כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,974 דיונים בפורום זה
-
שלום האם יש הבדל עצום בין כרטיסי מסך הנ"ל: GEFORCE 220GT 1GB ATI 5450 1GB מה יותר עדיף?תודה
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
מפרט מערכת: AMD Duron 892MHz 256MB SD-Ram לוח אם K7 SEM C3 כרטיס מסך שמצוין למעלה הבעיה שלי היא שכל פעם שאני מפעיל משחק שמשתמש בתלת מימד המחשב נתקע לאחר דקה בערך (המחשב לא מגיב והצליל האחרון ברמקולים נשמע שוב ושוב ושוב...) והדרך היחידה לצאת מזה היא לאתחל את המחשב. בהזדמנויות מסוימות המחשב איתחל את עצמו והוציא דיווח שגיאה על הדרייבר של הכרטיס מסך. ניסיתי דרייברים של ASUS ו NVIDIA ללא הועיל. הדרייבר הנוכחי שלי הוא של NVIDIA V56.72 אותו הורדתי מאתר החברה. מישהו יודע איך לפתור את הבעיה ו/או להמליץ לי על כרטיס מסך טוב יותר בסביבות ה500ש"ח שיתאים לAGPx4? תודה מראש! נ"ב יש לי כרטיס מסך מובנה על הלוח של SiS (הוא כרגע מבוטל, …
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-
-
יש קובץ מצורף וכמו שאפשר לראות על כול האיקונים יש קווים כאלה מה יכולה להיות הבעיה תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
מה יותר טוב?? Gigabyte ATI RADEON 2600XT 256 mb GDDR4 HDMI support PCI-E Retail http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=19381&catid= Sapphire ATI Radeon X1950PRO 256MB PCIe http://skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=8&Cat2ID=0&pid=NCX1950PRO-256
-
- 4 תגובות
- 534 צפיות
-
-
?they out already? and when they will be at israel
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לוח אם: ep45 ds4 של ג'יגהבייט, 4gb ראם. בזמנו רציתי לקנות hd4870 של חברת ATI. מה מומלץ לי כיום? מחשב בעל ביצועים טובים לצורכי עבודה וגרפיקה למשחקים. אשמח אם תמליצו לי על כרטיס מתאים ואולי גם איפה לקנות(אם א"א פה אז בהודעה פרטית) תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אם יש חנויות מומלצות לרכוש מהם? אני גר מירושלים אז אם יש בירושלים זה עדיף... חשוב שמאחורי האחריות יהיה מישהו שאפשר לסמוך עליו, לא כמו ששמעתי על אייבורי ו-KSP (לא יודע אם השתנה משהו מלפני כמה שנים) מאיזה חברה שמייצרת את הכרטיס כדאי לקנות? האם את הדגם עם ה-OC? האם ההבדל בין 2G ל-4G זיכרון, משמעותי לביצועים? תודה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה קניתי מחשב חדש: E6600 P5b DELUXE 500 WT +קניתי בחו"ל evga 7950GX2 1 giga ram עכשיו שחיברו לי הכל בחונת ואני חזרתי הביתה אני מתקין את הדרייברים הכי חדשים מהאתר של EVGA ושמתי לב שהביצועים למחשב שלי אינם מתאימים...וכי ה FPS שלי נמוך מהצפוי...היום כאשר נכנסתי ללוח הבקרה של הכרטיס מסך שמתי לב שכתוב שיש לי רק 512 MB...כאילו רק חצי מהכרטיס מסך פועל...הנה תמונה http://img473.imageshack.us/my.php?image=untitledci1.jpg
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב שמיועד רק לצורכי עבודה, אני רוצה להריץ עליו את תוכנת "solidworks" ?((במקרה ומישהו מכיר), תוכנה לתכנון עצמים בתלת מימד על קצה המזלג) לשם מטלה זו אני צריך לשפר את כרטיס המסך, כרגע voodoo 3 3500.( מגמגם לחלוטין כאשר אני מנסה להריץ אותה ) חשבתי בכיוון של GeForce MX440 64MB אולם אני רוצה לדעת אם זו הבחירה הנכונה ביותר, כיוון שאני רוצה כרטיס שיספיק בדיוק למטלה ולא יותר אף במעט. כמו כן הקצבתי לשם כך 200 ש"ח, אחרי הכל מדובר בכרטיסים ישנים. אם תוכלו לומר לי איזה כרטיס יהיה מספק (אך ורק לשם מטלה זו), ואיפה ניתן להשיג כרטיס כזה במחיר המקסימלי שצויין אודה לכם מקרב לב תודה מראש גיא
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אני רוצה מחשב שהיה כמה שיותר טוב להרץ משחקים והכרטיס מסך זה Sapphire Radeon X1950Pro 256Mb HDMI DualDVI Retail SX195P256H ¤965 1 וצריך להתחשב שזה עם מעבד Athlon 64Bit AM2 4000 DualCore Box AM240DCB ¤418 1 אפשר לימצוא כרטיס מסך יותר טוב למשחקים ותופסת 60-70 שקל ?
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
הטקטורה במשחק נהיית מטוטשת כזאת בתפריט ואפילו קצת במשחק ? באגים במשחק ? גם כדי לשנות כל הזמן צריך לצאת להכינס מעצבןןןן שיצאו פאץ תיקון :-\ אבל עזבו את זה אני שם על בנוני הטקטורה של הכתב חדה ביותר אני שם על גובה הכל משתבש בכתב נהיה מטושטש .
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
כל הנתונים בכללם מועדי ההשקה, המחיר, והביצועים המצופים - בפנים:
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כ. מסך ישן יחסית, GF 6600 (לא GT, כן?). הזמנתי היום GF 8600GT, וכשהתייעצתי עם חבר שמבין בתחום הוא התעקש שלא ארגיש הבדל, כי הביצועים אותם הביצועים, ומה ששונה זה ה-DDR3 והתמיכה ב-DX 10 ולא יותר מזה. זה באמת ככה? משהו כאן לא מסתדר לי האמת... לכן אני שואל כדי ליהיות בטוח. תודה לעונים...
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לכולם יש לי כרטיס 6800GT ומחוברים עליו 2 מסכי LCD ברזולוצית של 1280*1024. כאשר אני משחק במשחקים באחד מהמסכים (והשני סתם דולק) נראה לי שאני מקבל FPS נמוך. האם בגלל ששני המסכים מחוברים אני מוריד בכוחו של הכרטיס ביציאה בה אני משחק ? ושאלתי השניה, באיזה מסך טוב יותר לשחק מבחינת FPS , בזה שמחובר DVI או בשני האנלוגי? תודה.
-
- 7 תגובות
- 735 צפיות
-
-
קצת לפני ההכרזה הרשמית הצפויה, אנחנו מקבלים אימות לכך שרוב כרטיסי הביניים החדשים מבית NVIDIA יהיו חסכוניים במיוחד ולא יזדקקו להספק של יותר מ-75 וואט בכדי לפעול לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלןןןןןןןןןןןןן, מכיוון שאני מתכנן קנייה של מחשב חדש רציתי לדעת מה שווה הנוכחי [להעביר לחברה....] היא צריכה אותו בשביל גרפיקה בעיקר [לומדת עיצוב גרפי] קיבלתי הצעת מחיר בשבילה [במסגרת התקציב שהיא רצתה - 3000] של מחשב שדיי דומה למחשב שלי.... רציתי לדעת בעצם האם הכרטיס מסך שלי - GeForce 5700FX מתאים לשימוש עם תוכנות גרפיקה.... [המחשב עצמו הוא פנטיום 4 3 ג'יגה....] ובמידה וצריך לשדרג אשמח להצעות.... תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 865 צפיות
-
-
ניסיתי בביוס אבל זה פשוט לא עזור אני מעביר אותו ל8 והוא ישר חוזר ל אוטו זה כרטיס AGP X8 של RADEON 9550 128MB 64BIT של גיגבייט ולוח של גיגבייט K8NSC הכל במחשב מעודקן דריברים ביוס הכל מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום ובוקר טוב אני שוקד על מפרט למחשב הבא שלי , שבעיקר יהיה מחשב לgaming ועוד דברים "קטנים" כמו אופיס וסרטים קראתי לא מעט השוואות וראיתי שהGTX 580 הרבה יותר טוב מה HD6970, אבל הוא גם יותר יקר ב700 ש"ח בממוצע , השאלה היא האם שווה להשקיע בו (המטרה היא להריץ משחקים כמו rage,skyrim,nba2k12 בהגדרות הכי גבוהות ) , כאשר מבחינת מעבד כנראה שזה יהיה I5 . תודה רבה לכל המגיבים , שהיה אחלה של בוקר
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
AMD הורידה מחירים לארבעה כרטיסי מסך מתוצרתה (ATI) השבוע. הכרטיסים שמחיריהם ירדו: X1950XTX X1950 CrossFire Edition ATI Radeon 9550 TV Wonder 200 PCI שני כרטיסי המסך הראשונים ירדו בכ-20$ ומעתה יתומחרו ב-429$. ATI Radeon 9550,יעלה מעתה 79$. ואחרון חביב,TV Wonder 200 PCI,יעלה מעתה 49$. כרטיסי מסך אחרים תוצרת ATI ששוחררו לא מזמן,כמו ה-1950Pro האהוב עלינו,ישארו במחירם הנוכחי. http://dailytech.com/article.aspx?newsid=5279
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Field Value North Bridge Properties North Bridge VIA VT82C693A Apollo Pro133 Memory Timings CAS Latency (CL) 3T RAS To CAS Delay (tRCD) 3T RAS Precharge (tRP) 3T RAS Active Time (tRAS) 5T Memory Slots DRAM Slot #1 256 MB (SDRAM) DRAM Slot #2 256 MB (SDRAM) AGP Controller AGP Version 1.00 AGP Status Enabled AGP Device ATI Radeon 9250 (RV280) AGP Aperture Size 128 MB Supported AGP Speeds 1x, 2x Current AGP Speed 2x Fast-Write Not Supported Side Band Addressing Supported, Enabled העתקתי את השורה מאוורסט ורשום לי לAGP Version 1.00 וראיתי אצל כל מחשב כמעט שצלו הגירסה 2.00 האם אני יכול לעדכן את הגירסה? אם כן איך אני עושה את זה?
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לרכוש מסך חדש עד סכום של 3000 שקל. אני מחפש מסך 19crt או 17lcd איכותים שאני יוכל להשתמש ברזולוציות כמו 1600 על 1200. תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 889 צפיות
-
-
-
PCIE.2?
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים למחשב עם מעבד i5-4430, פעם אחת בתקציב עד 1000 ש"ח ופעם שנייה בתקציב בין 1000 לבין 2000 ש"ח? זיכרון 8GB. בלי Over clocking. ואיזה משחקים הוא יוכל להריץ ובאיזה איכות? רזולוציה 1920x1080 או 1680x1050. תודה רבה..
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
היי. בקורב אני משדרג את המחשב שלי ואני קונה כרטיס מסך 4850HD 1GB, ומעבד E7200. רציתי לדעת מה שווה לי יותר: 4850 או 9800GTX? תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-