עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by dj shay 30010,

שלום לכולם יש לי RADEON 9600 pro gigabyte והתקנתי את התוכנה של OC V-TUNER יש שם חלק שאומר כמה טמפרטורה אבל אך אני ניכנס לשם הוספתי תמונה http://www.concept-tech.ca/ordinateur/v-tuner.jpg

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  2. הכרטיס הוא לאחשלי, אני מסתפק במעט שיש לי[5200, אני בכל מקרה אוהב משחקים בגלל העלילה, ככה שלא משנה לי ממש איך הוא נראה]. פשוט אצלו המשחק ממש לא פועל כמו שצריך, פועל בסלומושן, והילד חולה על טניס. התקציב לא אסטרונומי, הייתי אומר800 שקל בלחץ[והלחץ המדובר הוא 15 טרנסזיליון PSI, או 9 טריליון טור למ"מ*מ"מ].

• 9 תגובות
    • 624 צפיות
  3. סתם שאלה... קניתי עכשיו מחשב חדש ללא כרטיס מסך לבינתיים שמתי 88GT בגלל שיוצאים כ.מסך חדשים לפי השמועה ( בעוד כחודש לפי מה ששמעתי ) עכשיו תהיתי לגבי הסדרה החדשה כשייצאו הכרטיסים החדשים יורידו יישר מהמדפים את הסדרה הנוכחית? אם לא כמה לדעתכם יעלו כרטיסים כדוגמאת GTX295 GTX275 GTX260 וכן הלאה, ואם יהיה שווה בכלל לקנות אותם? בקשר אל הספק והכול כן יתאים לקחתי במיוחד ספק ומערכת שתוכל להתמודד מצויין עם כ.מסך חדש הבאתי את זה בחשבון עריכה: שמתי את המפרטי מחשב שיש לי בצד

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  4. Started by StreetRacer,

שלום לכל המומחים ! יש לי בעיה מציקה במחשב של חברי. סיפור קצרצר ואחר כך לבעיה עצמה. חבר קנה ממני מחשב AMD 1.8 עם לוח של GIGABYTE -939, ספק כח CORSAIR 450W וכרטיס מסך GECUBE HD2600PRO AGP. הכל עבד לו מעולה עד שכנראה בעיה בחשמל גרמה לשריפת הלוח, מעבד וספק. רכשתי עבורו לוח אם של BIOSTAR ומעבד פנטיום D במהירות 2.6. על ספק הוא לא היה מוכן להשקיע והחלטתי לתת לו במתנה ספק כח פשוט ביותר (MONO). עכשיו לבעיה. הכרטיס מסך דורש חיבור חשמל חיצוני. אין בעיה, חיברתי. כשמדליקים את המחשב, עוד בהתחלה, הלוגו של BIOSTAR מוצג באופן רע מאוד (לא רואים כלל תמונה). כשהמחשב מתחיל לעלות הוא לעיתים מציג טוב את הלוגו של XP ואז המחשב עובד יפה או שלפעמים הוא מציג רע את הלוגו של XP ואז המחשב קורס. אני כ…

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  5. איזה כרטיס מסך היה הכי טוב ואיזה ספק דרוש בישבילו? GeForce GTS 250 או GeForce 9800 לרזולוציה:1920x1080 מפרט מחשב: i7 920 לוח אם Gigabyte GA-X58A-UD3R OCZ DDR3 6144MB מארזEnermax Uber Chakra ECA5001 ספק:מה יספיק???

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  6. Started by YOU123,

יש לי תתכרטיס הזה 3 חודשים ואני רוצה למכור אותו ואני לא יודע בכמה למכור אותו כי כבר קניתי 6800 אולטרה אז בקיצור 9800 שלי אני יכול למכור תודה (כמה הוא שווה)

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  7. זה יכול להיות 9800 יותר חזק מ 4850 http://www.tweaktown.com/reviews/1523/4/palit_geforce_9800_gt_sonic_512mb/index.html

• 5 תגובות
    • 624 צפיות
  8. Started by BigWheel,

הורדתי את הדריוור החדש של ניוודיה182.08 ויש לי את ההודעת שגיאה הבאה באמצע ההתקנה "The contents of this file cannot be unpacked. The executeable you are attempting to run has been corrupted. Please obtain another copy of the file, verify its integrity, and try again." הצילו

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  9. Started by Pure-Gold,

שלום, שאלתי היא מה יותר חשוב לסימולטורים, זיכרון יותר מהיר ( DDR or DDRII, 125Bit Or 256Bit ) או מעבד גרפי יותר חזר ? מה ההבדל בין 128Bit ל 256Bit תודה מראש ויום נעים.

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  10. Started by parker8,

או ששווה לי למשוך את עם הכרטיס שלי עוד? מה הכרטיסים שיבואו אחריו ומתי זה יקרה? תודה לעוזרים מראש

• 7 תגובות
    • 624 צפיות
  11. Started by hj4ever,

קניתי את הכרטיס לפני יומיים ואני רוצה לדגום קלטות וידאו לתוך המחשב, רק שאני לא יודע איך... אני משתמש בWIN XP PRO. אשמח אם מישהו יוכל להעזור לי כאן או במסנג'ר/ICQ/טלפון (הכי עדיף), די בדחיפות כי ישלי פרוייקט לעשות בימים הקרובים תודה מראש!! ויבורך העוזר

• 6 תגובות
    • 624 צפיות
  12. אני לפני קנייה של Geforce 8800GTX ואני רוצה\צריך מסך שיגיע לרזולוציות גבוהות (2048x1536@80Hrz) כדי לנצל את הכרטיס מסך והמפרט על הצד הטוב ביותר. אני לא מעוניין במסך LCD אלא ב- CRT. מה דעתכם על ViewSonic G225fb ? אני מבקש את חוות דעתכם מנסיון או ביקורות מקצועיות או ידע כללי וכו'. האם יש בהם את הקווים המקבילים כמו במסכים של סוני? תודה HF

13. Started by pain_killer12,

אני צריך להחליט היום (יום ראשון) איזה מהם אני לוקח. אם אני אקח 8800 אני לא אחליף כרטיס כבר עד הגיוס (עוד שנה וחצי), אם אני אקח 1950XT אני אאלץ לחכות יותר מחצי שנה עד לדור הבא ואז לבזבז שוב 2000+- שקל על כרטיס חדש. אני גם לא רואה את עצמי עובר לויסטה בזמן הקרוב. אשמח לשמוע דעות. צריך לציין, שלא משנה איזה כרטיס אני אקח הוא יעבור OC עד קצה היכולת שלו. תודה רבה רבה מראש.

• 5 תגובות
    • 624 צפיות
  14. יושבי הפורום הנכבדים, שלום ביום שישי אני הולך להתקין את מערכת המחשב החדשה שלי, הכוללת 6600gt pci-e של MSI, אך איני בטוח איזו גרסא של הדרייברים עליי להתקין כדי לקבל את הביצועים הטובים ביותר. ??? כמו כן, הבנתי שיש בעיה של טמפרטורות מאוד מאוד גבוהות עם דרייברים מגרסאות מסויימות. היום, 30.3, MSI פרסמו באתרם שגרסאת הדרייבר "שלהם" היא 71.22. האם הגרסא הזאת נטולת באגים, כמו למשל באג הטמפ' ומומלץ לי להשתמש בה? מה בדבר הדרייבר הרשמי הכי חדש באתר של nVidia? מה בדבר גרסאות "פרוצות" כמו XG וגרסאות בטא? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  15. שלום לכולם קניתי lcd full HD חדש של LG (קצב רענון גבוה ו- 100MHz) אני מעוניין לחבר מחשב עo כבל HDMI אל ה LCD על מנת שאוכל לראות סרטים באיכות גבוה ויש לי מספר שאלות בנושא 1. איזה מחשב (מפרט מינמאלי) אני צריך על מנת שאוכל לראות FULL HD כמו שצריך ללא הפרעות בעיות וצבע וכו'. 2. האם מחשב ישן עם AGP ומעבד AMD SAPMRON 2400 יוכלו לעשות את העבודה 3. האם יש חשיבות לאורך כבל HDMI? ואילו אורכים מומלצים על מנת שהתמונה תישאר חלקה? תודה

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  16. Started by אוריפ,

שמתי לב שבקרוב הולך לצאת DX 9.0C שיתאפיין בשיידרים מגרסה 3. תגידו לי מה הקטע? אם מילא לוקח לDX איזה שנה להקלט בצורה מלאה (או אפילו חלקית) איזה שנה, אז מה הטעם להוציא DX כל כמה חודשים? כבר כרטיסים חדשים כמו ה9800XT או ה5950ULTRA מתיישנים, פחות או יותר, והופכת את קנייתם לפחות כדאית (אפילו כרטיסים יותר חלשים אבל עדיין חזקים כמו ה5900 או ה9800 רגיל/פרו). ברור לי שעד שה9.0C יקלט בשוק (ובמשחקיו), יעבור די הרבה זמן, אבל עדיין, קניתי 9800פרו לפני 5 חודשים, וכבר הוא הולך לאבד מעוצמתו??? מה הקטע?

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  17. קניתי ATI RADEON 9200se . 128DDR 8x. חדש ואיך שאני מפעיל CS / quake3 רק שהמשחק מתחיל להעלות (מחליף מסך) המחשב נתקע ועושה ריסט....הורדתי את הדרייברים החדשים של ATI מהאתר בית. התקנתי, ועדין הבעיה קיימת...לא שינתי שום דבר בהגדרות. יש לי מחשב פנטיום 3 500, לוח אם של pc partner עם ציפסט של SIS 5600 עיינתי בחוברת של הלוח ומצויין שם: AGP slot 1x/2x אשמח לעזרתכם המקצועית

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  18. Started by Yaron-Cohen,

יש השוואות?? ראיתי בלוגיק 7800GT ב1900 שח.??...הגיוני שאחרי כל הפרוצדורה של הובלה, מכס, מע"מ...זה יעלה מחיר שכזה??..או שזה טעות וזה אמור להיות 2900...(ואז זה קצת הסחפות)... קיצור...מה יותר עדיף??

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  19. Started by R0ck,

http://theinquirer.net/?article=17890

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  20. Started by charm,

http://www.p1000.co.il/msn/?came=3132 מסך AOC 17 אינץ דק

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  21. יש לי את הבעיה הזאת ואני מתחיל להתחרפן ניסיתי כבר הכל! שום דבר לא עובד כבר לכל משחק שאני נכנס הוא ישר יוצא לדקסתופ או מסך שחור הבעיה ידועה שהיא בכרטיסי מסך לי יש שתיי כרטיסים במערך SLI הדגם של הכרטיסים זהה והוא GTX560 SOC של גיגה ביט ניסיתי הכל אז בבקשה לא להגיד לי לעדכן דרייבים או להוציא כרטיס כי זה לא עובד!

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  22. Started by redeye,

שלום אנשים כרגע יש לי 8600GT וחשבתי על לשדרג כרטיס מסך. ראיתי שיש בKSP את הכרטיס 9600GT של חברת ZOTAC במחיר של 750 שקל. השאלה שלי היא האם זה שווה? או אולי להשקיע עוד קצת ולקנות 8800GT? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  23. שלום , המאוורר על כרטיס המסך שלי אסוס 8800GT מרעיש נורא וככל הנראה עומד להתפגר בקרוב. יש לי אחריות מורחבת של 3 שנים על כל החומרה ושאלתי היא האם גם המאוורר על כרטיס המסך אמור להיות כלול באחריות? ( אני שואל לפני שאני מתקשר לתמיכה ) , תודה. חיים

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  24. Started by liordavid,

לפי המפרט שלי שרשום בצד התוצאה 5021 נשמעת הגיונית (לפי מצב PROFESSIONAL) ? הוספתי תמונה של התוצאה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  25. היי, בשעה טובה קיבלתי את המחשב החדש עם כרטיס LEADTEK 7800GT, ניסיתי לבדוק אפשרות לאובר אבל שמתי לב שהוא נתקע בלי קשר לטמפ' של הכרטיס מסך או התדר, יכול להיות שאנוידיה מגבילה בדרייורים שלה אובר? יש לי גירסא 77.77 תודה רבה!!

• 6 תגובות
    • 624 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.