עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by nrg man,

חיברתי את הטלווזיה למחשב הלכתי לכרטיס מסך באפשרויות ועשיתי לו Extention mode הכל טוב ויפה...אני סוגר עכשיו אני בא לכבות את זה ואני רואה שהלשונית שאיפה בוחרים איזה מצב זה יהיה לא שם יותר. למי יש מושג מה עושים?

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  2. שלום לכולם! ברשותי R9800PRO 128MB 256 BIT ואני רוצה לשדרג אותול-X850. עכשיו העניין הוא שאני לא יודע מי מבין הגרסאות הנ"ל טובה יותר... 1.XL 2.XE 3.PRO 4.XT מישהו יכול להאיר את עיני? נ.ב לא יודע אם זה קשור אבל אני קונה את הכרטיס דרך EBAY ***עריכה*** אני צריך כרטיס AGP ואם אפשר לדרג לי את הכרטיסים מבחינת ביצועים...תודה!

• 6 תגובות
    • 666 צפיות
  3. איך אני מגלה כמה BIT הכרטיס מסך שלי? אני לא בטוח אם הוא 64BIT או 128 איך אני מגלה בוודאות כמה הוא? תודה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by guyishai,

שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך Albatron 6600GT, ולאחרונה (בעיקר ב-GTA:SA) אני נתקל בבעיות מעצבנות. בזמן המשחק פתאום מופיעים מעין משולשים שחורים על המסך, שהקודקוד שלהם באמצע. הם משנים את הצבע והצורה ומפריעים מאוד. ברגע שעושים pause נפטרים מהם, אך הם חוזרים לאחר כמה זמן. ניסיתי לשחק עם ההגדרות, וראיתי שהבעיה קורה הכי הרבה כשההגדרות נכפות על GTA מבחוץ (כשלא מסומן ב-AA וב-AF את Application controlled). כשסימנתי application controlled תדירות הבעיה פחתה מאוד, וכבר בקושי נתקלתי בה. הבעיה קיימת גם ב-FS2004, כל עוד ה-AA נמצא על אחד מהערכים עם 8xS. ברגע שאני מוריד ל-4x, זה נפתר שם לגמרי. ד"א, המשולשים האלו הם לא העיוותים היחידים, ולפעמים גם הטקסטורות "מאבדות שליטה" ומתחילות לרצד וכו' …

• 7 תגובות
    • 784 צפיות
  5. Started by Mamimo,

http://www.theinquirer.net/?article=24044

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  6. Started by a_halachmi,

מישהו יכול להביא לי דרייבר שעובד טוב עם הכרטיס geforce fx5200? כל דרייבר שאני מתקין עושה לי בעיות. ???

• 11 תגובות
    • 777 צפיות
  7. האם כדי לקנות את הכרטיס הנ"ל או שבסכום כזה אפשר לקנות משהו יותר טוב ???

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  8. Started by giri71,

I know Nvidia got some problems with SLI running on LCD setup Anyone knows,if they fixed it with new drivers

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  9. Started by oren88,

מידע חדש הודלף לרשת ! לצערי זה באנגלית אבל אני חושב שרוב הקהילה פה יודעת אנגלית אז אין בעיה, תהנו ותגיבו! Description Even though ATI has not yet confirmed the specs of its R520/Fudo and has been successful in silencing everyone in the know with a variety of legally binding documents, the R600 specs appear to have been leaked. It's a funny business this graphics war; it appears that staying in the headlines is extremely important when your rival releases their product and ATI is trying to steal as much thunder as it can without sacrificing its, apparently very hush-hush, R520 specs. What better way to face-up to your enemies specs than mentioning yours for a product that …

• 10 תגובות
    • 916 צפיות
  10. Started by Cupid Me,

חברים יקרים רציתי לשאול איזה גרסה של כרטיס מסך יותר טובה של רדאון 9600 - האקס.טי או הפרו? תודה!

• 6 תגובות
    • 748 צפיות
  11. Started by RoNiMaN,

למה משתווה ATI READON X300 ? כאילו במחינת Gforce

• 6 תגובות
    • 784 צפיות
  12. אני שוקל להפוך מחשב ישן לנגן DVD, ורציתי ובדוק אם יש סיכוי להגיע לאיכות נורמלית עם יציאת S-Video של כרטיס ברמת מחיר כזו. ההשוואה כמובן מול היציאה המקבילה בנגן DVD, לא מול יציאת קומפוננט. תודה!

• 5 תגובות
    • 738 צפיות
  13. Started by monohouse,

היי אני מנסה למצוא כרטים מסך gf4 ti 4600 אבל אומרים לי שהוא לא מיוצר. יש מצב למישהו יש מושג איפה אפשר למצוא את זה ?

• 5 תגובות
    • 527 צפיות
  14. Started by holycat,

לחברי הפורום שלום, האם משהו יכול לתת לי חוות דעת על SAPPHIRE ATI READON 9800 pro אשר יש בדעתי לרכוש.? (אמינות, תמורה למחיר) תודה.

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  15. Started by nehmia,

אני רואה את זה הרבה בהקשרים לכרטיסי מסך..אבל מה זה?מה זה אומר ומה זה עושה?

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by stingeR-,

כמו שהרבה מכם יודעים, יש לי FX5200 בבית שהיה בשיא עולם ב3dmark03 על מהירויות 340/640 עם וולטמוד לזיכרונות, לפני חצי שנה הכרטיס כביכול נשרף ולא העלה את המסך ופשוט מת..., לפני יומיים מצאתי את הכרטיס באיזה קופסא ששמתי אותו ואמרתי לעצמי שאני צריך לנסות אותו, אז ניסיתי, והוא עובד! יש רק בעיה אחת, בביוס ועד למסך של הטעינה של הוינדוס הכל נראה בסדר, שהוא מגיע למסך הזה פתאום יש קווים אנכיים על כל המסך, שאני מגיע לוינדוס איתו הוא עובד על 4ביט ואני יכול להגיע לרזולוציה מקסימאלית של 800X600 ועדיין ישנם קווים אנכיים, שניסיתי להעביר ל32ביט המחשב כיבה את המחשב, אבל באחת הפעמים שניסיתי להעביר ל800X600X32 זה כן עלה ועם המון קווים אנכיים אדומים אבל עלה ובקושי זז, אבל עלה! אחר כך ניסיתי SAF…

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  17. יש לי את הCCC 5.6 עכשיו אמרו לי שבשביל שיעלה לי הביצועים בכרטיס שלי בבנצ'מרקים אני צריך לכבות פילטרים.. ניכנסתי לCCC ושם בהגדרות של ה3D בכל לשונית שאני בוחר (לדוגמה AA או AF) הוא פותח ומראה רק את הכרטיס מסך ואת המסך שלי בלי להראות לי איזה הגדרות הפילטרים... דרך אגב בכל הלשוניות הנמצאות אצלי ב3D הוא מראה לי אותו דבר...: מה לעשות? כ.מסך בחתימה...

• 6 תגובות
    • 631 צפיות
  18. Started by Dvich,

בנצ'מרקים ראשונים לG70 (הלא הוא הGeForce 7800) ולא רישמיים נחשפו בXtremeSystems.org, במהירויות סטוק של 430/1200 ביחד עם מעבד FX-57 בOC ל3GHZ הכרטיס השיג 7800 נקודות ב3D Mark 05, בSLI במהירויות סטוק ביחד עם אותו מעבד באותו OC הכרטיסים השיגו 13000 נקודות, בOC של 500/1300 הכרטיס השיג 9000 נקודות, יכול להיות שמהירויות אלו יהיו המהירויות של דגם הUltra. http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?p=913352#

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. אני צריך את העתק של הBIOS שלו אני כרגע מפעיל את הכרטיס עם bios של ati אורגינל אבל יש מלא קירטועים במשחקים איתו

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  20. Started by eladbu,

האם קיימת תוכנה חיצונית שיכולה להעלות את ה ברייטנס באופן ידני למסך שלי באופן קבוע כוון שבכרטיס מסך אין לי אפשרות ובמסך אני כמעט בסוף של בסקאלה!

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  21. Started by FoxHounder,

זה נכון שמסך LCD פחות טוב למשחקים ממסך שטוח? כי אמרו לי בחנות שLCD יותר איטי.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שלום אני מעוניינת לקנות מסך 19 אינץ LCD למחשב שישמש אותי גם לצפיה בטלויזיה ווידיו. הבנתי שיש עיניין עם זמן התגובה. איזה זמן תגובה צריך להיות למסך כדי שניתן יהיה לצפות באיכות גם במשחקי ספורט (טניס, כדורסל כדורגל) האם 8 מילישניות זה מספיק? אשמח לשמוע תגובות למי שיש ניסיון בנושא

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  23. Started by tb0001,

שלום, החלטתי לרכוש מסך חדש, השימושים העיקריים שלי במסך הם לראות טקסט - יעני, גלישה באינטרנט, איי סי קיו וכאלה, וקונסולים (לינוקס) - תכנות וכו'.. אני לא משחק משחקים בכלל (אם כי, אם אני ארצה אולי בעתיד, אז הייתי רוצה שזה יהיה אפשרי עם המסך) ואני כמעט ולא רואה סרטים (אבל אם אני כן רואה, בדרך כלל זה סרטים של אופניים - והכל ממש מהיר, אז צריך שהמסך יסחוב).. התקציב הוא עד 2,000 שקל בעקרון, ונראה לי בסכום הזה אין מסך 19 אינטש, אז חשבתי להתפשר על 17. (אם כי, באמת הייתי מעדיף 19). המסך המעניין היחיד שראיתי בנתיים הוא הBenQ LCD 17" - FP71G+ , יש אפשרות להביא אותו פלוס רמקולים Altec Lansing ATP3 ב1800 שקל. אשמח לחוות דעת על המסך הזה והמלצות למסכים אחרים עד 2,000 שקל. הייתי רוצה…

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  24. Started by IP,

אני קונה מסך חדש, ואני לא יודע איזה כדאי. אני משתמש בעיקר בשביל לקרוא ולתכנת (הגודל כן קובע), ואני נמצא הרבה (המון) מול המסך. חשבתי על LG700P ב 1100, על LCD 17 ב1700 או פחות או איזה CRT 19 בסביבות 1500. אני כרגע משתמש במסך NEC HR17 עגלגל על 1280x1024, כך שכל מסך יהיה שיפור מזה. אז איזה מסך כדאי לדעתכם לקנות (אני נוטה ללכת על הLG700P בגלל המחיר, אבל יש מסכי 19 במחרים קרובים שאולי יכולים להיות מספקים בשבילי)? תודה רבה.

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Snufkin,

כבר די התיאשתי!! לא משנה מה אני לא מצליח לבדוק את הטמפ' של הכרטיס מסך שלי!! הכרטיס שלי הוא הכרטיס במחתימה (GV-NX66256DP ) איך בדיוק שלב אחרי שלב/תוכנות איך כמה ולמה! בקיצור עדיין לא מצאתי דרך לבדוק את הטמפ' של הכרטיס מסך!!! יש מצב שאין דרך בכלל לדעת?

• 2 תגובות
    • 576 צפיות

דיונים חדשים בפורומים