עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by amitaihasnes7,

אנשים אני צריך שמישהוא ייתן לי הסבר על SM3. או שישלח לי מקור מידע (כמה שיותר יותר טוב ;D)

2. Started by ori24,

אני חדש בתחום הזה,רציתי לדעת מה זה בדיוק,איך עושים את זה בדיוק,ואיזו תוצאה נחשבת לטובה?

3. Started by E1,

קניתי כרטיס מסך מתקדם עם יציאת DVI מה השימוש בה? אני רוצה לקנות מסך LCD עכשיו ,האם כדאי לי להוסיף כסף כדיי שיהיה במסך יציאה כזו של DVI מה ההבדל בין חיבור הDVI בין המחשב למסך לבין החיבור הרגיל? אודה לכל מי שיעזור לי בפתרון הבעיה. תודה

• 5 תגובות
    • 621 צפיות
  4. Started by FPSbanana,

יש לי כרטיס מסך GF7600GS של Gigabyte אני מחזיר אותו לחנות ומקבל זיכוי. אני רוצה משהו עד 1200 ש"ח לא משנה ATI-AMD או nVidia

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  5. נראה שהחברה ב ATI עובדים במרץ רב על שיפורי ביצועים לדור החדש, הקטאליסט 7.10 שיוצא בימים הקרובים מציג ה מ ו ן שיפורי ביצועים: http://www.pcper.com/article.php?type=expert&aid=463

6. אוקי אז החלטתי סוף סוף אחרי חצי שנה שיכולתי להכין ביצים ונס קפה על הכרטיס מסך שלי לנקות אותו הטמפ' שיא שלו במאמץ היתה 124.4 מעלות צלזיוס .. לא פרנהייט צלזיוס בקיצור עכשיו ניקיתי אותו הוצאתי הכל פירקתי את כל הכרטיס מ10 עד ל0 את הגוף קירור ניקיתי חיברתי הכל הדלקתי את המחשב ומה אני רואה? 46 מעלות! זה עכשיו עולה כי אתם יודעים הוא קצת מתחמם וכו' בכל זאת R580 תמונה: http://img214.imageshack.us/img214/1828/x1900gtzr1.jpg להזכירכם שהטמפ' ה"רגילה" שהיתה לפני שניקיתי היא היתה 76 מעלות וזה רק בלא מאמץ כל היום ד"א .. לפני הניקוי: http://img217.imageshack.us/img217/9211/121gz2.jpg עכשיו אני יכול לשחק במחשב בשקט בלי לדאוג שהכרטיס מסך שלי יעשה לי זיקוקים בחדר חח ועוד מש…

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  7. שאר רכיבי המחשב אמורים להיות E6400, לוח אם ג'יגבייט 965,זיכרון 2x 1024, המפרט עדיין לא גובש לגמרי, יהיה מפרט ממוצע של 5000 ש"ח ללא מסך וציוד. לגבי כרטיס מסך אני מתלבט, מה מומלץ? לדעתכם, תוך כמה זמן כרטיסי מסך תומכי DX 10 יגיעו לרמת מחירים של 1300 שקל, אם תוך חודשיים-שלוש אז די כדאי לחכות לא? אשמח לתשובה כי זהו השיקול העיקרי האם לקנות את המחשב עכשיו.

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  8. Started by ShahafH,

כרגע יש לי GeForce FX5500 256MB ולפעמים משחקים עובדים לי דיי לאט גם אם זה ברזלוציה נמוכה והגדרות נמוכות. אין לי הרבה תקציב אז חשבתי אולי לשדרג לGeForce FX6200 256MB שלפחות המשחק יזוז נורמלי ולא לאט. אני גם משחק קאונטר סטרייק אז חשוב לי שהפריימים יגדלו. האם כדאי לי? יש לי לוח אם של GIGABITE והחיבור הוא AGP. תודה.

• 5 תגובות
    • 621 צפיות
  9. יש לי GF 5200 ואני רוצה לחבר את הטלויזיה למחשב כך שהטלויזיה פועלת בתור מסך קיבלתי כבל חיבור ביחד עם הכרטיס השאלה שלי מה אני צריך לעשות ? כאילו מה אני צריך לשנות בהגדרות של הדריבר .....

• 8 תגובות
    • 621 צפיות
  10. שלום יש לי מסך סמסונג 710t כרטיס מסך גיגהבייט 6600gt המסך מחובר לשתי החיבורים בכרטיס והוא עובד גם בחיבור dvi (דיגיטלי) וגם ב vga (אנלוגי) הבעיה היא שכאשר אני מנסה לראות סרט כאשר המסך מציג בחיבור דיגיטלי רואים סרט שחור ורק שומעים לעומת זאת בחיבור האנלוגי הסרט עובד איך אפשר לסדר את זה ?? אני לא יודע אם זה המקום המתאים לשאול בו את השאלה הזאת אם לא אז שיעבירו אותה.. תודה מראש ;D

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  11. יש לי בעיה בכרטיס מסך שלי ספרלקס 8600 GT 1GB הבעיה היא שקניתי תמחשב לפני משהו כמו חודש וחצי הוא זז די מהר אני בעיקר משחק ב TmNationsForever משחק מרוצים שלפעמים הגרפיקה קצת כבדה ובהתחלה הוא זז טוב ומהר ועכשיו הוא התחיל להיות יותר איטי במאט וזה קצת מעצבן אני דואג לנקות את המחשב פעם לחודש או שבועים בערך אז מה זה יכול היות לפי מה שהבנתי יש לו צלעות קירור ולא מאוור זה טוב ? עוד שאלה איך אני יכול לראות את המאוור בכרטיס מסך הזה אם יש בכלל כי אני לא רואה אותו ושוב אני חוזר ואומר שהוא חזק מאוד הוא 1GB תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  12. שלום חברים ברצוני לרכוש כרטיס מסך 4870 עם גיגה זיכרון למשחקים לסרטי HD בLCD 37 כמו זה למשל http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4535 הבעיה שלי שאני לא יודע איזה ספק 500w יכנס לי בתקציב אולי ה FSP EPSILON 500 או שאולי אני לא צריך 500 ויכול להסתפק ב 450W. אני צריך עזרה והכוונה תודה מראש עידן אגב המפרט שלי הוא AM2 AMD 6.4 3.2GHZ ASUS A2N-MVP giga 4 ram ddr2 800 אין בעיה לחרוג ב100 ש"ח

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  13. כרטיס מסך הלך - מחפש חדש לגיימינג עד 1000 שח מ KSP יש המלצות? יש לי QUAD CORE ו3 GB זיכרון RAM אני צריך כרטיס בתקציב הזה מ KSP כי המחשב שלי בתיקון שם וכבר מחליפים לי שם את הכל תודה

14. אני חושב על שידרוג המסך הישן שלי למסך LCD ,המסך הישן שלי הוא: Samsung 17 CRT SyncMaster 793df איזה מסך עדיף לפי דעתכם : LG LCD 19 L1952TQ או Benq LCD 19 FP93GX? השימוש העיקרי של המסך יהיה בעיקר למשחקים. התקציב שלי הוא בערך 1500 ש"ח, יש איזה ירידת מחירים באופק שאני לא יודע אליה? LG LCD 19 L1952TQ http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_2207&products_id=15218 Benq LCD 19 FP93GX 2MS http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_2015&products_id=14129

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  15. Started by berlioz,

התקנתי לפני יומיים את כרטיס המסך יחד עם ספק כוח חדש Liberty 400W, הכרטיס עובד טוב ורגיל (לא עשיתי בדיקה מעמיקה) עד אותו רגע שבו המאוורר של הכרטיס מתחיל לעשות רעש ואז המסך נכבה (אין סיגנל מהכרטיס), המחשב עדיין רץ לפחות לעוד כמה שניות (אני שומע את האודיו של המשחק נגיד) ואז גם זה נפסק, המאוורר של הכרטיס ממשיך לעבוד עד שאני מכבה את המחשב. לא עשיתי OC לכרטיס (הוא עדיין נעול) יכול להיות שטעיתי בחיבורים של הספק? אולי נפלתי על כרטיס דפוק? למישהו יש רעיון לתיקן? תודה מראש למגיבים. מפרט: לוח אם 775Dual-880Pro ASROCK P4 3Ghz 1G ram

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  16. שלום, אני קונה מחשב שני, יותר נכון אספתי חלקים, ובכן המעבד פאנטיום 4 2.8, עם 775SOKET. אני עדיין מתלבט בין הלוחות אם, אני חושב שאני ילך על הGIGABYTE, 975. איזה כרטיס מסך אתם ממליצים? המחשב בעיקר למשחקים.

• 5 תגובות
    • 621 צפיות
  17. Started by yotam.m,

יש לי במחשב FX5200 AGP X8 עכשיו רציתי להכניס כרטיס מסך אחר אמנם יותר חלש נכון אבל זה לא משנה כרגע איזשהו 3DFX משהו כזה לא משנה בכל מקרה הכרטיס עצמו לא ברור... עכשיו אני יסביר... בכרטיס שלי שנמצא במחשב ה FX יש לו שתי חריצים עליו ב3DFX יש חריץ אחד...אבל שאני מנסה להכניס אותו למחשב נדלקת מנורה אדומה(מודיעה שמשהו לא בסדר) ואי אפשר להפעיל את המחשב כמובן הבנתי שמשהו עם הכרטיס מסך לא טוב עכשיו השאלה אם זה נכנס וזה לא עובד והכרטיס עצמו AGP למה זה לא עובד? האם בין ה4X ל 8X יש הבדלים בתושבות? (שלא תחשבו שזהו כרטיס מסך PCI רגיל מכיוון שהחריץ שלו בדיוק הפוך מזה של הPCI הוא נכנס ללוח אבל לא עובד...) למישהו יש פיתרון או הסבר?

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  18. Started by Swed,

יש לי כרטיס 6600 רגיל עכשיו במחשב סוס ! (מפרט בצד) הייתי אמור לקבל 8800GT עם OC אבל יש כל מיני בעיות עכשיו ואני לא יוכל לקנות אותו או לקבל אותו ! ויש לי במחשב הישן ! לוח אם שתומך PCI-E ואני צריך לשם עכשיו כרטיס מסך מעפן ! לא משהו רציני... עכשיו כנראה שהשבוע יקנו למחשב הישן את הכרטיס הזה http://skypc.co.il/pl_product~28542~8~0.htm 7200GS עכשיו איזה כדי לי לשים במחשב שיש לי עכשיו (מפרט בצד) את ה6600 שיש עכשיו או 7200GS שאני קונה השבוע ?!

• 6 תגובות
    • 621 צפיות
  19. Started by NeptuneMB,

היי, הורדתי והתקנתי את התוכנה ATI TRAY TOOL. כבר כמה חודשים שאני מנסה לחבר את המחשב לTV, וסוף סוף בעזרת התוכנה הזו החיים ניהיו יותר קלים! אך שוב, יש לי בעייה קטנה והיא מסך TV שמראה שחור לבן. ניסיתי לשחק עם ההגדרות של הTV (NTFS/PAL) וכו'...אך ללא הועיל. ניסיתי גם דרך התוכנה להעביר שיטות שידור, PAL B/G/H וכו' וכו', וגם זה לא עזר, האם ישנו פיתרון? תודה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 621 צפיות
  20. Started by ariel-ro,

רציתי לשאול, איזה כרטיס מסך, יריץ היום את המשחקים הכי כבדים, עם הגדרות הכי גבוהות על מסך 22' האם 4870 יכול להספיק? או CF של 4850? תודה

• 8 תגובות
    • 621 צפיות
  21. Started by Do As Infinity,

יש לי Radeon X1800XT 512MB, ניסיתי להוריד לו את הדרייבר עם ה-Control Center ובכל פעם שאני מנסה להפעיל אותו זה נותן הודעת שגיאה. למה? יש למישהו דרייברים שפועלים כמו שצריך? ה-Control Panel לא תומך בכרטיסים מסדרה X1000.

22. Started by chukun,

שלום לכולם!!! יש לי מערכת הפעלה windows vista rc2 והיא עובדת מצויין וגם נראית טוב. שבוע שעבר קניתי כרטיס טלויזיה מחברת איבורי tv@anywhere plus למי שמכיר הדריבר הותקן בהצלחה ללא בעיה אך התוכנה של כרטיס הטלויזיה לא עובדת במערכת ההפעלה כך שאין לי אפשרות לראות טלויזיה. רציתי לדעת אם למישהו יש את אותה מערכת הפעלה עם כרטיס טלויזיה שעובד. כמו כן האופציות שעומדות לרשותי בכרטיסי טלויזיה למקרה שתגידו לי שזה חרא של כרטיס זה AVER TV GO 007 FM PLUS מחברת ksp אשמח לקבל חוות דעת ופתרון לבעיה עם קיים בכלל. תודה.

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  23. בזמן האחרון אני מתעסק יותר ויותר בבנית אתרים (Dreamweaver) ובעיצוב גרפי לרשת. (פוטושופ ופלאש) אני מעונין במסך חדש שיקל על העבודה שלי, אבל שאוכל לשחק עליו משחקים (QUAKE4 לדוגמא) בלי לסבול ממריחות, וכמובן לצפות בסרטים בDVD. יש חיה כזאת? (הכ. מסך כרגע הוא 6600GT PCIE) באופן עקרוני האם עדיף CRT או LCD? התקציב הוא בין 2000 ל3000 שקלים. (יותר במקרה שהחריגה ממש שווה את זה) תודה, LazyBoy

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  24. Started by NNI123,

שאלה. מה יותר טוב X1950GT Super 512MB או X1950PRO 256MB . וגם איזה כרטיסים בטווח מחירים כזה יותר טובים מ ה X1950GT Super 512MB תודה לעונים.. ואם אתם אומרים מה יותר טוב אז תפרטו.. למה.. וגם יתרונות וחיסרונות לכרטיס..

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  25. Started by Lodvig,

היי לאחי יש P4 2.8 עם 512M ו RADEON 9200SE עם המפרט הזה הוא מפעיל יפה מאוד את המשחק NAM67 SHELLSHOCK וגם רואה את המחשב בטלווזיה ( TV OUT) לאחרונה קניתי מחשב ATHLON3000 512M ו 6600GT - אני לא מצליח לראות את המחשב בטלווזיה ולגבי המשחק , אז רק הסרטונים של המשחק והתפריטים עובדים מצויין אבל ברגע שמתחילים לשחק כל המסך נמרח, ניסיתי לשנות רזולוציות והכל, כלום לא עוזר, בבקשה עזרתכם אגב הכרטיס מסך של GIGABYTE

• 2 תגובות
    • 621 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.