עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Devil Servant,

כל האלקטרוניקה של המחשב הלכה =\ אז אין לי כבלים ואני רוצה דרך לחבר אותו לחשמל וליציאת וידיאו.. כאילו לפין הזה של הוידיאו.. כמו בפלייסטישן (לחבר אליו את המצלמת ביטחון שלי) תעזרו לי באחד יש 4 פינים ובשני יש 15 פינים עכשיו מי שלא הבין אני לא רוצה לחבר אותו למחשב או משהו,אלה לפין וידיאו,כזה נגיד: (לבננה של הוידיאו) איך אני עושה את זה? (עשיתי חיפוש בפורומים ולא מצאתי את מה שאני מחפש:\ )

• 8 תגובות
    • 624 צפיות
  2. Started by bullet,

שלום :] אני הולך לקנות מחשב חדש ולקחתי בתוך המפרט Sparkle 8800GTS 512MB ב1598 ש"ח עכשיו אני צריך התיעצות על החברה הזאת כי אני לא כל כך מכיר אותה ואני לא יודע איך הקירור שלה והביצועים לכן באתי לפה שתעזרו לי :] אז קודם כל אם יש לכם הצעות לכרטיס מהסוג הזה מחברה אחרת שיותר טובה בביצועים וקירור ופחות כסף אתם מוזמנים להציע.. עכשיו בגלל שאני לא מכיר טוב את החברה הזאת אני לא יודע אם כדאי לקנות קירור של זלמן לכרטיס הזה או להשאיר אותו ככה כאילו מבחינת הקירור אם הוא טוב.. השימושים שיהיו בעיקר לכרטיס הזה זה משחקים כבדים שיצאו וגם מה שכבר יצאו כמו cod4 ועוד.. וחשוב שלי הגראפיקה וביצועים אז תנו לי ככה בסיקור קצר על זה..

• 5 תגובות
    • 624 צפיות
  3. שלום רב...לאחי יש את המחשב P2.4 256 DDR 80GB (המחשבים שפעם היו מוכרים בעיתונים) בקיצור הוא קונה אחד חדש ומפלצתי בקרוב ואני מתכנן להפוך את המחשב הנ"ל למחשב לסרטים שיהיה מחובר למערכת קולנוע ביתי... אז אני מחפש חיבור איכותי שאני יוכל לעשות זאת כי אני זוכר שפעם ניסיתי tv out וזה פשוט נוראי ! תודה מראש לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 624 צפיות
  4. בקשה : המלצה לכרטיס מסך בסכום של עד כ 1300 שקל יש למישהו המלצה? העדפה לכרטיס מסך DX 10 אבל מישהו יכול להמליץ לי על משהו?

• 10 תגובות
    • 624 צפיות
  5. שלום. אני מרכיב מכונת i7 והחלקים מגיעים לאט. אתמול קיבלתי את המחשב הGTX285 2GB SSC ורציתי לבדוק אותו על המחשב הקודם שלי - ראה מפרט משמאל. האם הספק של קורסאייר 520W על המחשב הישן שלי יכול להחזיק אותו.?

• 6 תגובות
    • 624 צפיות
  6. Started by ophir555,

מי שהוא יודע, בין שני כרטיסי הטלויזיה הבאים איזה עדיף? Leadtek TV PVR2000 Hauppauge WinTV-PVR-150 שני הכרטיסים עולים בסביבות ה 550 שקל ויכולים להקליט מהטלויזיה. Leadtek כולל גם רדיו אבל נראה לי שאיכויות ההקלטה ושידור טלויזיה שלו נמוכות יותר האם מי שהוא מתמצא בתחום :-\ תודה

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  7. Started by Bakshi1,

היי יש לי ת x1950pro עם קירור של Zalman VF700-Alcu fansink עכשיו המאוור מלא באבק מפוצץ ואני לא מבין איך לנקות אותו ואיך בכלל לפרק תכרטיס (המארז nzxt-apollo) בינתיים המשחקים רצים לי עם ריבועים, משולשים בעיות גרפיות וכו'. מה לעשות??!! הורדת מהירות שעון תעזור? איך מנקים? תודה ענקית לעוזרים!

8. Started by faceman_007,

כמובן עם ליבת הR580! http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2653 מעניין יהיה לראות תוצאות

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  9. כאשר אני מפעיל משחקים לאחר זמן מה הטקסטורות נמרחות ולא רואים כלום, הכל נעשה סגול ורוד . כאשר אני מפעיל משחקים תלת מימדיים וכו' המשחק לא מצליח לעבוד כיאות מלכתחילה וכל מה שאני רואה זה מסך ורוד וטקסטורות הרוסות. מה לעשות? האם הכרטיס מסך שלי שווק חיים לחלוטין? יש לציין כי לא עשיתי אוברקלוק.

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  10. Started by yevgenimt,

שלום כולם, יש לי בעיה, אין לי כרגע הרבה כסף לקנות מחשב ואני זקוק לכרטיס מסך שיתמוך PS2.0 ושירוץ על AGPX4 עד 600 שקל או פחות. ב KSP יש את זה: ?Radeon 9600XT TV, DVI 256MB (BULK)? דגם RADEON 9600 XT בקר גרפיקה RADEON 9600 XT זיכרון 128MB of DDR SDRAM חריץ AGP 8X/4X/2X מחיר: 630 מה דעתכם?

• 6 תגובות
    • 624 צפיות
  11. שלום רציתי לשאול אם אפשר לעשות את זה ?

• 6 תגובות
    • 624 צפיות
  12. Started by foxil,

קניתי את כרטיס מסך GEFORCE 7600GS SONIC 256MB PALIT, וכרטיס הורכב ע"י טכנאי בזמן שבנה את מחשב החדש שלי. ורציתי לבדוק את מצב כרטיס מסך בהגדרות וראיתי כתוב הודעה ש"תנאי קירור אינם אידיאלים" המחשב נמצא ללא משחקים ותוכנה ויזואלית שדורשת את כרטיס חזק. כששחקתי את משחק שנתן לי מתנה ע"י NVIDIA שקניתי עם כרטיס מסך, לא היה משהו חריג בזמן משחק, משחק היה חלק. מה עליי לעשות כדי לטפל בבעיה או שזה בסדר? תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  13. אני מחפש קישור שמדבר על כמה GBPS עובר דרך כבל ? מכרטיס מסך העברת מידע מקסימלי ברזולוציה 1080P או איך מחשבים את זה ? או כמה מידע יכול כרטיס מסך להעביר ? בתודה מראש למבינים

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  14. Started by lipa,

NVIDIA is set to release a new graphics core out in to the graphics race, which is currently under the NV41 codename. The chip is designed with one purpose in mind to reduce the cost of producing the GeForce 6800. As we already know, the GeForce 6800 has a 12x1 fragment pipeline, 5 vertex shader configuration with one full quad of the fragment pipeline disabled either via hardware masking, or via soft-masking using the VGA BIOS to disable pipelines. The NV41 will come in to place to put a stop to the softmodding that has been introduced in the latest version of Rivatuner. The chip will take over the roles of the GeForce 6800 and GeForce 6800LE, which are very expensive p…

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  15. Started by nesber,

קניתי מחשב i5 עם כרטיס מסך hd6850 של ג'יגהבייט.מערכת ההפעלה היא ווינדוס 7 64 ביט. למרבה הפתעתי, גיליתי שהמשחקים מופעלים עם קצב רענון בלתי נסבל של 60 הרץ. אני עדיין משתמש במסך CRT, כך שאי אפשר לשחק כשהכל מרצד. חפרתי בcatalyst center ולא מצאתי שום דרך "לדחוס" קצב רענון. בעבר היו כלים כאלה לati וnvidia אבל היום עושה רושם שהם לא מתייחסים לזה. התקנתי איזו תוכנה לא רשמית בשם ati tray tools , שיש בה פיצ'ר כזה, אבל זה בכלל לא עבד, וגם גרם לבעיה עם הדרייבר. מה אני יכול לעשות בנושא? השקעתי כסף רב על מחשב חדש עם כרטיס חזק, ועכשיו אני צריך לשחק משחקים עם מסך מרצד?

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  16. ברשותי נייד חדש מתוצרת ACER (Aspire 5102( עם כרטיס גרפי RADEON XPRESS 1100. למחשב יציאת VGA למסך נוסף, ורכשתי מתאם מVGA לRCA/SVIDEO. חיברתי את הכבלים למתאם כך שהמחשב מחובר, דרך המתאם, לכניסת RCA בטלוויזיה וניסיתי לשחק עם ההגדרות אך אני לא מצליח להגיע למצב בו אני רואה את מסך המחשב על פני הטלוויזיה. אני יודע איך לעשות את זה עם כרטיסי NVIDIA אבל זו הפעם הראשונה שיש לי מחשב עם כרטיס ATI ואני פשוט לא מצליח למצוא את הדרך... אודה על כל עזרה כי אני מתחיל ללמוד בקרוב ובתקופת הלימודים לא יהיה לי נגן DVD זמין ותכננתי להשתמש במחשב בחיבור לטלוויזיה...

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  17. מחר אני קונה 8800GTS 640MB עכשיו השאלה אם הוא משתלם?? כי ראיתי שה GTS320MB מסתדר יופי יופי איתו וזה אולי פריים בודד שה 640 מגה עוקף... אז עדיף לקנות את ה 320mb ??? תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  18. איזה כרטיס טלויזיה הוא עם איכות הVIDEO IN הכי טובה, יש לו שלט (לא חובה אבל מאוד מאוד רצוי) ובכעם הכי טוב- עד 500 שקלים, רצוי פחות. ועוד משהו, יש לי מסך LCD Benq fp767 ושמעתי שמסכי מחשב תומכים בPRO SCAN, גם LCD? או שאני לא אוכל לראות דברים בPRO SCAN על המחשב? תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  19. Started by GREATTHUNDER,

שלום, אני רוצה לראות סרטי HD על הפלזמה החדשה (שתומכת בHD) יש לי מחשב "מיותר" שאני רוצה להתקין עליו כרטיס מסך בכדי שאוכל לראות את הסרטים האלו. אחרי חיפושים רבים באינטרנט מצאתי כרטיסים מסויימים בעלי יציאת HDMI במפרט אבל שכשאני מסתכל בתמונה אין יציאת HDMI.... מישהו יכול להסביר לי את ההגיון מאחורי העניין הזה (וזה ככה ברוב [כמעט כל] הכרטיסים לא רק בבודדים) המחשב הוא P2.8 בעל AGPX8 תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  20. Started by Cupid Me,

חבר'ה איך הכרטיס X1900GT? יש כרטיסים עדיפים ממנו במחיר שלו?

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  21. Started by LeonBello,

הורדתי את הדמו של COJ, עכשיו, משום מה, אני לא מצליח להפעיל AA, גם דרך הדרייברים. יש דרך לפתור את זה? אגב, אמנם יצאה רק גירסת DX9 בינתיים, אבל המשחק עדיין נראה מצויין ורץ לי על רייט יציב של 40 FPS בהגדרות הגבוהות ביותר.

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  22. Started by darkman,

https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=215_214&products_id=944 https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=215_214&products_id=56 https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=215_214&products_id=1647 לא ידוע מה לבחור עזרה.

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  23. שאלה לכל מי שמבין בסוגי הסלוטים והחיבורים בין כרטיסי המסך ללוח: זה מפרט המחשב שלי (שכבר נקנה): Specification Model EU965 CPU: Socket T LGA775 Socket T LGA775 (Support Intel Core 2 Quad, Core 2 Extreme, Core 2 Duo, Pentium D, Celeron D, Pentium 4 Processor) FSB 533/800/1066 MHz CHIPSET: Intel G965 + ICH8 MEMORY: Dual Channel Mode DDRII DIMM x 2 DDRII 533/667/800 Max memory size : 4GB GRAPHICS: Intel 965G OnDie (Intel GMA X3000) VGA Port x 1 Option Add2 or Add2 plus card EXPANSION SLOT: PCI Express*16 slot x 1 (Max length 220mm) PCI Express*1 slot x 1 (Max length 190mm) Storage Bay: 5.25" bay x 1 3.5" HDD bay x 1 3.5" for FDD x 1 CPU THERMAL: AOpen Proprietary Heat Pipe POW…

24. Started by shar00750,

שלום לכולם, יש לי שני מחשבים שבאחד מהם אני מצליח להריץ 3DMARK06/11/VANTAGE ובשני מבוסס AMD ברגע שאני מפעיל 3DMARK VANTAGE מופיע מסך כחול . המפרט שכן עובד הוא: E2160 1.8@2.7 MSI NEO2 P45 DDR2 800 PALIT 2GB EVGA GTS450 1GB 860/1900 FPS 550 +80 ויסטה אולטימט 32 ביט המפרט השני שאיתו אני לא מצליח להריץ: ATHLON II X 3 440 3.0GHZ@3.45GHZ MSI 785GTM E45 KINGSTON DDR2 800 2GB SPARKLE GT220 DDR3 1GB ENERMAX 405W …

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  25. Started by niknaz,

שלום חיברתי את הטלויזיה שלי לכרטיס מסך GEFORCE MX 440 128 MB. (חיברתי את הכבל לשקע VIDEO בטלויזיה). משום מה התמונה המתקבלת לי בטלויזייה היא בשחור לבן וקופצת לגמרי.. הורדתי דרייברים מהאתר של nvidia אך לא קיבלתי שום שינוי הבעיה לדעתי בהגדרות ה-PAL - באופציה של שינוי הגדרות התצוגה האופציה היחידה לטלויזיה היא NTSC ושאר האופציות אינן קיימות..מה עושים ? האם מישהו יוכל לסייע ?? תודה !

• 5 תגובות
    • 623 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.