עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by DonHuck,

GIGABYTE nVIDIA GeForce 8800GTS 512MB PCIe אולי עדיף לקחת משהו זול יותר ללא ירידה רצינית בביצועים!????

• 5 תגובות
    • 642 צפיות
  2. היי, האם מסך דק "17 הוא נוח לרזולוציה של 1280X1024? מסך דק 17 הוא רק במעט גדול יותר מ CRT 17, ו CRT 17 נראה טוב (ומספיק גדול) רק עד 1024X768 ב LCD, מסכי 17, 18 ו-19 אינץ תומכים ב NATIVE של 1280X1024 שנראה לי קצת מוזר... האם כדי במקום 17 לקנות מסך 18 פשוט יחסית כמו MAG?? (יש להם 18 אינץ ב-3000 ש"ח !) אחת המטרות המרכזיות שלי במעבר ל LCD היא הקלה על העיניים, הבנתי שעל מסכי LCD ניתן להסתכל שעות ללא כאבי העיניים האופיני ל CRT (גם בREFRESH RATES גבוהים)... ואני לא רוצה לעבור ל LCD רק כדי לגלות שהפונטים קטנים ואני צריך לאמץ את העיניים. (אני לא רוצה לעבוד ב-1024X768 ב LCD) דבר נוסף, היכן ניתן לראות מסכי LCD באזור ת"א? תודה

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  3. Started by רוני15,

יש לי לוח אם ECS P4VMM השאלה שלי זה איזה כרטיס מסך יכול להתאים לי ללוח כדי שאני אוכל לשחק בגי' טי אי ככה בחלקות כי המחשב שלי מריץ אותו אבל לא חלק נ.ב ניסיתי לשים כבר גיפה 5 ורדאון 9200 אבל המחשב לא עולה עם כרטיסים כאלה

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  4. קניתי בעקבות ההמלצה את כרטיס המסך של ATI 6670 למחשב שלי על מנת להריץ BLUE RAYS ומשחקי 3D חיברתי כבל HDMI לכרטיס על מנת לשמוע גם AUDIO איכותי של DD וDTS דרכו - אך משום מה בWINDOWS אני רואה אפשרות רק ל2 רמקולים ולא עובר דרכו הSOUND הדיגטלי ב5.1 ערוצים ניסיתי גם את הDRIVER של REALTEK וגם את של ATI ובשניהים אותה בעיה

• 5 תגובות
    • 642 צפיות
  5. אני מחפש מסך LCD 17 בתקציב של עד 1,800ש"ח (אפשר לחרוג ב-100-200 ש"ח, אבל לא רצוי מצידי), שהדגשים העיקריים בהחלטה שלי הם: 1) שהצבעים יהיו איכותיים ביותר 2) שזווית הצפייה תהיה גדולה ככל הניתן 3) שהמסך יהיה מעוצב, עדיף בעל PIVOT. המסך אמור בעיקר לשמש לגלישה באינטרנט, עבודה באופיס וצפייה בסרטים, ומעט למשחקים, ולכן אני מאמין שגם אם המסך יהיה בעל MS של 16 הוא יספיק לי, ואני לא חושב אני צריך מהירות תגובה של 12 או 8. הקונטרס מן הסתם חשוב גם, אבל משום ששימושי המסך הם בעיקר אינטרנט וסרטים הפקטור החשוב לי ביותר הוא הצבעים, כאשר הנתונים האחרים פחות קריטיים.

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  6. Started by redeye,

שלום אנשים כרגע יש לי 8600GT וחשבתי על לשדרג כרטיס מסך. ראיתי שיש בKSP את הכרטיס 9600GT של חברת ZOTAC במחיר של 750 שקל. השאלה שלי היא האם זה שווה? או אולי להשקיע עוד קצת ולקנות 8800GT? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  7. כי כל כמה זמן יוצאים אחרים ושמתי לב שגירסאות מסויימות עושות "תקיעות קטנות" בסרטים.

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  8. אהלן חשבתי לרכוש את המסך 17" LCD תוצרת פיליפס. האם מישהו התנסה איתו והאם אתם חושבים שהמסך הזה הוא טוב מספיק להרצה גם של משחקים? תודה

• 6 תגובות
    • 642 צפיות
  9. Started by Devil Servant,

כל האלקטרוניקה של המחשב הלכה =\ אז אין לי כבלים ואני רוצה דרך לחבר אותו לחשמל וליציאת וידיאו.. כאילו לפין הזה של הוידיאו.. כמו בפלייסטישן (לחבר אליו את המצלמת ביטחון שלי) תעזרו לי באחד יש 4 פינים ובשני יש 15 פינים עכשיו מי שלא הבין אני לא רוצה לחבר אותו למחשב או משהו,אלה לפין וידיאו,כזה נגיד: (לבננה של הוידיאו) איך אני עושה את זה? (עשיתי חיפוש בפורומים ולא מצאתי את מה שאני מחפש:\ )

• 8 תגובות
    • 642 צפיות
  10. :s05: אני מקווה שהתשובה תהיה כן... ואם אתה יכולים להעריך בכמה בערך?

• 5 תגובות
    • 642 צפיות
  11. אני צריך כרטיס שישמש לעריכה בעיקר והמחשב לא מיועד למשחקים הכרטיס מסך שמעניין אותי הוא X800GTO CONNECT3D בעיקר בגלל האופציות שלו ללכידה, VIVO יש פה למישהו עוד רעיונות לכרטיסים בטווח של 800 -1000 ?

• 8 תגובות
    • 642 צפיות
  12. Started by moshe_ha,

איך המסך למשחקים?

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  13. Started by V-rs,

האם פתיחת צינורות על ידי תוכנה ולא על ידי צריבת ביוס גורמת לצינורות להיות פתוחים קבוע? או אחרי פירמוט או התקנת הדרייבר מחדש הכרטיס חוזר לקדמותו? ואם פתיחת הצינורות ע"י תוכנה היא דבר לא קבוע אז אין סיכוי שהכרטיס יפגע אם יש לו צינורות פגומים? תודה.

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  14. Started by Bone-Breaker,

אני רוצה לקנות radeon 9500 pro אבל אני לא יודע של איזה חברה... עדיף לקחת את הכרטיס של גיגהבייט שיש לו 64 MB או לקחת את הכרטיס של ATI שיש לו 128 MB בעוד 200 שקל?

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  15. אני מתכוון סופסופ להזמין מחשב בתחילת שבוע, כבר יש ברשותי את ה-FX3500 השאלה היא האם בתקציב של כ-700 ללוח,ה- P-45Q הוא הבחירה הנכונה? החיסרון העיקרי שהבחנתי בו היא שאין יציאה *16 אלא רק 2*8, האם מדובר בחיסרון דרמטי? אציין שהמחשב מיועד לעריכת וידאו. להלן שאר המפרט: QUAD Q9300 ANTEC SONATA III with 500WATT OCZ DDR2 Titanium Edition 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL4 Seagate Barrcuda7200.11 500GB 32mb WD 74 GB RAPTOR 10000 Arctic-Cooling Highend Low Noise (775) Freezer 7 Pro ASUS DVD-RW 2014L1T x20

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  16. Started by byn007,

אני מחפש כרטיס מסך טוב שתיהיה לו יציאת TV שאני אוכל לחבר את המחשב לממיר של הכבלים ודרכו לטלויזיה. האם יציאת TV רגילה מספיקה?

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  17. Started by ofir_16,

שלום לכולם! אחותי עובדת בבנק הפועלים, והציעו לה (כעובדת בנק) אפשרות לרכוש את המסך (סמסונג 710N) במחיר 1625 ש"ח (בשישה תשלומים). כדאי? האם הדגם הספציפי הזה של המסך שווה? (או שיש בתקציב הזה מסכים טובים יותר)? לנושא ה- dvi? האם כדאי למצוא מסך שיש לו את האופציה הזו? או שללכת על הסמסונג? תודה על הסבלנות.

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  18. Started by Mantis,

בכתבה הבאה הישוו מסכי LCD ל CRT במשחקים ולגיימרים כבדים רוב הLCD's לא מספיק טובים. לינק: http://www.behardware.com/articles/632-1/lcds-images-delayed-compared-to-crts-yes.html [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  19. שלום רציתי לשאול אם אפשר לעשות את זה ?

• 6 תגובות
    • 642 צפיות
  20. Started by NNI123,

שאלה. מה יותר טוב X1950GT Super 512MB או X1950PRO 256MB . וגם איזה כרטיסים בטווח מחירים כזה יותר טובים מ ה X1950GT Super 512MB תודה לעונים.. ואם אתם אומרים מה יותר טוב אז תפרטו.. למה.. וגם יתרונות וחיסרונות לכרטיס..

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  21. שלום, קראתי את האשכול לגבי ה 8800GT אבל עדיין לא נענו כל השאלות שלי אז אם אפשר בכל זאת בבקשה חוות דעת על הכרטיס הבא : GIGABYTE GeForce 8800GT TurboForce Zalman Overclocked דגם: NX88T512HP הדברים החשובים שאני מבקש לדעת בנוסף לחוות הדעת הכללית הם: *הOverclocked אומר שהכרטיס עבר אוברקלוקינג ? הבנתי שכן אז זה אומר שזה מסוכן לקחת את הכרטיס הזה ? עלול לההרס מהר ? או אפילו לקרוס? *מה ההבדלים בין NX88T512HP ל NX88T512HB ? *במידה והוא עבר אוברקלוקינג זה אומר שהוא יותר טוב מהגרסה הבסיסית של הכרטיס 8800GT? *האם יהיה הימור לקנות את הכרטיס הזה? תודה רבה לעזורים! זה חשוב לי...

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  22. Started by airJordan,

היי אנשים קניתי אתמול HD2600XT במציאון של KSP (...), ואיך שחיברתי אותו למחשב (עוד לפני הדרייברים) הוא תקע את המערכת מספר פעמים ונאלצתי לרסטט. אחרי התקנת הדרייברים הבעיה עדיין חזרה, ובאופן מוזר יש לי גם פתאום בעיות אחרות כמו סיסמאות ויוזרים שנמחקו לי בICQ (מה הקשר?!). יש טעם להלחם בזה או להחזיר את הכרטיס? יש לי אחריות שבוע (מוצר מציאון) אולם אני כן מעוניין בכרטיס הזה. יכול להיות שהכרטיס פגום והם לא טרחו בכלל לבדוק אותו? שאלה תמימה, אבל אני מאמין במיקצועיות לפני שמוכיחים לי אחרת...

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  23. Started by naorai,

בהתחלה חשבתי שהבעיה מהcodecs, אז התקנתי מחדש. ניסיתי ליונטורק פאק עם הפיקס, ניסיתי כול מיני מגה קודקים. לא עזר. פירמטתי. התקנתי מחדש קודק פאקים. לא עזר. המערכת היא: athlon xp 1800 (1533@1667) 256 MB generic GA-7vaxp gf fx-5200 128 MB 128 BIT win xp sp1 מישהו יודע מה עלולה להיות הבעיה? ד"א- ניסיתי בכל הנגנים הסטנדרטיים- bs player, mv2 playe vlc player& windows media player 10. ניסיתי לקחת תמונה מה BS באמצעות הcapture frame שלו, והתמונה יצאה בסדר! הסרט מתנגן עקום אבל התמונה בסדר! עריכה- אני יעלה תמונה תוך 5 דקות, שכחתי שאי אפשר פשוט לעשות print screen לסרט, ואני אחרי פירמוט אז אני יתקין תוכנה ויוציא פריים, 5 דקות וחזרתי

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  24. Started by harara,

שלום. קניתי שלשום את הכרטיס ג'יפורס 6600GT של XFX. הזמנתי טכנאי שירכיב לי(קניתי גם ספק חדש). עכשיו, האדיוט לא מחק את הדרייברים שהיו לכרטיס הקודם, אלא הרכיב את הכרטיס עליהם. כשראיתי שהביצועים גרועים מחקתי את הדרייברים האלה(שהיו של הכרטיס הישן ושהטכנאי לא מחק) והתקנתי חדשים, אבל עדיים הביצועים לא מי יודע מה. את פאר קריי 1.3 הוא לא מריץ לי טוב, את COD הוא מריץ לא מי יודע מה, ודום3 בגלל קטסטרופה. חשוב להדגיש שהבעיות הן עם קצב פריימים, ולא בעיות בתמונה כמו מריחות, כתמים וכד'. אני רוצה להיות בטוח- הבעיה היא בתוכנה ולא בחומרה, נכון? אם הטכנאי לא היה מרכיב טוב את הכרטיס, איך זה היה מתבטא? מפרט: P4 2.8 256X2 MB RAM 400 DDR לוח אם של MSI, די טוב, אני לא זוכר ת'שם.

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  25. לפי מה שראיתי שאומרים אפשר לפתוח לו צינורות אם אני קונה כזה כרטיס (AGP) לאיזה רמה של כרטיס הוא מגיע ? מה הסיכונים שכרוכים בפתיחת צינורות ?

• 11 תגובות
    • 642 צפיות

דיונים חדשים בפורומים