כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,974 דיונים בפורום זה
-
זה לחבר (למזלי יש לי מפרט האחר גם חרא אבל פחות P:) P4 1.5GHZ..... זיכרון 256ראם...(כנרא הוא ישפר קצת ל512) כרטיס MX440 אני חשוב בעע אז אני יודע שלא שווה לשפר חרא כזה אבל(ואבל גדול) חבר שלי לא צריך מפרט חזק הוא משחק בישחקי רשת.....אבל הוא רוצה לפחות שיעבדו לו המישחקי רשת טוב..... C.S GUNZ וכו'. אבל הוא רוצה לאתחיל לשחק במישחקים גם כמו COD....על הגדרות נמוכות או בינוניות אז בבקשה מה הכי חזק שלא יגרום צאוור בקבוק בשבילו?(מה שיצא עד לפחות מהישחקים2004 ) תודה המחיר יכל להיות עד500 שח'.....(אם צריך למרות שאני לא חושב אפשר קצת לחרוג ל550 -600) אני חושב אני רוצה לשמוע דעה שלכם שכשכרטיסי הAMD החדשים של AGP הHD2400PRO אתאים לו ? זה אפשרי? או שגם הוא יעשה צאוור בקבו…
-
- 17 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
עם עדיפות לNvidia. האם 9500GT עם 512MB יספיק, או שכדאי משהו יותר רציני?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כנראה שהכרטיס מסך שלי הלך ואני מחפש משהו שלא נופל מRadeon 4870 1Gb. לא משנה התקציב כי אני מחפש משהו שלא נופל מהנוכחי. המפרט שלי: Gigabyte MA770-UD3 Amd 940 Seasonic 500W 4g A-Data
-
- 8 תגובות
- 859 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך חדש עכשיו חיברתי אותו וכשאני מדליק חזרה תמחשב המסך לא מראה תמונה והנורית של המסך מהבהבת עזרה בבקשה.......
-
- 5 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום יש לי גי פורס 7950gt לagp וטלויזיה סמסונג a 450 32 אינטש.אני מחבר לכרטיס כבל dvi to hdmi הכל טוב ויפה.אבל עדיין אני לא רואה את המסך מחשב ממש טוב,כלומר את ההתחל והכל זה למטה. מכיוון שהרזולוצייה 1024 על 768. אם אני מעלה זה 1280... העניין שהטלויזיה הרזולוצייה הטבעית שלה היא 1366x768 איך אני מגדיר שהרזולוצייה תהייה מתאימה בידיוק?? ועוד שאלה האם הכרטיס הזה נקרא תומך hdmi? תודה לכולם...
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס טלויזיה של חברה שנקראית creatix דגם CTX946 אני משתמש במחשב מבוסס לוח אסוס P5LD2SE מעבד 6420 ו 2 גיגה ראם מ.ה. ויסטה ביסניס ללא מדיה סנטר. אחרי התקנה , מצאתי את הדרייבר המתאים של הכרטיס. והוא מותקן כהלכה. באתר היצרן אין תוכנה לצפיה בטלויזיה. רק דרייבר. האם יש תוכנות חלופיות ? אוניברסליות שיעבדו עם כל כרטיס ? תודה [br]פורסם בתאריך: 8.06.2007 בשעה 18:47:56 ד"א כרטיס המסך שלי הוא Asus ATI Radeon EAX1600PRO/TD 512MB האם יש אפשרות לחבר את הממיר ישירות לכרטיס הטלויזיה ? אני לא מחפש הקלטות ו/ צפיה מתוזמנת - רק לראות את התחנות דרך הממיר על מסך המחשב עם ה סאונד אני יודע להסתדר .. תודה שוב לכל העונים.
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
נגיד אני רוצה לירכוש עוד 8800GTX ולהשים אותו במערך SLI, הביצועים הישתפרו בכמה אחוזים? בעיקר ברזולוציות הגבוהות. ואיזה ספק כוח אני יצתרך בישביל להריץ מערך SLI. העם כדי לי לחכות לדור הבא של Nvidia? תודה לעזורים.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני עדיין בהתלבטויות לכרטיס מסך. (למי שיצא לראות פוסט אחר שלי) איך הכרטיס הנ"ל? עבור 430$ משתלם? אני אקנה בכל מקרה בארה"ב. תודה! מפרט: Q6600 P35 DS4 אנרמקס ליברטי 400
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
בנוסף אשמח לדעת מי היבואן.
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
לכתבה המלאה http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=3705
-
- 6 תגובות
- 583 צפיות
-
-
חיברתי את הכרטיס לפלזמה 42 אינץ'.. והרזולוציה שהוא נותן היא 1024X768.. וזה נראה רע !! יש דרך לגרום לו לתת את הרזולוציה הטבעית (או פשוט יותר גבוה ?) תודה..
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
היי, הזמנתי השבוע מחשב חדש (חוץ מכרטיס מסך) הנה המפרט: מעבד: Intel i7-6700K Skylake קירור למעבד: Noctua NH-D14 זכרונות: 16GB DDR4 Kingston HyperX 2400Mhz HX424C15FB/16 לוח אם: Gigabyte GA-Z170X Gaming 3 מארז:NZXT Phantom 630 (Ultra Tower ) ספק כח: ספק כח Seasonic M12II-850 - 850 W עכשיו אני מתלבט מה לעשות בקשר לכרטיס מסך נכון לעכשיו התכנון הוא להשתמש בכרטיס הישן שלי AMD 7950 עד שאני אחליט יש לי כמה אופציות שחשבתי עליהן. אופציה 1: לחכות עד שייצאו כרטיסי PASCAL של NVIDIA וככה בתקווה שיירדו המחירים של 980 מהר יחסית אז אני יקנה 980 (וכל זה בהנחה שהכרטיס שלי כרגע לא ייצור BOTTLENECK כזה רציני) אופציה 2:…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כרגע Radeon 8500 LE , לא נראה לי שהוא יריץ את ה-GTA החדש... כי הוא רק 64BIT וראיתי שדרוש 128BIT... אני צריך כרטיס שיריץ לי את המשחק הזה.. אם הוא יריץ לי את המשחק הזה, הוא יריץ את כל שאר הדברים... אני לא גיימר, אני פשוט חולה על GTA... אני חייל, משתמש במחשב בעיקר לשירים וסרטים. אתן לכם את המפרט שלי: ABIT Nforce2 NF7 512*2 GEIL + COOLING Barton 2500+ @ 2600+ זהו, מוכן לזרוק 500 ש"ח על כרטיס מסך בשביל המשחק הזה... יש משהו כזה?
-
הצלחתי להפעיל אותם ביחד בפעם הראשונה מאז שהם אצלי (כבר חודש) אני עכשיו מתקין משחקים כדיי להעלות תוצאות...יש לציין ש3DMARK06 לא עובד לי... רק אם אני רושם בקיצור דרך : "C:\Program Files\Futuremark\3DMark06\3DMark06.exe" -nosysteminfo הוא עובד טוב אבל הוא לא נותן נקודות לא יודע למה אם מישו מבין בזה שיעזור לי... משחקים הבאים stalker war front lost planet demo ועוד כמה [attachment deleted by admin]
-
- 84 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
למה אני צריך לעשות אתחול למחשב כל פעם שאני רוצה לראות ב TV מהמחשב? דרך HDMI ? שהמחשב דלוק והטלויזיה מכובה ואז אני מדליק אותה אני לא רואה כלום על המסך תרק שאני עושה ריסטרט אני רואה ב טלויזיה מה שיש במחשב.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סטטוס הרשמה לתאריך 12.6.16: 6 נרשמים מספר הבהרות: אין שום כוונה להתחייב על רכישת כרטיס, בוודאי שאין שום כוונה גם ללחוץ עליכם לקנות את הכרטיס פה ועכשיו. זה פוסט עבור אנשים שמעוניינים לקנות את ה1070 ולא את ה1080 אז ברצינות ח'ברה, די כבר עם הציניות הזאת של "דבר איתי כשיהיה מבצע על 1080". אני לא רוצה לעשות את הטקסט אדום יותר וגדול יותר. מטרת הפוסט בראש ובראשונה היא להתארגן כקבוצה משמעותית של רוכשים, בתקווה שנחצה את ה15-20 איש, ולבוא ככוח רכישה מאורגן. זאת אומרת, אף אחד ברשימה לא מתכנן לקנות את הכרטיס בעצמו, ואנחנו נחליט כולנו יחד מתי לרכוש את הכרטיס ומאיפה. פשוט להתארגן כמסגרת יציבה ולא כבודדים, ניצור רשימת אנשי קשר ונעדכן כל אחד ממכם כאשר…
-
- 297 תגובות
- 68.9k צפיות
- 2 followers
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני רוצה ליקנות כרטיס מסך טוב במקסימום 1500 ש"ח איזה כרטיס כדאי לי ליקנות? תודה
-
- 14 תגובות
- 923 צפיות
-
-
האם כאשר אני קונה כרטיס PVR למחשב, אני יכול לראות את כלל הערוצים מהממיר הדיגיטאלי של HOT, או רק את אלה שכלולים בחבילות שלי? תודה, וסליחה על הבורות
-
- 7 תגובות
- 572 צפיות
-
-
צריך בנצים לכרטיס הנ"ל... וכמה הוא צריך להוציא בערך ב 3DMARK05. תודה :-)
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב ובו כרטיס מסך זה TwinTech 8800GT 512MB DDR3 HeatPipe Fan Retail.. איזה דרייבר אני צריך להוריד?? תודה מראש!!
-
- 7 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום רב אני מעוניין לקנות מסך טוב ,אמין , חברה טובה , שרות ואחריות.( 19 " ) מסך בעל רזולוציה גבוה הסכום שעומד לרשותי הוא כ- 2100 ש"ח תודה מראש לכל העונים :-*
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר שנים שלא כתבתי פה אבל בכל זאת... קניתי לא מזמן טלוויזית LCD 32 אינץ של טושיבה דגם WL66 הרזולוציה הטבעית של המסך היא 1366X768 ואין לי אפשרות בשינוי רזולוציה של ווינדוס לשים את המסך על רזולוציה כזאת. ניסיתי לשנות רזולוציה דרך RIVA TURNER ושאני מנסה לקבוע את הרזולוציה שאני רוצה זה רושם לי "approxmated refresh rate limit : N\A, wrong mode dimensions" מה אני יכול לעשות כדי לקבוע את הרזולוציה שאני רוצה? דרך אגב הכרטיס מסך שלי זה 6800 אולטרה ודרייבר גירסה 93.71
-
- 6 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך שיכול להריץ משחקים חדשים כמו FIFA13 NBA2K מחיר: סביבות ה - 700 ש"ח איזה כרטיס אתם ממליצים לי?
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב ללא מסך במקס' 2500 ש"ח - כרגע ההתלבטות הגדולה שלי היא כרטיס המסך- הכרטיס שמופיע במפרטים המומלצים בתקציב הזה הוא : 9600 pro שעולה סביב ה-600 ש"ח. הכרטיס הזה די מיושן כבר, האם לא עדיף לקנות כרטיס בן דור חדש יותר באותו טווח מחירים מבוסס PCI-E? למשל ה X-550 או X-600?
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
הכרטיס מסך הוא http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=1375&category_id=25e8ec6d3bc86e1dbe3c0c0e62ba4487& והלוח הוא http://www.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2214 איך הכרטיס מסך ?
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-