף את השני. על איזה מהשניים הייתם ממליצים? http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=3728404&CatId=2514 http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=3507889&CatId=3670 תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 642 צפיות
  3. Started by PCguy,

ראיתי בפנדס שיש 3 גרסאות ל6600 6600gt שהוא הטוב בניהם 6600e 6600q משהוא יודע מה ההבדל?? והאם יש הבדל משמעותי וחשוב בין הגירסא עם 128 לבין ההיא עם 256 ? דרך אגב הם של אלבטרון

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  4. Started by guyohana,

שלום! אני רוצה לקנות כרטיס מסך למחשב שלי המחשב שלי נקנה לא מזמן והכרטיס מסך הנוכחי גרוע לא מעלה שום משחק גבוהה , אני רוצה לקנות כרטיס מסך שיוכל להעלות לי משחקים גבוהים כמו crysis warhead,far cry2,call of duty ועוד משחקים אחרים. תקציב:500 ש"ח תודה.

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  5. היי יש לי שתי מחשבים הראשון פנטיום 4 פרסקוט סוקט 478 1MB מטמון 3.0GHZ מהירות שעון לא OC שתי סטיקים של 512MB זיכרון DDR 400MHZ לא OC סך הכול ל 1.0GB RAM כ. מסך nVidia MX4000 64MB AGP X8 VGA+OUT TV מהירות ליבה 250MHZ /מהירות זיכרון 405MHZ לא OC מיוצר ע"י MSI המחשב השני מעבד: סלרון 2.0GHZ סוקט 478 128K זיכרון מטמון לא OC זיכרון: DDR 333MHZ 512MB לא OC סטיק 1 כ.מסך nVidia FX 5200 128RAM AGP X4 VGA+DVI-D\i+OUT TV מהירות ליבה 250MHZ\מהירות זיכרון 280MHZ לא OC השאלה מה יתר מומלץ המחשב הראשון או השני אני לא רוצה לשדרג אני מריץ את המישחקים הישנים כמו GTA SA בסדר אבל מה יתר מהיר למישחקים אני לא רוצה שהפרסקוט היתחמם אז אולי להחליף ביו הכרטיסים כי אמרו ש פרסקוט החיים שלא קצרים אני…

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  6. Started by turbo_G,

לא מזמן קניתי את ה-radeon 9600pro 256 וגם חבר שלי קנה אותו במקביל,לשתינו הייתה בעיה שהכרטיס היה מפסיק להגיב במשחקים והיה מתחיל את עצמו מחדש חבר שלי תיקן את הבעייה על ידי כך שכיבה בביוס אפשרות של בחירת מהירות ה agp אבל אצלי בביוס לא מצאתי אפשרות כזו. מישהו יכול לעזור לי עם הבעיה הזו תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  7. Started by shocky,

היי, למישהו יש ניסיון עם מסך של LG דגם L1910B LCD? הייתם ממליצים לקנות אותו? (מיועד למשחקים וגלישה) תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  8. התערבתי עם חבר, שאומר שהקירור שלו (Redeon 1950XT) יותר טוב מהקרור שלי (GeForce 8800 GTS הישן) ובקירור שלו של הרדאון יש AC... תודה מראש...

• 8 תגובות
    • 642 צפיות
  9. טוב אז קניתי כבל וחיברתי היצלחתי להפעיל ואני רואה בטלוויזיה את מה שאני עושה במחשב עכשיו הבעיה היא שהמסך בטלוויזיה כזה הולך לצד ולמעלה ואני לא רואה חצי מסך ולא היצלחתי לשנות את זה והבעיה השניה היא שאני לא יכול לראות סרטים.. ניסיתי להפעיל סרט וזה לא מראה לי אותו בטלוויזיה אם אפשר פתרונות לשני הבעיות האלה אני יודע מאוד יש לי 9600פרו של ספייר כבל של 10 מטר טלוויזיה של סוני טריניטרון

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  10. היי. מחפש לקנות כרטיס מסך, הספק כח שיש לי, SEASONIC 300W קצת מגביל את האפשרויות. מחפש להריץ משחקים חדשים כדוגמת STARCRAFT אבל לא משהו יומרני כמו CRYSIS... אם יש כרטיס שיכול להריץ את BIOSHOCK INFINITY בכבוד זה יהיה נהדר. התקציב הוא 500 שקל אם יש כרטיס שתומך בהצגה של 3 מסכים בו זמנית זה יהיה מעולה, אבל ניראה לי שאני קופץ פה מעל הפופיק. תודה מראש !

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  11. Started by ebrami,

שלום לכולם אח שלי הביא תוכנה על דיסק, תוכנה דיי ישנה, שיכולה לעבוד אך ורק אם צבעי המסך מוגדרים ל256 צבעים ולא יותר. בווינדוס אקס, שבו אני משתמש, אפשר להעביר רק בין 16 סיביות ל32 סיביות, יש איזשהי דרך שבכל זאת אני אוכל לשנות את הצבעים ל256 ולהפעיל את התוכנה?

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  12. Started by DaMn18,

היי, אני מתכוון לקנות מסך LCD 17 אינטש בחודש הקרוב אבל מעוניין שיקיים את התנאים הבאים : 1. 16 או 20 MS - זמן תגובה - כדי למנוע GHOSTING וכו'. 2. 16 מיליון צבעים (32BIT) ולא 18BIT כמו אצל מרבית מסכי ה 16MS מסוג AU. 3. PIVOT - סיבוב המסך ב 90 מעלות - נוח לקריאת וכתיבת מסמכים. 4. תקציב באזור ה 3000 ש"ח. 5. DVI המסכים הכי טובים לפי הבנתי הם ה Hercules ProphetView 920 PRO DVI ו Viewsonic VP171B. הבעיה היא שהראשון לא תומך ב PIVOT והשני מציג 18BIT ולא את כל הצבעים באמת. מה דעתכם ? יש מסך שעונה על כל הדרישות ? ואם לא , אז על מה כדאי ללכת ?

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  13. שלום רב. יש לי את הכרטיס מסך הבא: ATI RADEON HD 4670 1GB MSI המאוורר שעל הכרטיס נסדק ועושה רעשים. ראיתי שאפשר להחליפו ע"י פירוק 3 ברגי פיליפס קטנים. חרשתי את כל האיביי ודיל אקסטרים ולא מצאתי מאוורר שמתאים מבחינת המידות. קוטר המאוורר 55 מ"מ והמרחק בין הברגים הוא כמשולש שווה צלעות שאורכם 43 מ"מ. האם מישהו מכיר מקום בארץ/בחול (ששולח לישראל) שאפשר לקנות ממנו מאוורר כזה? או שאולי כדאי להחליף את כל הגוף ולגמור סיפור? אשמח לתשובות ממביני עניין, בתודה ושבת שלום , אלעד.

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  14. הכותרת אמרה את שלה אני מקוה לתשובות זה מאוד חשוב לי אבל אני לא אפרט למה.

• 5 תגובות
    • 642 צפיות
  15. Started by Rule The Pc,

יש לי לוח של אינטל לP4B יש לו AGP X4 אני רוצה לקנות 6600GT AGP אבל האם הוא יפעל טוב כי הלוח שלי הוא רק X4 אני אקבל רק חצי ביצועים?

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  16. Started by eran57,

שלום לכולם האם מישהו מכיר תוכנה שנותנת פירוט לגבי ביצועי מסכים(יש לי כמה מסכי LCD שהייתי רוצה להשוות בינהם)

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  17. Started by flash70,

שלום חברים, אני מתחיל לאסוף מידע לפני שדרוג המחשב (מתוכנן לחודש-חודשיים הקרובים) ומתלבט לגבי כרטיס המסך. אני מעריך שהתקציב עבור הכרטיס יהיה עד 2,000 ש"ח. אגב, אולי בכלל כדאי ללכת על Nvidia 6800GT ?

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  18. יש לי לוח אם ABIT NF7. רוצה לרכוש כרטיס מסך שהזכרתי בכותרת, ממישהו. הכרטיס יד שנייה ולפי השם שלו אפשר להבין שהיה בשימוש גם הרבה מאוד זמן. קודם כל, בבקשה בלי הערות של "לא כדאי" וכו'. אני מבין שאתם מנסים לעזור, ואני מבין שהכרטיס הוא מאוד ישן ולא מתקדם בכלל. אבל זאת זכותי לרצות לקנות אותו, אז בבקשה בלי הערות מיותרות . עכשיו, לענייננו: כמה הכרטיס הזה שווה בהתייחס לזה שהיה בשימוש ארוך מאוד ובעובדה שהוא בכלל כרטיס ישן? והוא מתאים ללוח אם ABIT NF7? ובנוסף הוא מתאים ללוח אם: mobo- giga 7 vrx rev1.1? תודה מראש על העזרה

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  19. Started by Bakshi1,

שלום, כמו שכתוב בכותרת יש לי בעייה בכרטיס Ati x1950pro של חברת Gigabyte ללא oc. יש לי מאוור של זלמן שאמור להיות משופר. עכשיו הבעייה היא: זה קורה לבינתיים במשחק אחד והוא Call of durty 4. במהלך המחשק (זה תלוי נע בין דקות לשעות) המשחק קורס והמסך הופך לשחור ואחרי כמה שניות חוזר לשולחן העבודה וכתוב שה Vpu recover הופעל. אני יודע שה vpu מאתחל את הליבה של הכרטיס מסיבות של פגם/התחממות/בעיות בדרייור. אני לא יודע מה לעשות זה קורה רק במשחק הזה כנראה בגלל שהוא כבד והכרטיס מתאמץ (ייתכן גם בגלל החום של הקייץ?, המחשב נמצא בחדר ביטחון). יש לי את המחשב כבר שנה, לא פתחתי עדיין תמארז ולא ניקיתי אותו. לדעתי ואני כמעט בטוח שזאת התחממות של הכרטיס מכייון שזה קורה רק במשחק הזה (COD4). אם צריך ל…

• 8 תגובות
    • 642 צפיות
  20. Started by Shafan,

שלום אני מחפש מסך נוסף (בגודל 19) למחשב שמיועד לעבודה עם תוכנת Maya, אך אין לי מושג מה הקריטריונים החשובים כאשר מחפשים מסך כזה. קיום יש ברשותי מסך 17 LCD של חברת Viewsonic הדגם הוא- VP171. אני מאוד מרוצה מהמסך שיש לי אבל אני מתכוון להתחיל לעבוד באופן שוטף ומלא על התוכנה ואני רוצה לעבוד בצורה הנכונה והיעילה ביותר ! 1. איזה מסך עדיף CRT או LCD ? 2. האם המסך שברשותי מספיק טוב ?, האם יש טעם לקנות את אותו המסך ולעבוד על שניהם במקביל ? או שעדיף לקנות מסך 19 CRT ואז לעבוד ביחד עם ה-VP171 3. האם יש קשר בין Rendering לסוג המסך-מבחינת מהירות, איכות ... ? 4. לפי הידע שלי מסך CRT הוא אנלוגי. האם קיים מסך CRT בעל חיבור DVI או שהדבר לא הגיוני מפני שחיבור DVI הוא דיגיטלי …

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  21. Started by itzik00,

שלום, ה 9800PRO שלי החליט להחזיר ציוד מוקדם מהצפוי, אני מבולבל מרוב הדגמים המספרים והסיומות עברתי על כל העצים הרלוונטים בפרום חזרתי מבולבל עוד יותר צריך המלצה לכרטיס מסך AGP לפחות ברמה של ה 9800PRO המחשב שברשותי P4 2400 512 RAM , לוח אינטל 865perlתקציב כמה שפחות כמובן , 800-1000 שח יד שנייה גם בא בחשבון הצעות רלוונטיות אפשר לשלוח לפרטי תודה איציק.

• 7 תגובות
    • 642 צפיות
  22. האם הוא מסדרה 9? ומה מחירו?

• 8 תגובות
    • 642 צפיות
  23. Started by f16,

ערכתי חיפוש בגוגל במטרה למצוא benchmarks של x1950pro ב-dx10 ,אבל מצאתי רק הפניות לפורומים וסקירות של ביצועי הכרטיס במשחקים ישנים . להלן מחרוזות החיפוש : http://g.co.il/search.html?cx=003496284460336333835%3Adh8jwhmvv6i&cof=FORID%3A9&hl=iw&q=crysis+benchmarks+on+x1950pro#1394-forum http://g.co.il/search.html?cx=003496284460336333835%3Adh8jwhmvv6i&cof=FORID%3A9&hl=iw&q=crysis+benchmarks+on+x1950pro-forum#523 אם מישהו מכיר אתר עם benchmarks של x1950pro אנא רשמו את שמו כאן . תודה

24. Started by emofun,

יש לי מחשב עגלה קצת P4 2ghz 1gb ram 400 mhz וכרטיס מסך radeon 9600-pro לוח אם של אסוס לא זוכר את הדגם , agp השאלה שלי היא כזאת, האם שווה לי לרכוש את הכרטיס שאמור לצאת עוד מעט מחברת sapphire x1950 pro 512 mb agp ?>? האם אני אראה שיפור משמעותי בביצועים או שיווצר לי "צוואר בקבוק" מה שנקרא?

25. Started by talnisim,

שלום לכולם, לאחרונה החלפתי מסך למסך LG די פשוט. הכטיס מסך שיש לי לא תומך במסך הזה בצורה טובה ואני מחפש כרטיס מסך הכי פשוט שיש, במחיר זול. הצורך העיקרי הוא אינטרנט. טל

• 4 תגובות
    • 642 צפיות

דיונים חדשים בפורומים