עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני רוצה לדעת מתי אמורים לצאת הדור החדש של כרטיסי המסך של NVIDIA ו ATI ?

2. אחת מהגירסאות האחרונות אי פעם של דרייבר ה-Catalyst הושקה בגירסת בטא, עם מטרה לשפר את הביצועים של כותרים מרכזיים חדשים כגון Fallout 4 ו-Star Wars Battlefront לכתבה: http://hwzone.co.il/מנהל-התקנים-חדש-לכרטיסי-amd-הושק-עם-הבטחה/

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  3. Started by Bakshi1,

האם הכרטיס טוב, כמה זיכרון יש בו? מצאתי אותו מובנה על לוח אם של gigabyte

• 8 תגובות
    • 666 צפיות
  4. Started by SkeletonBoy,

שלום אנשים... רציתי לדעת אם השילוב של לוח האם Gigabyte GA-P35-DS3L וכרטיס המסך Sapphire Radeon 4850 יהוו שילוב ראוי? ה-PCIe 1 יגביל בצורה כלשהי?

• 5 תגובות
    • 666 צפיות
  5. פה תוכלו לראות מפרט טכני+בנצ'מרק הכל מסודר, למי שמתעניין! http://www.hardware.info/en-US/articles/amdnZGpqZGOa/nVidia_GeForce_8600_graphics_card_test/7 בנצ'מרקים במשחקים: http://www.hardware.info/en-UK/articles/amdnZGpqZGOa/nVidia_GeForce_8600_graphics_card_test/8

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  6. רציתי להוריד את גירסת 52.16 http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_52.16 אבל ישנן שתי גירסאות (אל תגידו לי שההבדל הוא שתפריטים בשפות אחרות) יש הבדל של 10 מגה ביניהם, זה חייב להיות משהו יותר יסודי.

7. האם הוא כבר מקרטע במשחקים של היום(אני בינתיים לא מתקין משחקים כי המחשב נגוע עד שאני יפרמט) הNFS האחרון יפעל עליו??

• 9 תגובות
    • 666 צפיות
  8. שלום איזה כרטיס מובנה בלוח הזה? והאם אני יוכל להשתמש בו לשימוש יותר מאשר אינטרנט אופיס וכו.. אני לא מדבר על קרייסי, אלא על משחקים פשוטים כמו פיפא וכו.. אולי קצת GTA בפרטים נמוכים

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  9. Started by toktok,

הי, איזה כרטיס מסך עדיף לי לקנות?: 8800GT 256MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E GIGABYTE או כרטיס מסך 8800GT 512MB DDR-3 X10 PALIT תודה

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  10. Started by MisterL,

שלום, היה לי כרטיס מסך FX5700LE 256MB של Gigabyte הביאו לי כרטיס מסך אחר, Radeon 9700PRO 128MB 256BIT, שלפי כל הנתונים, ולפי מה שאמרו לי פה, הוא בהרבה יותר טוב מה- FX5700LE 256MB 128BIT עכשיו, התקנתי בזמנו (שעוד היה לי את הFX5700LE) את המשחקים: Bet On Soldier Demo Starship Troopers Demo Serious Sam II ועוד כל מיני משחקים... הייתי משחק על רזולוצייה של 1024x768 הכל על high חוץ מ-Shadows שהם היו על Low או Medium תלוי במשחק.. אחרי שהתקנתי את הכרטיס החדש (9700Pro) הייתה ירידה משמעותית בביצועים, התקנתי את הדרייברים הכי חדשים, אבל היו לי איתם בעיות במשחקים כמו NFS:MW וכו'...זה היה נתקע לפעמים על הגדרות מינימום גם, אבל אחרי שהתקנתי את הגרסא 5.1 זה הסתדר.. עכשיו שאני מנסה לשחק ב…

• 7 תגובות
    • 666 צפיות
  11. טוב אז קניתי כבל וחיברתי היצלחתי להפעיל ואני רואה בטלוויזיה את מה שאני עושה במחשב עכשיו הבעיה היא שהמסך בטלוויזיה כזה הולך לצד ולמעלה ואני לא רואה חצי מסך ולא היצלחתי לשנות את זה והבעיה השניה היא שאני לא יכול לראות סרטים.. ניסיתי להפעיל סרט וזה לא מראה לי אותו בטלוויזיה אם אפשר פתרונות לשני הבעיות האלה אני יודע מאוד יש לי 9600פרו של ספייר כבל של 10 מטר טלוויזיה של סוני טריניטרון

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  12. Started by moni147,

מעבד: AMD Phenom 2 965 3.4Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Tray לוח אם: gigabyte GA-770T-D3L AM2/AM3 ספק כוח: FSP 600W 80GHN 120mm Satax2 PCI-E 4xRails A.PFC 80+ Bronze זיכרון: Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333 אני עומד לקנות Gigabyte GTX470 1280MB GDDR5 DUAL DVI - Overclocked V2 רציתי לדעת איך אני מחבר את הכרטיס לטלוויזיה LCD 32 שלי? הבנתי שהכרטיס הספציפי הזה יש לו יציאות DVI ולא HD(יש לו נראה לי בדגם הזה יציאת HDMI MINI), האם יש הבדל באיכות בין DVI לHDMI MINI? איך אני אוכל לקבל HD (לצורך משחקים,סרטים),והאם HD אפשרי עם הכרטיס הזה? ותודה רבה מראש לכל העוזרים ואשמח לדעת מה דעתכם על הכרטיס מסך?

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  13. Started by thegodx,

רשום לי על הספק MI-ATX400 אז הספק שלי הוא 400 ווט? ודרך אגב הור ג'נרי..

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  14. ואיזה כרטיס כדאי לי בטווח של עד 1000 k מבוסס ATI, והאם יש אופציה ל VIVO בתקציב הזה?

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  15. ראיתי שקיימות גרסאות שונות של כ. מסך מכל אחת מהסדרות הנ"ל בחברות השונות. מהם ההבדלים? לדוגמא: Sapphire Radeon 4850 512MB DDR3 Retail במחיר 995 ש"ח CLUB3D Radeon 4850 512MB PCIe במחיר 919 ש"ח

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  16. היי, ברשותי מדיה סנטר עם הלוח הנ"ל, מעבד AMD 5200 ו2 GB זכרון. לא יצא לי להשתמש בכרטיס הHDMI שיושב על הלוח עד כה ואני שואל את עצמי האם אזדקק לו...ולכן אולי בכלל עדיף להשקיע בכרטיס מסך חזק (שעדיף על X1250 הO/B). אשמח לעזרה בנושא, בשני אופנים. כרטיסי מסך בעד 700 שח וכרטיסי מסך באיזור ה1000. משהו שיפעיל את הassassins creed תודה לכל העוזרים!

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  17. Started by Asot,

חבר'ה האם אפשרי להריץ ב SLI את Geforce 6600GT ואת 8800 GT??? (כלומר יש מצב לדו קיום?) ועד כמה SLI שכזה ישפר לי את הביצועים במשחק...

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  18. Started by KvodHagab,

חשבתי על TI 4200 אבל אני רוצה לשמוע עוד הצעות (וגם מקומות שאנ ייכול להזמין מהם - בפרטי כמובן) התקציב הוא 800 שקל AGP כמובן תודה לכל העוזרים! (אפשר לחרוג אבל לא יותר מדיי.. 50 שקל +- ככה)

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  19. שלום לכולם, כפי שמופיע בכותרת, Corsair CMPSU-650TX יכול להתמודד עם 2X Geforce 260 GTX על מערך Intel I920? האם התמורה למחיר טובה באופן יחסי? אני קונה את הרכיבים למחשב בארה"ב. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  20. Started by Omerole,

הגדרות רגילות. 4847 עם X800XL?

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  21. האם במשחקים כבדים כמו nfs c שר הטבעות 2 c&c3 שיהיה בעתיד -אני יוכל להריץ אותם חלק ועל הגדרות גרפיות ורזולציה במקסימום?

• 8 תגובות
    • 666 צפיות
  22. Started by jambo7,

אני קונה מחשב חדש ואת הישן נותן לילד בגיל 8 אני רוצה לדעת איזה מסך כדאי לקנות המחשב משמש לוורד וללמשחקים שאינם דורשים איכיות גרפיות גדולות האם כדאי להשקיע ב LCD או מספיק CRT 17

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  23. Started by zoharg10,

NVIDIA 9800 GT אוו NVIDIA GF GTX260 שמתי קישור http://www.gainward.de/product/product_detail.php?products_id=166

• 8 תגובות
    • 666 צפיות
  24. המחשב עצמו חדש לחלוטין,עם אפס שעות עבודה. מעבד 2.8 אין לי מושג איזה בדיוק עדיין לא הדלקתי את המחשב (אין מסך חחח). 1G זכרון DDR 2700 וכרטיס מסך מובנה של אינטל. לוח אם גם לא יודע בדיוק איזה,רק יודע שהוא בתצורת AGP. עכשיו,חשבתי על 6600GT אבל הוא יקר לאללה,550 שקל =\\ אני צריך משהו שיהיה נציל על המחשב הזה ובטווח ה 500 שקל. פעם ידעתי להמליץ לאחרים היום אחריי שלוש שנים שאני לא בתחום אני לא יודע מה לקנות חחח אז אשמח אם מישהו יאיר לי את הדרך וייתן איזה קצה חוט לכ.מסך שיתאים לי,תודה רבה והמשך יום טוב

• 8 תגובות
    • 666 צפיות
  25. Started by overload,

כנראה ה6600 AGP יצא בסוף החודש הבא (או מאוחר יותר). אני יכל לקנות, זה בטוח, את ה9800 PRO ביום שישי הבא (MSI 256BIT בלה בלה בלה...) זה ממש דחוף כי יש לי GF4 MX 440 ואני לחוץ בטרוף להחליף אותו. הR9800P נראה מעולה, אבל אני לא רוצה להפסיד הרבה בביצועים בגלל שלא חיקיתי. לפי הביקורת שקראתי ההבדל בין ה 9800PRO ל6600GT (לא הרגיל) הוא לא יותר מ 20 %~ (לא כולל DOOM). הנה ביקורת אחת. קישור (אם יש לכם אחרות בבקשה תביא לי) מה אתם חושבים שאני צריך לעשות? עוד דבר- אני בן 16 וקצת, זה אומר שבגיל 18 אני מממילא מפסיק לגעת במחשב 3 שנים (צבא, אבל אל תדאגו - אני יכתוב ;D),יכל להיות שאני לא צריך 6600 בכלל ושה 9800 יהיה כרטיס מספיק טוב גם בעוד שנתיים?

• 8 תגובות
    • 666 צפיות

דיונים חדשים בפורומים