עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by MiGHTyDuCK,

היי. יש מספר מסכים שאני מעוניין בהם אבל בכל החנוניות שמוכרים אותם אין להם תצוגות זה מאוד מוזר ! ומאוד מרגיז ! אני רוצה לראות את המסך בעיניים לפני שאני קונה אותו יש למישהו מושג איפה אפשר לראות את המסכים האלו ? המסכים היחידים שיש כמעט בכל חנות זה ה SAMSUNG 913N ועוד אחד של BENQ ו MAG זה מתסכל אני מעוניין ב SONY S94 SONY S95 Viewsonic 191 Viewsonic VX912 LG 1980Q LG 1905H IBM L190P תודה רבה למי שעוזר ארז

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  2. Started by buuhaa,

שלום. הייתי שמחה לקבל קצת הסבר בנוגע להבדל בין השניים. לפי הבנתי כרטיס מסך הוא פשוט הגדרה לכרטיס מיושן יותר - אשמח אם תתקנו אותי ! תודה.

• 2 תגובות
    • 3.7k צפיות
  3. Started by raYo,

החלטתי שאני בסוף לוקח מסך CRT 19 אינצ' ובחרתי ב - LG 19" Flatron Monitor F900P + USB Hub. http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={AB0ABF3D-0CE4-4A62-A25E-F31760AEFA3B}&details_type=1&itemid={AD65DCF6-4645-4641-9D2D-53B095ACC7DC} איך המסך הזה נראה לכם?

• 8 תגובות
    • 640 צפיות
  4. שלום יש לי nvidia geforce fx 5200 128mb אני רוצה לעדכן את הדרייבירים של הכרטיס מסך שלי מאיפה אני מעדכן אותם? ( מן הסתם מאתר החברה אבל לא מצאתי שם ) אפשר לקבל לינק בבקשה? תדוה רבה לעוזרים...

• 2 תגובות
    • 2.9k צפיות
  5. Started by valorien,

רבותיינו בוקר טוב. כחלק ממערך השידרוג הכללי שעובר עליי לאחרונה, וקריאה מרובה של ת'רדים ארוכים בנושא, החלטתי לרכוש את המסך המופלא הזה של VIEWSONIC ולראות במו עיניי על מה כל המהומה. אבל עליה וקוץ בה (פסיכומטרי) - ראיתי שצויין פה שבחלק מהחנויות מוכרים את הדגמים הישנים והאיטיים יותר של המסך הזה כדגמים החדשים, משמע עובדים עלינו בעיניים! הזמנתי מחנות שנראית לי מאוד אמינה (והלוואי שלא אתבדה), אך בכל זאת רציתי לדעת האם יש דרך לוודא שמה שהוזמן הוא אכן מה שקיבלתי. חוץ מלבדוק מס' סידורי ולשלוח לVIEWSONIC, האם ישנן עוד דרכים לבדוק את הסיפור הזה? מישהו נתקל בתופעה כזאת ויכול לתרום מניסיונו? תודה מראש לעונים. משהו אחרון - בטווח המחירים של הVP191B (כ-3200 ש"ח) אין מסך יותר טוב ממנו, נכ…

• 6 תגובות
    • 744 צפיות
  6. Started by Imtheman,

יש לי כרטיס מסך 3DFX VOODOO3 (כן קצת ישן אני יודע...) עכשיו כל פעם שאני רוצה לראות את המסך על הטלויזיה אני צריך לכבות את המחשב לנתק את המסך לחבר את הטלוויזיה ורק אז להדליק את המחשב. אוף כמה שזה מרגיז! אין אפשרות קצת יותר "ידידותית" לחבר את המסך"?

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  7. Started by Matan D,

שלום אני משחק קאונטר סטרייק 1.6 למי שמכיר ואני משחק כבר הרבה זמן. יש לי כרטיס מסך geforce 4 mx 440 64 mb -אני לא אוהב אותו !!!!! בקיצור רציתי הצעות לכרטיס מסך חדש בתקציב עד 400 ש"ח - אני יודע שהתקציב לא מספיק לכרטיס מסך איכותי אבל אני מאמין שזה מספיק בשביל המשחק וזה יעזור לי מאוד... שמעתי שהכרטיסים מסוג של geforce fx 5200 הם בנויים במיוחד למשחקים כמו לקאונטר לתזוזת כוונת טובה [recoil ] ... בקיצור מחכה להצעות ואם אפשר אז גם הסבר קטן למה , תודההההההההההההההההההההההההה :F

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by @guitarsuite@,

חג שבועות שמח לכולם! רציתי לדעת מה אתם חושבים על הכרטיס הזה והאם שווה ביכלל להשקיע סכום כזה על כרטיס שעוד מעט כבר לא יחשב למשהו (אם זה נכון כמובן ???) אז בקיצור רוצה לישמוע דעות. וד"א אין לי יותר מ-1000 ש"ח תודה רבה לכולם ooppsssss!!! שחכתי (טיפששששששש!!!!!!!!) הנה הקישור: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_618_1243&products_id=4877

• 4 תגובות
    • 541 צפיות
  9. התקנתי את ה CATALYST 5.6 עם ה CENETER ועכשיו אני לא מוצא את האפשרות הזאת ובגלל שהטלוויזיה שלי לא תומכת ב NTSC אני רואה הכל שחור לבן, חייבת להיות אפשרות לשנות את זה מ NTSC ל PAL כי בדרייבר 5.4 הייתה אפשרות ותמיד הייתי משנה כשהייתי מתקין אותו ואז הכל היה בצבע.

• 0 תגובות
    • 918 צפיות
  10. http://www.newegg.com/Product/ProductList.asp?Submit=Go&DEPA=0&type=&description=X800XL&Category=0&minPrice=&maxPrice=&Go.x=0&Go.y=0 אלה הכרטיסים. אין לי כל כך מושג מה ההבדלים ביניהם. אני רק יודע שהמחיר שונה. איזה עדיף? אני מעדיף לא לבזבז יותר מ300 דולר. עוד שאלה: איזה דגם מהם מוכרים בארץ?

• 14 תגובות
    • 859 צפיות
  11. אני שוקל להפוך מחשב ישן לנגן DVD, ורציתי ובדוק אם יש סיכוי להגיע לאיכות נורמלית עם יציאת S-Video של כרטיס ברמת מחיר כזו. ההשוואה כמובן מול היציאה המקבילה בנגן DVD, לא מול יציאת קומפוננט. תודה!

• 5 תגובות
    • 773 צפיות
  12. Started by Gangster,

קניתי מסך samsung 710N ושיש מסך שחור יש לי נקודה כחולה קטנה מה זה ?? תודה !

• 5 תגובות
    • 630 צפיות
  13. Started by bad-sector,

אני קונה את הכרטיס הזה בטוח - לאחר גישוש רב באינטרנט מצאתי מספר כרטיסים סופי שמהם אני רוצה לבחור אחד... XFX - מהירות סטוק מהירה ביותר של 1000MHZ בזיכרון לעומת 900 בעל השאר... Leadtek - שקט ומוביל ברוב המבחנים והמפתה אך לא ברור - Gigabyte - המגיע באותו מחיר של ה Leadtek אבל עם VIVO - השאלה אם שווה לקחת את זה בגלל זה ? (אני צריך את זה בכלל? - לא יודע מה המשמעות...) אשמח אם תעזרו לי להגיע להחלטה לפני מחר... תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  14. התלבטות חזקה בין שני הכרטיסים , ראיתי שה 9600XT הוא יותר מהיר ויש לו יותר זיכרון אבל יש לו רק 4 צינורות והוא 128ביט לעומת זאת ה 9800 פרו שיש לו 8 צינורות והוא 256 ביט הוא יותר איטי ויש לו פחות זיכרון נ.ב הכוונה ביותר איטי היא בליבה של הצ'יפסט. נ.ב 2. אני לא מתכוון לעשות O.C עם הכרטיס

• 30 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by dirk,

האם זה נכון שמסכים שטוחים לא מריצים טוב משחקים ודברים מסויימים כמו מסך רגיל? או שזהו רק מיתוס??? תודהכ חברים...

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  16. Started by d-undertaker,

Hyundai Q17+ TFT Monitor איך המסך? המלצות וכל מה שיש עליו..

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  17. Started by dsane,

בחנות לא אינטרנטית מה מומלץ?

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  18. Started by osprey,

רכשתי השבוע מסך CRT חדש של חברת VIEWSONIC מדגם +G90F. המדובר במסך אשר קיבלתי עליו המלצות רבות ואשר אמור להיות חד מאוד -משמש אותי בעיקר לעיבוד תמונות. למרות כל הנסיונות שעשיתי אינני מצליח לקבל תמונה נקיה וברורה - ניתן להבחין ברשת צפופה של נקודות זעירות על גבי כל המסך. הדבר בולט במיוחד על רקע בהיר אולם לא רק. כך למשל כאשר בחרתי כרקע לשולחן עבודה את הטפט הירוק החלק, התמונה איננה חלקה וניתן להבחין בנקל ברשת צפופה של נקודות המרכיב את הטפט. ברשותי מחשב פנטיום 4 1.7 + חלונות xp + כרטיס מסך geforce2mx 400 ddr 64m. פעולות שעשיתי - כיול מסך באמצעות ADOBE GAMMA + עדכון דרייברים לכרטיס מסך. מה מקור הבעיה? איך ניתן להיפטר מנקודות אלו ולקבל תמונה חלקה וברורה?

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  19. Started by Dan4,

האם ניתן לשנות אותה נגיד במשחקים בשביל לקבל איכות תמונה טובה יותר? כלומר יהיה הפרש ביצועים בין 6600GT ו X800XL על מסך LCD VP171B2 של ויוסוניק ברזולוציות שונות במשחקים כמו HL2,GTA SA,DOOM3,NBA 2005,FAR CRY,UT 2004 תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 766 צפיות
  20. רשמתם שם ש6800 רגיל תדר זכרונות: 350 כמובן אתם צריכים לרשום כפול 2 כי יש כאלו שחושבים שרק 350 ולא מבינים בזה ושנית כאן סתכלו מה רשום http://www.guru3d.com/article/Videocards/147/2/ רשום בכלל 550*2 לזכרונות שאלה: בטבלה כאן רשום שהליבה זה זה מעל 400 ול 6800gt רשום 350 אז איך יכול להיות שהוא עוקף אותו(ה6800) גם בליבה וגם בזכרונות? וגם מכפילים ב2 תליבה?

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  21. השימוש: משחקים כבדים. הנתונים: זמן תגובה: 8 ms רזולוציה: 1280x1024 גודל נקודה: 0.264 מ"מ בהירות: 300 cd/m² קונטרסט 1: 700 צבעים: 16.2 מיליון תדר רענון אופקי: 30~81 KHz תדר רענון אנכי: 50~75 Hz גודל מסך: 17 אינץ' סוג מסך: LCD זווית צפייה אופקי: 140 מעלות אנכי: 130 מעלות תקן בטיחות TCO 99: כלול המסך של חברת liteon 1. האם הוא מתאים לשימוש במשחקים? 2. האם כדאי לקנות אותו ב1550 ש"ח.

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  22. לא מזמן יצא דמו חדש של המשחק BATTLEFIELD2 ולצערי הGEFORCE 4MX שלי לא יכול להריץ אותו.... נראה שאני צריך לקנות כרטיס חדש! אבל! - אני כמעט ולא משחק במחשב בימים אלו וגם לא בעתיד הנראה לעין ולכן אין לי צורך בכרטיסים טובים מדי.. אני גם די קצר בכסף ומוכן להשקיע בסביבות ה- 500 שקלים פלוס מינוס, אני יודע שזה לא הרבה אבל אחרי הכל אני קונה את זה עבור משחק אחד שאני אוהב. הנה דרישות המינימום של המשחק : "shader version 1.4 capable graphics card (ATI 9500 and above or nVidia 5200 and above)." חשבתי לקנות את הכרטיס הזה: http://www.e-net.co.il/product.asp?productid=4277 מה אתם חושבים? בסכום הזה ניתן לקנות משהו טוב יותר? האם הוא יריץ את BF2 טוב? יש לי: barthon 2500 512K ram

• 7 תגובות
    • 666 צפיות
  23. Started by Boiling,

לאחר שרכשתי FX 5200 והתאכזבתי קשות אני מעוניין בכרטיס מסך קצת יותר טוב עד 550 שקלים שהכי חשוב שיהיה לו יציאה של Svideo ושיש לו לפחות ביקורות טובות בקשר לTV OUT מכיוון שה FX מכאזב קשות . אני לא כל כך מבין בחומרה אבל יש לי מסך דק של PROVIEW שהוא נכנס לכרטיס מסך אז אני חושב שצריך להיות כניסה גם בשביל המסך .. תודה מחשב : Intel celeron 2.4 512 ram וזהו .. אם זה יעזור

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  24. Started by The_overclocker,

בהתחלה רציתי לקנות את ה6600GT בגלל שהמחיר ירד(ל1020), אבל אז שמתי לב שגם המחיר של ה6800LE הוא כמעט 1000 שקל וגם יש מצב לפתוח ל6800LE את הצינורות אז החלטתי ללכת עליו. (הכרטיסים של חברת XFX, מKSP) עכשיו כמה שאלות בקשר לזה: 1) האם מישהו ניסה והצליח לפתוח את הכרטיס של XFX מקיי אס פי ? 2) איך אני יכול לוודא שהכרטיס בר פתיחה ? (לפי קוד או מספר סריאלי על הכרטיס, מבלי לבדוק אותו עם התוכנה) 3) מה הסיכוי לפתוח את הכרטיס ל16 צינורות ? 4) אם אני לא אצליח לפתוח אותו, האם הוא יהיה נחות בהרבה מה6600GT, במהירות סטוק\OC לא רצחני ? 5) האם פתיחת צינורות (Softmod) פוגעת באחריות ? 6) האם יש חברה שעדיפה מבחינת הסיכוי לפתיחת הצינורות ? עריכה: 7) מישהו מכיר עוד חנות שהמחיר של שני הכ…

• 6 תגובות
    • 804 צפיות
  25. אני מתלבט בין שני מסכים של 17אינ'צ אחד הוא LG FLATRON מדגם F700P לינק - http://www.lge.com/catalog/prodmodeldetail?actType=search&page=1&modelCategoryId=CTG1000497&categoryId=CTG1000496&parentId=CTG1000439&modelPrefix=40IF17&globalCode=FB790G&globalSuffix=000000&unit=17inch&model=14 ואחד הוא של VIEWSONIC מדגם G75F פלוס לינק - http://www.viewsonic.com/products/desktopdisplays/crtmonitors/graphicseries/g75fplus בבקשה תעזרו לי להחליט איזה מביניהם הוא יותר טוב תודה

• 4 תגובות
    • 584 צפיות

דיונים חדשים בפורומים