עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. זה המסך שיש לי עם אני מעלה את הרענון לה 75 ברזלוציה 1024 1280 העם איכות החיים של המשחק ? תרד ? אז עידף על 60 ?

• 5 תגובות
    • 619 צפיות
  2. Started by גד :),

הכרטיס 5700LE כבר נחשב למיושן וכמובן חלש והגיע הזמן לעשות בו נסיונות אולי יש אפשרות לפתוח בו צינורות עיבוד, חשבתי על התוכנה RivaTuner , מה עושים עכשיו? (אוברקלוקינג כבר עשיתי). הנה תמונה: [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  3. Started by tamir6066,

הי,התחדשתי במחשב חדש וב4850.בהרבה מקומות ראיתישהוא מאוד מרשים ויפה אבל אצלי הוא רק עם קירור ובלי כל הפלסטיק והמדבקות כמו בסקירה באתר. למה זה?האם זה כרטיס פחות טוב? מדובר על כרטיס של גיגבייט.

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  4. הקיצר יש לי מסך 1200P, וחיברתי את הכרטיס מסך לטלוויזיה, ועכשיו המסך שלי תקוע על 1080p, גם כשהטלוויזיה כבויה. מה אני עושה?

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  5. 1.אמרו לי ש8600GT אקסטרים יותר חזק מי 1950PRO זה נכון????!! לי אישית נישמע לא הגיוני(ואמר לי בן אדם שמבין בנושא רציני רק זה פעם רישונה שאני שומע דבר כזה מימנו הוא אמר לי שראה בנצמרק כזה שמראה את זה ) ואם כן תנו לי את הבנצמרק(או אך שלא רושמים את זה P:) 2.שאלה שקשורה אלי היא האם 7600GT או (מישחקים שהוא כן תומך ה)X850XT יכולים להריץ כיום את כול המישחקים ברזולציה 768X1024 על היי +פילטרים חלק? נ.ב תודה

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  6. Started by bennnn,

מצאתי כרטיס מסך של pny 7800 gs הדגם של ה 256 מגה ב 1580 שח ועכשיו זה נהייה באתר 3 שנים אחריות! האם זו מציאה ? כדאי לקנות? והאם pny נחשבת לחברה טובה? קישור http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12856&catid=603

• 7 תגובות
    • 619 צפיות
  7. Started by guyfaran,

אני מחפש כרטיס מסך חדש כרגע יש לי ג'י פורס 2 ככה שכמעט כל דבר שתציעו יהיה יותר טוב חח אני רוצה ככה עד 500 -600 שקל אפילו על 700 + - נתפשר חח אני יודע שזה לא הרבה אבל תנסו לעזור לי דרך אגב הביאו לי כמה לינקים לכרטיסים תגידו לי פליז מה אתם חושבים? http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5869 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_94_1387&products_id=10669 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_94_1387&products_id=8450 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_94_1129&products_id=8459 תודה גברים

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  8. Started by hell,

אני ממש נואש אני חרשתי על הארכיון ועשיתי חיפוש ואין לי שמץ מה הכי מתאים לי חלק אומרים הכי חדש וחלק אומרים אומרים ישן אני ממש לא יודע מה הכי מתאים לי יש לי מחשב ממש ישן P3-800 256 SDR G4 4200 128 MB כ.מסך הוא הסיבה היחידה שהמחשב עדיין נושב ולא שבק חיים אנא עזרו לי אני רוצה ליסחות עוד כמה חודשים מהכרטיס עלמנת לחסוך עוד כמה מאות שקלים לשידרוג רציני! ועוד שאלה אני שומע המון אנשים מדברים על AA אין לי שמץ על מה מדובר אבל אומרים שזה מחליק את הגרפיקה פלאים וממש משנה את הגרפיקה לטובה אשמח אם מישהו יסביר איך אני עושה את זה בכ.מסך שלי ואם הדריבר המתאים בתודה רבה HELL

9. Started by emofun,

יש לי מחשב עגלה קצת P4 2ghz 1gb ram 400 mhz וכרטיס מסך radeon 9600-pro לוח אם של אסוס לא זוכר את הדגם , agp השאלה שלי היא כזאת, האם שווה לי לרכוש את הכרטיס שאמור לצאת עוד מעט מחברת sapphire x1950 pro 512 mb agp ?>? האם אני אראה שיפור משמעותי בביצועים או שיווצר לי "צוואר בקבוק" מה שנקרא?

10. Started by alone66,

שלום אני צריך עזרה במציאת DRVIER לכרטיס מסך מסוג FX5200 PALIT 256MB תודה,

• 6 תגובות
    • 619 צפיות
  11. Started by eranmor,

יש לי בעיה כשאני מציג תמונה על טלויזיה שחיברתי למחשב (כל טלויזיה) התמונה היא בשחור לבן בלבד הכרטיס הוא 8800GT החלפתי דרייברים למעודכנים ביותר - לא עזר מה עכשיו?

• 5 תגובות
    • 619 צפיות
  12. שלום לכולם. מה הכרטיס הזול ביותר בפורמט PCI E מבוסס על ATI בלבד! שעובר בביצועיו את הרדאון 9800 לסוגיו. נא לא להציע אופציות של אנוידיה מאחר וזה לא רלוונטי בכלל.

13. שלום, אני מעוניין בכרטיס מסך שיהיה מיועד לסרטי HD וממש קצת למשחקים(FIFA 2011 או PES) התקציב הוא עד 400 ש"ח. רצוי מKSP

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  14. היי כרטיס המסך של אבא שלי נשרף וצריך לקנות לו חדש... העניין הוא שיש לי במחשב X1900XT (ATI) שקניתי לפני שנתיים (שעלה משהו כמו 2000 ש"ח) והיה החזק ביותר בזמנו. אני רוצה לקנות כרטיס לאבא שלי ולא להשקיע יותר מדי אז האם HD4650 חזק יותר? במחיר של בערך 400 ש"ח אני יביא את הכרטיס מסך לאבא שלי ואני יקח את החדש... אז האם הוא חזק יותר או לא??? ומה אם ה HD3450 שעולה 200 ש"ח האם הוא חזק יותר מכרטיס הישן שלי... יש להזכיר שכל הכרטיס המוזכרים כן הם 512MB...

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  15. אוקי אז אני דופק את הראש בקיר אני לא יודע מה לקנות בין שני היצרנים של ה6600 gt xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3 של קיאספי (החנות ) היצרן PINE עולה לי 1350 ש''ח שנה אחריות ויש לי לקנות מזיגזג של היצרן point of view Pointofview- Geforce 6600GT 128MB DDR - DVI/TvOut - AGP במחיר של 1,481.09 ש''ח שתי שנות אחריות + דום מלא 3 הערות: המחיר לא משנה כמה רק שלא יעבור 1500 2 . אל תאמרו לי על הכטיסים השונים 3. תאמרו מה יותר כדי לקחת לא משנה איזה אחריות יותר ארוכה כי עם היצרן טוב הכרטיס יותר טוב אז יאלה תאמרו מה יותר שווה לקחת תודה לעוזר

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  16. Started by oferman,

ברשותי כרטיס טלויזיה מסוג NVIDIA GEFORCE 6600 GT. המחשב נמצא בסלון והוא מחובר באופן קבוע לטלויזיה וללא מסך. הבעיה היא שלא ניתן לראות באופן ברור שום דבר בטלויזיה מלבד סרטים. איזה אפשוריות קיימות בכדי שאוכל לראות כמו שצריך. חשוב לציין מדובר בטלויזיה רגילה ולא LCD. תודה

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  17. Started by liorsn,

Gigabyte Geforce 8800GT 256 mb

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  18. Started by neil4,

לא הבנתי בדיוק מהי איכות תמונה , האם זה כשרואים תמונות[jpg,gif...] או במשחקים ? או שניהם ביחד? מישהו יכול להסביר לי טיפה ולפרט קצת?

19. ישר הורדתי התקנתי ולא נגעתי בSETTINGS של התוכנה אז הכל היה על רמת PERFOMENCE שאני לא יודע מה זה אומר... הציון שמשמאל זה הציון שלי אחרי הרצה בתוכנה על כל המבחנים של המעבד ושל הכרטיס מסך והציון שמימין זה ההשוואה לציון הכי טוב שנקלט באתר נראה לי.. איך הגיוני שהכרטיס מסך והמעבד בהפרשים כל כך עצומים? זה הציון הנורמאלי שאני אמור לקבל? או שיש לי טעות במשהו? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  20. שלום, אשמח להמלצה לכרטיס מסך באותו רמה של GV-N960G1-GAMING-2GD http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=5372#sp. המארז שלי הינו Antec One Mid Tower Case http://www.antec.com/product.php?id=704923&fid=4&lan=us מבחינת המימדים הגודל כרטיס מסך גדול מדי לגודל המארז. אורך מארז 266ממ, אורך כרטיס מסך 298. אשמח להמלצות.

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  21. אני מחובר ל-YES. יש לי כרטיס טלוויזיה במחשב LIVEFIEW FLYVIDEO (לא יודע איזה גירסה בדיוק). אני שמעתי שאפשר להפוך את המחשב לטלוויזיה. ואני לא מתכוון שפשוט לחבר את הטלוויזיה לכרטיס טלוויזיה ואז פשוט שאני אוכל לראות את כל מה שמשודר על הטלוויזיה שאליה חיברתי את המחשב, אני מתכוון שאני גם אוכל לצפות באיזה ערוצים שאני ארצה, מבלי שזה ישפיע על הטלוויזיה השנייה. זאת אומרת שהמחשב יעמוד כטלוויזיה רגילה נוספת. יש אפשרות לזה? אני תריך להזמין ממיר נוסף מ-YES? איזה חיבורים בדיוק לעשות?

• 6 תגובות
    • 619 צפיות
  22. שלום, עכשיו סיימתי לפרמט את המחשב ואני מתלבט איזה דרייבר להתקין לכרטיס מסך (Radeon 9700 Pro), בפעם האחרונה שהתקנתי אחרי פורמט דרייברים לא מקוריים היו לי כול מיני בעיות ולפעמים הדרייבר בכלל לא הותקן עכשיו אני מתלבט מה לעשות עד כמה שזה נשמע אידיוטי, עם להתקין דרייבר מקורי אחרון (שעשה לי בעיות בפעם האחרונה ,הכוונה היא ל5.10) או בכל זאת להתקין דרייבר צד שלישי (DNA , NGO, Omega , Xtreme G, DHzer0point) חיפשתי איזו השוואה ביניהם אבל לא מצאתי שום דבר לפחות לא של הדרייברים האחרונים ואני ממש מבולבל ולא יודע איזה מהם להתקין ואיזו גרסא, אז חשבתי לפנות אליכם אם יש לכם איזו שהיא המלצה בעיקר לאנשים עם כרטיסים מהסדרה שלי (R300) שיוכלו אולי לתת לי כיוון, בכל מקרה, כל דבר יעזור, תודה מראש…

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  23. Started by zivM,

הקיץ המגעיל הגיע והטמפ' יחד איתו לא מאחרות לבוא... אבל זה לדעתי כבר מוגזם. יש לי 7800GT של GAINWARD עם סיילנסר מורכב עליו. שימו לב: לפני כ3 שבועות שרכשתי אותו (אפילו יותר) הוא היה 43 מעלות במנוחה. עכשיו סתם במקרה יצא לי לבדוק-הטמפ' היא 56 מעלות במנוחה !!!!!!!! זה נראה לכם הגיוני קפיצה של 13 מעלות ??? יש לציין שבדקתי בתוכנה שקיבלתי עם NVIDIA. אני מבריק פעם בשבוע את המחשב-אין שום גרגר אבק,הסיילנסר מבריק וכך גם הכרטיס מסך. אם זו הטמפ' במנוחה אני מפחד לבדוק מה הטמפ' במנוחה... מה אתם ממליצים לעשות נגד זה?

• 11 תגובות
    • 619 צפיות
  24. Started by shlomo_l,

6800 או 6600GT במה אחד מהם יותר טוב מהשני? גם ל6800 יש ddr3? כמו ל6600GT

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  25. Started by Haguy,

אני מתלבט בין כרטיס המסך Gigabyte nVidia Geforce 9800GTX 512Mb NX-98X512H-B שעולה 1600 שקל לבין INNOVISION Geforce 9800GTX 512MB DDR3 PCI-E שעולה 1550 שקל או בכללי אותו כרטיס רק של חברות שונות, או שכדי לי פשוט לשלב בין שני כרטיסי מסך INNOVISION Geforce 9600GT 512MB DDR3 PCI-E שעולים 880 שקל... אני יודע שיש הבדל קטן..אבל רציתי לקבל דעה מקצועית שתדריך אותי מה כדי לי לקנות כי אם אני קונה משו כזה יקר אני מעדיף כבר לקנות בזהירות.. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 619 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.