עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אהלן , יש לי מחשב עתיק שאני מעונין להחליף לו את הכרטיס מסך לכרטיס יותר מתקדם לא משהו מיוחד, העיקר שיוכל להריץ משחקים לדוגמא : fifa08 ,gta sa ו-call of duty 2 הינה המפרט הנוכחי: מעבד : AMD Athlon 64 3000+ Venice 1.8GHz 512KB L2 Cache Socket 939 Single-Core לוח אם: K8N Neo4 Series MS-7125 (v1.X) ATX Mainboard זיכרון: Ceon 512MB DDR400 SDRAM+Ceon 1024MB DDR400 SDRAM כרטיס מסך : MSI Radeon X300SE 128MB (256MB Support) PCIe Video Card מסך : Philips Brilliance 190SW 19" Widescreen תקציב : 220 ש"ח תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  2. Started by lmlm,

R580+ שהייתה ידוע כ R581 .. איי טי אי החליטו להחליף את שמה. הליבה הולכת ליהיות אותה ליבה- R580 ביצור של 80 ננומטר-קירור יותר,זול וקטן יותר אבל כנראה ATI תוסיף לו עוד קלוקים. בנתיים הוא מתוכנן לצאת בQ3 -בקייץ. מקור : http://www.theinquirer.net/?article=30623 כנראה ATI רוצה לסיים את הקריירה של DX9 בשליטה בשוק

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by valt,

שלום לכולם long time reader 1st time poster מחפש כרטיס מסך בטווח של 500-700 למשחקי מחשב. מפרט מחשב intel core2 quad Q8200 2.33GHZ MAINBOARD: GIGABYTE EP43-DS3L 2 גיגה קינגסטון DDR2 אני לא רוצה להשתגע מצד אחד אבל נמאס לי ממחשב בצריך להוריד את כל האפקטים בשביל לשחק בפאקינג oblivion... [br]פורסם בתאריך: 11.03.2010 בשעה 22:32:40 ד"אכרגע המסך הוא |LG CRT של 19 אינץ' על רזולוציה של 1024 או 1280

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  4. Started by RawSteel,

מה אתם אומרים? עריכה : בלי כוונות לעשות OC או משהו

• 29 תגובות
    • 3.1k צפיות
  5. Started by Idan-h,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_618_1244&products_id=8439 הייתי אומר קצת יקר למה שהובטח, אבל אני מאמין שהוא ירד.

• 6 תגובות
    • 912 צפיות
  6. שלום לכולם, אני חדש כאן בפורום. קניתי את המחשב שלי בסוף דצמבר (לפני שנה) והכנתי אותו מראש למערך Crossfire עתידי, בזמן הקרוב, אבל עכשיו אחרי שקראתי ולמדתי יותר אני לא בטוח בכלל. אני אשמח לתשובות/דעות/התייחסות לדברים הבאים: 1. צוואר בקבוק עם המעבד - אני מאוד מרוצה מהמעבד שלי עד עכשיו: מריץ את כל המשחקים על מקס', ועומד בכל דבר אחר שאני עושה יפה מאוד (שזה לא כבד מדי, שימוש יומיומי כזה). בכל מקרה, אמרו לי שיכול להיות שיהיה לי צוואר בקבוק עם מערך של שני HD 6870. קראתי ושאלתי במקומות שונים, לא קיבלתי תשובה חד משמעית אם יהיה או לא יהיה. אני כנראה ארכוש עם הכרטיס קירור Hyper 212 Plus ואעשה OC ל-3.6 או 3.8 GHZ, אבל זה עדיין מטריד קצת כי שמעתי שזה יכול להוות בעיה עם מערכים. 2. Mi…

• 6 תגובות
    • 969 צפיות
  7. Started by אוריפ,

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=2da43d38-db71-4c1b-bc6a-9b6652cd92a3&displaylang=en יש עדכון לDX9. מישהו ניסה? מה בכלל השינויים לא רשום שם... כנראה עדכון אבטחה בלבד?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by amitshental,

קודם כל רציתי לדעת מה דעתכם על הכרטיסים של xpertvision? קישור לאתר ראשי: http://www.xpertvision.com/ ברשותי קיים כבר כרטיס ישן שלהם FX5500 256MB/DDR ועד אחד שאני לא זוכר את שמו וגם היה ברשותי FX5700 ז"ל שהחזיק 6 שנים (הם נותנים אחריות בין שנה/שנתיים תלוי בכרטיס ואם רוצים להרחיב אחריות) וחבר של המשפחה שלי הוא יבואן והוא הציע לי להחליף את ה-9800GTX+ BFG שלי ב-280GTX/260GTX שלהם במחיר מצחיק יחסית (חבר טוב של המשפחה כבר 8 שנים) ויבואן ראשי שלהם בארץ (אני יכול גם לקחת את כרטיסי ה-ATI שלהם) במחיר טוב....... לידיעתכם xpertvision היא אחת מתוך שלוש חברות בת של PALIT (הוא מספק גם כרטיסים מעוד המון חברות). ולמי שלא ידע החברה מוכרת כיום בארץ ובחו"ל בכמויות עצומות וידועה במחיר זול מש…

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  9. כמו שאמרתי אני מחפש כרטיס כזה כי יש ל מחשב נוסף P3-667 והוא סובל כשאני רואה סרטים עובד על 100% למישהו יש רעיון?

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  10. Started by most,

http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1229 או http://www.xpertvision.com/en/products/ati_agp_X700.html למי מהשניים ביצועים טובים יותר(בלי התחשבות במחיר)...?? תגידו,אפשר לעשות ל-x700 פתיחת צינורות? לאיזה כרטיס של radeon (לא מסידרת ה-x) הוא משתווה? לאיזה כרטיס של nvidia הוא משתווה?

• 20 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by 3emi,

מישהו מכיר? הכרטיס לא לגיימינג רק לחבר שלושה מסכי SAMSUNG 971P אחד ליד השני שיש להם רק כבל DVI כרגע מחוברים שניים בכרטיס מסך 8600 GTS עריכה" או שבעצם פשוט אפשר להוסיף עוד כרטיס מסך פשוט ויהיו שני כרטיסי מסך על הלוח אחד ילך לשתי מסכים והכרטיס השני יתחבר למסך בודד?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by hard_comp,

אני רוצה לקנות מסך 17' זול מקסימים 800 ש"ח ועדיף שזה יהיה בכיוון ה700. המסך מיועד לאדם שמשתמש הרבה בWord ויושב הרבה מול המחשב כך שהשמירה על העיניים היא חשובה מאוד. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 828 צפיות
  13. בקיצור ,נדרש כרטיס htpc ,כזה שיכול להריץ hd עם מחשב ישן ,ולהריץ משחקים בצורה הבסיסית ביותר (בו נגיד להריץ codmw2 על הגדרות נמוכות או bfbc2 גם כן ,לא יותר מזה ). יהיה נחמד אם הוא יהיה שקט ונמוך (כאילו Low Profile ) ,אם כי לא חובה ,ובאותה מידה יהיה נחמד אם יהיה לו חיבור hdmi ושהוא אולי גם יתמוך ב dx11 .

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Ashand,

הכוונה שלי היא האם הכרטיס הנ"ל מספיק טוב בשביל HTPC ? לפי הנתונים הוא יכול להציג תכני HD בלי בעייה ותמיכה ב-H264 ... יש כרטיס אחר עליו אתם ממליתים באותו טווח מחירים?

• 7 תגובות
    • 773 צפיות
  15. מבקש הצעות לכרטיס מסך מומלץ עד 600 ש"ח למערכת מחשב חדשה. להלן הרכיבים החשובים במפרט: מעבד : i5-750 לוח אם: GB P55m-UD2 זכרונות: 2 סטיקים של 2GB תדר 1333 דיסק : 1TB WD מארז : Antec Three Hundred ספק : Seasonic 500W 80+ Active PFC 12cm מסך : LG 22" L227WTP מה כרטיס המסך המשתלם לרזולוציה הטבעית של המסך 1680 על 1080 ??

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אני לא רק מדבר על ההייפ הרציני שעשתה ל gf fx שלבסוף התגלה ככישלון טוטאלי , וגם לא על המחירים האסטרונומיים שלו . אלא גם על כך שכמו טיפשים קצת לפני ש gf fx יצא הם הכריזו ש GF4 TI לא יוכל להריץ את D3 חלק ולהינות ממלוא המשחק . כך הם ירו לעצמם ברגל , כשאר gf fx לא יימכר טוב , וסביר להניח שיישכח לגמרי , הם גם הודיעו שהמשחק עם הגרפיקה הכי טובה שתצא השנה לא ירוץ חלק על הכרטיסים . מטומטמים ..... סוף מעשה במחשבת תחילה.

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  17. לחברה שלי התקלקל המסך, ובלעדיו היא לא יכולה להפעיל את המחשב, כך שכמובן בהיותה פריקית מחשבים חייה אינם חיים. אי לכך היא מבקשת המלצה דחופה על מסך מסוג crt חדש (עד עתה היה לה מסך של lg אשר היתה מאוד מרוצה ממנו אבל מפאת זקנתו תש כוחו.) היא זקוקה למסך חזק אשר מתאים לצפיה בסרטים ולמשחקים אשר דורשים הרבה גרפיקה. כאמור כל המלצה תתקבל בתודה. :lamer: :auto:

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by pringles,

לפי מה קובעים עם הכרטיס מסך יוגבל ע"י המעבד או כל דבר אחר?

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  19. Started by tic0n,

שלום, לאחרונה החלטתי על רכישת כרטיס מסך. אבל אני לא בטוח מה יתאים למה והאם כדאי להשקיע בכרטיס והאם בכלל אני צריך לקנות מחשב חדש וזהו... קיבלתי לא מזמן את המשחק Oblivion והוא פשוט קרטע בצורה מטורפת. הנה המחשב שלי : Amd Athlon xp 1900+ 768 RAM DDR Asus A7N8X-X ACPI NFORCE 2 Nvidia G-force 5600 FX אני מוכן להשקיע עד 1000 ש"ח בערך. אני לא גיימר רציני אבל עדיין אוהב לשחק פה ושם וכמובן אני מעוניןן לשחק Oblivion בצורה טובה. מה לעשות ?

• 4 תגובות
    • 534 צפיות
  20. שלום יש לי במפרט שלי לוח אם מדגם asus p6t עכשיו אני יודע שאני יכול לשים כמה כרטיסי מסך ולעבוד עם המחשב. עכשיו השאלה שלי אם במידה ואני ירצה פעם לעבוד אם כרטיס אחד ופעם אם השני יש צורך בניתוק מהמארז או שאפשר להגדיר את זה ישירות מהמחשב כי אני מתכוון גם לערוך וידאו וגם לשחק במחשב . תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  21. Started by ApXix,

אהלן אני צריך המלצה לקניית כרטיס מסך חדש מכיוון ששלי נשרף התקציב שלי הוא פחות או יותר 850-950 שח לא משומש! עכשיו לא הבנתי משהו חלק אומרים לי שOC מהיצרן לא הורס יותר מהר את הכרטיס ויש כאלה שאומרים לי שכן אני לא יודע כבר למי להאמין... תודה על העזרה!

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by AlcHEMisT,

שלום לכולם! יש לי בעיה קטנה ואני מקווה שתוכלו לעזור. יש לי כרטיס גרפי של powercolor דגם GeForce2 mx2 400 עם 64mb ומשום מה רואים מטושטש ברזולוציה של 1024 על 768 ללא קשר מה גובה תדר הריענון (המסך שלי של MAG תומך עד 85Hz). בנוסף התקנתי את הדרייברים העדכניים ביותר, אבל גורנישט, אותו הדבר... הדרייברים שהתקתי היו הן מאתר היצרן והן Detonator 43.45 של Nvidia וכלום לא משנה את המצב. ניסיתי לשחק אם הפוקוס של המסך גם שם זה לא עוזר. אני לא חושב שזה קשור אבל מריץ w2k ... זהו.. אם מישהו ניתקל בבעיה בעבר או יכול לשפוך אור על הנושא אשמח מאוד...

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by lielz2,

המחשב לא היה פעיל הרבה זמן כי הלך לי הכונן קשיח וקניתי אחד חדש , שמו לי ווינדוס 7 והכל סבבה .. עכשיו המחשב ניתקע ממש כל כמה דקות ולוקח לו זמן עד שהוא משתחרר אז החזרתי את המחשב לטכנאי והיום לקחתי את המחשב חזרה והוא אמר שהכרטיס מסך שלי הוא מה שעשה את הבעיות ושהוא העביר לי את זה לכרטיס מסך המובנה במחשב , הקטע ההוא שהבעיה עדין קיימת .. הכרטיס מסך הוא היה הבעיה ?

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  24. Started by shloosh,

אצל pchardware!~ יש radeon 9200 והגיע גם 2כרטיסים שונים GEFORCE FX 5800 של leadtek!

25. Started by syberpuppy,

קניתי אתמול מחשב חדש כולל מסך CRT חדש, MAG AX986 FS 19 inch, ומאז שהפעלתי אותו הוא מפיץ ריח חריף מאוד (שמוכר לי מעולם המחשבים איכשהו), למישהו יש מושג מה זה הריח הזה והאם הוא יעבור או שזו תקלה?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.