כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
האתר http://www.xbitlabs.com/ לקח מספר כרטיסי מסך מהדור החדש וגם מהישן (כרטיסי High-End ו כרטיסי Mainstream and Entry-Level) לסקירה קטנה בישביל ליראות איך הם מיתמודדים עם משחקים מודרניים ! בניהם המשחקים הבאים Age of Empires 3 Battlefield 2 Call of Duty 2 F.E.A.R. Quake 4 Serious Sam 2 Splinter Cell: Chaos Theory הכרטיסם הם הבאים * ATI RADEON X1800 XT * ATI RADEON X1800 XL * ATI RADEON X850 XT PE * NVIDIA GeForce 7800 GTX 512 * NVIDIA GeForce 7800 GTX * NVIDIA GeForce 7800 GT * ATI RADEON X800 XL * ATI RADEON X800 GTO * ATI RADEON X1600 XT * NVIDIA GeForce 6800 GT * NVIDIA GeForce 6800 GS * NVIDIA GeForce 6800 * ATI RADEON X800 GT * …
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אהלן. בשעה טובה קניתי את הכרטיס Twintech GeForce 9800gt 512mb DDR3 עכשיו ראיתי שיש לו חיבור חשמל, מחיבור 6 פינים שחור לשני חיבורי 3 פינים לבנים של הספק כוח. השאלה שלי היא - האם יש צורך לחבר אותו בכלל לספק כוח? ואם כן, האם יש צורך לחבר אותו ל-2 חיבורים לבנים? אחד לא יספיק? תודה!
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אני צריך מסך 19' וחשוב שיהיה טוב אז אני מעוניין לדעת איזה מסך 19' הכי טוב שיש ואיזה בתקציב 1600+\- ש"ח הכי טוב? ולא רחבהמסך למשחקים וסרטים אבל זה לא אמור לשנות פשוט מחפש מסך טוב ואיכותי להרבה זמן
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום, המפרט שלי הוא: מעבד Q6600 ללא אוברקלוק 2GB זכרון של OCZ וכרטיס מסך 8800GT ללא אוברקלוק לאחרונה הרגשתי האטה מסויימת במשחקים והחלטתי לפרמט את המחשב, לאחר פרמוט והתקנה מחדש של ויסטה עדיין האטיות מורגשת החלטתי להריץ 3DMark06 וקיבלתי ציון של 5382 נראה לי ציון נמוך למערכת שלי. התקנתי את הדריברים האחרונים של Nvidia ו9 DirectX אחרון מהאתר של מיקורסופט אני חושש שיש לי בעיה בכרטיס מסך כי חוויתי לאחרונה קצת מסכים כחולים, מה דעתכם? יש איזה שהיא דרך לבדוק את זה לפני שאני פונה לחנות לממש אחריות? הטמפרטורות של הכרטיס מסך הם 65 מעלות במנוחה ו 80 במאמץ של המעבד 38 במנוחה תודה מצורפת תמונה עם כל הנתונים [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 643 צפיות
-
-
כמו שתראו במפרט שלי מימין תוכלו לראות שיש לי Sapphire Radeon 9600XT 128MB. הציעו לי ולכרטיסי Sapphire אחרים את ה-OC המושלם לכל כרטיס של Sapphire: מה המקסימום OC שהצלחתם להגיע בכרטיס ושיהיה יציב וללא לכלוכים, האם השתמשתם בקירור המקור או הוספתם מאוורר או היטסינקים וכו', האם מומלץ להשתמש לדעתכם ב-OC שלכם לאורך זמן וכל דבר אחר שתחשבו עליו. תודה מראש חברה! 8)
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
-
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אחרי מסך שידהים אותי, כמו הMitsubishi 19 Pro 930 SB המפורסם. הבעיה שלפי מה שאני ראיתי, אין אפשרות לקנות אותו יותר בארץ. אני לא רוצה מסך LCD מכיוון שאני פשוט לא יכול להסתכל עליהם ביחס לCRT יוקרתי. הטווח מחירים לא משנה לי, אני רק רוצה מסך 19" יוקרתי מאוד שאוכל להנות ממנו כמו ה Mitsubishi 19 Pro 930 SB R.I.P שלי. עדיף שהמסך עצמו יהיה שחור. תודה מראש. עריכה: עכשיו ראיתי מסך בשם PHILIPS 109P40 שעולה בסביבות ה2000 ש"ח, מישהו יכול להמליץ?
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אחרי מס' שנים ה4850 שלי הלך לעולמו... המפרט שברשותי: e6750 2gb ddr2 seasonic s12II bronze 430W לוח ג'יגה ביית אני צריך כרטיס ככה שלא עושה רעש ושיעלה משחקים על מקס' רזולוציה 1680 ובלי פילטרים. פשוט שיהיה אפשר לשחק ולא על 10FPS תודה. אין לי כרגע ובזמן הקרוב כסף לשדרג את המפרט אז בבקשה תציעו לי משהו ככה סביר ושלא מתחמם יתר על המידה עדיפות לNVIDIA כי יש לי כבר ניסיון רע אם ATI בנוגע להתחממות יתר ובעיות כאלה ואחרות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
היייי שמעו נכסתי לאתר של nvidia כדי להוריד דרייברים לgeforce 5900 שלי ומסתבר שהדרייברים לא תומכים בכל גרסאות ה5XXX מה אני עושה?
-
- 7 תגובות
- 643 צפיות
-
-
היי אני מיתלבט בין 2 הכרטיסים הבאים: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1030 http://www.skypc.co.il/pl_product~LV388~8~0.htm ועוד שאלה: האם לפי המיפרט שלי (בצד) ,המעבד\לוח ייצרו לי צוואר בקבוק לאחר הרכבת 8800gt עד כדי צורך ב-oc ? תודה למגיבים
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מנסה להוריד את הדריברים החדשים מהאתר של אסוס אבל אני לא מצליח למצוא אותם או שהוא אומר לי שהאתר דפוק... אם מישהו יוכל לעזור לי למצוא אותם אז יעזור לי מאוד !! אני צריך את הדריברים החדשים ל 9800XT תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אז ככה קניתי את המסך הזה ביום ראון אחר הצהרים אתמול בערב הבחנתי בנקודה קטנה וירוקה על המסך שאינה נעלמת לפעמים כשהרקע של המסך בצבעים מסוימים אז לא מבחינים בה. מה עושים? האם זאת בעיה במסך? האם זה דבר שאני יכול לסדר או שמע עלי לגשת לחנות ולבקש להחליפו בחדש במסגרת האחריות שיש לי עליו? אודה לעזרתכם בנידון. נ.ב. צרפתי תמונה של הנקודה.
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
http://www.hwupgrade.it/articoli/1114/index.html קצת פרטים על הכרטיסים החדשים של ATI כן זה לא בענגלית אבל לי מה שאני הבנתי ממה שכתוב שם הכרטיסים האלו הם כמעט כמו הכרטיסים שקיימים היום x800 אבל בסוקט ה pci-e Chip Pipelines Core clock Memory clock R480XT Platinum Edition 16 540 MHz 1.180 MHz R480XT 16 520 MHz 1.080 MHz R480PRO 12 520 MHz 1.080 MHz
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
יש לי בעייה יש לי מסך די חדש (חצי שנה) של LG לפני כמה דקות דיברתי עם חברים בICQ ופתאום המסך שלי שינה צבעים... מה הבעייה??
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
היי, אני קונה כרטיס מסך למחשב החדש שלי AMD HD 7850. ראיתי שיש מספר חברות המספקות את הכרטיס עם הצ'יפ של AMD ורציתי סוף סוף להבין מה ההבדלים ביניהם ואם יש חברה עדיפה. במחשב הקודם שלי לא השקעתי מחשבה ואת ה Nvidia gts250 קניתי מ gigabyte. אז הנה אני שואל: מה ההבדלים בין החברות או שזה רק שמות שונים לאותו המוצר ומה כדאי לי לקנות?
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
התקנתי את הדרייבר הכי עדכני מהאתר של nvidia 9.. ויש לו מלא באגים מלא בעיות , לא הסתדרתי איתו.. איזה דרייבר הכי מומלץ להתקין? 7800 gt
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אני צריך כריטיס מסך די טוב שיריץ משחקים יחסית חזקים enter the matrix וכאלה אבל אני מוגבל ב550 ש"ח... אתם יכולים לעזור לי? בבקשה
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
יש לי בעיה כשאני מציג תמונה על טלויזיה שחיברתי למחשב (כל טלויזיה) התמונה היא בשחור לבן בלבד הכרטיס הוא 8800GT החלפתי דרייברים למעודכנים ביותר - לא עזר מה עכשיו?
-
- 5 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום, אני חדש בקהילה הזאת. אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך עד 1000 שקלים + - ואני לא מבין כלכך במפרטים של הכרטיסים או מה יותר טוב ממה איזה חברה וכו'... אם תוכלו לעזור לי לבחור כרטיס מסך שיספק את הביצועים הטובים ביותר אני יודה לכולכם. ואם אפשר איזה טיפ או הסבר על כרטיסי מסך וכו'... תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 8 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום לכולם. מה הכרטיס הזול ביותר בפורמט PCI E מבוסס על ATI בלבד! שעובר בביצועיו את הרדאון 9800 לסוגיו. נא לא להציע אופציות של אנוידיה מאחר וזה לא רלוונטי בכלל.
-
- 5 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום לכל המומחים ! יש לי בעיה מציקה במחשב של חברי. סיפור קצרצר ואחר כך לבעיה עצמה. חבר קנה ממני מחשב AMD 1.8 עם לוח של GIGABYTE -939, ספק כח CORSAIR 450W וכרטיס מסך GECUBE HD2600PRO AGP. הכל עבד לו מעולה עד שכנראה בעיה בחשמל גרמה לשריפת הלוח, מעבד וספק. רכשתי עבורו לוח אם של BIOSTAR ומעבד פנטיום D במהירות 2.6. על ספק הוא לא היה מוכן להשקיע והחלטתי לתת לו במתנה ספק כח פשוט ביותר (MONO). עכשיו לבעיה. הכרטיס מסך דורש חיבור חשמל חיצוני. אין בעיה, חיברתי. כשמדליקים את המחשב, עוד בהתחלה, הלוגו של BIOSTAR מוצג באופן רע מאוד (לא רואים כלל תמונה). כשהמחשב מתחיל לעלות הוא לעיתים מציג טוב את הלוגו של XP ואז המחשב עובד יפה או שלפעמים הוא מציג רע את הלוגו של XP ואז המחשב קורס. אני כ…
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אני מתלבט בין GB ו-Asus. מה עדיף או שזה ממש לא משנה?
-
- 5 תגובות
- 643 צפיות
-
-
היי לכולם, יש לי שאלה שקשורה הן לתצוגה וגרפיקה והן לאודיו למחשב. לפני כמה ימים קניתי מסך דק רחב של חברת SAMSUNG דגם 204BW (http://www.samsung.com/Products/Monitor/LCD_Digital/LS20HAWCB7XAA.asp?page=Specifications). יש לי מערכת סראונד של Creative Inspire 5.1, 5200 (לינק לדגם הספציפי עם כל הנתונים עליו: http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=25&product=55). הייתי מעוניין לשים את רמקול הסנטר מתחת למסך מכיוון שעכשיו אי אפשר יותר לשים אותו מעליו. הרמתי את המסך לרמה הכי גבוהה והרמקול נכנס בדיוק. השאלה היא: האם רמקול הסנטר מזיק למסך? והאם רמקולים באופן כללי מזיקים למסכי LCD?
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
כשרוצים לבדוק ציון של כרטיס מסך אז מריצים את התוכנה על איזה הגדרות? יש שם בחירת רזולוציה ופילטרים אז מה הם ההגדרות הסטנדרטיות שכולם בודקים איתם? ולמה צריך לבדוק עם פילטרים ועם רזולוציה גבוהה יותר?
-
- 7 תגובות
- 643 צפיות
-