עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by כפיר,

קראתי את המפרט של הכרטיס Radeon™ RX 6600 XT 1. לא מובן איזה טווח צבעים מגיע ? BT 2020 או REC 709 או DCI -P3 2. איזה סוגי HDR תומך יש 4 סוגים עיקריים ולא כותבים ? 3. 128-bit במחיר 2200 ש"ח ? זה נקרא זול ? 4. H265/HEVC Decode אבל לא מצויין מרחב צבעים שתומך ומספר ביטים לכל רזולוציה ? 5. HDMI™ 2.1 VRR and FRL - מה קורה עם כל התקנים האחרים של HDMI ? ALLM ? Quick Frame Transport (QFT) 6. מגיע ל- 48Gbps ? 7. אין תקן DP 2.0 8. האם מגיע עם dynamic HDR ושל איזה שיטה ? זה נראה כרטיס מסך מיושן עם מחיר חדש AMD לא נותנת נתונים רשמיים כמעט לכלום זה זלזול בלקוח

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  2. איזה כרטיס טלויזיה הוא עם איכות הVIDEO IN הכי טובה, יש לו שלט (לא חובה אבל מאוד מאוד רצוי) ובכעם הכי טוב- עד 500 שקלים, רצוי פחות. ועוד משהו, יש לי מסך LCD Benq fp767 ושמעתי שמסכי מחשב תומכים בPRO SCAN, גם LCD? או שאני לא אוכל לראות דברים בPRO SCAN על המחשב? תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  3. Started by ktm,

רציתי לשאול מי שיודע איזה מסך יותר טוב ושווה מבחינת הכל מחיר ואיכות? 17" Hyundai ImageQuest Q17 DVI USB LCD Monitor + Speakers שהוא עולה 2600 ש"ח או 17" AOC LM720 LCD Monitor + Speakers שהוא עולה 2140ש"ח

4. Started by Spaik,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש חדש ואני רוצה שיהייה בו גם כרטיס טלויזיה אז חשבתי על all in wonder אתם יכולים להמליץ על כרטיס מסך טוב שהוא all in wonder? תודה רבה ושאלה: אם אני קונה את הכרטיס הזה: Hercules 3D Prophet 9800SE All In Wonder 128MB 256 bit,380mhz core , 340mhz ddr , Tv Tuner , Remote Control. אני יכול להפוך אותו ל 9800 פרו??? איך אני עושה את זה? זה קשור בצריבת ביוס וב OC ובדברים מסובכים כאלה או שאני רק מתקין דרייבר שונה? תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  5. Started by hell,

אני ממש נואש אני חרשתי על הארכיון ועשיתי חיפוש ואין לי שמץ מה הכי מתאים לי חלק אומרים הכי חדש וחלק אומרים אומרים ישן אני ממש לא יודע מה הכי מתאים לי יש לי מחשב ממש ישן P3-800 256 SDR G4 4200 128 MB כ.מסך הוא הסיבה היחידה שהמחשב עדיין נושב ולא שבק חיים אנא עזרו לי אני רוצה ליסחות עוד כמה חודשים מהכרטיס עלמנת לחסוך עוד כמה מאות שקלים לשידרוג רציני! ועוד שאלה אני שומע המון אנשים מדברים על AA אין לי שמץ על מה מדובר אבל אומרים שזה מחליק את הגרפיקה פלאים וממש משנה את הגרפיקה לטובה אשמח אם מישהו יסביר איך אני עושה את זה בכ.מסך שלי ואם הדריבר המתאים בתודה רבה HELL

6. Started by Pure-Gold,

שלום, שאלתי היא מה יותר חשוב לסימולטורים, זיכרון יותר מהיר ( DDR or DDRII, 125Bit Or 256Bit ) או מעבד גרפי יותר חזר ? מה ההבדל בין 128Bit ל 256Bit תודה מראש ויום נעים.

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  7. Started by mtomy,

שלום לכולם יש לי מחשב P3 1000 עם 512RAM ו WINXP אני רוצה לקנות כרטיס מסך במחיר של 700-800 ש"ח שיריץ UNREAL 2004 ו HITMAN 3 1. האם זה מספיק כסף ? ואם לא כמה אני צריך להוסיף ? 2. האם המחשב יכול להריץ את המשחק.

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  8. יש לאומגה דרייברים חדשים מתבססים על 4.5 מישהו ניסה אותה שווה להתקין יש לי כרטיס 9600xt 256mb תגובות ...?

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  9. Started by yanme,

איזה גרסא של דריברים אתם ממליצים לי ל asus geforce 3 ti200 כי הכי מעודכנים מורידים לי ת'ביצועים ואני לא יודע באיזה דריבר להשתמש

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  10. Started by iyehuda,

קניתי כרטיס מסך של ASUS V8170 + TVOUT+64MDDR היה בכרטיס באג ואין לחנות עוד את הכרטיס הנ"ל האפשריות שיש לי : 1. לחכות כ שבועיים עד לקבלת הכרטיס מסך 2.להוסיף עוד 60 ש"ח ולקבל GF4 128DDR אבל לא של חברת ASUS האם מישהו בדק אם הכרטיסים של אסוס באמת יותר טובים ? או שזה סתם גימיק דרך אגב לכרטיס מסך של אסוס יש רק גוף קירור ללא מאוורר ( זה יותר יתרון או זה יותר חיסרון )

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  11. Started by Vortex,

תודה

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  12. Started by niknaz,

שלום חיברתי את הטלויזיה שלי לכרטיס מסך GEFORCE MX 440 128 MB. (חיברתי את הכבל לשקע VIDEO בטלויזיה). משום מה התמונה המתקבלת לי בטלויזייה היא בשחור לבן וקופצת לגמרי.. הורדתי דרייברים מהאתר של nvidia אך לא קיבלתי שום שינוי הבעיה לדעתי בהגדרות ה-PAL - באופציה של שינוי הגדרות התצוגה האופציה היחידה לטלויזיה היא NTSC ושאר האופציות אינן קיימות..מה עושים ? האם מישהו יוכל לסייע ?? תודה !

• 5 תגובות
    • 604 צפיות
  13. יש לי לוח של GIGABYTE GA-8SQ800 שתומך בAGP X8 ויש לי כרטיס מסך GEFORCE TI4200 AGP X8 בהגדרות של הכרטיס אני רואה שהוא עובד על AGP X4 וגם בביוס זה מופיע על AGP X4 איך אני יכול לההפוך את זה לAGP X8???

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  14. Started by GamesFreak,

היי! חבר שלי מתלבט בין שני כרטיסי מסך: RADEON 9600XT TV,DVI 256MB RADEON 9800SE TV,DVI 128MB מה יותר שווה קנייה, מה יחזיק משחקים יותר זמן?

• 5 תגובות
    • 604 צפיות
  15. Started by Ranik,

אהלן קניתי כרטיס מסך של ELSE דגם FALCOX 920FX 128MEGA אני לא גיימר כבד לכן לא השקעתי במי יודע מה כרטיס. הבעיה - הכרטיס הגיע בלי שום מאוורר.. יש מין הכנס כזו למאוורר (נראה לי) - זה מלא פינים בולטים כאלה ויש גם מנגנון קפיצים... יש לי מאוורר בכרטיס מסך הישן - משו מעפן ישן ורקוב של וודו 3dfx. האם לפרק מהכרטיס הקודם? האם צריך לקנות חדש? זה לא צריך להגיע כבר עם מאוורר?... תודה תודה... ??? ???

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  16. Started by Spaik,

אני ראיתי שאפשר להפוך את ה 9800SE ל 9800פרו. זה נכון? זה קשה? אפשר מדריך איך לעשות את זה? אם לא אז אני בטוח שראיתי איזשהו כרטיס שאפשר להפוך אותו לכרטיס יותר טוב. איזה כרטיס זה? ואיך עושים את זה? תודה

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  17. Started by han98,

שלום, כאשר אני מחבר את המחשב הנייד שלי למסך LCD אני רואה תצוגה ,(כמו שצריך)כשאני סוגר את המכסה היא נשארת (כמו שצריך) אבל כשאני פותח אותו שוב (ממצב סגור) התצוגה נעלמת וחוזרת למסך הרגיל של הלפטופ וצריך לחבר כבל שוב כדי לקבל בחזרה תמונה בטלויזיה. win 7 geforce 8400M GS. חיבור HDMI to HDMI. איך מסדרים את זה ? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  18. ברשותי מחשב שולחני עם מערכת הפעלה Windows 7 Ultimate וכרטיס מסך Nvidia 8600 GT. בתקופה האחרונה כשהמחשב עולה יש שני פסים שחורים בעובי סנטימטר מעל ומתחת לתמונת המסך (כמו שיש בסרטים). במילים אחרות, המסך "מכווץ" מעט. לפעמים המסך בסדר. אין פסים שחורים, והתמונה ממלאה את כל המסך. העניין הוא שכאשר יש את הפסים השחורים, עושה רושם שביצועי המחשב יורדים. דברים פשוטים כמו מעבר בין טאבים בדפדפן לוקחים זמן. זו רק דוגמה כמובן... למישהו יש רעיון?

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  19. שלום, אני מעוניין בכרטיס מסך שיהיה מיועד לסרטי HD וממש קצת למשחקים(FIFA 2011 או PES) התקציב הוא עד 400 ש"ח. רצוי מKSP

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  20. שלום.. יש לי מחשב+מסך LCD, והתחילה תופעה מוזרה: מדליקים את המחשב, והמחשב נדלק ועולה בצורה תקינה, אבל המסך משנה את הנורה שלו מירוק(פעיל) לכתום(לא פעיל - כאילו הכבל לא מחובר, או כאילו המחשב על Sleep). המחשב עם לוח GigaByte, וכולל שתי יציאות וידאו onboard DVI ו-VGA. המסך מחובר למחשב בעזרת כבל ה-DVI. ניסיתי לנתק את הכבל ולחבר אותו בחזרה.. אולי הבעיה במגעים, אבל זה לא שינה כלום. כיוון שעם המסך הגיע גם כבל VGA, שמעולם לא היה בשימוש, ניתקתי את כבל ה-DVI, ובמקומו חיברתי את כבל ה-VGA, מהיציאה האנלוגית של המחשב, אל הכניסה האנלוגית של המסך. והמסך חזר לפעול. אז קודם כל זה אומר שהמסך לא דפוק.. זה כבר טוב עכשיו לשאלה שלי.. אומנם זה אומר שהמסך תקין, אבל עדיין יש 3 אפשרוי…

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  21. Started by tomllic,

שלום לכם, מקווה שזה הפורום הנכון ותוכלו לסייע. יש לי מקור וידאו ב-HD (מגיע דרך כבל HDMI/DVI). הוידאו מגיע מ-iPad2. אני רוצה להקליט ולערוך את ה-FEED הזה על המחשב באמצעות תוכנת עריכה כמו ADOBE פרמייר למשל, כמו שעושים עו מצלמת וידאו. יש לי פה PC עם כרטיס מסך און-בורד. הבנתי שאני צריך משהו כזה: http://www.matrox.com/video/en/products/pc/mxo2_family/mxo2_mini איך דבר כזה יכול להתחבר למחשב (אני מדגיש מחשב, לא למסך) ולהכניס וידאו פנימה ? האם אני צריך עוד רכיבי חומרה ? או שאני לא בכיוון בכלל ואני צריך משהו אחר ? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  22. Started by hanan13,

היי חברים. אשמח לעזרתכם בבחירת כרטיס מסך חדש למחשב שלי. אני בעיקר רוצה אותו למשחקים ועיצוב גרפי כאשר אני בעיקר משתמש בפוטושופ לאיור ועיצוב בסיסי. מפרט המחשב שלי הוא: מארז cooler master centurion i core 7 860 4X2.8gh 12Gזכרון פנימי. 4 כוננים קשיחים (2 טרה, טרה, 500G, 500 G) ספק כוח של סיסוניק 500W אני חושב על להוציא כ 1700 ש"ח פלוס מינוס. המליצו לי על הכרטיס של אסוס GTX570 DC II 1280 הנה הלינק אליו: http://ksp.co.il/?select=.1044..35.&list=1&sort=3&glist=0&uin=12200&txt_search=&buy=&minprice=&maxprice= השאלות שלי הן?: האם הכרטיס הזה טוב. האם לשקול אופציה אחרת מבחינת ביצועים מול תקציב? האם להסתפק במשהו יותר זול כי הפער בביצועים הוא מינורי?…

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  23. אני מחפש כרטיס מסך שיכול להריץ משחקים חדשים כמו FIFA13 NBA2K מחיר: סביבות ה - 700 ש"ח איזה כרטיס אתם ממליצים לי?

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  24. Started by Zvika12,

שלום לכולם... הכרטיס הנוכחי שלי הוא radeon 2600 hd. הכרטיס עושה לי בעיות רבות כבר כמו אתחול והתחממות יתרה. רוצה לשדרג לחדש. המפרט שלי הוא כזה : CPU Type QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600, 1600 MHz (6 x 267) מעבד Monitor LG L1750SQ [17" LCD] (1510175721) מסך EP45-DS3 Gigabyte לוח אם וספק כוח של anatec 500w השימושים שלי הם למשחקים קלים כמו מנג'ר, פרו אבולושן ופיפא... לא גיימר כבד, אבל רוצה כרטיס שיספיק לשנה, שנתיים הקרובות בצורה מכובדת. התקציב מקסימום הוא 500 אך רצוי בפחות. תודה בכל אופן !

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  25. Started by spirit,

core i5 mbga-/h55 zalman zm500 win7 64 bit תודה אפשר חריגה קטנה בתקציב הכיוון הכללי הואnvidia ram 4 giga ddr3

• 1 תגובה
    • 603 צפיות

דיונים חדשים בפורומים