כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,974 דיונים בפורום זה
-
ביקורת: מבוא - תודות ל HWZONE על כתיבת המבוא: הגיע הרגע, כרטיסי המסך הראשונים בעולם אשר תומכים ב-Direct X 10 (או D3D10 אם תרצו) שוחררו. לאחר כמה שנים טובות ושלוש גרסאות, ישודרג Direct X, ה-API של מיקרוסופט, כאשר עם Windows Vista תשוחרר בתחילת 2007 הגרסא העשירית. אולם Direct X חדש לבד אינו מספיק, ולמרות שזה ישוחרר עוד פחות משלושה חודשים, משחקים העושים שימוש בתכונות אותן הוא מאפשר לא צפויים בקרוב. אז DX 10 צפוי בתחילת 2007, משחקים תומכים צפויים מאוחר עוד יותר ומה עם החלק השלישי - חומרה תומכת? נראה ש-NVIDIA לא מחכה, והיא משיקה היום את סדרת הכרטיסים הראשונה בעולם שתומכת בטכנולוגיה - סדרת ה-GeForce 8800 הכוללת את ליבת ה-G80 המדוברת. בנתיים מדובר בשני כרטיסים, ה-GeForce…
-
- 51 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
אהלן אהלן, כפי שתוכלו לראות בצד - זה המפרט שלי, כולל hd 4850 ומריץ vista 32bit/ מתעוררות לי כל הזמן בעיות עם הדרייבר (לאו דווקא החדש) והן כוללות קפיאות חוזרות עד אשר המשחק (במיוחד COD4) נתקע לגמרי, הקול קופא ויש צורך בריסטרט קליני.. ההודעה היא כמובן הודעה מה-TDR ... atikmdag had stopped working and has recovered זוהי כמובן בעיה נפוצה מאוד, וניסיתי את כל הפתרונות שמצאתי (בינתיים) ברשת הנה בקצרה השלבים: 1.הסרה מלאה של הדרייבר + ניקוי עם driversweeper. 2.התקנה של דרייבר גנרי של ויסטה. 3.התקנה ללא catalyst console , הדרייבר לבדו - דרייבר 9.8 4.התקנה של vista SP1/ 5. הסרה של העדכון KB952287 6. ביטול UAC 7. ניקוי ה-registery. קבלו כי ביטלתי כל אופצייה לחימום יתר או בעיית מתחי…
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה הכרטיס מסך שלי לא מזהה את הטלוויזיה (אחרי שאני מכריח אותו לזהות הוא רושם TV לא מוכר). הסרתי והתקנתי את הDRIVER . אני כמעט בטוח שזוהיא לא בעייה בחומרה. מישהו יכול לעזור בבקשה תודה
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
-
שלום לצערי כרטיס המסך שרציתי אזל מהמלאי בניתי על HIS Radeon 6950 2GB DDR5 האם אותו כרטיס של GigaByte זה כרטיס זהה/טוב יותר/פחות טוב? אולי יש כרטיס אחר שטוב במחיר זהה או נמוך מזה ממשה שיש באתר של IQPC ? תודה!
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
התוכניות ליצור ליבות גראפיות ייעודיות וכרטיסי מסך שיבוססו עליהן אינן נעלמות, אלא צוברות תאוצה - עם ארכיטקטורה צומחת שתתאים גם לפתרונות הביתיים הצנועים ביותר וגם לעולם השרתים ומרכזי המידע לכתבה
-
- 2 תגובות
- 966 צפיות
- 1 follower
-
-
לפני שפרמטתי הצלחתי להתקין עכשיו אני בא מנסה להתקין את זה עושה soft mode ואחרי היתחול הוא אומר לי no ati dvice ? למה יש לי רידון 9700 פרו עובדה צלחתי להפעיל את זה פעם אחת
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
מה העבדל בין הכרטיס של 6800 של אסוס לבין 6800 GT http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_94_1129&products_id=7060 ??? ??? ???
-
- 4 תגובות
- 534 צפיות
-
-
הריוה טיונר מציג שיש צינורות לפתיחה האם זה באמת נכון????? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
6600GT with 3dmark04beta result http://discuss.futuremark.com/forum/showflat.pl?Cat=&Board=techdisplayadapters&Number=4243268&page=0&view=collapsed&sb=5&o=0&fpart=1 פה המבחן!! בדף שלישי תראו למטה תוצאה של הכרטסיס http://www.d-cross.com/show_article.asp?ARTICLE_ID=56&ARTICLE_DETAIL_ID=161&gpoint=1 אם זה אמיתי אז אני חושב כל מי שיש לו 9800פרו\5900אולטרה ומטה אכל אותה כמוני :lol:
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, לראת גל המשחקים שיצאו בקרוב אני מעוניין לקנות את הכרטיס ATI 4870HD. השאלה שלי היא, האם עם המערכת הקיימת שלי אני אגיע לביצועים טובים איתו? להלן פרטי המערכת: מעבדE6300 3G זיכרון 667Mh לוח אם asrock 945 בברכה, אורי.
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס POWERCOLOR X800GT ואני לא כל כך מבין בעניין הפילטרים אז השאלה שלי אם יש לו פילטרים ואם כן איך אפשר להפעיל\לכבות אותם? תודה.
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב בעל המפרט: לוח אם - Asus P5VDC-MX מעבד - אינטל פנטיום 4 3GB. כרטיס מסך NVidia GeFource FX 5200 כרגע יש במחשב זיכרון 2*512MB DDR2, ואני מתכוון להחליף אותו ל 2*2GB DDR2 מהיר. כמו כן יתווסף לו מסך 19/22 אינץ'. רציתי לדעת על איזה כרטיס גרפי אתם ממליצים כדי לשדרג את הערכת הזאת למשהו *קצת* יותר רציני לעבודות שציינתי בכותרת? תודה רבה כמובן שאני אשמח אם אפשר יהיה לעמוד במגבלות תקציביות של כ 700-800 ש"ח ומטה
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אני משחק בneed for speed hot pursuit עכשיו לפעמים באמצע במשחק בזמן מרוץ מתחילה לרצד לי התמונה בעיקר בצדדים מה הבעיה למה זה קורה איך אני פותר את זה.... תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
מסך Proview "חדש" שקיבלתי מחבר (שיש לו עכשיו LCD מצויין למנייאק).. המסך משום מה מזוהה כ Plug & play Monitor והתצוגה לא חדה ואפילו יש איזה מריחה שקופה כזו של קווי מתאר (חלונות, טקסט) קצת קשה להסביר צריך לראות, אני יכול לספק תמונה. מודל המסך הוא - 786N ולא הצלחתי למצוא לו דרייבר באינטרנט. מישהו יודע במקרה אם ככה מזוהים המסכים האלה או אם יש דרייברים מתאימים?
-
- 5 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני שואל את השאלה הזאת בשם קרוב משפחה.. (לא שזה משנה) הוא רוצה להחליף את הג'יפורס 4 64MB 440MX בRadeon 9100 הוא מתכוון לקנות יד שנייה...הוא אמר לי שה-9100 יותר חזק מה9200...אבל הבעיה היא שהוא לא תומך בDirectX9.. הוא לא מחפש ביצועים גבוהים למשחקים של ימנו..הוא דורש רק ביצועים נחמדים...שהמשחקים יעבדו בצורה סבירה... השאלה שלי היא האם באמת ה9100 יותר חזק מה9200?...והאם התמיכה בDirectX9 משפיעה בצורה משמעותית על הביצועים.... בעיקר הוא רוצה לקנות את הכרטיס בגלל מחירו הזול והביצועים הטובים שלו לפי דבריו...המחיר שהוא השיג הוא 170ש"ח... אז מה אתם אומרים?..אני אמרתי לו שכבר ילך על ה9200 הרבה יותר כדאי לו... אני חושב שאני צודק... תודה על התגובות....(כל הכרטיסי מסך הם בגיר…
-
- 7 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אם אני קונה לוח אם של astrock שיש לו תמיכה בpci-e*4 ואני קונה את הx1950xt או את הx1950pro, כמה זה ישפיע לי על הביצועים הגרפיים לעומת אם היה לי pci-e*16?
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
שלום כולם יש לי X1950XTX על לוח INTEL 965RY עכשיו מצאתי את הצופציק הלבן, אבל הרווח בינו ובין הגוף קירור של הגשר הצפנוי ממש קטן אז אנלא יכול ללחוץ עליו... יש איכשהו לעקוף את זה? וד"א מה אני עוד צריך לעשות כדי לנתק אותו מהלוח אם?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך שמחירו לא יעלה על אלף ש"ח, שיתאים ללוח אם מסוג Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ולספק כח Enermax Liberty 400W 30A @ 12V. אנא נסו להציע לי את כרטיס המסך הטוב ביותר בהתאם לנתונים הללו. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
הכרטיס מסך הוא 5850 אקסטרים של ספייר והבעיה היא שלפעמים כל התמונה במסך קופצת לשנייה שמאלה וחוזרת, ניסיתי להחליף דרייבר וזה אל עזר, הכרטיס מסך עבר OC +הוספת מתח(אבל זה קרה גם לפני הOC) , זה לא ממש מפריעה לי (כי זה קורה פעם פעמיים ביום לא יותר) אבל השאלה שלי היא אם הבעיה הזאת +OC +הוספת מתח יכולה לגרום נזק לכרטיס או לקיצור חייו ? ואם יש דרך לסדר את הבעיה ללא מימוש אחריות(בעיקר בגלל שכנראה לא יביאו לי אחריות אחרי הOC)
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
היי... קניתי לפני שנה מחשב שרוב החלקים שלו דיי חלשים ואני רוצה לשפר את כ.המסך שלו. אני אתן לכם את המפרט ותגידו לי אם הלוח אם,ספק יכולים להחזיק אותו כמו שצריך. מעבד:I3 530 2.93GHZ לוח אם:DH55TC של INTEL ספק:HuntKey V-Power 550W וכרגע אני עם GTS 250 המחשב הזה כרגע יכול להחזיק GTX 460 GIGABYTE 1024 MB GDDR5?
-
- 10 תגובות
- 803 צפיות
-
-
CHAINTEC??? דחוך שנייהם באותו מחיר
-
- 16 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני לא יודע מה לקחת 128MB DDR +TV +DVI FX5200 GFORCE או GIGABYTE ATI RADEON 9200SE 128MB DDR שניהם זולים ומתאימים לי תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 622 צפיות
-
-
איך הוא כמסך??? והאם חייבים יציאת DVI על הכרטיס כד להשתמש בו??
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-