עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by X MaN,

יש לי לוח אם של אינטל דגם: D845GBV and D845GRG עכשיו הוא תומך agp 4x ואני לא יודע איזה כרטיס מסך אני יכול להכניס בו,רציתי לדעת אם את הכרטיס: Asus V8460 Ultra GeForce 4 Ti4600 128Mb DDR יכול לעבוד על הלוח אם הזה,המחשב הוא פנטיום 4 2.4 תודה לכל העוזרים!

• 5 תגובות
    • 535 צפיות
  2. חומרה: ספק כח - JSP-TECH AMD/INTEL 300W EZCOOL לוח אם - G41TM-E43 HDMI MSI מעבד - E5300 Dual Core 2.60 Ghz זיכרון - 3GB DDR2 כ. מסך מובנה INTEL X4500 OB אם צריך עוד משהו אני יעדכן.. תקציב - פחות מ-500 שקל תלוי בכרטיס.. מומלץ כרטיס טוב למשחקים עכשוויים חחחח

• 8 תגובות
    • 744 צפיות
  3. Started by shloosh,

האם ה- OC אשר עשו לכרטיסי ה- GEFORCE 4 TI4200 של SUMA הוא הכי טוב רק ע"י כך ששמים קירור ומאוורר חדש, או שהכוונה הייתה גם ל- OC דרך ה- windows עם תוכנות כגון: NVmax ואחרים..

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. שלום, חבר שלי רוצה לקנות כ.מ חדש אך לא יודע איזה אפיק הכרטיס הנוכחי שלו - nVIDIA GeForice FX 5700VE (Leadtek WinFast A360 VE) יש למישהו מושג? ד"א האם יש לכם מושג אם יהיה צוואר בקבוק עם כרטיס כמו 1950pro ומעבד Intel p4 3GHZ ? תודה רבה מראש!

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  5. Started by חן מ,

שלום אני מתכנן קנייה של מסך חדש 22 אינץ' וגם כרטיס מסך.לא יודע אם לקנות 4890,שהוא נחשב לחזק וטוב מאוד,או לקנות את ה5770 שהוא מהסידרה החדשה יותר,וכולל תמיכה בDX11 ועוד כל מיני פיצ'רים שאין ל4890 מה עדיף מבחינת גראפיקה במשחקים?מי נותן יותר פריימים?מי מראה גראפיקה טובה יותר במשחקים?האם באיזשהו שלב ה5770 יהיה באופן מוחלט עוקף את ה4890 בביצועים? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  6. המפרט שלי 3700X לוח אם gigabyte b450 auros pro שתומך בPCIE3 אני מתכנן לקנות אחד מכרטיסי המסך 30XX והשאלה שלי עד כמה יש הבדל בביצועים של הכרטיס מסך אם אין לי לוח אם שתומך בPCIE4? תודה לעוניםD:

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  7. Started by Alfies,

אני מתלבט בין שני כרטטיסי טלויזיה+ עריכת וידאו: PCTV Stereo של Pinnucle או VIDEO HOME GRBEEX PLUS ואם אפשר אז להסביר למה תודה

• 6 תגובות
    • 645 צפיות
  8. Started by xena,

יש לי כרטיס מסך geforce mx400 והשאלה שלי היא האם להשאיר את ה tvout פועל (המחשב מוציא תמונה גם למסך המחשב וגם לטלויזיה בו זמנית) זה מזיק לכרטיס מסך (או למשהו אחר)? או שמא ההפעלות החוזרות של האופציה הזאת דרך המאפיינים כל פעם מחדש היא יותר מזיקה? תודה

• 6 תגובות
    • 811 צפיות
  9. Started by lmlm,

תמונות: http://www.hkepc.com/bbs/viewthread.php?tid=503391 וראיון http://www.beyond3d.com/interviews/fm05/p2/index.php?p=01 קרדיט לMelvinB מפורום doom3world.org

• 8 תגובות
    • 763 צפיות
  10. שלום לכולם, ניסיתי לבדוק בגוגל ולא הצלחתי לקבל תשובה חד משמעית. בקרוב אני מתכנן לקנות מחשב חדש, אבל בינתיים חברה שלי רוצה לקנות לי כרטיס מסך ליומולדת, כדי להקל עלי בקניה של המחשב העתידי. אני גייימר אבל לא צריך את המכונות הכי מפלצתיות שיש. אני בד"כ משחק משחקי אונליין או סינגל פלייר ברזולוציה סבירה יחסית(יש לי מסך 24 ואני משחק על 1920X1080 עם 2x AA בד"כ והכל רץ סבבה. כרגע, יש לי לוח יחסית ישן, בן 3 שנים כמעט. מהסדרה של ג'יגהבייט - נערך - MA770 - UD3 נדמה לי. הוא מגיע ללא כרטיס מסך מובנה, 4 סלוטים של זיכרון ותומך עד DDR2 1066 נדמה לי(וזה מה שיש לי כרגע) מאז שקניתי את המחשב(לפני 3 שנים כאמור ) היה לי כרטיס מסך דיי סביר לזמנו, gigabyte gtx 260 OC הוא ענה לי על כל הצרכים אבל בז…

11. המפרט שלי : opteron 170 @ 2.4Ghz 3gb DDR 160Gb 460 watt thermaltake 7900gt 256mb lcd 19' BenQ FP93GX אני רוצה להריץ far cry 2 ו red alert 3 בעיקר.... שניהם עובדים טוב על הגדרות בינוניות אבל אני רוצה לשחק על גבוה. תודה

• 8 תגובות
    • 845 צפיות
  12. Started by etaiso,

מישהו יודע אם הדגם VGA Silencer, Rev.3 של Arctic Cooling מתאים בדיוק ל-Radeon 9800 Pro? רשום שתומך אבל השאלה שלי אם אפשר להרכיב אותו במקום הגוף הקיים ושזה יתאים בדיוק לחורים שיש כבר על הכרטיס... ד"א זה הדגם: http://www.arctic-cooling.com/vga2.php?idx=41 ומישהו ממליץ עליו?? פשוט הלך לי המאוורר אז אני כבר כנראה יחליף אותו..

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  13. Started by Ewingum,

אם יש, עם 30.30 ו29.42, ויותר חדשים (AKA 30.82) למרות ששני אלה יותר חשובים לי

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by יקירn95,

האם יש הבדל באיכות המשחק בכרטיס hd4850 1g לבין הכרטיס hd4850 512mb ? כי יחסית יש הבדל בין פער המחירים בינהם..האם אני יהנה יותר מה 1g? או שזה לא משמעותי המפרט e7200 2gb 800 400w 500g

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by mrsph666,

שלום, אנא, דרגו מבין הכרטיסים הבאים לפי עוצמתם, כש-1 זה החזק ביותר, ומה ההבדלים ביניהם? X800GT X800GTO X800GTO2 Limited Edition X800GTO FireBlade תודה!

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  16. http://corecodec.com/products/coreavc

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by asili,

קבלתי לפני כ שבועיים את המסך המדובר אני מאוד מרוצה ממנו אבל יש בעיה אחת שמפריעה לי ואני לא מצליח לפתור אותה בעזרת ההגדרות של המסך והיא בעיית הגאומטריה ועכשיו אני אסביר את עצמי אני רואה שהתמונה לא מתלבשת על כל המסך והקווים עקומים כלומר הגאומטריה לא מושלמת אני יודע שלמסך הזה יש גאומטריה מושלמת ואני רוצה להגיע לשלמות הזו רציתי לדעת האם יש תוכנה שיכולה לבצע תיקון גאומטריה אוטומטי?

• 1 תגובה
    • 878 צפיות
  18. שלום לכולם; אז ככה, אני מפעיל הכל ברזולוציה של 1024X768, ונוח לי בצורה כזו, עכשיו השאלה שלי היא כזאת: האם כדאי לקנות 8800 שבמילא לא ינוצל ברזולוציה הזו או כדאי להתפשר על 8600 העתידי\1950PRO ודומיו? האם ברזולוציה הזאת יהיה לי הבדל במשחקים בין 8800 ל-1950PRO (ואני לא מתכוון להבדל בין 200FPS לבין 180, אלא להבדל יותר משמעותי). תודה לעונים -רון.

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  19. שלום! אז הבעיה היא ככה, בזמן משחק פתאום המסך הפך לשחור (המשחק עצמו, המשיך לעבוד, כי היה סאונד והגיב למקלדת). אחרי ריסטרט המחשב עשה POST רגיל אך שוב הייתי מקבל מסך שחור בערך אחרי 10 שניות (כאשר שומעים שהווינדוס עולה ברקע רגיל). ניסיתי להכנס לביוס והוא ניהיה שחור גם בו. ישר הנחתי שיש בעיה של התחממות של ה - Radeon HD5850 הגעתי למעבדה של החנות, ומה? הכל עובד. החלטנו להריץ Furmark כדי לבדוק אם יש בעיה, הוא עבד בערך 5 דקות סבבה והגיע ל80 מעלות בערך. עכשיו, החלטתי להשאיר אותו בחנות ולחזור תוך שעה וחצי, תוך כדי שהוא ממשיך להריץ את Furmark. לא ייצא לי לחזור לחנות היום ובגלל שהכל היה בסדר, הציעו לי להשאיר את ה Furmark פועל כל הלילה. אני בא הביתה, עושה Google על Furmark ומג…

• 3 תגובות
    • 883 צפיות
  20. Started by Shlompy,

שלום. יש לי כרטיס ATI X-300 היציאה שלו לטלויזיה היא בעלת 7 פינים. יש לי מתאם מ 4 פינים ל RCA, פיזית, זה מתחבר לי לכרטיס מסך. הבעיה היא שכשאני מחבר את הכבל לכרטיס מסך ולטלויזיה, אני לא רואה כלום בטלויזיה. נכנסתי למאפייני תצוגה, איפה שרואים את החיבורים של היציאות השונות. וזה בכלל לא מזהה שמחוברת טלויזיה, אם אתם לא מבינים אותי, אני מדבר על האייקון של הטלויזיה, שאמור להפוך לפעיל כדי שאני אלחץ עליו. אבל הוא לא פעיל, כאילו הכבל לא מחובר לשום מקום. האם אני חייב מתאם של 7 פינים ל RCA או מה? מה זה הדבר הזה? למה זה טוב בכלל?

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  21. Started by ell100,

המחשב שאני קונה יהיה של אינטל (לא רק למשחקים) ואם אפשר בהגבלת הסכום הזאת(1500 גמיש קצת) לתת לי את הכרטיס הטוב ביותר לדעתכם. תודה

• 11 תגובות
    • 788 צפיות
  22. המחיר לא כולל מעם למשהו יש מוסג כמה זה עם מעם? ומשהו מכיר מקום שמוכרים את זה ביותר זול?

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  23. הייתי טיפש דיי והסקתי שהוא הבעייתי, במקום הזיכרון. רכשתי R7 250 ב415 ש"ח מTMS, ואז גיליתי שאחד הסטיקים של הזיכרון בעייתי. אני צריך לרכוש סטיק של 2GB DDR2 800 ומקווה לכסות לפחות את העלות הזו, זה ריאלי, או ששווה למכור את כR7?

• 3 תגובות
    • 910 צפיות
  24. Started by avivityosi,

היי השאלה בכותרת,(משהו כמו memtest אולי?) יש לי 7600gt ,המפרט בצד תודה למגיבים

• 2 תגובות
    • 536 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.