כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע היכן ניתן למצוא בארץ את הסדרה הזאת ? האם היא יצאה ? הקרטיס מיוצר בליטוגרפיה קטנה יותר שמשמעותה שהו קריר יותר. הבנתי שכבר יש דגמים כאלה בשוק והשאלה איך להבדיל ולמצוא אותם בארץ ?
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום חיברתי את הטלויזיה שלי לכרטיס מסך GEFORCE MX 440 128 MB. (חיברתי את הכבל לשקע VIDEO בטלויזיה). משום מה התמונה המתקבלת לי בטלויזייה היא בשחור לבן וקופצת לגמרי.. הורדתי דרייברים מהאתר של nvidia אך לא קיבלתי שום שינוי הבעיה לדעתי בהגדרות ה-PAL - באופציה של שינוי הגדרות התצוגה האופציה היחידה לטלויזיה היא NTSC ושאר האופציות אינן קיימות..מה עושים ? האם מישהו יוכל לסייע ?? תודה !
-
- 5 תגובות
- 638 צפיות
-
-
הדיווחים אודות הרבעון השלישי בתחום כרטיסי המסך כבר כאן, עם בשורות חיוביות צנועות עבור השחקנית האדומה כפי שקורה מדי שלושה חודשים, גם עכשיו אנחנו מקבלים דיווח כללי צנוע מחברת האנליזה JPR אודות מצבו של עולם כרטיסי המסך הדיסקרטיים – והחדשות הטובות הן ש-AMD מצליחה להחזיר לעצמה קמצוץ מנתח השוק שאיבדה, אך מה שקצת פחות חיובי הוא שאותו שוק הופך ליותר ויותר קטן. לפי הדיווח הנוכחי, ברבעון השלישי של שנת 2015 נמכרו בסך הכל כ-12 מיליון כרטיסי מסך ייעודיים – רובם ככולם מבית NVIDIA ו-AMD. מדובר בעלייה נאה של 27.6 אחוזים לעומת המספר שנמכר ברבעון השני של 2015, וזה טוב – אך באותה נשימה כדאי לציין כי מדובר בכל זאת בירידה של 3.8 אחוזים לעומת המספר שנמכר ברבעון השלישי של 2014, כך שמע…
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי התלבטות קטנה בין שני כרטיסי 9800GT... האחד: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1461 השני: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1439 איזה מהם עדיף ? ולמה ? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך ל agp. התקציב שלי הוא בסביבות ה1000 ש"ח. ראיתי שני כרטיסי מסך. 1- ב1127 ש"ח 2 ב826 ש"ח 1 6800gs http://isracomp.com/define.asp?idd=3490 x800gto 2 http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1579 שניהם של חברת palit. רציתי לדעת איזה כרטיס עדיף יותר בכללי ואיזה עדיף יותר למחשב שלי. מפרט: Motherboard: CPU Type Intel Pentium 4, 2666 MHz (20 x 133) Motherboard Name Unknown Motherboard Chipset VIA VT8751(A) ProSavageDDR P4M266(A) System Memory 768 MB (DDR SDRAM) BIOS Type Award (02/13/03) Communication Port Communications Port (COM1) Communication Port Communications Port (COM2) Communicatio…
-
- 8 תגובות
- 638 צפיות
-
-
יש לי לוח של GIGABYTE GA-8SQ800 שתומך בAGP X8 ויש לי כרטיס מסך GEFORCE TI4200 AGP X8 בהגדרות של הכרטיס אני רואה שהוא עובד על AGP X4 וגם בביוס זה מופיע על AGP X4 איך אני יכול לההפוך את זה לAGP X8???
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס msi-gforcefx 5900 ומישהו יכול להגיד לי מהם הדרייברים הטובים ביותר בשבילו ומה אני עושה איתם תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
ברגע שהתקנתי את הכרטיס, ישר שמתי לב שהצבעים על הדסקטופ קצת בהירים מדי, או יותר נכון יש מן חוסר פרופורציה קלה בין הלבן לבין השאר...בכל אופן הנחתי שזה בראש שלי או שאולי פשוט יש הבדלים קלים בין הכרטיסים....... המשחק הראשון שהפעלתי זה אנ בי איי 2004(אני יודע שאתם צוחקים.. ;D) ואז כבר חוזקה אצלי ההרגשה שמשהו עם הצבעים לא בסדר, הלבן שבמשחק, למשל הסל, נראה לבן בצורה חסרת פרופורציות, ממש זוהר..... אוקי עזבתי את זה והפעלתי פאר קריי. אז בא עלי השוק הגדול: חוף הים שחור במקום צהוב :o הקירות נראים זוהרים כאילו הגברתי את הBRIGHTNESS לאיזה 300 אחוז(כל ההגדות בסדר, בדקתי הכל). נתקלתי בנוסף בעוד שלוש תופעות מוזרות, כשאחת מהן(אולי היא דווקא תקינה) שהמאוורר של הכרטיס פועל על מקסימום כש…
-
- 6 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום לכולם. חבר שלי רוצה לקנות כרטיס מסך עד 300 שקל, יש לו פנטיום 4 2.55 GHZ. בבקשה תביאו מחברה אמינה וטובה, ואת הכרטיס הכי טוב שאפשר להוציא במחיר. תודה.
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
הורדתי אותו זה שוקל 354 , אני פותח אותו וזה לא מתקין לי ,זה לא פותח אותו בכלל, יש לי וינדוס XP PRO , מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
מדובר במחשב עם מפרט Abit AN8 Ultra Nforce 4 Ultra AMD 64 3200+ 2X512MB DDR400 Sapphire X800GTO PolyView 19" LCD כאשר לפני מספר ימים המחשב התרסק. מאז כאשר המסך נדלק הוא מציג את כל התמונה בלי ירוק בכלל(תמונה סגולה) מה שמוביל לתמונה שלא ניתן לעבוד איתה. הכניסה האנלוגית עובדת מצויין וכאשר מחברים את המסך לכרטיס של נבידיה (FX5900) הוא עובד נפלא עם הDVI. מכאן ניתן להסיק שהבעיה היא בכרטיס X800GTO ולכן נשאלת השאלה האם כרטיס שעבד ב DVI בלי בעיה יכול פתאום לאבד את היכולת להציג אות DVI כמו שצריך? כמו כן לוקח למסך זמן רב לזהות את האות שיוצא מכרטיס הATI מה שלא קורה עם נבידיה. התמונה שמוצגת בביוס גם כן סגולה (ללא ירוק) מה שמוביל אותי לחשוב שאולי נדפק הביוס של הכרטיס או רכיב אחר, האם כדי…
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום, המפרט שלי הוא: מעבד Q6600 ללא אוברקלוק 2GB זכרון של OCZ וכרטיס מסך 8800GT ללא אוברקלוק לאחרונה הרגשתי האטה מסויימת במשחקים והחלטתי לפרמט את המחשב, לאחר פרמוט והתקנה מחדש של ויסטה עדיין האטיות מורגשת החלטתי להריץ 3DMark06 וקיבלתי ציון של 5382 נראה לי ציון נמוך למערכת שלי. התקנתי את הדריברים האחרונים של Nvidia ו9 DirectX אחרון מהאתר של מיקורסופט אני חושש שיש לי בעיה בכרטיס מסך כי חוויתי לאחרונה קצת מסכים כחולים, מה דעתכם? יש איזה שהיא דרך לבדוק את זה לפני שאני פונה לחנות לממש אחריות? הטמפרטורות של הכרטיס מסך הם 65 מעלות במנוחה ו 80 במאמץ של המעבד 38 במנוחה תודה מצורפת תמונה עם כל הנתונים [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש וכבר ויתרתי על הX1900GT כי אם אני הולך על כרטיס באזור ה600-700 זה מאפשר לי לשים 2GB זיכרון שזה קצת יותר חשוב לי. יש לי בעיה כי אני גר בבאר שבע ואני רוצה לקנות מפנדה את ה7600GS EXTREME כי אין אותו בחנויות בב"ש. את המחשב השלם אני קונה מKSP ונותן להם את ה7600GS שקניתי כדי להרכיב, אבל אני מפחד שהכרטיס שלי יהיה פגום כי ממש לא בא לי להתעסק עם החזרה ושטויות כאלה ובעיקר שהחנות בקיסריה שזה 2 שעות נסיעה מכאן..אז מי מישהו פעם קנה את הכרטיס הזה.מהחנות הזאת והיו לו בעיות? אם אני אדע שזה עסק בעייתי לקנות מ-2 חנויות ועוד שחנות אחת בקיסריה אני אוסיף את ה300 שקל ויקנה 7600GT, אבל בכל זאת תמיד נחמד לחסוך
-
- 6 תגובות
- 638 צפיות
-
-
רשום לי על הספק MI-ATX400 אז הספק שלי הוא 400 ווט? ודרך אגב הור ג'נרי..
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייח שהוא בסדר לפי דעתי אבל הכרטיס מסך ישן כי אותו לא החלפתי יש לי Raedon X550 256Mb ואני אל מרוצה אני יכול לשחק במשחקים אבל לא באיכות והנאה ברמה גבווה. המחשב שלי לא יכול להריץ Call Of Duty 4 ואת המשחק הזה למל אני מאוד רוצה. אתם יכולים להציע לי משהו טוב עד 700 שקל? ולא לחרוג מהתקציב כי 700 זה גבווה בשביליל יציאה Pci - E
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
? ASUS V9520 VS 128MB זה או Leadtek ti4200 128ddr agp8x ? או שיש משהו טוב יותר עד760 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
יש לי 4870, שמתי לב שמשחקים מסויימים מבקשים להתקין את התוכנה, ואם אני לא מתקין אותה ( לא תומך ) המשחק לא עולה... ואם אני כן מתקין אותה המשחק דווקה כן עולה... השאלה אם כדאי לי לעדכן גירסאות של התוכנה ( כי זה לא תומך לעזאזל ) ???
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם ישנה אפשרות למדוד את הטמפ' של הכרטיס? הוא ללא OC אבל כל מני משחקים נתקעים והחום שנפלט מהמארז היחסית מאורר לא הגיוני בכלל... the Z-Guy (מפרט בחתימה)
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מחשב שכולל מעבד E8400 3.00GHZ 4 GB זיכרון לוח אם EP43-DS3 כרטיס מסך ATI RADEON HD4870 512MB ספק 500 וואט של POWE & PC COOLING לאחר בדיקה של המשחקים החדשים אני חש בקירטוע לא נעים בהם. השאלה שלי האם שדרוג לכרטיס דוגמת HD5670 עם 1 ג'יגה יאפשר לי להריץ משחקים חדשים בקלות בלי קירטועים? (הכוונה למשחקים יותר בכיוון של פרו אבולושן ופיפא) כמו כן, האם ניתן לעשות קרוס פייר עם הכרטיס הקודם? האם יש אפשרות עם המצב הקיים לשפר את ביצועי המשחקים החדשים? (בלי לפגוע באיכותם?) תודה וחג שמח.
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
היי. הלוח שאיתו אנ עובד הוא: gagabyte k8nsc939 nforce 3 ויש ברשותי כרטיס מסך: NVIDIA GeForce4 MX 440 with AGP8X 128MB השאלה שלי היא כזאת : מה יותר איכותי קודם כל (למשחקים בינוניים ומטה --> לא לקפוץ) והאם יש טעם להתקין את הכרטיס החיצוני ? אם כן או אם לא..בוא נגיד, כמה רחוק אני יכול ללכת אם אני רוצה לשחק (FIFA2006, COMMANDOS או VOLFIED) .. תודה רבה ! נ.ב : Amd Athlon 64b 939 3000+ venice core .
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
שלום לכולם- אני קונה כרטיס מסך ורציתי חוות דעת - אילו הכרטיסים שבתקציב שלי ורציתי לדעת איזה לדעתכם הכי טוב: http://www.xfxforce.co.uk/product_view.php?sku=PVT39KNA http://www.abit-usa.com/products/graphics/techspec.php?categories=2&model=195 http://usa.asus.com/products/vga/eax550ge-td/overview.htm מה אתם אומרים ? דרך אגב - יהייה לי מעבד AMD 64 BIT אם זה משנה - תודה
-
- 7 תגובות
- 638 צפיות
-
-
פורסם המוד לפתיחת הכרטיס X800GT02 מבית Sapphire! המוד מגיע בממשק ISO וצורבים אותו על דיסק ומכניסים את הדיסק לפני עליית הווינדוס. מחכים ועולה לכם ממשק DOS מזעזע בעיצובו,תלחצו על האפשרות הראשונה (1) והכרטיס שלכם פתוח.תהנו! https://netfiles.uiuc.edu/fmohamed/shared/X800GTO2MoD.iso תודה רבה לlocutus12 מפורום anandtech שעשה את המוד. חבר'ה,מומלץ לשים בסטיקי ובמעודפים!
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
יש לי בעייה יש לי מסך די חדש (חצי שנה) של LG לפני כמה דקות דיברתי עם חברים בICQ ופתאום המסך שלי שינה צבעים... מה הבעייה??
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום חברה אני קונה לעצמי כרטיס מסך שאני רוצה שיריץ את כל ה"כבדים". קראתי את המדריך אבל נישארתי מבולבל- יש כמה כרטיסים בסידרה הזאת: 9600xt- מזה ה- XT הזה?? לא הצלחתי למצוא מידע מועיל על זה. 9600pro- פרו נישמע טוב אבל עד כמה יותר ואם שווה? 9600- בלי פירוט מיוחד... 9600se- הגירסה המוחלשת נכון? לא לקנות! יעזור לי מאוד אם מישהו יכול לעשות סדר בבלגן הזה. אני נישארתי מבולבל... :s05: ואם יש לכם מחיר מומלץ אז רק יעזור. תודה מראש תום
-
- 5 תגובות
- 638 צפיות
-
-
הקיצר יש לי מסך 1200P, וחיברתי את הכרטיס מסך לטלוויזיה, ועכשיו המסך שלי תקוע על 1080p, גם כשהטלוויזיה כבויה. מה אני עושה?
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-