עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום אני מיתקון לקנות כרטיס מסך חדש ויש לי כמה שאלות לגבי זה ועם אפשר הייתי שמח עם כמה אנשים שמבינים בזה יותר מימני יעזרו לי עכשיו כמה שלות: 1. רציתי לשאול שאלה לגבי הזיכרונות של כרטיסי המסך השונים מה עדיף שהיה GDDR2 עם 1024MB זיכרון או GDDR3 עם 512MB זיכרון? 2. מה עדיף ATI או Nvidia ? 3. ומה בכלל ההבדל בין כל החברות שמייצרות אותם Sparkle,BFG,Gigabyte,Palit,Sapphire (כי קראתי בעיתון שאת כל כרטיסי המסך עכשיו מיצר מפעל אחד) עם מישהו יכול להמליץ לי אל כרטיסי מסך טובים ב500-700 ש"ח אני ישמח תודה רבה

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  2. אהלן וסהלן חברי HWZONE יקרים =] באתי אליכם היום בבקשה שתעזרו לי לבחור מסך LCD, אשר ישמש כתחנת-עגינה ללפטופ של אחותי (IBM T42) שהותאם לעבודה גרפית. כן, אני יודע, מסכי CRT טובים בהרבה לעבודה גרפית (מנסיון, אני עובד כבר שנים רבות עם מסכי CRT מהטובים ביותר, וכרגע ברשותי LG F900P), אך לאחותי יש בעיית מקום רצינית. למסך צריך להיות זמן תגובה מהיר ככל האפשר, והייתי רוצה שתמליצו לי על מסך שלא יתקלקל בקלות. תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 657 צפיות
  3. היי, מפרט המחשב שלי: מעבד:אינטל i5 2500K 3.3GHZ. ספק כח:ENERMAX MODU82+ 525W. כרטיס מסך:GIGABYTE AMD RADEON 6970 2GB GDDR5. זיכרון:CROSSAIR DDR3 8GB 1600MHZ DUAL CHANNEL. מארז:ANTEC P183 V3. לוח אם:ASUS P8Z68-V PRO. כרטיס המסך חדש.!!! *החליפו לי כרטיס מסך מאותו הסוג,אחד לאחד,לחדש מהניילון - לפני יומיים.התקלה,אשר בכותרת;קרתה לי גם בכרטיס הקודם,שגם הוא היה חדש.! *זה קורה באיזשהו שלב בצפיה בתוכנית:ברבע התוכנית,באמצע שלה (לא ישר מההתחלה שלה),ולאחר שאני נזרק החוצה - מופיעים מ"ס סימני קריאה בינוניים בצבע אפור. **זה קורה לי גם,בעת צפיה בסרט מתוך תיקיית הסרטים שלי - בכונן הקשיח. - האם זה תלוי בהגדרות הAMD CATALYST,במידה וכן אילו הגדרות יש לשנות/להגדיר?,ו/או בגירסאתו,א…

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  4. שלום אני יודע שבטח השאלה נשאלה אלפי פעמים, אבל בכל זאת אשמח לשמוע את המלצות האנשים בפורום. אני צריך מסך LCD בגודל 17 עם זמן תגובה 16 וכניסת dvi. אני חשבתי ללכת על ViewSonic VP171S 17 או על ProLite E431S IIYAMA. אשמח לשמוע עוד הצעות. התקציב עוד בערך 3000 שח. תודה מראש לכל העונים.

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  5. Started by rockstarr,

ברשותי: לוח: P8 H77-V LE מעבד: I7 - 3770 3.4GHZ זיכרון: 8 * 2 Corsair ספק: 650W SEASONIC חדש יחסית לשאלה: 1. על מנת להריץ משחקים וכד' על כרטיס R9 290X האם המערכת תספיק או שזה ייצור איזו בעיה (אי התאמה וניצול מקסימלי? או האטה מצד חלקים אחרים)? 2. האם המעבד יאט את המערכת בביצועים גבוהים ועבודה מול מודלים תלת מימדיים גדולים?

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  6. Started by Vissor,

אני לא יודע אם זה המקום לשאול..בכל מקרה רציתי לשאול איך בתוכנה rivatuner אני יכול לשנות את מהירות המאורר..חיפשתי ולא מצאתי...??

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  7. Started by buzz man,

מידע מעניין שנתקלתי בו,מסתבר שישנו 4 גרסאות למסך כשההבדלים באיכות ניכרים,ניתן להגיע לנתון על סוג הפאנל ע"י כניסה לתפריט "סודי במסך. אפשר לקרוא פה: http://www.behardware.com/articles/667-1/samsung-226bw-a-and-s-series-the-verdict.html http://www.behardware.com/articles/673-1/samsung-syncmaster-226bw-c.html

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  8. אני קונה קרוספייר של ספיר ואני רוצה לדעת אם ברזולוציית 1280X1024 הוא ירוץ טוב. תודה מראש לעונים.

• 7 תגובות
    • 657 צפיות
  9. אז ככה מפרט: P4 2.4B ASUS P4S8X 768MB DDR 333MHZ MSI RADEON 9800 PRO אוקיי בעייה ראשונה : לפעמים משחקים נתקעים לי, אבל יש 3 סוגי תקיעות: 1. תקיעה שהמסך נכבה ומדליק נורה כתומה אבל שומעים עוד את הסאונד ברקע. 2. תקיעה שהכל נתקע, אי אפשר להזיז כלום 3. תקיעה שהמשחק קורס לוינדוס ופותח חלון של VPU RECOVER שאומר שהכרטיס מסך סירב לענות לדרישות ציור משהו כזה (עד עכשיו קרה ב COD:UF וב3DMARK05) עכשיו חשבתי שזאת בעייה של דרייברים - ניסיתי 3 דרייברים חדשים שונים (4.9, the new beta, 4.8) ואותה בעייה בעייה שניה : לפעמים במשחקים יש ריבועים קטנים(ולפעמים גדולים)בצבע ירוק וקצת סגול(זה לא בכל המסך, רק בחלק מהמקומות). זה קורה בCOD:UF רק שאני טוען מעל ל2 שלבים... וזה קורה ב3DMARK05 תמיד באותו …

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  10. Started by neogod,

בשביל במפרט שלי, או שאני צריך להתחיל להריץ בדיקות ולחפש מה אל בסדר?

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  11. קודם כל נתחיל במפרט של המחשב: כרטיס המסך עליו מדובר: AsusTek Geforce2 Gts V7700Pro Deluxe 64MB Agp *4 הלוח אם עליו מדובר הוא: ASUS A7V-E SOCKET A המעבד הוא: AMD ATHLON 1400 MHZ מערכת ההפעלה היא: WINDOWS XP PRO SP1 עד היום השתמשתי בדרייברים של NVIDIA ולאחרונה החלטתי להתקין את הדרייבר הכי חדש של אסוס כי סיפרו לי שזה עדיף. נוסף לכך התקנתי גם תוכנה בשם SMART DOCTOR 2, והתוכנה רושמת את הבעיה הבאה: "Your VGA card vlotage 1.5 is out of safe bound. Motherboard dosen't supply with reliable 1.5 vlotage. please contact with motherboard manufacturer". הטמפ' של הצ'יפ של הכרטיס מסך היא כ46 מעלות בחורף ולא ראיתי שינוי משמעותי מהחודשים הראשונים שקניתי את הכרטיס. הבעיה הזאת כנראה לא היית…

12. Started by arkadur,

יש ברשותי כרטיס בודד של 4850, אני מתכוון לרכוש עוד אחד בנוסף כדי ליצור מערך CF, השאלה היא כזאת: 1. האם ניתן לשלב במקום ה4850, את האח הגדול יותר, 4870? (אני זוכר שכן) 2.מבחינת ביצועים, האם ה4850 יצור נטל ומעמסה על ה4870 (צוואר בקבוק)? פשוט, ההפרש בין הכרטיסים כבר לא כמו שהיה בהתחלה.. ואולי יהיה שווה לזרוק עוד כמה שקלים על משהו שיניב ביצועים טובים יותר.. דעתכם בעניין? (לוח DFI X48 ) ספק 1KW, קורסייר (ירכש יחד עם הכרטיס הנוסף)

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  13. Started by TIMI,

ה- ati הינו במהירות 400 מגה הרץ וה- geforce במהירות 350 מגה הרץ ושאלה נוספת שלי היא מהי יציאת dvi??

14. קרה משהו מוזר למחשב שלי ואני לא יודע מה הבעיה. המפרט שלי הוא: מעבד AMD 1.7 זיכרון 512 לוח אם ASUS A7V333 וכרטיס מסך ATI RADEON 8500LE עם הדרייבר הכי מעודכן. בעבר שיחקתי במלא משחקים כמו GTA 3 וגם ב-VICE CITY ואפילו ב-FAR CRY ברזולוציה של 800X600 ועכשיו כל משחק שאני מנסה להריץ,אפילו ממש ישן תוקע לי את המחשב. לדוגמה היום ניסיתי להריץ את דיוק ניוקם מנהטן פרוג'קט על רזולוציה של 640X480 ב-16BIT ולא 32BIT וגם הוא תוקע לי את המחשב,ועוד עשיתי את זה בזמן שאני לא מחובר לאינטרנט וסגרתי את כל התוכנות שפועלות ברקע כמו אנטי וירוס,פיירוול וכדומה. מישהו יכול אולי לעזור לי ולהגיד לי מה הבעיה? תודה וחג שמח לכולם...

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  15. שלום לכולם, אני צריך המלצה לכרטיס מסך חדש למשחקים בתקציב של עד 1,000 ש"ח. עד עכשיו היה לי שני גרסאות שונות של HD4850 של ג'יגהביט ואת שניהן החלפתי בגלל הרעש - הוא ממש בלתי נסבל. הגרסאות שהיו לי הן הרגילה וזו עם הקירור של זלמן שהיא עוד יותר גרוע. אז איזה כרטיס שקט (חשוב מאוד שיהיה שקט) אני יכול לקנות בתקציב ? עדיף אחד שיהיה לו שליטה על המאורר, עם גוף קירור מסיבי ושיהיה אופציה ל OC. אני שמתי עין על HIS יש להם יבואן בארץ ? מה אתם חושבים עליהם ? ** חשוב מאוד שלכרטיס יהיה 3 שנות אחריות ! **

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  16. Started by alone66,

שלום אני צריך עזרה במציאת DRVIER לכרטיס מסך מסוג FX5200 PALIT 256MB תודה,

• 6 תגובות
    • 657 צפיות
  17. Started by haimvrt,

soft mod זה זה? http://downloads.guru3d.com/download.php?id=24

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  18. יש לי אפשרות לקבל את http://zap.co.il/model.asp?model_id=374816 איך איכות השמע של APEX? האם זמן הסוללה ארוך? 5 שעות +? אין לי אפשרות לקחת נגנים אחרים :-\ אז בבקשה להתמקד בנגן הזה . תודה עריכה: סליחה טעיתי בפורום,אנא לעביר.

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  19. איפה אפשר לקנות את Radeon HD 4670 עד 400 ש"ח? ויש לי שאלה אם Radeon HD 4670 יותר טוב מ Geforce 9600GT 512MB ????

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  20. סתם שאלה... קניתי עכשיו מחשב חדש ללא כרטיס מסך לבינתיים שמתי 88GT בגלל שיוצאים כ.מסך חדשים לפי השמועה ( בעוד כחודש לפי מה ששמעתי ) עכשיו תהיתי לגבי הסדרה החדשה כשייצאו הכרטיסים החדשים יורידו יישר מהמדפים את הסדרה הנוכחית? אם לא כמה לדעתכם יעלו כרטיסים כדוגמאת GTX295 GTX275 GTX260 וכן הלאה, ואם יהיה שווה בכלל לקנות אותם? בקשר אל הספק והכול כן יתאים לקחתי במיוחד ספק ומערכת שתוכל להתמודד מצויין עם כ.מסך חדש הבאתי את זה בחשבון עריכה: שמתי את המפרטי מחשב שיש לי בצד

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  21. האם ניתן לחבר במערך למשל 9600GT ו 8800GT ? איך בדיוק זה עובד-מבחינת חלוקת משאבים בין 2 הכרטיסים החזק והפחות חדש? האם ניתן להתחיל עם כרטיס בודד ובעתיד לשלב את השני לא בהכרח זהה וזה עובד מיידית או יש צורך לקנפג את המחשב איכשהו מבחינת החומרה?? תודה לכולכם

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  22. Started by yuval1101,

אני חדש פה, אז אני לא כלכך מבין, לכן אני צריך אתכם שתכיסו אותי לעניינים, בשביל זה אני צריך שתענו לי על כמה שאלו בסיסיות: 1.מה זה אוברקלוק ואך עושים זאת? :s05: 2. מזה פתיחת צינורות ואיך עושים זאת? :s05: ואם כבר אתם פה אז אם תוכלו להמליץ לי איזה כרטיס מסך עדיף?: GEFORCE 6800GT או X800 GTO2 או X800 XL וגם אני רוצה לדעת איזה כרטיס יותר טוב: GEFORCE 6800 (הרגיל, לא ה GT) או X800 XL או X800 GTO2 תודה מראש

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  23. Started by TaMiRn2,

לפני חודשיים בערך כששיחקתי THE WITCHER המסך הפסיק לעבוד... ברגע שאיתחלתי את המחשב הכל היה בסדר וכשהווינדוס עלה הבנתי שהדרייברים לא תקינים... התקנתי אותם מחדש...ונראה שהכל הסתדר... אבל כשהפעלתי משחק פתאום נהיו לי קווים מוזרים כאלא על המסך (ארטיפאקטים?) ואז שוב המסך מפסיק לעבוד... אבל הדרייברים נשארים בסדר הפעם... לפני שכל זה קרה הייתי יכול לשחק בUNREAL והמקסימום של הכרטיס היה 85 C עכשיו משום מה הוא מגיע ל120 C (!) הכרטיס שלי הוא X800XT של ATI מבית 3D CLUB הייתי שמח מאוד לקבל המלצה לדרייברים הנחוצים הנכונים ולתוכנה כמו CCC שיכולה לטפל במשתמשים שלא רוצים להתעסק עם זה יותר מידי... אולי להגדיר את זה מתוך המשחק מידי פעם.... אם הנושא מתאים לתמיכה תכנית יותר אז אני לא יתנגד להעב…

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  24. אני מחפש לקנות כ.מסך 6800GS לאפיק AGP רק לא מבית PALIT בבקשה תודה מראש לכל העוזרים גיא

• 8 תגובות
    • 657 צפיות
  25. אני צריך את דעתכם עליו ממש ממש דחוף אז בבקשה Sparkle Geforce FX 5900 128MB DDR DVI Retail Video Card בתודה מראש עידו

• 4 תגובות
    • 657 צפיות

דיונים חדשים בפורומים