עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by TUCG,

לא מצאתי כזה בשום מקום. זה כמובן בלתי אפשרי כי היה חייב להיות מתישהו כזה. מישהו יודע איפה אני יכול למצוא?

• 7 תגובות
    • 658 צפיות
  2. שלום היתקנתי השבוע ל NVIDIA FX5200 את הדריבר החדש שלהם 77.72_win2kxp_english_whql.exe יש האצה בתצוגה - וזה טוב, אך התגלו הבעיות הבאות 1) הוא לא מזהה את הסרגל ומניח לי איקונים מאחוריו עד שאני פותח אפליקציה 2) כשאני מריץ וידאו DVD או סתם MEDIA PLAYER זה נראה נורא אלא אם אני משחק עם ה HW ACCELERATOR ואז זה נהפך בסדר לפני שאני חוזר ורסיה אחורה, איך אני יכול לפתור את זה כי זה יותר מהיר וטוב בתודה, יהודה

• 5 תגובות
    • 634 צפיות
  3. Started by AreaDooM,

אני ראיתי כרטיס שמבוסס על צ'יפ 713X האם הוא טוב ? אם לא מה אתם ממליצים לקנות?

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  4. Started by naorai,

בהתחלה חשבתי שהבעיה מהcodecs, אז התקנתי מחדש. ניסיתי ליונטורק פאק עם הפיקס, ניסיתי כול מיני מגה קודקים. לא עזר. פירמטתי. התקנתי מחדש קודק פאקים. לא עזר. המערכת היא: athlon xp 1800 (1533@1667) 256 MB generic GA-7vaxp gf fx-5200 128 MB 128 BIT win xp sp1 מישהו יודע מה עלולה להיות הבעיה? ד"א- ניסיתי בכל הנגנים הסטנדרטיים- bs player, mv2 playe vlc player& windows media player 10. ניסיתי לקחת תמונה מה BS באמצעות הcapture frame שלו, והתמונה יצאה בסדר! הסרט מתנגן עקום אבל התמונה בסדר! עריכה- אני יעלה תמונה תוך 5 דקות, שכחתי שאי אפשר פשוט לעשות print screen לסרט, ואני אחרי פירמוט אז אני יתקין תוכנה ויוציא פריים, 5 דקות וחזרתי

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  5. Started by compman112,

אני מעוניןן לדעת לאלה שמבינים בנושא או יודעים את זה שהסתכלתי בנעוץ על סיקור כרטיסי המסך החדש פירטו על כל אחד מכרטיסי המסך החדשים נגיד:: סדרת Radeon X של ATi שתכיל את הדגמים הבאים: שם הכרטיס:X300SE שום קוד ליבה: RV370 אפיק: PCI-Express X 16 תדר ליבה: 325MHZ תדר זכרונות: 400MHZ באס זכרון: בקר בודד של 64BIT נפח זכרון: 64MB ו-128MB מסוג DDR1 צינורות עיבוד: 4 ארכיטקטורה של 4*1 טקסטורה אחת לכל צינור עיבוד לפעימת שעון יחידות גאומטריות: 2 תמיכה חומרתית: DirectX 9.0, OpenGL 1.5 תהליך ייצור: 130 ננומטר RAMDAC: שני RAMDAC 400MHZ עכשיו אני לא מבין מזה אומר כל דבר מזה ומזה נותן מזה חשוב מזה: 1)שום קוד ליבה: 2)אפיק 3)תדר ליבה 4)תדר זכרונות 5)באס זכרון 6)נפח זכרון 7)צינורות עיבוד 8)יחי…

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  6. Started by Triple-z,

אני משתמש ב- 2 מחשבים שהראשי עם ה- DVI והשני עם ANALOG 1 עכשיו כדי לעבור מהראשי לשני זה רק לחיצה על כפתור 2 שרוצים לעבור חזרה ולוחצים על 2 זה עובר קודם ל- ANALOG 2 וזה קצת מציק צריך לעבור דרך התפריטים כדי לדלג על אנלוג 2 יש אפשרות לעשות DISABLE לאנלוג 2 כדי שאני יעבור בין המסכים בלחיצה ובלי להיכנס לאנלוג 2?

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  7. יש לי אפשרות לקנות מארצות הברית תקציב 200-250 $ אשמח אם תגיבו תודה

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  8. Started by Mr.Pepo,

שלום כולם. רציתי לשדרג את כרטיס המסך שלי והייתי יחסית סגור על 6600GT. אבל עכשיו שאני מסתכל ב-KSP המחיר של ה-6600GT עלה בעוד 200 שקל וה-6800LE נכנס שוב לשיקול שלי. אז רציתי לדעת, איזה כרטיס יותר טוב מבין השתיים ללא אוברקלוק, איזה כרטיס מביא את התמורה הטובה ביותר למחיר,ובמידה ופתיחת הצינורות מצליחה ב-6800LE, איזה שיפור מתקבל?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Nemesis,

הי, אני עומד לשדרג את המערכת הנוכחית שלי, ובודק אופציות קנייה לכרטיס מסך. האם יש אופציה טובה יותר באזור ה 1400 ש"ח לכרטיס מסך מה Gigabyte X800 128MB? תודה.

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  10. קניתי לפני יומיים את המחשב החדש,ואיתו המסך שבכותרת. סידרתי את המסך לריענון 100 מגהרץ(כך גם במעבדה שמו לי), התקנתי כרטיס מסך והכול. סידרתי את התמונה על המסך שתגיע לצדדים של המסך,כמו שזה צריך ליהיות,אבל בכול פעם כמעט שאני מכבה את המסך\מחשב ואחרי כמה דקות מפעיל שוב, התמונה מתכווצת\זזה כמה מילימטרים. עכשיו שמתי לב לתופעה כי ברגע שאני מכבה ומדליק את המסך,יש בערך חצי ס"מ של שוליים בצידי המסך ולאט לאט אחרי חצי שעה-שעה זה נמתח לאורך המסך ואף עובר את הצג.. מה לעשות? תודה.

• 10 תגובות
    • 658 צפיות
  11. Started by benamos1,

היי, לפני כמעט שנה קניתי מחשב חדש. בקבלה שקיבלתי איתו כתוב: Nvidia FX 5700 256MB לפני כמה ימים שמתי לב, דרך התוכנה Aida32, שהכרטיס שלי הוא בעצם Nvidia FX 5700LE השאלה שלי היא מה בעצם ההבדל בין הדגמים והאם הרווחתי בזה או שקיבלתי גרסה חלשה יותר...? תודה מראש לעוזרים

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  12. איזה 6600 gt מבין החברות הנ"ל הכי מומלץ ולמה??? אם אפשר לדרג את הסדר ולפרט אחים!! LEADTEK GIGABYTE ALBATRON PINE XFX

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  13. Started by Tranquility,

שלום לכם אנשים יקרים. עיקר ההתלבטות שלי בין 3 מסכים והם CTX LCD 19" - S962G (silver) - Monitor - DVI BenQ LCD 19" - FP951 Ultra Slim - DVI (שני אלה עם יחס ניגודיות 700:1 ו25ms ) או BenQ LCD 19" - FP937s 12ms - DVI (עם יחס ניגודיות 400:1) המסך מיועד בעיקר לצפייה בסרטים מעט משחקים ועבודה גרפית. איזו משלושת הבחירות עדיפות? והאם יש מסך אחד שמומלץ לצרכים האלו בתקציב של כ2500 שח? תודה מראש

14. Started by a_halachmi,

ה-gta3 עובד לי מהר מאוד איך אני יכול להקטין את המהירות שלו? הכרטיס מסך geforce fx5500 256 mb.

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  15. אני רוצה לקנות מחשב בתחילת השבוע מKSP. את שאר המפרט כבר בניתי ואני סגור עליו. אך כרטיס המסך הוא השאלה הגדולה. אני רוצה כרטיס שלא יעלה על תווית המחיר של 3000 ש"ח. הציעו לי Radeon x850xt מה אתם אומרים עליו? והאם ייצא בשבוע השבועיים איזה 7800 שיעלה במחיר כזה?

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  16. Started by mega1234,

איך יודעים אם הכרטיס הוא האקסטרים אדישיטן או הגרסה הרגילה ? מה המספר דגם צריך להיות ?

• 5 תגובות
    • 796 צפיות
  17. Started by The TrCkeR,

ברצוני לקנות מארה"ב כרטיס מסך Geforce 7800 GTX, ואני מתלבט בין המון חברות של כרטיסי מסך המייצרות את הכרטיס. על איזו חברה הכי כדאי לי ללכת, בהתייחס לאחריות, אמינות, ביצועים, ביצועי OC, ועוד... כל תגובה לעניין תתקבל בברכה, תודה .

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by oleg_rak,

אהלן אשמח לשמוע קצת חוות דעת מקצועית על ה 6600 של gigabyte הגירסא הרגילה לא ה gt.

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. בכרטיס מסך gf 6600 של gigabyte ואיך אני יכול לקרוא אותה

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  20. Started by bizzo,

שלום לכולם את עזרתכם בבקשה... לאחרונה כרטיס המסך שלי (Asus V9520 TD) הוחלף בגלל תקלה לכרטיס מעט מתקדם יותר (Asus V9520 - Video Studio). מכל זה הרווחתי עכשיו יכולות VIVO, אך הבעיה שעם הכרטיס לא קיבלתי דבר וחסר לי הכבל הכל כך חשוב. שאלתי כבר בכמה וכמה חנויות מחשבים ואף אחד לא ידע מה להגיד לי... יש לכם אולי מושג איפה אפשר להשיג כזה כבל בלי לקנות כרטיס מסך חדש?? המון תודה על העזרה! נתי.

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  21. וניתן לחבר אותן גם ל PCI-E וגם ל PCI. נגיד לדוגמא! יש לי כרטיס PCI-E אבל הלוח אם שלי לאתומן ב PCI-E רז האם יש אפשרות לחבר אותו ל PCI? (לא את חיבור ה PCI-E הקטן אלה חיבור ה PCI הרגיל הרי כרטיס כולל שתי חיבורים?)

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. אני מקווה שזה מתאים לפה.. יש לי כרטיס מסך: gigabyte R9550 128MB 128BIT אני מתכוון לעשות לו OC, ושמעתי שכדי להתקין אומגה דרייבר במקום הדרייבר שמותקן לי עכשיו. 1. מישהו יכול להגיד לי איזה גרסה של אומגה דרייבר אני צריך להוריד, ואם אפשר גם קישור. 2. בנוסף ראיתי שבהתקנה של הדרייבר יש בחירה בין 3 אפשריות: (התמונה נלקחה מהאתר הבא: http://www.driverheaven.net/articles/omegadna ) במה אני צריך לבחור? תודה.

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  23. Started by Ran_Alcobi,

אני רוצה לרכוש כרטיס מסך טוב וחשבתי על הכרטיס הזה... אז הנה המפרט שלו: PowerColor X850 XT R48-TVD3 Chipset - RADEON X850 XT Support Memory/memory bus width - 256MB GDDR3 SDRAM - 256 bit Connectors - Dual DVI -I - VIVO - HDTV http://www.tul.com.tw/webmaster/product/images/326_1.jpg ---- קישור לתמונה המחיר שלו נע בסביבות ה 2800 ל 3000 ש"ח יש לי צורך בכרטיס מסך טוב ואני רוצה שתיתנו לי חוות דעת עליו.

• 8 תגובות
    • 733 צפיות
  24. Started by Lanzar,

שלום לכולם קניתי כרגע 9800SE והורדתי את הקירור וגילית שהוא בעל ליבת R360 שזה אומר ליבת XT ועכשיו השאלה אם הליבה הזאת נעולה ל 4 צינורות עיבוד כי היא הגיעה על 9800SE ? יש שיטה לבדוק את זה ? הכרטיס של POWER COLOR

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  25. כן או לא? ואם לא...אז האם את NFSU2 הוא מריץ חלק על הכי גבוה ללא פילטרים?

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים