כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
קניתי את הכרטיס לפני יומיים ואני רוצה לדגום קלטות וידאו לתוך המחשב, רק שאני לא יודע איך... אני משתמש בWIN XP PRO. אשמח אם מישהו יוכל להעזור לי כאן או במסנג'ר/ICQ/טלפון (הכי עדיף), די בדחיפות כי ישלי פרוייקט לעשות בימים הקרובים תודה מראש!! ויבורך העוזר
-
- 6 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שמעתי שיש אפשרות לראות סרט ובאותו זמן לעבוד על תוכנה אחרת . היתי רוצה לדעת איך עושים זאת. תודה
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש בעל כרטיס מסך 8800GT 512 השאלה שלי היא איך המסך למשחקים והאם כרטיס המסך מספיק חזק לרזולוציה 1600X1000 במשחקים יחסית כבדים בהגדרות מלאות ( כמובן שלא מדובר ב CRISES ) עוד שאלה היא אם יש מסך רחב במחיר דומה (1500 +- ) שיתן תמורה טובה יותר למחיר תודה
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
ברשותי מחשב ישן לוח אם intel 946gz שתומך pcie1.0 ומעבד geforce 7300 le, קניתי מסך led של סמסונג מהחדשים שאין בו יציאת vga, בשביל לחבר את המסך לטלוויזיה אני יצטרך להחליף כרטיס מסך, יש לי שתי התלבטויות אחד gigabyte gt610 והשני gigabyte hd6450, הבנתי ש hd6450 יש כרטיס קול מובנה בחיבור hdmi לטלוויזיה ול gt610 צריך לחבר כבל ללוח אם, האם אפשרי לשמוע במחשב וגם הטלוויזה במקביל או שרק באחד מהם? האם שתי הכרטיסים יתאימו ללוח אם שהוא תומך ב pcie1.0? אני מעוניין לקנות אחד מהכרטיסים מחר בערב ואני לא רוצה סתם לקנות אז בבקשה מי שיודע ויוכל לענות לי על השאלות האלו אני יודה לו
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך eVGA 6800GS 256MB עכשיו אני יכול לראות דרך הדרייברים של NVIDIA יש לי אופציה שם לראות את הטמפרטורה של הכרטיס מסך שלי לפני חודשיים היה לי 40 מעלות מתי שאני לא נכנסתי לשום משחק או משהו כזה.. ככה היה לי יציב עכשיו לאט לאט זה התחיל לעלות לי 45, 47, 50 עכשיו זה כבר הגיע ל-55 מעלות ואני לא יודע מה נסגר עם זה הוצאתי את הכרטיס התחלתי לנקות לו את המאוורר מאבק כי ראיתי היה עליו אבק בפנים וזה לא עזר עדיין הטמפרטורה נשארה אותו דבר מה יכול לגרום לזה? ד"א שאני במשחק כבד ואח"כ אני יוצא ממנו אני מוצא את הכרטיס על 80 מעלות ובדרייבר זה על קו צהוב כזה יענו בינוני ולא במצב מסוכן שיותר מדי חם או משהו אבל עדיין אני רוצה שזה יחזור להיות 40 מעלות במצב רגיל למה לא מת…
-
- 9 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת איזה מבין שני הכרטיסים בעל ביצועים גבוהים יותר, 6800 רגיל או X800PRO ? כמובן ללא הפתיחת צינורות ב 6800 ! ששניהם עובדים על 12 צינורות ?
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
איזה כרטיס עדיף: Sapphire x1950xt 256mb או power color x1950pro 512mb ac cooling אני לא הולך לשחק על רזולציות גבוהות יותר מ1024-1280 אבל אני כן רוצה להפעיל משחקים כבדים על HIGH...
-
- 5 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם חייב עזרה דחוף יש לי מחשב ישן של לנובו ולפני כחודש המסך הפסיק לפעול חיברתי את המחשב לטלוויזיה ועדיין לא רואים. כנראה שהכרטיס מסך דפוק. היום אני חייב להוציא מסמך כלשהו מהמחשב ,האם יש דרך להוציא את המסמך . אשמח לקבל עזרה בהקדם זה דחוף. תודה
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
האורך הממוצע שלהם הוא 16.5 ס"מ, זה לדעתכם יכנס? אשמח לשמוע עצות איך אפשר לוודא מבעוד מועד שהכרטיס המיועד לא מפלצתי מידי למארז מיקרו. גם הערות מניסיון אישי כמו "לי יש כרטיס של חברה _______ דגם _______ במארז מיקרו" יעזרו כי אוכל להכנס לדף המפרט שלו ולהשוות את הdimensions למה שאני רוצה לקנות. 10x!
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כשנתיים קניתי את המחשב הנ"ל לפי המלצתכם (המלצת הפורום) כיום אני מחפש לשדרג את כרטיס המסך שלי בכדי לשחק ברזולוציות גבוהות יותר (לדוגמא במשחק Ghost Recon Advanced Warfighter 2 אני משחק ברזולוציה בינונית ואני רוצה לשחק ברזולוציה הגבוהה ביותר). מפרט המחשב שלי הינו: מעבד: intel pentium D 805 dual core 2.66GHZ 533MHZ 2X1MB LGA775 לוח אם: ASROCK ConeRoeXFire-eSATA2 (775, 945P, DDR2 667, 2XPCI-E CROSSFIRE, HDAudio SATA2,1394, GBL) זכרון: TWINMOS DDR2 533 MHZ 512 MB X2 כרטיס מסך: Asus EN7600GT 256MB HDTV DVI PCI-E retail והשאר - זה השאר. בכל אופן כרטיס המסך עלה בזמנו 1030 ש"ח (בKSP), ואני מחפש משהו טוב בהרבה בתקציב דומה (אם אפשר בפחות אז מה טוב), אני מחפש משהו שאי…
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
מצטער שההודעה ארוכה אבל בבקשה תקראו הכל כדי לנסות לעזור לי.. תודה.!! יש לי בעיה, אחרי כמה זמן שאני משחק בכל משחק, המשחק מתחיל פתאום לפעול מהר מידי.. הכל זז יותר מהר ממה שצריך.. בכל משחק..! גם בfear בhalf life 2 ובGTA ... נגיד בגי טי איי, כל המכוניות זזות בטיל והם מתנגשות אחד בשני.. ובFEAR המהירות של ההליכה שלו זה כמו שהוא רץ והוא טוען את האקדח ממש מהר.. פרמטתי את המחשב כדי לנסות לסדר את הבעיה וכמו כן התקנתי את הדרייבר של הלוח אם (nForce_6.53_WinXP2K_english) ושל הכרטיס מסך (81.85) ואחרי זה עדכנתי לדרייברים הכי חדשים: 81.94_forceware_winxp2k_english ו- nForce4_amd_6.70_winxp2k_english בדקתי ספייורים ווירוסים ומחקתי אותם.. ושום דבר לא עוזר! לפעמים המשחק עובד יותר מידי מהר,…
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות את המסך Samsung P2370, גודל המסך 23 אינץ' ואני לא בטוח שהמסך יתאים לכרטיס מסך שלי כי הכרטיס מסך שלי מאוד חלש, הדגם הוא ATI Radeon X550, מה שאני הולך לראות במסך זה רק סרטים(ביניהם סרטי FHD), טלוויזיה ואינטרנט, מידי פעם אני ישחק CS וGTA SA, בקיצור אני רוצה שתגידו לי האם המסך ינצל את כל הביצועים שלו והאם אני יוכל לראות סרטי FHD על רזולוציה של 1920X1080, תודה לעוזרים ויום/לילה טוב.
-
- 7 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת מה אתם חושבים שיהיה בשוק כרטיסי המסך בעתיד ? אני אפרט : ראינו לא מזמן ש-ATI הודיעה על הפסקת ייצור ערכות שבבים ל-INTEL, http://hwzone.co.il/news/1156780942/67842/ מה יקרה אם הם יבצעו מהלך שה-CROSSFIRE גם יהיה בלעדי ל-AMD ? בלוחות עם ציפסט של 975X של אינטל היה עד היום תמיכה ב-CROSSFIRE בלבד, מעניין אם עכשיו לאחר רכישת ATI על ידי AMD, תהיה תמיכה ב-CROSSFIRE בציפסטים הבאים של INTEL, או שהם יבצעו מהלך כמו של NVIDIA שה-SLI פעיל רק על לוחות עם ציפסט שלהם. תחשבו על זה, במידה ובאמת AMD-ATI יבצעו מהלך כזה, שה-CROSSFIRE פעיל רק על גבי לוחות עם ציפסט שלהם, מה יהיה עם לוחות ה-HIGE-END של אינטל באיזה טכנולוגיה הם יתמכו ? אם בכלל ? האם INTEL יכנסו לתחום של כרטיסי …
-
- 5 תגובות
- 668 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם ניתן להקליט שידור וידאו מתוכנת ממסרים כמו MESENGGER או EYEBALL וכו.. תודה מראש לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
אני יודע שזה אפשרי ואני מניח שגם נידון כבר בפורום - אבל לא מצאתי. השאלה היא עד כמה זה יעיל? מישהו נתקל איפשהו בבאנצמארקים לקרוספייר אסימטרי? ובפרט כרטיסי הדגל של סדרה 3 בצירוף עם 48X0?
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
עד כמה שניתן ללמוד מתוך ההשוואות אשר NVIDIA עצמה פרסמה לאחרונה - https://www.youtube.com/watch?v=zWbEsmYE5TY
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם יש לי כרגע מסך 17" של MAG ואני משחק על 1280*1024 וכמובן פילטרים על מקסימום... מחר אני הולך להביא מסך 21" שנחשב איכותי ביותר !! השאלה אם אני יראה פחות טוב ב 21 ב 1280*1024 כי הוא גדול יותר ובגלל זה הצפיפות פחות טובה ? או שבכל מקרה מסך איכותי יראה יותר טוב :s05: :s05:
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
היי מקווה שזה הפורום לשאול: קניתי כרטיס GEFORCE FX5900 והרזולוציה שלי היא 780*1200 משהו כזה... עכשיו תמיד שאני ניכנס למשחקים ואפילו שאני מכוון את המשחקים לרזולוציה שלי , בטפריתים של המשחקים אני רואה פס שחור למעלה במסך וכל המשחק בערך ס"מ אחד למעטה , ורק שאני מתחיל את המשחק הרזולוציה משתנה למה שיש לי... למה זה קורה? והאם יש פיתרון?
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך onboard X3100 שהגיע עם הלפטופ שלי. אני מעוניין לקנות מסך חדש - dell u2311h. למסך יש 1920*1080, עם 8MS. אני מעוניין לדעת האם אוכל להריץ עליו (ברזולוציה מקסימלית, אם לא אז באיזו) סרטי FHD, ופעולות פשוטות כמו גלישה באינטרנט וכד'. לא אריץ עליו משחקים! תודה. למי שעונה - תגיד בבקשה כמה אתה בטוח בתשובה...
-
- 5 תגובות
- 668 צפיות
-
-
עד עכשיו אני חי טוב עם CRT 17 של מאג. אני שוקל מעבר לLCD שישמש אותי גם כמסך מחשב, גם כמסך לסרטים וגם לטלויזיה. רציתי לשאול קודם כל האם יש מסכים שניתן לחבר אותם ישירות לממיר של YES (לא דרך כרטיס טלויזיה וכאלה...) ואיזה מסכים מומלצים לגדלים 17 ו19 אינץ'. אני בכוונה לא נותן תקציב כי אני לא יודע מהם המחירים... לגבי האיכות - רצוי גבוהה אבל אין צורך במסכי HIGH END עם מחירים של מסכים בגדלים יותר גדולים. אני בוטח בהמלצות של אנשים פה ומעוניין במסך שנותן יחס תמורה/מחיר - הכי גבוה. אשמח להמלצות ענייניות, תודה מראש, אופיר.
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
מה אתם אומרים? ההתלבטית שלי היא בין רדאון 9500 פרו של ATI לבין רדאון 9700 של הרקולס. מי יתן ביצועים יותר טובים? איך הכרטיסים של הרקולס? והאם הפרו נותן הבדל של ממש?
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
למה הכרטיסים שלהם(ATI) ,ויש להם את הכרטיס הכי חזק הוא נותן ביצועים פחות טובים מכרטיסי NV בקרייסיס?? זה פשוט נראה מוזר שכרטיס חזק יותר יתן ביצועים פחות טובים כרטיסים חלשים יותר.... :s05:
-
- 6 תגובות
- 668 צפיות
-
-
איך המסך הזה??? אני שוקל אם לקנות אותו או לא ואני מקבל החלטה בשעה הקרובה ויש מצב שאני יקנה. אז תנו דעות עליו מה דעתכם עליו? איך הוא? חיפוש בזאפ: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=23222&gsid=10-4 המחיר בזאפ הכי זול זה 2150 אני קונה אותו ב1800
-
- 5 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול אם אפשר לעשות את זה ?
-
- 6 תגובות
- 668 צפיות
-