עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by guyohana,

שלום! אני רוצה לקנות כרטיס מסך למחשב שלי המחשב שלי נקנה לא מזמן והכרטיס מסך הנוכחי גרוע לא מעלה שום משחק גבוהה , אני רוצה לקנות כרטיס מסך שיוכל להעלות לי משחקים גבוהים כמו crysis warhead,far cry2,call of duty ועוד משחקים אחרים. תקציב:500 ש"ח תודה.

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  2. Started by sap2221,

הורדתי אותו זה שוקל 354 , אני פותח אותו וזה לא מתקין לי ,זה לא פותח אותו בכלל, יש לי וינדוס XP PRO , מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  3. Started by or0126,

למי יש ביצועים יותר טובים? מי יותר קר\שקט ולמי יש את יכולת אוברקלוקינג יותר טוב?

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  4. Started by maazg,

היום ראיתי כתבה ש- AMD מוציאים לשוק את הגרסה החדשה של המעבדים של 28 ננו (ואני לא יודע אם זה CPU או GPU) השאלה האם ישנו שיפור משמעותי בביצועים במעבדים? והאם יהיה הבדל במחיר? והשאלה היותר חשובה הם הודיעו שהמוצר יצא ב 6.12 , אז מתי "באמת" יגיע לחנויות ומתי אחרי זה בישראל? אני שואל את השאלות האלה כי אני מת לקנות מחשב למשחקים אבל האם כדאי לחכות עוד חודש וחצי - או שזה בעצם חצי שנה או יותר? תודה

5. Started by zuzu89,

היי, קראתי פה בפורום והבנתי שממליצים על המסך : Samsung 793MB עכשיו יש לי כמה שאלות : 1. האם יש הבדל ניקר בין Samsung 793MB וSamsung 793Df ? 2. האם המסך הזה טוב למשחקים ? תודה .

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  6. Started by shimi 1,

היי לכולם שאלה קטנה לי אליכם: מה אתם אומרים על הכרטיס מסך הזה - GTX260 בגרסא הזו: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל כרטיס מסך: Forsa GTX260 896 MB GDDR3 HDMI DUAL DVI 216 Stream Processors! 55N I - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪423 סה"כ: ₪423 מתחרים בכל הצעה ומפרט בפורומים! המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים. תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 415 ₪ http://tms.co.il/preview/spec/fgytj74e מחיר קצת זול לכרטיס מסך כזה.. לא כך?

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  7. Started by nondos,

שלום, המפרט שלי הוא: מעבד Q6600 ללא אוברקלוק 2GB זכרון של OCZ וכרטיס מסך 8800GT ללא אוברקלוק לאחרונה הרגשתי האטה מסויימת במשחקים והחלטתי לפרמט את המחשב, לאחר פרמוט והתקנה מחדש של ויסטה עדיין האטיות מורגשת החלטתי להריץ 3DMark06 וקיבלתי ציון של 5382 נראה לי ציון נמוך למערכת שלי. התקנתי את הדריברים האחרונים של Nvidia ו9 DirectX אחרון מהאתר של מיקורסופט אני חושש שיש לי בעיה בכרטיס מסך כי חוויתי לאחרונה קצת מסכים כחולים, מה דעתכם? יש איזה שהיא דרך לבדוק את זה לפני שאני פונה לחנות לממש אחריות? הטמפרטורות של הכרטיס מסך הם 65 מעלות במנוחה ו 80 במאמץ של המעבד 38 במנוחה תודה מצורפת תמונה עם כל הנתונים [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  8. Started by Mope,

בזמן האחרון אנשים נפטרים מה CRT שלהם .. מסכים שגם היום מוכרים אותם ב3-4 אלף ש"ח חדשים, נמכרים במחירים זולים יד שניה אחד המסכים שתפס את העין שלי הוא HP p1230 Diamondtron NF Aperture Grille CRT 2048 x 1536 @ 85 Hz Display, Maximum Pixel Rate 420 MHz !!!!! נתונים מרשימים מאוד .. מה אתם חושבים ? אני כרגע משתמש ב LG F900P ומרוצה ממנו אבל אני רוצה מסך שני .

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  9. Started by MisterL,

שלום, היה לי כרטיס מסך FX5700LE 256MB של Gigabyte הביאו לי כרטיס מסך אחר, Radeon 9700PRO 128MB 256BIT, שלפי כל הנתונים, ולפי מה שאמרו לי פה, הוא בהרבה יותר טוב מה- FX5700LE 256MB 128BIT עכשיו, התקנתי בזמנו (שעוד היה לי את הFX5700LE) את המשחקים: Bet On Soldier Demo Starship Troopers Demo Serious Sam II ועוד כל מיני משחקים... הייתי משחק על רזולוצייה של 1024x768 הכל על high חוץ מ-Shadows שהם היו על Low או Medium תלוי במשחק.. אחרי שהתקנתי את הכרטיס החדש (9700Pro) הייתה ירידה משמעותית בביצועים, התקנתי את הדרייברים הכי חדשים, אבל היו לי איתם בעיות במשחקים כמו NFS:MW וכו'...זה היה נתקע לפעמים על הגדרות מינימום גם, אבל אחרי שהתקנתי את הגרסא 5.1 זה הסתדר.. עכשיו שאני מנסה לשחק ב…

• 7 תגובות
    • 651 צפיות
  10. Started by asilic,

עדכנתי את הדרייבירים ואני צריך את ההגדרות לביצועים אופטימליים לRADEON 8500 BBA תודה מראש,

11. Started by liornet,

הראשון http://tms.co.il/product_info.php?cPath=50_376&products_id=3481 ה קליבר המפורסם של ספארקל. השני http://tms.co.il/product_info.php?cPath=50_376&products_id=3452 bfg oc2 והשלישי EVGA 320MB OC 8800GTS מי הכי כדאי מבחינת הבאנדל,כוח,מחיר? ואפשר לינק לחנות אמינה שיש לה EVGA? ליאור.

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  12. Started by boten,

מצטער, אבל השאלה "נבלעה" בפוסט הקודם ללא תגובה :s05: אז הנה היא שוב - מקווה שתענו אז אני כנראה אקנה 19" LCD עכשיו השאלות: 1. יש לי פנטיום 4 מלפני 3 שנים - אותו אני לא הולך להחליף 2. אני עובד עם WIN98 - אני לא הולך להתקין XP 3. כרטיס המסך הוא ATI RADEON VE "עתיק" (עם יציאת DVI שכמובן לא נוסתה מעולם) 4. מסך 17" LG FLATRON 5. המחשב משמש לגלישה, תכנות, כתיבת מסמכים, עריכת תמונות, עריכת וידאו (לא משחקים עתירי גרפיקה ופעולה) א. איזה מסך טוב מומלץ - אני מוכן להשקיע קצת יותר (עד 2500) כדי לקבל איכות טובה? ומה ההבדל בין סמסונג 930B ו- 913B? ב. האם אצטרך להחליף כרטיס מסך? אם כן אז מה יתאים בטווח של 300-500 ש"ח ונתמך ב-WIN98? (זכרו לא כרטיס לגיימרים) ג. האם הקונפיגורציה שלי "תסחוב…

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  13. Started by Oprapc,

כמו שתראו במפרט שלי מימין תוכלו לראות שיש לי Sapphire Radeon 9600XT 128MB. הציעו לי ולכרטיסי Sapphire אחרים את ה-OC המושלם לכל כרטיס של Sapphire: מה המקסימום OC שהצלחתם להגיע בכרטיס ושיהיה יציב וללא לכלוכים, האם השתמשתם בקירור המקור או הוספתם מאוורר או היטסינקים וכו', האם מומלץ להשתמש לדעתכם ב-OC שלכם לאורך זמן וכל דבר אחר שתחשבו עליו. תודה מראש חברה! 8)

14. Started by yoahe,

מה ההבדלים בין שני הכרטיסים ומה יותר טוב?

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  15. Started by gilad267,

:kopfpatsch:

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  16. Started by Bar1234,

הכרטיס מסך שלי הוא: SAPPHIRE X800GTO2 256MB PCI-EXPRESS RETAIL ואני פותח לו צינורות עיבוד ועושה לו OC מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  17. Started by KvodHagab,

חשבתי על TI 4200 אבל אני רוצה לשמוע עוד הצעות (וגם מקומות שאנ ייכול להזמין מהם - בפרטי כמובן) התקציב הוא 800 שקל AGP כמובן תודה לכל העוזרים! (אפשר לחרוג אבל לא יותר מדיי.. 50 שקל +- ככה)

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  18. Started by kinggil,

שלום אני מעוניין לקנות כרטיס טלביזיה, וראיתי את זה :http://www.sunsway.com.hk/ תגידו לי איך זה בבקשה, ואני חדש בתחום. תודה-גיל.

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  19. שלום אני גם חדש פה, יש לי GEFORCE 4 64 והורדתי את הדרייורים החדשים של NVIDIA (66.93) הבעייה היא במשחק FIFA 2005 המסך מרצד, ניסיתי כבר להעלות את מהירות הריצוד ולהוריד, ניסיתי להתקין מחדש את המשחק, ניסיתי להסיר את כל הדרייברים למחוק את התיקייה ולהתקין. עזרה? דנור, שלא רוצה דרייברים ישנים.

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  20. Started by suspect,

יש לי ספק corsair ‎550vx ‎‏ והזמנתי hd4870 הבנתי שיש לו 2 חיבורים של 6 פינים ובספק יש לי רק חיבור 1יעודי של pci e ‎‏ ועוד אחד רגיל של 6 מה אני עושה?

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  21. נכון לעכשיו קיבלתי מחנות המחשבים המלצה על CONNECT3D Radeon HD3850 256MB DDR3 PCIe2.0 שקצת יקר לי מדי וקצת עולה על הדרישות לדעתי. אני כן מתכוון להשתמש בPS CS2 וכן אריץ ויסטה. אבל יש כרטיסים שיכולים לתת לי מענה טוב ב600 שקלים ואפילו פחות, לא? אלו הכרטיסים הנוספים שאותם אני שוקל: nVIDIA GeForce 7300GS 512MB Pine XFX nVIDIA GeForce 8600GT Extreme 256MB PCIe Leadtek Radeon X1300PRO 512MB PCIe Palit Radeon X1550 Super 512MB PCIe Palit תודה מראש על כל עצה!

• 12 תגובות
    • 651 צפיות
  22. פורסם המוד לפתיחת הכרטיס X800GT02 מבית Sapphire! המוד מגיע בממשק ISO וצורבים אותו על דיסק ומכניסים את הדיסק לפני עליית הווינדוס. מחכים ועולה לכם ממשק DOS מזעזע בעיצובו,תלחצו על האפשרות הראשונה (1) והכרטיס שלכם פתוח.תהנו! https://netfiles.uiuc.edu/fmohamed/shared/X800GTO2MoD.iso תודה רבה לlocutus12 מפורום anandtech שעשה את המוד. חבר'ה,מומלץ לשים בסטיקי ובמעודפים!

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  23. Started by BoRiS.K,

יש לי בעייה יש לי מסך די חדש (חצי שנה) של LG לפני כמה דקות דיברתי עם חברים בICQ ופתאום המסך שלי שינה צבעים... מה הבעייה??

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  24. Started by PHOENIX18,

היי יש לי קצת ארטיפקטים במשחקים עם ה9600GT שלי(גירסת OC של CLUB3D) מופיעים לי בעיקר בGTA IV לא בדקתי טמפרטורה שלו בעת המשחק אבל במנוחה הוא עומד על 38-40 אני מאמין שבמאמץ זה יהיה בערך 60 או אולי פי 2 בגלל שיש לו קירור מאוד לא רציני,ממש מאוורר קטנצ'יק אני מניח שמפה נובעת לי הבעיה אני מחפש אולי למכור אותו ולקנות משהו חדש יותר מבית ATI מסדרת 4000(אולי את ה4890)

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  25. Started by hd500,

וכמה הוא עולה? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 651 צפיות

דיונים חדשים בפורומים