כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי 6800GT של LEADTEK וקניתי את הסיילנסר REV.2... עכשיו יש לי בעיה הזכרונות על הכרטיס של LEADTEK קצת שקועים ביחסית לליבה, וזה גורם למצב שהקירור לא נוגע בזיכרונות :-X :-X :-X הבעיה רק ב LEADTEK או שהבעיה בסיילנסר ?
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
נדרש כרטיס מסך שיאפשר הרצת המשחקים הדומים לבאים בצורה חלקה יותר: oblivion supreme commander company of heroes enemy terrytory - quake wars empire earth III המחשב לא חדש, מבוסס על לוח אם Asus A8-N VM CSM הכולל מעבד גרפי אינטגרייטד מעבד AMD 3200 1GB זכרון ספק 300W של HEC תודה
-
- 5 תגובות
- 636 צפיות
-
-
ערכתי חיפוש בגוגל במטרה למצוא benchmarks של x1950pro ב-dx10 ,אבל מצאתי רק הפניות לפורומים וסקירות של ביצועי הכרטיס במשחקים ישנים . להלן מחרוזות החיפוש : http://g.co.il/search.html?cx=003496284460336333835%3Adh8jwhmvv6i&cof=FORID%3A9&hl=iw&q=crysis+benchmarks+on+x1950pro#1394-forum http://g.co.il/search.html?cx=003496284460336333835%3Adh8jwhmvv6i&cof=FORID%3A9&hl=iw&q=crysis+benchmarks+on+x1950pro-forum#523 אם מישהו מכיר אתר עם benchmarks של x1950pro אנא רשמו את שמו כאן . תודה
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות\לקחת לאח שלי מסך LCD 17 שישמש אותי כמסך נוסף. אני צריך שהמסך יהיה "המשך" של המסך שיש לי עכשיו ככה שיהיה לי שטח עבודה גדול יותר. ה-66GT שלי תומך בזה? ד"א,המסך הנוכחי שלי הוא 19", והמסך השני יהיה קטן יותר (אך באותה רזולוציה). לא יודע אם זה משנה או לא... תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
יש לי מחשב עגלה קצת P4 2ghz 1gb ram 400 mhz וכרטיס מסך radeon 9600-pro לוח אם של אסוס לא זוכר את הדגם , agp השאלה שלי היא כזאת, האם שווה לי לרכוש את הכרטיס שאמור לצאת עוד מעט מחברת sapphire x1950 pro 512 mb agp ?>? האם אני אראה שיפור משמעותי בביצועים או שיווצר לי "צוואר בקבוק" מה שנקרא?
-
- 6 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה החלפתי מסך למסך LG די פשוט. הכטיס מסך שיש לי לא תומך במסך הזה בצורה טובה ואני מחפש כרטיס מסך הכי פשוט שיש, במחיר זול. הצורך העיקרי הוא אינטרנט. טל
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
יש לי 3dmark 2001 לא se ודירקס איקס 9 אבל שאני מסיים את הבדיקה הוא כותב שיש לי את הdirectx 8 ולא את ה9 השאלה אם יש הבדל בין se ללא se ובין גרסאות directx השונות -ובתוצאות שלהם?
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
היי כרטיס המסך של אבא שלי נשרף וצריך לקנות לו חדש... העניין הוא שיש לי במחשב X1900XT (ATI) שקניתי לפני שנתיים (שעלה משהו כמו 2000 ש"ח) והיה החזק ביותר בזמנו. אני רוצה לקנות כרטיס לאבא שלי ולא להשקיע יותר מדי אז האם HD4650 חזק יותר? במחיר של בערך 400 ש"ח אני יביא את הכרטיס מסך לאבא שלי ואני יקח את החדש... אז האם הוא חזק יותר או לא??? ומה אם ה HD3450 שעולה 200 ש"ח האם הוא חזק יותר מכרטיס הישן שלי... יש להזכיר שכל הכרטיס המוזכרים כן הם 512MB...
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אוקי אז אני דופק את הראש בקיר אני לא יודע מה לקנות בין שני היצרנים של ה6600 gt xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3 של קיאספי (החנות ) היצרן PINE עולה לי 1350 ש''ח שנה אחריות ויש לי לקנות מזיגזג של היצרן point of view Pointofview- Geforce 6600GT 128MB DDR - DVI/TvOut - AGP במחיר של 1,481.09 ש''ח שתי שנות אחריות + דום מלא 3 הערות: המחיר לא משנה כמה רק שלא יעבור 1500 2 . אל תאמרו לי על הכטיסים השונים 3. תאמרו מה יותר כדי לקחת לא משנה איזה אחריות יותר ארוכה כי עם היצרן טוב הכרטיס יותר טוב אז יאלה תאמרו מה יותר שווה לקחת תודה לעוזר
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
קודם כל,קניתי היום 6600GT DDR3 וכו כוו.... איך הכרטיס הזה לדעתכם?? שווה משהו???? המליצו לי עליו .... עכשיו אני בעיקר משחק Battlefield 2 ואני מחפש את הדריברים שאתם הכי ממליצים עליהם לכרטיס הנ"ל????
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
איזה כרטיס יותר טוב למשחקים... gtx 260 hd 4770 החדש...
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
-
הורדתי סרט דיוידי מלא של 4.3 גי'גה, טוקיו דריפט, עם כתוביות בכמה וכמה שפות (כולל עברית) אבל משום מה כאשר פתחתי אותו מהקבצים (הרי מגיע הרבה בוינראר) כן זה מטורנט, פשוט פורמט הסרט משום מה IMG , מה זאת אומרת? שום דבר לא תומך לי בזה... אבל כשאר אני מחליף לו פורמט נגיד למדיה פלייר או משהו זה מתחיל לנגן אבל יש שם אפשרויות של דיוידי, נגיד כתוביות, נגן, אקסרה וכו'... ואני לא יכול לבחור את זה זאת אומרת העכבר לא ללוחץ על האפשרויות האלו, אז השאלה שלי אם אני צורב את זה כדיסק של דיוידי ופשוט מכניס לנגן בדיוידי, הדיוידי עצמו מכיר תפורמט הזה? שם אני יוכל עם השלט לשחק עם האפשרויותץ של כתוביות, נגן אקסטרה וסצנות וכל זה? (יש לי דיוידי די חדש.. של סאמסונג אחד הדגמים הטובים. תודה רבה פשוט פע…
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס טלויזיה מסוג NVIDIA GEFORCE 6600 GT. המחשב נמצא בסלון והוא מחובר באופן קבוע לטלויזיה וללא מסך. הבעיה היא שלא ניתן לראות באופן ברור שום דבר בטלויזיה מלבד סרטים. איזה אפשוריות קיימות בכדי שאוכל לראות כמו שצריך. חשוב לציין מדובר בטלויזיה רגילה ולא LCD. תודה
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום ברגע שאני מעלה את המשחק אני רואה מלא נקודות לבנות ואדומות שמכסות כמעט את כל המסך,התקנתי את הקטליסט 4.9 וזה לא עזר {היה לי קודם 3.8} יש לי רדאון 9800 פרו,וגיגה זיכרון.. אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור..תודה
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אני נכנס לקונטרול פאנל חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי. לאן בדיוק אני אמור להגיע?
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
קניתי מחשב חזק, להלן: Intel core 2 duo e8400 scythe ninija 2 6heat pipes cpu cooler dfi lan party dk x48-t2rs G.SKILL DDR2 2048MB 1066MHZ DUAL CHANNEL 2GBPI SAPPHIRE REDEON HD4850 512MB FFR3PCI-E + SAPPHIRE REDEON HD4850 512MB FFR3PCI-E SILVERSTONE "TEMJIN " PCPOWER&COOLING S61EPS SILENCER 610W ורציתי לשאול כמה שאלות : מה זה OVERCLOCKING ואיך אני משתמש בו? איך אני מגדיר בוינדוס שיש לי שני כרטיסי מסך באמצעות CROSSFIREX איך אני יודע על איזה טמפרטורות המחשב והכרטיסים מגיעים לי ? תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
-
היי לכולם, יש לי שאלה שקשורה הן לתצוגה וגרפיקה והן לאודיו למחשב. לפני כמה ימים קניתי מסך דק רחב של חברת SAMSUNG דגם 204BW (http://www.samsung.com/Products/Monitor/LCD_Digital/LS20HAWCB7XAA.asp?page=Specifications). יש לי מערכת סראונד של Creative Inspire 5.1, 5200 (לינק לדגם הספציפי עם כל הנתונים עליו: http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=25&product=55). הייתי מעוניין לשים את רמקול הסנטר מתחת למסך מכיוון שעכשיו אי אפשר יותר לשים אותו מעליו. הרמתי את המסך לרמה הכי גבוהה והרמקול נכנס בדיוק. השאלה היא: האם רמקול הסנטר מזיק למסך? והאם רמקולים באופן כללי מזיקים למסכי LCD?
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
לא הבנתי בדיוק מהי איכות תמונה , האם זה כשרואים תמונות[jpg,gif...] או במשחקים ? או שניהם ביחד? מישהו יכול להסביר לי טיפה ולפרט קצת?
-
- 5 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אפשר בבקשה המלצה על כרטיס מסך עד 1000 ש"ח שיהיה הכי טוב למשחקים, המפרט של המחשב החדש שאני קונה לו את הכרטיס: מעבד Intel Core i5-750 tray לוח אם Intel BLKDP55WB Whitesburg ספק כח FSP 500-80GHN 500W המסך הוא "22 והוא עובד כרגע ברזולוציה של 1440X900, המסך בעל רוזלוציה מקסימלית של 1680X1050.
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך טוב יותר? ATI X1950XT או NVIDIA 9500GT 512MB DDR3 מבחינת ביצועים כמובן.. תודה !
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום, עכשיו סיימתי לפרמט את המחשב ואני מתלבט איזה דרייבר להתקין לכרטיס מסך (Radeon 9700 Pro), בפעם האחרונה שהתקנתי אחרי פורמט דרייברים לא מקוריים היו לי כול מיני בעיות ולפעמים הדרייבר בכלל לא הותקן עכשיו אני מתלבט מה לעשות עד כמה שזה נשמע אידיוטי, עם להתקין דרייבר מקורי אחרון (שעשה לי בעיות בפעם האחרונה ,הכוונה היא ל5.10) או בכל זאת להתקין דרייבר צד שלישי (DNA , NGO, Omega , Xtreme G, DHzer0point) חיפשתי איזו השוואה ביניהם אבל לא מצאתי שום דבר לפחות לא של הדרייברים האחרונים ואני ממש מבולבל ולא יודע איזה מהם להתקין ואיזו גרסא, אז חשבתי לפנות אליכם אם יש לכם איזו שהיא המלצה בעיקר לאנשים עם כרטיסים מהסדרה שלי (R300) שיוכלו אולי לתת לי כיוון, בכל מקרה, כל דבר יעזור, תודה מראש…
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
היי יש לי כרטיס עריכת ווידיאו והייתי רוצה לדעת עם איזה תוכנה אני יוכל להשתמש בוא והעם אפשר לחבר אליו ממיר ולהקליט סרטים למחשב. ???
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
6800 או 6600GT במה אחד מהם יותר טוב מהשני? גם ל6800 יש ddr3? כמו ל6600GT
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-