כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם וערב טוב. כרגע יושב לי במחשב כרטיס מסך HIS X700 ICEQ2 בעל 256 מגה ו128 ביט אשר מניב ביצועים מאוד יפים ומדוייקים.. אני רוצה לשדרג אותו כאשר להוסיף כסף ולקחת כרטיס מאותה החברה ביותר כסף..הגבול הוא 800 שקל והכטרטיס כאשר הוא היה בשימוש חודשיים.. הסיבה שאני רוצה לשדרג היא שיצאו לחברה כלכך הרבה כרטיסים חדשים שמבטיחים ביצועים מעולים עם קירור חזק ביותר תודות לצלעות קירור נחושת ואלומניום שיושבים על הככרטיס..איזה כרטיס אתם ממליצים אשר לא מתחמם ושומר על טמפרטורה מאוד קרה ומניב ביצועים עליוניים מאותה החברה..תודה למגיבים.
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
היי, קראתי פה בפורום והבנתי שממליצים על המסך : Samsung 793MB עכשיו יש לי כמה שאלות : 1. האם יש הבדל ניקר בין Samsung 793MB וSamsung 793Df ? 2. האם המסך הזה טוב למשחקים ? תודה .
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום, ברשותי 7600GS שהפסיק לעבוד, אני מעוניין לקנות את כרטיס מסך בתקציב 350 -/+ מה שחשוב שיהיה תמיכת יציאת HD לטלוויזיה ומשחקים שיצאו מלפני שנה. (לא גיימר כבד ומשחק רק פעם בחצי שנה למשחק אחד) לא משנה אם זה NVIDIA OR ATI. העיקר שיעבוד טוב ולהינות מצפייה. מפרט מחשב שלי: INTEL ISLETION 946GS D946GZIS INTEL CORE 2 DUO E6300 שאלה: יש לי זיכרון 1 גיגה אך שוקל להחליף אותו ל2 וחצי גיגה, מה מביא אותי לשיפור ביצוע? למשל יהיה שיפור מהירות בחלונות 7? ומה עוד? תודה.
-
- 5 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אני יודע שזה נדוש להגיד את זה... אבל הכותרת אומרת הכל... המסכים הם: 1.CRT 19 inch - LG F900P + USB Hub - Flatron 235mhz Bandwidth 2. CRT 19 inch - Viewsonic G90F+B (Black) - 200mhz Bandwidth הראשון 200 שקל יותר מהשני... האם הוא שווה את זה? האם טכנולוגיית הFLATRON שווה את הכסף הזה? המטרה הא פשוט מסך טוב , עם עדיפות שיציג טוב משחקים , לא מפעיל אותו ברזולוציות ממש גבוהות.... תודה!
-
- 7 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! אני ממש לפני קניית מחשב אך איני יודע איזה מסך LCD יהיה המתאים למשחקים ועריכת וידאו. היכן אפשר למצוא מדריך בעיברית למסכי LCD? ;D
-
- 7 תגובות
- 626 צפיות
-
-
זה רק אצלי שה Core Vid משתגע..? קופץ מ 1 ל 5 ולפעמים ל7 גם אני שואל בגלל שיש לי תקיעות במשחקים :=[ הכרטיס זה Leatek A6600TD. תודה :+]
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
מחפש כרטיסים המקבילים לאלו שנמצאים כיום בשוק: Nvidia 5200Fx Radeon 9800 תודה.
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
ברשותי: לוח: P8 H77-V LE מעבד: I7 - 3770 3.4GHZ זיכרון: 8 * 2 Corsair ספק: 650W SEASONIC חדש יחסית לשאלה: 1. על מנת להריץ משחקים וכד' על כרטיס R9 290X האם המערכת תספיק או שזה ייצור איזו בעיה (אי התאמה וניצול מקסימלי? או האטה מצד חלקים אחרים)? 2. האם המעבד יאט את המערכת בביצועים גבוהים ועבודה מול מודלים תלת מימדיים גדולים?
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
-
יש לי שני מסכים עם חיבור רגיל (כחול) שמתחבר ישירות לכרטיס מסך. האם ואיך אני יכול לחבר את שניהם בו זמנית למחשב ?? תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום חברה, יש לי מחשב בן שלוש שנים (AMD 3200). לפני כמה זמן המחשב שלי לא היה נדלק ומשמיע צפצופים ארוכים. לקחתי אותו למעבדה והם אמרו לי שאני צריך להחליף את כרטיס המסך. על המחשב היה מותקן כרטיס מסך 6600GS ואני החלפתי אותו ב-8500GT. אז הבעיה: הכרטיס מסך החדש ה-8500GT נתקע בדיוק בשלב הטעינה של חלונות (המסך עם הלוגו של WINDOWS XP והשורה עם הפס הכחול שרץ משמאל לימין) ניסיתי הכול, להתקין מחדש WINDOWS XP, חזרתי לחנות קיבלתי 8500GT חדש, וכלום לא עובד זה נתקע בדיוק באותו המקום. כאשר אני מנסה כרטיס מסך אחר (מחבר) הכול עובד מצויין. יש למשהוא עזרה בשבילי, אני ממש זקוק לה. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום אני גם חדש פה, יש לי GEFORCE 4 64 והורדתי את הדרייורים החדשים של NVIDIA (66.93) הבעייה היא במשחק FIFA 2005 המסך מרצד, ניסיתי כבר להעלות את מהירות הריצוד ולהוריד, ניסיתי להתקין מחדש את המשחק, ניסיתי להסיר את כל הדרייברים למחוק את התיקייה ולהתקין. עזרה? דנור, שלא רוצה דרייברים ישנים.
-
- 5 תגובות
- 626 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=408&products_id=8213 כן כן אני יודע שזה פנדה אבל כדאי?
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
בהתחלה שהצלחתי לשכנע את אמא שלי לקנות לי מחשב שמחתי וכבר תיכננתי על ה 295 GTX . היא אמרה לי עד 7500 ש"ח . ואמרו לי ברוב הפורומים שה 295 GTX לא משתלם . למה לא ? מה לא משתלם בו ? הוא לא טוב ? אמרו לי לקחת 260 GTX . ל 260 ול 295 יש את אותם הביצועים ? ומה יותר טוב , SLI של 260 GTX או 295 GTX ? תודה . עריכה : יש לי מסך 22 אינטש
-
- 7 תגובות
- 626 צפיות
-
-
האם במשחקים כבדים כמו nfs c שר הטבעות 2 c&c3 שיהיה בעתיד -אני יוכל להריץ אותם חלק ועל הגדרות גרפיות ורזולציה במקסימום?
-
- 8 תגובות
- 626 צפיות
-
-
יש ברשותי כרטיס בודד של 4850, אני מתכוון לרכוש עוד אחד בנוסף כדי ליצור מערך CF, השאלה היא כזאת: 1. האם ניתן לשלב במקום ה4850, את האח הגדול יותר, 4870? (אני זוכר שכן) 2.מבחינת ביצועים, האם ה4850 יצור נטל ומעמסה על ה4870 (צוואר בקבוק)? פשוט, ההפרש בין הכרטיסים כבר לא כמו שהיה בהתחלה.. ואולי יהיה שווה לזרוק עוד כמה שקלים על משהו שיניב ביצועים טובים יותר.. דעתכם בעניין? (לוח DFI X48 ) ספק 1KW, קורסייר (ירכש יחד עם הכרטיס הנוסף)
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
צהריים טובים לכולם. ברשותי שני כרטיסי מסך 7950GT 256MB ואני רוצה להפעיל אותם במערך SLI, רציתי לשאול האם הספק כוח שלי Thermaltake TR2 Power 420W W0061R יחזיק את המערך או שהוא לא יעמוד בלחץ הנדרש. הודה על תשובתכם המהירה. אור.
-
- 5 תגובות
- 626 צפיות
-
-
היי חבר'ה נכון שלא מזמן היה ת'ריד על זה, אבל אנחנו סוטים מהנושא העיקרי. זה די דחוף לי, הקניה ממש בעוד יום או יומיים התקציב הוא 900-1100. דרוש מסך איכותי 17 אינטש שטוח כמובן. שימוש: משחקים+עבודה רגילה. ד"א: המסך צריך להיות זמן אצל פנדה כי יש לי אצלם זיכוי :\ אני מודה מראש על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אפשר לעשות SLI בין כרטיסים שונים של NVIDIA שתומכים בזה , למשל בין ה280 ל295 ?
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
אני מנסה לעדכן את הדרייברים לכרטיס מסך דרך התוכנה והבנתי שזה סיפור מהתחת,התוכנה הפנתה אותי לעמוד של AMD ATI ושם צריך לקרוא "סיפור באיזה שלושה פרקים" שמתאר את כל התהליך כולל כניסה ידנית לרגיסטי כדי למחוק את כל השאריות ואני שואל, WTF ?
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
יש לי מסך Mag 786FD ששירת אותי נאמנה מזה 8 שנים. אתמול התחילו להופיע כתמים אפורים במרכז תצוגת המסך. אני לא יודע ממה הם נגרמו... בעיקרון ממש עכשיו אני מתכוון להחליף אותו למסך 2007WFP אבל התכוונתי להשתמש בו למחשב גיבוי - ועכשיו נראה לי שאני פשוט אזרוק אותו אלא אם כן מישהו פה יודע ממה זה נגרם ואיך מסדרים את זה (אם ניתן בכלל).
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אני חדש פה, אז אני לא כלכך מבין, לכן אני צריך אתכם שתכיסו אותי לעניינים, בשביל זה אני צריך שתענו לי על כמה שאלו בסיסיות: 1.מה זה אוברקלוק ואך עושים זאת? :s05: 2. מזה פתיחת צינורות ואיך עושים זאת? :s05: ואם כבר אתם פה אז אם תוכלו להמליץ לי איזה כרטיס מסך עדיף?: GEFORCE 6800GT או X800 GTO2 או X800 XL וגם אני רוצה לדעת איזה כרטיס יותר טוב: GEFORCE 6800 (הרגיל, לא ה GT) או X800 XL או X800 GTO2 תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 626 צפיות
-
-
עדש עכשו הוא די מספק אותי.. יענו יש לי 110 fps בקונטר אני מריץ פיפא 2008\יורו בלי תקיעות על אחלה איכות.. עכשו לאיזה כ.מסך מונידיה הוא משתווה? תודה לעוזרים!!
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום, שאלה שלא יודע אם שייכת לפורום כאן..אבל זה הכי נראה לי..אם יש בעיה אז אנא העבירו לפורום המתאם. ברשותי כרגע לוח אם עם כרטי מסך מובנה : GIGABYTE GA-G31M-ES2L ומסך 19 אינץ' LG אני מעוניין להחליף את המסך במסך 22 אינץ' של סמסונג 2230EW ולא יודע האם חובה יהיה לשדרג גם את הכרטיס מסך ה-OB שלי , לכרטיס נפרד שאינו מובנה . כלומר האם בגלל המעבר למסך 22 והשארות עם הכרטיס המובה , איכות התמונה תשתנה ממה שקיימת היום (שמספיקה לי בהחלט לשימושי גלישה וסרטים) בגלל שאצטרך כרטיס עם תמיכה ברזולוציות גבוהות יותר למסך ?
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
מעבד-E5200 מסך -19 אינץ משחקים- כבדים ברזולוציה גבוהה
-
- 9 תגובות
- 626 צפיות
-