כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
לאחי יש גיפה 5200 מסריח ועזרתי לו לחבר תכרטיס לטלויזיה הבעיה שאפשר ליראות או רק בטלוויזיה או רק במסך ואין אפשרות לCLON ואין אפשרות ל2 דיספלי (אני מבקש מראש סליחה על שגיאות כתיב) עשיתי תימצא בכוח מסך או איך שקוראים לזה ועדין אותו דבר לכרטיס יש חיבור Sוידיאו מימנו זה אולך למפצל (מקורי של הכרטיס )שיש בו חיבור אחד של קומפוזיט פנימה ואחד החוצה ואותו דבר לSוידאיו ואני חיברתי רק תקומפוזיט (הצהוב)מהקומפוזיט החוצה לטלויזיה דרך אגב כרטיס של ASUS והמפצל שחור למי שזה עוזר
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם ישנה אפשרות למדוד את הטמפ' של הכרטיס? הוא ללא OC אבל כל מני משחקים נתקעים והחום שנפלט מהמארז היחסית מאורר לא הגיוני בכלל... the Z-Guy (מפרט בחתימה)
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום לכולם , רכשתי כרטיס GainWard GTS-250 והתקנתי את הדרייבר 196.21 במערכת Win7-64 כאשר אני עובד עם ההמחשב הכרטיס שקט מאוד , המאוורר עובד ב- 35% מהמהירות שלו וטמפרטורת הכרטיס סביב 42 מעלות אולם כאשר אני מפסיק לעבוד במחשב והוא עובר למצב המתנה (לאחר זמן מה) המאוורר של הכרטיס הגרפי עובר למהירות מקסימלית 100% ומרעיש מאוד , זה נראה כאילו במצב שינה דרייבר הכרטיס אינו מנהל את המאוורר של הכרטיס ולכן הכרטיס עובד במצב מלא כיצד ניתן לגרום ל-Win7 ודרייבר הכרטיס לנהל את מאוורר הכרטיס גם במצב שינה ? כך שרעש המאוורר לא יפריע לי לעבוד כאשר המחשב במצב המתנה רן
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
http://topic.expreview.com/2007-10-23/1193114539d6255.html לא אנגלית אבל הניווט כן ואפשר להבין מהגרפים , מבחני משחקים ב DX9 ו DX10 ועוד ב 3D06 ....
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות כרטיס טלביזיה, וראיתי את זה :http://www.sunsway.com.hk/ תגידו לי איך זה בבקשה, ואני חדש בתחום. תודה-גיל.
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
השיפורים שעודכנו: Adaptive Anti-Aliasing support for the ATI Radeon X1000 Series of products This release of Catalyst introduces Adaptive Anti-Aliasing support for the ATI Radeon X1000 Series of products. Adaptive Anti-Aliasing substantially improves image quality by anti-aliasing transparent textures. Software CrossFire support for the ATI Radeon HD 2600 and ATI Radeon HD 2400 Series This release of Catalyst introduces software CrossFire support for the ATI Radeon HD 2600 Series and ATI Radeon HD 2400 Series. Software CrossFire is only available when two graphics accelerators from the same family (i.e. 2 ATI Radeon HD 2600 products) are plugged into a CrossFire compatibl…
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך יריץ משחקים יורת טוב ?.. GTX 260 216 Core VS HD4870
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
במשחקים שאני משחק בהגדרות אני לא יכול לשים hdr+antialiasing או shader 3+antialiasing (אולי הכוונה לאותו דבר) ויש לי x1800xt 512mb מנועה ממה שאני הבנתי כן צריכה להיות תמיכה ב-2 הפונקציות במקביל אמרו לי לנסות להתקין את הדרייבר הכי חדש לכרטיס אבל עשיתיזאת וזה לא עזר אז צריכה להיות תמיכה ב-2 הפונקציות במקביל?
-
- 7 תגובות
- 670 צפיות
-
-
קיבלתי 20263, אני די בטוח שאני במרחק של 100 נקודות מהשיא. אפשר לדעת מה השיא הישראלי בשביל לדעת מתי אני אהיה (אם אני אהיה, כלומר) מקום ראשון?
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
האם יכולה להיות התנגשות בין כרטיס AGPx8 וכרטיס PCI שאחד מהם מבוסס nVIDIA והשני מבוסס ATI? (כל אחד למסך אחר) תודה לעונים ולמתעניינים.
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
שלום יש לי את הכרטיס nvidia 6800 gt ויש לי איתו בעיית חום מאוד קשה עקב אובר קלוק יותר מדיי גבוהה שבוצע בעבר וגרם לעליית הטמפרטורה שלו גם כשהוא ללא אובר קלוק. כרגע הכרטיס ללא אובר קלוק. מהירות ברירת המחדל של ליבה של הכרטיס היא 350 mhz והזיכרון הוא 1000. האם כדי לי ובכלל אני יכול להוריד את מהירות הליבה והזיכרון של הכרטיס בכדי להוריד את הטמפרטורה שלו? האם זה יכול להרוס אותו? תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום וערב טוב! בעוד שבועיים אני רוצה לשדרג את כרטיס המסך שלי התקציב שלי הוא בסביבות ה-800 ש"ח המפרט שלי: כיום כרטיס מסך של ג'יגבייט 8800 GTS 320 מגה לוח אם של ג'יגבייט 965PDS3 3.3REV מעבד של אינטל כפול 6420 ספק כוח אנרמקס ליברטי 400 אני משחק במשחקים לא ברזולוציות גבוהות-יש לי מסך 19 אינץ תודה רבה ושבוע טוב ליאור
-
- 8 תגובות
- 670 צפיות
-
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש-אני לא משהו מבין בעניינים האלה והמליצו לי על הפורום הזה כפורום של מקצוענים אני מתלבט לגמרי לקראת כרטיס מסך. המפרט בערך הוא כזה מעבד, Intel Core 2 Duo E8200 2.66 GHz 6MB 1333FSB 45nm - BOX זכרון, 2GB Samsung DDR II - 800 לוח אם, INTEL DP35DPM DRAGONTAIL PEAK איזה כרטיס מסך הייתם מגדירים כהקנייה הכי משתלמת בהתייחס למפרט הבא ולנתון שהתקציב הוא 700-800 ש"ח. תודה רבה, נ.ב. אשמח גם לשמוע איזה מילה או שתיים על המפרט מה דעתכם.
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום אז אחריי ההמלצות כאן קניתי nVidia 6600 GT 128MB AGPx8 עכשיו אני רוצה הגדרות בשבילו מהצד הטוב ביותר. ההגדרות משמשות אותי בעיקר לקאנטר סטרייק שיהיה FPS גבוה במיוחד, עשיתי שלא תהיה הגבלה אני מגיע בקלות ל-250 שוב אבל לא ביציבות המוחלטת. חבר שלי קנה את אותו כרטיס מאותו יצרן ויש לו חבר ששינה לו כל מיני הגדרות שאין לו ולי מושג מה הם והוא הוציא לו 850 אפיאס יציב !!!!!!!! לאותו בנאדם יש ge force 5200 והוא הוציא מימנו 600 אפפיאס הכל מתועד בתמונות שכרגע לא אצלי.. אז רציתי לדעת קודם אם מישהו מכיר את ה"סודות" האלו ובכלל איזה הגדרות אתם ממליצים לי להגדיר בשביל משיקח ברמה הטובה ביותר וביעקר אפפיאס. (הדרייבר אצלי בעברית וזה דרייבר הכי מעודכן בשוק). תודה רבה ויום טוב
-
אהלן, אני רוצה לקנות כרטיס ב2000 שקל. מוכן לעשות OC על קירור סטוק, או על קירור נורמאלי אבל שביחד איתו יצא 2000. אני מבין שנכון לכרגע הכי כדאי 7800GT, אבל יש משהו שכדאי לחכות בשבילו? שיוצא ממש בקרוב?
-
- 9 תגובות
- 670 צפיות
-
-
למה המסכים בעלי זמן תגובה ( 25 מילי שניה) הם הכי יקרים ? לפי ההגיון חשבתי , שככול שזמן התגובה יותר נמוך , זה יהיה יותר טוב ויותר יקר הנה מזאפ http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Monitor&DB4157=4159&DB4147=4150&DB55019=138763
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
למה באתר של NVIDIA מציגים משחקים לכל כרטיס , והמשחקים של ה 5200 הרבה הרבה יותר חדשים משל כל סדרת הטי איי? [אני מבין שהם רוצים למכור,והוא תומך DX9 למרות שאין משחק שם שמנצל את זה,אז למה הם לא מציגים משחקים יותר חדשים לסדרת הטיאייז?]
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
http://specialtech.co.uk/spshop/customer/search.php?substring=x1950 זה יוצא עם משלוח לארץ 284 יורו שזה 1500 שקל כלומר קיבלת במחיר של 1950 החלש את הx1950xtx הרצחני ועד הבית ...
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום אני חשבתי לשדרג את המחשב שלי בעיקר את הכטיס מסך שכבר מתחילים להרגיש משחקים שטיפה כבדים עלייו עקרונית חשבתי על ati 4850 או 4870 ויש עוד אופציה 9800gtx+ אז אם אפשר בבקשה עזרה בלהחליט מי מהם יותר טוב
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-
-
-
לפני כמה זמן רשמתי שאני צריך עזרה בלכידת וידאו ולא ענו לי עכשיו ראיתי שיש באתר מדריך http://hwzone.co.il/print/1080511327/31720 עכשיו עשיתי הכל לאט לאט ונתקעתי בו בדיוק בסוף (אני והמזל שלי חח) אז ככה יש לי כבר את הסרט על המחשב שהקלטתי מהטלוזיה עם קול נתקעתי בקטע של ייצוא הסרט לפורמט המבוקש איפה אני אמור ללחוץ כדי לשמור את הסרט נכון ? (יש לי גירסא 10 של Pinnacle Studio) והאם הוא גם מכווץ ?
-
- 8 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום לכם תאמרו לי בבקשה מהו הכרטיס מסך המועדף מרשימה זו : ואם תוכלו לעמוד על ההבדלים זה יהיה מעולה...(מבחינת ביצועים לא מבחינת מחיר ...). תודה. GAINWARD Nvidia 7600GS - GLH 256MB, DDR3, DVI, VO,PCI-E - detail Golden-Sample "Goes-Like-Hell Edition" GeForce 7600GS, 256MB DDR3, DVI, HDTV-Out, 128Bit, 1.4ns., Chip: 500+MHz GPU Clockspeed: 500+ MHz Memory Clockspeed: 1200+ MHz Pixels per clock (peak) : 12 Ramdac: 400 MHz Bus: PCI-Express Connectivity: Dvi + Vga + Video-Out *********************************************************************************************** GAINWARD nVidia 7300GT - GLH 256MB, GDDR3, DVI, VO, PCI-E - detail Golden-Sample "Goes-Like-Hell Editio…
-
- 6 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס מסךredeonX1950 pro יש לו בעיה או משהו הוא כל כמה דק' נתקע וקורס, הוא לא מעלה סרטים וגם כשהוא פותח משהו הוא מציג אותו עם קווים ירוקים ופיקסלים מוזרים. בדקנו דרייברים, עשינו עדכונים ובדיקה אולי משהו במערכת הפעלה לא עובד אבל נראה שזו בעית חומרה. המחשב די חדש כך שהכרטיס באחריות, התקשרתי לחברה שקניתי ממנה (SKYPC) והם מבקשים 180 ש"ח עבור משלוח והשבתה של המחשב ל-21 ימי עבודה!!! עד לקבלת כרטיס חליפי - מה שלא בא בחשבון! אני לא יכול להשבית את המחשב לתקופה כזו מכיוון שהוא המחשב היחידי בבית שמשרת עוד אנשים. אני חושב לרכוש כרטיס אחר וכאן אני צריך ייעוץ לגבי כרטיס מסך חדש שיהיה באותו רמה לפחות או אפילו קצת יותר ושלא יעלה יותר מדי כי אני חייל תודה מראש, כמו כן, …
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
מעבד 3.0 GHz לוח אם אינטל D945GTP 2G זיכרון פנימי ספק כוח Thermaltake 430W כמעט קניתי את HD4670 אבל פתאום יצא הHD4830 עולה 150$ שבארץ כנראה יעלה בסביבות 600 שקל השאלה אם הוא יתאים למפרט שלי וגם החברה ממליצה על ספק 450W האם ב430W גם יתאים
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-