כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעת אם מסך LCD עם זמן תגובה 4 MS טוב יותר ממסך שזמן תגובתו הוא 17MS מה יותר טוב כשה- MS גבוה יותר או נמוך יותר ? אמרו לי אישית ככל שהוא נמוך יותר כך טוב יותר אבל אני רואה שהמחירים שונים בשוק וזה לא משקף את הדברים על פי המ שאמרו לי. אגב בבחירת מסך דק איזה עוד דברים צריך לדעת אם אני דיי גיימר אשמח לקבל תגובות.. תודה !
-
- 36 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
סוף סוף קיבלתי את הכרטיס מסך החדש שלי ה 6600GT הדרייברים שבאו איתו עשו קצת בעיות...אז התקנתי את החדשים.... משום מה הם בעברית - למות שכל המחשב והווינודס באנגלית אבל ניחה.. קראתי בפורום על הפילטרים AA AF... אבל אני לא מוצא את ההגדות שלהם או איזשהו דבר אל השימוש בהם ב control panel של nvidia איפה אני מוצא אותם, ואיך אני מפעיל אותם?
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
בס"ד חיברתי היום את המחשב הנייד שלי לטלויזיה עם כרטיס של intel ומשום מה הכל מתחבר מצויין חוץ מהצבע... מה עושים? המחשב מחובר מצד אחד לנייד עם יציאות s-video ו audio ומהצד השני לטלויזיה עם scart -21 פינים. מה עושים? רעיונות?
-
- 5 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות עם המחשב החדש את הרדאון 800 ולא הבנתי מה ההבדלים בניהם ומה יותר חזק
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
טוב סוף סוף קניתי בשעה טובה את ה710T לאחר התלבטויות קשות. אני מאוד מרוצה ממנו, ציפיתי שהתמונה במשחקים כשהרזולוציה היא 1024*768 תהיה מרוחה אבל לא, התמונה ממש טובה קניתי בטרקלין חשמל, ב2000, אני מעדיף לקנות מחנות גדולה ולא מהאינטרנט. הם היו איתי מאוד נדיבים ואמרו לי שאם אני מוצא פיקסל שרוף במסך שאני אבוא והם יחליפו לי. למזלי אני חושב שאין שום פיקסלים שרופים. ולשאלה: במסך יש כפתור Source, שבוחר אם לפעול דרך הDVI או דרך הD-Sub. חיברתי את המסך דרך שני החיבורים ושאני לוחץ על Source או אמור להחליף בין הDVI לD-Sub ולהפך. "הבעיה" היא שהוא בוחר ישר את הDVI [מחליף לAnalog וחוזר לDVI] , זה בסדר? אם אני רוצה לראות את האנלוגי אני צריך לנתק את הDVI? חבל שזה לא פועל כמו שחשבתי.
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אשמח אם תגידו מה אתה חושבים על המסך . http://www.nu-global.com/1_english/3_products/01_ide.php?pID=17 הנה ביקורות על המסך: http://www.pcplus.co.il/labs/product.php?pid=8 http://www.computerbuyer.co.uk/buyer/custompc-reviews/60784/nu-ql711v.html נבחר גם ב- PC-MAGAZINE נובמבר 2004 כאחד המסכים הטובים ביותר, ציון +9 אשמח אם תגידו לי מה אתם חושבים עליו כי אני כבר סגור על לקנות אותו.
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
ביום שלישי אני סוף סוף קונה LCD. אני מתלבט בין שני המסכים האלו. אני ראיתי עד היום רק את הLG L1730S ואת ה710N, כלומר את הדגמים המקבילים האנלוגים. מקומות שמציגים את הB של LG ואת הT של סמסונג לא ראיתי ... יש מקום שניתן לראות אותם ביחד או שזה בלתי אפשרי? האם אפשר להסתמך על התמונה שמציגים האנלוגים וכך לבחור את המסך? עוד שאלה, כדאי לחכות שהLG L1750HQ יגיע לחנויות או שלא יהיה הבדל גדול בינו לבין הL1730? האמת אין לי כח לחכות אבל אם זה שווה את זה אז .. המקום היחידי שמוכרים אותו זה פה ב1882, http://www.aluf.co.il/view_prod_en.asp?id=2137428375 אבל אני לא יודע לגבי אמינות החנות וגם זה לא קרוב לי לבית [באר שבע] כל תגובה תתקבל לברכה, תודה
-
- 8 תגובות
- 762 צפיות
-
-
מה המסך איכותי 17 אינץ' 8ms בטווח מחירים עד 2000 ש"ח? ומה ההבדל בין פאנל - NTfilm ל-PVA והאם צריך לבדוק את זה כאשר קונים מסך דק ? לי הציעו מסך דק 17 אינץ' של liteon במהירות 8ms בחיר 1550. האם הוא איכותי? כי אני לא שמעתי על המסכים של Liteon ... אשמח אם תוכלו לענות לכל שאלותי. תודה.
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
אני צריך מסך LCD טוב שרמת הקרינה שלו נמוכה ושכמה שפחות פוגע בעיניים בשביל אבא שלי 10X
-
- 11 תגובות
- 937 צפיות
-
-
המסך שלי מחליף גוונים לפעמים נגיד על רקע לבן אפשר לראות שזה כזה נהייה פתאום וניל כזה...חוזר ללבן, שוב פעם...מעצבן.... יש מצב שזה לא בגלל איזה בעיה במסך אלא בגלל שחסרים שני פינים בכבל שמחבר בין הכטיס מסך למסך? (בבקצב שמתחבר לכרטיס מסך)
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בקיצור איך אני עושה את זה הורדתי ה ati את הדריורים והכול
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הכרטיס הזה GeForce FX 6800 GT prolink המלצות על כרטיס אחר חוות דעות יעזרו מאוד תודה
-
- 5 תגובות
- 583 צפיות
-
-
-
שלום מה דעתכם על מסך LCD מסוג NEC דגם 72VM? מחירו 1400 ש"ח עם 3 שנים אחריות של היבואן? תודה.
-
- 2 תגובות
- 490 צפיות
-
-
שלום לכולם, רעיון מסויים עלה במוחי.. נגיד ואני מביא מסך LCD שמתאים למחשב, יש אפשרות לחבר אליו את ההמיר של YES? זאת אומרת שאני יוכל לראות בו גם טלוויזיה(באותו מסך)? כמו כן גם DVD? אולי עם כרטיס טלוויזיה? או אולי יש דרך אחרת? בבקשה ממכם זאת שאלה רצינית, לכן רק מי שיודע באמת שיענה לי ולא אנשים שיגידו לי שזה דימיוני.., בגלל זה אני שואל תודה קובי. עריכה: מצאתי את זה http://www.leadtek.com/multimedia/winfast_tvusb2_deluxe_1.html זה מתאים לא?
-
- 10 תגובות
- 911 צפיות
-
-
כן, חברים יקרים, ניתן להשיג בארץ את ה2005FPW (שהינו 20 אינץ', widescreen, זמן תגובה 16msec) ואת ה2405FPW (כנ"ל, רק 24"). המסכים נמכרים בחו"ל ב500$ ו1000$ (בהתאמה), בארץ הצלחתי להניח את ידי על ה20 אינץ' ב750 דולר. זה נמוך, נמוך מאוד. יש עוד שניים כאלו במקום ממנו קניתי. במחיר של מסך 19", אתם מקבלים מסך פנומנלי באמת. לגבי ה24", הם מוכנים לייבא אבל צריך חמישה אנשים. לא מסרו לי מחיר. אם, במקרה, יש כאן עוד ארבעה אנשים שרוצים את ה24... מדובר ב"Team" מחשבים, שימו לב שהם מוכרים רק לחברות ולא ללקוחות פרטיים. הזמנתי את ה20 היום. אני פשוט הוצאתי חשבונית על שם חברה, אבל שילמתי בכרטיס אשראי פרטי (עד שלושה תשלומים). יתכן שניתן למצוא את המסך יותר בזול, לא הצלחתי.. מה שכן, באו…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום תגידו זה הגיוני שאי אפשר להפעיל את הפילטרים במשחק הנ"ל? פשוט אין את האופציה הזו בהגדרות תודה
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
שלום, קניתי את ה- 6600GT של LEADTEK. השאלה שלי היא איזה דריברים להתקין? באתר שלהם יש גירסה המבוססת על 71.84 ובאתר של NVIDIA הגירסה היא 71.89. הגירסה של LEADTEK היא 30MB ושל NVIDIA היא 19MB. יש איזה תוספות בגירסה של LEADTEK? אם אני זוכר גירסה 84 גרמה להתחממות בחלק מהכרטיסים ו-NVIDIA הוציאו די מהר עידכון. מישהו יכול לעזור? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 490 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לשאול אותכם על איזה מסך LCD למשחקים בעיקר אך לא רק למשחקים, אתם ממליצים לי לקנות בגודל של 17 אינצ' ושמחירו לא יעלה על 2000 שקלים, למרות שאם אתם תמליצו לי על מסך ברמה הרבה יותר טובה מ2000 שקלים אני מוכן להשקיע. ובנוסף רציתי לשאול את דעתכם על המסך הזה: nu-QL-711V דף בית: http://www.nu-global.com/1_english/3_products/01_ide.php?pID=17 תודה לכולם על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום חברים האם ניתן לדעת אם הסלוט של ה AGP או X4 או X8 מבלי להשתמש בתוכנה כמו אוורסט (aida 32 למי שבמקרה לא מכיר את השם אוורסט) או שרק דרך תוכנה כזאת אפשר לדעת מה המהירות של ה AGP בתודה מראש ומקווה לתשובות מהירות כי הנושא דיי דחוף ארז
-
- 3 תגובות
- 490 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני כרטיסי מסך.... Gigabyte Geforce FX 6600 256MB DDR 128bit DVI TV-Out שעולה 857 לבין ה-6600GT אבל שמעתי שאת ה-gt יש רק בגירסאת 128 מבייט סיכרון והוא עולה גם יותר ורציתי לדעת אם הזיכון משנה כי אני מעדיף 256 מבייט והאם ה-Gt הרבה יותר טוב... תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום רב איזה כרטיס מסך עדיף מבין השניים ולמה? asus geforce 5700le 256mb או gigabyte 6600gt 128mb תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 713 צפיות
-
-
היי שוב דגם LCD MAG : MS776 דגם חדש יחסית של מאג המסך מעולה איפשר להגיד שווה תמחיר שלו (ניראה לי) !! = 1800 ש"ח אני הזמנתי MS776 קיבלתי MS776K מסתבר אחר כך שיש עוד דגם בסדרה שזה MS776i מה שגרם לי להתבלבל הפעם לחלוטין אז בבקשה תנסו לעזור לי לעשות סדר בעניין מאוחר יותר הבנתי (תקנו אותי אם אני טועה ) שהדגם שמסתיים ב i יש לו יציאת DVI וזה שמסתיים ב K אין לו DVI הבנתי גם DVI זה דגיטלי השאלה שלי מה ההבדל והשוני מבחינה טכנית וביצועים של המסך זה עם DVI וזה שבלי ? במה זה מתבטא ומה המשמעות ? האם DVI זה דגיטלי ושלי לא ?! ??? ובמה זה מתבטא ,שוב מה ההבדל,יש הבדל מבחינתי בתור משתמש ,צרכן תמים שלא ממש מתמצא במסכים?!! תודה לכם מראש
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
Gaming video cards X850XTPE X800XTPE GeForce 6800 U X850XT (really more tied with GF6800U) GeForce BFG 6800GT OC Radeon X800 XT GeForce 6800 GT X800XL (better value than GF6800GT though) Radeon X800 PRO (whomever put this behind the GF6800 doesn't know their cards) X800/R430-12P (still not enough tests to determine it's place) GF6800 GF6600GT X700Pro (X700XT MIA, but there are a bunch of X700Pro+ out there which would equal GF6600GT) X800SE Can be better and worse than the GF6600GT and X700Pro but sucks because usually far FAR more expensinve. And anyways SE = Sucky Edition. Radeon 9800 XT GF6800LE X700 Radeon 9800 PRO 256( personally I prefer the R9800P-128 over this car…
-
- 6 תגובות
- 993 צפיות
-
-
הזמנתי היום את המסך ב-3200 בערך אבל אני יכול בטל עד יום ראשון אם אני מתחרט יש מסך 19 שמסוגל לעמוד מולו שעלול לשנות את דעתי? לאתר הייצרן חובה DVI!
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-