כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
היי אני מחפש מסך 17 לדוד שלי, עדיף בכמה שפחות, מקסימום 1000ש"ח. המחשב שלו משמש לעבודה משרדית וקצת משחקים, לא צריך רזולוציות גבוהות במיוחד. ועוד שאלה: הציעו לו מסך 17 של Benq לא יודע איזה דגם ב 700ש"ח. שווה? איך המשחקים שלהם? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
האם עדיף לי לקחת את הכרטיס הזה http://skypc.co.il/pl_product~28310~8~0.htm על פני הכרטיס הזה? http://skypc.co.il/pl_product~44421~8~0.htm , אני די בטוח שכן אבל כדאי להשקיע תהבדל מחיר?
-
- 8 תגובות
- 642 צפיות
-
-
האים זה משפיע על התוצאה של הבדיקה ולמה זה כך ב-VISTA זה לא קרה
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
האם כדאי לקנות כזה כרטיס לכזה מעבד או שיכול להיווצר בכזה מצב צוואר בקבוק?
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
יש לי 2 כרטיסי 4850 במערך CF, על לוח של DFI X48 LP T2R, 2 הסלוטים עובדים בX16, יש לי סלוט נוסף של X8 , ויש לי כרטיס נוסף בצד, האם יש טעם לחבר אותו למערך הקיים? האם הלוח יתמוך בכרטיס נוסף?
-
- 5 תגובות
- 642 צפיות
-
-
-
שלום, אני רוצה לקנות שני מסכי LCD, אחד הוא בשבילי שאני לא משחק אבל אחד גם בשביל אחי והוא משחק די הרבה במחשב אז או שתמליצו על אחד שיתאים לשנינו או על שניים שונים.... עדיף שיהיה לו עיצוב יפה אלב ממש לא חובה, ללא רמקולים... אני לא ידוע אם זה משנה אלב לי יש יציאת DVI ולאחי אין.... תודה רבה רהב מראש, ניר.
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש כרטיס מסך חדש לגימינג(שיריץ לי משחקים כמו CRYSIS 2 בלי בעיה) בסכום של כ700 שקל(יש אפשרות לחרוג בכ100 ש"ח אבל אני מעדיף שלא). דרך אגב המליצו לי על GTX460 שהוא במחיר הזה בערך , ללכת עליו? מפרט: מפרט של המחשב: מעבד: אינטל E6750 1333FSB C2D לוח אם: MSI P35 NEO 7.1 GLAN כרטיס מסך נוכחי: NX8600GTS256DDR3 MSI PCIE ספק: THERMAL TAKE TR2 400WE *אני יודע שאולי אני יצטרף להחליף תספק הוא משהו אחר, אם כן אז אני יקציב לזה תקציב נוסף.
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי בצורה שאני יבין מה בעצם התפקיד של הצינורות עיבוד וכמה משמעותי זה
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
האם שווה להסיר את הדרייברים המקוריים שמבוססים על CAT6.8 מהאתר של ATI, ולהתקין את האומגה האחרונים שמבוססים על CAT6.7 ? עד היום עבדתי עם האומגה בגלל שהייתי צריך את הסופטמוד ל 9500np, עכשיו עם ה X800GTO אני לא יודע אם כדאי... **או שבכלל מסתובבים היום דרייברים יותר מומלצים מה-2 הנ"ל...? מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
יש לי בעיה בכרטיס מסך שלי שכשאני מנסה לשחק משחקים שהגרפיקה שלהם דיי גבוהה {Heroes V, Bloodrayne 2 } הוא נתקע ומראה לי הודעת ארור כזאת. יש לי כרטיס מסך די חזק.. Radeon X700Pro ולא נראה לי שהמשחקים צריכים לעשות לי בעיות{אני לא משחק על העדיפות הכי גבוהה אלה על האמצעית או קצת יותר חזקה מהאמצעית}. מקווה שמישהו יוכל לעזור לי בפתרון הבעיה. בתודה מראש שניר
-
- 9 תגובות
- 641 צפיות
-
-
http://www.skypc.co.il/pl_product~SKY301~70~0.htm חשבתי על זה nVIDIA GeForce 9600GT 512MB PCIeוGigabyte איך הוא ? מתאים?
-
- 7 תגובות
- 641 צפיות
-
-
הורדתי את הדמו של COJ, עכשיו, משום מה, אני לא מצליח להפעיל AA, גם דרך הדרייברים. יש דרך לפתור את זה? אגב, אמנם יצאה רק גירסת DX9 בינתיים, אבל המשחק עדיין נראה מצויין ורץ לי על רייט יציב של 40 FPS בהגדרות הגבוהות ביותר.
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
רציתי לוודא שלפני קניית המחשב באמת כדאי לקנות את הכרטיס הנ"ל(בהנחה שאני קונה את המחשב בעוד כחודשיים מקסימום...) האם 1. תהיה אפשרות לחבר את הכרטיס הספציפי במערך CF??(בהנחה שגם הכרטיס הבא יהיה של ATI) 2. האם שווה לחכות לכרטיסי DX10???(והאם גם בהם יהיה אפשר לחבר את הכרטיס בCF למרות פערי הטכנולוגיה??) 3. מהי ליבת R600 זאת ליבה לכרטיס מסך מהם יתרונתה(80 ננומטר??) , אילו כרטיסים צפויים(האם 1950 נכלל בסדרה??), טווחי מחירים וכו' כיום יש לי 9600SE האם לבינתיים שווה לי לחכות לדור הבא או לשדרג עכשיו ל1900 ולחכות לדור השני של הדור הבא??(ואם כן כבר יש תכנונים או הצהרות??) תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
היי איך אני מכוון את האיכות של ה TVIN ב 6600GT של GIGABYTE? אני עובד עם VIRTUAL VCR ואין שם את האופציות של כיווני איכות. אולי תמליצו על תכנה שכן שולטת באיכות. התקנתי את כל ה CD שקיבלתי, תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
הכרטיס חדש בן יום, של GIGABYTE, הבעיות:המשחקים לא רצים חלק אפילו על איכות נמוכה, תוצאות בנצמרקים נמוכות (13,000 בAQUA3) לכל השואלים, לפני שהתקנתי את הדרייברים של הRADEON מחקתי את הדרייברים של הג'יפה שהיה לי מקודם. ועוד דבר ששמתי לב אליו ואולי הוא קשור, משום מה ה AGP אינו עובד, איך זה יכול להיות? יש למישהו מושג?
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שיוכל להריץ את רוב המשחקים החדשים בסדר ...
-
- 7 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך הכי זול שיש שמריץ סרטים 720P עם יציאת HDMI \ DVI שפולט גם אודיו כך שאני מחבר כבל HDMI זכר זכר ל LCD וגם רואים וגם שומעים תודה לעונים..
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב אשר יהיו בו זוג כרטיסי 8800GT. אני רואה שיש המון חברות ומפה למדתי שכולם אותו הדבר מבחינת ביצועים אז הכי טוב זה לקחת את הכי זול. 1 בכרטיס הזה למשל - Leadtek GeForce 8800GT 512MB (ZL) - PCX - retail - מה זה אומר ה-ZL ? 2 האם הכי טוב מבחינתי יהיה לקחת זוג כאלו ? למה פה דווקא אסוס די זולים למרות שבד"כ הם יקרים יותר ? האם מדובר בכרטיס חלש יותר ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שיהיה חזק ואיכות צפייה מעולה בעיקר לסרטים +משחקים
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
הנתון הוא לרזולוציה 1280 על 1024 מפרט: מעבד: q6600 (עם קרור freezer 7pro) כ.מסך:8800gt (מעודכן לדרייבר החדש ביותר) זיכרון:2gb לוח אם: gigabyte ep35ds3r ספק: termaltake 450w לפי האתר של 3dmark זו תוצאה נמוכה יחסית למפרטים דומים, השאלה היא איך אפשר לשפר? (בלי אוברקלוק)
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
השימוש: משחקים כבדים. הנתונים: זמן תגובה: 8 ms רזולוציה: 1280x1024 גודל נקודה: 0.264 מ"מ בהירות: 300 cd/m² קונטרסט 1: 700 צבעים: 16.2 מיליון תדר רענון אופקי: 30~81 KHz תדר רענון אנכי: 50~75 Hz גודל מסך: 17 אינץ' סוג מסך: LCD זווית צפייה אופקי: 140 מעלות אנכי: 130 מעלות תקן בטיחות TCO 99: כלול המסך של חברת liteon 1. האם הוא מתאים לשימוש במשחקים? 2. האם כדאי לקנות אותו ב1550 ש"ח.
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
בעיקר למשחקים לא כל כך חדשים, AGP לא PCIE תקציב עד 500 ש"ח.
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין להמיר את הקלטות וידאו שצולמו ע"י מצלמת וידאו אנלוגית סוני פורמט x8 להעביר למדיה דיגיטליתCD איך עושים זאת? אלו כלים? תוכנה? חומרה? תודה על עזרתכם צביקה
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אוקיי חברס אהלן ותודה לכל אלו המנסים לעזור. לא מזמן רכשתי מחשב חדש וכרטיס מסך משובח הוא הכרחי, כרגע הלכתי על Gigabyte GV-NX66T256D GeForce 6600GT 256MB SLI DDR3 PCI Express bulk בארץ כי הוא בסביבות האלף ש"ח, הסכום שסביבו אני מוכן "לסכן". מישהו יודע על אופציה למצוא במדינות הנ"ל כרטיס איכותי יותר במחיר ששוווה את הקניה בארץ? סינגפור מדינה יקרה לפחות כמונו אך איני יודע על הונג-קונג. אם למישהו יש הצעה, טיפ או כל דבר שיכול לעזור. זה יתקבל בברכה. תודה רבה ויום מרנין.
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-