כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
שלום קניתי מחשב חדש... עם כרטיס מסך GFORCE 4 440MX 128MB + TVOUT ורציתי לדעת איך אני מחבר את המחשב לטלויזיה עם הכבל (הצהוב) שקיבלתי... כמו כן, אני אודה אם למישהו יש מדריך בנושא... תודה, טל.
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
שוקל לקחת כרטיס מסך Bliss 8600GT 256MB GS-GLH HDMI DVI Gainward NVIDIA 8600 GT, 256MB DDR3, HDMI-DVI-VGA http://www.gainward.com/product/product_detail.php?products_id=139 1. למישהו יש נסיון איתו או עם החברה? אמין? 2. האם יתאים למארז HTPC שך ANTEC NSK2480? איך אני יכול למצוא מה המידות שלו ( גובה וכו'?) http://www.antec.com/ec/productDetails.php?ProdID=00280 תודה!
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
הערה:לשם הקיצור x1950pro יכונה רק -PRO ואילו הכרטיס השני יכונה -xt. מכל ה-benchmarks שראיתי בזמן האחרון מתברר שה-xt משיג בממוצע כ-4 fps יותר מאשר ה-pro מה שהופך את הפרו לכרטיס המשתלם ביותר נכון לעכשיו . חרף העובדה שהמחיר של שניהם זהה , הזיכרון של הפרו גדול פי שניים(בגירסת ה-512 כמובן). http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6017 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5976 ------------------------------------------------------------- http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5976 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4758 העובדה הזאת לטעמי ,הופכת את הפרו לעוד יותר משתלם מפני שבשנה הקרובה מתוכננים לצאת הרבה משחקי dx9 שיציגו ביצועים משופרים בצ…
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
תמליצו לי על כרטיס טלויזיה טוב ב תקציב 250 שח ופחות. ותוכנות עריכה עם מקודדים מעודקנים. דחוף... תודה!
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
שלום לכם אני חדש כאן, לכן מבקש טיפול זהיר....סתתתםםםםםםםםםםם עד לאחרונה השתמשתי בעבודה בכרטיס ati sapphire hd 2600 pro, מה שחשוב לי שם זו אופצית VIVO. הבנתי כעת שהכרטיס הוא EOL. שאלתי, באיזה כרטיס אפשר להשתמש במקום? ושאלה נוספת, ראיתי באתר את הכרטיס אבל PCI, _E. האם זמין יותר? תודה
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין מסכי LCD 15 שלהלן: * Samsung 151N * Samsung 151S * Samsung 153V * IIYAMA BX3814UT * CTX S500 אשמח לשמוע המלצותיכם עליהם או על דגמים אחרים וחברות אחרות. מעוניין במסך איכותי הדרוש בעיקר לגלישה ועבודה ב- Office (למחשב המולטימדיה שלנו יש IIYAMA HM703UT 17 CRT). תודה רבה לעוזרים! :
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחותי יש מסך ברזולוציה fhd היא מעוניינת גם לקנות כ. מסך על מנת לשפר את הגרפיקה ולצפות בסרטי hd חשוב לציין שהכ. מסך כלל לא מיועד לגיימינג התקציב הוא עד 300 רצוי פחות..תודה מראש לכולם(:
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
יש יל 4850 של פאליט ואני מתמש במסך 22 עם רזולוציה של 1650-1050ויש לי מן כאילה קווים שעולים ויורדים בזמן משחק או סרט HD יש לי את הדרייברים הכי מעודכנים יכול להיות שבשביל הרזלוציה הזאת הכרטיס מסך לא ממש חזק? כי למשל בPES שמתי VSYNC וזה נעלם.
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
היי אנשים, היום הייתי בחנות כדי להחליף את כרטיס המסך כי הוא נהרס. הציעו לי את התחלופות הבאות. האם שווה? ואיזה מהם כדאי יותר? 1950PRO או 1950 XT
-
- 7 תגובות
- 660 צפיות
-
-
היי, במחשב שלי מותקן לוח האם הזה: Gigabyte GA-7VA VIA KT400 Motherboard וכרטיס המסך שלי הוא: radeon 9250. המאוורר של ה AGP עושה לי רעש ולא בא לי להחליף אותו. הבנתי שאפשר לנתק אותו ללא חשש... האם זה נכון? שלומי
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
שמחזיקה את זה במלאי , ואם אני מוצא זה עולה 1600 + :\ זה ממש יקר...זה אמור לעלות 1450 ככה..זה הסכום שאני מוכן לשלם כמובן ל AGP. תודה חברים-אם אתם מוצאים אתם גאונים.
-
- 8 תגובות
- 660 צפיות
-
-
תקשיבו אני הזמנתי מחשב שבוע שעבר עם ה6800GT של לידטק.. הוא היה אמור להגיע תוך 7-10 ימים ועכשיו הוא אמר לי שהוא יגיע רק ביום רביעי.. וזה מבאס אני ממש לא יכול לחכות השאלה שלי האם זה שווה לחכות עד יום רביעי בשביל הלידטק או שזה יהיה בסדר אם אני יקח את האלבטרון ואני יצ'פר את עצמי בMX510.. ועוד משהו: אם מישהו יודע אם אפשר עם הקרור סטוק של אלבטרון להגיע למהירויות של אולטרה או בכלל להגיד לי איך הכרטיס אז בבקשה =) זה בערך דילמה כזאת: Leadtec 6800GT ביום רביעי (וזה לא בטוח.. יכול להיות יותר מאוחר אפילו) או Albatron 6800GT and MX510 (ביום ראשון-שני) תודה מראש =)
-
- 7 תגובות
- 660 צפיות
-
-
של זכרונות ושל הליבה. אני נכנס לתוכנה, יש איזה שגיאה כזאת שהוא לא יכול לקבל איזה מידע, ואז אני הולך לסמל של OVERCLOCK והמהירויות שם נעולות! מה אני צריך לעשות? לצרוב אולי BIOS לכרטיס? אם כן מאיפה אני מוריד אותו? הכרטיס של HERCULES 3D PROPHET סוג הצ'יפ: RADEON 9500 PRO יש לי CATALYST 3.1 ו DIRECTX 9.0 יכול להיות שבגלל זה הוא לא מזהה מהירות כרטיס? ואי אפשר לעשות OC?
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שאלת נוב בתחום, אבל כבר נואשתי למצוא HD4850-1G שני לזה שברשותי במחיר שפוי. את ה-Sapphire ATI Radeon 4870 1GB GDDR5 HDMI Toxic Edition המצויין אפשר למצוא במחיר זנות של 625 ש"ח לזמן מוגבל אז אני שוקל לצרף אותו ל-HIS HD4850-1G שלי וזהו... מה צפוי משילוב כזה?
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
האם שווה להסיר את הדרייברים המקוריים שמבוססים על CAT6.8 מהאתר של ATI, ולהתקין את האומגה האחרונים שמבוססים על CAT6.7 ? עד היום עבדתי עם האומגה בגלל שהייתי צריך את הסופטמוד ל 9500np, עכשיו עם ה X800GTO אני לא יודע אם כדאי... **או שבכלל מסתובבים היום דרייברים יותר מומלצים מה-2 הנ"ל...? מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
רזולצייה משחק 1024 על 768. זכרון 2gb e6400 מערכת הפעלה vista/xp אני צריך כרטיס עד ה1000 שקל בערך. אני זקוק לו לחצני שנה בערך פשוט מתגייס עוד חצי שנה. כרגע יש לי 7600gs.
-
- 9 תגובות
- 659 צפיות
-
-
Settings: Demo(Ranch Small), 1680x1050 (60Hz), D3D9, Fixed Time Step(Yes), Disable Artificial Intelligence(No), Windowed, Anti-Aliasing(4x), VSync(No), Overall Quality(Ultra High), Vegetation(Very High), Shading(Ultra High), Terrain(Ultra High), Geometry(Ultra High), Post FX(High), Texture(Ultra High), Shadow(Ultra High), Ambient(High), Hdr(Yes), Bloom(Yes), Fire(Very High), Physics(Very High), RealTrees(Very High) Average Results * Average Framerate: 32.88 * Max. Framerate: 43.72 * Min. Framerate: 26.69 ?
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
בעיקרון רציתי לקנות את ה 9800 pro של MSI אבל אמרו לי שהוא מהדור הישן או משהו איזה כרטיס מסך אני יכול לקנות ב 1600 1700 משהו כזה?
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
ראיתי בכמה מקומות כרטיסי6600GT PCI-E של Gigabyte עם קירור פסיבי אבל אני לא יודע עם יש כאלו של AGP, מישהו יודע קיימים בארץ ואיפה אפשר להשיג?
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
הורדתי את הדמו של COJ, עכשיו, משום מה, אני לא מצליח להפעיל AA, גם דרך הדרייברים. יש דרך לפתור את זה? אגב, אמנם יצאה רק גירסת DX9 בינתיים, אבל המשחק עדיין נראה מצויין ורץ לי על רייט יציב של 40 FPS בהגדרות הגבוהות ביותר.
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אפשר לקבל המלצה על חבילת codecs pack האם החבילה של קאזה היא הכי טובה או שיש משהו יותר טוב או יותר כדיי תודה לעוזרים מראש
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
היי השאלה בעצם כתובה בכותרת לפי מה שהצלחתי למצוא הלוחות עם הציפסט של ה 780G [בפרט הדגם של GigaBtye שרשמתי למעלה] עובדים עם HD34XX בקונסטצליית HybridCrossF האם מישהו יודע אם הם עובדים עם HD36XX באותה תצורה, או את הרשימה המלאה של דגמי כרטיסי המסך איתם ה Chipset עובד ב Hybrid CrossFire. בתודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
Radeon 4870x2 1GBx2 GDDR5 Retail BFG Nvidia GTX280 1GB DDR3 HDMI OC2 Retail BFG Nvidia GTX280 1GB DDR3 HDMI OCX Retail תודה ואם אפשר גם הסבר
-
- 8 תגובות
- 659 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך יותר טוב Gforce fx6600 או ATI Radeon x9600pro?
-
- 5 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שמחליפים דרייברים לכרטיס מסך הOC שנמצא איתו מתבטל? ואם כן איך שומרים את הOC לאחר הסרת והתקנת דרייברים חדשים?
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-