עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by davidz,

איזה lcd עדיף ? samsung 710T שהוא 17 inch או benq FP937s שהוא 19 ? ישמש גם למשחקים אבל כנראה יותר לגלישה טקסט ותמונות

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  2. יש לי כבר דיי הרבה זמן את ה Ti4600 ועד עכשיו לא ידעתי בכלל שיש לי pipes. ראיתי איפהשהוא בדקתי באידה32 ואכן יש לי: 4xPixel Pipelines 2xTMU Per Pipeline 2xVertex Shaders 1xPixel Shader איך אני מפעיל את הצינורות? (מישומה הדרייבר שלי בעברית... אז מישהו יכול להסביר לי בעברית?) וד"א לאיזה שיפור אני יכול לצפות כאשר הצינורות פועלים?

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  3. http://guru3d.com/article/Videocards/489/3/ משעשע משהו ...

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  4. אני הורדתי סרט כלשהו...עכשיו הייתה לי בעיה בהתחלה שאי אפשר היה לפתוח אותו....עשה לי DONT SEND ל אקספלורר ואח"כ ל BSPLAYER טוב אז החלטתי להתקין קודקים חדשניים יותר....עכשיו זה פתח לי את הסרט זה מראה לי אותו והכל..אבל יש בעיה...זה מראה לי מלא קוביות כאלו...ולא רואים כמעט כלום בסרט את האנשים ושאר הדברים...הרבה קוביות או שרואים ככה : מה אפשר לעשות כדי לתקן את זה ? בבבקשה תעזרו לי

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  5. Started by mz155,

כשאני מנסה לבדוק ארטיפקטים בעזרת התוכנה atitools הוא רושם לי את זה (בתמונה): המערכת הפעלה שלי היא ויסטה וההוראות בתומנה הם לxp ואני לא מוצא את מה שהם אומרים בויסטה... מישהו יכול לעזור לי? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  6. Started by aviad222,

שלום, אני מנסה להתקין עדכון לדרייבר של כרטיס מסך מסוג: WinFast GTX 460 OC של Leadtek. כמובן שהוראות ההפעלה מאוד ברורות: The BIOS flash process need to be run under the pure DOS mode. The procedure is as follow for reference: 1) To extract the bios image and flash tool on the floppy disk and make PC boot into the pure DOS mode with bootable disk. 2) Run this command ¡§x:\nvflash -4 -5 -6 xxxxx.rom¡¨ to run BIOS flash work. 3) Wait for the BIOS flash work finished then reboot the PC. @ The command for backup BIOS image is ¡§x:\nvflash -b xxxxx.rom¡¨. @ If the Video card fail to work during the BIOS flash, you can do recover the original BIOS image for card with a PCI V…

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  7. Started by shimi 1,

היי לכולם שאלה קטנה לי אליכם: מה אתם אומרים על הכרטיס מסך הזה - GTX260 בגרסא הזו: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל כרטיס מסך: Forsa GTX260 896 MB GDDR3 HDMI DUAL DVI 216 Stream Processors! 55N I - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪423 סה"כ: ₪423 מתחרים בכל הצעה ומפרט בפורומים! המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים. תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 415 ₪ http://tms.co.il/preview/spec/fgytj74e מחיר קצת זול לכרטיס מסך כזה.. לא כך?

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  8. Started by nondos,

שלום, המפרט שלי הוא: מעבד Q6600 ללא אוברקלוק 2GB זכרון של OCZ וכרטיס מסך 8800GT ללא אוברקלוק לאחרונה הרגשתי האטה מסויימת במשחקים והחלטתי לפרמט את המחשב, לאחר פרמוט והתקנה מחדש של ויסטה עדיין האטיות מורגשת החלטתי להריץ 3DMark06 וקיבלתי ציון של 5382 נראה לי ציון נמוך למערכת שלי. התקנתי את הדריברים האחרונים של Nvidia ו9 DirectX אחרון מהאתר של מיקורסופט אני חושש שיש לי בעיה בכרטיס מסך כי חוויתי לאחרונה קצת מסכים כחולים, מה דעתכם? יש איזה שהיא דרך לבדוק את זה לפני שאני פונה לחנות לממש אחריות? הטמפרטורות של הכרטיס מסך הם 65 מעלות במנוחה ו 80 במאמץ של המעבד 38 במנוחה תודה מצורפת תמונה עם כל הנתונים [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 667 צפיות
  9. אהלן לכולם, לאחי הקטן יש מחשב בן שנתיים. הוא בד"כ משחק במשחקים ישנים ולא רציניים... פרטים טכניים : עכשיו יש לו את ה9250 של ATI AGP AMD SEMPRON 3000 768 MB DDR I מקווה שהכנסתי מספיק מידע תודה מראש למגיבים!

10. היצרנית מאמצת פעם נוספת את המעבדים הניידים המובילים מבית AMD, בשילוב עם כרטיסי מסך מודרניים של NVIDIA - אך ללא הדגמים העוצמתיים ביותרלכתבה

11. אני יודע שהספק לא חזק.. אבל זה מה יש לבינתיים. רזולוציה מקסימלית אין לי מושג אבל יש לי מסך 21' של LG קישור לחנות: www.pandas.co.il דבר נוסף רצוי כרטיס כמה שיותר חסכוני בחשמל. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 667 צפיות
  12. Started by tomllic,

שלום לכם, מקווה שזה הפורום הנכון ותוכלו לסייע. יש לי מקור וידאו ב-HD (מגיע דרך כבל HDMI/DVI). הוידאו מגיע מ-iPad2. אני רוצה להקליט ולערוך את ה-FEED הזה על המחשב באמצעות תוכנת עריכה כמו ADOBE פרמייר למשל, כמו שעושים עו מצלמת וידאו. יש לי פה PC עם כרטיס מסך און-בורד. הבנתי שאני צריך משהו כזה: http://www.matrox.com/video/en/products/pc/mxo2_family/mxo2_mini איך דבר כזה יכול להתחבר למחשב (אני מדגיש מחשב, לא למסך) ולהכניס וידאו פנימה ? האם אני צריך עוד רכיבי חומרה ? או שאני לא בכיוון בכלל ואני צריך משהו אחר ? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  13. מסך - Dell 24" 2407WFP איזה כרטיס מסך הכי מתאים למסך "24? או שזה לא משנה הגודל? אפשר לחרוג טיפה מהתקציב(2000 ש"ח)..

• 6 תגובות
    • 667 צפיות
  14. Started by elad_jacoby,

כרטיסים כמו 7900GT \ X1800XT יתמכו בDX10 כאשר יצא, אני יודע שלא בכל הטכנולוגיות אבל השאלה אם יהיה אפשר להתקין עליהם את הdirectx.. תודה

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  15. השאלה הראשונה: נכנסתי לדף מוצר באתר של חברה מסויימת, חיפשתי כרטיס מסויים והיה כתוב שהזכרונות שלו פועלים ב400הרץ נכנסתי לדף מוצר באתר של חברה אחרת, כרטיס מקביל, והיה כתוב שם שהזכרונות שלו פועלים ב200הרץ האם הם התכוונו לאותו דבר (כי DDR זה מוכפל) ופשוט ניסחו את זה אחרת או שבאמת באחד מהחברות (שמייצרות אותו כרטיס) מהירות הזכרונות כפולה משל השניה. אני צריך לציין שהכרטיסים הם לא גירסאות SE או כל גירסא מוחלשת אחרת השאלה השניה, האם אותו כרטיס, שבאחד יש 128ביט ובשני 64ביט (לא בייט, ביט!) יפעלו אחרת? ובמה יתבטא ההבדל אם יש בכלל תודה

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  16. Started by mma01,

שלום לכולם- אני קונה כרטיס מסך ורציתי חוות דעת - אילו הכרטיסים שבתקציב שלי ורציתי לדעת איזה לדעתכם הכי טוב: http://www.xfxforce.co.uk/product_view.php?sku=PVT39KNA http://www.abit-usa.com/products/graphics/techspec.php?categories=2&model=195 http://usa.asus.com/products/vga/eax550ge-td/overview.htm מה אתם אומרים ? דרך אגב - יהייה לי מעבד AMD 64 BIT אם זה משנה - תודה

17. ATI AMD הודיעו על ירידת מחירים יפה של 50$ לכרטיסי ה4870 בגרסאות ה512MB במטרה להכין את השוק לכרטיסי הליבות החדשות האם יש חנויות בארץ שכבר התחילו בהוזלה?

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  18. Started by Access Denied,

משהו מכיר מסך 15" LCD עם רזולוציה מקסימלית של 1024*1280 חוץ מהמסך הזה: FP567 של benq?? ???

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  19. שלום אני גם חדש פה, יש לי GEFORCE 4 64 והורדתי את הדרייורים החדשים של NVIDIA (66.93) הבעייה היא במשחק FIFA 2005 המסך מרצד, ניסיתי כבר להעלות את מהירות הריצוד ולהוריד, ניסיתי להתקין מחדש את המשחק, ניסיתי להסיר את כל הדרייברים למחוק את התיקייה ולהתקין. עזרה? דנור, שלא רוצה דרייברים ישנים.

• 5 תגובות
    • 667 צפיות
  20. Started by דוקטור קוף,

שלחו לי אימל מחנות מחשבים עם הכרטיס הזה מחיר : 550 ש"ח שווה לקנות ? איך הביצועים שלו ולאיזה כרטיס גרפי של NVIDIA הוא מקביל ?

• 10 תגובות
    • 667 צפיות
  21. Started by avi2014,

http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2824&catcode=353 אז מה אם הוא בpci-e.

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  22. Started by hichkock,

http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1099249287,12990,

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  23. חבר שלי התלבט בין הכרטיסים הנ"ל. בסוף המלצתי על Gainward. בצדק?

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  24. שלום אנשים... העפתי את הכרטיס החלוד שלי והבאתי במקומו ‎PowerColor X1950 XT 512MB‎ עם הקירור של AC אני מרוצה ממנו עד הסוף אבל הבעייה היחידה שמי שקניתי ממנו את הכרטיס לא הביא לי כבל מתאים כדי לחבר אותו לטלביזיה הכבל שהוא הביא לי עם 2 שורות של פינים ויציאה של הכרטיס יש 3 שורות. עכשיו הבנתי שיש בכרטיס הזה vivo שזה להקליט מהממיר של YES דברים או משהו בסגנון השאלה מאיפו אני מביא כבל ותוכנה.. כי אני משתמש הרבה בלחבר את המחשב לטלביזיה... בבקשה תתנו לי קישורים לכבל מתאים ולתוכנה שבעזרתה אני יכול להשתמש כדי להקליט אני פאן בוי של nvidia בגלל זה אני לא יודע כלום

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  25. Started by eranmor,

יש לי בעיה כשאני מציג תמונה על טלויזיה שחיברתי למחשב (כל טלויזיה) התמונה היא בשחור לבן בלבד הכרטיס הוא 8800GT החלפתי דרייברים למעודכנים ביותר - לא עזר מה עכשיו?

• 5 תגובות
    • 667 צפיות

דיונים חדשים בפורומים