עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. מצורף כאן

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by saar3,

הכותרת אומרת הכול

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  3. Started by NTT,

היי, מתי יוצא הכרטיס 4870?ומתי גם הוא יגיע לארץ? ובכמה אחוזים בערך הוא יותר טוב מה8800GT? תודה.

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  4. Started by כריש 3,

הבנתי שיש הבדל בכמה פריימים לשנייה ושזה הבדל קטן האם זה נכון?...

• 5 תגובות
    • 642 צפיות
  5. שלום לכולם רציתי לדעת העם כרטיס ריידון 9800 פרו 128 מגה בייט של סייפיר טוב? תודה מראש!!!!!!

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  6. DELL LCD 19" E197FP VALUE FLAT PANEL MIDNIGHT GREY MONITORהמליצו לי לקחת את המסך הזה לכרטיסLEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8600GT TDH 256MB GDDR3 128 BIT TV/O DVI - DX10 השאלה שלי היא האם זה שילוב טוב והאם יש מסך יותר טוב במחיר של עד 1300 שקל

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  7. הי. לא מזמן הזמנתי את ה GF FX5600 של Innovision מלמיר (www.lamir.co.il). אני הזמנתי אותו במחשבה שזהו ה FX5600 הרגיל (128 ביט). לקחתי אותו מהחנות (לאחר שסגרתי שבת- לא היתה לי ממש סבלנות). הגעתי עכשיו הביתה, אכלתי, התרחצתי- וכמובן שהתישבתי ובאתי לפתוח את הקופסה. מה אני רואה? GeForce FX 5600- XT 128MB (64bit)!!!!!! כמובן שממש התעצבנתי..... בכרטיס הזה אי אפשר להתשמש. הוא יותר גרוע מכרטיסים שעולים חצי מחיר! בדף המוצר לא מצויין בשום מקום שזהו XT....... אבל מה שכן זה אחרי הכל FX5600.... וגם לא מצויין שם שזוהי גרסת ה 128 ביט..... אני חושב שאני כן יכול לטעון שזוהי הטעייה וחייבים לציין שזוהי גרסת XT. מה אתם אומרים? עריכה: הם גם מביאים לינק לדף המוצר אצל אינווויזן: http:…

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  8. Started by Shnig0,

שלום! במה משנה ה-RAM של הכרטיס מסך, בעבודה עם רזולוצוית גבוהות לא? עשיתי למחשב שלי בדיקה ל-Age Of Conan להלן http://www.nzone.com/content/nzone/srl/nzone_srl.asp?gameid=4529 והכרטיס מסך לא עבר!!! יש לי 8800 GTS 320Mb ומסך LCD של 19" ולא איכפת לי לעבוד על רזולוצייה של 1024X768 בבדיקה כתוב שצריך Mb 512 האם המשחק יעבוד טוב על 1024X768? בתודה Shnig0

• 5 תגובות
    • 790 צפיות
  9. Started by pak82,

בכרטיס מסך הזה יש 2 כניסות של VGA, השאלה היא אם אני מחבר 2 מסכים האם אני יכול לראות בכל אחד מהם ברזולוציה שונה? והאם זה ככה באופן כללי בכל כרטיס שיש לו 2 יציאות למסכים?

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  10. Started by michmich99,

שלום לכולם, יש ברשותי EVGA 970GTX 4GB FTW. קראתי קצת באינטרנט ואנשים מקבלים טמפרטורה נמוכה מזו שלי, מה שבעצם קצת מבלבל אותי. הטמפרטורה של הכרטיס מסך שלי כרגע זה 58 מעלות, בלי שום דבר פתוח. אני עם מסך 144HZ גם כן. האם זה גבוה? מאז שאני זוכר שיש לי את הכרטיס זו הייתה הטמפרטורה. האם זה תקין?

• 16 תגובות
    • 4.9k צפיות
  11. Started by Fortunes,

מסך טוב? כדאי ליקנות אותו ב1100 שקל בערך??? אם יש לכם המלצה למסך אחר באותו טווח מחירים אשמח לישמוע (כלומר ליקרוא )

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום... אז ככה, המסך הנ"ל Intergraph 21sd95 - ב- 100 דולר. חיפשתי בגוגל ולא מצאתי כמעט ביקורות\תגובות עליו. מישהו אולי יכול לשפוך לי עליו קצת מידע? בנוסף מסך MAG 810FD 19 אינץ' - ב- 100 דולר גם. אז ככה, מה עדיף? יש לי כרטיס טלוויזיה במחשב ככה שהגודל כן קובע... אבל אולי יש לכם משהו מעניין להגיד... תודה!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Field Value Monitor Properties Monitor Name Packard Bell 7480 Monitor ID PBN7483 Manufacture Date Week 42 / 1997 Serial Number 74216843009 Max. Visible Display Size 32 cm x 24 cm (15.7") Picture Aspect Ratio 4:3 Horizontal Frequency 30 - 69 kHz Vertical Frequency 50 - 90 Hz Maximum Resolution 1280 x 1024 Gamma 3.00 DPMS Mode Support Standby, Suspend, Active-Off Supported Video Modes 640 x 480 90 Hz 800 x 600 90 Hz 1024 x 768 85 Hz 1152 x 864 75 Hz 1280 x 1024 60 Hz כי בנתיים האיכות חרא ואני לא יודע אם זה בגלל המסך המשחק Age3 עובד לא מגעיל יש כרטיס מסך 7600GS

14. Started by AtR,

מכיוון שלא הייתה הענות כלל בדיון של כרטיסי ה-HD6000 החלטתי לפתוח נושא חדש...אז: התחדשתי לי ב-HD6870, גם לי מותר לא? Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us עוד לא יצא לי לבדוק איתו כלום, אם יש לכם משהו שאתם רוצים שאני אבדוק אני אשתדל, תנו גם המלצות על בנצ'ים שונים שאתם מכירים של DX11 וכד' עריכה: מישהו יכול להמליץ על כלי טוב ונוח לאוברקלוק?

• 21 תגובות
    • 2.8k צפיות
  15. http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=686 http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=265 תודה על העזרה אני מתענין רק בסוני אז בבקשה תגידו לי אם כדי אחד מאלה או דגמים אחרים של סוני הסכום עד 2200

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  16. Started by parker,

שהלכתי לאתר של sapphire ראיתי שבמפרט של ה9800xt מציינים שבבאנדל יש את הקופון של HL2 אבל בבאנדל של ה9600xt לא כתוב, רציתי לשאול מישהו שקנה את הכרטיס אם הוא קיבל את הקופון

17. Started by levihaim,

הי, אין לי כניסת svideo בטלויזיה, אז אני מבין שאני צריך ממיר ל-rca. איפה ניתן לקנות ? כמה זה אמור לעלות ? תודה

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  18. Started by huber,

ואני חשבתי ששום משחק לא יתמוך בזה אחרי הטריק המלוכלכך שנווידיה עשו עם AC. שמתם לב גם שהמשחק השני הוא DX10.1 טהור - קרי ריו תמיכה ב XP או בכרטיסי DX9? מרשים.... http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/ati-radeon-hd4850_9.html

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Pav3l,

מה עדיף? שניהם בערך אותו המחיר...

• 6 תגובות
    • 589 צפיות
  20. אני משתמש כרגע במחשב ישן עם ווינדוס XP וכרטיס מסך RADEON 3650. בקונפיגורציה זאת אין כל בעיה, והמשחקים עולים אוטומטית עם קצב רענון של 75 HZ, שזה מתקבל על הדעת בשביל CRT(לא מתכוון כרגע לעבור לLCD) הבעיה היא, שאני מתכוון לקנות מחשב חדש עם ווינדוס 7, ואני יודע שמשום מה חברות כרטיסי המסך הזניחו את נושא קצב הרענון בדרייברים החדשים שלהם(זה נכון מהניסיון שלי לפחות לגבי RADEON, לא יודע NVIDIA). לפני שאני מוציא כאלף שקלים על מערכת הפעלה+כרטיס מסך, אני רוצה לוודא שלא תהיה שום בעיה לשנות את קצב הרענון. מה ידוע לכם בנושא לגבי NVIDIA למשל?

21. Started by ras81,

חשבתי לקחת סביב ה1000 שח את ה 1800GTO2 של נעה. יש אפשרות עדיפה על זה בתחום המחיר הזה? תודה

• 6 תגובות
    • 644 צפיות
  22. שלום פורום תצוגה וגרפיקה, ניתקתי בטעות איזשהו חלק בכרטיס המסך שלי כשהפעלתי כוח עליו יש לי Radeon 9800Pro של Sapphire הגירסה של ה-128MB ולמרבה הצער הכרטיס לא עובד עכשיו..... החלק הזה נראה כמו איצינק שחור קטן מפלסטיק תמונה: מתחתיו יש שני מגעים קטנים ריבועים של מילימטר על מילימטר וגם על הכרטיס אותם ריבועים... אין ספק שהם צריכים להתחבר אחד אל השני שם.... ניסיתי להחזיק את החלק במקומו בכרטיס אבל זה לא עזר והכרטיס לא פעל והמסך הראה ריבועים בצבעים שונים על כל המסך.... שאלות: 1) מזה אותו החלק הזה שנפל לי?? והאם הוא כל כך הכרחי לפעילות הכרטיס??? 2) האם יש תמונה שמראה את שמות החלקים בכרטיס? או איזשהו אתר שיתן מפרט על החלקים?? 3) האם תהיה לי אחריות אפילו ששברתי חלק ב…

• 32 תגובות
    • 3.4k צפיות
  23. יש לי בעיה בכרטיס מסך שלי ספרלקס 8600 GT 1GB הבעיה היא שקניתי תמחשב לפני משהו כמו חודש וחצי הוא זז די מהר אני בעיקר משחק ב TmNationsForever משחק מרוצים שלפעמים הגרפיקה קצת כבדה ובהתחלה הוא זז טוב ומהר ועכשיו הוא התחיל להיות יותר איטי במאט וזה קצת מעצבן אני דואג לנקות את המחשב פעם לחודש או שבועים בערך אז מה זה יכול היות לפי מה שהבנתי יש לו צלעות קירור ולא מאוור זה טוב ? עוד שאלה איך אני יכול לראות את המאוור בכרטיס מסך הזה אם יש בכלל כי אני לא רואה אותו ושוב אני חוזר ואומר שהוא חזק מאוד הוא 1GB תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  24. Started by hackermeir,

האם ההבדל בין ה- SAPPHIRE RADEON X1950 PRO 256MB ל- SAPPHIRE RADEON X1950XT 256MB שווה 245 ש"ח? והאם SAPPHIRE RADEON X1950 PRO 256MB תומך HDCP?

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  25. אני קונה מחשב חדש והתקציב שלי לכרטיס מסך הוא בערך 1k. פעם הבנתי בכל נושא החומרה אבל בגלל הצבא וחוסר התעניינות היום אני לא יודע כלו. במדור מפרטים מומלצים ממליצים על ה8600 בתקציבים שלי, אבל לאחר בדיקה קראתי שהוא די גרוע ושהביצועים שלו על הפנים. אחרי עוד קצת בירורים ראיתי שכל הזמן ממליצים בפורומים על ה1950xt. קודם כל, הבנתי שה1950 לא תומך בDX10 וה8600 כן? אם זה נכון, כמה זה משמעותי? לא אוכל עם ה1950 לשחק במשחקי DX10 או שתהיה איכות ממש ירודה? אם ככה, תוכלו להמליץ לי איזה כרטיס עדיף (לאו דווקא מבין שני אלה) בתקציב שלי ואם כדאי להשקיע את העוד 500 ש"ח בשביל כרטיס יותר טוב שיתמוך בטכנולוגיה חדישה. כמו כן, אם תוכלו להכווין אותי לכתבה כלשהי שמסבירה את כל המושגים והטכנולוגיות כיום א…

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.