כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
המצב נראה ממש גרוע, אומנם הנפילה בביצועים היא לא גדולה, אבל כרגע נראה שמלבד מהכרטיס שמסופק עם הATOP (GeForce 6200A) הוא אינו תומך בשום כרטיס אחר. אלפי בעלי כרטיסי High-End AGP יתאכזו מהפתרון מבית אלבטרון http://www.hkepc.com/hwdb/atop-7.htm עוד בנושא כרטיסי מסך, סקירה (ראשונה?) אודות הצ'יפסט החדש של VIA , הDualGFX SLi הסקירה בדקה את הצ'יפסט החדש אל מול רוב ערכות השבבים החדשניות הן מצד AMD והן מצד אינטל, והתוצאות מאוד מפתיעות http://www.hkepc.com/hwdb/via-sli-5.htm את הכתבות ניתן לתרגם בעזרת BableFish מ-Chinese trad לאנגלית.
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
כרגע במצב השוק הקיים המפרט של R9800SE משך את עיני GPU 380MHZ MEMORY 128 MB 256BIT 340 DUAL ואולי אם המחיר של 9800פרו 256מ"ב ירד בקרוב GPU 380MHZ MEMORY DDR2 256 MB 256BIT 340 DUAL
-
- 5 תגובות
- 618 צפיות
-
-
לאחרונה ערכתי מספר שינויים במחשב למטרת אוברקלוקינג, השינויים כללו: קרור למעבד -THERMLRIGHT SP-94 +מאוורר 80 מ"מ קרור לכטיס מסך - ARCTIC COOLING SILENCER (GIGABYTE ATI RADEON 9600 PRO 128 MB? ספק - ANTEC TRUE POWER 480 WATT כבלים עגולים - VANTEC מאווררים למארז -4 י"ח 80 מ"מ לאחר התקנת הרכיבים, גילתי תקלה שאיני מצליח להתגבר עליה-ה AGP אינו פועל,אינו ניתן לשינויים (כל הערכים מוצללים). ניסיתי כל דרך אפשרית לתקן את הבעיה, החל מהתקנת דרייבר חדש לכרטיס המסך (CATALYST 4.8),התקנת דרייבר חדש ללוח האם (ASUS P4C 800 E-DELUXE?, ןעדיין איני מצליח להתגבר על הבעיה. אשמח לשמוע את עצתכם לפתרון הבעיה. בברכה go_go
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
מבחינת יכולת ואייכות לכידת וידאו אנלוגי, האם עדיף כרטיס מסך עם יכולות vivo (שיושב על הAGPx8), או כרטיס מסך רגיל ובנוסף כרטיס לכידה פשוט (עד 600 ש"ח שיושב על pci)?
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום לכולם :givemebeer: ברשותי מעבד E6300 @ 2.07GHz (עם אוברקלוק קטן). אני עומד לרכוש EVGA 9800GTX SUPERCLOCKED+ במטרה להרצה חלקה של משחקים באיכות גבוהה, ורציתי לדעת מספר דברים: א. האם יהיה צוואר בקבוק? ב. במידה וכן, האם הוא יהיה משמעותי? אשמח לשמוע את דעתכם. בתודה, שחק
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
תודה
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
ברשותי המפרט הבא : Q6600 4GB זיכרון P35 לוח אם כרטיס מסך - GEFORCE GT8600 עכשיו המשחקים החדשים שלאחרונה יצאו , כגון JUST CAUSE 2 , גם על ההגדרות הכי נמוכות כולל הרזולוציה הכי נמוכה , לא רצים חלק . עכשיו אני מודע לכך שהכרטיס ישן . אך האם זה הגיוני , או שיש בעיה בכרטיס מסך ?
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
יש לי ATI HD4850X2 CF ואת המארז EAGLE VIPER 2 1 כשהטמפרטורה של הכרטיסים היא 85 מעלות המארז נכנס "למצב קריטי" ומצפצץ בלי הפסקה (ציפצוף טמפרטורה) כנראה שהוא לא מבין שיש CF יש דרך לבטל את הציפצופים או שיש בעיה במחשב? 2 זה מסוכן לעשות CF בלי קירור ? כי המחשב מאוד חם ואני מפחד שבסוף דבר כלשהוא ישרף
-
- 7 תגובות
- 618 צפיות
-
-
איזה כרטיס עדיף מבין שניהם הנתוניים היבשים שלהם זהים!!! יכול להיות שזה אותו כרטיס בשם אחר?
-
- 8 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום חברים, זקוק לעזרתכם בבחירת כרטיס מסך טוב עבור מחשב חדש בבית. השימוש במחשב היינו שימוש ביתי רגיל פלוס מעוניין להמיר בעזרתו קלטות וידאו ישנות של המשפחה לקובצי מחשב או לDVD . עריכת תמונות ברמה בסיסית+ המחשב לא ישמש למשחקים. אני לא שולט בתחום הכרטיסים, מעוניין שתכוונו אותי למוצרים מבית Leadtec או Asus ( הסיבות עימי ) התקציב הוא עד 800-900 ש"ח לא יותר הנטייה שלי היא לחפש מוצרים ללא מאווררים ורק עם גופי קירור פסיביים גם לטובת שקט וגם למניעת בלאי של המאווררים, לא יודע למה אני תמיד נרתע מכרטיסים עם מאוורים חזקים או גדולים מחשש לתקלות. אשמח לקבל פידבק גם בנושא. טיפה רקע על המחשב רמת המחשב Core 2 Duo E6750, 1333Mhz, s775, 4MB לוח אם Asus P5K זיכרון 2K ( טרם החלטתי 667 או 800…
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך x1950 pro 256 mb אבל אני לא ממש אוהב להסתמך על מה שרשום באתרים אז עם יש לכם את הכרטיס מסך הזה אך ורק עם יש לכם כי אני לא רוצה לשמוע דברים שרשומים באתרים או שתתנו לי לינקים לביקורת בבקשה תגידו לי: איך הביצועים? התאכזבתם? יש בעיות בכרטיס? מה הטמפרטורות שלו? הוא רועש? הקיצר תתנו כמה שיותר מידע ואני מדגיש רק עם יש לכם את הכרטיס מסך הזה ד"א עם יש לכם המלצה אחרת אחרי שקניתם אז תגידו תרשמו
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
חיפשתי בפורום ולא מצאתי משהו על עידכון, חיפשתי באתר של אנבידה ואני פשוט לא יודע מה לבחור שם..... למה כל כך מסובך לעדכן תוכנה? מחפש את התוכנה של הכרטיס ועידכון בכלל.. הכרטיס לא עושה בעיות אבל אני משתמש במה שקיבלתי עם הכרטיס בקניה שלו..ונראה לי שעדיף לעדכן... הכרטיס הוא LEADTEK PX7600GT EXTREME GEFORCE 7600GT 256 DDR3 HDTV.. תודה מראש. בראל.
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
יש לי מסך LCD syncmaster 710N של סמסונג, ואני מתלבט בין קניית ה79GT לבין ה18XT השאלה אם הכרטיסים האלה "ינצלו" את המסך שלי, ושווה בכלל להתלבט בינהם, תודה..
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
מישהו יודע מתי יוצא הכ.מ. הנ"ל?? אני מחכה לו כבר הרבה זמן, מישהו יודע מתי הוא יגיע לארץ?
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה זמן קניתי 3850 ב650 ש"ח. כיום אני רואה שיש את סידרה 9 שנחשבת מאוד משתלמת וחזקה. אז השאלה שלי: האם יצאתי פראייר שלא קניתי כרטיס מסדרה 9 ובמקום זה קניתי כרטיס "מהדור הישן"? תודה לעוזרים! אלון
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
עומד לרכוש - מחפש את ה 19 " CRT האיכותי ביותר שניתן להשיג כרגע בארץ - תקציב פחות משנה מאיכות! - למרות שלא הייתי רוצה לשפוך 3700 על LACIE . אשמח לשמוע מכם!!
-
- 5 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום לכולם. חבר ביקש לפרסם שאלה איזה כ.מסך מינימלי צריך בשביל לחבר 2 מסכים בו זמנים בשביל להגדיל את שטח העבודה. צריך 2 חיבורי vga. אמרתי לו בעיקרון שכל כ.מסך מסוגל לזה אם יש לו 2 יציאות מתאימות. אפילו אחד vga והשני dvi, פשוט שמים מתאם. בקיצור יש משהו יותר זול מזה שעונה על הדרישות? http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/krt-msk-gigabyte-ati-radeon-5450-128mb-gddr3-pci-express-p-12596?language=he
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שמתי לב שלחברת SPARKLE הכרטיס 9800GTX CALIBRE OC (http://tms.co.il/product/5512) זול יותר מ9800GTX ללא OC ולא בגרסאת הCALIBRE.(http://tms.co.il/product/5364) ההבדל היחיד הוא מהירות הליבה ושל השיידר...(איך מתרגמים SHADER CLOCK לעברית? מהירות הצל?) ב9800 ללא OC: Core Clock : 675MHz Shader Clock : 1688MHz ב9800 עם OC בגרסאת CALIBRE: Core Clock : 734MHz Shader Clock : 1836MHz עדיין גרסאת הCALIBRE יותר טובה אבל מישומה עולה פחות...האם זו טעות של האתר או שיש סיבה לכך שהGTX ללא OC עולה יותר מGTX עם OC?
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום רב לכל חברי הפורום. יש לי Spphire Radeon 9600 XT שנקנה בארה"ב. מחברה אמינה שקרוב משפחה שגר שם עובד בחברה והוא בעצמו המליץ לי עליה. אז תחילה אני יפתח עם המפרט שלי שלא יהיו שאלות מיותרות : 865pe intel rocklake לוח אם Intel Pentium 4 - 3Ghz HT מעבד Western Digital 80 GB SATA הארד דיסק ATI Radeon 9600 XT 256MB כרטיס מסך 2x 256 Kingston Dual Channel זיכרון המחשב בכללי הוא למשחקים וכתיבת עבודות ככה שהמפרט הזה מספיק לי. עכשיו לבעיות : תחילה אני רוצה לציין שהחלפתי את הכרטיס מסך כבר 3 פעמים, ולדעתי הסיכוי שזאת בעיה חומרה בכרטיס נמוכה. יש לי דרייברים חדשים שהורדתי מהאתר של ATI. לבעיות עצמן : 1. כשאני משחק משחקי רשת, אחרי כעשר דקות שאני משחק המחשב נתקע, המסך מתכבה (כאילו אין תג…
-
- 5 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום !!! קבלתי מחבר כרטיס פריסה. הבעיה שהוא לא יודע של אזה חברה הכרטיס.ואין לו את ה-DRIVER. יש על הכרטיס שני צי'פים של Philips. SAA7145 R2 SAA7111 יש לו חיבור PCI התקנתי אותו במחשב עם מערכת הפעלה XP הוא לא זיהה אותו. אם משהו יכול לעזור לי ? תודה...
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
מחר בבוקר אני הולך לקנות כרטיס מסך. צריך לדעת דחוף מה לקנות, תודה. (כרטיס שלא ידרוש ספק כוח חזק מזה שדורש 7900GT)
-
- 8 תגובות
- 617 צפיות
-
-
טוב ה- VIDEO OUT מחובר לווידאו ב- RCA הכל בסדר רואים מצוין בטלויזיה בערוץ 0. עכשיו שאני מחבר ת- VIDEO IN לוידאו עם SVIDEO או RCA זה לא משנה אני לא מצליח לראות כלום עם התוכנה שקיבלתי עם הכרטיס POWER DIRECTOR הכל מוגדר נכון ולא רואים כלום. אותי דבר ניסיתי עם המצלמת וידאו של אבא שלי ולא רואים כלום. ניסיתי גם עם WinDVR לא הולך. אני כבר נואש, עזרו לי......
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
היי ברשותי כרטיס מסך GFORCE4 מעבד 2.4 533BUS , 512 SDRAM אני שוקל להחליף את כרטיס המסך, אני לא גיימר מושבע אבל יוצא לי לשחק פה ושם לאחרונה שיחקתי ב-NBA2005 והייתי צריך להוריד את איכות התמונה כדי שהמשחק לא ייתקע LARRY החדש בכלל לא עבד לי... אז החלטתי להחליף כרטיס מסך, אך אני לא מתכוון להשקיע יותר מ-700-800 שקל השאלה שלי, אם יש בכלל כרטיסי מסך שיתנו לי ביצועים טובים יותר, ואם במחיר הזה, שווה ההחלפה או ששווה לי לחכות בינתיים, להורדת מחירים משמעותית, או עד שאני אחליף למחשב יותר חדש... תודה...
-
- 8 תגובות
- 617 צפיות
-
-
לINNO3D יש 2 גרסאות של GTX260 CORE 192 במחירים אטרקטיביים למדי אבל עם קירורים שונים, ממבט על הכרטיסים כמובן שFREEZER X2 נראה אופטימלי יותר, אבל מניסיון או מקור מידע מסויים, האם יש תשובה ברורה לשאלה? Freezer X2 - http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5268 ה"רגיל" - http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5069 אז איזה מהם מקורר טוב יותר?
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום לכולם... הכרטיס הנוכחי שלי הוא radeon 2600 hd. הכרטיס עושה לי בעיות רבות כבר כמו אתחול והתחממות יתרה. רוצה לשדרג לחדש. המפרט שלי הוא כזה : CPU Type QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600, 1600 MHz (6 x 267) מעבד Monitor LG L1750SQ [17" LCD] (1510175721) מסך EP45-DS3 Gigabyte לוח אם וספק כוח של anatec 500w השימושים שלי הם למשחקים קלים כמו מנג'ר, פרו אבולושן ופיפא... לא גיימר כבד, אבל רוצה כרטיס שיספיק לשנה, שנתיים הקרובות בצורה מכובדת. התקציב מקסימום הוא 500 אך רצוי בפחות. תודה בכל אופן !
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-