עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. חברים שלום ..... אני צריך חוות דעת לפני קניה על הכרטיס מסך הזה ועל החברה שלו בכלל,אני יודע שהיא לא ממש מוכרת אבל בבקשה... המחיר של הכרטיס הוא 1190 ש"ח ברשת KSP http://www.geniman.com.hk/geforce6800gs_pcie.htm

• 7 תגובות
    • 635 צפיות
  2. Started by teddy85,

מציעים לי לקנות את הכרטיס ואמרו לי שהוא ממש טוב גם במהירות סטוק וגם ב OC מה אתם אומרים עליו אני לא רוצה ליפול עם כרטיס גרוע או לא שווה

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  3. Started by yanivrsi,

שלום לכל הפורום אני מעונין לרכוש כרטיס מסך איכותי למשחקים ובעיקר למשחקים כבדים ושאני יוכל לנצל אותו לתקופה ארוכה אני מיתלבט בין 6600 gt או ati x700xt 256m מי משניהם עדיף תודה

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  4. Started by EzE126,

אני רוצה לקנות את הכרטיס הזה - powercolor x1950 pro extreme אבל המקום היחידי שמוכר אותו זה ksp ואצלם אזל המלאי. מישהו יודע איפה עוד אפשר למצוא את הכרטיס?

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  5. שלום רב, לאחרונה קניתי מחשב ואיני בטוח אם שמו את כרטיס המסך עם אפיק הזיכרון הנכון - ביקשתי בארכיטקטורת 128bit וייתכן כי שמו 64bit-כרטיס המסך ati radeon 9550 128mb מתוצרת גיגהבייט. האם ישנה אפשרות לבדוק זאת באמצעות תוכנה? תודה.

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  6. האתר http://www.xbitlabs.com/ לקח מספר כרטיסי מסך מהדור החדש וגם מהישן (כרטיסי High-End ו כרטיסי Mainstream and Entry-Level) לסקירה קטנה בישביל ליראות איך הם מיתמודדים עם משחקים מודרניים ! בניהם המשחקים הבאים Age of Empires 3 Battlefield 2 Call of Duty 2 F.E.A.R. Quake 4 Serious Sam 2 Splinter Cell: Chaos Theory הכרטיסם הם הבאים * ATI RADEON X1800 XT * ATI RADEON X1800 XL * ATI RADEON X850 XT PE * NVIDIA GeForce 7800 GTX 512 * NVIDIA GeForce 7800 GTX * NVIDIA GeForce 7800 GT * ATI RADEON X800 XL * ATI RADEON X800 GTO * ATI RADEON X1600 XT * NVIDIA GeForce 6800 GT * NVIDIA GeForce 6800 GS * NVIDIA GeForce 6800 * ATI RADEON X800 GT * …

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  7. Started by Spaik,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש חדש ואני רוצה שיהייה בו גם כרטיס טלויזיה אז חשבתי על all in wonder אתם יכולים להמליץ על כרטיס מסך טוב שהוא all in wonder? תודה רבה ושאלה: אם אני קונה את הכרטיס הזה: Hercules 3D Prophet 9800SE All In Wonder 128MB 256 bit,380mhz core , 340mhz ddr , Tv Tuner , Remote Control. אני יכול להפוך אותו ל 9800 פרו??? איך אני עושה את זה? זה קשור בצריבת ביוס וב OC ובדברים מסובכים כאלה או שאני רק מתקין דרייבר שונה? תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  8. http://guru3d.com/article/Videocards/489/3/ משעשע משהו ...

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  9. Started by Qtec,

שלום אני צריך לקנות כרטיס מסך בתקציב של עד 800 שח. חשבתי על Gigabyte GV-R96P128D Radeon 9600 Pro https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25&products_id=1457 אבל יש גם כרטיסים אחרים שאני מתלבט לגביהם כמו ה5700 לדוגמה. מה אתם ממליצים? *יש לחבר בקשה שHL2 ירוץ עליו יפה. מה אתם אומרים על הכרטיס הזה? Gigabyte Geforce FX5700 128MB DDR (128 bit) Tv Out DVI - Retail https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25&products_id=2350 ועל זה Gigabyte Geforce FX5700LE 256MB DDR (128 bit) Tv Out DVI - Retail https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25&products_id=2351

• 5 תגובות
    • 635 צפיות
  10. רציתי להוריד את גירסת 52.16 http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_52.16 אבל ישנן שתי גירסאות (אל תגידו לי שההבדל הוא שתפריטים בשפות אחרות) יש הבדל של 10 מגה ביניהם, זה חייב להיות משהו יותר יסודי.

11. SIDEPORT הזה מאפשר עוד רוחב פס של 5 GB/S לפי מה שהבנתי , אבל כרגע אין אפשרות לנצל את זה . יש למישהו מושג מתי כן תיהיה אפשרות כזאת? תודה.

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  12. Started by Belgid,

שלום, אני צריך כרטיס מסך במחיר של עד 250 ש"ח כדי להחזיר לחיים מחשב בן 6 שנים, הכרטיס הישן שהיה עליו הוא radeon 4550 או משהו בכיוון הזה. אם אפשר תבחרו מ-TMS מכיוון שאני אקנה משם. תודה.

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  13. היי יש לי שתי מחשבים הראשון פנטיום 4 פרסקוט סוקט 478 1MB מטמון 3.0GHZ מהירות שעון לא OC שתי סטיקים של 512MB זיכרון DDR 400MHZ לא OC סך הכול ל 1.0GB RAM כ. מסך nVidia MX4000 64MB AGP X8 VGA+OUT TV מהירות ליבה 250MHZ /מהירות זיכרון 405MHZ לא OC מיוצר ע"י MSI המחשב השני מעבד: סלרון 2.0GHZ סוקט 478 128K זיכרון מטמון לא OC זיכרון: DDR 333MHZ 512MB לא OC סטיק 1 כ.מסך nVidia FX 5200 128RAM AGP X4 VGA+DVI-D\i+OUT TV מהירות ליבה 250MHZ\מהירות זיכרון 280MHZ לא OC השאלה מה יתר מומלץ המחשב הראשון או השני אני לא רוצה לשדרג אני מריץ את המישחקים הישנים כמו GTA SA בסדר אבל מה יתר מהיר למישחקים אני לא רוצה שהפרסקוט היתחמם אז אולי להחליף ביו הכרטיסים כי אמרו ש פרסקוט החיים שלא קצרים אני…

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  14. Started by Mighty,

שלום אנשים ישלי כרטיס מסך ATI 9200 רגיל לחלוטין עם יצאות של DVI / S-VIDEO / VGA וחיברתי את הטלווזיה שלי (21 אינץ, 50 הרץ) לS-VIDEO וצד שני RCA (בננה) ל21 פינים בטלווזיה ככה שה S-VIDEO מחובר למחשב - RCA ל21 פינים שמחובר לטלווזיה ואני רואה שחור לבן!!! כל הגדרה שאני משנה זה לא מזיז... בהתחלה היה לי את הכבל ה"מקורי" שקיבלתי עם הכרטיס מסך (מכסף) והוא עבד יופי אבל הוא היה קצר... אז קניתי אותו כבל רק 2 מטר ( מזהב) והוא מראה שחור לבן...החלפתי בחנות לאחר מאותו סוג...ועדין אם יש פתרון אשמח לעצה אלדר

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  15. Started by turbo_G,

לא מזמן קניתי את ה-radeon 9600pro 256 וגם חבר שלי קנה אותו במקביל,לשתינו הייתה בעיה שהכרטיס היה מפסיק להגיב במשחקים והיה מתחיל את עצמו מחדש חבר שלי תיקן את הבעייה על ידי כך שכיבה בביוס אפשרות של בחירת מהירות ה agp אבל אצלי בביוס לא מצאתי אפשרות כזו. מישהו יכול לעזור לי עם הבעיה הזו תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  16. Started by hostp013,

GEFORCE NX7200GS רציתי ביקורת על כרטיס מסך הזה בנוסף אני רוצה לדעת איזה חברה כדי gigabyte או msi

• 10 תגובות
    • 635 צפיות
  17. NVIDIA GeForce 7600GT ATi Radeon X1800GTO מה המחירים ומה עדיף?

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  18. Started by הודיה אסו,

מה עדיף שיהיה וי מסומן ככה? http://www.siz.co.il/my.php?i=my2hr2izmdn2.jpg על enbale manual fan control? או שיהיה לא מסומן? שזה מסומן למטה זה 41% כמו שאתם רואים ושלא מסומן 12%.. מה עדיף?

19. אחרי מס' שנים ה4850 שלי הלך לעולמו... המפרט שברשותי: e6750 2gb ddr2 seasonic s12II bronze 430W לוח ג'יגה ביית אני צריך כרטיס ככה שלא עושה רעש ושיעלה משחקים על מקס' רזולוציה 1680 ובלי פילטרים. פשוט שיהיה אפשר לשחק ולא על 10FPS תודה. אין לי כרגע ובזמן הקרוב כסף לשדרג את המפרט אז בבקשה תציעו לי משהו ככה סביר ושלא מתחמם יתר על המידה עדיפות לNVIDIA כי יש לי כבר ניסיון רע אם ATI בנוגע להתחממות יתר ובעיות כאלה ואחרות. תודה.

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  20. שלום רב. יש לי את הכרטיס מסך הבא: ATI RADEON HD 4670 1GB MSI המאוורר שעל הכרטיס נסדק ועושה רעשים. ראיתי שאפשר להחליפו ע"י פירוק 3 ברגי פיליפס קטנים. חרשתי את כל האיביי ודיל אקסטרים ולא מצאתי מאוורר שמתאים מבחינת המידות. קוטר המאוורר 55 מ"מ והמרחק בין הברגים הוא כמשולש שווה צלעות שאורכם 43 מ"מ. האם מישהו מכיר מקום בארץ/בחול (ששולח לישראל) שאפשר לקנות ממנו מאוורר כזה? או שאולי כדאי להחליף את כל הגוף ולגמור סיפור? אשמח לתשובות ממביני עניין, בתודה ושבת שלום , אלעד.

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  21. Started by mulango,

שלום לכולם. בעיה מוזרה קפצה על המחשב שלי. מאז שהחלפתי את כרטיס המסך שלי מ gforce ל- radeon 9550 , חלק מסרטי ה- AVI לא מוצגים כראוי. התקנתי מחדש קודקים - לא עזר, ניסיתי לצפות בהם דרך תוכנה אחרת ממדיה פלייר - לא עזר. מישהו ראה כבר את התופעה הזו ? מישהו מכיר פתרון ?( או לפחות הסבר לגבי הסיבה לתופעה ?). מיותר לציין שעם כרטיס אחר הכל עובד יופי יופי. אודה על כל סוג של עזרה.

• 9 תגובות
    • 635 צפיות
  22. הכותרת אמרה את שלה אני מקוה לתשובות זה מאוד חשוב לי אבל אני לא אפרט למה.

• 5 תגובות
    • 635 צפיות
  23. Started by Rule The Pc,

יש לי לוח של אינטל לP4B יש לו AGP X4 אני רוצה לקנות 6600GT AGP אבל האם הוא יפעל טוב כי הלוח שלי הוא רק X4 אני אקבל רק חצי ביצועים?

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  24. איזה כרטיס מסך יותר טוב מבחינת מחיר וביצועים הFX5200 או GE FORCE 4 TI4200? אל תציעו לי כרטיסים אחרים זה בשביל חבר לא בשבילי.....

• 4 תגובות
    • 635 צפיות

דיונים חדשים בפורומים