כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
איזה כרטיס טלויזיה הוא עם איכות הVIDEO IN הכי טובה, יש לו שלט (לא חובה אבל מאוד מאוד רצוי) ובכעם הכי טוב- עד 500 שקלים, רצוי פחות. ועוד משהו, יש לי מסך LCD Benq fp767 ושמעתי שמסכי מחשב תומכים בPRO SCAN, גם LCD? או שאני לא אוכל לראות דברים בPRO SCAN על המחשב? תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
רציתי לשאול מי שיודע איזה מסך יותר טוב ושווה מבחינת הכל מחיר ואיכות? 17" Hyundai ImageQuest Q17 DVI USB LCD Monitor + Speakers שהוא עולה 2600 ש"ח או 17" AOC LM720 LCD Monitor + Speakers שהוא עולה 2140ש"ח
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש חדש ואני רוצה שיהייה בו גם כרטיס טלויזיה אז חשבתי על all in wonder אתם יכולים להמליץ על כרטיס מסך טוב שהוא all in wonder? תודה רבה ושאלה: אם אני קונה את הכרטיס הזה: Hercules 3D Prophet 9800SE All In Wonder 128MB 256 bit,380mhz core , 340mhz ddr , Tv Tuner , Remote Control. אני יכול להפוך אותו ל 9800 פרו??? איך אני עושה את זה? זה קשור בצריבת ביוס וב OC ובדברים מסובכים כאלה או שאני רק מתקין דרייבר שונה? תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אני ממש נואש אני חרשתי על הארכיון ועשיתי חיפוש ואין לי שמץ מה הכי מתאים לי חלק אומרים הכי חדש וחלק אומרים אומרים ישן אני ממש לא יודע מה הכי מתאים לי יש לי מחשב ממש ישן P3-800 256 SDR G4 4200 128 MB כ.מסך הוא הסיבה היחידה שהמחשב עדיין נושב ולא שבק חיים אנא עזרו לי אני רוצה ליסחות עוד כמה חודשים מהכרטיס עלמנת לחסוך עוד כמה מאות שקלים לשידרוג רציני! ועוד שאלה אני שומע המון אנשים מדברים על AA אין לי שמץ על מה מדובר אבל אומרים שזה מחליק את הגרפיקה פלאים וממש משנה את הגרפיקה לטובה אשמח אם מישהו יסביר איך אני עושה את זה בכ.מסך שלי ואם הדריבר המתאים בתודה רבה HELL
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
שלום, שאלתי היא מה יותר חשוב לסימולטורים, זיכרון יותר מהיר ( DDR or DDRII, 125Bit Or 256Bit ) או מעבד גרפי יותר חזר ? מה ההבדל בין 128Bit ל 256Bit תודה מראש ויום נעים.
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב P3 1000 עם 512RAM ו WINXP אני רוצה לקנות כרטיס מסך במחיר של 700-800 ש"ח שיריץ UNREAL 2004 ו HITMAN 3 1. האם זה מספיק כסף ? ואם לא כמה אני צריך להוסיף ? 2. האם המחשב יכול להריץ את המשחק.
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
יש לאומגה דרייברים חדשים מתבססים על 4.5 מישהו ניסה אותה שווה להתקין יש לי כרטיס 9600xt 256mb תגובות ...?
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
-
שלום חיברתי את הטלויזיה שלי לכרטיס מסך GEFORCE MX 440 128 MB. (חיברתי את הכבל לשקע VIDEO בטלויזיה). משום מה התמונה המתקבלת לי בטלויזייה היא בשחור לבן וקופצת לגמרי.. הורדתי דרייברים מהאתר של nvidia אך לא קיבלתי שום שינוי הבעיה לדעתי בהגדרות ה-PAL - באופציה של שינוי הגדרות התצוגה האופציה היחידה לטלויזיה היא NTSC ושאר האופציות אינן קיימות..מה עושים ? האם מישהו יוכל לסייע ?? תודה !
-
- 5 תגובות
- 604 צפיות
-
-
יש לי לוח של GIGABYTE GA-8SQ800 שתומך בAGP X8 ויש לי כרטיס מסך GEFORCE TI4200 AGP X8 בהגדרות של הכרטיס אני רואה שהוא עובד על AGP X4 וגם בביוס זה מופיע על AGP X4 איך אני יכול לההפוך את זה לAGP X8???
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
-
אהלן קניתי כרטיס מסך של ELSE דגם FALCOX 920FX 128MEGA אני לא גיימר כבד לכן לא השקעתי במי יודע מה כרטיס. הבעיה - הכרטיס הגיע בלי שום מאוורר.. יש מין הכנס כזו למאוורר (נראה לי) - זה מלא פינים בולטים כאלה ויש גם מנגנון קפיצים... יש לי מאוורר בכרטיס מסך הישן - משו מעפן ישן ורקוב של וודו 3dfx. האם לפרק מהכרטיס הקודם? האם צריך לקנות חדש? זה לא צריך להגיע כבר עם מאוורר?... תודה תודה... ??? ???
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך של ASUS V8170 + TVOUT+64MDDR היה בכרטיס באג ואין לחנות עוד את הכרטיס הנ"ל האפשריות שיש לי : 1. לחכות כ שבועיים עד לקבלת הכרטיס מסך 2.להוסיף עוד 60 ש"ח ולקבל GF4 128DDR אבל לא של חברת ASUS האם מישהו בדק אם הכרטיסים של אסוס באמת יותר טובים ? או שזה סתם גימיק דרך אגב לכרטיס מסך של אסוס יש רק גוף קירור ללא מאוורר ( זה יותר יתרון או זה יותר חיסרון )
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
NVIDIA GeForce 7600GT ATi Radeon X1800GTO מה המחירים ומה עדיף?
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות\לקחת לאח שלי מסך LCD 17 שישמש אותי כמסך נוסף. אני צריך שהמסך יהיה "המשך" של המסך שיש לי עכשיו ככה שיהיה לי שטח עבודה גדול יותר. ה-66GT שלי תומך בזה? ד"א,המסך הנוכחי שלי הוא 19", והמסך השני יהיה קטן יותר (אך באותה רזולוציה). לא יודע אם זה משנה או לא... תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
-
התקנתי את הדרייבר החדש של 163.71 NVIDIA ועכשיו אין לי במאפייני התצוגה אפשרויות של הכרטיס, במקום זה יש לי כזה לחצן לעבור ללוח בקרה של NVIDIA שהוא ממש ממש לא נוח אז אם מישהו יכול לעזור לי להחזיר את מה שהיה תודה!
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
קניתי אתמול את הכרטיס מסך ניכנסתי קיצר לcatalayst וכתוב לי שם current clock sttings : GPU Clock 300mhz זה לא אמור להיות 669??? :'(
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה המלצה לכרטיס מסך אני מתלבט בן 2 כרטיסי מסך הראשון הוא nvdia geforce 8800 gt 512mb והשני הוא nvdia geforce 8800 gts 512 mb השאלה שלי האם ה- 8800 gts חזק בסידרה של ה-8800 או שאולי אתם ממליצים לי על כרטיס מסך אחר כעיקרון אני רוצה לשחק משחקים הכי חדשים כמו קול אוף דיוטי 4 קריסיס אנרייל 3 אני רוצה שכל המשחקים החדשים יעבדו לי בבקשה תמלעצו מבין השניים אם אפשר מפרט של שני הכרטיסים ואני בעצמי לא מבין מה ההבדל בין ה- gt לבין ה-gts תודה לכל מי שעוזר אני לא יודע של איזה חברה לקנות GIGABYTE או Leadtek איזה חברה יותר טובה? נ.ב יש לי מחשב חדש כולל מעבד שני ליבות ו2 גיגה זיכרון
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
היי אנשים, חיפשתי באינטרנט אבל לא מצאתי לצערי .. את הגודל .. יותר נכון אורך של ה 8800GT. זה מאוד חשוב לי, כי המארז שלי גבולי לכרטיס מסך הזה, ואני רוצה לראות אם זה יכנס, כמה ואיך. תודה לעוזרים, ד"א יש לי Jsp-Tech 550D
-
- 5 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום אני בזמן הקרוב קונה מחשב חדש ומטלבת בין כרטיס מסך עם vivo או כרטיס מסך בנפרד וכרטיס טלויזה יש לי כמה שאלות עם כרטיס מסך עם vivo יכול להקליט מהטלויזה ובאיזה איכות ועם יש לו טימייר להקלטות
-
- 5 תגובות
- 604 צפיות
-
-
היי.... קניתי את הכרטיס הבא: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=378835 קיים משוהו מממש דומה זה - ויש בו הבדל שאני לא יודע מה המשמעות של זה.... memory unterface = 128 מול 128 MB.: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=379231 תגידו לי דחוף אם לבטל את זה ולהזמין כבר את ה 1500 וזהו, כמה שיוצר מהר בבקשה בבבקשה תודה ראש
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום.. אני רוצה לחבר את המחשב לLCD שבחדר שלי, ניסיתי לחבר אותו דרך היציאה של הוידאו עם כבל קומפוננט.. האיכות הייתה ממש טובה אבל הייתה בעיה עם הרזולוציה.. הוא נתן רק 1920/1080.. ומכיוון שהטלויזיה לא תומכת בזה אז מה שיצא זה שהתמונה הייתה גדולה מידיי וחסרים הקצוות... רזולוצייה אחת מתחת הייתה 1600/900 אבל הייתה קטנה מידי והשאירה קצוות שחורים.. ניסיתי להגדיר רזולוציה מותאמת אישית שאני יבחר, אך משום מה הוא לא נותן לעשות את זה... איך אפשר לפתור את הבעיה? או לחבר בצורה שונה כדי שאני יראה תמונה הכי טובה שאני יכול לקבל וברזולוציה כזאת שתתלבש באופן מלא על כל המסך! רק אציין שבטלויזיה שלי יש כניסות VGA,DVI,HDMI,COMPONENT... האם כבל DVI--->HDMI יהיה החיבור הכי טוב? ואם לא אז …
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אהלן אני משחק בעיקר משחקי רשת והשאלה שלי האם כדאי להשתדרג לה 512 GEFORCE 7950GTX כרגע רכשתי SAPHIRE ATI x1950PRO 512mB האם כדאי לשנות זה בעיקר למשחקים תודה.
-
- 6 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש כבר הרבה זמן מסך חדש, 19" במחיר סביר........ והדבר הכי סביר שמצאתי היה המסך הזה [למרות שנורא רציתי LCD זה פשוט מעל לתקציב שלי כרגע]. איך הוא? יש המלצות טובות יותר למחיר? תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-