עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by zombie,

עשיתי לו OC והגעתי עם CORE ל600 וMEMORY ל1000 עם קירור סטוק ושיחקתי גריד והגעתי ל84 מעלות....לא קיבלתי ארטיפקטים(קיבלתי רק כשהCORE היה ב610) אז האם הטמפרטורה בסדר ומה המקסימלית?ולמה קיבלתי ארטיפקטים?בגלל הCORE או הMEMORY? והאם כדאי להפריד את הSHADER CLOCK מהCORE CLOCK ולהגביהה אותו או שזה מסוכן ולהשאיר אותם מחוברים? אני לא יודע אם זה לפה או ל אוברקלוקינג אז סליחה מראש... ותודה מראש!!!

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  2. תמיד אני רואה במפרטים של כרטיסי מסך מהירות שעות האם מהירות השעון זה הדבר הכי חשוב והכי קבוע בכרטיסי מסך?מה היא קובעת מהירות השעון?והאם ככל שהיא גבוהה יותר מהירות השעון,ככה כרטיס המסך שלי מהיר יותר ונותן ביצועים טובים יותר במשחקים? אם היא לא הכי חשובה מהירות השעון,מה הפרמטר הכי חשוב בכרטיסי מסך?

• 8 תגובות
    • 651 צפיות
  3. Started by October,

i860 + HD4850 = צוואר בקבוק?

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  4. Started by mr.bigglesworth,

צריך המלצה למסך LCD ל 19 אינצ' - 5000 שקל 17 אינצ' - 3000 שקל ותגידו שמע תי שיש מסך בעובי 16mm אפשר לדעת דגם ומחיר ולדעת אם יש פחות

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  5. כאשר אני מפעיל משחקים לאחר זמן מה הטקסטורות נמרחות ולא רואים כלום, הכל נעשה סגול ורוד . כאשר אני מפעיל משחקים תלת מימדיים וכו' המשחק לא מצליח לעבוד כיאות מלכתחילה וכל מה שאני רואה זה מסך ורוד וטקסטורות הרוסות. מה לעשות? האם הכרטיס מסך שלי שווק חיים לחלוטין? יש לציין כי לא עשיתי אוברקלוק.

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  6. Started by lmlm,

http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=4248

7. Started by johny,

אני קונה מחשב, אני הולך לשחק משחקים אבל לצערי הרב התקציב שלי לכרטיס מסך הוא רק 400-450 שקל. על איזה כרטיס מסך הייתם הולכים? חשבתי על ATI RADEON 9550 128MB... מה דעתכם עליו?

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  8. פתחתי כבר נושא כזה (שמשום מה העברתם לתמיכה תכנית למרות שזה בכלל לא קשור לשם) ואמרתם לי שה fps שלי נמוך (35-40 ב aquamark3) בגלל הספק החלש שלי, אז קניתי ספק חדש (enermax 535W) ב 580 שקל, חיברתי אותו ואין שום הבדל !! יש לי מעבד של אינטל פנטיום 4, 2.66Ghz. זיכרון 1GB במהירות 400mhz. ב aquamark יש תוצאה שמתייחסת רק לכרטיס מסך (GFX), ושם התוצאה אצלי היא 6500, ואצל חבר שלי עם אותו כרטיס- 9350. אני צריך פיתרון חבר'ה, משהו כאן לא הגיוני !

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  9. כרטיס 4770 אין במלאי באף חנות, מישהו יודע פרטים נוספים ?

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  10. Started by alomm,

יש לי כ.מסך גיפורס 5900xt ושאני מריץ סרטים יש פסים לאורך בצבעים ירוק-ורוד-שחור. זה גם קורה שאני מפעיל דיסק dvd, ויש לי את כל המקודדים וניסיתי גם ב bs player להריץ וחזרה אותה בעיה. גם ב fifa 2005 יש עיוותים בתמונה, למרות שיש משחקים שאין איתם שום בעיה. מחקתי את הדרייור ועידכנתי וזה לא פתר את הבעיה ויש לי את הדירקט איקס הכי מעודכן יש הצעות?

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  11. Started by demonshlomo,

שלום כפי שאתם רואים בכותרת AF לא עובד לי בNFSU..... יש למישהו מושג מה הולך? תודה!

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  12. Started by lior46,

איזה מהם עדיף ? ההבדל במחירים הוא 35 שקל

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  13. התקנתי גם את התוכנה ללכידה שקיבלתי עם הכרטיס... האם הכרטיס לבדו מספיק כדי להקליט מהממיר של יס? ישבתי עם טכנאי של יס ולא הצלחנו לראות תמונה במסך המחשב. מה שעשינו זה לחבר דרך 21 פינים בממיר ל SVIDEO בכרטיס מסך. אבל לא רואים כלום עדיין! ממש מבאס שאני לא יכול להשתמש\לנצל את הפונקציה הזאת בכרטיס כזה יקר. אני ממש יעריך אם תעזרו לי!

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  14. שלום לכולם אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש למערכת שלי מכיוון שאת שלי הבאתי לאחי. q6600|GA-g41m-es2l |4gb ddr2 tranced|ati hd6870|corsaiir hx520w|cm690 2 basic|1TB samsung hdd X3 אני מתלבט בין 2 כרטיסים בגלל המחיר. HD6850 או GTX560 TI השאלה אם אני יקח את הTI יהיה לא אותם ביצועים כמו עם 6850 בגלל הצוואר בקבוק הגדול שיש עם המעבד? או שלקחת TI? המחירים ממש משמעותיים זה 500 ו1000 אז אני שואל את דעתכם. חג שמח

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  15. Started by stolen,

יש לי קרטיס מסך RADEON 9200 128 MEGA אני רוצה לשדרג אותו מה ההצעות שלעם לקרטיס מסך בינוני שיפעיל משחקים טוב

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  16. Started by pc student,

חברה אני ניסיתי לעשות קלוק ל9200 se שלי(של st lab )וקיבלתי ציון של 563 האם זה טוב?

• 8 תגובות
    • 651 צפיות
  17. לפעמים הכל פועל מצויין ולפעמים פשוט לא סוחב!

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  18. אבל שיתאים לצפיה בסרטים בLCD 17" וגלישה באינטרנט וזהו ושיהייה אמין בבקשה תודה. עריכה: המסך הוא מסך של genuis לפני 4 שנים בערך אז מאמין שהוא עם חיבור AGP

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  19. Started by bigfoot1,

שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ואני רוצה לדעת פרטים ודעות שלכם על הכרטיס fx 5700U ddr3 של חברת אלבטרון http://www.albatron.com.tw/english/it/vga/specification.asp?pro_id=93 ואני רוצה לדעת גם אם עדיף לקנות כרטיס מסך אחר יותר טוב במחיר הזה כמו הרדאון 9800 פרו. תודה לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  20. היום פעם ראשונה ניסיתי להריץ על המחשב סרט HD.. אני לא מבין גדול בזה אבל יש לקובץ בשם 1080p ו x264 ו hddvd. פתחתי אותו ורואים סבבה... בלי קפיצות, אבל למרות שכרטיס המסך אמור לקחת את העול עליו, אני רואה שהמעבד עולה לבין 50-70 אחוז פעילות.. האם זה נורמלי או שפשוט כרטיס המסך הזה לא משהו לסרטים? תודה מראש, אור.

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  21. Started by pMor,

מישהו יודע מתי יוצא הכ.מ. הנ"ל?? אני מחכה לו כבר הרבה זמן, מישהו יודע מתי הוא יגיע לארץ?

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  22. Started by alergic,

X1950 Pro 512MB, GDDR3, TV, 2xDVI, PCI-E מ SAPHIRE 7950GT 512MB GDDRIII, HDTV, 2xDVI, PCI-E מ ASUS מה יותר טוב?

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  23. Started by JXK,

נראה לי הלך לי הכרטיס מסך שחקתי במשחק F.E.A.R באמצע המשחק שיניתי את ההגדרות של הגרפיקה והמשחק נתקע לי אז מה היה לי כבר לעשות עשיתי ריסט למחשב ועכשיו המחשב עולה לי עם נקודות לבנות על כל המסך דוגמא: : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : :…

• 11 תגובות
    • 651 צפיות
  24. Started by gal atedgi,

שלום לכולם יש לי שאלה מה ההבדל מסך בין שני הכרטיסי מסך הבאים ATI Radeon 3450HD ו Geforce 8500GS מבחינת מחיר והכל וגם מבחינת איכות הכרטיס עצמו תודה.

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  25. בזמן האחרון בכמה אשכולות על CRYSIS דיברו על המנוע שלו ומהאשכולות האלה יש לי עכשיו שאלה מה הקטע של מנוע כבד או קל אם הגרפיקה יותר יפה ובגלל זה גם יותר קשה לכרטיס מסך אז הFPS יהיה יותר נמוך ממשחק עם גפיקה פחות יפה... לא ככה? למשל כמו שכולם שמעו סטיקלר משחק יפה שצריך בשבילו כרטיס חזק כמו ה 8800 אבל הגרפיקה של CRYSIS הרבה יותר יפה אז איך זה ששמעתי באחד האשכולות שישכול להיות שב CRYSIS ה8800 יתן יותר FPS בגלל שהמנוע יותר טוב? *בלי קשר לנושא הדיירקט Xי... DX10 / DX9 *

• 7 תגובות
    • 650 צפיות

דיונים חדשים בפורומים