עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Tamirrr,

מפרט : celeron 2500@3000 256ddr asus p4sgx-mx חשבתי על איזה ריידאון 9600 אבל יש כלכך הרבה סוגים וחברות תודה!

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  2. LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8600GTS TDH 256MB GDDR3 TV/O DUAL DVI - RETAIL http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2662 106 ש"ח :lol:

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  3. Started by TiGeRGuY,

חבר'ה יש לי שאלה. מה יותר טוב? MSI Geforce NX6600 256MB DDR MSI Geforce NX6600GT 128MB DDR3 קישור לראשון: http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=949&maincat_no=130 קישור לשני: http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=950&maincat_no=130&cat2_no=&cat3_no= תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 654 צפיות
  4. היי פרסמתי את זה גם בפורום הרשמי של אונריל 3 אבל נראה לי פה יוכלו אולי לעזור יותר: יש לי את המשחק unreal 3 שרכשתי שיחקתי בו כמה חודשים טובים ועבד מעולה! התקנתי את הדרייבר חוואה של NVIDIA (החדש עלק עם הPHYSX) קיצר מאז לא יכול לשחק יותר מחצי שעה רצוף כשהדרייבר הזה היה מותקן המשחק היה מפסיק את התצוגה לכ10 שניות וחוזר! וכשיצאתי מהמשחק הייתה הודעה שהדרייבר של הכרטיס מסך קרס והתאושש. קיצר אמרתי אני חוזר לדרייבר הישן והטוב הסרתי את הPHSYX , את הדרייבר הישן, עשיתי driver cleaner עכשיו המשחק פשוט קורס באמצע סתם ככה!! מישהו נתקל בתופעה או יכול לעזור?? אני כבר אובד עצות NVIDIA באמת יצאו פרשים יש שם יותר מדי פדיחות בזמן האחרון העיקר למהר להוציא דרייבר ואחרי יום וחצי עוד בטא ד…

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  5. Started by toktok,

הי, איזה כרטיס מסך עדיף לי לקנות?: 8800GT 256MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E GIGABYTE או כרטיס מסך 8800GT 512MB DDR-3 X10 PALIT תודה

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  6. Started by shocky,

היי, למישהו יש ניסיון עם מסך של LG דגם L1910B LCD? הייתם ממליצים לקנות אותו? (מיועד למשחקים וגלישה) תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  7. אם אפשר בבקשה חוות דעת תודה...

8. Started by Spyro,

שלום, חיפשתי ביקורות והשוואות באינטרנט ל6600 (לא GT) ולא מצאתי... אז רציתי לשאול איזה חברה הכי טובה? האם זה משנה בכלל? ובפרט האם WinFast 6600TD של LEADTECH עדיף על ה 6600 של GIGABYTE או ההפך? תודה!

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  9. שלום לכם. יש לי את המערכת הזאת: Motherboard: CPU Type AMD Athlon 64, 2000 MHz (10 x 200) 3200+ Motherboard Name Abit AN8 / Fatal1ty AN8 Series Motherboard Chipset nVIDIA nForce4, AMD Hammer System Memory 1024 MB (PC3200 DDR SDRAM) Display: Video Adapter RADEON X800GT (256 MB) 3D Accelerator ATI Radeon X800 SE PCI-E (R423) Monitor Samsung SyncMaster 730B (Digital) [17" LCD] (HVEYC00389) -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- הבעיה …

10. :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: http://www.pictor.co.il/Content/CM/CMSharedMembersLogin.asp?AID=44o119586&pw=053968578

• 8 תגובות
    • 654 צפיות
  11. Started by Lanzar,

יש לי 4870, שמתי לב שמשחקים מסויימים מבקשים להתקין את התוכנה, ואם אני לא מתקין אותה ( לא תומך ) המשחק לא עולה... ואם אני כן מתקין אותה המשחק דווקה כן עולה... השאלה אם כדאי לי לעדכן גירסאות של התוכנה ( כי זה לא תומך לעזאזל ) ???

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  12. אחרי מס' שנים ה4850 שלי הלך לעולמו... המפרט שברשותי: e6750 2gb ddr2 seasonic s12II bronze 430W לוח ג'יגה ביית אני צריך כרטיס ככה שלא עושה רעש ושיעלה משחקים על מקס' רזולוציה 1680 ובלי פילטרים. פשוט שיהיה אפשר לשחק ולא על 10FPS תודה. אין לי כרגע ובזמן הקרוב כסף לשדרג את המפרט אז בבקשה תציעו לי משהו ככה סביר ושלא מתחמם יתר על המידה עדיפות לNVIDIA כי יש לי כבר ניסיון רע אם ATI בנוגע להתחממות יתר ובעיות כאלה ואחרות. תודה.

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  13. שלום לכולם, יש ברשותי מחשב שכולל מעבד E8400 3.00GHZ 4 GB זיכרון לוח אם EP43-DS3 כרטיס מסך ATI RADEON HD4870 512MB ספק 500 וואט של POWE & PC COOLING לאחר בדיקה של המשחקים החדשים אני חש בקירטוע לא נעים בהם. השאלה שלי האם שדרוג לכרטיס דוגמת HD5670 עם 1 ג'יגה יאפשר לי להריץ משחקים חדשים בקלות בלי קירטועים? (הכוונה למשחקים יותר בכיוון של פרו אבולושן ופיפא) כמו כן, האם ניתן לעשות קרוס פייר עם הכרטיס הקודם? האם יש אפשרות עם המצב הקיים לשפר את ביצועי המשחקים החדשים? (בלי לפגוע באיכותם?) תודה וחג שמח.

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  14. Started by gggilad13,

אני הולך לקנות מחשב חדש בקורב ואני רוצה לדעת איזה כרטיס מסך כדאי לקנות. כיום אני לא יותר מידי גיימר "כבד" אבל אולי כשיהיה לי מחשב חדש אני אשחק דיי הרבה... המשחק שבו אני בעיקר משחק הוא FLIGHT SIMULATOR 2004 למשחק יש דרישות דיי גבוהות בשביל להפעיל אותו על הגרפיקה הכי גבוהה... אז אני רוצה לדעת איזה כרטיס מסך הכי טוב לקחת כדי שהוא יוחל להריץ אותו בלי בעיה וחלק בהגדרות גבוהות? 6600GT יספיק?

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  15. Started by xbuka,

שלום. יש לי כמה שאלות על הקונטקור החדש של s-video באיזה איכות יוצא הסאונד מהקונקטור? מה קורה אם אני מחבר אליו מתאם 4 pin s-video זה עדיין יעבוד? אם אפשר גם איזה כמה לינקים על הנושא? והכי חשוב איפה אפשר לקנות כזה בארץ כי לא הצלחתי למצוא בזאפ

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  16. Started by Omerole,

הגדרות רגילות. 4847 עם X800XL?

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  17. המחשב עצמו חדש לחלוטין,עם אפס שעות עבודה. מעבד 2.8 אין לי מושג איזה בדיוק עדיין לא הדלקתי את המחשב (אין מסך חחח). 1G זכרון DDR 2700 וכרטיס מסך מובנה של אינטל. לוח אם גם לא יודע בדיוק איזה,רק יודע שהוא בתצורת AGP. עכשיו,חשבתי על 6600GT אבל הוא יקר לאללה,550 שקל =\\ אני צריך משהו שיהיה נציל על המחשב הזה ובטווח ה 500 שקל. פעם ידעתי להמליץ לאחרים היום אחריי שלוש שנים שאני לא בתחום אני לא יודע מה לקנות חחח אז אשמח אם מישהו יאיר לי את הדרך וייתן איזה קצה חוט לכ.מסך שיתאים לי,תודה רבה והמשך יום טוב

• 8 תגובות
    • 654 צפיות
  18. האם הוא מסדרה 9? ומה מחירו?

• 8 תגובות
    • 654 צפיות
  19. Started by digitalseeker,

רציתי לדעת אם אפשר לעשות SLI בין כרטיסים שונים של NVIDIA שתומכים בזה , למשל בין ה280 ל295 ?

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  20. שלום, ברשותי מחשב פנטיום 4, 3GHz עם 2GB DDR II 533 MHz וכרטיס מסך O/B. ספק כח 365W בורד מבוסס Intel® 945G Express Chipset רוצה לקנות כרטיס מסך חדש לצפיה בעיקר בסרטים דרך המחשב. יש לי PCIe X16 אבל לא מדובר על PCIe 2 על על הדור הישן יותר. חשוב שיהיה S.Video ( כי זה מה שהטלוויזיה מקבלת היום ) חשוב שיהיה גם HDMI לעתיד ( אני מניח שאני אקנה טלוויזיה חדשה עוד מספר חודשים ) אין צורך ב - DVI כי המסך מחשב היום עובד d-sub איזה כרטיס מסך ניתן לקנות בעד 500 ש"ח ? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  21. Started by talnisim,

שלום לכולם, לאחרונה החלפתי מסך למסך LG די פשוט. הכטיס מסך שיש לי לא תומך במסך הזה בצורה טובה ואני מחפש כרטיס מסך הכי פשוט שיש, במחיר זול. הצורך העיקרי הוא אינטרנט. טל

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  22. Started by TheRedEye,

כרגע אני משתמש בדריבר של NV 77.77 ל6600GT שלי שמעתי שהדריברים של ngohq טובים יותר האם זה נכון? [יש לי בעיה עם תקיעות במשחקים וכו' במצב הנוכחי..]

• 7 תגובות
    • 654 צפיות
  23. Started by Dark_Phantom,

http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/xgi-volari.html תופעת הפרליה חוזרת שוב......הרבה הייפ(או שלא) על עוד כרטיס כושל.....

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  24. שלום.. יש לי מחשב+מסך LCD, והתחילה תופעה מוזרה: מדליקים את המחשב, והמחשב נדלק ועולה בצורה תקינה, אבל המסך משנה את הנורה שלו מירוק(פעיל) לכתום(לא פעיל - כאילו הכבל לא מחובר, או כאילו המחשב על Sleep). המחשב עם לוח GigaByte, וכולל שתי יציאות וידאו onboard DVI ו-VGA. המסך מחובר למחשב בעזרת כבל ה-DVI. ניסיתי לנתק את הכבל ולחבר אותו בחזרה.. אולי הבעיה במגעים, אבל זה לא שינה כלום. כיוון שעם המסך הגיע גם כבל VGA, שמעולם לא היה בשימוש, ניתקתי את כבל ה-DVI, ובמקומו חיברתי את כבל ה-VGA, מהיציאה האנלוגית של המחשב, אל הכניסה האנלוגית של המסך. והמסך חזר לפעול. אז קודם כל זה אומר שהמסך לא דפוק.. זה כבר טוב עכשיו לשאלה שלי.. אומנם זה אומר שהמסך תקין, אבל עדיין יש 3 אפשרוי…

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  25. Started by eglon1,

1600 \ 725 מהירות, ^^ איך הכרטיס מסך זה ייסתדר עם משחקים ? הוא בהזמנה ואני אמור לקבל אותו, אני מפחד שאצטער על הביצועים שהוא ייתן לי תמורת 580 שקל ! אבקש מכם מבחני ביצועים של הכרטיס הזה, ואשמח להצעות אחרות כתחליף לכרטיס מסך הזה .. חריגה אחרונה ל - 600 שקל . בואו נעזוב את עניין הספק והמפרט - הספק יחזיק כל כרטיס בתקציב הזה ובתקציבי םגבוהים ממנו ( האחריות עליי ) בנוסף נעזוב גם את המפרט משום שהוא לא יהווה עבורי צוואר בקבוק. בתודה, אייל.

• 2 תגובות
    • 654 צפיות

דיונים חדשים בפורומים