כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,974 דיונים בפורום זה
-
היי יש לי לוח אם גיגבייט ga-h61ms-1 עם מעבד i5-3740 השאלה שלי אם הכרטיס מסך GeForce GTX 1060 6g יתאים למערכת ללא צוואר בקבוק? תודה☺.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
כמו שהכותרת אומרת , אני צריך המלצה למסך LCD 15" הכולל יציאת DVI , בלא יותר מ2100שקל. , תודה.
-
- 4 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום לכולם האם הוספה של כרטיס מסך למפרט שלי תתן ביצועים טובים למשחקים? (כרטיס בסביבות ה1000 שח) תהיה בעיה מבחינת צריכת החשמל והספק כח? Athlon64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore? GIGABYTE M51GM-S2G AM2, DDRII 800 (Overclocked) ? 512MB Aeneon DDRII 667 X 2 ?SAMSUNG 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II ? HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) 240 FSP 60GLN 350W תודה
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
הקדמה על הR600 לפני שנעבור לתמונות ;D R600 אשר יתמוך בDX10 לראשונה מ ATI/AMD יכלול כ 64 Unified shader מעבדים, 16 texture untis וליבה שתגיע בתדר בין 650MHz-700MHz יכלול זיכרון GDDR4 לעומת G80 שיש לו GDDR3 ומקורות אומרים שגם יכלול כ512 ביט physical memory interface. יהיה 80NM לעומת G80 שהוא 90NM X-bitlabs עוד מדווח שכרטיסים ראשונים מבוססי R600 ישוקו ב20 בינואר (בכתבה כתוב 2006 אבל בטח התבלבלו) הליבה של R600 תהיה בגודל 21.2x20.5 mm מקורות: http://xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=124518 http://www.xbitlabs.com/news/video/display/20061125030945.html
-
- 31 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
ה- 1950 שלי החליט להשתגע, מתחמם בטירוף פתאום וקורס אחרי הרבה ארטיפקטים.. מחר אני לוקח אותו לחנות ואני אבקש לעשות טרייד, ויש לי 1500 שקלים כרגע ביד אז לדעתי אני אוכל לקחת משהו ב- 2000 שקל לפחות.. קחו בחשבון שאני אצטרך ספק כוח חדש, אז תנו המלצה גם לספק בתוך התקציב הזה.. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
הכרטיס מזהה את הטלוויזיה אבל כשאני אומר לו להציג על הטלויזייה יש תמונה לשניה ואז הכרטיס לא מזהה יותר את הטלויזייה רק אחרי ריסטארט הוא שוב מזהה אותה. (יש לציין שהטלויזיה והכבלים נבדקו על מחשב אחר ושהמחשב עבר כמה וכמה פירמוטים )
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
מתכנן לקנות בקרוב את המפרט הבא: במחשב ייעשה שימוש סטנדרטי ביתי, גלישה, עריכת קבצים וכו'. בגלל שאני רוצה לחזור לגיימינג מדי פעם (כנראה לא כבד, כי אין יותר מדי זמן) - חשבתי לקנות כרטיס מסך ממוצע+. לפני כן המחשבה הייתה ללכת על RX580, ועכשיו כאשר יצא ה1660ti הכיוון אולי השתנה, אך לא בטוח. יש ברשותי את המסך הבא, 1440p כך שהבנתי שאצטרך כרטיס יותר חזק מRX בשביל להריץ על הגדרות מקסימליות משחקים. אני יכול לקנות מאמזון את ה1660ti ב1000 שח או את הRX580 ב600 ש"ח - האם ההבדל לטובת ה1660 שווה את זה? אני פתאום לא בטוח כי לא יודע עד כמה באמת אנצל את הכרטיס מסך ה"חזק" יותר וגם עד כמה קריטי יהיה לי שאם כבר אשחק במשחקים כבדים אז אצטרך לרדת מעט ב…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי כרטיס מסך onboard X3100 שהגיע עם הלפטופ שלי. אני מעוניין לקנות מסך חדש - dell u2311h. למסך יש 1920*1080, עם 8MS. אני מעוניין לדעת האם אוכל להריץ עליו (ברזולוציה מקסימלית, אם לא אז באיזו) סרטי FHD, ופעולות פשוטות כמו גלישה באינטרנט וכד'. לא אריץ עליו משחקים! תודה. למי שעונה - תגיד בבקשה כמה אתה בטוח בתשובה...
-
- 5 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום. קודם כל אני יתחיל בכך שאני יציג את המערכת שלי: מעבד: A64 3000+ NewCastle לוח אם: Asus K8V-SE Deluxe זיכרון: 1512MB DDR 400MHZ כ.מסך: Sapphire X1600PRO 512MB AGP עשיתי פירמוט למחשב והתקנה מחדש של Windows XP התקנתי את הדרייברים הכי חדשים 7.9 ולהפתעתי אחרי שעשיתי הפעלה מחדש למערכת הWindows לא עלה ופשוט עשה ריסטרט כל פעם מחדש.. מישהו יכול להצביע על מקום הבעיה? האם זו בעיה בכרטיס מסך? בלוח אם? או שאולי הספק לא מספיק(יש לי ספק ג'נריק)?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
סוף-סוף, חודש וחצי אחרי שהזמנתי אותו מהדובים הגיע לידי ה-Geforce 6800GT של לידטק שקניתי במיטב כספי. הסרתי את הדרייברים הישנים, הרכבתי את הכרטיס, התקנתי את הדרייברים שהגיעו איתו ויצאתי לדרך. התחנה הראשונה הייתה 3dMark03 שבישר על תוצאה מצוינת של 10,026 נקודות. עם זאת, שמתי לב שמדי פעם יש "קפיצות" קטנות בתמונה וחשדות התחילו להתעורר. הפעלתי את Fraps ובדקתי את הכרטיס על מיטב המשחקים שלי: BF1942, Splinter Cell ו-Call Of Duty על פירוט גבוה. קצב הפריימים לא ירד מתחת ל-60 אפילו לרגע, רוב הזמן היה מעל ל-100, ועדיין ראיתי קפיצות קטנות ומרגיזות מדי 20-30 שניות. אין לי שום מושג למה זה קורה, אנא עזרו לי. המערכת שלי: ECS 661fx Intel Pentium 4 Northwood 3.0 Ghz (Winfast A400 GT T…
-
- 7 תגובות
- 715 צפיות
-
-
עקרונית עד עכשיו היו לי רק כרטיסים של AMD ובדרייבר הייתי מגדיר רזולוציה נפרדת לכל מסך. עכשיו אני עם ה-GTX 770 ויש לי בעיה שעכשיו הרזולוציות די השתגעו. יש לי 3 מסכים שמחוברים, 2xFHD ואחד עם 1440x900. אני לא עושה משהו אחיד, אני אוהב להשתמש במסך הראשי לגיימינג והשניים האחרים אני פורס נתונים כאשר אני עובד בתכנות או בכללי עבודות לאונ' אז מה שקורה זה ששני המסכי HD זה הגדיר על 1920x1080 בלי שום בעיה, אבל המסך האחרון עם ה1440x900 משתגע וחצי מהמסך נחתך למרות שהגדרתי 1440x900 בדרייבר. עצות כלשהן? הדרייבר הוא הדרייבר הכי עדכני שיש באתר של NV.
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-
-
מעוניין בכרטיס X290 לצערי האינפורמציה לא ברורה לי . 1x HDMI (with 3D) כתוב שהכרטיס תומך ב- 3D מה לא תמך כל זמן ? הרי בתקן 1.4 http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1227&pid=2060&psn=&lid=1&leg=0 and 3D Stereoscopic, ensuring the highest quality Blu-ray and video experience possible from your PC. לא הבנתי מה השוני בסדרה הנ"ל מול 7000 ב- 3D ? שאלה שנייה : רשום תומך HDM 1.4 למה לא HDMI 2.0 הרי ה התקן של היום
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני כבר כמה ימים מנסה להכנס לאתר של אומגה מהכתובת - http://www.omegadrivers.net וזה לא עולה לי. מה קרה לאתר? או שהכתובת שלי לא נכונה ? ד"א שמתי את זה פה כי זה על כרטיסי מסך \:
-
- 7 תגובות
- 692 צפיות
-
-
ממה שהנבתי זה עוד 3 3 וחצי חודשים יוצא.. ואם זה מיד רנג' זה בטח בין 1000 ל2000 המחיר.. יש עוד מידע.? או משהו שטעיתי בו? כאילו יודעים בכלל איך יקראו לכרטיסים?
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
נראה טוב . Doom3 performance improves 10-15% on ATI RADEON X800 XT products when anti-aliasing is enabled. UT2004 performance improves considerably on the ATI RADEON 9500 PRO, RADEON 9700 PRO RADEON 9800 PRO and RADEON 9800 XT products. The benefit can be 25% or more in some circumstances, particularly at extreme graphics settings such as 6xAA + 16xAF. http://www.ati.com/support/drivers/winxp/radeonwdm-xp.html?type=xp&prodType=graphic∏=productsXPdriver&submit.x=17&submit.y=5
-
- 34 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
ברשותי מערכת לא כל כך חדשה ומפרטה (החובבני) הוא: AMD Sempron 3200 שרץ לא OCed ב2ghz 1024MB זכרון בשלושה סטיקים של 333mhz לוח אם Abit NF7-S ללא PCI-Express PowerColor ATI Radeon 9800 SE (עם pipelines פתוחים, כלומר 9800 רגיל) הבעיה היא שהכרטיס קצת ישן למערכת והוא צוואר הבקבוק פה, והמערכת בעצמה ישנה כך שאני מעוניין בכרטיס שיהיה ברמה שלה ולא חזק יותר כי אני לא מתכנן לשדרג בקרוב. התקציב בסביבות 1000ש"ח. ראיתי בFAQ את ה7600GT, והשאלה היא האם הוא ברמה של המערכת הוא חזק מדי? תודה.
-
- 12 תגובות
- 984 צפיות
-
-
היכן ניתן להשיג כרטיסי מסך מהדור החדש <6800GT, 6800> במחיר הזול ביותר ? איזו חברה <של הכרטיס>? איזה חנות<שניתן להשיג במחיר הזול ביותר> ? בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
אז ככה אני מחליף את הכרטיס שלי 5850+ אלף שקל , השאלה שלי שמעתי שהכרטיס חם לאללה ושיכול להיות בעיות איתו, השאלה שלי כמה שיפור יהיה לי ב1080p במשחקים?
-
- 4 תגובות
- 895 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 3 (2 במקור, החליפו את הלוח) 1.1 mhz עם כרטיס geforce 4 mx. מה הכרטיס הכי טוב שאני יכול, או כדאי לי, לשדרג? ואם כן, חדש או יד שניה? אני משתמש במחשב למשחקין ואינטרנט, אבל לא גיימר כבד.
-
- 15 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אהלן, אני מתכנן ביום-יומיים הקרובים לקנות מסך חדש אני כנראה אקנה את הSAMSUNG 206BW 20INCH שהוא מסך רחב... הבעיה שעלתה היא, שהמוכר ציין את העובדה שכרטיסי מסך יותר ישנים לא תומכים במסך רחב... רציתי לדעת האם GEFORCE 6800 תומך במסך רחב? האם מדובר בתמיכה חומרתית או שמדובר בתמיכה תוכנתית? [כלומר- דרייברים] יש לי את הגירסא הכי אחרונה של הדרייברים, Forceware 163.75,.. בכל מקרה- במידה ואין לכם תשובה חד משמעית בנוגע לעניין, כיצד אוכל לבדוק זאת? [אני לא רוצה לשנות לרזולוציה של מסך רחב דרך הדרייברים, כי אני לא יודע איך המסך שלי, מסך CRT רגיל, יגיב לזה]. תודה.
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
טוב.. יכול להיות שזה לא בדיוק הפורום הנכון לזה אם כן אני מתנצל מראש אחד המשחקים שאני הכי הרבה "יושב עליו" הוא flight simulator 2002 של מיקרוסופט. המחשק מאד כבד ואני שואל שאלה דומה לנושא אחר שהתחלתי .. אם מישהוא משחק הרבה בסימולטור הזה ויש לו ניסיון עם כרטיסי מסך עבורו - אני אשמח יש לי כרגע GF2 GTS (מפרט מלא "במפרט מחשב") שכבר מתחיל לקרטע איתו אני רוצה להחליף אותו אבל לא יודע למה... אני לא יודע דוגמה עם לראדון יהייה יתרון על פני ה GF4 דווקא במשחק זה כמו ששמעתי שיש לו המשחקים אחרים מישהו..? המשחק עובד על מנוע DIRECT 3D ולא OPEN GL כמו QUAKE וכ"ד
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאור העובדה שאני לא מחפש יותר מידי ביצועי "סוף הדרך" אלא משהו שיריץ לי בצורה מכובדת מישחק או שניים מידי פעם (במיוחד FS )ומעדיף לקנות משהו שלא יכאב לי כארצה להחליף אותו בעוד.... (שיתחשק לי) מדובר על ASUS או GAINWARD מה דעתכם?
-
שלום לכולם . אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש. השימושים: משחקים כבדים מאוד כמו crysis וסרטים. כמו כן, חיבור המחשב יהיה לטלוויזיה 47" LCD. הטלוויזיה היא full HD . (על הטלויזייה אני רק רואה סרטים ולא משחק...) אילו משני הכרטיסים האלו עדיף : Radeon 4850 512MB DDR3 או Geforce 9800 GTX + 512 MB או שאולי יש משהו יותר טוב באותה משפחת מחירים שלא חשבתי עליו ? דעתכם ?
-
- 6 תגובות
- 792 צפיות
-
-
קודם כל זה מבצע בנועה לחנוכה.... המחיר של הכרטיס+הקירור הוא 2100 שקל.... עכשיו ביררתי בחנות הקירור שמגיע זה ZALMAN vf 770 cu .... הקירור הזה יותר טוב ממה שמגיע בסטוק?ובכלל איך זה יהיה לאובר קלוק?
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-