כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,974 דיונים בפורום זה
-
קראתי בכתבה על ממיר ה DDR ל DDR2 שקיים כזה ממיר, קיים? אם כן מישהו יכול להגיד לי איפה יש?
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
אני רוצה לקנת את כרטיס המסך הזה אבל לא הצלחתי למצוא את זה בארץ אך אפשר לקנות את זה ?
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
חבר'ה איזה כרטיס מסך הכי מומלץ עד 1500 שקל חוץ מ-1900GT? - פשוט אין אותו בחנות שאני קונה ממנה. תודה
-
- 3 תגובות
- 991 צפיות
-
-
אז יש לי תכרטיס הגעתי ל-OC הכי חזק שהוא עמד בו.. מה עוד אפשר לעשות? צריבת ביוס לכרטיס אחר תעזור? פתיחת צינורות עיבוד? משהו? יש איזשהוא משהו שאפשרי לעשות אותו? תודה
-
- 6 תגובות
- 695 צפיות
-
-
יש לי שאלה קטנה בנוגע למסכים . אני מתלבט , מה עדיף יותר למשחקים , מסכי LCD העכשויים שמגיעים ל 2MS , או מסכי CRT הטובים והישנים. בלי להתיחס ליתרון לש המקום שכל אחד מקנה מה עדיף יותר וטוב יותר?
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מבלה כבר מספר ימים בחיפוש אחר כרטיס מסך לצרכי עריכה ולכידה של וידאו. לכרטיס צריכה להיות תמיכה בOpen GL 2.1, ובשאר ירקות מהדור החדש שמסייעים בקידוד. כמו כן, הוא צריך להכיל כניסה מוידאו, כך שאוכל ללכוד וידאו מקלטות ולהמיר אותן לדיסקים. אני עובד בתכנת פרימייר CS4, אם זה משנה. התקציב שלי יהיה כמה שיותר נמוך, אני לא גיימר ולא זקוק למפלצת. אני כן צריך כרטיס מסך שיסחוב ויועיל לעריכת הוידאו. נדמה לי ש700~ שקלים יספיקו, לא? בתודה, אסף.
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
ראיתי כמה בנצים ברשת על הכרטיס והוא בהפרש של FPS בודדים מהגירסא של ה-512MB עד שעוברים את הרזולוצייה של 1280*1024. הוא עולה 450ש"ח, לאומת ה-512MB שעולה 650ש"ח(לא כולל את הגירסא של הפליט), אז עדיף את זה ולחסוך 200ש"ח, לא?
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
שאלה. אם יש לי כרטיס מסך ATI X800 ומסך FULL HD ויש לי סרט BLU RAY 720P על המחשב האם הסרט ירוץ לי כ - HD או שאני צריך כרטיס מסך חדש יותר ?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב! אני מעוניינת לקנות מחשב נייד המיועד בין השאר לשימוש בתוכנת ADT ואוטקאד - ז"א תלת מימד המליצו לי על כרטיס המסך הזה: ATI Mobiliti Radeon 9200 אין לי מושג מה זה אומר... מישהו יכול להסביר? ובנוסף... מה טווח המחירים של מחשבים ניידים עם כזה סוג של כרטיס מסך? מצאתי מחשב של LG שחשבתי שיתאים לצרכים שלי: http://www.getit.co.il/ie2/ProductDetails5.asp?PID=23402#description בפירוט כתוב שכרטיס המסך הוא:ATi Radeon X300(64MB) PCI EXPRESS) האם הכרטיס מסך הזה מספיק חזק? האם המחשב עצמו יתאים לצרכי? מה ההבדל בין כרטיס המסך הזה לבין מה שהמליצו לי? תודה רבה לכל הטורחים לענות!!!! :)
-
- 7 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום! נסדדק לי הכ.מסך הקודם ואני מעוניין לקנות חדש. הצרכים העיקריים שלי הם למשחקים ממש פשוטים כמו FIFA, NBA,PES וכו'.. ולסרטים. אני רוצה להשקיע גג 700 שקל . תודה
-
- 5 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום לכם, קיבלתי מחשב חדש מעבד I7 6 ג'יגה זכרון אם אני לא טועה - זה המחשב: http://www.g-store.co.il/product-p-145/Dell-Vostro-470-i7-6GB-1TB-GT-620-Win7-pro/%D7%92%D7%99%D7%99%D7%9E%D7%A8%D7%99%D7%9D.html אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך היות ואני לא מסופק מהביצועים שלו. אני לא משחק משחקים כבדים, קצת פיפא, PES, מנג'ר. יש לי קירטועים במשחקים האלה על הגדרות גבוהות כרגע (עם כרטיס GT620). אני אוהב גם קצת משחקי פעולה היטמן שיצא לאחרונה וכו', כך שבעתיד שיצאו משחקים מעניינים ובמקרה יהיו עם דרישות גבוהות - אני לא רוצה להתאכזב מהכרטיס. אציין שאני עובד עם מסך 24 אינץ' (החדש של מאג, דגם H2400) כך שהכרטיס צריך לעבוד גם ברזולוציה גבוהה. התקציב - 500 שקלים+-, אפשרי למתוח עד 1000, אך ז…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה המסך LCD השלישי שאני קונה בחודשים האחרונים בשבוע הראשון אני עושה רקע שחור בשביל לבקוד אם יתגלו פקסלים שרופים ! בנתיים אין פקסילים שרופים,אבל בקרע שחור בסמסונג הזה אני רואה שני קווי אור חלשים כאלה לא בוהקים בצידי המסך עליון והתחתון,כלומר זה ממש מתחת למסגרת העליונה ומעל למסגרת התחתונה של המסך יכולהיות שזו תופעה נורמלית ,לא יודע,שוב אני אומר תזה בזהירות שלא יבואו כאלה ויגידו שוב,זאת תקלה,לך לחנות תחליף !! אז בקשה למי שיש לו סמסונג 730B ,אם תעשו רקע שחור בשולחן העבודה אתם מבחינים אולי בשני קווי האור החלשים האלה לאורך הקווים,עליון והתחתון בצמוד למסגרת של המסך?!
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
אם אני פותח את המנעול של הati overdrive יש אפשרות לנעול אותו בחזרה? (hd 6950)
-
- 5 תגובות
- 935 צפיות
-
-
אלו התוצאות מ-FANSPEED, זה בסדר אתם חושבים? גם הטמפ' בתוכנה HWMONITOR מצויינת ולא ניקיתי את המחשב מעולם והוא בן שנה, ובתוכנה HWMONITOR כתוב שמהירות המאוורר של הכרטיס מסך היא 3%, זה בסדר? (הכל צולם בזמן מנוחה) http://imageshack.us/photo/my-images/577/66184190.png/ http://imageshack.us/photo/my-images/23/29819709.png/
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
ליפני כמה ימים שמעתי מבנאדם שמבין ממש ממש במחשבים , הוא הסביר לי שאני לא מנצל את הכרטיס מסך שלי כמעט ובכלל בגלל שאני משתמש בדריברים של nvidia הוא אמר לי לרשום בגוגל kardia או משהו כזה לא זוכר מה הוא אמר ולהוריד משם דריבר לכרטיס מסך שלי (6600 LE) קיצר הוא אמר לי שהדרייבר משם ישפר הרבה יותר את הביצועים של הכרטיס מסך האם זה באמת נכון? ולמישהו פה יש מושג על איזה אתר הוא דיבר כי שכחתי מה שהוא אמר לי לכתוב אני זוכר רק בערך תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
איזו חברת מסך, בגודל 19 אינץ' הכי הולכת היום? במחיר של 2000-4000 ש"ח. תודה לעונים.
-
- 6 תגובות
- 590 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך Nvidia GeForce 4 440 mx (איזו בושה :-[) Battlefield 2 לא עולה אצלי (מן הסתם בגלל הכרטיס). השאלה היא אם יש משהו שאני יכול לעשות כדי שזה יעלה (חוץ מלהחליף כרטיס מסך). נגיד אמולטור או משהו... אני יודע שכנראה שלא, ושבטח יש פה כאלה שנקרעים מהשאלה הזו, אבל בכל זאת, שווה לנסות
-
- 10 תגובות
- 666 צפיות
-
-
הקישור למדריך המלא משתמשים רבים, בעיקר מתחילים, מוצאים את עצמם בתוך ערפל סבוך של מספרים ואותיות כשזה נוגע לדגמי כרטיסי מסך בשוק - אנחנו כאן כדי לעשות לכם סדר! שתי יצרניות כרטיסי המסך הגדולות נכון להיום - AMD ו-NVIDIA מתחרות צמוד אחת לשניה ולפעמים נראה כי הן נותנות שמות קצת מבלבלים ולא מובנים לדגמי כרטיסי המסך שלהם, במדריך זה תלמדו איך ניתן להבדיל בין כרטיסי מסך אחרים על פי שם הדגם שלהם ואיך ניתן להבחין בין חזקים יותר לחזקים פחות. המדריך יהיה מחולק ל-2. החלק הראשון יעסוק בכרטיסי מסך לשוק השולחני (מחשבים אישיים) והחלק השני יעסוק במיתוג וסוגי כרטיסי מסך לשוק המחשבים הניידים (חלק גדול מהם הינם מובנים). מדריך זה אינו קצר אך הוא ממצא ומגיע למעמקי סיבות וסוגי המיתוג. בתום קריאתו…
-
- 11 תגובות
- 18.6k צפיות
-
-
יש לי בעייה בקאטליסטים החל מה6.3 נראה לי (וזה להרבה אנשים לא רק לי שיש להם כרטיס מעפן כמו שלי radeon 9500 pro 128mb) שהagp write תמיד על off בSMARTGART ולא משנה מה עושים...השאלה שלי האם זה גורם לירידה בביצועים? (הfast writes agp read וכל השאר עלon רק הagp write על off)
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
היי, רכשתי את המחשב הנוכחי שלי לפני כשנתיים ואני רוצה להחליף את כ.המסך שלי (7300GT) לכרטיס שיאפשר לי להריץ כל משחק שקיים בשוק בצורה טובה (ברזולוציה ובאיכות תמונה גבוהה). מה שאני רוצה לדעת זה האם המפרט הנוכחי שלי יאפשר לי להשיג זאת רק ע"י החלפת כ.המסך או שצריך להחליף גם את המעבד ( או את כל המחשב)? במידה ויש צורך רק בהחלפת כ.המסך אז איזה כרטיס מומלץ עד 1200 ש"ח , ובמידה וצריך להחליף את המעבד האם ה 7200 יעשה את העבודה? מפרט נוכחי: מעבד - E6300 לוח - Gigabyte - 965p ds3 v.1 זכרון - 2G , 667MHZ תודה
-
- 11 תגובות
- 852 צפיות
-
-
-
קיבלתי את זה עם הקופסא של המחשב שלי . אתם יכולים להסביר לי מה זה ? Sapphire CrossFire Interconnect Cable . תודה .
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום, במהלך משחק אני מקבל מסך שחור, זה שלב אחד מעל שיש הודעה שמנהל התקן הפסיק לעבוד וביצע שיחזור אני ממתין כמה דקות ואז זה חוזר למצב רגיל יש לי 4870 ראדיאון עם דריבר 9.7 מערכת הפעלה ויסטה 32 אולטימט שמתי צריכת חשמל על ביצועים כבדים וזה לא משנה האם יש אפשרות לנטרל את ה VPU RECOVER של ויסטה ו ה קאטאליסט או איך ניתן לפתור את הבעיה הזאת תודה ויום טוב
-
- 4 תגובות
- 893 צפיות
-
-
הופיע בזמן ששיחקתי במשחק ונשאר עד עכשיו. נראה שהמחשב מתפקד רגיל רק שיש לי את הפיקסלים המוזרים הללו... What Happened? Radeon 9600XT Windows XP x64 Edition תודה. עריכה: מתנצל על הכותרת הראשונית. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 729 צפיות
-
-
היי, אני קורא הרבה בפורום לאחרונה, והבנתי שהכי משתלם מבחינת עלות\ביצועים הוא ה 9600.. עדיין יש לי התלבטות בין 3 כרטיסים בטווח מחירים של 450-625 ש"ח: Palit GeForce 9800GT 512MB 625 ש"ח http://skypc.co.il/pl_product~28650~8~0.htm Twintech nVidia GeForce 9600GT XT OC Edition 512MB 540 ש"ח http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1100 XFX GeForce 8800GTS XXX edition 640MB משומש כשנה, 450 ש"ח 625 ש"ח זה עם חריגה מהתקציב שעומד על 550 ש"ח, האם שווה תוספת של 85 ש"ח לעומת ה 9600 בשביל ה 9800? איך הוא כזה זול יחסית לחברות אחרות? (שנתיים אחריות) או שכדאי בכלל ללכת על המשומש? חשוב שהכרטיס יהיה nVidia, כרטיסים של ATI עושים בעיות בלינוקס המטרה היא משחקים, ולא אכפת…
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-