כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
אני קונה Radeon X800XL 256 mb ואין לחנות Sapphir, רק Power colour, האם בכרטיס אותו דבר רק של חברה אחרת? שניהם עולים אותו דבר האם שווה לחכות 10 ימים לספיר או לקחת את הפאוור קולור?
-
- 9 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטתי להעביר את המסך הישן לי (Mag XJ796) לאחי הקטן ולקנות לעצמי מסך חדש. אז התנאים הם: *מסך 17". *שעבר את כל הבדיקות ובעל התקנים החשובים האחרונים ביותר. *מאפשר תצוגה של 1024*768 בתדר ריענון של 100HZ ומעלה. *בעל כפתורים עליו ותצוגת OSD. המראה שלו פחות חשוב עבורי. תודה, עמית
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
which one is supoesed to be better? and is there a big different? Sorry for the english, But I m in holland...
-
- 6 תגובות
- 707 צפיות
-
-
רכשתי בעבר כרטיס מסך מארה"ב וכשחברתי אותו בארץ לטלויזיה ראיתי שחור לבן ולא היה ניתן להפוך את זה לצבעוני (הטלויזיה הינה טלויזיית מולטי סיסטם). עכשיו אני שוקל להזמין שוב כרטיס מסך מהחדשים כיום מארה"ב ואני רוצה לדעת האם זה גם קרה למישהו שהזמין משם כרטיס מסך מהחדשים כיום. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
לאחרונה אני מתעניין בנושא,כי אני רוצה לרכוש טלוויזיה דקה הייתי מעוניין גם להבין בצורה ברורה,את השוני,ההבדל בין שני המסכים(טלוויזיה) LCD לעומת פלזמה,מה ההבדל,זאת לא אותה טכנולוגיה?! באותה הזדמנות אני אשמח לשמוע המלצות מה כדאי טוב ומוצלח לקנות
-
- 25 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת מה ההבדלים בין מסכים כאילו איך אני ידע מה יותר טוב במסכים על פי מה? אני רוצה לדעת מה זה ניגדויות,בהירות מה זה נגדיות 500:1 600:1 יותר טוב? בקשר לבהירות מה טוב לו? נקודה .. אולי תעשו משהו בדביק על זה ?זה חסר מאוד ..
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
איזה הבדל יש בין הכרטיס ATI Radeon 9800 XT 256MB לבין Geforce 6600 gt ומי מבין השניים יותר טוב נותן ביצועים טובים יותר
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
שלום לכם ברצוני לקנות את ה6600gt של לידטק ואני לא כל כך מבין בסיפור הזה וממה שהבנתי פה באתר לכרטיס הזה צריך ספק טוב הבעיה שלי שאין לי מושג איזה ספק יש לי ומה עוצמתו(והטכנאי שהביא לי את המחשב לא יהיה בארץ תקופה ארוכה)והבנתי גם שאם הספק שלי הוא גנרי או משהו כזה זה יוכל להוות בעיה. האם זה נכון? ואם כן מה הדרך לדעת אודות הספק?
-
- 8 תגובות
- 640 צפיות
-
-
הי, קונה מחשב חדש, והמוכר המליץ על כרטיס pci X600 pro 128Mb של leadtec , בכ 110$ ללא מע"מ בגדול , לא משחק כמעט, ולא דרוש לי כרטיס ממש טוב מצד שני, לא רוצה לקנות עגלה ... חשוב לי שהכרטיס יהיה טוב מספיק לביצועים גרפיים (המרות וידאו למשל) בתחום מחיר זה, מה ההמלצה ? תודה, גולן
-
- 11 תגובות
- 711 צפיות
-
-
כן או לא? משמעותית=יותר מ-10%
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך טוב, למשחקים ועריכת סרטים. אני לא יודע מה כדי לקנות רדאון, גי פורס.... התקציב 700-1200 ש"ח(יותר זול יותר טוב..) אפשר לקבל הצעות? תודה לעוזרים...
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אילו מבין 2 התוכנות נותנות חיווי יותר טוב לגבי ביצועי המחשב -3DMARK03 -3DMARK05 בתודה מראש, בן
-
- 13 תגובות
- 914 צפיות
-
-
האם כדאי לקנות 6800GT ב-1700 שקל או לקנות X800XL ב 2100 שקל האם ההפרש בביצועים שווה את ה400 שקל? מהי החברה הכי מומלצת ל6800GT? תודה
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אמרו לי שהמחיר אמור להיות באיזור ה-200 ש"ח ועד עכשיו מצאתי בלא פחות מ-450 ש"ח. אז אם מישהו יכול להגיד לי בבקשה איפה אפשר לקנות את זה? תודה רבה!!!
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך מניו אג(newegg) עד משהו כמו 140 דולר ורציתי לדעת האם המשלוח הוא לכל מקום בארה"ב או מה? תודה מראש לעונים יונתן
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
-
בקיצור פעם הייתי מקבל תוצאות ממש גבוהות בתוצאת ה 3dmark ועכשיו, בלי סיבה ניראת לעין, פתאום אני מקבל 500-600 נקודות פחות! המבחן הראושן עובד באותו FPS, ושני האחרים ב FPS נמוך יותר מקודם :\ יש לציין שבשני המבחנים יש תקיעה באמצע שגורמת ל FPS לצנוח ואז אחרי התקיעה ה FPS נמוך משמעותית מבחן שעשיתי עכשיו: Game 1: 24.9Fps Game 2: 14.6 Fps Game 3: 20.4Fps לשם השוואה: התוצאה הרגילה שלי: כשקיבלתי 5500 הייתה 24.9 16 28 ניסיתי להחליף דריבררים, ניסיתי הכל, גם להתקין מחדש את התוכנה! יש לציין שבבאנצ'ים אחרםי הכל נשאר זהה. תודה על העזרה :<
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
-
יש לי מערכת: P4 2.4MHZ 512DDR לוח אם ASUS p4s533-x - יש לי 4X AGP ואני רוצה לקנות Geforce 6600GT של LEADTEK. האם הכרטיס יעבוד טוב אצלי במחשב? תודה
-
- 10 תגובות
- 946 צפיות
-
-
יש לי מסך Mag 770FD המיקום שלו בחדר שלי במצב כזה שבין 6 ל-7 בבוקר יש עלוי קצת קרני שמש רציתי לדעת אם זה יכול לפגוע בו ועד כמה? הדרך היחידה להימנע מקרני השמש היא לסגור את השלבים ואז קצת חשוך :\ במידה וזה עקרוני אם יש רעיון יותר טוב מה אני יכול לעשות תודה
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
-
שלום. יש לי מסך שבו קבעתי את קצב הרענון ל 85Hz עכשיו אם למשל יש לי משחק שבו מספר הפריימים לשנייה עולה על 85 זה בעצם לא משנה כלום לא? הרי המסך מתרענן 85 פעמים בשנייה אז כל FPS גבוה מזה פשוט לא יורגש (סתם שאלה שעלתה לי בראש ולא הצלחתי למצוא לה תשובה) תודה
-
- 11 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך מניו אג עד 160 דולר יש לי ספק סנשיין 400 W (יש לו 40A ב5 וולט ו18A ב12 וולט) יש לי AGP כפול8 ואין לי PCI X איזה כרטיס מומלץ (גם לאוברקלוק עדיף בלי מאווררים ואני יוסיף דלטא) יש לי ספק סנשיין 400 W (יש לו 40A ב5 וולט ו18A ב12 וולט) האם הוא מספיק?? אם לא איזה ספק יספיק? והאם האק 300W יספיק
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
שלום. יש לי fx5200 והתקנתי את הace mega codecs אבל הצבעים אצלי לא טובים זה פועל כאילו יש רק 16 צבעים. אני על הדרייברים של ה78 נדמה לי או משהו כזה ואני לא יודע איך לסדר את זה, זה קורה בכל תוכנה לסרטים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-