עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. בשביל לראות דרך הטלוויזיה סרט אני צריך לשנות את הרזולוציה מ1920 על 1080 ל1024 על 768. האם יש דרך על הכרטיס מסך לעשות קבוע ש, שבמחשב זה יהיה על 1920 על 1080, ובטלוויזיה 1024 על 768. יש לי כרטיס מסך ג'יגהבייט 8600, בלי קשר אני אחליף אותו בקרוב...

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  2. Started by Bakshi1,

האם הכרטיס טוב, כמה זיכרון יש בו? מצאתי אותו מובנה על לוח אם של gigabyte

• 8 תגובות
    • 652 צפיות
  3. Started by InFecT[0]r,

אני מלטבט על איזה מסך ללכת http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_911&products_id=2701 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_371_593&products_id=5556 תתודהההה לעוזריםםםםםם

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  4. אוקיי חברס אהלן ותודה לכל אלו המנסים לעזור. לא מזמן רכשתי מחשב חדש וכרטיס מסך משובח הוא הכרחי, כרגע הלכתי על Gigabyte GV-NX66T256D GeForce 6600GT 256MB SLI DDR3 PCI Express bulk בארץ כי הוא בסביבות האלף ש"ח, הסכום שסביבו אני מוכן "לסכן". מישהו יודע על אופציה למצוא במדינות הנ"ל כרטיס איכותי יותר במחיר ששוווה את הקניה בארץ? סינגפור מדינה יקרה לפחות כמונו אך איני יודע על הונג-קונג. אם למישהו יש הצעה, טיפ או כל דבר שיכול לעזור. זה יתקבל בברכה. תודה רבה ויום מרנין.

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  5. טוב אז לאחר חיפושים ומשחקים במסגים שלי חפשתי "קצת" יותר ממה שאני יודע על DUAL VIEW ועוד... ומצאתי באתר של NVIDIA סרטונים להורדה ללימוד בכלל על NVIEW DESKTOP. ממליץ בחום להוריד... בטוח שיחדש לכם דבר או שניים... http://www.nvidia.com/object/nview_tutorials.html

6. Started by PdLrAaTgIoNnUM,

מצאתי את שתי הכרטיסים הללו. שניהם עם ליבת ATI HD3850 החדשה http://www.sapphiretech.com/us/products/pr...d=200&grp=3 http://www.connect3d.com/radeon_hd_3850.htm האם מישהו יכול להגיד לי עם יש עדיפות לאחד על פני השני? אם כן במה זה מתבטא? אני יודע שלרוב ההבדלים בין יצרנים הם באיכות הזיכרון או בקירור וכד', אבל דיי קשה לי לקבוע... האחרון קצת יותר זול מהראשון. מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  7. Started by ben_shi,

קיבלתי מחשב חדש עם מסך LG FLATRON L1511S ואני כל הזמן שומע שעשיתי טעות ושהמסך לא מתאים למשחקים ולא יעלה לי משחקים בכלל.קיבלתי את המסך ועד עכשיו הוא מעלה משחקים והוא מצויין אבל עדיין ממשיכים לומר לי שמסכי ''15 lcd הם בכלל לא טובים למשחקים. רציתי לשאול אתכם(בטוח שאתם יודעים יותר טוב ממני ;D )אם עשיתי טעות ואם המסך מתאים למשחקים ויעלה משחקים בעתיד. תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  8. מדובר במחשב שעיקר השימוש לנגן סרטים כבדים(ריפים של בלו ריי,סרטי FHD וכ') וגם משחקים. אני יודע שקשה להנות משני העולמות אבל בכל זאת הצרכים: 1.שקט מאוד --> עד בלי מאורר .אני לא בטוח שזה אפשרי אבל חשוב לי שקט . 2.HDMI לא חובה אבל נחמד שיהיה 3.מעדיף אחד שלא יתפוס שני סלוטים. 4.אני לא מצפה לביצועי 4870*2 אבל עדיין אני צריך כרטיס שיריץ משחקים כמו שצריך/אפשר בהקשר התקציב והאילוצים. אין לי ממש צורך שייצא סאונד ממנו יש לי כרטיס XONAR. המפרט של המחשב : מעבד Q9950 4GB RAM בתזמון גבוה לוח של ASUS ‏P5Q-EM יש עליו כרטיס X4500HD‎ שנראה לי קצת צעצועי. תצורת RAID 0

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  9. אשמח לדעת אם יש המלצות וכמה זה עולה, לא הצלחתי להבין את זה מהכתבות אשר פורסמו באתר

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  10. שלום. אני מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש למפרט דומה מאוד לשלי(חתימה) והתכנון הוא לחבר את אותו מחשב לטלויזיה בעלת כניסת HDMI כמובן טלויזיה LCD. השאלה שלי היא: 1) האם קיים מתאם DVI-HDMI? ואם כן האם אני מאבד מהאיכות? 2) האם יש דרך אחרת לחבר את המחשב ליציאת הHDMI? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  11. לחבר נשרף הכרטיס מסך...הוא צריך כרטיס AGP עד 200 שקל... תודה

• 5 תגובות
    • 652 צפיות
  12. Started by Yosi199,

שלום אני צריך המלצה לכרטיס מסך שתומך בצורה אמיתית בשני מסכים בין אם הם יהיו LCD או CRT. ביצועים לא צריך יותר מסבירים מאחר וזהו מחשב אולפני שישמש בעיקר ליצירת מוסיקה. על איזה כרטיס אתם ממליצים עד ל1K? (לא חייב ללכת על היקרים יותר העיקר שיתמוך בשני מסכים!)

• 5 תגובות
    • 652 צפיות
  13. Started by tomllic,

שלום לכם, מקווה שזה הפורום הנכון ותוכלו לסייע. יש לי מקור וידאו ב-HD (מגיע דרך כבל HDMI/DVI). הוידאו מגיע מ-iPad2. אני רוצה להקליט ולערוך את ה-FEED הזה על המחשב באמצעות תוכנת עריכה כמו ADOBE פרמייר למשל, כמו שעושים עו מצלמת וידאו. יש לי פה PC עם כרטיס מסך און-בורד. הבנתי שאני צריך משהו כזה: http://www.matrox.com/video/en/products/pc/mxo2_family/mxo2_mini איך דבר כזה יכול להתחבר למחשב (אני מדגיש מחשב, לא למסך) ולהכניס וידאו פנימה ? האם אני צריך עוד רכיבי חומרה ? או שאני לא בכיוון בכלל ואני צריך משהו אחר ? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  14. אהלן וסהלן חברי HWZONE יקרים =] באתי אליכם היום בבקשה שתעזרו לי לבחור מסך LCD, אשר ישמש כתחנת-עגינה ללפטופ של אחותי (IBM T42) שהותאם לעבודה גרפית. כן, אני יודע, מסכי CRT טובים בהרבה לעבודה גרפית (מנסיון, אני עובד כבר שנים רבות עם מסכי CRT מהטובים ביותר, וכרגע ברשותי LG F900P), אך לאחותי יש בעיית מקום רצינית. למסך צריך להיות זמן תגובה מהיר ככל האפשר, והייתי רוצה שתמליצו לי על מסך שלא יתקלקל בקלות. תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 652 צפיות
  15. Started by ben060,

שלום יש לי בעיה במסך באמצע העבודה המסך הפך לשחור לאחר כמה שניות הוא השתחרר וחזר לקדמותו אך בצורה שונה: השוליים של המסך הפכו לשחורים הרוזולוציה נשארה אותו דבר אך גודל התמונה הנראית אינו פרוס על כול המסך. מה אפשר לעשות? לא נראה לי שאני יכול לשנות הגדרות כי זה מחשב נייד עם צג LCD. מה עושים? תודה

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  16. מה אתם אומרים על הסדרה הזאת של הכרטיס? http://www.crg-shop.net/product_info.php/cPath/36/products_id/62 אולי משו אחר? בהמלצות של הכרטיסים רואים ש1600xt מפעיל משחקים בהגדרות גבוהות... חוץ ממנו בסבייבות 800\900 שקל מה משתלם להביא של ati? תודה.

17. Started by huber,

השוואה של CF 16/16 ל CF 8/8 עם 4850: http://www.tweaktown.com/articles/1472/10/intel_p45_vs_x48_crossfire_performance/index.html

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  18. אני קונה קרוספייר של ספיר ואני רוצה לדעת אם ברזולוציית 1280X1024 הוא ירוץ טוב. תודה מראש לעונים.

• 7 תגובות
    • 652 צפיות
  19. יש לי שני מסכים עם חיבור רגיל (כחול) שמתחבר ישירות לכרטיס מסך. האם ואיך אני יכול לחבר את שניהם בו זמנית למחשב ?? תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  20. Started by shirNoshe,

בחלק מהכרטיסים ובייחוד סדרת ה-8XXX אני רואה שיש חיבור מולקס של מתח לכרטיס. האם זה חיבור נוסף למה שהכרטיס מקבל מאפיק ה-PCX או שזה רק ולא בנוסף? מה המתח באפיק ה-PCX?

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  21. שלום חברה, יש לי מחשב בן שלוש שנים (AMD 3200). לפני כמה זמן המחשב שלי לא היה נדלק ומשמיע צפצופים ארוכים. לקחתי אותו למעבדה והם אמרו לי שאני צריך להחליף את כרטיס המסך. על המחשב היה מותקן כרטיס מסך 6600GS ואני החלפתי אותו ב-8500GT. אז הבעיה: הכרטיס מסך החדש ה-8500GT נתקע בדיוק בשלב הטעינה של חלונות (המסך עם הלוגו של WINDOWS XP והשורה עם הפס הכחול שרץ משמאל לימין) ניסיתי הכול, להתקין מחדש WINDOWS XP, חזרתי לחנות קיבלתי 8500GT חדש, וכלום לא עובד זה נתקע בדיוק באותו המקום. כאשר אני מנסה כרטיס מסך אחר (מחבר) הכול עובד מצויין. יש למשהוא עזרה בשבילי, אני ממש זקוק לה. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  22. Started by shirNoshe,

מסתבר שלא. ניסיתי לעדכן דרייבר לכרטיס שיש לי במפרט. הדריבר שיש לי הוא 84.21 ושיניתי ל-91.36,המשחק CPLINTER CELL DA עשה לי בלאגן במסך,לא ראו טוב,צבעים על הפנים,וכאילו שהמחשחק מחולק למסכים. טוב,אמרתי נסיר אותו,ננקה אותו גם מה-REG ונתקין אחד מעליו את ה-93.71.. יותר גרוע היה,וניסיתי הכל,רזולוציות,ממשקים של פילטרים הכל. חזרתי לדרייבר שהיה לי והפלא ופלא!עובד מצוין ונראה מצוין. יש למישהו רעיון למה?ממה שקצת חקרתי אז לא תמיד יש חידושים לדרייברים והמספרים לפעמים מייצגים תיקונים לכרטיס מסוים,אבל לא בהכרח יהיו טובים לכרטיסים אחרים. אשמח לתגובות.

• 6 תגובות
    • 652 צפיות
  23. האם יש תכנה שמוחקת לחלוטין את כל הדרייברים? יש לי דיי בעיות להסיר דרך הלוח בקרה... תודה.

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  24. Started by miim17,

יש לי כרטיס מסך 4440MX של צינאטק המאוור שעל הכרטיס לא עובד כל הזמן ( או בכלל). יכול להיות שהוא הלך והכרטיס עדיין עובד בסדר? או שהוא עובד ע"פ חיישן או משהוא. ?

• 2 תגובות
    • 652 צפיות

דיונים חדשים בפורומים