עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. הנתון הוא לרזולוציה 1280 על 1024 מפרט: מעבד: q6600 (עם קרור freezer 7pro) כ.מסך:8800gt (מעודכן לדרייבר החדש ביותר) זיכרון:2gb לוח אם: gigabyte ep35ds3r ספק: termaltake 450w לפי האתר של 3dmark זו תוצאה נמוכה יחסית למפרטים דומים, השאלה היא איך אפשר לשפר? (בלי אוברקלוק)

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  2. שלום לכולם, יש לי בעסק 5 מצלמות אבטחה שמחוברות לקופסא שמאפשרת לי לשלוט על איזו מצלמה אני רואה בטלויזיה, שמחוברת (הקופסא) גם למגבר וכל אלה מתחברים לכרטיס DVR במחשב ובנוסף באמצעות תוכנה אני יכול לצפות מה קורה בעסק מהבית דרך האינטרנט, בצד השני של כל זה (גם כן מחובר לקופסא) יש לי גם שתי טלוויזיות שנמצאות בחנות ובהם אני רואה את המתרחש בשאר בחנות ב LIVE (קצת מסובך אך אני מקווה שהבהרתי את המצב). בכל מקרה מה שאני רוצה לדעת הוא האם אני יכול להחליף את הטלווזיות במסך מחשב LCD (הרבה יותר זול מטלויזית LCD). אם חסרים פרטים אשמח לברר ולהוסיף. תודה.

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  3. Started by lmlm,

חח סתכלו על המבחנים ש ATI עשו בין ה 1900XTX ל 7950GX2 http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=2735 ATi אומרים: Does not function as a dual-GPU solution in every game. * Is slower than a single GeForce 7900 GT in games without a Forceware AFR profile * Is slower than a single Radeon X1900 XTX at XHD resolution * Does not offer the best "bang for the buck" * Is slower than a single Radeon X1900 XTX at comparable image quality settings * Still trails the Radeon X1K series in video quality ועוד הם אומרים של 7950GX2 יש בעיות עם המשחקים * Battlefield 2 * Elder Scrolls IV: Oblivion * Tomb Raider: Legends לעומת זאת שהאתר אומר שאין שום בעיה …

• 7 תגובות
    • 646 צפיות
  4. יש לי את הRadeon 9550 של GigaByte. הביוס שנמצא בו הוא גרסת F1, כלומר הגרסה הראשונה. מאז יצאה גרסת F21, שבאה לתקן כמה דברים כמו מהירויות סטוק (בכרטיס שלי זה בזכרון 390 במקום 400), וגם את תזמוני הזכרון (מה שיותר חשוב). http://www.gigabyte.com.tw/VGA/Support/Bios/Bios_GV-R955128D.htm הייתי רוצה לעדכן את ביוס הכרטיס, אך אני לא מצליח. ניסיתי דרך הדיסקט כפי שהם כתבו איך לעשות, הוא כותב לי שגרסת הביוס שלי חדשה יותר או שווה לגרסה שאני מנסה לעדכן (F21). ניסיתי גם דרך הGigaByte VGA Utility, אך גם שם זה לא מצליח. דרך עדכון Update הוא אומר לי שאין גרסה חדשה, וכשאני מנסה דרך עדכון מהHD הוא כותב שהקובץ עלול להזיק ולא מעדכן. צירפתי שתי תמונות של התוכנה, אחת של ניסיון לעדכון דרך האינטרנט…

• 8 תגובות
    • 646 צפיות
  5. יש לי gigabyte radeon 9550 128mb 64bit עם אני מעלה לו את הביצועים דרך המאפיינים שלו יכול לקצר את החיים שלו? כרגע אני מרוצה מהכרטיס שהביצועים טובים במיוחד בקאונטר סורס הכל טס שם

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  6. שלום! אני כבר יותר מדי זמן מתלבט לגביי כרטיס מסך, המיועד בגדול למשחק fsx. המשחק הזה הוא ייחודי בדרישות שלו, ובהוסף למעבד מרובע ליבה אני יילך על כרטיס מסך חזק מאוד. בגדול האופציות הכי טובות הן ati readon hd4850 nvidia gtx260 nvidia 9800gtx אני מאוד מבולבל- לגבי ATI- אין לי ניסיון ושמעתי שיש להם דרייברים בעייתיים, אני דיי מפחד מהם. מצד שני הם נחשבים למתחרים של הGTX280 אם אני לא טועה, ויש להם ביקורות דיי טובות. לגבי GTX260- אומרים שהם ניסיון כושל של הGTX280, והרבה אנשים אמרו שהם קיבלו FPS מאוד נמוך עם הכרטיס (לעומת כרטיסים כמו 8800)... מצד שני יש להם ביצועים טובים במשחקים מסויימים וביקורות טובות (בין היתר באתר). בקיצור זהו הכרטיס הכי יקר (חוץ מה280) ונחשב להכי מתקדם אבל אנשי…

• 6 תגובות
    • 646 צפיות
  7. Started by maazg,

היום ראיתי כתבה ש- AMD מוציאים לשוק את הגרסה החדשה של המעבדים של 28 ננו (ואני לא יודע אם זה CPU או GPU) השאלה האם ישנו שיפור משמעותי בביצועים במעבדים? והאם יהיה הבדל במחיר? והשאלה היותר חשובה הם הודיעו שהמוצר יצא ב 6.12 , אז מתי "באמת" יגיע לחנויות ומתי אחרי זה בישראל? אני שואל את השאלות האלה כי אני מת לקנות מחשב למשחקים אבל האם כדאי לחכות עוד חודש וחצי - או שזה בעצם חצי שנה או יותר? תודה

8. Started by harara,

אוקיי, אני די מיושב דעתי בקשר לקניה של XFX GEFORCE 6600GT 128MB DDR3 ב-1350 ש"ח מKSP. שאר המפרט- P4 2.8 800 לוח אם- משהו עם 865, תומך בAGPX8 RAM- 256X2 400MH ורכיב שהולך להיבעט בבושה- ג'יפורס 5200FX. אם למישהו יש אילו שהן הערות, שיאמר עכשיו או שינצור פיו לעולם.

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  9. Started by foxil821,

שלום, ברשותי 7600GS‏ שהפסיק לעבוד, אני מעוניין לקנות את כרטיס מסך בתקציב 350 -/+ מה שחשוב שיהיה תמיכת יציאת HD‏ לטלוויזיה ומשחקים שיצאו מלפני שנה. (לא גיימר כבד ומשחק רק פעם בחצי שנה למשחק אחד) לא משנה‎‏ אם זה NVIDIA OR ATI. העיקר שיעבוד טוב ולהינות מצפייה. מפרט מחשב שלי: INTEL ISLETION 946GS D946GZIS INTEL CORE 2 DUO E6300 שאלה: יש לי זיכרון 1 גיגה אך שוקל להחליף אותו ל2 וחצי גיגה, מה מביא אותי לשיפור ביצוע? למשל יהיה שיפור מהירות בחלונות 7? ומה עוד? תודה.

• 5 תגובות
    • 646 צפיות
  10. Started by cousinIT,

הוא יותתר טוב מ9500NP 9600P/NP 9700NP אני צודק? 128 מגה יספיקו נכון? למרות שיש עליו רק 128 ביט, הכרטיס הוא מצויין ויריץ את כל המשחקים בצורה טובה נכון? תנו קישור בבקשה לכרטיס עם 256 ביט

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  11. Started by 888,

יש לי FX 5600 של ליטק, והמעלות באזור ה70 מעלות, זה נורמלי?

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  12. Started by liornet,

הראשון http://tms.co.il/product_info.php?cPath=50_376&products_id=3481 ה קליבר המפורסם של ספארקל. השני http://tms.co.il/product_info.php?cPath=50_376&products_id=3452 bfg oc2 והשלישי EVGA 320MB OC 8800GTS מי הכי כדאי מבחינת הבאנדל,כוח,מחיר? ואפשר לינק לחנות אמינה שיש לה EVGA? ליאור.

• 5 תגובות
    • 646 צפיות
  13. Started by devilh,

בהמשך לאשכול קודם אני רוצה לקנות לאח שלי מתנת יומולדת(מכל המשפחה) כרטיס מסך חדש החומרה שלו: P35-DS3L Intel® Core2 Duo CPU E6550 @ 2.33GHz OCZ RAM DDR2 800MHz - ארבעה סטיקים של 1GB ASUS EN8600GT MG/HTP/512M/A http://www.asus.com/Graphics_Cards/NVIDIA_Series/EN8600GT_MAGICHTP512M/ ספק 500W של Hec - Hec 500td-tf בסופו של דבר על פי התקציב, ונתונים שונים החלטתי לקנות את כרטיס המסך הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5553&CatCode=531 (בלי הערות על אייבורי בבקשה) השאלה המרכזית שלי היא: 1. האם ספק הכוח יעמוד בעומס או לא? שאלות נוספות:2. האם PCIe 1 כמו שיש בלוח של אח שלי - יקבל את הכרטיס(תקן 2.1) - להבנתי 2 תומך ב-1 אבל לא מצאתי איזכור לגבי זה שנוגע ל -2.13. בספ…

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  14. Started by Lanzar,

יש לי 4870, שמתי לב שמשחקים מסויימים מבקשים להתקין את התוכנה, ואם אני לא מתקין אותה ( לא תומך ) המשחק לא עולה... ואם אני כן מתקין אותה המשחק דווקה כן עולה... השאלה אם כדאי לי לעדכן גירסאות של התוכנה ( כי זה לא תומך לעזאזל ) ???

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  15. Started by Bar1234,

הכרטיס מסך שלי הוא: SAPPHIRE X800GTO2 256MB PCI-EXPRESS RETAIL ואני פותח לו צינורות עיבוד ועושה לו OC מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  16. Started by KvodHagab,

חשבתי על TI 4200 אבל אני רוצה לשמוע עוד הצעות (וגם מקומות שאנ ייכול להזמין מהם - בפרטי כמובן) התקציב הוא 800 שקל AGP כמובן תודה לכל העוזרים! (אפשר לחרוג אבל לא יותר מדיי.. 50 שקל +- ככה)

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  17. Started by lipa,

שאלתי טכנאים , שאלתי אנשים שיש להם במסך חיבור DVI וחיבור 15 פין , כולם אמרו לי שאין הבדל ,שהם לא מרגישים הבדל אז יש הבדל או לא ? או שאנחנו שומעים את המילה "דיגיטלי" , ישר אנחנו חושבים שזה בטח יותר טוב ? (עוד סוג של דעה קדומה)

• 5 תגובות
    • 646 צפיות
  18. Started by kinggil,

שלום אני מעוניין לקנות כרטיס טלביזיה, וראיתי את זה :http://www.sunsway.com.hk/ תגידו לי איך זה בבקשה, ואני חדש בתחום. תודה-גיל.

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  19. שלום אני גם חדש פה, יש לי GEFORCE 4 64 והורדתי את הדרייורים החדשים של NVIDIA (66.93) הבעייה היא במשחק FIFA 2005 המסך מרצד, ניסיתי כבר להעלות את מהירות הריצוד ולהוריד, ניסיתי להתקין מחדש את המשחק, ניסיתי להסיר את כל הדרייברים למחוק את התיקייה ולהתקין. עזרה? דנור, שלא רוצה דרייברים ישנים.

• 5 תגובות
    • 646 צפיות
  20. Started by suspect,

יש לי ספק corsair ‎550vx ‎‏ והזמנתי hd4870 הבנתי שיש לו 2 חיבורים של 6 פינים ובספק יש לי רק חיבור 1יעודי של pci e ‎‏ ועוד אחד רגיל של 6 מה אני עושה?

• 5 תגובות
    • 646 צפיות
  21. הכרטיסים המוצעים : PALIT 9800GT Palit 9800GT 512MB Retail ¤677 אחריות: אחריות שנתיים מק"ט: P98T512 למידע נוסף אודות מוצר זה בקר באתר היצרן. מפרט מלא Specifications Bus interface: PCI Express 2.0 Support Memory: 512MB Memory Interface: 256 bit NVIDIA® unified architecture with GigaThread technology Full Microsoft® DirectX® 10 Shader Model 4.0 support 16x Anti-aliasing technology 128-bit floating point high dynamic-range (HDR) lighting NVIDIA® Quantum Effects physics processing technology Two dual-link DVI outputs support two 2560x1600 resolution displays NVIDIA® PureVideo HD technology OpenGL® 2.1 support NVIDIA ForceWare® Unified Driver A…

• 6 תגובות
    • 646 צפיות
  22. Started by PHOENIX18,

היי יש לי קצת ארטיפקטים במשחקים עם ה9600GT שלי(גירסת OC של CLUB3D) מופיעים לי בעיקר בGTA IV לא בדקתי טמפרטורה שלו בעת המשחק אבל במנוחה הוא עומד על 38-40 אני מאמין שבמאמץ זה יהיה בערך 60 או אולי פי 2 בגלל שיש לו קירור מאוד לא רציני,ממש מאוורר קטנצ'יק אני מניח שמפה נובעת לי הבעיה אני מחפש אולי למכור אותו ולקנות משהו חדש יותר מבית ATI מסדרת 4000(אולי את ה4890)

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  23. Started by גד :),

הכרטיס 5700LE כבר נחשב למיושן וכמובן חלש והגיע הזמן לעשות בו נסיונות אולי יש אפשרות לפתוח בו צינורות עיבוד, חשבתי על התוכנה RivaTuner , מה עושים עכשיו? (אוברקלוקינג כבר עשיתי). הנה תמונה: [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  24. Started by Fkl0ster,

האם ה959NF הוא המחליף שלו או שמא אותו מסך המיועד לשוק האסיאתי\אירופי כאשר ה900NF מיועד לשוק האמריקאי? 10X!

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  25. שלום אנשים... העפתי את הכרטיס החלוד שלי והבאתי במקומו ‎PowerColor X1950 XT 512MB‎ עם הקירור של AC אני מרוצה ממנו עד הסוף אבל הבעייה היחידה שמי שקניתי ממנו את הכרטיס לא הביא לי כבל מתאים כדי לחבר אותו לטלביזיה הכבל שהוא הביא לי עם 2 שורות של פינים ויציאה של הכרטיס יש 3 שורות. עכשיו הבנתי שיש בכרטיס הזה vivo שזה להקליט מהממיר של YES דברים או משהו בסגנון השאלה מאיפו אני מביא כבל ותוכנה.. כי אני משתמש הרבה בלחבר את המחשב לטלביזיה... בבקשה תתנו לי קישורים לכבל מתאים ולתוכנה שבעזרתה אני יכול להשתמש כדי להקליט אני פאן בוי של nvidia בגלל זה אני לא יודע כלום

• 4 תגובות
    • 646 צפיות

דיונים חדשים בפורומים