כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
-
יש לי שאלה קטנה, אני מכיר מישהו שאומר שקנה כרטיס 6600GT ושהוא מקבל 3500 נקודות ב-3DMARK05 בסטוק, זה הגיוני? כי אני עם כרטיס 6800NU מקבל 3700 בסטוק? או שיכול להיות שהוא קיבל את הכרטיס עם אובר קלוק(כרטיס של לידטק), הגיוני?
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
למשל בכרטיס 6200 למה הם לא עושים שלא יהיה ניתן לפתוח צינורות? ואיך זה נוצר בכלל אפשרות לפתוח צינורות רדומים?נגיד יש עכשיו 4 פעילים ו4 רדומים למה הם שמים ת 4 רדומים בכרטיס בשביל שנפתח אותם? ואגב אילו כרטיסים חוץ מ 9800se ו 6200 agp אפשר לפתוח להם צינורות עוד שאלה פתיחת צינורות נעשת באמצעות תוכנה נכון?זה רק פעיל אצל נבידיה פתיחת הצינורות
-
- 7 תגובות
- 753 צפיות
-
-
-
-
מה זאת אומרת פתיחת צינורות בכרטיס מסך האם זה מסוכן האם זה מגביר את הביצועים והאם אפשר לעשות זאת בכרטיס מסך כמו שלי ואם כן אז איך?
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_502_865&products_id=9954 BenQ LCD 19 FP91E 8Ms 1:1000 1280*1024 מיועד למשחקים.. עכשיו יש לי LG F900P אני יודע שהוא לא רואה שום LCD ממטר אבל אני רוצה יותר מקום על השולחן ושאני יוכל לקחת אותו לכל מקום בלי בעיה.. עריכה: עכשיו קראתי עליו משהו מעניין... כתוב עליו שהוא 20MS ולא 8 לא יודע איך להסביר את זה אבל זה לא מסך 8MS קיצר מי שמתעניין גם אל תקנו!
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
הוא יותר טוב מי RADEON 9600 PRO 256? זה שווה? ------------------------ SAPPHIRE RADEON X600PRO ATI RADEON X600 PRO Chipset מחיר באתר: ¤626.00 עלות משלוח: ¤29 סה"כ כולל משלוח: ¤655.00 256MB of high performance 128-bit DDR memory accelerates all of your 3D applications Native x16 Lane PCI Express interface Four pixel pipelines 2programmable vertex shader pipelines Double the bandwidth of AGP 8x Interface Full Bandwidth in both upstream and downstream Full Floating point shaders Full support for DirectX® 9.0 and the latest OpenGL® functionality SMARTSHADER 2.0 technology allows for Microsoft® DirectX® 9.0 Shader support SMOOTHVISION 2.1 technology provides enh…
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
יש לי מחשב xp1800, הכרטיס מסך GeForce3 TI200 נהרס ואני מחפש תחליף, צריך שיכולול TV Out, אני לא משחק במחשב אבל אני עדיין צקיך משהו איכותי שיתן תמונה ברורה גם ברזולוציה של 1280X10024, תקציב בערך 400 שקל תודה.
-
- 8 תגובות
- 962 צפיות
-
-
אממ לחבר שלי כרטיס מסך FX5200 128MB DDR ומישהו רוצה להביא לו FX5200 128MB DVI מה ההבדל בין DVI ל - DDR....? תודה מראש, אלכס.
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
זה Gigabyte FX6600GT GV-NX66T128VP PCI-e 128Mb VIVO Bulk Video Card ב1150 שח או Gigabyte FX6600GT GV-NX66T128D PCI-e 128Mb Bulk Video Card ב 1000 שח
-
- 6 תגובות
- 688 צפיות
-
-
http://www.maximus.co.il/Product.asp?Pid=2600PCX512MB&Cat2Cat1ID=31&Cat2ID=68
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך, כפתרון זמני, למערכת שמיועדת למשחקים. לוח אם: Foxconn nForce 4 Ultra מעבד: AMD Athlon64 3000+ כרגע אין לי אפשרות להשקיע סכום גדול במחשב, ולכן החלטתי להשקיע ב"בסיס" עדכני שיאפשר שדרוגים עתידיים (מעבד ולוח אם) ואת שאר הרכיבים להוסיף לאט לאט. מכיוון שאין ברשותי כרטיס PCIe אני רוצה לרכוש אחד, שיריץ משחקים ברמה סבירה בתקופה הקרובה. אני מעדיף להשקיע בכרטיס כמה שפחות, אבל אם כדאי להשקיע עוד קצת בשביל לקבל הרבה יותר, אני אעשה זאת. אשמח להצעות...
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני עומר לקנות מחשב בקרוב, ולמרות שהחברה הנ"ל לא מוכרת מדי - אני רוצה לדעת האם המסך הזה טוב, וכן, יש לי אפשרות לראות אותו לפני הקניה. CMV CT-720 הפירוט הטכני שלו מרשים יחסית, (בדקו באתר cmv.com.tw) אבל כמו שנאמר הנייר אינו הכל... דעות?
-
- 10 תגובות
- 721 צפיות
-
-
כמה זמן בממוצע צריך לקחת לחנות או חברה להחזיר לי כרטיס מסך חדש אם אני הבתי את שלי המקולקל כבר לפני 3 שבועות.... אין איזהחוק מסויים כי אני מרגיש שמושכים אותי באף וכל הזמן אומרים אין תתקשר מחר... אני מאבד סבלנות ובסוף יתן למוכר מכות
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
המסך הוא של HP דגם L2335 ביקורת לא רעה הוא קיבל אצל אנאנד - http://www.anandtech.com/displays/showdoc.aspx?i=2467&p=1 לא מצאתי את המסך בחיפוש ב-ZAP מישהו יודע מי מייבא את מסכי ה-LCD של HP לארץ ? או לחילופין - מקום שדווקא כן מוכרים אותם תודה
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
ואם כן או לא? אז לאיזה כרטיס הוא בערך משתווה?
-
- 10 תגובות
- 776 צפיות
-
-
בידי כרטיס מסך ati radeon x800xt pe VIVO- ואני רוצה להעביר וידאו דיגיטלי (mini dv) ואנלוגי למחשב האישי שלי... באיזה כבלים להשתמש? ובעיקר באיזו תוכנה לצורך ההעברה... תודה, נדב
-
- 7 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לוח חדש של pci-x עכשיו אני עוד לא התייעצתי בפורום אחר לגבי לוח זה הדבר הבא אחרי הכרטיס מסך שאני הולך לעשות כשאני אומר פורום אחר אני מתכוון ל hwzone רק בקטגוריה אחרת תודה לכולם אורן עריכה: המחשב שלי כרגע הוא מעבד: amd 64 bit 3000 מאוורר למעבד: CoolerMaster-hyper 6 לוח: ASUS | a8v-x זיכרונות: Princton 400Mhz 256mb *2 כרטיס מסך: Sparkel nvidia GeForce 5700le 256mb דיסק קשיח1: HItachi 80GB SATA דיסק קשיח2: WestranDigital 120GB SATA צורב די וי די: LG DVD RW זה לא הכל אבל אני חושב שזה יספיק בשביל להעריך מה יתאים למחשב עם לוח רציני בשווי 1000 ש"ח ומעלה
-
- 4 תגובות
- 544 צפיות
-
-
הכרטיס 6600GT שהזמנתי אמור להגיע עוד מעט. ויש לי שאלה האם יכולה להיות איזו בעיה עם הספק? יש לי מחשב: P4 2.4 512DDR הארדיסק 80GB צורב DVD וצורב רגיל כרגע יש לי ספק ג'נרי 400W - אף פעם לא הייתה לי איתו בעיה, היו אצלי הרבה הפסקות חשמל ואף פעם שום דבר לא נשרף, הספק נמצא אצלי כשנתיים וחצי וכשאני משאיר את המחשב דלוק מספר ימים הכל ממשיך לפעול כמו שצריך. האם הספק יחזיק את הכרטיס מסך? אני פשוט לא יכול להוציא כסף כרגע על ספק חדש... תודה רבה!!!
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ואיך המסך הזה: AOC HT 751? בבקשה זה דחוף אני קונה היום וחייב המלצות!!!
-
- 8 תגובות
- 858 צפיות
-
-
היי יש לי gForce mx2 64 ישן בן 4-5 שנים של חברה צרפתית וציפ-סט של nvidia יש לי מסך 17# ישן של הנסול (נראה לי מותג יצרן שמייצר מותגים אחרים) שעובד (בלי עין הרע) מצוין בזמן האחרון הצבעים נראים לי יותר ויותר דהויים בייחוד אחרי קניית מחשב חדש- amd64 3000+ 512ram, הצבעים נראים לי לא אי אי אי, ואולי זה רק בראש שלי עכשיו שאלותי הן כאלה: 1. האם אני צריך כרטיס מסך טוב יותר ממה שיש לי כעת ,אם הנוכחי סוחב את כל צרכי כפי שאני מבקש ממנו (פיתוח בפלאש, דריםוויבר, דפדפנים ותוכנות ftp) אולי אני לא יודע איך המחשב שלי כן מסוגל להתנהג עם רטיס מסך טוב יותר וופשוט יש לי חוסר ידיעה והבנה 2. האם צבעים דהויים (שוב- אולי זה פסיכולוגי) קשורים למסך או לכרטיס? 3. אין לי רעשים מהכרטיס והאם יש…
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלויזיה מסוג MSI TV Card @ neywhere . קניתי אותו לפני שנה.. חיברתי אותו למחשב והתחלתי להתעסק איתו בכיף. אבל מה? דבר אחד הטריד אותי.. והוא מטריד אותי עד היום.. הכרטיס מקליט בלי קול. חיברתי את הכאבל המיוחד שקיבלתי עם הכרטיס מהכרטיס טלויזיה לכרטיס הקול ואת הרמקולים לכרטיס הקול. עכשיו,אני רואה מצויין עם קול.. אני לוחץ הקלטה,רואים עדיין קול.. וכשאני מסיים את ההקלטה, אני ניגש אל הסרטון שצילמתי והוא מצלם נהדר,רק בלי קול. חשבתי אז שזו היית בעיה בכרטיס הקול במחשב שהיה לי אז, אחרי כמה חודשים קניתי את המחשב שיש לי כעת.. רק לפני כמה ימים חיברתי את הכרטיס.. והנה - שוב אין כול. נכנסתי להגדרות.. שם מסומן ב Recorder: פעיל - Video , Audio - לא פעיל. ניסיתי להגדיר דברים,לא עזר…
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
יש לי עכשיו ת'כרטיס הנ"ל ואמרו לי שאפשר להפוך אותו בקלות ל6600GT. אז מישהו יכול בבקשה ללמד אותי איך אני פותח לו צינורות או הופך אותו לGT? תודה מראש אחים שלי
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אז ככה.. ראיתי שלחבר שלי יש דסקטופ חיה ביותר הנה תמונה: http://img2.echo.cx/img2/5811/mydesktop0mn.jpg עכשיו רציתי לדעת איך הוא עשה את זה.. אז אם מישהו יודע ומוכן לעזור לי אני אשמח מאוד.. תודה
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-