עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Turbine,

יש ברשותי מחשב AMD ATHLON SOCKET 939 64BIT 3200+ 1GB KINGSTION DDR 2.5CL (512x2) GEFORCE 6600TD PCI-EXPRESS 128MB או 256MB לא זוכר האם ישתלם לשדרג אותו לכרטיס אחר ? עד סכום של 500-600 ?? או שמא הוא כרגע יריץ לי משחקים עדכניים בצורה טובה ?? אם לא על איזה כרטיס מסך בסכום שציינתי אתם ממליצים ??

• 4 תגובות
    • 522 צפיות
  2. Started by elior021,

היי יש לי כמה דגמים של כרטיסי מסך הראשון Sapphire ATI Radeon 5850 Toxic 2GB GDDR5 HDMI עולה 1445 השני של inn3d GTX465 1GB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E עולה 1050 השלישי INNO3D GTX460 1GB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E עולה 1180 הכרטיס מיועד להריץ משחקים כבדים אני עוד לא יודע לאיזה מסך הוא יתחבר אבל זה יהיה מסך 24 אינץ עם רזולוציה די גבוהה. מבחינת מחיר בין 1445 ל1080 או 1180 זה די משמעותי אני מאוד רוצה לדעת מה אני מפסיד ומה אני מרוויח ובכלל מה השוני בכל כרטיס (הלוח תומך גם SLI וגם CF ככה שהחברה לא ממש משמעותי ) תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by shimon956,

שלום לכולם יש לדוד שלי את הכרטיס ATI RADEON 9600 PRO וכול פעם שהוא משחק המשחקים יוצאים לו החוצה או שנטקעים יש לו את כול הדריורים אולי הכרטיס מזויף יכול להיות כי עשיתי חיפוש ומצאתי מישהו שדיבר על כרטיסים מזויפים שמעלים להם את המהירות ואז ברור שהם מתחממים יותר זה נכון?

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  4. Started by DL,

מה אתם אומרים על המסך הזה? עולה רק 2600 שקל ב PCH ואני חושב על לקחת אותו, יש מסכים יותר טובים במחיר הזה? http://www.pch.co.il/docs/pd397445597.htm

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by football,

שלום רב, יש לי מחשב נייד לינובו N500 כרטיס המסך NVIDIA GETFORCE 9300 M GS ! לצערי אני לא מצליח לשחק בPES 2011 כי אחרי כמה שניות מהפעלת המשחק , המחשב נתקע ולא מגיב יותר לכן אני נאלץ לכבות אותו ידנית ולהפעיל שוב ! אני לא יודע מה הבעיה ! אבל המחשב שלי נורא חם בד"כ , הטמפרטורה דל ה GPU היא בסביבות 70 לפני שאני מתחיל לשחק ! מה הטמפרטורה הממוצעת המומלצת ? האם הבעיה טמונה בטמפרטורה או יש בעיה אחרת ? מה לעשות בשביל לפתןר את הבעייה ? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  6. קראתי בקישור שלהלן: http://technewspedia.com/nvidia-claims-partially-support-directx-11-1/ ש-Nvidia לא באמת מימשה את כל הממשק ושהחסירה מספר פיצ'רים שהבולטים שבהם הם: (Target-Independent Rasterization (2D rendering only (16xMSAA Rasterization (2D rendering only Orthogonal Line Rendering Mode UAV (Unordered Access View) in non-pixel-shader stages הפיצ'רים הללו אמורים להיות ממומשים באמולציה בתוכנה. לדעתי זו הטעייה חמורה של הצרכנים ואפילו עילה לתביעה. מה אתם חושבים? נראה לכם שהתמיכה החלקית בD3D 11.1 תפגע בנו בצורה כלשהי בעתיד? אני לא מספיק מתמצה בפיצ'רים החסרים כדי לדעת איך זה ישפיע.

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by zomero,

רציתי לוודא שלפני קניית המחשב באמת כדאי לקנות את הכרטיס הנ"ל(בהנחה שאני קונה את המחשב בעוד כחודשיים מקסימום...) האם 1. תהיה אפשרות לחבר את הכרטיס הספציפי במערך CF??(בהנחה שגם הכרטיס הבא יהיה של ATI) 2. האם שווה לחכות לכרטיסי DX10???(והאם גם בהם יהיה אפשר לחבר את הכרטיס בCF למרות פערי הטכנולוגיה??) 3. מהי ליבת R600 זאת ליבה לכרטיס מסך מהם יתרונתה(80 ננומטר??) , אילו כרטיסים צפויים(האם 1950 נכלל בסדרה??), טווחי מחירים וכו' כיום יש לי 9600SE האם לבינתיים שווה לי לחכות לדור הבא או לשדרג עכשיו ל1900 ולחכות לדור השני של הדור הבא??(ואם כן כבר יש תכנונים או הצהרות??) תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  8. Started by Proteous,

http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=34162 Israeli distributor launches Geforce 7950GT BFG Geforce 7950 GT OC 512MB PCIe By Fuad Abazovic in the Bosnian wilds: Tuesday 05 September 2006, 15:23 AN ISRAELI distributor decided to launch a 7950 GT card before Nvidia lifted its embargo. The outfit priced the BFG Geforce 7950 GT OC 512MB PCIe at $505 or 2,000.00 Israeli New Shekels. The BFG is clocked at 565MHz core and 1430MHz memory. The default non overclocked 7950 GT should be clocked at 550MHz core and 1400MHz memory. Not the greatest overclock that we've seen. The card has dual Dual-Link DVI-I slots can perform 1170 Million vertices/sec and a memory band…

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  9. שלום לכולם אני ממש מבולבל...הזמנתי 2 כרטיסי 8800GTS ואני מתלבט אם להחליף באותו מחיר בערך לCF של שני 4850 או ל SLI של שני 9800GT : אני חייב תשובה כדי לשנות את הקנייה... השאלה היא מה עדיף מבחינת: 1. ביצועים 2. מחיר 3. תאימות למשחקים כמו קרייסיס ואחרים 4. חום ורעש תודה רבה לכל העונים

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. כרגע יש לי HD2900. לא צופה שדרוג של רכיבים אחרים בזמן הקרוב. מיועד למשחקים כבדים וסרטי HD (לא כ"כ רלוונטי עם המעבד שלי). עדיפות לאחד עם VIVO. חשוב שיהיה שקט וקריר מה עדיף?

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  11. הכותרת

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  12. איזה כרטיס מסך אני צריך בשביל לשחק ברזולוציה הטבעית של המסכים? 8800 640 ? או שגירסת ה 320 תספיק? או בכלל משהו אחר כמו ה 1950xt ? אני מתכנן לקנות את אחד מהמסכים. המחשב הנוכחי שלי אינו חשוב כי אני קונה מחשב חדש לאחר שאני קונה מסך, אבל אני יודע שאם אני קונה מסך 24 אינטש אני צריך כרטיס מסך חזק יותר אז אני רוצה לדעת איזה כרטיס מסך בשביל ה 24 אינטש ואיזה בשביל ה 20, בשביל משחקים כבדים ברזולוציות טבעיות של המסכים. תודה מראש, אור

• 13 תגובות
    • 843 צפיות
  13. Started by nadav1379,

אני קניתי כרטיס מסך רדון 9600xt ואני חושב שהחנות לא שמה לי את הכרטיס שאני רציתי אני חושב שהם שמו לי את se ולא את xt איך אני יכול להיות בטוח שזה xt?

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by bagetrek,

שלום לכולם .. השגתי השבוע מחשב מותג מדגם HP DX2300 .. ואני מעוניין להפוך אותו ל- HTPC .. כרגע המחשב עובר כמה שינויים כגון : מעבד אחר במקום הסלרון D שהיה שם , שדרוג הזכרון DDR2 667 .. וכרטיס מסך משהו מתאים לתכני HD ובקרוב אולי גם יחובר לרסיבר HDMI . המחשב הולך לעבוד עם LCD "42 FHD לגבי משחקים , לא בטוח שאשחק בו .. ואם כן אולי אולי CSS לגבי תקציב ..עד 200 שקל נראה לי הגיוני להשקיע . תודה רבה ..

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. יש לי rx460 חיברתי אותו לטלוויזיה ולמסך מחשב את הטלוויזיה לחיבור hdmi והמסך מחשב לdvi. הבעיה שלי היא שאני מכבה את המסך מחשב והולך לטלוויזיה התמונה יוצאת מהמסגרת בטלוויזיה והzoom משתנה (בzoom אני מתכוון לזה שבוחרים בוודינדוס בקונטרול פנאל 125%,100% ו150%). אבל שאני מנתק את המסך מחשב מהמחשב התמונה בטלוויזיה חוזרת לרגיל ולא יוצאת מהקווים. אני מחפש דרך להגדיר zoom 150% בטלוויזיה ו100% במסך מחשב ולהגדיר שאם מסך אחד מכובה והאחר דלוק אז מזה שדלוק יצא קול. שאני מכבה את המסך מחשב והולך לטלוויזיה הקול עדיין יוצא מהרקומלים usb שיש לי במחשב.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by tamir2,

שמישהו יסביר לי בקשה על הכרטיסים של החברה הזאת!! אז כל מי שיודע שיגיד לי בבקשה.... ביי ותודה

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  17. האם המוצרים החדשים מבית AMD מתחילים להשפיע גם על עולם העיבוד הגראפי, לפני שבכלל הגיעו אל מדפי החנויות? בואו להחליט בעצמכם לכתבה

18. Started by Saggitarius,

ערב טוב לכולם! אני מיתכוון ליקנות מחשב חדש ואני לא יודע איזה מסך ליבחור. התקציב למסך הוא בערך 1500 ש"ח , פלוס מינוס. אני מחפש מסך טוב ואמין שיוכל לעבוד טוב לאורך הרבה שנים. אנא מיממכם אל תציעו לי מסכים של LG . וגם לא מסכים של MAG ( יש לי עכשיו כזה מסך והוא מעולה ,אבל אני רוצה גם להתנסות במסך אחר). המסך שממש מצא חן בעיני זה HM703UT Vision Master Pro413 הינה דף הסבר עליו: http://www.iiyama.co.il/pdf/HM703UT.pdf. מבקש את המלצתכם למסכים נוספים. תודה רבה.

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by clueless,

שלום לכולם. קניתי את הvp191s בגרסת ה8ms שלו. כאשר אני רואה DVD הכל בסדר אבל כשאני רואה סרטונים(כמו למשל אלו שבאתרי החדשות), הסרטון יוצא בהיר מעבר לכל פרופורציה (למרות שבWINDOWS עצמו הכל נראה בסדר). ניסיתי להשתמש בכניסה הדיגיטלית ובאנלוגית וגם לשנות רזולוציה והבעייה נשארת כל הזמן. למישהו יש מושג מה הבעיה? תודה.

• 4 תגובות
    • 512 צפיות
  20. אני לא ממש מבין בנושא, לכן אני מעוניין בדעתכם ;D GTS 640MB + INFINITY שתי מאוררים +Q6600 P35 DS-3 2GB XMS2 CL4 תוצאה: 9439 (אחרי OC חמוד, 2.8GHZ למעבד) תודה רבה ! רז

• 8 תגובות
    • 688 צפיות
  21. Started by WarNet,

היי, אני(חבר) מעוניין לקנות מחשב חדש :http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=486921.10 והעניין הוא התגובה הזו:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=486921.msg4169484#msg4169484 האם זה נכון והלוח אם UD4 לא יוכל להפעיל CF של 6950 ? תודה.

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  22. Started by finish,

היום קיבלתי את ה7600GT החדש שלי לAGP אחרי שכל חנות כמעת אמרה לי שיהיה את הכרטיס רק עוד חודש ואפילו יותר הגעתי לחנות קטנה שתוך שבוע הביאה לי את הכרטיס וגם ספק כוח חדש... הוא פשוט כרטיס נדיר.... ולי עוד היה קודם 9550 ממש גרוע 64BIT וההבדל ענק אי אפשר לתאר איזה הבדל יש ביניהם... כל המשחקים שהיו לי במחשב רצו על הכי גבוה ממש חלק קבלו תמונות שלו.. וזה הכרטיס האחרון שאני קונה לAGP יחזיק עוד שנה בכיף [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Erez360,

שלום לכולם. רציתי לדעת למי מכם יש את הכרטיס הבא ובאיזו גרסה של דרייבר הוא משתמש. השאלה נפתחה עקב הדיון הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=348388.new#new נ.ב מי שהתקין את הכרטיס על XP מהדיסק שהגיע איתו קיבל מסכים כחולים לפני התקנת הHotfix?

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  24. Started by danielzy,

שלום, החלטתי לקחת את ה HD5850 החדש שלי כמה צעדים קדימה צרבתי BIOS פתוח של ASUS ולאט לאט הרמתי את התדרים עד שהגעתי ל 950/1250 | זכרונות/ליבה מתח 1.250 בדיקת מאמץ 100% הראתה שהכרטיס ב 100% יושב על 80 מעלות, מאוורר 80%. כמובן ששום משחק לא מאמץ ככה את הכרטיס. לא נראו ארטיפקטים או כל בעיה אחרת. מה דעתכם ? הרעש התחיל להפריע לי בטמפ' הזו, כמובן שבזמן משחק עם אוזניות אני לא שומע את זה :> 3DMark Vantage ~17000 עריכה: ב Bad Company 2 הכרטיס לא עבר את ה 70 מעלות.

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by sxs,

אני מחפש מסך 19" LCD למשחקים ואני צריך עזרה - איזה מהם עדיף: Samsung 913B - ב 2350 ש"ח NEC 1970GX - ב 2100 ש"ח אלו שניים בערך באותו תקציב... מי שיותר טוב אני אקח... השאלה היא האם כדאי להוסיף עוד 800ש"ח בערך ולקנות: ViewSonic VX924 האם הזמן תגובה הנמוך הזה לא פוגע באיכות התמונה? האם זה באמת מסך שמתעלה מעל השניים הנ"ל ומצדיק את התוספת במחיר?

• 9 תגובות
    • 821 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.