עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. http://www.tomshardware.com/2007/05/17/performance_value_for_dx10/page8.html שימו לב שמדובר במחירים בדולרים, אך רובם פרופורציונליים למחירים בארץ בשקלים. הx1950pro לוקח בהפרש ניכר מהאחרים (מעל 50%). שימו לב לשורה התחתונה שלהם בעמוד הבא - ה8800gts 320mb הוא כרטיס הDX10 המשתלם ביותר.

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  2. שלום לכולם התקנתי היום את הדריוור החדש 3.7 והוא עושה לי בעיות ב3dmark03 הוא מריץ לי את הבנצמרק 2 בהתחלה בסדר ואחר כך זה נופל לי 1 או2 fps והבנצמרק ה-3 שזה הטרולים הוא לא מריץ לי אותו הוא אומר שאין לי מספיק זיכרון האם יש למישהו גם בעיה ב-3dmrk 03

• 7 תגובות
    • 763 צפיות
  3. Started by R.W.P,

מישהוא מכיר כרטיס PCI שיש לו יציאה של RCA ו SVIDEO והתפקיד שלו הוא רק TV OUT אני שמעתי שקיים דבר כזה אם מישהוא מכיר את זה ויודע איפה אפשר להשיג דבר כזה אשמח אם יגד לי איך.

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  4. שבת שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש מדגם Leadtek WinFast PX8800ULTRA 768Mb, האם שווה לי לקנות? ומה המפרט הטכני שלו? תודה מראש לעזורים

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by zazaza,

רציתי לדעת מה ההבדלים העיקרים בין GFORCE 2 MX 400 לבין GFORCE 4 MX והאם אם אני יחליף את ה 2 [32MB] ב-4 [64MB] אני ישים לב להבדל ?

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by evman007,

והאם יש השוואות ביניהם? תודה לעוזרים.

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Yaniv,

משקניתי את המחשב יש לי בעיית Artifacts עם הכרטיס הזה. קניתי את הDual-X של Shappire וכבר מהתחלה היה לי בעיה עם GTA V, אחרי זה עם Skyrim, גם Shadow of mordor וTW3. הכרטיס נשלח לתיקון אצל TMS והם לא מצאו שום בעיה ולכן החזירו אותו כמו שהיה... אני מרגיש כאילו זרקתי את הכסף שלי לפח, עבדתי קשה בשביל מחשב שאני אוכל להנות ממנו ואני באמת מצטער שלא בחרתי לקנות כרטיס מסך של Nvidia או PS4. ניסיתי את כל הדרייברים הקיימים ושום דבר לא עוזר אני משתגע. האם יש פתרון או שפשוט ה1100 שקל שהשקעתי באוקטובר הלכו לפח?

• 15 תגובות
    • 4.3k צפיות
  8. Started by yyy123,

יש לי כרטיס מסך geforce gtx 750ti 2gb ואני רוצה לשים מעבד i5 4690 3.5ghz לוח אם טוב וחזק וזיכרון פנימי 8GB DDR4 עם אני ישים את כל אלה איך המחשב שלי יהיה? איך הוא יריץ את gta 5?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by parker,

מה ההבדל בין שני הכטיסים האלה ומי יותר טוב ATI Radeon 9800 128MB DH DVI Hercules 3D Prophet 9800 128MB

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  10. כמו הדגמים שבאים אחרי 8XXX, או מה יהיה אחרי DX10? מבחינת הדברים שאפשר להגיע אליהם..הרי בטוח יש מי שמכין מערכת שמשפרת את מה שקיים כל הזמן?

• 5 תגובות
    • 533 צפיות
  11. Started by 1stcowgirl,

מה פרוש המתחים הבאים בתמונה? ואם משהו יוכל להסביר מה זה : 1 - VDDC 2 - 12V 3 - VDDC CURRENT

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  12. Started by rino,

מה דעתכם על הכרטיס הבא? Sapphire Radeon X600PRO 256MB DDR2 128bit DVI VIVO לא משמש למשחקים אלה רק לגרפיקה , עיבוד וידאו והקלטה דרך VIVO עם ממיר יס

13. רכשתי לאחרונה evga superclocked gtx460 ויש לי מעבד intel e8400 על 3 ג'יגה שבקלות אפשר להריץ על 3.6. האם המעבד יהווה צוואר בקבוק לכרטיס מסך החדש ?

• 23 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. Started by Placebo,

שלום בקרוב מאוד אני קונה מחשב חדש ושאלה שעלתה בדיון במפרטים עם המסך שלי ינצל טוב את כרטיס מסך המסך שיש לי זה Samsung SyncMaster 930B והכרטיס מסך שאני קונה זה GeForce 8800gts 640MB עם יהיה איזשהו בעיה ביניהם? או שכדי לי לרדת לגירסאת 320MB.. תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  15. יש לי כרטיס מסך HD 4550 של Sapphire עם יציאת DVI ויציאת HDMI. כרגע מותקן Catalyst 9.3 מעל Win XP Pro SP3 וגם מעל Vista Ultimate SP1. המחשב משמש לעבודה רגילה + סרטים, ולכן מחובר למוניטור ברזולוציה 1600x1200 ולפלזמה ברזולוציה 1360x768. בתחילה, בגלל מגבלת כבלים שהיו ברשותי, חיברתי את יציאת ה HDMI למוניטור ואת יציאת ה DVI לפלזמה ללא בעיות מיוחדות. כעת, לאחר שרכשתי כבל HDMI ארוך לצורך חיבור הפלזמה, הפכתי את החיבורים אבל העסק מקרטע מאחר שאני לא מצליח בשום צורה לקנפג את יציאת ה HDMI להוציא רזולוציה NR עבור הפלזמה של 1360x768. הכי קרוב שהגעתי זה 720p, גם ב XP וגם ב Vista. ניסיתי להוסיף רזולוציה לא סטנדרטית דרך ה registry (לפי חיפוש בגוגל), כמו גם לקנפג באמצעות Powerstrip אבל ללא …

• 9 תגובות
    • 874 צפיות
  16. אחרי שמסכים עם קצב רענון גבוה במיוחד הפכו לברירת המחדל החדשה בשוק הגיימינג הנייח, הם מתפנים לתקוף גם את עולם המחשבים הניידים - אסוס, Gigabyte (דרך חברת הבת Aorus) ו-Clevo הציגו כולן ניידי גיימינג מתקדמים עם פאנלים שכוללים קצב רענון של 120 הרץ, ומסוגלים להציג בכך תמונה בקצב של עד 120 פריימים בשנייה. רוב הפאנלים החדשים מגיעים מחברת AU Optronics הטאיוואנית והינם מסוג AHVA איכותי בעל פוטנציאל למכלול צבעים נאה וזוויות צפייה ראויות - ורובם גם תומכים בטכנולוגיית ה-G-Sync הניידת של NVIDIA, לביצוע סנכרון ורטיקלי חומרתי של התצוגה באופן שלא יפגע בביצועים. הטכנולוגיה החדשה הזו מגיעה, כך נראה, בתיאום עם דור כרטיסי המסך הניידים העתידי של NVIDIA - עם ארכיטקטורת ה-Pa…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by oren88,

מידע חדש הודלף לרשת ! לצערי זה באנגלית אבל אני חושב שרוב הקהילה פה יודעת אנגלית אז אין בעיה, תהנו ותגיבו! Description Even though ATI has not yet confirmed the specs of its R520/Fudo and has been successful in silencing everyone in the know with a variety of legally binding documents, the R600 specs appear to have been leaked. It's a funny business this graphics war; it appears that staying in the headlines is extremely important when your rival releases their product and ATI is trying to steal as much thunder as it can without sacrificing its, apparently very hush-hush, R520 specs. What better way to face-up to your enemies specs than mentioning yours for a product that …

• 10 תגובות
    • 934 צפיות
  18. השגתי לוח Pentium 2 ויש בו כרטיס מסך OB , הבעייה שאין לי את הקונקטור שלו ומה שעומד ברשותי זה להלחים לו לפי סדר מסויים את הפינים של היציאת VGA לחיבור שבלוח. את החיבור VGA אני מוציא מכרטיס מסך PCI שיש ברשותי. אני צריך סרטוט של החיבורים שבין היציאת VGA לקונקטור בלוח אם - לאיפה להלחים כל פין. הינה התמונה של החיבור VGA ->קונקטור בלוח אם (החיבור השמאלי בתמונה) , בVGA יש 15 פינים ובקונקטור בלוח יש 16 פינים (אחד לא בשימוש).

• 0 תגובות
    • 904 צפיות
  19. ati radeon 9250 128mb ddr 64 bit fx5200 128 mb ddr 64 bit איזה? ואל תגידו לי שאף אחד מהם, פשוט תגידו לי איזה מהם טוב יותר... תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 566 צפיות
  20. Started by kinglol,

לפני כשנה וחצי רכשתי את הכרטיס מסך הזה והוא היה פועל מצויין, היום שנה וחצי אחרי הוא מתקשה להפעיל משחקים שהריץ בעבר בלי כל בעיה לדוגמא קאונטר סטריק FPS קבוע 60 . היום נע בין 20-40 מה יכולה להיות הסיבה לזה? ואיך פותרים אותה? תודה לעורים!

• 9 תגובות
    • 639 צפיות
  21. Started by Cyron,

עשיתי קצת חיפוש וראיתי שהכרטיס המומלץ במחיר 600-700 שקל הוא ה-7600GS רציתי לדעת אם כדאי ללכת על כרטיס רגיל כמו שני אלה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5564 https://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=3252 או ללכת על הכרטיס הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4959 שעבר OC וגם מגיע עם אחריות לכל החיים ? תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  22. אני שומר את החלק האחרון בבנית המחשב שלי, לכרטיס מסך נכון לעכשיו אני עובד עם 2 מסכים, וממש בקרוב אני מביא מסך LCD בגודל של 32" לחדר לכן, אני מחפש כרטיס מסך שיוכל להתחבר לכל המסכים בו זמנית, וכמובן, יהיה חזק מספיק כדי להריץ סרטים ומשחקים על המסך הגדול. שמעתי לא מזמן על 3870X2 בעל 4 יציאות DVI, אך לא מצאתי אותו באף חנות, יכול להיות שרק יצרן מסויים מייצר אותו? כמו כן, אשמח לקבל לינקים למוצרים דומים בטווח המחיר, מתוצרת NVIDIA אם יש..

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  23. שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך טוב לגיימינג להרצת משחקים כמו BF3 וכדומה.. אני מתוקצב במחיר של עד 1000 שקל בחריגה של 100 שקל יותר. המפרט של המחשב שלי: מעבד: intel core I5 2500 CPU 3.30 GHz ראם: 4 GB Kingston ספק כוח מגיע ל 420 W ובמקסימום ל 500W לוח אם Intel Bearup Lake DH67BL אם אפשר כרטיס מצויין שיחזיק לזמן ארוך וטוב לגיימינג רזולוצית המסך שלי (אם נחוץ ) 1650X1080 אשמח לתשובה בהקדם! נ.ב חשבתי בהתחלה על GTX 660 אבל אשמח לחוות דעת מקצועית

• 41 תגובות
    • 5.6k צפיות
  24. Started by alon23,

אתמול קיבלתי גם מסך וגם כרטיס מסך חדשים : Gainward GS GTX 1080 DELL S2716DG QHD 144hz (יש לי מעבד i7-3770K ב 4.4ghz) בנתיים שיחקתי קצת והרצתי time spy (יצא 6700) בלי OC הכרטיס מגיע ל 2025 מהירות ליבה. OVERWTCH שרץ לי על אולטרה עד עכשיו רק על EPIC ונראה הרבה יותר טוב וחד. rise of tomb raider נראה מעולה. no man's sky עדיין רץ קקה, אולי צריך לבטל את הGSYNC אבל לא היה לי זמן לבדוק. נקנה מפלונטר. מומלץ, הזמנתי ביום ראשון וסופק אלי לעבודה ביום שלישי. אפילו בלי לדבר איתם, הכל דרך האתר. נשחק עם זה יותר בסופ"ש !

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by arbel-ru,

היי לכולם שלום שמי ארבל רובינשטיין ואני עושה מחקר עכשיו איזה כרטיס מסך הכי טוב לקנות כמובן שאני מתבסס על התקציב שיש לי והתקציב הוא 600-700 שקל לכן עשיתי כמה חושבים ואני לא יודע בדיוק מה הכי טוב לקנות לכן אני הצטרך את עזרתכם בזה אני חשבתי על כרטיס מסך של של G FORCE FX 5200 גם מביחנת התקציב וגם הביצועים כי יש לי עכשיו GFORCE 4 440 והוא עושה לי מלא בגים לכן אני לא יודע מה לעשות כבר אחרי שהתקנתי 1000 פעם דרייברים חדשים לכרטיס זה עדיין לא פותר לי את הבאגים לכן רציתי להתייעץ איתכם בנושא מה הכרטיס הכי טוב שאפשר לקנות במחיר הזה בתודה מראש ארבל רובינשטיין ;D

• 4 תגובות
    • 684 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.