כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
כבר כמעט קניתי לי מסך CRT טוב (samsung 959nf), כשהמוכר בלבל אותי לגמרי עם מסך חדש "ישר מהמפעל" של iiyama. הוא אומר שזה הדבר הבא למסכים דקים, עם response time של 14 ms והכל, ורק ב2240 שח... אבל אין באתר של iiyama שום איזכור של הדגם הזה! מישהוא שמע משהוא על: "TFT IIYAMA 17'' e-yama 17NE1-S"? מצאתי אותו רק באיזה אתר גרמני מעפן בלי אנגלית בכלל. אם משהו מכיר,שמע,קנה אותו - אני אשמח לשמוע עליו משהו כדי להחליט סוף-סוף אם הגיע הזמן שה CRT יעבור מהעולם...
-
- 5 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקציב שלי לכרטיס מסך הוא לא יותר מ1300 שקל. עכשיו ראיתי את הכרטיס המסך הבא: http://tms.co.il/product/4884 רציתי לדעת אם הוא טוב, ואם הוא יותר טוב מNvidia GeForce 8800GT ומה ההבדלים. ובנוסף, מה ההבדל בין DDR4 לבין GDDR4? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
Chaintech GeForceFX 5700 Ultra 128MB DDR II AGP8X with Tv-Out & DVI Video Card או PNY Verto GeForceFX 5900 128MB AGP8X with DVI & VIVO Video Card VCGFX59APB הם באותו מחיר!
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
חיכיתי עד עכשיו כדי לראות מה יהיה עם ה GTS החדש אבל הוא עולה 2000 ש"ח, השאלה האם הוא יחזיק באמת לזמן ארוך יותר? כי לפי מה שאני רואה גם אם אני אקנה את ה GT או את ה GTS הזמן שלהם להחלפה בכרטיס הבא יגיע בדיוק באותו זמן. אז אני אשמח לתשובה יותר מדויקת והאם באמת ישנה סיבה לשלם 500-600 ש"ח נוספים בעבור ה GTS החדש תודה
-
- 8 תגובות
- 639 צפיות
-
-
BenQ FP71E http://www.benq.com/wm/front/benqmain.asp?MenuHead=137&ShowType=program&FileURL=product.asp&style=13271&headline=Tech%20Specs&model=FP71E&GenMenu=&RootId=undefined VS BenQ FP71G http://www.benq.com/wm/front/benqmain.asp?MenuHead=137&ShowType=program&FileURL=product.asp&style=13241&headline=Tech%20Specs&model=FP71G&GenMenu=&RootId=undefined VS Samsung 710N http://product.samsung.com/cgi-bin/nabc/product/b2c_product_detail.jsp?eUser=&prod_id=MJ17ASKN&selTab=Features אוקיי התמזל מזלי ואני יכול לבחור עד להיום אחרי צהוריים בין שלושלת המסכים האלו לא משנה פה המחיר. כתבתי פה לינקים ישירם למסכים עצמם ולנת…
-
- 5 תגובות
- 639 צפיות
-
-
לקחתי לבנתיים מהחנות RADEON 9600 ULTRA של GIGABYTE אני לא כל כך מתמצא בATI זה הכרטיס הראשון שאני קנה של החברה אולי תוכלו לעזור לי להחליט מה לקחת או אולי להשאיר את הכרטיס הזה הוא עלה לי 970 שקל אולי במחיר טיפה יותר גבוהה אבל משהו חזק תודה מראש חברים!!!!
-
- 5 תגובות
- 639 צפיות
-
-
2535 עם הכל בסטוק לגמרי הכרטיס והכל,זה כרטיס עם ליבת r360 ,התוצאה היא 2535 כמו שהזכרתי בהתחלה. התוצאה בסדר?
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
חיברתי היום את המחשב הקודם שלי עם המסך הישן (LG 774FT) והוא מסרב להידלק (המסך). יש את האור האדום בכפתור הדלקה/כיבוי ולא משנה מה אני עושה הוא לא משתנה, חיברתי את המחשב למסך חדש (LCD) והוא עבד מצוין. נ.ב: המסך הישן עבד לפני שלושה חודשים, מוזר לי שפתאום הוא יפסיק ככה לעבוד ??? יש לכם הצעות? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורם!! הייתי רוצה להחליף כרטיס מסך במחשב שלי. כרגע יש לי כרטיס של ג'יפורס דגם 5200 (אכן דגם מיושן אני יודע) אינני מבין כל כך בנושא לכן הייתי רוצה לישאול אותכם: .1 על איזה נתונים אני צריך להסתכל ולבדוק כאשר אני בוחר כרטיס מסך. 2.האם אתם ממליצים על החברה nvidia? 3. התקציב שלי הוא איננו גדול במיוחד. המקסימום שאני מוכן להשקיע כעת זה 500 ש"ח וגם זה בלחץ, מומלץ פחות. אז השאלה היא האם יש איזה שהוא דגם צפציפי שאתם ממליצים עליו בטווח מחירים הנ"ל? אשמח לכל תשובות לכל שאלותי. בברכה, doron_93
-
- 7 תגובות
- 639 צפיות
-
-
זה ממש מוזר, כל הפונטים והכל ניהיה blurry שכזה, אני על דריבירם omega 61.77 quality אולי זה קשור?
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
-
יש לי את הבעיה הזאת ואני מתחיל להתחרפן ניסיתי כבר הכל! שום דבר לא עובד כבר לכל משחק שאני נכנס הוא ישר יוצא לדקסתופ או מסך שחור הבעיה ידועה שהיא בכרטיסי מסך לי יש שתיי כרטיסים במערך SLI הדגם של הכרטיסים זהה והוא GTX560 SOC של גיגה ביט ניסיתי הכל אז בבקשה לא להגיד לי לעדכן דרייבים או להוציא כרטיס כי זה לא עובד!
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
כאילו...אני צריך שהמחשב והDVD ישתמש במסך של המחשב...השאלה זה האם יש איזה כבל/קופסאת מיתוג שאני בוחר לאיזה מכשיר אני יתן להשתמש במסך...(אני צריך רק של מסך...בלי עכבר ומקלדת..חשוב מאוד)... אז נסכם...כבר שהוא מתחבר לכבל של המסך..ומפצל אותו ל2 (כבל Y)...שאני בוחר איזה כניסה תוצג... תודה..
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אנשים אני צריך שמישהוא ייתן לי הסבר על SM3. או שישלח לי מקור מידע (כמה שיותר יותר טוב ;D)
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום קיבלתי מלא הצעות למפרטים לקניית מחשב חדש וכל הצעה עם כרטיס אחר ואני כבר הלכתי לאיבוד שם אני גרפיקאי מתחיל על אפטר וסטודיו מקס שמחפש מחשב טוב לעבודות ורינדורים, אפשר לקבל המלצה על 2 כרטיסים חזקים וטובים ליעשו את העבודה? (בגדול מה שאני הולך לקנות זה מעבד קוואד 4G עם רייד0 וכרטיס טלוויזיה גם כן תודה
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
שלום לכם. אפשר בבקשה המלצה לכרטיס מסך טוב אבל זול עד 600 ש"ח שיהיה לו יציאה לטלויזיה תודה רבה על עזרתכם
-
- 8 תגובות
- 639 צפיות
-
-
לפי המפרט שלי שרשום בצד התוצאה 5021 נשמעת הגיונית (לפי מצב PROFESSIONAL) ? הוספתי תמונה של התוצאה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת מה ההבדל בין שני הכרטיסים מה יותר עדיף למשחקים והאם ההבדל משמעותי ? תודה
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
hay guys האם סוג ומהירות כרטיס המסך משפיעים על קידוד ל-divx האם יש תמיכה ברמת החומרה של כרטיסי המסך החדשים בדחיסת וידיאו בפורמט xvid mpeg4 או שאין שום הבדל בין ati ו-nvidia היות והעומס מוטל ממילא על המעבד וכרטיס הטלוויזיה from ati site: Cutting Edge Video Technology RADEON® X800 graphics technology gives you more than just a great gaming experience. It also has sophisticated video processing, filtering and acceleration features that make multimedia applications more efficient, inspiring and fun. With VIDEOSHADER HD, RADEON® X800 graphics technology takes advantage of its advanced shader processing engine for user programmable video effects, video quality enhancement, an…
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אז ככה- אני משחק במשחק מחשב שנקרא "סימס", משחק בגרפיקה די גבוהה ומשחק ששוקל די הרבה. הבעיה במשחק היא שמדי פעם הוא נעשה איטי ברמות לא נורמליות ומדי פעם הוא לא מראה חלק מהחפצים וכו'. לחבר שלי יש את אותו משחק בדיוק והמשחק עובד אצלו פיקס. חשבתי שזה תלוי במסך עצמו בהתחלה, ואחרי שקנינו מסך חדש ויותר חדיש חשבתי שהכל ישתנה, אבל הכל נשאר כמו קודם. יש לי המון מקום פנוי במחשב, מעל 80GB בערך... אני חושב שהבעיה היא בכרטיס מסך עצמו. איך אני יכול להחליף או לשדרג ובמה זה כרוך? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 639 צפיות
-
-
בקשה : המלצה לכרטיס מסך בסכום של עד כ 1300 שקל יש למישהו המלצה? העדפה לכרטיס מסך DX 10 אבל מישהו יכול להמליץ לי על משהו?
-
- 10 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום , לאחרונה התגלה בפני תופעה מוכרת, הכרטיס מסך מגיע ל60 מעלות בזמן מנוחה. כשקניתי את הכרטיס הטמפרטורות היו יותר נמוכות משהו בסביבות ה 40+. הוצאתי את הכרטיס מסך מהסלוט , וראיתי שמאוורר נקי לחלוטין מאבק , אבל הקצוות של הHEATSINK מלאות באבק, ניסיתי בעזרת ספריי אוויר להוריד את האבק אך לשווא. הכיסוי פלסטיק שקוף של הFAN מפריע לי להסיר את האבק, לכן ניסיתי להסיר את ההברגות שמחזיקות את הפלסטיק הזה לכל המאוורר אבל פשוט לא הצלחתי , הברגים חזקים מידי ואין לי מושג איך להסיר אותם. מה לעשות? מצורפת תמונה. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 639 צפיות
-
-
תמיד אני רואה במפרטים של כרטיסי מסך מהירות שעות האם מהירות השעון זה הדבר הכי חשוב והכי קבוע בכרטיסי מסך?מה היא קובעת מהירות השעון?והאם ככל שהיא גבוהה יותר מהירות השעון,ככה כרטיס המסך שלי מהיר יותר ונותן ביצועים טובים יותר במשחקים? אם היא לא הכי חשובה מהירות השעון,מה הפרמטר הכי חשוב בכרטיסי מסך?
-
- 8 תגובות
- 639 צפיות
-
-
למפרט הזה מעבד - Intel Core 2 Duo E6300 Box לוח אם - ABIT IL9 Pro זכרון - G.Skill DDR2 2048MB 667Mhz CL5
-
- 11 תגובות
- 639 צפיות
-
-
כנראה אני קונה מחשב עם הכרטיס הזה איך הוא בהשוואה ל 9200M GS של הניידים
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-