כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
התקנתי את הוינדוס לאחרונה לפני קצת יותר מחודש. עד לפני שבוע הכל עבד בסדר גמור אבל לפני שבוע שמתי לב שהוא לא מריץ לי איזה משחק אחד בגלל שאני עובד משום מה על 16BIT של צבעים. ניסיתי להתקין דרייברים מחדש ועכשיו אני יכול לעבוד עד 32BIT אבל הבעיה היא שהרזולוציה המקסימלית שלי היא נמוכה בהרבה ממה שהיה לפני כחודש לדוגמה. יש לי כרטיס ממש חזק ומערכת הפעלה שאמורה להיות ממש טובה (X850XT PE & 2003 SERVER) יש למישהו מושג מה הבעיה ? אגב, זה לא אמור להיות על 64BIT של צבעים ??
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי לילד שלי את המשחק SONIC HEROES. הבעיה שהמשחק רץ רק במצב של חלון ולא משנה איזו רזולציה אני בוחר, כשאני מנסה לשים מסך מלא אני מקבל מסך שחור. הבעיה בהגדרות בכרטיס? מחשב P4 1.8GHZ 768 MB RDRAM. כרטיס מסך GEFORCE 2 64MB. אני זוכר שפעם כבר התקנתי את המשחק הזה על המחשב הזה והוא עבד ללא בעיות, המצב הנוכחי הוא אחרי פירמוט. תודה רבה גיא
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אני מלטבט על איזה מסך ללכת http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_911&products_id=2701 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_371_593&products_id=5556 תתודהההה לעוזריםםםםםם
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
קניתי לפני שבוע מסך SANSUNG 913N - התאכזבתי!, כל התקלות היו בו כמו אחידות צבעים תמונות לא ראו טוב וגם סרטים!, לכן היום החזרתי את המסך וביטלתי את העיסקה, לכן עכשיו אני שוב מחפש מסך 19" תנו לי המלצות. התקציב שלי הוא כ- 2600-2700 מה אתם אומרים על המסך הזה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=37686 -וFP937SוBenqו 12MS זה בסדר למשחקים וסרטים.. שמעו אני מחפש מסך טוב שלא יהיה עם בעיות
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים, אבקש עצתכם לגבי המסך הבא: ViewSonic CRT 19" P97+SB - PROFESSIONAL SERIES - BLACK http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=215_214_95&products_id=3284 המסך עצמו מציג נתונים יפים מאוד ואני מעוניין בו למטרת הקמת מערכת קולנוע ביתי פשוטה בחדר. כמו כן, האם ניתן לרכוש את המסך ישירות מהיבואן ?
-
- 5 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם מסך הזה TFT 17'' 710N? היה טוב לגימר?
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
הכרטיס שברשותי מגיע ב FULL LOAD ל 76 מעלות בערך, 59 IDLE האם הטמפרטורה הזאת בסדר? או שעדיף להוריד את האוברקלוק? תודה רבה לעוזרים מהי הטמפרטורה המכסימלית ש"בריאה לכרטיס"? תודה
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך LCD "19 ושני המסכים הנ"ל הם המועמדים העיקריים. לפי מה שהבנתי המסך האולטימטיבי הוא ה-Viewsonic, אבל חוסר הזמינות שלו במלאי והבלבול בין דגם ה-8MS ודגם ה-16MS וכו' ממש מקשים על הקניה שלו. ה-LG הרבה יותר זמין, והמחיר שלו פחות או יותר אותו דבר, קצת יותר זול. הוא גם כן 8MS עם DVI. מישהו מכיר את ה-1980Q ויכול להגיד לי איך הוא? האם כדאי לגמור עניין ולקנות אותו ולוותר על ה-Viewsonic הבעייתי?
-
- 3 תגובות
- 947 צפיות
-
-
יש לי בעייה משונה בכרטיס מסך, בזמן שאני משחק ב GTA:SA (רק בו) לזמן מה כמו חצי שעה בערך המסך שלי קופא לכמה שניות אבל הקול ממשיך ברקע ואז לפתע ומסך הופך שחור, המוזיקה מפסיקה ואז או שהמשחק נשאר ככה עם המסך שחור הזה או שלאחר כמה שניות זה חוזר לעצמו ואני יכול לשחק כרגיל, לאחר שאני יוצא מהמשחק אני רואה את ההודעה הבאה של הכרטיס מסך: יש לי מערכת הפעלה Win XP Pro SP2, כרטיס מסך ATI 9600XT 256MB, והדרייבר החדש ביותר של ATI 5.6. יש לציין שבעייה זו "נוצרה" רק מאותו יום שאני התקנתי את הדרייבר החדש של ATI 5.6 ולפני כן זה לא קרה. תודה רבה לכל המגיבים והעוזרים בנושא.
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
אז ככה...את המפרט אתם יכולים לראות בחתימה... בדרייברים שיניתי את ה"תיקוני צבע" למה שנראה יפה בעיניי עם צבעים חדים... עכשיו שאני בשולחן עבודה יש צבעים טובים וכמו שאני רוצה... ושאני משחק..(לדוגמא GTA SA)...הצבעים לא כמו שהגדרתי אותם...משמשע השחור הוא לא שחור עמוק... וזה אחרי שעשיתי "החל שינוי צבע:" (ובחרתי ב) הכל.... יש איזה פיתרון...??
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה אתרים טובים יש ביניהם השוואות בין כרטיסי מסך חדשים וישנים? ואיפה אני יכנס לשם שאני יראה תהשוואות כי אני לא תותח באנגלית
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
יש לי מסך SMILE CA6746SL . ויש לי בעיית בהירות איתו.. גם כשבמאפיינים של המסך הBRIGHTNESS על 100.. הכוונה היא שאני רואה הכל פחות בהיר.. את הצבעים וכו'... וזה לפעמים מקשה במשחקים, כי אני רואה די חשוך (נגיד במשחקים חשוכים כמו DOOM 3 וכו' הבעיה היא יותר מעצבנת) איפה אפשר לסדר את זה? ??? ???
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם Nvidia Geforce Pcx 5750 - 256MB אין למחשב שום בעיה וגם לא נתקלתי בבעיות במהלך ההתקנה של התוכנה או החומרה. הורדתי את הדריבר האחרון ש Nvidia הוציאה. הבעיה היא שהכרטיס מסך עובד ממש על הפנים. אני יודע שהוא יחסית טוב, ואין מצב שמה שהוא מראה זה באמת הביצועים שלו. ב 3dmark 2005 בדמו זה בקושי רץ, ובמבחן זה רץ לי ב 2-3 פריימים לשניה ברזולוציה נמוכה. גם משחקים, ממש לא כבדים מדי, רצים עם מלא קפיצות... אני לא יודע מה הבעיה... אבל השורה הסופית זה שהכרטיס מסך עובד חרא.. אם מישהו מכיר את הנושא ויש לו פתרון, אני אשמח לשמוע. קצת על המחשב, אם זה יעזור: - מערכת הפעלה XP SP2 - מעבד אינטל 3.2 - לוח אם Asus P5GDI PRO - HD SATA 10000 - זכרון 512 MB יום טוב ותודה מראש, אורן.
-
- 11 תגובות
- 826 צפיות
-
-
משום מה אני לא מצליח לקבל תמונה ב AV.... ניסיתי הכל - לחבר לעשות RESET... אין פשוט כלום - מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
בכל משחק שאני משחק הוא עובד כמה דקות ואז מופיעה הודעת שגיאה: VPU RECOVER איתחל את המאיץ הגרפי כיוון שחדל להגיב לפקודות מן ההינע הגרפי. תענו בבקשה אם אתם יודעים מה הבעיה
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום! יש לי פנטיום 4 2.4 GHz . לוח אם של אינטל, במהירות באס 533 מ"ה וחריץ AGP. אני צריך כרטיס מסך המיועד למשחקים, שיעבוד חלק עם כל המשחקים כיום ובעוד שנתיים-שלוש. אין לי PCI-EXPRESS. אין לי צורך בVIVO. התקציב: 1500 ש"ח +- תודה ויום טוב.
-
- 8 תגובות
- 883 צפיות
-
-
יש לי 1200 שקל ואני קונה כרטיס מסך חדש כי נשרף לי מה שיש לי עכשיו ואני מתלבט בין ה GeForce 6600GT שעולה 1020 לבין ה Radeon9800Pro שעולה 1200 ואני יכול לקנות את שניהם אבל אנלא יודע מה עדיף לי אני רוצה את זה למטרות משחקים וFPS גבוה למשחק כמו Call Of Duty אני רוצה לדעת איזה כרטיס מסך ייתן יותר FPS תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 858 צפיות
-
-
האם מסכי ה LCD הם אמינים כמו המסכים השטוחים? זה נכון שכדי לראות במסך LCD צריך לשבת בדיוק מולו?
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
טוב אז אני וחבר עושים הזמנה מארה"ב ואני מתלבט בין 3 כרטיסי מסך של 6800 (הכי שווים במחיר הזה נראה לי) עכשיו אני מתכנן לפתוח אותם (צינורות) ולהמהייר אותם, עכשיו הבנתי של XFX ישאת הסיכויים הכי גבוהים להפתח, הכרטיסים הם ככה: eVGA 6800 $196.00 Bfg OC 6800 $245.00 XFX 6800 $220.00 בגדול ה BFG OC נראה לי הכי עצבני להמהרה כי הוא גם מגיע מומהר ואני חושב שהקירור שלו יותר טוב, כמו כן מה לגבי הזיכרונות האם הם טובים יותר ? אז מה אתם אומרים לגבי הפתיחת צינורות/OC ? וקחו בחשבון את המחירים ה BFG OC קצת יותר יקר.
-
- 6 תגובות
- 707 צפיות
-
-
הייתי אמור להזמן את המסך של viewsonic vp191b ואמרו לי שנגמר לחנות שהייתי אמור לקבל ממנה במלאי ואמרו לי שבשבוע הבא יגיע להם הדגם המחליף שלו ה VP191S... עכשיו, אני לא שמעתי על הדגם הזה בחיים ולא ראיתי ביקורות עליו... מישהו שמע משהו? יודע אם הדגם החדש יותר טוב מהקודם? תודה מראש
-
- 34 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
רציתי לשדרג כרטיס מסך, וראיתי את הכרטיס ב KSP במחיר מצויין והשאלה היא מה הם סיכויי ההצלחה של פתיחת הצינורות בכרטיס. באותו הסכום בערך אפשר לקנות 6600GT שבסטוק הבנתי שהוא יותר טוב. מישהו נתקל בכרטיסי XFX הצליח/לא הצליח?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני חושב לקנות את המסך F900B של LG לאחר המלצות רבות http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=4227 מה אתם אומרים על המסך? שווה קנייה? המסכים של LG עדיין טובים כמו פעם ? (יש לי התנסות של 4 שנים אם ה775FT) תודה, ואם יש לכם המלצות אחרות למסכי 19' CRT אז בבקשה!
-
- 6 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אנלא מבין מה צריך לדעת במפרט בכרטיס מסך מישהו יכול לתת לי הסבר או מושגים או משו תנו לינקים של מדריכים והשוואות ושטויות כמה שיותר מידע בבקשה
-
- 2 תגובות
- 492 צפיות
-
-
שלום, התקנתי את הדרייבר האחרון של ATI ואני רואה שב DISPLAY SETTINGS רשום לי X800 SERIES ולא X800 XL האם זה מה שזה אמור לרשום או שהוא לא מזהה את הכרטיס ? בנוסף , במשחקים וכו' האם כדאי להגדיר את הפילטרים במשחק עצמו או להגדיר ב- DRIVER ובמסך שהכל יהיה על OFF ?
-
- 12 תגובות
- 942 צפיות
-
-
לחבר שלי יש בעיה במשחק: מאז שהוא שינה את הרזולוציה מ1024X768 ל800X600 התמונה שחורה, ורואים רק את האורות של המכוניות והרחוב. גם אחרי שהוא שינה בחזרה ל1024X768 הבעיה נשארה. תמונה: [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-