עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by The TrCkeR,

ברצוני לקנות מארה"ב כרטיס מסך Geforce 7800 GTX, ואני מתלבט בין המון חברות של כרטיסי מסך המייצרות את הכרטיס. על איזו חברה הכי כדאי לי ללכת, בהתייחס לאחריות, אמינות, ביצועים, ביצועי OC, ועוד... כל תגובה לעניין תתקבל בברכה, תודה .

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. האם הכרטיס הזה GeForce 6600 GT? מצאתי באתר http://www.ksp.co.il/hmain.php כרטיס ?Sapphir (ATI) ?RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB? שעולה 890 שקל ו GeForce 6600 GT שעולה 1200 שקל האם הפרש המחירים שווה להפרש בביצועים? האם החנות הזאת אמינה? איזה כרטיס עדיף? תודה

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by jcdenton1,

חבר שלי מתכנן לקנות מסך LCD עד 2K והוא מתעקש על 19 אינץ'. אישית לא נראה לי שיש משהו נורמלי במחיר הזה אבל אני לא ממש מבין במסכים וזה למה אני שואל פה. תמליצו לי בבקשה על דגם נורמלי של 19 אינץ' עד 2K ואם הדבר אינו אפשרי אז דגם נורמלי של 17 אינץ'.

• 0 תגובות
    • 817 צפיות
  4. Started by RT2,

שלום, חיברתי היום את ה6600GT השני, והטמפרטורות של שני הכרטיסים קפצו ב10 מעלות.. במנוחה הראשון הוא 64 מעלות, והשני 70... במאמץ 70 ו76.. האם זה נורמאלי? תודה.

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  5. ויש עוד הרבה כאלה כמו: LE GT TDH TD TC GTX SE XT מה כל אחד מהם מסמל? והאם יש עוד כאלה פרט למה שכתבתי?

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  6. Started by Lanzar,

שלום לכולם קניתי כרגע 9800SE והורדתי את הקירור וגילית שהוא בעל ליבת R360 שזה אומר ליבת XT ועכשיו השאלה אם הליבה הזאת נעולה ל 4 צינורות עיבוד כי היא הגיעה על 9800SE ? יש שיטה לבדוק את זה ? הכרטיס של POWER COLOR

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  7. אני רוצה לקנות לוח חדש של pci-x עכשיו אני עוד לא התייעצתי בפורום אחר לגבי לוח זה הדבר הבא אחרי הכרטיס מסך שאני הולך לעשות כשאני אומר פורום אחר אני מתכוון ל hwzone רק בקטגוריה אחרת תודה לכולם אורן עריכה: המחשב שלי כרגע הוא מעבד: amd 64 bit 3000 מאוורר למעבד: CoolerMaster-hyper 6 לוח: ASUS | a8v-x זיכרונות: Princton 400Mhz 256mb *2 כרטיס מסך: Sparkel nvidia GeForce 5700le 256mb דיסק קשיח1: HItachi 80GB SATA דיסק קשיח2: WestranDigital 120GB SATA צורב די וי די: LG DVD RW זה לא הכל אבל אני חושב שזה יספיק בשביל להעריך מה יתאים למחשב עם לוח רציני בשווי 1000 ש"ח ומעלה

• 4 תגובות
    • 565 צפיות
  8. Started by Ran_Alcobi,

אני רוצה לרכוש כרטיס מסך טוב וחשבתי על הכרטיס הזה... אז הנה המפרט שלו: PowerColor X850 XT R48-TVD3 Chipset - RADEON X850 XT Support Memory/memory bus width - 256MB GDDR3 SDRAM - 256 bit Connectors - Dual DVI -I - VIVO - HDTV http://www.tul.com.tw/webmaster/product/images/326_1.jpg ---- קישור לתמונה המחיר שלו נע בסביבות ה 2800 ל 3000 ש"ח יש לי צורך בכרטיס מסך טוב ואני רוצה שתיתנו לי חוות דעת עליו.

• 8 תגובות
    • 761 צפיות
  9. Started by shimon956,

שלום לכולם יש לדוד שלי את הכרטיס ATI RADEON 9600 PRO וכול פעם שהוא משחק המשחקים יוצאים לו החוצה או שנטקעים יש לו את כול הדריורים אולי הכרטיס מזויף יכול להיות כי עשיתי חיפוש ומצאתי מישהו שדיבר על כרטיסים מזויפים שמעלים להם את המהירות ואז ברור שהם מתחממים יותר זה נכון?

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  10. Started by Dvich,

3DM 01 03 05 וD3 על X850XT CFE וX850XT רגילים X800P X700P X700 וX300HM. שימו לב שיש הרבה מקרים שמושג שיפור של 100%, כלומר פי 2, ושCF אפשר להפעיל על כרטיסים לא מסדרת הCF (שנקראים Crossfire Edition או CFE בקיצור). לפי ההיגיון הרצת CF על כרטיסים לא CFE מתאפשר רק על מצב ST. http://www.hkepc.com/hwdb/atixfcracked-1.htm

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  11. Started by Black_Citadel,

Sapphire RANDON 9600XT 128MB DVI? Sapphire RADEON 9600XT 256MB? Sapphire RADEON X600 Pro 128MB, PCI-E, VIVO? ABIT X600-XT 128MB DVI PCI-E? כולם באותו מחיר פחות או יותר

• 9 תגובות
    • 817 צפיות
  12. Started by sherlock1212,

מה שיש בתמונה הבאה מישהו יכול להגיד לי למה זה טוב(יש יתרון כשמשתמשים עם זה במקום בחיבור הרגיל של המסך?) [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 601 צפיות
  13. Started by BlackDiablo,

מה אתם אומרים על ה7800GTX של ELSA ? הוא עולה 400 שקל פחות מכל ה7800GTX שראיתי עד עכשיו בארץ... החברה הזאת סבירה? כי אם לא אני הולך על הLEADTEK אבל אל תגידו לי LEADTEK סתם כי הם יותר טובים וזה ברור אבל אני רוצה לדעת אם אני יקבל את אותם ביצועים של ה7800GTX ולדעת שלא קניתי כרטיס שוק תודה מראש...

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. קניתי לפני שבועיים כרטיס מסך geforce xfx 6600 gt מי ksp. בפעם הרשאונה שהדלקתי את המחשב המסך כולו כזה משובש ואז המחשב נכבה . החלפתי אותו לאחר לפני שבוע הוא היה בסדר עד עכשיו פתאום אותו בעיה חזרה. המסך כולו משובש וכל אות רואין אותה הפוך ואז שמגיעים ל windows המחשב נותן מסך כחול ואז המחשב מאתחל . ניסיתי את הכרטיס המסך במחשב אחר אותו דבר קרה. איזה עצבים!!!!!!!!!!!!!!!!! אללהה יש לי אחריות 3 שנים על הכרטיס אבל אני לא רוצה לקחת את הכרטיס המסך הזה שוב פעם . נהיה לי טרוומה . אולי אני אוסיף עוד ואקח אחר מה אתם ממליצים?. התושבת היא agp8x . מה דעתכם.. אני לא הגורם לבעיה הזאת כיוון שהארקתי את עצמי לפני שהרכבתי את הכרטיס . ויש לי נסיון רב . אז מה זה צריך להיות ??

• 10 תגובות
    • 948 צפיות
  15. Started by yair71,

קשה לי להחליט מה לקנות חשוב לי מהירות ולמשחקים ובמיוחד לסרטים ווידאו

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  16. כן או לא? ואם לא...אז האם את NFSU2 הוא מריץ חלק על הכי גבוה ללא פילטרים?

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. קניתי לפני יומיים את המחשב החדש,ואיתו המסך שבכותרת. סידרתי את המסך לריענון 100 מגהרץ(כך גם במעבדה שמו לי), התקנתי כרטיס מסך והכול. סידרתי את התמונה על המסך שתגיע לצדדים של המסך,כמו שזה צריך ליהיות,אבל בכול פעם כמעט שאני מכבה את המסך\מחשב ואחרי כמה דקות מפעיל שוב, התמונה מתכווצת\זזה כמה מילימטרים. עכשיו שמתי לב לתופעה כי ברגע שאני מכבה ומדליק את המסך,יש בערך חצי ס"מ של שוליים בצידי המסך ולאט לאט אחרי חצי שעה-שעה זה נמתח לאורך המסך ואף עובר את הצג.. מה לעשות? תודה.

• 10 תגובות
    • 678 צפיות
  18. Started by benamos1,

היי, לפני כמעט שנה קניתי מחשב חדש. בקבלה שקיבלתי איתו כתוב: Nvidia FX 5700 256MB לפני כמה ימים שמתי לב, דרך התוכנה Aida32, שהכרטיס שלי הוא בעצם Nvidia FX 5700LE השאלה שלי היא מה בעצם ההבדל בין הדגמים והאם הרווחתי בזה או שקיבלתי גרסה חלשה יותר...? תודה מראש לעוזרים

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. מה הפרש המחירים בין שלושלת הכרטיסים הללו: Geforce 6600 Geforce 6600GT Geroce 6800 של חברת Leadtek? מישהו אולי יודע?

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  20. Started by KF,

שלום חברה יש לי בעיה... בכרטיס מסך ATI RADEON 9600XT 128MB נגיד אני משחק ב GTA SA או בCALL OF DUTY אחרי איזה 40 דקות של משחק המחשב נתקע וזהו הוא לא זז... אם אני לוחץ ALT TAB אז אחרי כמה דקות יש לי הודעה של VPU RECOVER .... איך אני מתקן את הבעיה ? זה נורא מעצבן... ניסיתי לבטל את ה VPU RECOVER אבל בכל זאת הוא ניתקע... ואז בכלל אני לא יכול להיגע לווינדוס אלא לעשות ריסט... נ.ב כל זה התחיל מתי שהתקנתי את גירסת הדרייברים 5.6 של ATI עשיתי OC למעבד מ3000 ל3200 (לא יודע אם זה משנה) המאורר של הכרטיס מסך לא עובד.... (אבל לפני הדרייבר החדש הוא גם לא עבד והכרטיס עבד בסדר גמור)... באמת תודה לכל מי שיעזור לי !

• 8 תגובות
    • 815 צפיות
  21. Started by MasterDK,

מה זה Quadro?

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  22. Started by thegodx,

http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?sec=3∏=66949&saleNo=728331&comp=1#additionalInfo 19' במחיר 600 שקל?!

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  23. שלום לאחרונה אני נתקל בהפחתת ביצועים משמעותית בכרטיס שלי (המפרט בחתימה) במשחק GTA SA, התקיעות וההאטה מגיעים לאחר זמן משחק מסוים (כמה דקות) והשאלה היא האם זה נובע מהתחממות הכרטיס שבמנוחה הוא על בסביבות 50 מעלות ובמאמץ בין 65 לשבעים ומשהו. בנוסף המארז עצמו חם אבל לא יודע אם זה באמת כל כך קריטי תןדה

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  24. אני רוצה לקנות מחשב ללא מסך במקס' 2500 ש"ח - כרגע ההתלבטות הגדולה שלי היא כרטיס המסך- הכרטיס שמופיע במפרטים המומלצים בתקציב הזה הוא : 9600 pro שעולה סביב ה-600 ש"ח. הכרטיס הזה די מיושן כבר, האם לא עדיף לקנות כרטיס בן דור חדש יותר באותו טווח מחירים מבוסס PCI-E? למשל ה X-550 או X-600?

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  25. שלום אני קניתי את 710T וקיבלתי איתו שתיי דיסקים אחד זה driver שהתקנתי אותו והשני זה תוכנה עכשיו אני חיב להתקין אותה ועוד משהו אני מרגיש שהמסך מהיר מדי אך אני משנה את זה? או שזה קשור לזה שעכשיו עברתי ממסך רגיל ולוקח זמן להיתרגל? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 762 צפיות

דיונים חדשים בפורומים