כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
שלום , יש לי כמה שאלות שאשמח אם תוכלו לענות : מזה TFT ? מה יותר טוב LCD או CRT , ולמה LCD לא טוב למשחקים , האם יש משחק LCD שיכול לשמש גם למשחקים .. מחכה לתגובות , ותודה מראש..
-
- 7 תגובות
- 768 צפיות
-
-
יש משחקים שלפעמים יש לי בהם תקיעות כאילו המשחק עובד חלק לגמרי ונגיד אחרי שעה יש איזה תקיעה של 10 שניות ו אז המשחק ממשיך לעבוד טוב זה אף פעם לא היה לי מה יכולה להיות הבעייה יש לי כרטיס מסך geforce 6800gt
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
יש באפשרותי לקנות את ATI 9600 XT 128mb ב 660 ש"ח ולעומתו את ATI 9600 XT 256 ב 950 ש"ח האם ההבדל בזיכרון באמת מצדיק את את ההפרש במחיר? לפי הבנתי, כיום כמות הזיכרון היא לא למעשה מה שהכי מדאיג מבחינת כרטיס המסך, אבל האם שווה להשקיע את הכסף הזה בשביל לעשותל את השידרוג הזה? (אני בספק, אולי תשכנעו אותי אחרת?)
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, מישהו יכול להגיד לי בבקשה מה הן הגדרות התצוגה האופטימליות למסך samsung 17 710n? אני מתכוון לרזולוציה, קצב רענון וכו' יש לי גם בעיה שהצבע הלבן יותר מדי בוהק והוא ממש מסנוור במיוחד בדפי אינטרנט
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
-
עכשיו ככה...יש לי מישהו בחו"ל שיכול להביא לי כרטיס מסך...(או כל מה שאני רוצה)... אז ככה...אני רוצה להביא X800XL...מ-Newegg.... איזה חברה הכי כדאי להביא.. PowerColor ATI MSI Connect3D Rosewill אני בעיקרון מתלבט בין ATI MSI וPowerColor.... אחרי שבחרנו חברה.. איך אני מביא את הכרטיס??..כאילו איך הולך כל הקטע של המשלוח... אפשר בלי ויזה...כאילו לשלם לשליח...(אמא שלי לא מרגישה בטוחה לתת ויזה באינטרנט)... יש איזה eMail שאפשר לדבר איתם?? תודה רבה...
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מחפשת כתבה או מאמר מקצועי בנושא. אנחנו עובדים שעות רבות מול מחשב ואני מעוניינת לשכנע את המעסיקים המעפנים להשיג לנו מחשבים דקים. אני מתנצלת על הרמה הבנאלית אולי של השאלה. ותודה
-
- 3 תגובות
- 878 צפיות
-
-
חברים יקרים שאלה לי אליכם! מה עדיף - ג'יפורס 6600 עם 256 מגה או את הג'יפורס 6600 ג'י טי עם 128 מגה? למישהו יש לינקים להשוואות בין השניים? (שניהם בפי סי איי אקספרס) תודה!
-
- 4 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אני מדבר על כרטיסיי מסך שיש כיום בארץ... תודה מראש install
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מתלבט בין fx 5200 או 5500 או radeon 9250 /9550 מה ההבדל בבינהם תודה
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
כמו שרשום בכותרת ואני מתכוון לעשות SOFT MOD ל 6200 בתקווה שיצליח
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב לי יש מערכת amd 3000 geforce 6600 k8nf 512 mb ובקואנטר סטריק יש לי fps בסמוק 20 כאשר יש לי מלא חברים עם intel 2,4 geforfce 4 512 mb עם 100 fps בסמוק... האם זה יתכן שיש לו מחשב יותר חזק משלי !? או לעוד חבר intel 3.0 x600pro 512mb וגם לו יש 100 fps אני חושב שמהו פה לא בסדר ... ה6600 אמור להיות יותר טוב מati הזה אם למשיהו יש אולי איזה driver להביא או הצאות שיציע תודה לכולם !
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
-
קניתי את הכרטיס במזל טוב ועכשיו אני רוצה לסחוט ממנו כמה שיותר, מה לעשות? * אני מוציא ב ?(3D2001 12K) וב (AQUAMARK3 39K) הלוח שלי דיי חלש (רק AGPX4).
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
1.מה אתם חושבים על : GIGABYTE X600XT 128MB DDR 256 BIT TV/DVI VIVO BULK PCI-EXPRESS 2.מה אתם חושבים על: GIGABYTE 6600 128MB DDR 128 BIT TV/DVI BULK PCI-EXPRESS 3.מה אתם חושבים על: GIGABYTE 6600 128MB DDR 256 BIT TV/DVI BULK PCI-EXPRESS 4.איזה הכי כדאי לקנות מכל אלה שהזכרתי למעלה? ??? [glow=red,2,300]תודה מראש[/glow]
-
- 14 תגובות
- 813 צפיות
-
-
יש לדוד שלי מחשב עם הכרטיס בכותרת ואנחנו לא מצליחים לחברו לטלויזיה. עדכנתי את הדריבר ל71.89 ונוספו אפשרויות שונות בהגדרות אבל אין את האופציה של שכפול המסכים וכל האופציות הללו יש לציין שגם בדריבר הישן לא היתה האפשרות לעשות CLONE או משהוא כזה (שכפול). בבקשה צריך עזרה דחוף תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
יש לי מסך LCD מחובר למחשב עם כבל DVI ו90% מהפעמים שאני מנסה להכנס לביוס של המחשב נמרחים לי על במסך צבעים בגוון ירוק. כשאני לא מחבר את המסך עם כבל DVI הכל עובד כגיל. למישהו יש מושג למזה זה קורה? (אני ישתדל לעלות תמונה)
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
גרסא 1: N66T128D . אשר לה אין VIVO, אבל יש מאורר בכרטיס. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_95_1012&products_id=8691 גרסא 2: N66T128VP- יש VIVO, אין מאורר בכרטיס. http://www.pandas.co.il/product_inf...roducts_id=9514 N66T128D בבקשה, תמליצו על אחד מבין השניים! בלי הקשר של מחיר. רק מי יותר טוב. אותי מדאיג שלשני אין מאורר על הכרטיס. מאד מדאיג.
-
- 8 תגובות
- 722 צפיות
-
-
-
קודם כל אני שמח לחזור לפורום המדהים הזה, הרבה זמן לא יצא לי להיכנס, אבל הנה חזרתי . טוב אז יש לי מסך LG FLATRON F700P . עכשיו לפי מה שאני יודע הוא אמור להציג לי קצב ריענון של 85MH ברזולוציה של 1360 על 1024 . אז שאני בשולחן עבודה, לפי הדרייבר אני על 85MH אבל לפי המסך זה מראה לי שאני על 75MH מדוע ולמה ?? (וככה גם שאני משחק אם יש הבדל...) תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם יכול ליווצר מצב שבו אני לא אראה כל כך טוב (במסך LCD )בגלל כרטיס מסך שנמצא ברשותי ? נתקלתי בכמה מקרים שבו לא ראו טוב במסך כגון : ריצודים, עיוותים ,מסתבר שבגלל כרטיס מסך ( טוב יחסית ) ורק לאחר החלפתו לדגם אחר באותה רמה הבעיה הסתדרה. שוב שאלתי מתיחסת רק למסכי LCD והאם אני צריכה להיות לי בעיה כשברשותי כרטיס מדגם Radeon 9800 pro ?
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
VIVO=VIDEO IN VIDEO OUT שזה אומר שיש גם כניסה של וידאו , אני צריך לסרוק ערוצים דרך התוכנה? אני לא בטוח אבל נראה לי שלא כי החיבור למחשב מהממיר הוא SCART ל S-VIDEO אין שום חיבור של אנטנה... HELP!
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אתם רואים משהו מוזר בתמונה המצורפת? [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אתם יכולים לתת לי רגע תמונה מהאוורסט על הGPU שלכם? יענו שיראו את הדגם ואת הביצועים שלו(מהירויות השעון וכד'...) למה שלי זה ככה: ככה זה צריך להיות??
-
- 10 תגובות
- 679 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש עם כרטיס VIVO ATI 9250 חיברתי אותו לטלוויזיה כך שהטלוויזיה תהיה המסך שלי וזה עובד טוב, הורדתי את הדרייברים האחרונים אבל אני לא מצליח לראות את הטלוויזיה על המחשב (החיבור הוא S-VIDEO ל SCART של הממיר של HOT ) יש מישהו שניסה לעבוד עם VIVO ויכול לעזור לי?
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-