כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
יש לי את הכרטיס של ג'יגבייט, הדגם של ה128BIT. גרסת הביוס שקיימת בו היא הF20, מאז יצאה גרסת F21 שמתקנת את מהירות הזכרון המופחתת בF20 (שהיא 195MHZ, במקום 200MHZ או 390 במקום 400). הנה זה פה: http://tw.giga-byte.com/VGA/Support/BIOS/BIOS_GV-R955128D.htm בקיצור פעלתי לפי ההוראות עשיתי דיסקט איתחול והפעלתי תפקודה כמו שצריך, היה כתוב Gigabyte Flash Utility, ואז בסוף היה כתוב לי שהגרסה נוכחית היא הכי חדשה, וכנראה בגלל זה זה לא עדכן את הביוס של הכרטיס. אני בטוח ששלי זה לא הכי חדש בגלל שהמספר הסידורי של הF21 הוא 008.017D.033.000 לעומת זאת שלי הוא 008.017D.016.000 מה אפשר לעשות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
מפרט: R9800pro 128 Amd 3200 + 939s nForce 3 512DDR x 2 400mhz כשאני משחק GTA: SA יש שתי בעיות: לעיתים קרובות יש Fps drops לפעמים המשחק יוצא למינימייז ונותן את השגיאה הזאת: למה זה קורה ומה עושים כדי לטפל בזה, תודה
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת מה אני צריך בשביך לראות שידור טלויזיה על מסך המחשב? הבנתי שיש כרטיסי טלויזיה, יש אפשרות אחרת?
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
יש ליד הבית שלי חנות שמוכרת GTX 1050TI 4GB ב 291 שקל זה יקר נורא נכון ? זה כרטיס משנת 2016 אם אני לא טועה , בעלי אקספרס מוכרים RX 570-580 באותו מחיר חדש . הכרטיס הזה עוד מסוגל להריץ משחקים חדשים ? אם הוא היה עולה 150 שקל הייתי קונה אותו המחיר פי 2 מהמחיר האמיתי שלו .
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
- 1 follower
-
-
מה עדיף, 8600gt או 3650 ATI? בעיקרון אני משווה אותם כאשר לשניהם יש 512MB בעוד ל-ATI יש GDDR3 ול-NVIDIA יש GDDR2. אם יש כרטיס מסך עדיף משמעותית בהשקעה קטנה תגידו.
-
- 7 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני עם המפרט שרשום בפרופיל שלי, האם הכרטיס יתאים באופן עקרוני והאם היצרן הזה אמין? דבר נוסף, בנוגע לטמפרטורות של הכרטיס, מהי טמפרטורת העבודה שלו והאם צריך להשקיע בפיתרון קירור חלופי ( אני לא מתכוון לעשות OC לכרטיס )? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
סתם רציתי שתסתכלו על זה ותגידו כמהה אבל כמה אפשר לשקר על לקוח חח http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=3HLGT530&cfm=7DD08185 נינגה החברה הטובה בעולם? כרטיס מסך לגיימרים? מה תגיד עוד פעם?? כרטיס לגרפיקאים ?? כרטיס מקצועי?????? שכל החברה תתפטר!
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
היי יש לי כרטיס מסך חדש. התקנתי אותו והורדתי את הכרטיס מסך הקודם. עכשיו זה כותב לי שאין אפשרות להפעיל את ה SLI (שאני בכלל לא יודע מה זה) כי צריך שני כרטיסי מסך. איך אני מבטל את הפשרות הזאת?? נ.ב. כרטיס מסך nvidia geforce 7600
-
- 6 תגובות
- 676 צפיות
-
-
היי רציתי להגיד לכם כמה שאני מרוצה מהכרטיס הנ"ל , הפעלתי CRISIS על רזולוציה של 1600 על 1200 על כל ההגדרות על high והמשחק רץ חלק מאוד , וזאת עם מחשב ישן , אני ממליץ מאוד על הכרטיס הזה , אני רק יכול לתאר אם היה לי מחשב חזק לאיזה ביצועים היתי מגיע. רוני
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
יש לי מחשב בין שנתיים. P2.4 ו 9700pro. אפילו קיום אני מסוגל לשחק CS, HL2 ואת רוב הכותרים האחרונים. אבל ה FPS מתחילים להיות קצת גבוליים עד נמוכים. יש לי לוח ישן ללא PCIE. האם להכנס להוצאות חדשות ולהחליף לגמרי את כל הפלטפורמה בשביל PCI-EX ? או שאני יכול להנות מהטכנולוגיות האחרונות ללא החלפת מחשב. האם שווה לקנות את הגרסת ה AGP X800X לדוגמא ? או ששילוב הלוח והמעבד לא יצליחו להוציא את המקסימום מהכרטיס ?
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אפשר לשלב בין כרטיס מסך של רדאון שהם חברה של AMD עם מעבד של INTEL ואם יש שוני בין מעבדים מחברות שונות לבין כרטיסי מסך שונים
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
אני אכשיו התקנתי את הדריברים החדשים של ATI, ואני משתמש ב REDLINE על מנת להגדיר O.C ו TWEACKING. יש תוכנה יותר טובה שאני יכול להשתמש באה על מנת לקבל ביצועים יותר טובים מהכ.מסך? האם יש איזו דרך לדעת מה הטמפ' של הכרטיס?
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
במקרה שאני מקבל או את זה או את זה.. ולא משנה המחיר. איזה מהם יותר טוב? asus 9600gt 1gb htdi או gigabyte 9800GTX+ 1gb שניהם 256 ביט
-
- 8 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום רב! אני מתלבט בין הכרטס הזה של PALIT: http://www.palit.biz/en/products/nv_pcie_8600GT.html לבין הכטיס הזה של ASUS: http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=1627&l1=2&l2=6&l3=514&l4=0 מה עדיף בהנחה שאני מעוניין רק בכרטיס ולא בבנדל מסביב, וכמו כן הכרטיס של PALIT זול ב-150 ש"ח... שמתי לב שהקירור של ASUS נראה יותר איכותי וכמו כן אני לא יודע כמה אחריות יש על כל אחד מהכרטיסים... חשוב לציין שאני מעוניין ב- OC לכרטיס
-
- 8 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי את ה 7300gs של gigabyte ואני ממש לא מרוצה ממנו. הורדתי והתקנתי את ה drivers של Nvidia ועדיין לא רואים טוב במשחקים. ב stalker השמים צהובים ומשחק ישן שקניתי dark messiah אפילו לא מראה את הסרטונים בהתחלה. שיחקתי הסרתי ובכיתי עם כל ההתקנים ועדיין לא מצאתי פתרון. אני מחפש כרטיס mid Range רק בשביל כמה משחקים שיצאו באחרונה ואולי חודש הבא את quake wars. התקציב זה באזור 1000. כמו כן מה הקטע של ה 7300 זה כרטיס חדש אולי יש לו איזה בעיה ?
-
- 7 תגובות
- 676 צפיות
-
-
ממצב? אתמול חיברתי ת'טלוויזיה שלי בחדר לכרטיס מסך שלי (R9800P) הכל היה בסדר עכשיו השאלה היא איך לשנות ת'איכות שיראו טוב בטלוויזיה ולא מכוער ממש כמו שרואים עכשיו שיניתי כל מיני דברים שם כמו רזולוציות אבל זה לא עזר... אני מקווה שאתם תדעו איך לעזור לי ! תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
היי אני מעוניין לרכוש כרטיס עריכה בשביל "להקליט" תוכניות טלוויזיה למחשב (+לקודד אותן כמובן). זיפzapתי קצת, וראיתי שני כרטיסים של חברת Leadtek שמצאו חן בעיני מבחינת המפרט שלהם: WinFast PVR2000 WinFast DV2000 הראשון עולה 747 בזיגזג, והשני עולה 650 בלוג'יקPC. מישהו יכול להסביר לי מה ההדבל בין שני הכרטיסים? בסך הכל המפרט דיי דומה. המלצות בבקשה ...
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום בדיוק קיבלתי את הכרטיס sappire hd4890 ואני רואה שיש עליו כניסת מתח של 6 פינים וליידה עוד אחת של 8 פינים. מבחינת הספק שלי אני יכול לחבר את שני היציאות יחד זאת אומרת את כל ה14 פינים. הספק שלי: enermax modo82 525w כמה מתח לחבר לו? אני הולך לשחק במשחקים כבדים ברזולוציה ממש גבוה תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום רב, קנית מסך חדש:Flatron L1953TR ואני מעוניין לקנות כרטיס מסך עד 1500 ש''ח למשחקי מחשב טובים ש-Far Cry יעבוד טוב! בתודה מראש yosda-boy
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
למה המהירויות של ה-7600gt יותר מ-7900gt ?? 7600gt http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4939 7900gt http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4943
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
רוצה לקנות כרטיס לעריכת וידיאו צריך את העזרה שלכם...אני לא יודע אך הכרטיס הזה נקרא בעיקרון אני רוצה לחבר מצלמת וידיאו פשוטה לא דיגיטלית עם חיבור של פינים אחד צהוב (וידיאו) ולבן (קול) ומחשב ואז להמיר את הקלטת לקובץ דיגיטלי אך הכטיס הזה נקרא וכמה הוא עולה ואיפה ניתן לקנות אותו
-
- 6 תגובות
- 676 צפיות
-
-
קודם כל רציתי לציין שהכרטיס מסך שלי ATi Radeon 9700 Pro הלך לעולמו כפי שניראה .. אבל זה לא בטוח כי אם משחקים במגעים אפשר להחזיר אותו לחיים... אז הבעיה העיקרית שלי היא.. אני יודע שאפשר לתקן אותו כי ה- Chip שלו בסדר גמור ויש בעיה במגעים, ואם כן איפה אפשר לתקן.. אם אי אפשר לתקן אני צריך ליקנות אחד אחר כניראה.. אז יש ליי תקציב מקסימלי של 1250 שקל בערך... ראיתי המלצות לגבי כרטיסים אבל אני עדיין מיתלבט.. אני מחפש כרטיס טוב למישחקים שישאר אצלי הרבה זמן ולא ילך אחריי שנתיים ! אני צריך כרטיס חזק ברמה של ATi Radeon 9700 Pro ומעלה מבחינת ביצועים .. אז אנ י צריך מימכם המלצות, כי אני שמעתי ש- Geforce 6600 GT יתאים לי, בנוסף אמרו לי ש 9600XT הוא טוב מאוד ברמ של 9700 שהיה לי וגם זול…
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
6800 או 6600GT במה אחד מהם יותר טוב מהשני? גם ל6800 יש ddr3? כמו ל6600GT
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום חבר'ה!! אני מעוניין בכרטיס מסך לסלוט AGPX8, יש לי מחשב 3Ghz כבר שנה בערך. הכרטיס שאני מעוניין לקנות הוא בטכנולוגיית DDR3. האם המחשב שלי יכול לתמוך בכרטיס זה?? תודה מראש על העזרה!!!
-
- 8 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני מחפש מסך LCD 17 בתקציב של עד 1,800ש"ח (אפשר לחרוג ב-100-200 ש"ח, אבל לא רצוי מצידי), שהדגשים העיקריים בהחלטה שלי הם: 1) שהצבעים יהיו איכותיים ביותר 2) שזווית הצפייה תהיה גדולה ככל הניתן 3) שהמסך יהיה מעוצב, עדיף בעל PIVOT. המסך אמור בעיקר לשמש לגלישה באינטרנט, עבודה באופיס וצפייה בסרטים, ומעט למשחקים, ולכן אני מאמין שגם אם המסך יהיה בעל MS של 16 הוא יספיק לי, ואני לא חושב אני צריך מהירות תגובה של 12 או 8. הקונטרס מן הסתם חשוב גם, אבל משום ששימושי המסך הם בעיקר אינטרנט וסרטים הפקטור החשוב לי ביותר הוא הצבעים, כאשר הנתונים האחרים פחות קריטיים.
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-