עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. :s05: אני מקווה שהתשובה תהיה כן... ואם אתה יכולים להעריך בכמה בערך?

• 5 תגובות
    • 645 צפיות
  2. Started by Ran Ventura,

אני רוצה לדעת מה ההבדל בין שני הכרטיסים מה יותר עדיף למשחקים והאם ההבדל משמעותי ? תודה

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  3. Started by Satlan,

שלום. איך אני מגדיל את הזכרון אשר המחשב מקצה לכרטיס מסך לקחת מהזכרון הראשי ? בתודה לעונים מהר ;D

• 8 תגובות
    • 645 צפיות
  4. Started by imac,

לאחר שהבטא 6.11 יצאה עם תמיכה בכרטיס עכשיו הדרייבר יוצא רשמית מ ATI... אני לא בדקתי עדיין.. http://www.driverheaven.net/showthread.php?t=123045 תקראו כאן את התגובות של האנשים, לפי שנתן שם ביקורת אמר שביצועי ה OPENGL קקה אבל יש שיפור ב Direct3D.. תהנו..

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  5. בקשה : המלצה לכרטיס מסך בסכום של עד כ 1300 שקל יש למישהו המלצה? העדפה לכרטיס מסך DX 10 אבל מישהו יכול להמליץ לי על משהו?

• 10 תגובות
    • 645 צפיות
  6. באתר של ASUS לא מצאתי עידכונים לכרטיס מסך (יש לכול המרכיבים האחרים של לוח האם) היכן אני מוצא עידכון לכרטיס מסך? תודה

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  7. שלום , לאחרונה התגלה בפני תופעה מוכרת, הכרטיס מסך מגיע ל60 מעלות בזמן מנוחה. כשקניתי את הכרטיס הטמפרטורות היו יותר נמוכות משהו בסביבות ה 40+. הוצאתי את הכרטיס מסך מהסלוט , וראיתי שמאוורר נקי לחלוטין מאבק , אבל הקצוות של הHEATSINK מלאות באבק, ניסיתי בעזרת ספריי אוויר להוריד את האבק אך לשווא. הכיסוי פלסטיק שקוף של הFAN מפריע לי להסיר את האבק, לכן ניסיתי להסיר את ההברגות שמחזיקות את הפלסטיק הזה לכל המאוורר אבל פשוט לא הצלחתי , הברגים חזקים מידי ואין לי מושג איך להסיר אותם. מה לעשות? מצורפת תמונה. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 645 צפיות
  8. שלום. אני מרכיב מכונת i7 והחלקים מגיעים לאט. אתמול קיבלתי את המחשב הGTX285 2GB SSC ורציתי לבדוק אותו על המחשב הקודם שלי - ראה מפרט משמאל. האם הספק של קורסאייר 520W על המחשב הישן שלי יכול להחזיק אותו.?

• 6 תגובות
    • 645 צפיות
  9. Started by galtzur,

שלום לכולם אני ארכוש בקרוב מחשב חדש, שיכלול כרטיס 512MB 8800GT. כנראה של חברת ASUS, בגלל נסיון עבר מאוד מוצלח. השאלה נובעת מהעובדה שלפעמים, הכרטיס מתואר (בשם או במםפרט הטכני בצורה) בצורה שונה, אפילו עבור אותו יצרן . למה אחד מסומן כ 80 ואחר כ 92 - מה ההבדל הזה אומר. ראיתי גם סימני GO או BE, או משהו בדומה לזה ... OC - זה אומר כרטיס שעבר המהרה (OVERCLOCKING) או שמיועד לעשות בו המהרה ? כל האופציות האלה , מבלבלות אותי אציין שאני לא מתכנן שום המהרה . תודה לכם אנשים

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  10. Started by fatalico,

מתלבט בין 4 מסכי 17 אינצ' מ-KSP המחיר דומה יחסית, אשמח לדעת מהו הטוב ביותר בלא התחשבות במחיר, אלא רק ליכולות המסך ולנוחות שלו. MAG TFT 17'' S-776I8 8ms DV ? 1590 SAMSUNG TFT 17'' 730B 8MS +DVI? 1680 BenQ ?TFT 17'' FP71G+ 8ms? 1530 PolyView ?TFT 17'' V372 8 msec +SP +DVI? 1350

• 6 תגובות
    • 645 צפיות
  11. כאשר אני מפעיל משחקים לאחר זמן מה הטקסטורות נמרחות ולא רואים כלום, הכל נעשה סגול ורוד . כאשר אני מפעיל משחקים תלת מימדיים וכו' המשחק לא מצליח לעבוד כיאות מלכתחילה וכל מה שאני רואה זה מסך ורוד וטקסטורות הרוסות. מה לעשות? האם הכרטיס מסך שלי שווק חיים לחלוטין? יש לציין כי לא עשיתי אוברקלוק.

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  12. היי החלטתי לקנות את הכרטיס 6850 אני רואה שיש 2 גירסאות אחת רגילה עם מאוורר אחד ללא OC ב650 בערך http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=798392 ואחד עם 2 מאוררים וOC http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=798941 גם ככה המחשב שלי כבר דיי מתישן יש לי Q6600 שהבנתי שגם ככה אולי יעשה צוואר בקבוק ולוח P35 מה עדיף משניהם?זה שווה את התוספת מחיר?תודה

• 8 תגובות
    • 645 צפיות
  13. Started by NeptuneMB,

היי, הורדתי והתקנתי את התוכנה ATI TRAY TOOL. כבר כמה חודשים שאני מנסה לחבר את המחשב לTV, וסוף סוף בעזרת התוכנה הזו החיים ניהיו יותר קלים! אך שוב, יש לי בעייה קטנה והיא מסך TV שמראה שחור לבן. ניסיתי לשחק עם ההגדרות של הTV (NTFS/PAL) וכו'...אך ללא הועיל. ניסיתי גם דרך התוכנה להעביר שיטות שידור, PAL B/G/H וכו' וכו', וגם זה לא עזר, האם ישנו פיתרון? תודה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 645 צפיות
  14. שלום רב, אני רוצה לקנות כרטיס מסך בזול השקעה עד כ-300 ש"ח בערך כגון HD5450 יש לי מחשב בסיסי מעבד Core2duo עם ג'יגה זיכרון. אני מחבר את הכרטיס ל2 מסכים: מחשב 26" רזולוציה 1900*,1200 וגם למסך הטלויזיה 42 Full HD לסרטים. השמוש רק לאינטרנט וסרטים בלבד(שום משחקים), האם הכרטיס הנ"ל יספיק לי ? האם יש הבדל משמעותי עבור השימושים שלי לזיכרון הכרטיס 512MB או 1GB ? או לרוחב הפס 64bit לבין 128bit? מה דעתכם ?

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  15. אני מחפש קישור שמדבר על כמה GBPS עובר דרך כבל ? מכרטיס מסך העברת מידע מקסימלי ברזולוציה 1080P או איך מחשבים את זה ? או כמה מידע יכול כרטיס מסך להעביר ? בתודה מראש למבינים

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  16. ראיתי עכשיו שמוכרים כרטיסי מסך שאין להם יציאת HDMI אלא רק S-VIDEO ועדיין יש חיבור של כרטיס הקול. איך זה עובד בדיוק?

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  17. ברשותי נייד חדש מתוצרת ACER (Aspire 5102( עם כרטיס גרפי RADEON XPRESS 1100. למחשב יציאת VGA למסך נוסף, ורכשתי מתאם מVGA לRCA/SVIDEO. חיברתי את הכבלים למתאם כך שהמחשב מחובר, דרך המתאם, לכניסת RCA בטלוויזיה וניסיתי לשחק עם ההגדרות אך אני לא מצליח להגיע למצב בו אני רואה את מסך המחשב על פני הטלוויזיה. אני יודע איך לעשות את זה עם כרטיסי NVIDIA אבל זו הפעם הראשונה שיש לי מחשב עם כרטיס ATI ואני פשוט לא מצליח למצוא את הדרך... אודה על כל עזרה כי אני מתחיל ללמוד בקרוב ובתקופת הלימודים לא יהיה לי נגן DVD זמין ותכננתי להשתמש במחשב בחיבור לטלוויזיה...

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  18. היום פעם ראשונה ניסיתי להריץ על המחשב סרט HD.. אני לא מבין גדול בזה אבל יש לקובץ בשם 1080p ו x264 ו hddvd. פתחתי אותו ורואים סבבה... בלי קפיצות, אבל למרות שכרטיס המסך אמור לקחת את העול עליו, אני רואה שהמעבד עולה לבין 50-70 אחוז פעילות.. האם זה נורמלי או שפשוט כרטיס המסך הזה לא משהו לסרטים? תודה מראש, אור.

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  19. היי, אני מניח שהייתי צריך לשאול את זה לפני שקניתי מסך המאפשר חיבור דיגיטלי דרך DVI בלבד אבל מאחר ואני יודע ש-DVI - כפרוטוקול העברת נתונים - "מוכל" בתוך HDMI, אין לי ספק שאם כרטיסי מסך שאקנה בשנים הקרובות יציעו HDMI בלבד, הם יוכלו להתחבר דיגיטלית למסך באמצעות מתאם פיזי פשוט שאינו מצריך המרה כלשהי. אבל, רק לאחרונה טרחתי להתעניין ב-DisplayPort שלפי קריאה מרופרפת ברשת אמור להיות היורש האמיתי של DVI עבור מחשבים אישיים. האם צפוי שכרטיסי המסך ינטשו לחלוטין הן את ה-DVI וה-HDMI לטובתו? אם כן, האם יידרש מתאם מיוחד או ששוב יהיה כאן את אותו הסיפור כמו בהתאמה בין HDMI ל-DVI? תודה.

20. Started by alergic,

X1950 Pro 512MB, GDDR3, TV, 2xDVI, PCI-E מ SAPHIRE 7950GT 512MB GDDRIII, HDTV, 2xDVI, PCI-E מ ASUS מה יותר טוב?

• 5 תגובות
    • 645 צפיות
  21. Started by JXK,

נראה לי הלך לי הכרטיס מסך שחקתי במשחק F.E.A.R באמצע המשחק שיניתי את ההגדרות של הגרפיקה והמשחק נתקע לי אז מה היה לי כבר לעשות עשיתי ריסט למחשב ועכשיו המחשב עולה לי עם נקודות לבנות על כל המסך דוגמא: : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : :…

• 11 תגובות
    • 645 צפיות
  22. אני מנסה לחבר את הכרטיס ATI 2400 לטלוויזיה CRT ואני רואה רק מסך שחור בטלוויזיה. אני מריץ ויסטה64, התקנתי עכשיו את המחשב עם מסך קטן וכשאני מנסה לראות בטלוויזיה הכל שחור. מישהו יודע איך פותרים את זה???

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  23. יש לי הרגשת דז'ה ווה קלה יש לי כרטיס מסך שקיבלתי מחבר הוא אומר שזה inno3d tornado FX יש כמה כאלה בסדרה ואני לא ממש מצליח להבין מה בעצם יש לי . הכרטיס לא ממש ניראה כמו מה שיש לINNO3D אז אני מצרף תמונות של הכרטיס שעושה לי כל כך הרבה כאבי רש בתקווה שמישהו יוכל לזהות אותו (: תודה ד"א אם יש דרכים אחרות לגלות מה הוא פליזזזז לט מי קנו [attachment deleted by admin]

24. Started by PrefaceAlumni,

ראיתי באתר שלהם גרסא 3DMARK VANTAGE וזה נותן להריץ אותה פעם אחת. יש גרסא אחרת שכולם משתמשים בה פה? עריכה: ראיתי שיש גם את 3DMARK 06. מה ההבדל בין הגרסאות? איזה כדאי להוריד למערכת שלי( מפרט בצד)

25. Started by GREATTHUNDER,

שלום, אני רוצה לראות סרטי HD על הפלזמה החדשה (שתומכת בHD) יש לי מחשב "מיותר" שאני רוצה להתקין עליו כרטיס מסך בכדי שאוכל לראות את הסרטים האלו. אחרי חיפושים רבים באינטרנט מצאתי כרטיסים מסויימים בעלי יציאת HDMI במפרט אבל שכשאני מסתכל בתמונה אין יציאת HDMI.... מישהו יכול להסביר לי את ההגיון מאחורי העניין הזה (וזה ככה ברוב [כמעט כל] הכרטיסים לא רק בבודדים) המחשב הוא P2.8 בעל AGPX8 תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 644 צפיות

דיונים חדשים בפורומים