עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by dp92,

מי אלו שקונים את ה1080 וה1070 במחירים שערורייתיים שנותנים לנו בארץ? tms (רק בתור דוגמא כן?) מכרו את ה1080 של gigabyte לא FE ביותר מ3600שח והוא נגמר כבר באותו יום. (עכשיו המחיר באתר 3770שח!) אני יודע שגם בחול המלאי לא מזהיר. אבל איך לעזאזל היבואנים מרשים לעצמם לגבות על הגרסאות של היצרניות יותר מאשר הFE? כאשר בפועל אמור להיות בינהם הבדל של כ70$~100$? (לטובת גרסאות היצרניות) ובימים האחרונים הגיע אלינו ה1070 שאמור להתחיל מ380$ + מע"מ = 1730שח או הFE שאמור להתחיל ב 450$ + מע"מ = 2050שח ובפועל הFE מתחיל ב2450שח והגיסאות של היצרניות ב2630שח אתם חושבים שזה בגלל מחסור עולמי בכרטיסים האלו? אני אישית אחכה עד שהמחירים יתצבו באמזון לפני בכלל שאשקול רכישה כזאת.…

• 14 תגובות
    • 3.3k צפיות
  2. כרטיס אחר עד 1750 שח עריכה: לתושבת pci express!

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. קיבלתי לאחרונה את ה 9800GX2 ואם אני מעריך נכון המעבד Q6600 די משמש כצוואר בקבוק לעומת יכולות הכרטיס ב 3DMark06 קיבלתי 12892 כאשר המעבד באוברקלוק כרגע ב 2.7GHZ והזיכרונות על 500MHZ

• 11 תגובות
    • 969 צפיות
  4. Started by zippoxer,

כל החנויות בארץ רוצות מעל 2400 שקל על הדגמים הכי זולים שאפילו באירופה עולים פחות מ-2000 שקל אחרי מס. כבר חודש אני מחכה שהמחירים ירדו והחנויות ממשיכות לעקוץ אותנו. אני מרגיש פראייר לשלם כזה סכום... למה החנויות מתמחרות את ה-1070 בלפחות 500 שקל יותר ממה שהם קונות אותו?

• 47 תגובות
    • 9.3k צפיות
  5. אני הולך לקנות כרטיס מסך חדש עם תקציב מוגבל של 500 ש"ח. מצאתי שני כרטיסים, רק רוצה לדעת אם יש הבדל משמעותי בביצועים ביניהם? אלה שני הכרטיסים שחשבתי עליהם: Gigabyte RADEON 9550 (128BIT) - 128MB DDR TV OUT DVI AGPx8-BULK http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2398 GIGABYTE RADEON 9600 PRO 128 mb TV AGPx8 - BULK http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_342_345&products_id=1457 הפרש המחיר הוא בערך 140 ש"ח. אני יודע שהתקציב שלי הוא 500 ש"ח+ ושה-R9600 נכנס לתקציב הזה, אבל ב-140 ש"ח שאחסוך אוכל להשקיע במשהו אחר במחשב...חשבתי אולי על רמקולים חדשים. הכרטיס מיועד למשחקים. מה דעתכם? על איזה מהם ללכת?

• 13 תגובות
    • 946 צפיות
  6. Started by tal.hwzone,

שלום אצלי במחשב מותקן gforce4, וחיברתי את המחשב לטלויזיה. רואים את תצוגת המחשב גם בטלויזיה, אבל בשחור לבן. נראה לי שזה קשור לשיטת השידור שנמצאת כרגע על ntsc. בהגדרות לשינוי שיטת השידור האפשרויות האלה מופיעות, אבל חסומות (צבועות אפור) - כלומר אין לי אפשרות לשנות ל-palb שאותו אני צריך. אולי חסר לי משהו לדרייבר או משהו אחר אם מישהו יודע? בתודה מראש טל

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  7. מכיוון שהנושא עלה מספר פעמים ולא ראיתי שיש פתרונות החלטתי לרכז את כל המידע שיש לי כרגע בנושא פתרון הבעיה בנושא חדש. הבעיות אופיניות לכל הארצות המשתמשות בשיטת שידור שאינה NTSC ומותקן במחשב Directx 9b. תיאור הבעיה : במערכות בהן מותקן Directx 9.b לא ניתן לסרוק תחנות בתוכנת ה MMC של ATI. אופצית הסריקה אינה קיימת בכלל. הפתרון : להוריד ולהתקין את הפאטץ' הבא - http://download.microsoft.com/download/f/c/9/fc9b3b60-d7d4-42c6-ac64-f28ea70fabb9/DirectX9b-KB825116-x86-ENU.exe לאחר התקנת הפאטץ' אופצית סריקת התחנות חוזרת אבל מקבלים בעיות אחרות בסריקה: א. אם משתמשים באופצית סריקה מהירה רוב התחנות בארץ לא נמצאות בסריקה. ב. אם משתמשים באופצית סריקה איטית רוב התחנות נמצאות אבל לא ניתן …

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  8. Started by KING36,

מה יותר טוב מבחינה גרפית[!!] לא מבחינת חום וחשמל ומחיר רק גרפית מה יותר איכותי שתי כרטיסי מסך 8800gts או כרטיס אחד 9800gx2 ?? מזה sli ?? שמעתי שאני צריך לחבר אותם בsli מזה ??

• 7 תגובות
    • 700 צפיות
  9. Started by Aviv.H,

כל פעם שאני משחק בנשחקים כמו נגיד GTA או אפילו משחקים פחות כבדים אז הכרטיס מסך משמיע רעשים חזקים או נגיד ציפצוף כזהמעצבן כמו הציפצוף הזה של מישהו שמת ואם אני לא טועה זה בגלל שהוא מתחמם או משהו.. קיצור יש לזה פיתרון ??? זה רק אצלי או שזה בעיה ידועה בכרטיס הזה ?! תודה

• 7 תגובות
    • 691 צפיות
  10. רציתי לדעת האם הכרטיס הנ"ל הוא גבוה בביצועיו או שהוא גרסה מוחלשת לכרטיס אחר? האם יש לו המלצות או ביקורות טובות/רעות? הכרטיס המדובר עולה בסביבות 385-448 שקלים, יש כרטיס אחר יותר יותר כמעט באותם המחירים? -----תודה לעוזרים ---------

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  11. Started by yosizach,

ראידון 9700פרו או ראידון 9600 xt

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום חברים, לאחרונה הרכבתי מערכת חדשה, המפרט הוא: מעבד Intel -7 6800K לוח אם ASUS - X99-A_II זיכרון (32)Crucial Balistics Elit 2666 4*8 Gg SSD samsung EVO 850 250 GB X2 in RAID 0 ספק seasonic 750X gold מארז NZXT H440 קירור מים Corsair H115i כרטיס מסך G1 Gaming 1070 דיסק קשיח WD blue 2TB את המערכת הפעלה ואת המשחק כמובן התקנתי על ה-SSD. על קונפיגורציה של 1920X1080 שזה מה שהמסך שלי תומך קצב הפריימים עומד על 60 לשניה. לפי מה שאני ראיתי בטסטים מהיוטיוב אצל אחרים זה מגיע ל 130. עם אותו כרטיס מסך. מה שגם מוזר שהכרטיס מסך לא מתאמץ מי יודע מה.. המאווררים שלו גם מפסיקים להסתובב מידי פעם במהלך המשחק שזה מעיד על זה ש…

• 16 תגובות
    • 5.8k צפיות
  13. Started by Tarkules,

שלום לכולם ! אני צריך לקנות כרטיס מסך חדש ונתקלתי בשני כרטיסים נחמדים. הכרטיס יתווסף למערכת הבאה: -Pentium 4 2.4Ghz -M. Board ASUS P4PE -TwinMos 1GB DDR 333Mhz כרטיסי המסך המועמדים הם: - GIGABYTE RADEON 9800PRO 128MB DDR 256 BIT TV/DVI AGP - מחיר: 1170 - GIGABYTE 6600GT 128MB DDR 128 BIT TV/DVI BULK AGP - מחיר: 1235 אם למישהו יש המלצה לכרטיס אחר - המלצות יתקבלו בכיף חשוב: - המחשב לא משמש ל OC בכלל. - רצוי כ. מסך בתקציב של כ 1200 ש"ח. תודה מראש !

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום, הנני מתכוון לרכוש בקרוב מסך בכגודל 22". כנראה שאני ארכוש את הדגם הבא, אשר רבים המליצו לי עליו; Samsung 22" Wide 2253BW 2MS DVI. שאלתי היא, לאיזה כרטיס מסך אני זקוק, בכדי לנצל את המקסימום שהמסך הזה יכול לתת לי? (המחשב שלי מוכן למערך SLI) וגם, באיזה כרטיס מסך שווה לי להשקיע כרגע, בשביל שהוא יחסוך לי כסף לשדרוג עתידי? הציעו לי לבינתיים, לקחת את ה- Leadtek WinFast PX9800 GTX 512MB, אשר עולה כבערך 1.5K. האם שווה לי להשקיע כרגע בכרטיס מסך בודד זה? או ששווה לי לקנות כרטיס קצת יותר פשוט, העולה פחות ממחיר זה, אך יספק לי את אותם ביצועים כרגע. וכשיגיע הזמן לשדרג, אני אשדרג לכרטיס אחר. אשמח לשמוע את תגובותיכם. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 650 צפיות
  15. לפני חודש בערך קניתי 9500GT חיברתי אותו עם כבל HDMI פשוט של יס לטלויזיה החדשה SAMSUNG 32A650 הכל היה מצויין האיכות טובה ואחלה אתמול בערב ניתקתי לרגע את הכבל מן הטלויזיה ומאז כל אפשרות שאני מנסה לא מצליחה להחזיר לי את האיכות שהיתה קודם המסך נותן תמונה לא חדה כלל, אני לא מבין ממה זה יכול לקרות ניסיתי לחזור אחורה וכלום, הדרייברים הכי מועדכנים ניסיתי הכל דרך ההגדות של הדרייברים וזה לא מחזיר את החדות האייקונים נראים מטושטשים כאלה וכל המסך טיפה מוחשך אפילו תודה

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  16. Started by segev22,

ברשותי ספק כח של OCZ 520W תומך SLI ברצוני לרכוש GTX285. באתר היצרן של NVIDIA רשום ספק כח עם לפחות 550W. מכמה חישובים שערכתי וחקרתי הGTX285 צורך במקסימום 340 וואט+מעבד(4 ליבות שאני מתכנן גם לרכוש) שצורך לא יותר מ90 וואט במקסימום HDD + זכרונות+מאווררים לא יותר מ15 וואט,יוצא סך הכל 445 וואט וזה שכל המערכת עובדת על מקסימום....אז מישהו יכול לומר לי מדוע NVIDIA ממליצים על 550 וואט לפחות? או שאולי הם מתכוונים לספק שמוציא פיק של 550 וואט? אשמח לקבל תשובות אני די רוצה לרכוש אחד. בתודה מראש שגב שטובי.

• 31 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. בהתקנה של הכרטיס מסך רשום לי WDM דרייבר מה זה? והאם להתקין? מדובר בכרטיס 7600GS

18. Started by Inertia,

אני קונה מחשב חדש ודיי סגור על כרטיס GeForce7600 GS\GT והציעו לי כרטיס של Expert vision במחיר נמוך יותר מכל חברה אחרת בטענה שבכרטיסי מסך זה לא ממש משנה היצרן כי המעבד הוא גם ככה של nvidia. מה שאומר שבאותו מחיר שהייתי קונה GS של gidabyte נניח אני יכול לקנות GT שחזק ממנו בהרבה.. אז כמה באמת זה משנה החברה המייצרת?

19. Started by itai_1813,

יש לי כרטיס מסך: sapphire x1950gt עם 256mb ואני התקנתי את המשחקים : prince of persia-sands of time ואת- indiana jones and the Emperor's Tomb ומשום מה אני רואה את המשחקים במהירות גבוהה מאוד, הורדתי עדכונים מהאתר של ATI והבעיה עדיין קיימת! בבקשה תעזרו לי בהקדם האפשרי! בנוסף לכך: במשחק פיפא 07 הקטעי סרטונים (כמו אחרי כול או בפתיחת משחק לדוגמא) נתקעים אם אני מפעיל "אנטי-אלייזינג" אפילו על הרמה הכי נמוכה ולפי מה שאני יודע על הכרטיס הוא יכול להריץ את ה"אנטי אלייזינג" על X4 בלי בעיה.

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  20. Started by Spootnik,

יש לי XFX 6600GT וכתוב עליו שהוא VIVO עכשיו בשביל לראות את הטלויזיה על המחשב מה אני צריך לעשות? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  21. חוץ מזה שהם נראים שונה מה ההבדל?

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  22. Started by guf8888,

http://hwzone.co.il/hardware/news/140487 לא מובן מתי כרטיסי המסך יצאו ? 8970

• 7 תגובות
    • 848 צפיות
  23. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

המחשב שלי דיי חדיש ואפשר להגיד טוב. אז למה לעזאזל הוא מוציא לי ב3דמארק 2003 רק תוצאה של 5491? אני לא מבין את זה.... אולי כי יש לי ספק מתח זול? אם יש לכם הצעות לפיתרון אני אעריך. ואם אין לכם אז רק תרשמו לי את התוצאות של המרק שלכם ואיזה מערכת יש לכם. אולי זה לא נמוך כמו שאני חושב.... :-\

24. Started by elimo161,

שנה טובה לכולם. קניתי מחשב חדש (core 2 ) . כרטיס המסך במחשב הינו eVGA 7600GS.

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  25. Started by itail,

תודה!

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.