עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. כל משחק שאני מעלה אפילו ישן (UNREAL TURNAMENT) המחשב קורס, הסאונד נתקע ורק RESET עוזר. ניסיתי הכל . התקנתי את הדרייברים החדשים וגם ישנים, התקנתי את הXP מחדש, לא עזר. מה יכול להיות? המחשב AMD 2200+ 512 זיכרון לוח GIGABYTE GA-7VT880-L RADEON 9600 256MB לא פרו (Xpertvision)

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  2. צפיתי במפרט ולא הכי הבנתי האם כרטיס nVIDIA GeForce 8400GS 512MB כולל יציאת HD? תשובתכם תודה

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  3. Started by dvirs12,

איזה כרטיס מסך יותר טוב Gforce fx6600 או ATI Radeon x9600pro?

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  4. Started by dragon051,

שלום, לפני יום קיבלתי את המחשב החדש שלי עם הכרטיס מסך: Albatron Radeon HD4850 512MB DDR3 3Pipes Dual Slot Cooler PCIe בקיצור בהתחלה התקנתי ויסטה על המחשב ושהרצתי למשל בדיקה באתר www.systemrequirementslab.com זה קיבל עובר ועוד בהכל (כולל הכרטיס מסך) עכשיו שאני מריץ באתר את GTA 4 (גם בפעם הקודמת הרצתי אותו)לאחר שפירמטתי את המחשב והחלפתי תויסטה ב-xp או כל משחק אחר חדש זה רושם שזה נכשל בסעיף של הכרטיס מסך ורושם ככה: Vertex Shader Ver.: Required - 3.0 , You have - 1.1 Pixel Shader Ver.: Required - 3.0 , You have - 1.4 איך יכול להיות שאין לי 3.0 עם כרטיס מסך שכזה (התקנתי את הדריברים של הכרטיס מסך וגם אפילו ניסיתי תעדכון שיש לכם בלינקייה אבל כלום לא עוזר, מה לעשות?!

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  5. Started by erezeilon,

רציתי לדעת האם Leadtek היא חברה טובה וכדאי לקנות כ.מסך שלה (7600GT)? אם לא , אז יזו חברה כדאי יותר? (ASUS, Galaxy, eVga)?

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  6. Started by snowboy,

אני וחבר מתווכחים מה זה SLOT ומה זה אפיק מישהו יכול אולי להסביר מזה כל אחד ואם אתם כבר שם אז גם מזה BUS.. תודה

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  7. איזה פורמט היחס בין האיכות שלו למקום אחסון שלו(גודל של הקובץ) הוא הגדול ביותר....

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  8. שלום יש לי כרטיס מסך PowerColor X800 XL VIVO - 512 Mo TV-Out/Dual DVI - PCI Express ונאבד לי הכבל של המתח של הכרטיס מסך שיוצא ישר ללוח איפה אני יכול להשיג בתודה מראש אבי

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  9. Started by Street-Fighter,

צהריים טובים היום חבר שלי בא אלי ובדק אצלי במחשב את התוצאה של 3dmark 2001 se והתוצאה היתה 19457 ללא פילטרים במפרט הבא: A64 3000+ (S 939( ABIT AV8 3D-EYE ALBATRON GEFORCE 6800NU (עם צינורות עיבוד פתוחים) 512X2 PDP 80G SATA WD האם התוצאה מתאימה למחשב כזה? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 673 צפיות
  10. Started by tom123,

אני צריך כרטיס מסך ב- 600 ש"ח למחשב של אחי מה אתם ממליצים"?

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  11. Started by kotel,

שלום זוכרים אותי שקניתי את ה-X700 PRO 256MB טוב אז קניתי גם מסך דק LCD של LG דגם:FLATRON L1730S אחלה של מסך אני מרוצה ממני 12MS מסך ממש חזק! טוב אז ככה דבר ראשון למה שכשאני מנסה לחבר אותו אל החיבור הלבן שבכרטיס מסך לא יודע את שמו... יש מן ממיר שכזה שמשנה את זה מ-15 פינים רגילים כחול שכזה ללבן אני שם את הממיר הזה וזה לא משדר לי כלום למסך דבר שני אני רואה את המשחק דום ממש חשוך אפילו שהלכתי לאגדרות של המשחק ועשיתי ברייט הכי גבוהה זה מאיר לי את התפריט אבל המשחק נישאר חשוך מאוד מה לעשות? ???

12. http://www.pcarena.org/index.php?subject=main&sg=main#1823 זאת גרסת בטא, כרגע אני משתמש ב R9600XT עם 256M זיכרון. האם זה משפר משהו?

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  13. איך אפשר לדעת כמה ואט שלי צורך וכמה ואט 8800 ו8600 צורכים. יש לי ספק 250 איכותי. אבל רק 250. הוא סוחב את המפרט שבצד + 4 דברים בUSB + שלושה מאווררים+ CD+DVD. חשבתי למכור את הכרטיס באיזה 400 שח ולקנות 8600GS.

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  14. Started by itay-s,

יש לי תקציב של 2000 שקל ואני רוצה ליקנות כרטיס מסך על איזה אתם הכי ממליצים ? הרבה ממליצים לי על ה 6600 gt אבל הוא עולה 1300 אולי יש יותר טוב ב 2000 ???? כל זה מצטרף למחשב שאני קונה amd 64 3100 ולוח אם לא זוכר בדיוק איזה ....

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  15. הכרטיס שיש לי עכשיו: GF FX5200 128MB DDR+TV ======= אני רוצה להחליף אותו כדי להפעיל את כל המשחקים החדשים בגרפיקה המקסימלית (ככל שיותר) תקציב 1500 . תודה.

• 9 תגובות
    • 673 צפיות
  16. לגבי הלוח אם אני בכל מקרה לוקח P45 אז אפשרות CF תהיה כלולה בשני האפשרויות. אני אומר שאני אקח P45 בכל מקרה מפני שיהיו כאלה שיגידו שהמחיר של 4850X2 יהיה נמור יותר גם בגלל הלוח ולא רק בגלל המחיר שלו ספציפית.

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  17. Started by הודיה אסו,

מה עדיף שיהיה וי מסומן ככה? http://www.siz.co.il/my.php?i=my2hr2izmdn2.jpg על enbale manual fan control? או שיהיה לא מסומן? שזה מסומן למטה זה 41% כמו שאתם רואים ושלא מסומן 12%.. מה עדיף?

18. Started by izzy,

אני עובד על תוכנת תלת מימד 3d max החלפתי את כרטיס המסך הישן matroxg450 ב- radeon 9000 128mb atlantis-dual display של sapphire איך לומר... לא מציאה בתוכנה יש אפשרות להפעיל אותה עם direct 3d שעובד במהירות מדהימה אבל מפיל את התוכנה אחרי 2 דקות עם openGL הוא עובד אבל כמו שאמרתי... האם הבעיה בהתקנה, הגדרות, דרייברים או שהכרטיס שווה ל.. אגב עם משחקים הוא עובד פיצוץ

19. Started by roma4k,

חג שמח, לאחרונה קניתי מחשב חדש, ויש לי שאלה לגבי דבר מוזר שקורה. קשה לתאר את התופעה אבל אני אנסה לעשות זאת מדויק ככל האפשר. בעת שאני משחק לדוגמא HL 2 הכל עובד בסדר וטוב. נגיד ואני מתבונן באיזה קיר למשל, ואז אני זז ימין ושמאל ימין ושמאל כשהמבט על אותה נקודה. במצב הזה אני רואה שפינת הקיר או שתעלה שיש עליו כאילו מתעוותות. חלקים שונים של התעלה לאורך הקיר מתחילים ל"צאת ממקומם" ונוצר מצב שנוצרים מן זיגזגים כאלה בתעלה. דבר דומה קורה בוינדוס. לדוגמא אם אני לוקח את חלון האינטרנט ומקטין אותו ואז לוקח ומזיז אותו במהירות, נוצר מצב שהחלון עושה גם זיגזגים. חלק אחד זז ימיני אחר שמאלה... זה מאוד מוזר ואני לא מבין אם זאת בעיה או שזה פשוט ככה. אשמח לכל עזרה. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  20. Started by smile,

שלום, יש לי כרטיס מסך XFX 8800GTS 512MB, אני מנסה לחבר אותו לטלוויזיה באמצעות חיבור S-video. הגדרתי בפאנל של Nvidia גם Clone וגם Dual View ובשניהם אני מקבל מסך שחור בטלוויזיה. הכבל מצויין (במחשב הנייד שלי, שגם בו יש חיבור S-video, אני מצליח לחבר את הטלוויזיה בלי שום בעיות). ניסיתי גם להגדיר את הטלוויזיה כמסך הראשי אבל גם זה לא עזר.. יש לי Windows Vista SP1 32Bit ודרייברים בגרסה 178.24 חיפשתי כבר פתרון ברשת ולא מצאתי כלום. תודה מראש, בר

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  21. Started by MoRtZkInG,

שמתי לב שלרוב אנחנו (ואני אומר אנחנו כי גם אני ממליץ עליו כששואלים לעצתי) כשמבקשים מאיתנו המלצה לכרטיס מסך בהשקעה נורמאלית, ממליצים להשקיע עוד קצת ולרכוש R9600P/XT בכ1100 שקל. אין לי ספק שהכרטיס הזה מעולה! אבל היום כבר ראיתי כרטיסי TI4200 במתחת ל500 שקל, והפרוש של זה שהמחיר של ה9600 הוא מעל לכפול. זה הצטרף לביקורת שקראתי לא מזמן ששם רואים בבירור שה9600 הרבה יותר טוב בDX9 וכשמפעילים AA&AF, אבל הם מציגים תוצאות דומות ללא האפליקציות האלו. ברור שה9600 יותר טוב, השאלה היא מה עדיף, או מי מנצח ביחס עלות/ביצועים? האם ה9600P עדיין המלך של הקטגוריה הזאת לדעתכם? (ועדיין אני הולך לקנות 9600XT )

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  22. Started by rtr,

http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_81.98.html 81.98 -> תאריך יציאה 7.2.06.... אני מישתמש בדריוור הזה לפחות חודשיים אם לא יותר מה לכל הרוחות....? זו הדרך של NV לטייח את העובדה שם לא הוציאו דריוור כבר המווווןןןןן זמן ? עריכה: משהו שעלה לי לראש.. אולי הדריוור הזה פשוט תומך בכרטיסים החדשים (73GS/78GS) והם לא רצו להחליף תסיפרה ל 82... כי ... (אין לי מושג...) אולי הם רוצים משהו מיוחד יותר ?

• 6 תגובות
    • 673 צפיות
  23. שלום אני יודע שבטח השאלה נשאלה אלפי פעמים, אבל בכל זאת אשמח לשמוע את המלצות האנשים בפורום. אני צריך מסך LCD בגודל 17 עם זמן תגובה 16 וכניסת dvi. אני חשבתי ללכת על ViewSonic VP171S 17 או על ProLite E431S IIYAMA. אשמח לשמוע עוד הצעות. התקציב עוד בערך 3000 שח. תודה מראש לכל העונים.

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  24. Started by shirNoshe,

בחלק מהכרטיסים ובייחוד סדרת ה-8XXX אני רואה שיש חיבור מולקס של מתח לכרטיס. האם זה חיבור נוסף למה שהכרטיס מקבל מאפיק ה-PCX או שזה רק ולא בנוסף? מה המתח באפיק ה-PCX?

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  25. שלום לכולם אני צריך עזרה בשביל חבר יש לו מחשב p4 עם כרטיס ati radeon 9600 pro שנהרס החיבור הוא agp הודה לכל מי שיעזור תודה.

דיונים חדשים בפורומים