כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. אני רוצה לבנות מערכת מדיה סנטר ממחשב ישן. יש לי שני כרטיסי מסך ישנים אחד Radeon X1050 והשני Geforce 6200. איזה מבין שני הכרטיסים האלו מומלץ יותר?! תודה מראש על העזרה, שניר =]-
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך leadtek 8800gts 640mb איך אפשר לדעת עם הכרטיס מסך שלי עובד על x16 ??? בתודה מראש אופיר
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
מחר בבוקר אני הולך לקנות כרטיס מסך. צריך לדעת דחוף מה לקנות, תודה. (כרטיס שלא ידרוש ספק כוח חזק מזה שדורש 7900GT)
-
- 8 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש וזקוק לכרטיס PCI-E, אני לא רוצה להשקיע בכרטיס יותר מדי מכיוון שרוב הסיכויים שבעוד כשנה אני אשדרג אותו. השאלה שלי אם אני יכול לחסוך כמה מאות שקלים ולקחת 7600GS במקום נגיד 7600GT/1800GTO.. עד כמה זה יפגע בחווית המשחק ברזולוציות 1024X768 / 1280X1024 בהגדרות בינוניות עד גבוהות? ועוד שאלה האם קיימת אופציה באחד הכרטיסים לעבוד במחשב (מסך מחשב) ובמקביל לראות נניח סרטי דרך יציאת TV-OUT?
-
- 6 תגובות
- 634 צפיות
-
-
א) מה זה הGEFORCE FX5200 128BIT ? הBIT הזה אני יודע שזה יחידת מידה של זכרון אבל מה הוא אומר לי לגבי הכרטיס מבחינת איכות ? ב) כמה אמור לעלות היום RADEON 8500LE 128MB של SAPPHIRE ? ג) והאם הנ"ל יותר טוב כמו ששמעתי מהRADEON 9200 128MB של אותה החברה ? תודה !
-
- 8 תגובות
- 634 צפיות
-
-
זאת הרשימה: PALIT ATI Radeon® X800GTO Club 3d ATI Radeon X800RX 256MB (אם אפשר קצת הסבר על הכרטיס הזה) Sapphire Radeon X850XT 256MB HIS Radeon X1600XT IceQ 256MB PCIe GeCube Radeon X1650XT Pro Gamer Edition 256MB PCIe מי מבינהם הכי טוב למשחקים של היום.... קונה את הכרטיס במיוחד בשביל CRYSISוגם כמו שרשמתי אם אפשר קצת הסבר על הX800RX ובכלל על כולם תודה!! עריכה: מפרט: מעבד פנטיום 4 2.8 זיכרון 512 (מתכוון לשדרג ל 2GB או 1GB תלוי בכמה אני אקנה את הכרטיס) כרטיס מסך GEFORCE 7300GS לוח אם: Intel Eatonville D915GEV אם יש כרטיסים יותר משתלמים במחיר הזה בערך אז תגידו...
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
חבר שלי רצה לקנות כרטיס מסך חדש, המוכר ניסה לדחוף לו GF5500 ב 500 ש"ח... אני המלצתי לו על 6800LE ב 600 ש"ח. מוכר בחנות אחרת המליץ לו להמנע מכל מה שכתוב עליו LE והציע לו 7300GT עם 512MB ב 800 ש"ח. המחשב שלו די חלש..P4 2.6 עם 768MB RAM. ובכלל האם יש תועלת בכרטיס מסך חלש(יחסית) עם 512MB? אני כבר מבולבל לגמרי...נעזרתי בת'רד של הכרטיסים המומלצים אבל לא מצאתי תשובה חד משמעית. ואני צריך תשובה כזו. החבר הזה משגע אותי כבר שבוע תודה מראש ליועצים אוהד
-
- 6 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני יודע שבעבר היה דיון בנושא, אבל לא ראיתי שהבעיה נפתרה ולא רציתי לגרום להקפצה של התרד. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=194203.0 יש לי את אותו כרטיס בדיוק כמו לבחור e.t כרטיס - leadtek 6600GT agp תדרים 500/900 (סטוק) היו אצלי דרברים מותקנים גרסא 71.84 וכרטיס GFORCE 5500 ללא כל שום בעיה - ולכן אני ישר שולל כל בעיה ב BUS כאשר החלפתי לכרטיס 6600GT הכל עבד חלק התחלתי לבצע OC (עם מאוורר סטוק) עד ל 561 ליבה ו 1170 זיכרון את ה - OC עשיתי בהדרגה וכל פעם הרצתי 3dmark05 תמיד עבר בהצלחה. לאחר שקראתי בכמה פורומים שבתדרים שלי הגיעו לניקוד יותר גבוה החלטתי להוריד דרברים מעודכנים מאתר של LEADTEK לאחר הורדת הדרברים ללא OC קיבלתי ניקוד יותר נמוך בהרבה מא…
-
- 6 תגובות
- 634 צפיות
-
-
הכרטיס שלי מגיע עם אפשרות vivo ובתוכנה המצורפת אין אפשרות לתכנת הקלטה לשעה מסוימת. מישהוא מכיר תוכנה יותר טובה עם אופצייה לכוון הקלטה לפי שעה?
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אני זקוק לכרטיס מסך ב 300 שח שיעבוד במישחקים כאלה פחות או יותר כבדים חייב שיהיה 128 DDR\SDRAM תודה.
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
כמה ה FX5800ULTRA יעלה אחרי שיגיע ה 5900ULTRA? והמחיר של R9700Pro ישתנה גם בהתאם? ???
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
יש לי 9800GT 1GB gainward כבר שנה ולאחרונה נתקלתי במשהו מוזר. כיום כשאני נכנס למשחקים אני לא שומע את המאוורר מתאמץ יותר. ניסיתי לאמץ את הכרטיס עם ATITOOL וגם כאשר הוא הגיע ל 80 מעלות האוורור נשאר על 60%. ניסיתי לחזור למספר דרייברים ישנים (אני כרגע על הדרייבר האחרון) אבל הבעיה לא הסתדרה. ב - Rivatuner אני יכול לשנות את המהירות של המאוורר אבל אם אני משנה אותו ל 100% המאוורר משתתק, אם אני משנה ל 25% אני שומע אותו מסתובב על המקסימום..התהפך משום מהץ האפשרות של ה AUTO ב RIVATUNER אפורה ולא ניתנת לבחירה. למישהו יש רעיון?
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
-
ברשותי מחשב שולחני עם מערכת הפעלה Windows 7 Ultimate וכרטיס מסך Nvidia 8600 GT. בתקופה האחרונה כשהמחשב עולה יש שני פסים שחורים בעובי סנטימטר מעל ומתחת לתמונת המסך (כמו שיש בסרטים). במילים אחרות, המסך "מכווץ" מעט. לפעמים המסך בסדר. אין פסים שחורים, והתמונה ממלאה את כל המסך. העניין הוא שכאשר יש את הפסים השחורים, עושה רושם שביצועי המחשב יורדים. דברים פשוטים כמו מעבר בין טאבים בדפדפן לוקחים זמן. זו רק דוגמה כמובן... למישהו יש רעיון?
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לקנות כרטיס מסך למחשב שלי המחשב שלי נקנה לא מזמן והכרטיס מסך הנוכחי גרוע לא מעלה שום משחק גבוהה , אני רוצה לקנות כרטיס מסך שיוכל להעלות לי משחקים גבוהים כמו crysis warhead,far cry2,call of duty ועוד משחקים אחרים. תקציב:500 ש"ח תודה.
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
קניתי HYUNDAI Q17 ואני מרוצה ממנו. הוא בעל קצב רענון של 16ms וגודל נקודה 0.26. לא רע. אני אכן ממליצה. נראה שבקרוב גם ארכוש מסך דק 19", להרחיב את הרכוש (כתחליף לCRT 17" ישן) אז אני שואלת אותכם האם יש מסך LCD 19" טוב יותר מהHyundai למשחקים? בעל קצב רענון לא גבוה, וגודל נקודה סביר (לא 0.29 כרוב מסכי 19" LCD)? תודה.
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
היום ראיתי כתבה ש- AMD מוציאים לשוק את הגרסה החדשה של המעבדים של 28 ננו (ואני לא יודע אם זה CPU או GPU) השאלה האם ישנו שיפור משמעותי בביצועים במעבדים? והאם יהיה הבדל במחיר? והשאלה היותר חשובה הם הודיעו שהמוצר יצא ב 6.12 , אז מתי "באמת" יגיע לחנויות ומתי אחרי זה בישראל? אני שואל את השאלות האלה כי אני מת לקנות מחשב למשחקים אבל האם כדאי לחכות עוד חודש וחצי - או שזה בעצם חצי שנה או יותר? תודה
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
היי לכולם שאלה קטנה לי אליכם: מה אתם אומרים על הכרטיס מסך הזה - GTX260 בגרסא הזו: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל כרטיס מסך: Forsa GTX260 896 MB GDDR3 HDMI DUAL DVI 216 Stream Processors! 55N I - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪423 סה"כ: ₪423 מתחרים בכל הצעה ומפרט בפורומים! המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים. תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 415 ₪ http://tms.co.il/preview/spec/fgytj74e מחיר קצת זול לכרטיס מסך כזה.. לא כך?
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
כמו שתראו במפרט שלי מימין תוכלו לראות שיש לי Sapphire Radeon 9600XT 128MB. הציעו לי ולכרטיסי Sapphire אחרים את ה-OC המושלם לכל כרטיס של Sapphire: מה המקסימום OC שהצלחתם להגיע בכרטיס ושיהיה יציב וללא לכלוכים, האם השתמשתם בקירור המקור או הוספתם מאוורר או היטסינקים וכו', האם מומלץ להשתמש לדעתכם ב-OC שלכם לאורך זמן וכל דבר אחר שתחשבו עליו. תודה מראש חברה! 8)
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
שלום לכולם.. קניתי כרטיס מסך GeForce 7600GT לפני כמה חודשים... והיום התקנתי GTA SA... כשהפעלתי את המשחק, שיניתי את ההגדרות של הרזולוציה של המשחק ל1152X864 X32... אחרי שההגדרות שונו כשאני נכנס למשחק שוב המשחק עובד על 60 הרץ ו"מכווץ" קצת לאורך.... אני לא יודע איך להסביר את זה כלכך אבל כשהיה לי את הרדאון לפני הג'י פורס פשוט שיניתי בהגדרות של הכרטיס משהו בOPENGL... חיפשתי בהגדרות של הכרטיס (ג'י פורס) ולא מצאתי שם OPENGL (דרך אגב עידכנתי לו את הדרייבר להכי עדכני...). חבר שלי אמר לי שאני אמור לשנות את הסינכרון האנכי ל"מושבת" (במקום "בבקרת היישום") אבל זה לא עזר... ניסיתי גם לשנות את זה ל"פועל" אבל זה גם לא עזר... בבקשה אם מישהו יודע מה אפשר לעשות זה יעזור לי מאוד.... (דרך אג…
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
היייי שמעו נכסתי לאתר של nvidia כדי להוריד דרייברים לgeforce 5900 שלי ומסתבר שהדרייברים לא תומכים בכל גרסאות ה5XXX מה אני עושה?
-
- 7 תגובות
- 634 צפיות
-
-
סמתי לב שרק הליבה והזיכרון יותר גבוהים זאת אומרת ש ה Extreme זה 7900GT רגיל בOC ???
-
- 7 תגובות
- 634 צפיות
-
-
היי, אני מתכוון לקנות מסך LCD 17 אינטש בחודש הקרוב אבל מעוניין שיקיים את התנאים הבאים : 1. 16 או 20 MS - זמן תגובה - כדי למנוע GHOSTING וכו'. 2. 16 מיליון צבעים (32BIT) ולא 18BIT כמו אצל מרבית מסכי ה 16MS מסוג AU. 3. PIVOT - סיבוב המסך ב 90 מעלות - נוח לקריאת וכתיבת מסמכים. 4. תקציב באזור ה 3000 ש"ח. 5. DVI המסכים הכי טובים לפי הבנתי הם ה Hercules ProphetView 920 PRO DVI ו Viewsonic VP171B. הבעיה היא שהראשון לא תומך ב PIVOT והשני מציג 18BIT ולא את כל הצבעים באמת. מה דעתכם ? יש מסך שעונה על כל הדרישות ? ואם לא , אז על מה כדאי ללכת ?
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
-
היי אני מיתלבט בין 2 הכרטיסים הבאים: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1030 http://www.skypc.co.il/pl_product~LV388~8~0.htm ועוד שאלה: האם לפי המיפרט שלי (בצד) ,המעבד\לוח ייצרו לי צוואר בקבוק לאחר הרכבת 8800gt עד כדי צורך ב-oc ? תודה למגיבים
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-