כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
כדי לי לקנות את הכרטיס הזה ?הוא טוב יותר מ9600XT??ועם החברה טובה?? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_95_1012&products_id=10163
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רונה מחשב חדש בסביבות ה6500 ש"ח ורציתי לדעת עם לקנות אותו עם X800XL ולסגור את העסק או לקנות 6200TC ולחכות לG70... תוך כמה זמן הוא יגיע לארץ ? מה יהיה מחירו המשוער ? ומה יהיו ביצועיו ? אפשר לעשות את זה בתור דיון מרכזי לכל מי שמתלבט אם לחכות או לא...
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני קצת מאוכזב מהמסך :-\ כל אתר ואתר פתאום בהירים הכל בהיר מדי.. יש אפשרות לכוונן את המסך שיראו כמו בCRT ?
-
- 6 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שימו לב להשוואה הבאה: http://www.cpluse.com/Module/Show.aspx?ID=1825 ה6200A, למרות רוחב פס מצומצם, מנצח את ה9550 ב9 מתוך 12 בנצ'מרקים (!)
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
יש לי כרטיס RADEON9550 של חברת גיגהבייט והוא עכשיו אם אוברלקוק של 365.40 לליבה ו 250.20 לזכרונות והכל יציב מבחינת ATITOOL !!! 3DMARK01SE וגם 03 מסיים והתוצאות טובות מאוד! עכשיו אני מריץ את 3DMARK05 והוא נתקע לי אחרי איזה דקה אני רואה את ה FPS הכי גבוהה על 7 והכי נמוך על 0 ואז הוא נתקע והמחשב יחד איתו ואז אני צריך לעשות CTRL ALT DELETE ולסגור את התוכנה ולא אני לא יוכל להמשיך להיות במחשב! אני לא מבין למה זה קורה לי גם ניסיתי על הגדרות סטוק וגם שם זה נתקע רק שאם אני בהגדרות סטוק ה FPS הכי גבוהה זה 5 אני לא מבין למה זה קורה לי :'( מי שיוכל לעזור לי אני באמת יודה לו ודרך אגב אני לא יכול להעלות את הליבה יותר מ 370 כי כבר יש ארטיפטקים
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
-
עוד תמונות של הG70 הושגו ע"י האתר TweakTown.com. גם הפעם זאת גרסאת ES שאינה עובדת והיה ניתן להבחין בזכרונות 1.6NS שכנראה ירוצו ב1200MHZ. הגישה לכרטיס ניתנה ע"י יצרן "אלמוני", האתר TT יודע עוד פרטים על הכרטיס אבל הוא נמצא תחת NDA ולכן לא יגלה אותם. http://www.tweaktown.com/document.php?dType=article&dId=776 כמו כן ישנם דיווחים על תחילת יצור המוני בחודש יוני.
-
- 2 תגובות
- 932 צפיות
-
-
-
קניתי עכשיו את הכרטיס geforce 6800 leadtek יש לי לוח אם מלפני שנה שנתיים של ABIT NF7 series הכרטיס לא מבצע כמו שהוא אמור... יכול להיות שיש בעיה עם הלוח אם? הספק שלי נראה לי 350 נקי..אמור להספיק כמו שהבנתי
-
- 11 תגובות
- 896 צפיות
-
-
מישהו הצליח להריץ AirXonix עם ה6800GT? אני ניסיתי להריץ את המשחק והיו ארטיפקטים נוראיים,אני לא יודע אם הבעיה אצלי או במשחק ולכן אני שואל את השאלה. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אז כמו שאמרתי אני חדש פה ואני רוצה לקנות כרטיס מסך.. התקציב שעומד לרשותי הוא 500 ש"ח ואני רוצה כרטיס מסך שיריץ לי על המשחב את המשחק סאן אנדראס ועוד כמה משחקים כאלה שייצאו בעוד כשנה וחצי.. אבל לא בדרישות מינימליות אלא כדרישותמ מומלצות.. תודה! לירון..
-
- 7 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום איך אני יכול לפתוח את ההגבלה שעושה לי RIVETUNER תודה מראש אלי :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי מה זה ומה זה נותן לי במישחקים ? ואם זה שווה בכלל
-
- 14 תגובות
- 982 צפיות
-
-
מכרתי כרטיס כזה למישהו, הלקוח החזיר את הכרטיס ואמר שהוא עושה קולות של "צרצר". בדקתי... כל הבעיות כאשר מחברים קבל מולקס לכרטיס. ב DOS אין בעיות בכלל אבל כאשר נכנסים למשחק כל שהו אז הכרטיס עושה רעשים מוזרים... משהו שבאמת מזכיר "צרצר" אבל קצת אחרת. הספק שלי הוא THARMALTAKE 460W ומעניין אם עוד מישהו מכיר את הבעיה הזו.
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום יש לי בעיה מוזרה במשחקים שרואים רק חלקים מהדמויות במשחקים , לדוגמא New world prder ו NHL 2000 נתתי 2 דוגמאות למשחק אחד חדש ואחד ישן . ניסיתי להריץ את המשחקים בהגדרות של Direct3D ו OpenGL עדיין אותה התופעה. התקנתי את WIN XP מחדש בגרסת PRO עם SP2 כמו כל משתמש סביר נכנסתי לאתר של NVIDIA והורדתי את הגרסה העדכנית 71.89 עדכנתי את הדרייברים של לוח האם asus a7v-133c כולל הדרייברים של הCHEAPSET של VIA בגרסה 4.56 אגב הכרטיס מסך גם של asus 7100 32mb mx2 עובד על AGP X4 ועדיין יש לי את אותה הבעיה שהמשחקים מציגים רק חלק מהדמות , או את הידיים ללא הנשק למשל ב NWO. אודה לכם אם תוכלו לתת לי כיוון , לדעתי פחות סביר שמדובר בבעית חומרה אבל בכל זאת אני מתייעץ. שאר המפרט: am…
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
קניתי למיטב ידיעתי- GIGABYTE 6600 256MB DDR 128 BIT TV/DVI PCI-EXPRESS אבל.... שאני מסתכל פה בחנויות אז הכרטיס שלי נראה כמו ה660 GT למה זה? הכוונה שלי היא שלכרטיס מסך שלי יש את אותו הקירור כמו בתמונה הנ"ל (מעין קירור פאסיבי עם צורה של עלה עליו) [glow=red,2,300]איך אני יכול לדעת בוודאות איזה כרטיס מסך זה???[/glow]
-
- 7 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום לכולם . כעקרון אני מחפש מסך LCD עם יחס עלות-תועלת הכי טוב. מכיוון שאני עדיין לא מבין כל כך במסכים האלה אין לי שום דרישות תכניות מהמסך מלבד שיהיה 12MS ומאטה (מ 12ms אין מריחות נכון?) ושיתמוך ברזלוציה גבוהה. ושלא יחרוג מעבר ל 2K .
-
- 6 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אז ככה הזמנתי Radeon 9800 SE All In Wonder זה שווה ? ואמרו לי שיש אפשרות לעשות אותו PRo עם דרייבר של אומגה משהו כזה זה נכון ?
-
- 10 תגובות
- 852 צפיות
-
-
כלי נחמד למי שמעוניין לבחון\לקנות מסך LCD לי הוא עזר מאוד כשבאתי לרכוש את המסך שלי. התוכנה אינה דורשת התקנה . קרדיט ל FIRESTORM מ- OVERCLOCKERS.CO.UK הוראות: למעלה עובר בין הצבעים SPACE KEY: - עובר בין הצבעים באופן אוטומטי ESC KEY: - יציאה הורדה: http://www.badgerparade.pwp.blueyonder.co.uk/pw.zip נ.ב לטענתם יתכן כי שימוש של כשעה בתוכנה ידליק פיקסל עצל(שלא משנה צבע) שווה לנסות תהנו
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם, יש ברשותי GForce FX 5200 עם ערכת הדרייברים העדכניים ביותר. כיצד להפעיל את הפילטרים לתצוגה מיטבית במשחקים (כיום אני משחק בהגדרות ברירת מחדל)? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
מישהו יודע? זה בדרייברים? מחכה לתשובה תודה
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
shalom kibalti mahshev hadash (mahar ani mesader ivrit) veani tzarih driverim hadashim vetovim le - Leadtek PX6800GT PCI-e Toda merosh
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
את הX700 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_95_1395&products_id=10035 הוא את ה6600 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416_1271&products_id=7815
-
- 7 תגובות
- 721 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המסך הזה טוטב? יש דגמים יותר חדשים של סמסונג? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 929 צפיות
-
-
היי, היום נכנסתי לעמוד הראשי של האתר וראיתי שמיצרים איזשהו לוח עם אפשרות ל4 כרטיסי מסך?!?! כיום לאחותי יש איזה דפוק אחד של matrox ויש לי עוד אחד קצת יותר טוב ולשאלה: אם אני יסים את שני כרטיסי המסך זה יועיל במשהו או שזה רק למי שיש שני מסכים? תודה
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-