עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by moshe_ha,

והאם הכרטיסים האלו באמת צריכים 256MB בזיכרון שלהם?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. משחקים וכל דבר שאני שם על מסך מלא לא ממלא את כל המסף ותמיד יש מסביב "עודפים שחורים" (נראה כאילו זה רץ על 640X480)... איך מסדרים את זה?(יש לי X800XL על מסך CRT איכותי ורזולוציה 800X600)

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  3. Started by biggie,

יש לי כמו שכתוב בנושא של חברת ספייר. אני משחק בעיקר אמריקס ארמי ולאחרונה כשהוציאו גרסא חדשה אני מרגיש שהכרטיס לא סוחב ויש לי לאגים. המפרט שלי הוא AMD 2800+ Abit GURU 512 Mb DDR אולי אני צריך לשדרג את הזיכרון והמשחק ירוץ יותר טוב או שאני אצטרך להחליף את הכרטיס מסך?

• 4 תגובות
    • 521 צפיות
  4. Started by or,

איזו הוציאו לא מזמן 2 דגמים חדשים של מסכים, אחד 17 אינץ' עם זמן צגובה של 8 מילי שנייה. השני 19 אינץ' זמן תגובה 12 ניגודיות של 1:1000 בהירות של 250 שהוא זהה למסך אחר של החברה... זה נראה לכם הגיוני שהמסך הזה: http://www.eizo.com/products/lcd/s1910/spec.asp זהה למסך הזה: http://www.eizo.com/products/lcd/l778/spec.asp (למעט הרמקולים...)

• 9 תגובות
    • 676 צפיות
  5. Started by boom!,

יש לי בעיה במסך, הוא מאוד חשוך, ואני מנסה למצוא תוכנה חינמית שאיתה אוכל להגביר את הבהירות ואת הקונטרסט של המסך, אני לא יכול לשנות זאת מהמסך עצמו כי זה לא עוזר, השתמשתי בתוכנה כזו כבר והיא מאוד עזרה לי אך היא הייתה לתקופת ניסיון בלבד.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. לאחרונה הבחנתי במסך הזה: http://www.iiyama.co.uk/default.asp?SID=&NAV=236&DOC=0&PAGE=0&PARAMS=&PARAMS2=0&PCAT=2&PTUBE=&PROD=4229&SPCAREA= וראיתי שיש לו תכונות די טובות יחסית למחירו (מפנדה): 1780 ש"ח. רציתי לדעת, האם מישהו התנסה איתו והאם הוא שווה משהו, למקרה שאני ארכוש אותו, על מנת לא לבזבז כסף.

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  7. Started by Gil300,

לחבר שלי יש כרטיס מסך Radeon 9550, והוא טוען שיש לו Pci Express, 256 מגה בייט של זיכרון ו11 מאיצים גראפיים. הוא גם טוען שהמשחק "Doom 3" עובד על המחשב שלו עם 16 אנטי אליאייזינג, רזולוציית 1024 על 768, פרטים אולטרה וכל האפשרויות(צללים, טקסטורות, מודלים) על האפשרות ההכי גבוהה. שאלותיי הן: 1. מה זה PCI Express? 2. במה עוזרים מאיצים גראפיים בכל מקרה, והאם ניתן לדחוף 11 מהם לרדאון 9550 מצ'וקמק. 3. האם קיים בכלל כרטיס מסך שתומך ב16 AA, שלא לדבר על רדאון 9550. 4. האם יש בכלל סיכוי שהוא דובר-אמת?? תודה מראש על תשובותיכם

• 15 תגובות
    • 840 צפיות
  8. עכשיו כמעט בכל החנויות לא מוכרים כרטיס הנקרא nvidia G-ForceXXXX אלה מוכרים כרטיסים כאלה Albatron G-ForceXXXX או Leadtek G-ForceXXXX מה ההבדל ולמה לא קוראים לזה NVIDIA הרי זה הכרטיס שלהם??

• 12 תגובות
    • 754 צפיות
  9. Started by FatherBoard,

wassup? אז ככה, אתמול שמתי את ה-FX5900 ALBATRON על מחשב אחר, בשביל לבדוק משהו. מה שמוזר, זה שבהגדרות של הכרטיס, כתוב שהוא עובד ב-PCI mode במקום ב-8X כמו שהיה כתוב במחשב הקודם. הלוח הזה תומך ב-8X (לוח של ASROCK או משהו כזה [דגם P4i45GV R5.0]), ובביוס מוגדר לו שהתצוגה הראשית היא ה-AGI. אז למה זה עושה לי את ה-PCI mode הזה?? איזה הגדרה בביוס פספסתי אם זה בכלל זה?? עוד דבר, אני כרגע עם הדרייברים שהגיעו עם הכרטיס (53.33), ומשום מה, כל פעם שאני נכנס להגדרות של הכרטיס, רק נכנס, לא נוגע בכלום, אז כל הטקסט של המסך מתחיל להופיע עם צל לבן מטושטש... וזה לא רק במחשב הזה. אני לא משנה דרייברים, כי כבר פעמיים שניסיתי להתקין את הדרייברים העדכניים של Nvidia אז זה גרם לווינדוס להפסיק לע…

• 8 תגובות
    • 829 צפיות
  10. Started by BoRiS.K,

קניתי מסך חדש של PHILIPS LCD עכשיו כשאני מפעיל את המחשב הוא לפעמים מפעיל כמעט עד הסוף ואז הוא עושה entering sleep mode ועושה רסטרט למחשב מה הבעייה זה דחוף תודה..

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  11. Started by oded1,

מה יותר חזק: fx 6800GT 256MB DVI,TV DDR3,PCI-E? נגדX800xl תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 738 צפיות
  12. Started by 54321,

מה הפירוש של SE בכרטיסי המסך של RADEON, זה שהם חלשים אני יודע אבל הSE זה אומר SECOND EDITION? עשיתי חיפוש בפורום אבל כל אחד אומר משהו אחר חלק אומרים שזה SECOND EDITION וחלק אומרים שזה SLOW EDITION. מה באמת נכון?

• 8 תגובות
    • 809 צפיות
  13. Started by moshiko211,

ברצוני לקנות את ה6600gt של לידטק ולפי מה שקראתי באתר צריך אורור אוו ספק,ומכיוון שאיני מבין בזה דבר החלטתי לשאול את המקצוענים. לידיעתכם יש לי מחשב p-4 3.0ghz 64bit חדש,האם צריך משהו מהדברים שציינתי למעלה או שמספיק רק כרטיס מסך??

• 3 תגובות
    • 490 צפיות
  14. Started by AmitY,

עריכה: טוב עכשיו שאלה אחרת.. מצאתי מישהו בעיר שלי שמוכר את הכרטיס הבא: "X800 Pro בתושבת PCI-X הכרטיס הנ"ל עם קירור מקורי מעולה בעל ליבה R430 ולא 420 עם 256 מגה בייט זיכרון ו 256 ביט !16 צינורות עיבוד פתוחים לגמרי " כל הדברים שהוא כתב לא אומרים לי כלום, אבל לפי מה שאני יודע הכרטיס הזה נחשב למצוין המחיר: 1500 שקל מה דעתכם? לקחת? ועוד פעם אני שואל, אני אצטרך להחליף גם את לוח האם שלי? תודה רבה! נ.ב. הכרטיס יד שניה כמובן ------------------------------------------------------ מפרט המחשב שלי: פנטיום 4 2.53GHz 512mb RAM לוח אם אני לא יודע איפה לבדוק, אבל לפי מה שאני זוכר הוא לא כל כך טוב וזאת הסיבה שאני מפחד לקנות כרטיס חדש, כי כבר קרה לי פעם שהייתי צריך להחליף לוח אם בשביל הכרט…

• 13 תגובות
    • 792 צפיות
  15. Started by roeiw,

GIGABYTE Geforce 6200 128MB DDR (128Bit) TV OUT - PCX איך הכרטיס הזה האם הוא שווה 520 ש"ח ולאיזה כרטיס AGP אפשר להשוות אותו. תודה.

• 7 תגובות
    • 639 צפיות
  16. Started by roc,

הרגע התקשרתי לחנות מחשבים ואמרו לי מחיר של gigabyte geforce 6600gt 128ddr3 agp ב1380 כדאי לי?

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  17. זו בטח שאלה שחוזרת כאן כל יומיים מחדש, אבל כל מקרה קצת שונה.. אז לעניין: יש לי לוח אם Intel D845PESV, שקניתי לפני כשנתיים. כרטיס המסך שלי כרגע הוא GeForce2 200MX 32MB. הבעיה מתחילה בכך שזהו כרטיס בן 3+ שנים, ואפילו משחקים כמו TMNT או KOTOR צריך להריץ על דרישות המינימום וגם אז עדיין יש קטנים שהמשחק קופא לפעמים (במקומות יותר עמוסים גראפית). אני מחפש לקנות כרטיס מסך טוב - שיהיה אפשר להריץ בו משחקים חדשים על רמת פירוט סבירה או יותר מזה, וגם שיחזיק לפחות לעוד שנה וחצי - שנתיים.. חוץ מזה, הוא צריך להתאים ללוח האם הנ"ל, מבלי לעבור את סף ה- 500-700 ש"ח. למישהו יש רעיונות? תודה מראש!

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Mr.B,

טוב מה זה אומר ? חחח נאי יודע לדגומא שב 7800 יש 24 ו ב 6800U16 מה ההבדל ?

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
  19. קניתי את ה6200 של לידטק אז הנה ביקורת קטנה עליו קודם כול חיב לומר שזה כרטיס יפיפה עם אחלה קירור וניראה מאוד דומה ל6600GT בעיצוב שלו אז ככה קודם כול עשיתי לו את המוד הזה שפותח עוד 4 צינרות עיבוד אז שעכשיו יש לו 8 !! וגם לכרטיס יש יכולות OC מדהימות הגעתי מ 300/550 ל 460/700 פשוט מדהים!! וראיתי אנשים שהגיעו גם ליותר וזה עוד עם קירור רגיל זה פשוט בן הכרטיסים הכי טובים לOC שראיתי ועוד אפשר להגיע ליותר עם הVOLT MOD שאפשר לעשות לו אז עכשיו הנה בנצמאר'קים קודם כול המפרט AMD 1800@\2100MHZ 512 זיכרון DDR400 MSI K7N2 DALTE L 6200 LIDITEK 3DMARK03 http://rotter.name/User_files/nor/42bb1c1969f8163c.jpg 3DMARK05 http://rotter.name/User_files/nor/42bb1c436ab2ba6f.jpg סתם ככה לשם השוו…

• 74 תגובות
    • 4.9k צפיות
  20. כפי שידוע-לחל מהאנשים שבבעלותם כרטיס של NVIDIA מסדרת GF 6XXXX והוריד את הדרייברים האחרונים של NVIDIA [גירסא 77.72] היו בעיות של בהירות\כהות יתר בסרטונים מפורמט WMV,MPEG ועוד כמה פורמטים. הבעיה הזו הייתה קיימת גם בסרטונים בתוך משחקים בכל מקרה,הפיתרון לבעיה הזו הוא פשוט יותר ממה שציפיתי שיהיה לחצו לחצן ימני על הלוגו של NVIDIA CONTROL CENTER ולכו לCOLOR CORRECTION עכשיו תחת התפריטון של APPLY COLOR CHANGES TO תבחרו את ALL עכשיו תשנו משהו [לא משנה איזה הגדרה],על מנת לשחרר את כפתור הRESTORE TO DEFAULT ותלחצו על RESTORE TO DEFAULT SETTINGS ותלחצו על APPLY זהו,הבעיה נפתרה.

• 4 תגובות
    • 785 צפיות
  21. שלום, יש לי כרטיס ATi Radeon 9600Xt חיברתי אותו לTV OUT למסך. פירמטתי את המחשב התקנתי תדריבר והכל, ורואים שחור לבן! אני משתמש בתוכנה iuVCR שיחקתי עם הPAL וNTSC וזה לא הבעיה מה עושים?

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  22. אני מחפש מסך LCD 17 שמציע יחס טוב של מחיר \ איכות שני דברים שראיתי ונראו לי הגיוניים הם : LG 1730S שעולה1500 שקל וViewsonic VA712 שעולה 1430 שקל מהנסיון שלי ויוסוניק מיצרים מוצרים אמינים ואיכותיים מאוד , וגם יש למסך הזה את היתרון של המחיר ושל ה8ms לעומת 12ms , אבל ראיתי כאן המלצות על ה1730S בעבר. עכ"פ על מה אתם , מומחי המסכים , ממליצים ? ולאיזה משני החברות יש מדיניות פיקסלים מתים טובה יותר ? למיטב זכרוני בחו"ל יש לVS את המדיניות הכי טובה או בין הכי טובות , אבל מה הולך בארץ? עריכה נזכרתי שהרעיון היה מסך שאפשר לסובב אותו ב90 מעלות לעבודה נוחה יותר בוורד - יש הצעה למסך כזה במחיר סביר ? הביצועים במחשקי מחשב קצת פחות חשובים.

• 4 תגובות
    • 890 צפיות
  23. אני רוצה לקנות את כרטיס 6800NU. ויש לי את הלוח אם הזה :ABIT IS7-E אני לא ממש הבנתי אבל לפי מה שהבנתי אין לו SLI לא יודע מה זה אפילו חחחח בקיצור אם אני יקנה את 6800NU אני יוכל לחבר אותו למחשב שלי? ואם אני יוכל אז הביצועים שלו יהיו נמוכים ??? תודה מראש

• 76 תגובות
    • 4.9k צפיות
  24. Started by DeadByDawn,

הייתי מעונין לדעת האם מסך LCD צורך פחות חשמל מ CRT? ופי כמה פחות?? (אם בכלל). השאלה שלי נובעת משיקולים של בריאות המסך. ישנם ימים (כמו יום שבת) שאני הרבה זמן מול במחשב...בעיקר ללימודים. ואני נעזר במחשב,כדי לעלות שאלות לפורומים. שאני רוצה לעלות שאלה אני סורק אותה ומעלה... ולפיכך אני נדרש להדליק את המסך. זה יכול לקרות בין 5-10 אפילו יותר הדלקות ביום(!). לדעתי לא בריא. האם להשאיר אותו דולק בימים כאלו?

• 5 תגובות
    • 843 צפיות
  25. Started by liran_85,

שלום אנשים, קיבלתי את המסך היום בבוקר והתקנתי אותו והכל כמו שצריך..... עכשיו אני רואה בסדר חוץ מהפונטים.... לדוגמא ב winamp אני רואה לא הכי בברור מה רשום.... וגם בתוכנה כמו mirc ה font השתנה לגמרי.. רואים לא כל כך ברור אולי כדי לציין שיש לי כרטיס מסך geforce 4 ti4200 יש לו חיבור של DVI וחיברתי את המסך עם DVI..... אם מישהו יוכל לעזור לי עם זה אני אשמח מאוד בתודה רבה לירן,

• 4 תגובות
    • 507 צפיות

דיונים חדשים בפורומים