עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. ..

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  2. גם אני חיפשתי דרייבר מתאים לכרטיס שלי (Sapphire X1950PRO) ואז ראיתי באתר של ATI (עכשיו כבר AMD ) שיש דרייבר מיוחד לכרטיס הזה: https://support.ati.com/ics/support/kbAnswer.asp?questionID=23582 יש הורדה למטה מקווה שמותר לפתוח על זה אשכול, אם לא סליחה, תנעלו.

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  3. Started by יניר-עובדיה,

יש לי מחשב די חדש של אחי אני מישתמש בוא מידי פעם למישחקים מעבד אי 8400 ושתי כרטיסי מסך שעובדים על sli 3650 די די אר 2 עכשיו אני עומד להזמין מחשב חדש שאלתי היא האם כדי לחכות ולהיות עם המחשב הזה (אחי בצבא) שאלתי היא אם המחשב יכול לתת איכות טובה במישחקים ? על רזולוציה גבוהה ואיכות גבוהה האם כדי לחכות עם המשחב הזה ועוד כמה חודשים להחליף את 2 הכרטיסים לחדשים יותר ? כמו החדש שיצא 4870X2 דגם לוח האם הוא : GA-EP35-DS4 הוא יתמוך? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 678 צפיות
  4. שלום. אני מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש למפרט דומה מאוד לשלי(חתימה) והתכנון הוא לחבר את אותו מחשב לטלויזיה בעלת כניסת HDMI כמובן טלויזיה LCD. השאלה שלי היא: 1) האם קיים מתאם DVI-HDMI? ואם כן האם אני מאבד מהאיכות? 2) האם יש דרך אחרת לחבר את המחשב ליציאת הHDMI? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  5. Started by ברוס לי,

אני מעוניין לקנות את ה460 אבל חשוב לי שלא יהיה רק גוף קירור על המעבד אלא גם על הזכרונות לא ברור לי אם כל הכרטיסים האלה שמגיעים סגורים עם מכסה מה יש מתחת האם גם הזכרונות מקוררים ??. כמו כן עוד שאלה האם כשהזכרונות מקוררים זה תמיד אומר שיש עליהם את הפאדים האלה שלא ברור לי איך הם מעבירים חום חשוב לי שלא יהיו משום שלאחר תקופה כשאני ארצה להחליף משחה ולנקות אז לא מתאים לי להתעסק עם הפאדים האלה איזה 460 יש כזה כמו שתארתי ? אני קונה באירופה אז לא חשוב הדגמים שמגיעים רק לישראל

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  6. Started by Modan2,

יש לי כרטיס מסך ati radeon 9500 pro לאחרונה היה לי איזה בעיה לא יודע בדיוק מה והתקנתי מחדש את וינדאוס ועדכני לדרייבים הכי חדשים של ATI. כל פעם שאני מפעיל משחק, אני משחק בו בדיוק דקה ואז הוא נתקע. ניסיתי לשחק עם ההגדרות אבל זה לא עזר. יש שם איזה אפשרות של VPU RECOVERY אם מישהו מכיר, נראה לי שזה קשור לזה כי הוא כותב שגיאה בקשר לזה אחר כך. ניסיתי לנקות את הכרטיס , לבדוק אם המאוור לא עובד , אבל הכל נראה רגיל. עזרה ???

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  7. Started by dzbeda,

את המחשב כבר הזמנתי כרטיס מסך RADION 9600 XT 256M עכשיו אני צריך מסך שימוש:משחקים סוג מסך : TFT גודל: 17 חברה : כאו אני חושב שיש לי בעיה, LG אני יכול לקנות רק מסך של LG או PHILIPS כי יש לי זיכוי של 2000 שקל בערך יש לכם המלצות...אני לא רוצה להידפק במשחקים ויהיה לי יותר קל עם מסך של LG תגידו לי שיש דגם טוב....ואני כמובן מוכן להשקיע יותר מה 2000 שקל

• 8 תגובות
    • 678 צפיות
  8. היי, מפרט המחשב שלי: מעבד:אינטל i5 2500K 3.3GHZ. ספק כח:ENERMAX MODU82+ 525W. כרטיס מסך:GIGABYTE AMD RADEON 6970 2GB GDDR5. זיכרון:CROSSAIR DDR3 8GB 1600MHZ DUAL CHANNEL. מארז:ANTEC P183 V3. לוח אם:ASUS P8Z68-V PRO. כרטיס המסך חדש.!!! *החליפו לי כרטיס מסך מאותו הסוג,אחד לאחד,לחדש מהניילון - לפני יומיים.התקלה,אשר בכותרת;קרתה לי גם בכרטיס הקודם,שגם הוא היה חדש.! *זה קורה באיזשהו שלב בצפיה בתוכנית:ברבע התוכנית,באמצע שלה (לא ישר מההתחלה שלה),ולאחר שאני נזרק החוצה - מופיעים מ"ס סימני קריאה בינוניים בצבע אפור. **זה קורה לי גם,בעת צפיה בסרט מתוך תיקיית הסרטים שלי - בכונן הקשיח. - האם זה תלוי בהגדרות הAMD CATALYST,במידה וכן אילו הגדרות יש לשנות/להגדיר?,ו/או בגירסאתו,א…

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  9. אני מחפש את הכרטיס הכי זול שנותן VIDEO OUT, בתנאי כמובן שזול לא אומר פגיעה באיכות הכרטיס ישמש רק לצורך זה, והוא צריך להיות מותאם ל P2 233 MMX. (אפשר לראות בכלל סרטים בכזה מעבד???) תודה לכל המשיבים

• 7 תגובות
    • 678 צפיות
  10. Started by kobi_af,

שם הכרטיס:GeForce 6200 שם קוד ליבה:NV43 אפיק:AGP8x\PCI-Express16x תדר ליבה:300MHz תדר זכרונות:350MHz נפח זכרון:128Mb-DDR1 באס זכרון:128-bit צינורות עיבוד:4 ארכיטקטורה של 4*1 טקסטורה אחת לכל צינור עיבוד לפעימת שעון יחידות גאומטריות:3 תהליך ייצור:110µ RAMDACs:400MHz תמיכה חומרתית:DirectX9.0C וOGL1.5 ביקורות: http://www.vr-zone.com.sg/?i=1953&s=1 http://www.pcmoddingmy.com/content.php?review.186.0 http://www.neoseeker.com/resourcelink.html?rlid=92265 הערות: יש אפשרות לפתיחת צינורות עיבוד בגרסת AGP בעזרת מוד תוכנתי. שם הכרטיס: GeForece 6600 שם קוד ליבה:NV43 אפיק: AGP8X\PCI-Express תדר ליבה:300MHz תדר זכרונות:250MHz לגרסת הAGP8X ו275MHz לגרסת הPCI-Express באס זכרון:12…

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  11. Started by huber,

השוואה של CF 16/16 ל CF 8/8 עם 4850: http://www.tweaktown.com/articles/1472/10/intel_p45_vs_x48_crossfire_performance/index.html

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  12. שלום, אני עומד בקרוב לבצע שדרוג למחשב הנוכחי (מעבד , ל"א , זכרונות) , ואני שוקל גם לשדרג את הכרטיס מסך הנוכחי. תקציב של 800~900 שקל בערך. המשחקים העיקריים הם SKYRIM , ARKHAM CITY , DIABLO 3 . השאלה האם ה5850 שלי יצליח להריץ אותם כמו שצריך על HIGH או שדרוש שדרוג ? (מדובר על מעבד i5 2310 לצורך העניין).

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  13. Started by WildFire,

יש את הקניה הקבוצתית ואני אקנה כרטיס אחד, רציתי לדעת אם הוא יעבוד על ספק ג'נרי שמתיימר לספק 550W? לא מעניינות אותי כרגע הדעות השליליות על ספקים חסרי מיתוג, או על האמינות הרעועה שלהם. אני בטוח שהספק מגיע ל~300W, ואני חושב שהמערכת שלי גם במקסימום צריכת חשמל לא לוקחת את כל זה, אז יש לי יסוד להאמין שהוא ירוץ על הספק הג'נרי שלי. מסכימים איתי, לא מסכימים איתי? [למה?] מפרט: DualCore AMD Athlon 64 X2, 2000 MHz (10 x 200) 3800+ Gigabyte GA-M57SLI-S4 (2 PCI, 3 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) nVIDIA nForce 570 SLI, AMD Hammer 3GB ראם, שניים של קינגסטון 1GB, שניים של טווינמוס 512MB NVIDIA GeForce 6600 LE (256 MB) NVIDIA STRIPE 298.09G (298 GB) -RAID…

• 5 תגובות
    • 678 צפיות
  14. Started by tk_mc,

מה זה בקר לכרטיס טלויזיה?? מה הבקר עושה?

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  15. Started by game kILLer,

אים יש להם כתובת רגילה(עיר רחוב...) או אתר צרפו לינק תודה

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  16. יש לי לוח אם ABIT NF7. רוצה לרכוש כרטיס מסך שהזכרתי בכותרת, ממישהו. הכרטיס יד שנייה ולפי השם שלו אפשר להבין שהיה בשימוש גם הרבה מאוד זמן. קודם כל, בבקשה בלי הערות של "לא כדאי" וכו'. אני מבין שאתם מנסים לעזור, ואני מבין שהכרטיס הוא מאוד ישן ולא מתקדם בכלל. אבל זאת זכותי לרצות לקנות אותו, אז בבקשה בלי הערות מיותרות . עכשיו, לענייננו: כמה הכרטיס הזה שווה בהתייחס לזה שהיה בשימוש ארוך מאוד ובעובדה שהוא בכלל כרטיס ישן? והוא מתאים ללוח אם ABIT NF7? ובנוסף הוא מתאים ללוח אם: mobo- giga 7 vrx rev1.1? תודה מראש על העזרה

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  17. Started by jorgito,

אם מישהו כאן יכול לעזור ולהגיד לי איפה אפשר להשיג מתאם 6 פין מ PCIE לMOLEX ? ומה המחירים (לא אמור לעלות יותר מ40 ש"ח...) עדיפות לאיזור חיפה\צפון בתודה מראש

18. מה עדיף בין שני הכרטיסי מסך האלה HD 3870 512MB GDDR4 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E של Sapphire מחיר - 1240 או 8800GT 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E של GIGABYTE מחיר - 1420 תודה רבה!!!

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  19. Started by פלורנטין,

ובכן בניתי מחשב ממיטב לוחות האם וזיכרון כדי שיעמוד בדרישות של תוכנת פרמייר לעריכת וידאו אבל אינני יודע איזה כרטיס של הקלטה לירכוש בעבודה של REAL TIME קצת כיוון והמלצות יעזרו לי מאוד.

20. אז ככה, חיברתי רואים הכל טוב ויפה אבל שרואים סרט או משהו וידאו לא רואים אותו בטלוויזיה פעם הצלחתי איכשהו לראות בשניהם ת'וידאו יש ברשותי Radeon 9800 Pro ALL IN WONDER אשמח לעזרה, בתודה איתי

• 9 תגובות
    • 678 צפיות
  21. סתם שאלה... קניתי עכשיו מחשב חדש ללא כרטיס מסך לבינתיים שמתי 88GT בגלל שיוצאים כ.מסך חדשים לפי השמועה ( בעוד כחודש לפי מה ששמעתי ) עכשיו תהיתי לגבי הסדרה החדשה כשייצאו הכרטיסים החדשים יורידו יישר מהמדפים את הסדרה הנוכחית? אם לא כמה לדעתכם יעלו כרטיסים כדוגמאת GTX295 GTX275 GTX260 וכן הלאה, ואם יהיה שווה בכלל לקנות אותם? בקשר אל הספק והכול כן יתאים לקחתי במיוחד ספק ומערכת שתוכל להתמודד מצויין עם כ.מסך חדש הבאתי את זה בחשבון עריכה: שמתי את המפרטי מחשב שיש לי בצד

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  22. Started by pc student,

חשבתי איזה כרטיס לקנות אני לא יודע חשבתי שאתם תאציאו אני רוצה שהוא אהיה זול חזק אמין ומתאים למשחקים חדשים

• 8 תגובות
    • 678 צפיות
  23. Started by YOU123,

יש לי תתכרטיס הזה 3 חודשים ואני רוצה למכור אותו ואני לא יודע בכמה למכור אותו כי כבר קניתי 6800 אולטרה אז בקיצור 9800 שלי אני יכול למכור תודה (כמה הוא שווה)

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  24. Started by assaf990,

כרטיס winFast px9400 gt 1024mb nVidia במשחק 2009 PES אז לפעמים התצוגה קופצת ולא חלקה. עיוותים נניח בקו החצי של המגרש רואים פתאום (שהמסך נע) שהקו הישר מתעקם יש משחקים שהצבע נהיה צהוב בהיר במשחק ואז המשחק נתקע (בשישה משחקים שונים, "כבדים" באופן גרפי) האם קושר ל - nVidia PhysX שזה מאופשר? מחשב בן חודש האם פיזי משהו דפוק? מצ"ב פרטים ומבחן furMark תודה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  25. טוב אז השאלה מופנית לכל בעלי הרדאון ולמי שמבין הנהלת האתר במיוחד אם תוכלו לעזור לי ....אז ככה אתמול חבר שלח לי לינק לאתר של קטעי וידאו מצחיקים אני נכנס לוחץ על הסרטון ופתאום הוא נפתח לי באיזה 5 צבעים חשבתי שזה ככה אני אומר לחבר שלי לא מבינים כלום אומר לי מה אתה מדבר עכשיו יש לו כרטיס מסך שלnvidia 6600 ולי של רדאון ati x850xt יש לי את הדרייבר הכי עדכני כולל ccc מה שלא ניסיתי לא עבד לי צבעוני עד שהסרתי את הדרייבר הכי עדכני והתקנתי את הדרייבר שהגיע עם הכרטיס מסך שהוא 5.1 לעומת מה שיש לי 5.13 הפלא ופלא עבד בצבעוני עם הדרייבר הישן, תעזרו לי בבקשה לפתור את התעלומה אתם מוזמנים לנסות קחו קישור http://www.killsometime.com/ אני מודה לכל מישיעזור במיוחד לצוות האתר אם יוכלו לעזור לי …

• 0 תגובות
    • 678 צפיות

דיונים חדשים בפורומים