עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. ברגע שהתקנתי את הכרטיס, ישר שמתי לב שהצבעים על הדסקטופ קצת בהירים מדי, או יותר נכון יש מן חוסר פרופורציה קלה בין הלבן לבין השאר...בכל אופן הנחתי שזה בראש שלי או שאולי פשוט יש הבדלים קלים בין הכרטיסים....... המשחק הראשון שהפעלתי זה אנ בי איי 2004(אני יודע שאתם צוחקים.. ;D) ואז כבר חוזקה אצלי ההרגשה שמשהו עם הצבעים לא בסדר, הלבן שבמשחק, למשל הסל, נראה לבן בצורה חסרת פרופורציות, ממש זוהר..... אוקי עזבתי את זה והפעלתי פאר קריי. אז בא עלי השוק הגדול: חוף הים שחור במקום צהוב :o הקירות נראים זוהרים כאילו הגברתי את הBRIGHTNESS לאיזה 300 אחוז(כל ההגדות בסדר, בדקתי הכל). נתקלתי בנוסף בעוד שלוש תופעות מוזרות, כשאחת מהן(אולי היא דווקא תקינה) שהמאוורר של הכרטיס פועל על מקסימום כש…

• 6 תגובות
    • 652 צפיות
  2. Started by Belgid,

שלום, אני צריך כרטיס מסך במחיר של עד 250 ש"ח כדי להחזיר לחיים מחשב בן 6 שנים, הכרטיס הישן שהיה עליו הוא radeon 4550 או משהו בכיוון הזה. אם אפשר תבחרו מ-TMS מכיוון שאני אקנה משם. תודה.

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  3. Started by turbo_G,

לא מזמן קניתי את ה-radeon 9600pro 256 וגם חבר שלי קנה אותו במקביל,לשתינו הייתה בעיה שהכרטיס היה מפסיק להגיב במשחקים והיה מתחיל את עצמו מחדש חבר שלי תיקן את הבעייה על ידי כך שכיבה בביוס אפשרות של בחירת מהירות ה agp אבל אצלי בביוס לא מצאתי אפשרות כזו. מישהו יכול לעזור לי עם הבעיה הזו תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  4. טוב אז קניתי כבל וחיברתי היצלחתי להפעיל ואני רואה בטלוויזיה את מה שאני עושה במחשב עכשיו הבעיה היא שהמסך בטלוויזיה כזה הולך לצד ולמעלה ואני לא רואה חצי מסך ולא היצלחתי לשנות את זה והבעיה השניה היא שאני לא יכול לראות סרטים.. ניסיתי להפעיל סרט וזה לא מראה לי אותו בטלוויזיה אם אפשר פתרונות לשני הבעיות האלה אני יודע מאוד יש לי 9600פרו של ספייר כבל של 10 מטר טלוויזיה של סוני טריניטרון

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  5. כפי שאפשר לראות בצד, כן המערכת ההפעלה שלי היא וינדוס 98.... בגלל שהמחשב שאני משתמש בו הוא: פנטיום 2 400 מגה הרץ. 128ראם gforce 2 mx 400 32 mb כמה לדעתם בשביל הצחוק התוצאה שהייתה יוצאת לי ב3dmark ? יש את ה200 נקודות :]?

6. קניתי חיבור (קבלתי עם הכרטיס מסך רק שהייתי צריך משהו מסוים.) עכשיו נשאר לי עוד 3 חיבורים עם צבעים צהוב,לבן ואדום.... ואני חושב שאני צריך לקנות עוד חיבור שמעביר את הצבעים הכוונה היא שבקצה האחד יהיה חיבור שמתחבר למחשב. USB או משהו. ובקצה השני פיצול של שלוש חיבורים אבל הבעיה היא שאני לא יודע היכן להשיג כזה דבר או אם קיים כזה דבר. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  7. Started by zohare62,

קניתי כרטיס מסך גי פורס fx יש לי בעיה אני לא רואה בכבל s.vedio איך אני מגדיר במאפיני כרטיס מסך שאני יוכל לראות?(פנטיום 4 XP PRO ) בכבל פשוט של rca אני רואה אבל לא ברור במיוחד.

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  8. Started by Amital,

שלום יש לי מחשב נייח שהוא בסדר לפי דעתי אבל הכרטיס מסך ישן כי אותו לא החלפתי יש לי Raedon X550 256Mb ואני אל מרוצה אני יכול לשחק במשחקים אבל לא באיכות והנאה ברמה גבווה. המחשב שלי לא יכול להריץ Call Of Duty 4 ואת המשחק הזה למל אני מאוד רוצה. אתם יכולים להציע לי משהו טוב עד 700 שקל? ולא לחרוג מהתקציב כי 700 זה גבווה בשביליל יציאה Pci - E

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  9. Started by idan3072,

? ASUS V9520 VS 128MB זה או Leadtek ti4200 128ddr agp8x ? או שיש משהו טוב יותר עד760 ש"ח

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  10. Started by elad_jacoby,

כרטיסים כמו 7900GT \ X1800XT יתמכו בDX10 כאשר יצא, אני יודע שלא בכל הטכנולוגיות אבל השאלה אם יהיה אפשר להתקין עליהם את הdirectx.. תודה

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  11. Started by Fkl0ster,

האם ה959NF הוא המחליף שלו או שמא אותו מסך המיועד לשוק האסיאתי\אירופי כאשר ה900NF מיועד לשוק האמריקאי? 10X!

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  12. איזה כרטיס מסך יותר טוב בביצועים ואני מתכוון בכללי-אל תגידו לי זה טוב באפליקציה הזו וההוא באחר אני מתכוון בגדול מה יותר טוב ולא מבחינת הכסף. Gainward Geforce FX 5700LE /880 TV-Out/DVI 256MB DDR Video Card שעולה 724 או ATI Radeon 9600PRO 128MB TVOUT שעולה 700 ??? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 652 צפיות
  13. Started by ofir341,

ליפני כמה ימים קניתי 2 כרטיסי מסך של HD6950 חיברתי את שניהם בכבל CROSSFIRE אבל הבעיה היא שכשאני ניכנס למשחק לדוגמא GTA IV זה מוריד את ההגדרות על הכי נמוך וגם המשחק עובד יותר לאט מאשר כרטיס אחד מישהו בבקשה יכול לעזור לי בזה זה ממש מעצבן ולא מצאתי פיתרון.

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  14. AGP4 או 8. תודה.. (להרצת משחקים) רדאון או ג'יפורס.

15. Started by THE FOX,

http://www.crysis-online.com/?id=98 2 קבצי וידאו מהמשחק Crysisשפועל ב DX10. הגרפיקה אמורה להיות מדהימה.

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  16. Started by לוח שנה,

שלום, יש לי את ה3850 עם הקירור הסטנדרטי שלו והוא עושה יחסית רעש, אילו דרכים יש להשקיט אותו עד כמה שיותר? תודה.

17. אני נכנס לקונטרול פאנל חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי. לאן בדיוק אני אמור להגיע?

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  18. שלום לכולם אני מחפש כרטיס מסך של NVIDIA בלבד (אני עובד עם מערכת עריכה שלא תומכת ATI) שלא יעלה על 600 שקל ושיתן לי ביצועים טובים במשחקים למשל אני עובד עם מסך של סמסונג 22 אינץ' על רזולוציה מקסימלית של 1920 על 1200 -מקווה שלא טעיתי ב1200 ,יש משו שאפשר להמליץ עליו זה הספק שלי דרך אגב , , HEC TRT 400 תודה

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  19. האם לא תיהיה בעית התקנה של הכרטיס בגלל המאורר של chipset ללוח dfi lan party ultra d nf-4 או בעיה אחרת כתוצאה מחומרה שיש החומרה שלי היא amd 3200+ 939 מארז Sunbeam Transformer

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  20. http://www.tul.com.tw/Global/productlist.aspx?folderid=1&cat1=12&cat2=101&cat3=257 חושב לקנות אותו במחיר של 2500 ש"ח (דרך חבר שאבא שלו...), עם 3 שנים אחריות ועם : GPU RADEONTM X800 XT Memory 256 MB 256-bit GDDR3 SDRAM Core / Memory Speed 520/560 MHz GigaFLOPS 200 billion floating point operations/sec. Transform Rate 780 million vertices/sec. Memory Bandwidth 35.8 GB/sec. Pixel Pipelines 16 extreme parallel pixel pipelines Pixel Fill Rate 8.3 Gigapixels /sec. DirectX Support 9.0 OpenGL Support 2.0 RAMDACs 400 MHz DACs Output DVI-I / TV-Out / D-Sub/Video-In Operating systems : Microsoft® Windows® XP, Microsoft® Windows® 2000 Bus AGP …

• 6 תגובות
    • 652 צפיות
  21. Started by totah,

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  22. שלום לכולם, יש לי כרטיס מסךredeonX1950 pro יש לו בעיה או משהו הוא כל כמה דק' נתקע וקורס, הוא לא מעלה סרטים וגם כשהוא פותח משהו הוא מציג אותו עם קווים ירוקים ופיקסלים מוזרים. בדקנו דרייברים, עשינו עדכונים ובדיקה אולי משהו במערכת הפעלה לא עובד אבל נראה שזו בעית חומרה. המחשב די חדש כך שהכרטיס באחריות, התקשרתי לחברה שקניתי ממנה (SKYPC) והם מבקשים 180 ש"ח עבור משלוח והשבתה של המחשב ל-21 ימי עבודה!!! עד לקבלת כרטיס חליפי - מה שלא בא בחשבון! אני לא יכול להשבית את המחשב לתקופה כזו מכיוון שהוא המחשב היחידי בבית שמשרת עוד אנשים. אני חושב לרכוש כרטיס אחר וכאן אני צריך ייעוץ לגבי כרטיס מסך חדש שיהיה באותו רמה לפחות או אפילו קצת יותר ושלא יעלה יותר מדי כי אני חייל תודה מראש, כמו כן, …

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  23. Started by tsvika,

טוב הגעתי למסקנה שהכרטיס מסך שלי נדפק GF4 mx 440, שום משחק לא עובד אצלי כמו שצריך. אבקש שתמליצו לי על כרטיס מסך טוב בתחום ה 1000 ש"ח או פחות (עדיף פחות) תודה מראש

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  24. Started by RegE.v,

חיפשתי בחצי רשת ולא מצאתי אם מישו יודע שיש ויוכל לתת לי לינק אני אשמח ;D

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  25. אני קונה מחשב חדש בעל כרטיס מסך 8800GT 512 השאלה שלי היא איך המסך למשחקים והאם כרטיס המסך מספיק חזק לרזולוציה 1600X1000 במשחקים יחסית כבדים בהגדרות מלאות ( כמובן שלא מדובר ב CRISES ) עוד שאלה היא אם יש מסך רחב במחיר דומה (1500 +- ) שיתן תמורה טובה יותר למחיר תודה

• 4 תגובות
    • 652 צפיות

דיונים חדשים בפורומים