כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי שני מסכים, אחד מהם יהיה שלי ואת השני אמא שלי תקבל... המסכים הם SAMSUNG 753DFX שאצלי כבר 3-4 שנים (והוא במצב מצוין שמור ביותר) ו- SAMSUNG 793DF חדש חדש ד"א המחירים שלהם כמעט זהים אז איזה מסך לקחת?
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
האם במשחקים כבדים כמו nfs c שר הטבעות 2 c&c3 שיהיה בעתיד -אני יוכל להריץ אותם חלק ועל הגדרות גרפיות ורזולציה במקסימום?
-
- 8 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך שלי ל GT560 ויש ברשותי ספק כח של HEC 550 CM , האם הספק יעשה את העבודה או עלי להחליפו ? בנוטסף אני משדרג גם את המעבד (2500K) והלוח (GA-Z68X-UD3P-B3G) . תודה מראש על העזרה
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
מה עדיף, 8600gt או 3650 ATI? בעיקרון אני משווה אותם כאשר לשניהם יש 512MB בעוד ל-ATI יש GDDR3 ול-NVIDIA יש GDDR2. אם יש כרטיס מסך עדיף משמעותית בהשקעה קטנה תגידו.
-
- 7 תגובות
- 644 צפיות
-
-
חבר שלי התלבט בין הכרטיסים הנ"ל. בסוף המלצתי על Gainward. בצדק?
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
כנראה ה6600 AGP יצא בסוף החודש הבא (או מאוחר יותר). אני יכל לקנות, זה בטוח, את ה9800 PRO ביום שישי הבא (MSI 256BIT בלה בלה בלה...) זה ממש דחוף כי יש לי GF4 MX 440 ואני לחוץ בטרוף להחליף אותו. הR9800P נראה מעולה, אבל אני לא רוצה להפסיד הרבה בביצועים בגלל שלא חיקיתי. לפי הביקורת שקראתי ההבדל בין ה 9800PRO ל6600GT (לא הרגיל) הוא לא יותר מ 20 %~ (לא כולל DOOM). הנה ביקורת אחת. קישור (אם יש לכם אחרות בבקשה תביא לי) מה אתם חושבים שאני צריך לעשות? עוד דבר- אני בן 16 וקצת, זה אומר שבגיל 18 אני מממילא מפסיק לגעת במחשב 3 שנים (צבא, אבל אל תדאגו - אני יכתוב ;D),יכל להיות שאני לא צריך 6600 בכלל ושה 9800 יהיה כרטיס מספיק טוב גם בעוד שנתיים?
-
- 8 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב פנטיום 4, 3GHz עם 2GB DDR II 533 MHz וכרטיס מסך O/B. ספק כח 365W בורד מבוסס Intel® 945G Express Chipset רוצה לקנות כרטיס מסך חדש לצפיה בעיקר בסרטים דרך המחשב. יש לי PCIe X16 אבל לא מדובר על PCIe 2 על על הדור הישן יותר. חשוב שיהיה S.Video ( כי זה מה שהטלוויזיה מקבלת היום ) חשוב שיהיה גם HDMI לעתיד ( אני מניח שאני אקנה טלוויזיה חדשה עוד מספר חודשים ) אין צורך ב - DVI כי המסך מחשב היום עובד d-sub איזה כרטיס מסך ניתן לקנות בעד 500 ש"ח ? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
Palit ATI HD Radeon 4850 512mb GDDR3 Retail HDMI PCI-E P485512D3H זה הכרטיס ששמתי עליו עין הוא עולה 760 שקל המפרט של המחשב הוא לוח אם - msi pm8m3-v(ms-7211) זיכרון DDR SDRAM מסך 17 דק LG כרטיס מסך ATI Radeon Graphics Processor AGP מעבד intel pentium 4 511, 2800 Mhz (21X133) המחשב יתמוך בכרטיס מסך ?? אם לא איזה כרטיסי מסך אתם מציעים?? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
soft mod זה זה? http://downloads.guru3d.com/download.php?id=24
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
הנושא כאן- http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=197205.0 מצטער שאני עושה ככה, אבל אני חייב תשובה מהירה :\
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב עם לוח אם ג'יגבייט מבוסס ציפסט 690G של AMD עם כ.מ. OB X1250 של ATI. הלך לי המסך ואני רוצה לקנות מסך ( 1080P X 1920) חדש 23' FHD. האם הכ.מ. יתמוך את הרזולוציה הנדרשת? אשמח לתשובה[br]פורסם בתאריך: 6.02.2011 בשעה 18:50:22 הוספה לשאלה - כשאני בודק כרגע את הרזולוציות האפשריות, הגבוהה ביותר היא 1600 X 1200
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שאני נכנס ללשונית של האוברקלוק יש לשונית של FAN, שאני נכנס ללשונית של FAN אני לא יכול לעשות כלום כי רשום לי NO SUPPORTED HARDWARE FOUND.. מה אני עושה כדי לשנות את המהירות של המאוורר??
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
שלום, יש לי את ה3850 עם הקירור הסטנדרטי שלו והוא עושה יחסית רעש, אילו דרכים יש להשקיט אותו עד כמה שיותר? תודה.
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
לידידה שלי יש את הכרטיס הבא: GF4 MX440 8X 64MB DDR 64bit TV-out AGP Chipset NVIDIA GeForce4 MX440 8X Video Output Function TV-Out (S-Video connector) Support Memory 64MB DDR 64bit עכשיו... אני יודע שהוא ישן לא משהו וכו' וכו' אבל אני רוצה לדעת אם יש מצב כלשהו שהוא יעלה את המשחק ROME TOTAL WAR? אה ובלי OC כמובן...
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
כרטיס winFast px9400 gt 1024mb nVidia במשחק 2009 PES אז לפעמים התצוגה קופצת ולא חלקה. עיוותים נניח בקו החצי של המגרש רואים פתאום (שהמסך נע) שהקו הישר מתעקם יש משחקים שהצבע נהיה צהוב בהיר במשחק ואז המשחק נתקע (בשישה משחקים שונים, "כבדים" באופן גרפי) האם קושר ל - nVidia PhysX שזה מאופשר? מחשב בן חודש האם פיזי משהו דפוק? מצ"ב פרטים ומבחן furMark תודה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אני מתלבט בין הכרטיס 8800GT או של Asus או של Biostar או של Sparkle כשמדד הכי חשוב לי זה רמת הרעש של הכרטיס. יש הבדל בכלל בפרמטר הזה או שלכולם יש את אותו קירור? אני מוכן להתפשר גם על ה-3870, מה מידת הרעש שלו בהשוואה אליהם?
-
- 5 תגובות
- 644 צפיות
-
-
-
אפשר לראות איתו טלוויזיה? אם כן, איך?
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
אני לפני קנייה של Geforce 8800GTX ואני רוצה\צריך מסך שיגיע לרזולוציות גבוהות (2048x1536@80Hrz) כדי לנצל את הכרטיס מסך והמפרט על הצד הטוב ביותר. אני לא מעוניין במסך LCD אלא ב- CRT. מה דעתכם על ViewSonic G225fb ? אני מבקש את חוות דעתכם מנסיון או ביקורות מקצועיות או ידע כללי וכו'. האם יש בהם את הקווים המקבילים כמו במסכים של סוני? תודה HF
-
- 5 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס מסךredeonX1950 pro יש לו בעיה או משהו הוא כל כמה דק' נתקע וקורס, הוא לא מעלה סרטים וגם כשהוא פותח משהו הוא מציג אותו עם קווים ירוקים ופיקסלים מוזרים. בדקנו דרייברים, עשינו עדכונים ובדיקה אולי משהו במערכת הפעלה לא עובד אבל נראה שזו בעית חומרה. המחשב די חדש כך שהכרטיס באחריות, התקשרתי לחברה שקניתי ממנה (SKYPC) והם מבקשים 180 ש"ח עבור משלוח והשבתה של המחשב ל-21 ימי עבודה!!! עד לקבלת כרטיס חליפי - מה שלא בא בחשבון! אני לא יכול להשבית את המחשב לתקופה כזו מכיוון שהוא המחשב היחידי בבית שמשרת עוד אנשים. אני חושב לרכוש כרטיס אחר וכאן אני צריך ייעוץ לגבי כרטיס מסך חדש שיהיה באותו רמה לפחות או אפילו קצת יותר ושלא יעלה יותר מדי כי אני חייל תודה מראש, כמו כן, …
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
יש לי mag770t הוא טוב או שאני יצטרף לקנות מסך חדש? :s05: יש לי אותו כבר כמעט 5 שנים יש הבדל במסכים כל כך שאני ירגיש?
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
המחשב הנוכחי שלי הוא Athlon 64 3000 + 1 gb ram + radeon 9600 pro. עד היום שיחקתי במשחקים על רזולוציה 1024*768 ללא פילטרים באיכות סבירה. אך, לצערי כיום גם הם התחילו לקרטע. אני שוקל לקנות כ.מסך x1950 pro AGP, והתהייה שלי היא איך הוא יעבוד בשילוב עם המחשב שלי? מרבית הביקורות שנעשות על כרטיס זה באינטרנט נעשות בשילוב מעבד מטורף (X6800 או משהו), עם מערכת חדישה. לכן, האם אני יכול להסיק מהם לגבי המערכת שלי? או שאצלי המעבד יכול להגביל את הכרטיס? כמו כן, האם לדעתכם כרטיס זה יוכל להריץ טוב משחקים ברזולוציה 1024*768 בשנה-שנה וחצי הקרובות? ד"א עד כמה משמעותי הפעל פילטרים במשחקים? עד עכשיו אני לא מפעיל אותם כי המחשב שלי חלש מדי.
-
- 8 תגובות
- 644 צפיות
-
-
יש לי תקציב של 1500 שקל למסך מחשב LCD 17 תודה !
-
- 5 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אני שוקל לשדרג את כרטיס המסך שלי, למשהו קצת יותר טוב. החומרה שיש כרגע היא: מסך samsung 206bw 20'' 2ms כרטיס מסך zotac 8800gt מעבד intel quad core 9300 זיכרון 4GB DD2 משחקים רצים לא רע במצב הנוכחי, אבל כמובן שלא על רמת הרזולוציה המקסימלית עם כל האפקטים הנלווים. לאחרונה, עם המשחקים החדשים, אני נאלץ "להתפשר" ולהוריד רזולוציה או לבטל אפקטים מסויימים כדי להנות ממשחק חלק. אני לא הולך לשדרג מחשב או מסך בזמן הקרוב, ולכן אני חושב לשדרג את כרטיס המסך. אילו אופציות מומלצות לי, ככה שאוכל להריץ משחקים על הרזולוציה הטבעית של המסך, עם אפקטים ושאר ירקות, ועדיין להנות מחווית משחק נורמלית? תודה!
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
Hyundai HL-2882 (DeluxScan 21) רציתי לדעת איך המסך הזה? מישהו הציע אותו למכירה באתר גרפיקה ורציתי לדעת איך המסך לגרפיקה? האם הוא מדויק ונוח וטוב? אשמח לדעת איך המסך.
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-