כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
ראיתי עכשיו שמוכרים כרטיסי מסך שאין להם יציאת HDMI אלא רק S-VIDEO ועדיין יש חיבור של כרטיס הקול. איך זה עובד בדיוק?
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אהלן, יש לי כרטיס מסך מובנה בלוח GA965G-DS3, מעבד אינטל 6600 2 ליבות, גיגה זכרון, וספק ליברטי 400 וואט. אני קונה את ההגה G25, אז הייתי רוצה שמשחקי מירוץ חדשים יעבדו בסבבה.. איזה כרטיס מסך אתם ממליצים?
-
- 5 תגובות
- 610 צפיות
-
-
לפני שבוע ככה התקנתי את 9.5 והשבוע ניסיתי לחבר את הטלוויזיה למחשב אחרי כמה נסיות היה מסך שחור לכמה שניות ואז המחשב הופעל מחדש היה ניתוק בדרייברים הקודמים שהיו לי פעם זה לא היה ככה רק ב9.5 אז ניכנסתי למצב בטוח הסרתי את הדרייבר והתקנתי 9.4 שהיה טוב בישבילי אני בא להפעיל סרט שוב נופל לא יודע מה לעשות. מעלות:57 פתחתי ראיתי שהכל מחובר טוב בפנים
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
יש לי 4870X2 ראיתי שפתחו דיון דומה לא מזמן אבל לגבי כרטיס אחר...השאלה האים התוכנות שהמליצו לו תקפות גם לגבי הכרטיס שלי? בבקשה תגיבו..
-
- 6 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש,ורציתי לדעת אם כדאי לחכות לכרטיסי המסך החדשים בשביל הורדה במחירים.
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
1600 \ 725 מהירות, ^^ איך הכרטיס מסך זה ייסתדר עם משחקים ? הוא בהזמנה ואני אמור לקבל אותו, אני מפחד שאצטער על הביצועים שהוא ייתן לי תמורת 580 שקל ! אבקש מכם מבחני ביצועים של הכרטיס הזה, ואשמח להצעות אחרות כתחליף לכרטיס מסך הזה .. חריגה אחרונה ל - 600 שקל . בואו נעזוב את עניין הספק והמפרט - הספק יחזיק כל כרטיס בתקציב הזה ובתקציבי םגבוהים ממנו ( האחריות עליי ) בנוסף נעזוב גם את המפרט משום שהוא לא יהווה עבורי צוואר בקבוק. בתודה, אייל.
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב אשר יהיו בו זוג כרטיסי 8800GT. אני רואה שיש המון חברות ומפה למדתי שכולם אותו הדבר מבחינת ביצועים אז הכי טוב זה לקחת את הכי זול. 1 בכרטיס הזה למשל - Leadtek GeForce 8800GT 512MB (ZL) - PCX - retail - מה זה אומר ה-ZL ? 2 האם הכי טוב מבחינתי יהיה לקחת זוג כאלו ? למה פה דווקא אסוס די זולים למרות שבד"כ הם יקרים יותר ? האם מדובר בכרטיס חלש יותר ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אהלן, אי יוצא עכשיו לקנות מחשב אני צריך המלצה לכרטיס מסך למשחקים על 500ש"ח. לא יהיה OC ישוחק על מסך 19' המון תודה, אריאל
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מחשב שכולל מעבד E8400 3.00GHZ 4 GB זיכרון לוח אם EP43-DS3 כרטיס מסך ATI RADEON HD4870 512MB ספק 500 וואט של POWE & PC COOLING לאחר בדיקה של המשחקים החדשים אני חש בקירטוע לא נעים בהם. השאלה שלי האם שדרוג לכרטיס דוגמת HD5670 עם 1 ג'יגה יאפשר לי להריץ משחקים חדשים בקלות בלי קירטועים? (הכוונה למשחקים יותר בכיוון של פרו אבולושן ופיפא) כמו כן, האם ניתן לעשות קרוס פייר עם הכרטיס הקודם? האם יש אפשרות עם המצב הקיים לשפר את ביצועי המשחקים החדשים? (בלי לפגוע באיכותם?) תודה וחג שמח.
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני אשמח לקבל המלצה לכרטיס מסך מסדרת Quadro לצרכי עבודה עם תוכנות גרפיקה שונות, הכרטיס צריך להחזיק היטב בהגדרות מקסימליות של תוכנות כמו 3D Max, Maya, Cinema 4D ועוד.. אני אולי אצטרך לשדרג עוד כמה חלקים בעקבות השדרוג של הכ.מסך, זהו המפרט שאני עובד איתו כרגע: - i7 2600 3.4 - Kingston 8gb memory - Geforce 570 gtx במידה ואתם רואים לנכון לשדרג חלקים מסויימים כדי למנוע צוואר בקבוק בבקשה תציינו אותם. אני רוצה להשקיע בכ.מסך איכותי שיתאים לשימושים שציינתי מבלי להתחשב בתקציב, חשבתי על הכרטיסים של Quardo מסדרות 4800/5000/6000. אני לא צריך את הכרטיס הכי טוב שיש אלא את הכרטיס שיתאים למה שאני צריך ותו לא. הכרטיס מיועד נטו לעבודה ולא למשחקים. אני אשמח לקבל כל עצה/המ…
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
הכרטיס מסך שלי הולך ומתפגר ואני רוצה ליהיות מוכן לקנות אחד חדש במקרה של וודאות שהוא הלך. אני כבר סגור לגמרי על 4770, לא אכפת לי כמעט דגם, רק שלא יהיה פסיבי. ולא, אני לא רוצה להוסיף 100 שקל ולקנות 4850.
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
היי. אני מעוניין לשדרג את הכרטיס שלי ולהתאים אותו למפרט הקיים (בצד), כך שאוכל לנצל אותו בצורה הטובה ביותר. אני צריך גם הערכת תקציב. כמה אני צריך לשים בצד. אני לא רוצה סתם לזרוק כסף. התקרה לצורך השידרוג היא 700 ש"ח.
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שני מחשבים שבאחד מהם אני מצליח להריץ 3DMARK06/11/VANTAGE ובשני מבוסס AMD ברגע שאני מפעיל 3DMARK VANTAGE מופיע מסך כחול . המפרט שכן עובד הוא: E2160 1.8@2.7 MSI NEO2 P45 DDR2 800 PALIT 2GB EVGA GTS450 1GB 860/1900 FPS 550 +80 ויסטה אולטימט 32 ביט המפרט השני שאיתו אני לא מצליח להריץ: ATHLON II X 3 440 3.0GHZ@3.45GHZ MSI 785GTM E45 KINGSTON DDR2 800 2GB SPARKLE GT220 DDR3 1GB ENERMAX 405W …
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
המפרט הוא : cord 2 do e6550 2.33GHZ 2G RAM ספק כוח 400wA הכרטיס מסך שלי הוא GF8800S התקציב הוא בסביבות ה 500 . ואני צריך כרטיס שיתמוך ב HD כי קניתי מסך LED חדש ואני רוצה שיתאים . תודה לעוזרים .
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
הי לכולם, אני די לא מעודכן בטכנולוגיה העכשווית של כרטיסי המסך. כרגע יש לי zotac 260gtx ואני מעוניין לשדרג אותו. אני מחפש כרטיס מסך בסביבות 1000 שקל רצוי של NVIDIA השאלה עם יש משהו במחיר הזה שייתן לי שיפור ביצועים ששווה את ההשקעה או שהכרטיס שיש לי עכשיו עדיין מספיק טוב? למשל ב witcher 2 מעל להגדרות נמוכות כבר בקושי סוחב. השימוש של המחשב הוא רק משחקים, יש לי מסך lcd 20 מעבד I5 ו4 ג'יגה זכרון. תודה לכל מי שישיב .
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
ליפני כמה ימים קניתי 2 כרטיסי מסך של HD6950 חיברתי את שניהם בכבל CROSSFIRE אבל הבעיה היא שכשאני ניכנס למשחק לדוגמא GTA IV זה מוריד את ההגדרות על הכי נמוך וגם המשחק עובד יותר לאט מאשר כרטיס אחד מישהו בבקשה יכול לעזור לי בזה זה ממש מעצבן ולא מצאתי פיתרון.
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום לכל המומחים ! יש לי בעיה מציקה במחשב של חברי. סיפור קצרצר ואחר כך לבעיה עצמה. חבר קנה ממני מחשב AMD 1.8 עם לוח של GIGABYTE -939, ספק כח CORSAIR 450W וכרטיס מסך GECUBE HD2600PRO AGP. הכל עבד לו מעולה עד שכנראה בעיה בחשמל גרמה לשריפת הלוח, מעבד וספק. רכשתי עבורו לוח אם של BIOSTAR ומעבד פנטיום D במהירות 2.6. על ספק הוא לא היה מוכן להשקיע והחלטתי לתת לו במתנה ספק כח פשוט ביותר (MONO). עכשיו לבעיה. הכרטיס מסך דורש חיבור חשמל חיצוני. אין בעיה, חיברתי. כשמדליקים את המחשב, עוד בהתחלה, הלוגו של BIOSTAR מוצג באופן רע מאוד (לא רואים כלל תמונה). כשהמחשב מתחיל לעלות הוא לעיתים מציג טוב את הלוגו של XP ואז המחשב עובד יפה או שלפעמים הוא מציג רע את הלוגו של XP ואז המחשב קורס. אני כ…
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש כרטיס מסך של NVIDIA בלבד (אני עובד עם מערכת עריכה שלא תומכת ATI) שלא יעלה על 600 שקל ושיתן לי ביצועים טובים במשחקים למשל אני עובד עם מסך של סמסונג 22 אינץ' על רזולוציה מקסימלית של 1920 על 1200 -מקווה שלא טעיתי ב1200 ,יש משו שאפשר להמליץ עליו זה הספק שלי דרך אגב , , HEC TRT 400 תודה
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אני שוקל לשדרג את כרטיס המסך שלי, למשהו קצת יותר טוב. החומרה שיש כרגע היא: מסך samsung 206bw 20'' 2ms כרטיס מסך zotac 8800gt מעבד intel quad core 9300 זיכרון 4GB DD2 משחקים רצים לא רע במצב הנוכחי, אבל כמובן שלא על רמת הרזולוציה המקסימלית עם כל האפקטים הנלווים. לאחרונה, עם המשחקים החדשים, אני נאלץ "להתפשר" ולהוריד רזולוציה או לבטל אפקטים מסויימים כדי להנות ממשחק חלק. אני לא הולך לשדרג מחשב או מסך בזמן הקרוב, ולכן אני חושב לשדרג את כרטיס המסך. אילו אופציות מומלצות לי, ככה שאוכל להריץ משחקים על הרזולוציה הטבעית של המסך, עם אפקטים ושאר ירקות, ועדיין להנות מחווית משחק נורמלית? תודה!
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להתקין עדכון לדרייבר של כרטיס מסך מסוג: WinFast GTX 460 OC של Leadtek. כמובן שהוראות ההפעלה מאוד ברורות: The BIOS flash process need to be run under the pure DOS mode. The procedure is as follow for reference: 1) To extract the bios image and flash tool on the floppy disk and make PC boot into the pure DOS mode with bootable disk. 2) Run this command ¡§x:\nvflash -4 -5 -6 xxxxx.rom¡¨ to run BIOS flash work. 3) Wait for the BIOS flash work finished then reboot the PC. @ The command for backup BIOS image is ¡§x:\nvflash -b xxxxx.rom¡¨. @ If the Video card fail to work during the BIOS flash, you can do recover the original BIOS image for card with a PCI V…
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אולי לא הבנתי נכון, אבל לכ.המסך מסדרת 68X0 יש גרסה רגילה וגירסת HD או שפשוט בחלק מקומות פשוט כותבים HD ובחלק לא? ואם יש הבדל אז מה ההבדל?
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
הי, יש לי מחשב ישן יחסית עם המפרט הבא: לוח אם Gigabyte GA-K8N Pro-SLI מעבד AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 3800+, 2010 MHz וספק כוח שאמור להיות הרבה יותר חזק ממה שהחומרה דורשת... אני מחפש דגמים של כרטיסי מסך פשוטים יחסית שיתאימו לחומרה הקיימת. הכרטיס הנוכחי שלי לא ממש מאפשר לצפות בסרטי HD וזאת המטרה בשידרוג. אין כוונה לשחק בכלל. תקציב כ 250 שח, עדיף כמה שפחות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
רציתי לשאול איך אני יכול להתאים למחשב שלי כרטיס מסך שיעשה מקסימום ביצועים ביחס למחשב (הייתי שמח לדעת איך עושים קירור לכרטיס) ולא יהיה לו "צוואר בקבוק" תודה רבה לעוזרים -אני מעוניין לדעת איך אני יכול בעצמי להתאים כרטיס למחשב שלי..
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש... עם כרטיס מסך GFORCE 4 440MX 128MB + TVOUT ורציתי לדעת איך אני מחבר את המחשב לטלויזיה עם הכבל (הצהוב) שקיבלתי... כמו כן, אני אודה אם למישהו יש מדריך בנושא... תודה, טל.
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
:-\ יש לי כרגע ג'י פורס 2 אם איקס על פנטיום 3 1000 מה"צ אני חייב לומר שהכטיס הוא טוב ואני מרוצה ממנו אבל אני פשוט רוצה עוד דחיפה קטנה בדרך שאני משחק משחקים...(counter-strike) אני מוכן להשקיע בסביבות 700-800 שקל אבל זה לא סכום מחייב אם יש כרטיס טוב במחיר זול יותר מה טוב...
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-