עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום, אני כרגע נמצא בדילמה גדולה!! ובלי זמן ( רגילה אחרי שנתיים ו8 חודשים!!) אני חייב להחליט השבוע. יש לי כרטיס מסך RADEON 9250/9200 Series Secondary AGP (0x5D44 -( נוסטלגי קצת ועתיק - אני יודע ). ישנו חיבור DVI. אני רוצה לקנות מסך LCD שיהיה גם למחשב וגם לטלוויזיה ( אם למישהו יש גם הצעה לסוג מסך זה יהיה מצוין ). השאלה אם זה יעבוד בצורה סבירה בחיבור DVI - HDMI עם כרטיס כזה, או שפשוט עדיף לקנות כבר כרטיס מסך חדש עם יציאת HDMI .? ולוותר על העלויות של כבל DVI - HDMI..?? תודה, חייל במצוקה.

2. לפני כחודשיים קניתי כ.מסך של SAPHIRE HD3870 512MB כדי שיעלו לי משחקים כבדים כמו crysis וכו'. המשחקים אכן עלו ורואים בהם טוב ברזולוצייה גבוהה והכל סבבה, רק שפתאום שאני מעלה את PRO EVOLUTION 2008 אז יש פתאום פס כזה שעולה ויורד במסך, כאילו מן מריחה כזאת, מה שלא היה קורה בכרטיס מסך הישן (X800XL 256MB). בפעם הראשונה שהעליתי את ה-PRO... לאחר ההתקנה של הכרטיס החדש המשחק עלה במהירות טיל כאילו מעלים משחק של שנות ה-90 על מחשב חדש ולכן שיניתי איזה הגדרות ב-PRO ועכשיו יש לי את הפס המעצבן הזה. אם מישהו יודע מה אני אמור לעשות כדי שלא יהיה את הפס הזה והמשחק לא ירוץ במהירות פי 4 אז בכבוד... תודה!

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  3. Started by uriash,

שלום, יש לי כרטיס מסך GForce 2 64mb GTS ויש לו יציאות וכניסות של וידאו. מישהו מכיר את הכרטיס הזה ויודע איזה הגדרות/דרייברים/וכו' צריך לספק כדי שהכרטיס אכן יתפקד ויוציא וידאו? ניסיתי להיעזר בתמיכה של asus אבל אין שם עם מי לדבר. אני בעיקר רוצה ללמוד על חיבור המחשב לטלוויזיה כך שאפשר יהיה לצפות בטלוויזיה בסרטים מהמחשב ולצפות דרך מסך המחשב בטלוויזיה. התוכלו להיות לי לעזר?

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  4. Started by Mantis,

בכתבה הבאה הישוו מסכי LCD ל CRT במשחקים ולגיימרים כבדים רוב הLCD's לא מספיק טובים. לינק: http://www.behardware.com/articles/632-1/lcds-images-delayed-compared-to-crts-yes.html [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  5. Started by yotam.m,

יש לי במחשב FX5200 AGP X8 עכשיו רציתי להכניס כרטיס מסך אחר אמנם יותר חלש נכון אבל זה לא משנה כרגע איזשהו 3DFX משהו כזה לא משנה בכל מקרה הכרטיס עצמו לא ברור... עכשיו אני יסביר... בכרטיס שלי שנמצא במחשב ה FX יש לו שתי חריצים עליו ב3DFX יש חריץ אחד...אבל שאני מנסה להכניס אותו למחשב נדלקת מנורה אדומה(מודיעה שמשהו לא בסדר) ואי אפשר להפעיל את המחשב כמובן הבנתי שמשהו עם הכרטיס מסך לא טוב עכשיו השאלה אם זה נכנס וזה לא עובד והכרטיס עצמו AGP למה זה לא עובד? האם בין ה4X ל 8X יש הבדלים בתושבות? (שלא תחשבו שזהו כרטיס מסך PCI רגיל מכיוון שהחריץ שלו בדיוק הפוך מזה של הPCI הוא נכנס ללוח אבל לא עובד...) למישהו יש פיתרון או הסבר?

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  6. אני מחר הולך לקנות את הכרטיס הזה: כרטיסי מסך ‏MSI‎ - ‏9800GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E‎ http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6588 אני עובד עם מסך 22" של סמסונג 2253BW מי שרוצה לראות את המפרט שלי אז כנסו ללינק בצד ימין מתחת לשם משתמש מה דעתכם עליו?

• 9 תגובות
    • 674 צפיות
  7. Started by ביצה,

מה המצב? אני הורדתי את הדריבר הכי חדש מהאתר של NVIDIA לכרטיס 7600 למערכת שלי (XP 32bit) וכשאני בא להתקין בהתחלה זה מחלץ קבצים ואז בסוף החילוץ קופצת לי הודעה ואני לא יכול להמשיך בהתקנה. למשהו הפתרון? אם למשהו לא עולה התמונה, אז הנה http://img101.imageshack.us/img101/9936/83586868.jpg

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  8. Started by Oranili,

איפה אני שולח הודעה ל ATI באתר ? אפשר קישור ? תודה רבה לא מצאתי..

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  9. יש לי win98 ויום אחד החליף רזולוציה ל480*640 ללא יכולת לשנות זאת ובנוסף מאפשר רק שני צבעים ו16 צבעים, בדקתי את המתאם הגרפי בלוח הבקרה וכתוב שהוא vga pci גרסה 4. מה עושים..נואשת לעזרה.

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  10. Started by y0av,

אני מרגיש ממש אידיוט, אבל בכל זאת: לפני כמה חודשים קניתי מחשב נייד של Dell מדגם XPS. במפרט מצויין שהמחשב מגיע עם כרטיס מסך כמצויין בכותרת, כלומר בעל נפח של 256MB זיכרון. גם מערכת ההפעלה מזהה את הכרטיס בשמו. כשהרצתי את בדיקת המערכת הופיע כי הכרטיס הינו בעל 64MB זיכרון בלבד. מבדיקה שערכתי - לא קיים כרטיס 7400 בנפח זה. האם זו משמעות המושג Turbocache? איך אני יודע איזה כרטיס מסך יש לי?!

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  11. מתלבט בין 2 הכרטיסים הללו, יש לי תושבת AGP בלבד. איזה מהם עדיף? זה בעיקר למשחקים, סרטים ודברים כאלה.

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  12. Started by AMD-GUY,

ביום שני יגיע ה- X1950PRO שההורים שלי קונים לי (איכשהו שכנעתי אותם לקנות לי P: )... ואני מודאג לגבי הספק... אני יודע שאני צריך לקנות חדש ויותר חזק, אבל הכרטיס יפעיל משחקים בכלל עם הספק? הספק הוא HEC 300 וואט... תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 674 צפיות
  13. Started by YoTaMi,

8600 \ 9500 איזה יותר טוב ? למשחקים כמובן תודה רבה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 674 צפיות
  14. שלום לכם. הזמנתי את כרטיס המסך XFX 5770, ויש לי ספק כח של EZCool 450W בדגם ATX 450 JSP ולא באיזה דגם שמונה מאות או משו כזה... יש שם רק חיבורים של 4 פינים!! עזרה?

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  15. Started by mekaya,

הרצתי את ה CIV5 איך שיצא. שמתי הכל עד הסוף והכל עבד יפה אבל אחרי יום-יומיים המשחק לא כל כך זז ומופיעים לי חלקים אפורים כאלה מגעילים, לוקח זמן לטקסטורות לעלות וגם מופיעים כאלה ריבועים. אני יודע שכנראה הכרטיס מתחמם יותר מידי אבל הוא במצב מצוין גם במנוחה (48~) וגם במאמץ (~57) וראיתי שהכרטיסים של אנשים פה הם ב 30 מעלות יותר ממני, ממש מוזר לי... יש משהו אחר שצריך לבדוק ?!

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  16. http://www.tomshardware.com/2006/01/05/squeezing_value_out_of_lower_end_cards/

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  17. אני מעוניין לקנות את הכרטיס 8600 GT ואני נתקל בנוסף לGT בכל מיני סיומות נוספות.. SP II, TDH, HTD, 2DHT, HTDP וכו' מישהו יכול אחת ולתמיד להסביר לי מה הן אומרות :s05: תודה.

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  18. שלום. ברשותי מחשב די ישן .. שנה וחצי עם כרטיס מסך ג'יפה 440MX . בשבוע האחרון ניסיתי להריץ את Call of Duty 2 ולפני ההפעלה בזמן שהוא עשה ניתוח חומרה למחשב הוא נתן הודעה שהכרטיס לא תומך ב dinamic Texture. א. מה זה ? (בקצרה) ב. איזה כרטיס מסך במחיר של עד 700 שקל אפשר לקנות שיריץ משחק כזה ? ( חיבור AGP ) תודה. אופיר.

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  19. Started by gofmarat,

האם מישהו קיבל כבר את הכרטיס של ספיר ויכול להגיד מה מקבלים בבנדל?

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  20. היי,יש לי כרטיס מסך HD4850 עם קירור זלמן VF880 שהגיע עם הכרטיס. הבעיה היא כזאת:אי אפשר לשלוט על המהירות סיבוב של המאורר שלו דרך הדריבר של ATI.גם כשאני שם על 20 אחוז וגם על 100 המהירות לא משתנה.המאורר מחובר לחיבור שעל הכרטיס ונראה שהכל תקין. ועוד שאלה,יש תוכנה/דרך לשלוט על שאר המאוורים במארז?

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  21. Started by mc_elad,

כי יש לוחות שתומכים בטכנולוגיה אבל יש כל מיני שמועות שזה לא אפשרי מעשית...האם זה נכון??? אם זה אפשרי רק בחלק מהכרטיסים בבקשה ציינו אילו בכרטיסים זה אפשרי או לא אפשרי... תגיבו בבקשה..

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  22. Started by modgod,

אני פתחתי תרד קודם, ובו הציעו לי אחד משני המסכים האלה. לצערי התרד עבר לעמ' השני, מבלי שמישהו יסביר לי את ההבדל בין שני המסכים האלה. ולא רציתי לקפיץ את התרד ההוא (אני הגבתי אחרון), אז אני פותח תרד חדש. מישהו מוכן בבקשה להסביר לי מה ההבדל בין שני המסכים האלה? בזיגזג ההפרש בין השניים הוא 50 ש"ח (793DF עולה 50 ש"ח יותר מ753DFX), ו-50 ש"ח הם די הרבה בשבילי. אז שאני אלך על ה-753DFX, או שלדגם 793DF יש טכנ' יותר מתקדמת או משהו כזה? ההבדל בין שני המסכים ה וא ענק מבחינת איכות וכו'? תודה מראש על העזרה.

• 6 תגובות
    • 673 צפיות
  23. שלום יש לי כמה שאלות על הדגמים האלה. 1-האם geforce 6700gs תומך ב-sli.? 2-האם geforce 7600gt תומך ב-sli.? 3-האם geforce 7600gs תומך ב-hdr ו-aa.? 3-איזה כרטיס מבין השניים משתלם יותר מבחינה כלכלית? 4-כמה עולה בערך דגם 7600gt בחנות כמו ivory. והאם הפרש המחירים בין שני הכרטיסים שווה את ההשקעה הכספית ב- 7600gs? תודה מראש על העזרה

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  24. Started by u_o,

אני מתלבט אם לקנות אחד מהכרטיסים מהסדרה 8800 ורידון מה אתם חושבים ? התקציב 1400 אפשר להתגמש קצת

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  25. Started by vourt,

הי, שידרגתי המערכת שלי היום לINTEL Q9300 עם 4GB CORSAIR ועוד 4 Raid חדשים + לוח EP945 של Gigabyte. הכרטיס מסך שכרגע יש לי הוא 8800GT 512 האם ידוע על שיחרורים חדשים בקרוב? כדאי כרגע לשדרג גם את כרטיס המסך? תודה!

דיונים חדשים בפורומים