כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,974 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם אני מחפש המלצה לכ.מסך שייתן איכות TV Out איכותית ככל שניתן ובמחיר זול. תודה
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
חיפשתי אך ללא שום תוצאה מקום בו אפשר לקנות כרטיס מסך טוב לניידם כמו GEFORCE 4GO או ATI MOBILITY , אודה לכם אם תמצאו לי מקום שכזה, תודה מראש!
-
נתנו לי הצעה טובה לכרטיס HD 4850 עם 1GB (במחיר של 512MB), למרות ששקלתי לקנות כבר HD 4870. מה הייתרון בנפח זיכרון יותר גדול? ממה שבדקתי, במשחקים זה לא בהכרח נותן הפרש משמעותי בביצועים. בנוסף - האם יותר קשה לעשות OC לזיכרון יותר גדול?
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , ניסתי לעשות ל 6800le של point of view ומכיוון שזו פעם ראשונה שאני מתעסק עם זה רציתי לדעת אם עשיתי משהו לא בסדר או שפשוט אי אפשר לעשות סופט מוד על הכרטיס הזה , אולי שאר הצינורות דפוקים ? משום מה אם אני לא מסמן את הV ב allow enabling hardware masked units כשאני עושה ריבוט הוא לא מצליח לקלוט את הפתיחה ניסיון לפתוח 12x1 5vp אחרי ריבוט אני רואה שהצינורות נשארו פתוחים אבל רק בגלל שסימנתי HW MASKED עכשיו , הציון ב 3dmark05 עלה לי מ 2400 ל 3000 אבל ככה אני רואה את הטקסטורות בכל המשחקים ובכל תצוגה גרפית : האם זה אומר שפוט שהצינורות דפוקים ? ואין יותר מה לעשות? או שעשיתי משהו לא בסדר, מישהו יכול להסביר לי בפירוט?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי את זה אני מקבל את זה עוד שלושה ימים :D :D אני אישית חושב שזה כרטיס מצוין. מה אתם חושבים עליו
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב, אבל אני מתלבט בקשר לכרטיס מסך. בעקרון, אני לא מריץ הרבה משחקים, והמשחקים שאני מריץ, מצליחים לרוץ (לא טוב, אבל עובדים) גם על המערכת הנוכחית שלי (עם Geforce 2 GTS). לכן, אני מניח שאני צריך כרטיס מסך Low End. אבל, הייתי רוצה לדעת, איזה מהכרטיסים נותנים את התמורה הכי טובה בשביל הכסף. אני אודה גם אם מישהו יוכל להסביר לי את ההבדלים בין הכרטיסים השונים. תודה.
-
- 8 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך בתקציב של 400 שח עם חריגה של 50 שח ... רק לפני זה , הכרטיס שלי כרגע הוא hd4550 , האם כרטיס מסך בתקציב שסיפקתי יהווה שיפור משמעותי? המסך הוא 17״ ואני לא מתכוון לשדרג אותו בקרוב לכן זיכרון של 512mb יספיק בהחלט כל המפרט שלי נמצא בפרופיל , כולל הספק , מקווה שהספק יהיה מספיק טוב. יש לו רק חיבור אחד של 6פין אני חושב שמבחינת חיבורים לא צריך יותר
-
- 5 תגובות
- 896 צפיות
-
-
בקשר לכרטיס מסך! יש כבל מהספק כוח שנקרא PCI-E ויש מולוקס שקיבלתי עם הכרטיס את מה לחבר ? מהספק או את המולקוס? תודה
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
הי, אני צריך כרטיס מסך חדש שעולה בסביבות ה- 850 ש"ח. ראיתי שב- TMS מוכרים ה- 280x משומש ב- 750 ש"ח. מה לפי דעתכם כדאי, לקנות 270x חדש ב 900 ש"ח או לקנות את ה 280x המשומש? תודה חברה
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
http://www.tweaktown.com/articles/1049/nvidia_geforce_8800gts_320mb_halving_the_memory/index.html
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי 800 דולר. ממירים לשקלים וזה יוצא 3200-3300 ש"ח. לפי מה שהבנתי, 8800GTX עולה 500-600 דולר, ז"א 2000-2400 ש"ח. למה זה עולה יותר ב-1000 ש"ח בארץ?! אין מצב אני יכול לקנות איפושהו בארץ דרך דולרים \ משהו דומה? :\
-
- 8 תגובות
- 680 צפיות
-
-
ההפתעה הגדולה במעמד ההשקה של מעבדי הדור החדש מיצרנית השבבים הייתה ללא ספק ההכרזה על תאריך זמינות רשמי ותמחור מומלץ עבור ה-Arc A770 השולחנילכתבה
-
- 0 תגובות
- 392 צפיות
- 1 follower
-
-
-
שידרגתי את המחשב הקיים שלי וזה המפרט שלי עכשיו: AMD Athlon II X3 435 Processor 2.9Ghz 1.5Mb BOX AM3 Gigabyte GA-MA770TA-UD3 AMD 770+SB710 Chipset AM3 G.Skill 2Gb DDR3 1333Mhz CL 9-9-9-24 X2 Sapphire Radeon HD4850 512MB 2X הרדיסיקים של WD 500GB מערכת הפעלה Windows 7 64Bit וזה הציון שקיבלתי בהגדרות ברירת מחדל של התוכנה: מה אתם אומרים משקף את המערכת טוב רע ?
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
תיקונים עיקריים בגרסא החדשה: - Half-Life 2: Playing the game on a system containing an Athlon XP CPU no longer results in missing textures occationally being noticed - Half-Life 2: Intermittent psychedelic patterns are no longer seen when playing the game under Windows XP - CounterStrike: Playing the game under Windows XP with an ATI RADEON X800 series installed no longer results in display corruption being seen in the floor in de_chateau map - Doom 3: Playing the game under Windows XP with an ATI RADEON X800 XT Platinum Edition no longer results in display corruption being seen when pressing CTRL+Alt+Delete followed by clicking Cancel - Everquest: Playing the game …
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אז ככה.. אני משדרג את המחשב שלי ורוצה לקנות כ. מסך, י שלי לוח אם - ASUS A7N8X-VM יש לי מאבד AMD 1800 השאלה שלי היא.. איזה כרטיס מסך טוב אני יכול לקנות עד 800 שקל ... כ. מסך שימצא את עצמו בצורה הטובה ביותר על הלוח אם שלי (AGP). אני לא ממש מבין בזה.. אז אשמח לקבל עזרה.. תודה !!!
-
- 13 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני עומד לקנות כרטיס בארה"ב ומצאתי מבצע שנראה לי די טוב EVGA 256-P2-N541-T2 GeForce 7600GS 256MB GDDR2 PCI Express x16 Video Card - Retail במחיר של 75$ , כלומר בערך 330 שקל רציתי לשאול איך הכרטיסים של החברה הזאת ? קראתי ביקורות של אנשים שקנו והדבר השלילי היחיד שנאמר היה שהמאוורר קצת מרעיש. אני כנראה אזמין מחר כי המבצע רק עד סוף החודש, אבל אם יש בעייה עקרונית עם החברה הייתי רוצה לדעת...
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, רציתי לקנות את ה-6600GT רק שהוא די אזל כמעט לצמיתות כי הדבר הכי מוצלח בשוק...אז מתוך חוסר סלבנות קניתי את ה 6800 (כי הרי אין ביניהם בכלל הבדל של 600 ש"ח...שזה פלוס מינוס המשכרות הצבאית העלובה שלי) בקיצור...המקום היחיד שבו אני מוצא את הטמפרטורה של הכרטיס היא בהגדרות כרטיס של nVidia בתוך הגדרות צוגה...ושם מופיע 64..שני קווים מתוך עשרה...בצבע ירוק אני מניח שזה אומר שהטמפרטורה תקינה...אבל איך אני יכול לוודא מה הטמפרטורה ומה באמת הטמפרטורה התקינה? תודה, שחר
-
- 8 תגובות
- 734 צפיות
-
-
איזה מבין הכרטיסים הנ"ל טובים יותר ? ומה ההבדל במחיר ? ואיזה כדי לקנות ?
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
לפני כמה שנים שמעתי על פרויקט מצד נוידיה של כרטיסי מסך חיצוניים במחירים שפויים (לא 1000 דולר פלוס איזה כרטיס מסך שתרצה לשים כמו שעולה היום) מישהו יודע מה הולך עם הדבר הזה? איך קראו לפרויקט או למוצר עצמו? יש סיכוי בכלל שזה יעבוד עם יציאות סטנדרטיות כמו USB3 (מבחינת רוחב פס שיספיק למשחקים)?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי ששיתוף הפעולה עם אינטל לא העניק את התוצאות הראויות, כך נדמה, החברה הטאיוואנית פונה אל שותפה נוספת בתחום העיבוד הגראפילכתבה
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
- 1 follower
-
-
לפני כמה זמן כתבתי פה שאני רוצה לקנות את ה6800GS אך הזמן חלף ויצא ה7600GT שהבנתי שהוא חזק ממנו. אבל עכשיו יש לי בעיה אחרת,מה כדאי לי לקנות את ה 6800GS ולהוסיף סטיק זיכרון כדי שיהיה לי 1GB או ללכת על ה7600GT ולהישאר עם ה512MB? אה ועוד שאלה קטנה..כמובן שאני צריך גם ספק (לא כלול בתקציב של 1300ש"ח) מה אתם אומרים הספק HEC 400W יחזיק לי? אני קונה אותו מKSP ב 190ש"ח תודה.
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי, הם יותר חזקים מכרטיסים כמו 9800GTX+ אבל הם ישנים יותר. הבנתי גם שהם פשוט נעלמו מהעולם, אפילו שהם היו כרטיסים חזקים ביותר. אשמח לדעת איך ולמה זה קרה.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ב- 1020 ש"ח? נראה לי עדיף על SAPPHIRE ATI Radeon HD 3850 256MB DDR3 ב-1000 ש"ח. לא? תודה
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-