עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by pompon,

היי לכולם, יש לי שאלה שקשורה הן לתצוגה וגרפיקה והן לאודיו למחשב. לפני כמה ימים קניתי מסך דק רחב של חברת SAMSUNG דגם 204BW (http://www.samsung.com/Products/Monitor/LCD_Digital/LS20HAWCB7XAA.asp?page=Specifications). יש לי מערכת סראונד של Creative Inspire 5.1, 5200 (לינק לדגם הספציפי עם כל הנתונים עליו: http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=25&product=55). הייתי מעוניין לשים את רמקול הסנטר מתחת למסך מכיוון שעכשיו אי אפשר יותר לשים אותו מעליו. הרמתי את המסך לרמה הכי גבוהה והרמקול נכנס בדיוק. השאלה היא: האם רמקול הסנטר מזיק למסך? והאם רמקולים באופן כללי מזיקים למסכי LCD?

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  2. Started by oded6188,

קניתי מחשב נייד HP Pavilion dv6514ej העפתי את הויסטה ושמתי ווינדוס XP עכשיו אני לא מצליח למצוא דרייבר לכרטיס מסך שלי :-( חרשתי על כל האינטרנט אפשר עזרה?

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  3. Started by nistelroy,

בפחות מ 2300 אם יש בקיצור איפה אפשר למצוא אותו במחיר הכי זול ?

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  4. Started by Evil Inside,

המפרט: amd athlon 2500 barton 166 fsb שמשום מה התוכנה מראה שיש לי amd duron 1838 MHZ למה?? epo 8rda3i ati radeon 9600t 512 ADATA memory 3200 400HZ WD 80G 8MB buffer התוצאה שלי היא 6456 כשלאחרים אני רואה בביבות ה1200 ההבדל היחידי שראיתי עם השוואה לאנשים אחרים הוא הגרה של הדרייבר לכ.מך ששלהם הרבה יותר ישן. חוץ מזה לאחרים יש אותו מפרט אבל תוצאה פי 2 יותר טובה משלי למה?

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  5. Started by pain_killer12,

אני צריך להחליט היום (יום ראשון) איזה מהם אני לוקח. אם אני אקח 8800 אני לא אחליף כרטיס כבר עד הגיוס (עוד שנה וחצי), אם אני אקח 1950XT אני אאלץ לחכות יותר מחצי שנה עד לדור הבא ואז לבזבז שוב 2000+- שקל על כרטיס חדש. אני גם לא רואה את עצמי עובר לויסטה בזמן הקרוב. אשמח לשמוע דעות. צריך לציין, שלא משנה איזה כרטיס אני אקח הוא יעבור OC עד קצה היכולת שלו. תודה רבה רבה מראש.

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  6. שלום לכם (: לאחרונה שיחקתי עם ההגדרות של המסך ושיחקתי יותר מדיי בתפריט SHAPE! כעת המסך שלי מעוות ואיני מצליח להחזיר את ההגדרות כקדמותן, וגם איני רואה פה לחזור לDEFAULTS האם מישהו משתמש במסך זה ואצלו הכל בסדר, יכול בבקשה להגיד לי את הערכים המספריים בתפריט זה? תודה רבה מראש.

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  7. Started by haimvrt,

יש לי תקציב עד 400 ש"ח ואני מעוניין בכרטיס טלוויזיה שיציג טיוי במחשב וגם יקליט באיכות מצויינת על איזה כרטיס ללכת? גם הייתי מעדיף שהכרטיס שתמליצו יהיה בחנויות כמו אופיס דיפו,באג וכו' תודה

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  8. האורך הממוצע שלהם הוא 16.5 ס"מ, זה לדעתכם יכנס? אשמח לשמוע עצות איך אפשר לוודא מבעוד מועד שהכרטיס המיועד לא מפלצתי מידי למארז מיקרו. גם הערות מניסיון אישי כמו "לי יש כרטיס של חברה _______ דגם _______ במארז מיקרו" יעזרו כי אוכל להכנס לדף המפרט שלו ולהשוות את הdimensions למה שאני רוצה לקנות. 10x!

9. Started by ezx,

בבסיו מופיע לי 1.5 וולט זה מספיק או שצריך עוד?

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  10. Started by R0ck,

http://theinquirer.net/?article=17890

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  11. כי כל כמה זמן יוצאים אחרים ושמתי לב שגירסאות מסויימות עושות "תקיעות קטנות" בסרטים.

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  12. Started by simon_hr,

יש לי radeon 9700 של חברת sapphire והוא נותן לי בעיה במסך.. הוא רושם לי את השורות הבאות ? ואני לא יודע מה לעשות ? you have not connected the cable to your radeon 9700 video card please refer to the "getting started guide" for proper hardware installation תעזרווו לי ..

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  13. Started by davidreznic,

שלום....אני מתכנן (לקנות מחשב חדש בימים הקרובים (מקווה...) ואני מתכמן לתקע בו 8800GT. ממש ממש אין לי מקום לחריגה. יש מצב שה-GTS החדש יעלה כמו ה-GT ( בערך???) תודה... מרחפות שמעות על כרטיסי 9XXX מתי הם צפויים להגיע ומה צפי המחירים . תודה

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  14. Started by Bengo5,

שניהם דגם hd4670 אך יש הבדל בddr... זה משנה? אחד מהם הוא ddr3 והשני הוא ddr4

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  15. תודה רבה יום טוב 8)

• 6 תגובות
    • 657 צפיות
  16. Started by ARMY-MAN,

אוקיי אני צריך את ההצעות שלכם... ברצוני לקנות את כרטיס המסך : Hercules 3d prophet Radeon 9600 pro מה יש לכם להגיד על הכרטיס מסך הזה ולגבי הדגם של חברה זו. נ.ב ! אל תציעו הצעות לכרטיסי מסך אחרים מפני שאני סגור על קניית כרטיס מסך ראדון 9600 אך אם יש חברה אחרת יותר טובה ויותר משתלמת או משהו אנא הגיבו.

17. אז אני רוצה להרכיב מחשב HTPC והבנתי שזו החברה הטובה והמומלצת ביותר לכרטיסי טלויזיה. שאלתי היא מה ההבדל בין הכרטיסים השונים שלה והאם יש מביהנם (או של חברה אחרת) כרטיס (אחד) שיכול להקליט תוכנית אחת בעוד אני צופה בתוכנית אחרת. כמובן שהכוונה היא כרטיס אחד וממיר אחד. תודה ויום קריר

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  18. רכשתי מחשב חדש ממפרט שהרכבתי מלפני חודש. הכל חדש חוץ מהכרטיס מסך ששמרתי מהמחשב הישן. את הכרטיס הזה רכשתי בסביבות אוקטובר 2011. מאז יצאו הרבה דגמים ואם אני בוחר משהו אני כבר לא יודע מה כדאי. השימוש שלי במחשב הם בעיקר משחקים כמו BF3 הפופולרי. עם הכרטיס הנוכחי, אפשר להריץ על הגדרות ULTRA אבל איך שמתחיל אקשן, בעיקר שיש פיצוצים ועשן, הכרטיס לא סוחב משהו. אני משחק ברזולוציה 1920X1200 אשמח לדעות והמלצות על כרטיס חדש. תודה.

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  19. תודה ...זה דיי מוזר לא ?

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  20. Started by sahar3434,

שלום, בשנה שעברה שיחקתי בפרו 12 על LOW ורץ סבבה ודווקא נהנתי השנה זה כבר לא הספיק למרות שבדמו היה טוב במלא זה בעייה הורדתי את הפרו 13 על האיכויות הנמוכות ביותר והמשחק נתקע ויש גלים באמצע המסך.. אני חושב שהכרטיס מסך עשה את שלו הוא ממש ישן כבר ואני רוצה לקנות חדש שיריץ לי לפחות ל3 שנים את הפרו ברמה הכי גבוהה שיש(HIGH) על מה אתם ממליצים? בבקשה רק מי שמבין יודע וניסה באזור ה500 ש"ח ושיתאים למחשב שלי הכרטיס מסך שלי זה: GEFORCE GT 220 תודה

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  21. שלום רב, אני רוצה לקנות כרטיס מסך בזול השקעה עד כ-300 ש"ח בערך כגון HD5450 יש לי מחשב בסיסי מעבד Core2duo עם ג'יגה זיכרון. אני מחבר את הכרטיס ל2 מסכים: מחשב 26" רזולוציה 1900*,1200 וגם למסך הטלויזיה 42 Full HD לסרטים. השמוש רק לאינטרנט וסרטים בלבד(שום משחקים), האם הכרטיס הנ"ל יספיק לי ? האם יש הבדל משמעותי עבור השימושים שלי לזיכרון הכרטיס 512MB או 1GB ? או לרוחב הפס 64bit לבין 128bit? מה דעתכם ?

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  22. Started by zurih,

אני כרגע עובד עם CRT 17 שכנראה גוסס כי הוא התחיל להחליף לי צבעים. אני מעוניין לקנות מסך LCD אני לא יודע אם לקחת 17 או 19 אינצ'. לפי מחירים אפשר לקנות מסך 17 ממש טוב במחיר של 2000ש, ומסך 19 בינוני ב 2000ש פלוס. השאלה שלי מה עדיף? 17 ממש טוב או 19 בינוני. מה אתם אומרים? מה הייתם בוחרים? יש מסכים שהייתם ממליצים עליהם ספציפית? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  23. החלטתי לקנות 8800GT ואני מבקש המלצה לחנות אמינה שמוכרת אותו במחיר זול

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  24. לפי מה שראיתי שאומרים אפשר לפתוח לו צינורות אם אני קונה כזה כרטיס (AGP) לאיזה רמה של כרטיס הוא מגיע ? מה הסיכונים שכרוכים בפתיחת צינורות ?

• 11 תגובות
    • 657 צפיות
  25. מחפש מסך 19 אינץ CRT ,מסך בעיקר למשחקים וצפייה בסרטים בסביבות ה 1000-1100 ש"ח ,אבל הכי חשוב אם יש חיה כזאת שלא יהיה עם " תחת גדול " זאת אומרת שלא יתפוס כל כך מקום .

• 3 תגובות
    • 657 צפיות

דיונים חדשים בפורומים