כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
זה המסך: http://www.tamlil2100.co.il/product.asp?pID=2188&cID=321 הוא 8 ms אני יכול להביא אותו במחיר מש טוב של 1200 שח השאלה אם הוא מסך טוב..?
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אני רוצה למכור את המסך +Hyundai Q17 ולקנות במקומות ViewSonic VP191s קצת פרטים על המסך - המסך בעל פנל של סמסונג עם 12ms כמו של המסך המצויין Samsung 710T. מסך שמור בן כ-6 חודשים בלי שריטות ועם 0 פיקסלים שרופים. כולל חיבור DVI, כיוון גובה, רמקולים ו-USB Hub. זמן תגובה - 12ms קונטקס - 1:500 בהירות - 300 רזולוציה טבעית - 1280X1024 כמה לדעתכם לדרוש עליו?
-
- 7 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך ראדון 9800 פרו והמסך שלי הוא CTX 17 אינץ', ורציתי לדעת אם כדי לי לקנות מסך אחר, שיוציא ממנו יותר כי אז זה שהוא ראדון 9800 פרו לא ממש עוזר, כשהאיכות לא מוציאה ממנו את כל מה שהוא יכול. אם כדי לי להחליף מסך שיוציא יותר ממנו אז לאיזה מסך אתם ממליצים ? ואתם לא צריכים להביא לי מסכים שעולים מלא והם הכי טובים אלא מסכים שיוציאו ממנו את המקסימום.. ובכסף כרגע אני לא מתחשב את זה אני אשקול אח"כ... תודה
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה שיתחבר לממיר של YES. מהו הכרטיס הכי מומלץ(מבחינת איכות) עד 250 שקל(עדיף כמה שפחות)? ועוד שאלה, האם אני יכול דרך התוכנה נגיד להשאיר את הכרטיס להקליט איזושהי תוכנית ואחר כך שיחליף ערוץ ויקליט תוכנית אחרת בלי שאני אעביר ערוץ? כמו כן, האם אני אוכל להקליט ישר לXVID במחשב שלי(על מנת לנגן בXBMC אחר כך)? יש לי אתלון XP 2200+ 512MB ודיסק קשיח מספיק גדול להכיל את הקבצים.
-
- 11 תגובות
- 978 צפיות
-
-
GEFORCE FX 5200 128MB + DVI + TV GEFORCE FX5700LE 256MB + DVI+ TV 128BIT איזה?
-
- 3 תגובות
- 526 צפיות
-
-
בעיקר בין 710T או F900P. מה עדיף? המסך מיועד לגלישה באינטרנט, סרטים ומשחקים. תודה מראש
-
- 26 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כן או לא? ועד לאיזה רזלוציה הוא יכול להגיע והאם זה נחשב בסדר?
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אחרי שנפטר לי ה-9800 פרו,אני צריך לקנות כרטיס מסך חדש..לאחר חיפוש בפורום הגעתי למסקנה שאני הולך ה-6600GT או ה-6600 אני לא כזה פריק של משחקים,אבל אני רוצה משהו שיחזיק להרבה זמן מבחינת העדכניות למשחקים..ולא יעשה בעיות. הסיבה העיקרית שאני פותח את התרד היא בגלל הניסיון הכושל והנורא שהיה לי עם הרדאון של ספיר..שנשרף אחרי שנה וקצת,בלי שנעשה לו כלום,נורא עיצבן אותי כי הוא עלה לי המון כסף בזמנו,וכעת אני רוצה לבחור את החברה הכי אמינה שיכולה להיות כדי שמה שקרה לי לא יקרה שוב(או לפחות שהסיכוי יהיה קטן מאוד) אני מבקש המלצה על היצרניות שהן הכי אמינות..כי אני נורא היסטרי עכשיו בגלל הניסיון המר. וכמובן גם תגובות בקשר לכרטיס. תודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום לכולם, חיפשתי בפורום משהו שיתאים לתקציב שלי ולא מצאתי לכן פתחתי דיון חדש. אני זקוק למסך דק בתקציב של 1600 שקל ( לא יותר). המסך מיועד ל: 1. גלישה באינטרנט. 2. ממש קצת משחקים ( אבל ממש קצת וגם לא הכי חדשים). 3. צפייה בסרטים. אנא אם ניתן להוסיף גם חוות דעת למה המסך הוא טוב או לא טוב . תודה
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום... הזמנתי מסך: MAG 996PFS מסך שטוח בגודל 19' בצבע אפור רזולוציה 1600X1200 גודל נקודה 0.21 מ"מ 1: המסך מומלץ? 2: המסך אייכותי? 3: לכרטיס מסך יותר קשה לעבד טקסטורות של 19 מאשר 17 ? 4: הוא עולה 1070 המחיר הזה ואפילו קצת יותר אפשר להביא משהו יותר טוב? *מצטער על הפצצה של השאלות האלה פשוט עניין אותי לדעת ... ?(הזמנתי אותו אבל קצת מאוחר מידיי הייתי אמור להתיעץ איתכם קודם לכן.. אבל עדיין אינ יכול לבטל ולהזמין משהו אחר ) [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
היי קיבלתי לפטופ חדש T42 של IBM ואני מחפש דריבר לכרטיס מסך mobility 7500 radeon על המחשב מותקן דרייבר ישן מאוד ..מישהו יודע איזה דרייבר הכי חדש קיים לכרטיס זה? ראיתי שיש ל-IBM גרסא יותר חדשה באתר אבל היא גם יחסית ישנה...יש משהו יותר חדש? תודה
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
-
צריך המלצה לGEFORCE 6600 GT עם יציאה לטלויזיה יציאת PCI על מה אתם ממליצים ?
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
רכשתי השבוע מסך CRT חדש של חברת VIEWSONIC מדגם +G90F. המדובר במסך אשר קיבלתי עליו המלצות רבות ואשר אמור להיות חד מאוד -משמש אותי בעיקר לעיבוד תמונות. למרות כל הנסיונות שעשיתי אינני מצליח לקבל תמונה נקיה וברורה - ניתן להבחין ברשת צפופה של נקודות זעירות על גבי כל המסך. הדבר בולט במיוחד על רקע בהיר אולם לא רק. כך למשל כאשר בחרתי כרקע לשולחן עבודה את הטפט הירוק החלק, התמונה איננה חלקה וניתן להבחין בנקל ברשת צפופה של נקודות המרכיב את הטפט. ברשותי מחשב פנטיום 4 1.7 + חלונות xp + כרטיס מסך geforce2mx 400 ddr 64m. פעולות שעשיתי - כיול מסך באמצעות ADOBE GAMMA + עדכון דרייברים לכרטיס מסך. מה מקור הבעיה? איך ניתן להיפטר מנקודות אלו ולקבל תמונה חלקה וברורה?
-
- 5 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני רוצה ליקנות כרטיס מסך טוב במקסימום 1500 ש"ח איזה כרטיס כדאי לי ליקנות? תודה
-
- 14 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך הזה: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814150073 תגידו כמה עולה משלוח לארץ, איך אני משלם והכל לא הבנתי שם כלום, בבקשה הסבירו את שלבי הקניה תודה מראש אם אפשר ענו מהר, תודה אלי.
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
איזה מהם יותר טוב? RADEON 9250 128MB,TV+DVI או GF FX5200 128MB,TV,DVI תודה רבה לכל מי שיכול לעזור!
-
- 6 תגובות
- 722 צפיות
-
-
-
אוקיי דוד שלי מגיע מארה"ב וכנראה יביא עמו מתנה חמודה ושמה GF 6600 GT... http://www.newegg.com/Product/ProductCompare.asp?SubCategory=48&CompareItemList=N82E16814130220%2CN82E16814127150%2CN82E16814122206 בלינק הנ"ל נמצאים הכרטיסים שביניהם אני מתלבט - leadtek,msi וEVGA... כולם טובים לדעתי ... אך אחד מהיתרונות הוא שלזה של MSI שמעתי שיש אחריות בארץ,אבל הוא קצת יקר יותר מהאחרים :-[... אז מה דעתכם חבר'ה? והכרטיס הוא AGP... לא PCIE
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
לפעמים שאני מסתובב בין חנויות שמוכרות מחשבים אני רואה כרטיסי מסך עם DDR3 וכאלה עם GDDR3 זה אותו דבר?
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
היי, יש לי מעבד AMD Athlon Xp 1800+ ולוח אם של MSI K7N2 Delta supports AGP 8X. ו- 768Mb זיכרון. האם תהיה לי בעייה כלשהי אם אני אקנה את ה- 6600GT? המשחקים ירוצו לי חלק? תהיה בעייה כלשהי מבחינת התחממות? הכרטיס מסך ינוצל כמו שצריך? תודה.
-
- 5 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך מדגם x800xl מצאתי את הכרטיס ב noacomp במחיר זול יחסית, עם קירור רציני אבל האם החברה הזאת his טובה? שווה לקנות את הכרטיס מחברה כזאת? ;{ http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=3568&catcode=
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
המחיר דיי דומה.. השאלה היא ביצועים.. העיצוב גם דיי חשוב וכאן ה LG לוקח למרות שגם הווי סוניק דיי נחמד הנה קישור ל2 המסכים: VP171B http://www.viewsonic.com/products/desktopdisplays/lcddisplays/proseries/vp171b/ L1780Q אמממ לא מצאתי באתר של LG מידע עליו.. אני יודע בכלליות ממה שכתבו פה באתר.. שניהם 8MS נכון? אני רוצה שהמסך יהיה טוב לעבודות גרפיות וגם לצפיה בסרטים, משחקים ואינטרנט.. יש לאמא שלי מסך דק של MAG ופשוט נורא. אי אפשר להסתכל עליו מהצד.. שרואים סרטים הכל על הפנים ומרוח.. מסך כזה אני לא רוצהואני משאר שאף אחד מהם לא כזה, אני צודק? אז איזה מסך יותר מתאים?
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אני מחפש מסך CRT שטוח לגמרי, 19 אינץ'. ועוד פרט חשוב - שיהיה בצבע שחור. התקציב עומד על מקסימום 1500, אם יש משהו שדורש קצת יותר אז זה בסדר גם. שמעתי על כמה מסכים של viewsonic אבל כבר נהייתי מבולבל.. תודה.
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
מקור: http://www.theinquirer.net/?article=23929 לא בידיוק מה שציפו כולם מהכרטיס (היה מדובר על 22000 עם 2 כרטיסים האלו ב SLI) אבל יש שיפורים בGPU, נחכה לתוצאות של ATI החדשים.
-
- 3 תגובות
- 941 צפיות
-