עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. היי חברים יש לי ATI ריידון X700 (ישן נושן) הורדתי מהאתר של AMD את הדרייברים והתקנתי אותם לאחר שניסיתי להיכנס קיבלתי שגיאה מבירור בגוגל הייתי צריך להוריד קובץ ממיקרוסופט הורדתי התקנתי ושוב.. עוד קובץ שהייתי צריך להוריד הורדתי , התקנתי.. ו........ שוב! הודעה מוזרה לחלוטין! מה הוא רוצה ממני ? אני בסך הכל רוצה לחבר שני מסכים :-\ מצורפת תמונה של ההודעה.. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  2. למה אני צריך תזיכרון של הכרטיס מסך ? נגיד יש 256 ו 512 .. למה אני צריך את זה ? תודה |כן|

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  3. באחוזים (אם זה ניתן בכלל למדידה) ...מה ההבדל ?

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  4. שלום, עכשיו סיימתי לפרמט את המחשב ואני מתלבט איזה דרייבר להתקין לכרטיס מסך (Radeon 9700 Pro), בפעם האחרונה שהתקנתי אחרי פורמט דרייברים לא מקוריים היו לי כול מיני בעיות ולפעמים הדרייבר בכלל לא הותקן עכשיו אני מתלבט מה לעשות עד כמה שזה נשמע אידיוטי, עם להתקין דרייבר מקורי אחרון (שעשה לי בעיות בפעם האחרונה ,הכוונה היא ל5.10) או בכל זאת להתקין דרייבר צד שלישי (DNA , NGO, Omega , Xtreme G, DHzer0point) חיפשתי איזו השוואה ביניהם אבל לא מצאתי שום דבר לפחות לא של הדרייברים האחרונים ואני ממש מבולבל ולא יודע איזה מהם להתקין ואיזו גרסא, אז חשבתי לפנות אליכם אם יש לכם איזו שהיא המלצה בעיקר לאנשים עם כרטיסים מהסדרה שלי (R300) שיוכלו אולי לתת לי כיוון, בכל מקרה, כל דבר יעזור, תודה מראש…

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  5. מישהו שיש לו כרטיס Radeon מסדרת ה-9xxx יכול לבדוק כמה פינים יש במתאם S-Video ל-RCA שמגיע עם הכרטיס? אני מדבר על המתאם הקטן הצהוב שמגיע עם הכרטיסים שיש בהם יציאת S-Video ולא RCA.

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  6. שלום לכולם. ברשותי מחשב עם win xp pro וכרטיס מסך fx5200 מהדור החדש יותר עם יציאות vga dvi ו s-video. מסך מחשב של asus שמחובר בdvi לכרטיס מסך. רכשתי מסך lcd וחיברתי אותו ליציאת vga של הכרטיס. לאחר שעות וייסורים רבים של משחק בהגדרות (למה זה תמיד סרט??!!! ) הגעתי למצב שבשניהם רואים טוב במצב של שכפול(תצוגה זהה). בהגדרות המסך של הווינדוס הגדרתי את ה asus כצג ראשי. אבל כאשר מפעילים את מצלמת האינטרנט או אפילו סרטון וידאו שנשלח במייל(למשל youtube או אפילו סרטון mediaplayer) מסך הטלוויזיה(lcd) מחשיך. מסך המחשב ממשיך לעבוד כרגיל, פותח את המצלמה והסרטים ללא כל בעיה. כאשר אני סוגר את האפליקציה מסך הטלוויזיה חוזר להראות את המחשב כרגיל. מה הסיבה? מה הפתרון? תודה רבה ויום טו…

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  7. זה ממש מוזר, כל הפונטים והכל ניהיה blurry שכזה, אני על דריבירם omega 61.77 quality אולי זה קשור?

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  8. Started by The UnKnown,

יש לי את הכרטיס המצויין בכותרת מבית הרקולס, אני רוצה להאיץ אותו למהירויות של 9800פרו, השאלה שלי היא האם שאני יעלה למהירויות של 9800פרו האם הוא יהיה כמוהו, או שהליבה הישנה יותר מחלישה אותו משמעותית? אגב, האם יש בעיות לאחר שמאיצים את הכרטיס מסך?, כי חבר שלי בעל 9700NP האיץ את שלו ואח"כ היו כל מיני מסכים שחורים לא צפויים ובעיות מדי פעם. אם אפשר המלצה חד משמעית לתוכנה טובה אני אשמח לשמוע. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  9. Started by Leopardo,

יש כאלה כרטיסים מהסדרה החדשה ? Radeon X1XX או Gefore 7XXX או שרק הסדרה היותר ישנה? מה הכי מומלץ בטווח המחיר הנ"ל?

• 13 תגובות
    • 650 צפיות
  10. מצטער שההודעה ארוכה אבל בבקשה תקראו הכל כדי לנסות לעזור לי.. תודה.!! יש לי בעיה, אחרי כמה זמן שאני משחק בכל משחק, המשחק מתחיל פתאום לפעול מהר מידי.. הכל זז יותר מהר ממה שצריך.. בכל משחק..! גם בfear בhalf life 2 ובGTA ... נגיד בגי טי איי, כל המכוניות זזות בטיל והם מתנגשות אחד בשני.. ובFEAR המהירות של ההליכה שלו זה כמו שהוא רץ והוא טוען את האקדח ממש מהר.. פרמטתי את המחשב כדי לנסות לסדר את הבעיה וכמו כן התקנתי את הדרייבר של הלוח אם (nForce_6.53_WinXP2K_english) ושל הכרטיס מסך (81.85) ואחרי זה עדכנתי לדרייברים הכי חדשים: 81.94_forceware_winxp2k_english ו- nForce4_amd_6.70_winxp2k_english בדקתי ספייורים ווירוסים ומחקתי אותם.. ושום דבר לא עוזר! לפעמים המשחק עובד יותר מידי מהר,…

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  11. Started by oshric,

צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך מתקדם וטוב, עדיף של חברת sapphire כמובן חיבור pci-e אני צריך משהו חזק למשחקים... תביאו לי הצעה טובה כולל מחיר ואתר שאני יוכל להזמין.. דיי דחוף.. תודה לעזורים..

• 7 תגובות
    • 650 צפיות
  12. אם אפשר תשובה דיי מהירה ...אני אצל חבר מנסה לחבר לו פה את המחשב לטלויזיה (TV OUT) עכשיו הבעיה פה שרואים רק בטלויזיה שאני מעביר ....לא רואה פה שום אפשרות שאני אראה גם במסך וגם בטלויזיה ....וזה יוצר בעיה כי הטלויזיה בחדר השני הכרטיס הוא MX440 ...(אצלי בבית יש ATI ואין שום בעיה התמונה מוצגת גם במסך וגם בטלויזיה ושסרט מוקרן רואים רק בטלויזיה כמו שצריך) איך אני מתגבר על הבעיה הזו , זה א. ב. יש איזה תוכנה חלופית ל TV OUT קלה במיוחד שנותנת לי אפשרות בלחיצת כפתור אחת (או דרך לא מסובכת) להעביר ל TV OUT ? (חיבור S VIDEO) כי פה לא ממש מבינים במחשבים , צריך משהו שיעשה את העבודה בפשטות תודה רבה מחכה לתגובה מהירה :

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  13. קניתי מחשב64 ביט שיש לו כרטיס מסך gygabyte 9250 128MB , במחשב הקודם (32 bit ) יש לי כרטיס radeon 9600 pro 128MB כדאי לי לשים אותו ב64? זה ישפיע על הביצועים?

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  14. שלום לכולם יש לי כרגע מסך 17" של MAG ואני משחק על 1280*1024 וכמובן פילטרים על מקסימום... מחר אני הולך להביא מסך 21" שנחשב איכותי ביותר !! השאלה אם אני יראה פחות טוב ב 21 ב 1280*1024 כי הוא גדול יותר ובגלל זה הצפיפות פחות טובה ? או שבכל מקרה מסך איכותי יראה יותר טוב :s05: :s05:

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  15. Started by Satlan,

שלום. איך אני מגדיל את הזכרון אשר המחשב מקצה לכרטיס מסך לקחת מהזכרון הראשי ? בתודה לעונים מהר ;D

• 8 תגובות
    • 650 צפיות
  16. העברתי אותו מבחן רגיל בvantage וקיבלתי 12720(המפרט בצד)זה נורמלי?

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  17. בקשה : המלצה לכרטיס מסך בסכום של עד כ 1300 שקל יש למישהו המלצה? העדפה לכרטיס מסך DX 10 אבל מישהו יכול להמליץ לי על משהו?

• 10 תגובות
    • 650 צפיות
  18. Started by charm,

רציתי לדעת מה ההבדל בין הדגמים 775FT לבין F700B? ומי יותר מומלץ בתודה מראש :-)

• 5 תגובות
    • 650 צפיות
  19. Started by Shlomiooster,

כנראה אני קונה מחשב עם הכרטיס הזה איך הוא בהשוואה ל 9200M GS של הניידים

20. Started by edvin22,

i5 2400 1333MH 8GB nt G.skill dell 23 12hm 520W seasonic usb3 H67N gigabite thermaltake v4 black זהו המפרט (תודה לחבר'ה של המפרטים פה) אני עדיין לא סגור על הכרטיס מסך, ואפילו לא על יצרן. נ.ב המארז גדול מספיק בשביל הכרטיסים החזקים?

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  21. Started by ycccp,

קניתי מחול את הכרטיס 6800גי טי של evga אחשיו מאחורי הקרטיס כתוב ליד הכניסה של ה dvi וה v-cd כתוב vi\vo אני התקנתי את כל הדרייורים ואת כל הדברים של הדברים שאפשר אני חברתי את החיבור של ה וי סי די לממיר(ליציאה) ולא קרה כלום אני חרשטי את כל הפונקציות של הקרטיס מסך אבל אני עדיין לא מצאתי איך אני יכול לראות תמונה על המסך ולערוך אותה או משהוא בסגנון אני מחקה לעזרה תודה!!!!!!!!!!!!!!1

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  22. רוצה לקנות מסך איפה אפשר לראות ולהתרשם מכל החברות כמו וויוסוניק, סמסונג, וכו'..(עדיף בצפון או במרכז). תודה.

23. אני חושב על שידרוג המסך הישן שלי למסך LCD ,המסך הישן שלי הוא: Samsung 17 CRT SyncMaster 793df איזה מסך עדיף לפי דעתכם : LG LCD 19 L1952TQ או Benq LCD 19 FP93GX? השימוש העיקרי של המסך יהיה בעיקר למשחקים. התקציב שלי הוא בערך 1500 ש"ח, יש איזה ירידת מחירים באופק שאני לא יודע אליה? LG LCD 19 L1952TQ http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_2207&products_id=15218 Benq LCD 19 FP93GX 2MS http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_2015&products_id=14129

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  24. Started by elad-k1,

שלום יש לוח אם http://www.yjfy.com/O/OCTEK/mainboard/Rhino_P4M266A-M4P.htm ואני רוצה לקנות כרטיס מסך רידון 9800 לא פרו של ati זה יתאים ללוח שלי ????????

• 4 תגובות
    • 650 צפיות

דיונים חדשים בפורומים