עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by raYo,

החלטתי שאני בסוף לוקח מסך CRT 19 אינצ' ובחרתי ב - LG 19" Flatron Monitor F900P + USB Hub. http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={AB0ABF3D-0CE4-4A62-A25E-F31760AEFA3B}&details_type=1&itemid={AD65DCF6-4645-4641-9D2D-53B095ACC7DC} איך המסך הזה נראה לכם?

• 8 תגובות
    • 654 צפיות
  2. Started by M4z3,

אוקיי אז יש לי מחשב די ישן.. יש לי מעבד 1.8 לוח אם Intel Winnipeg D845WN (גם ישן) ויש לי כרגע 256 sdram אבל כנראה אני קונה עוד 512 ואז יהיה לי 768 sd. עכשיו, אני רוצה לקנות כרטיס מסך שיתאים למחשב שלי כמה שיותר טוב. בהתחלה חשבתי אולי על radeon 9800 pro אבל מכיוון שהמחשב שלי לא כל כך טוב, המחשב עצמו יגביל את כרטיס המסך באפשרויות שלו ואז זה סתם יהיה בזבוז של כסף. בגלל זה החלטתי לקנות כרטיס קצת חלש יותר אבל שיתאים ויעבוד כמה שיותר טוב על המחשב שלי. בינתיים אני עומד על 9600xt. אז אני רוצה להתייעץ אתכם, איזה כרטיס הכי כדאי ומשתלם לי לקנות, אבל שיעבוד הכי טוב עם המחשב שלי. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  3. Started by porcupine_tree_26,

שלום לכולם , מה דעתכם על הכרטיס X800 הרגיל ? הוא עולה בנועה 2000 ש"ח. (רציתי להשים לינק אבל יש איזה בעייה הוא לא נותן לי..) יש לו 12 צינורות פעילים. יש מצב שאפשר עם עדכון ביוס של X800XT או PRO לפתוח אותו ל 16 צינורות ? מישהו אולי קרא בפורומים אחרים בחו"ל על אנשים שהצליחו ? יש לי אפשרות להחליף את ה 6600GT שלי תמורתו ולהוסיף את ההפרש אז רציתי לדעת אם זו קנייה טובה. תודה.

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  4. Started by niner,

האם זה נחשב טוב?

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  5. Started by motir,

אהלן, סוני הכריזו על מסך חדש, HS94P. הוא הגיע רק עכשיו לארץ והבנתי משיחה עם כמה חנויות שבשום מקום אי אפשר אפילו לראות אותו מחוץ לקופסא (שלא לדבר על להפעיל ולצפות בו בפעולה). קראתי כמה חוו"ד עליו וחלק טוענים שהוא ממש כמו מראה.. מאוד רפלקטיבי. מישהו יודע לעזור לי? איפה אפשר למצוא REVIEW מסודר, סטייל TOMS HARDWARE ? מלבד זה, האם מישהו יודע להמליץ על מסך טוב (!!) 19" LCD? חשוב לי איכות הטקסט והצבעים, פחות המריחות וה-MS כי אני לא משחק משחקים ולא רואה סרטים על המחשב.. תודה! מוטי

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  6. hay guys האם סוג ומהירות כרטיס המסך משפיעים על קידוד ל-divx האם יש תמיכה ברמת החומרה של כרטיסי המסך החדשים בדחיסת וידיאו בפורמט xvid mpeg4 או שאין שום הבדל בין ati ו-nvidia היות והעומס מוטל ממילא על המעבד וכרטיס הטלוויזיה from ati site: Cutting Edge Video Technology RADEON® X800 graphics technology gives you more than just a great gaming experience. It also has sophisticated video processing, filtering and acceleration features that make multimedia applications more efficient, inspiring and fun. With VIDEOSHADER HD, RADEON® X800 graphics technology takes advantage of its advanced shader processing engine for user programmable video effects, video quality enhancement, an…

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  7. Started by ShahafH,

טוב לפני חודש-חודשיים קניתי את הכרטיס מסך הנ"ל אפשר גם לראות במפרט שלי את שאר החלקים. כשאני מריץ משחקים בעלי גרפיקה גבוהה או אפילו עכשיו שהרצתי 3DMARK06 אז פתאום המסך נעשה שחור וכתוב:" משהו going to sleep" או בלי המשהו לא זוכר... בקיצור מה כדאי לי לעשות? אני עדכנתי את הדרייברים כבר.. תודה, UnDerCover.

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  8. Started by vipersh,

היום מכרתי את הכרטיס מסך שלי (X1950PRO) ותכננתי לקנות XFX 8800 GT ALPHA DOG XXX 512MB ב1600 שקל... כשהגעתי לחנות הם אמרו לי שהכרטיסים עוד לא הגיעו ואמורים להגיע בעוד שבועיים... תהיתי אולי תוכלו להציע לי הצעה לכרטיס מסך בסביבות המחירים האלה (1500-1700) שאולי יהיה לי יותר משתלם לקנות, או שפשוט שווה לי לחכות לXFX וזהו... תודה לכל המגיבים

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  9. Started by IMT,

לא מזמן גיליתי שלוח האם שלי תומך רק ב AGP X4, והכרטיס מסך שלי לאומתו תומך ב AGP X8. אם אני משדרג ללוח תומך X8 בכמה ישתפרו ביצועי כרטיס המסך? (בתטח לא פי שניים, נכון?)

• 8 תגובות
    • 654 צפיות
  10. Started by crazydiamond,

שלום לכולם לאחרונה שדרגתי את הכרטיס מסך מ 9800XT ל X850 פרו. האם זה הגיוני שאני לא ארגיש כמעט הבדל בביצועים בין שני הכרטיסים? יש הבדל במבחנים כדוגמת 3DMARK 2001 ו 3DMARK 2005 שבהם ההבדלים אכן משמעותיים, אך במשחקים כדוגמאת NBA LIVE 07 או NFS CARBON אני כמעט ולא מרגיש עליה בכמות הפריימים (אני משתמש ב FRAPS) בשני הכרטיסים הפילטרים היו מופעלים על אותם ערכים. שניהם מחוברים לאותו ספק, ה9800 עבד עם פנטיום 4 3000 וה X850 עובד עם אתלון 64 3500. מה נראית לכם הסיבה לחוסר הבדל?

11. Started by fohad,

תקציב לכרטיס מסך עד 1500 שקל אני צריך אותו בשביל מסך 22-24 שימוש משחקים כבדים, משחקי רשת, סרטים, צפייה בטלויזיה... יש הצעות?

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  12. עד עכשיו אני חי טוב עם CRT 17 של מאג. אני שוקל מעבר לLCD שישמש אותי גם כמסך מחשב, גם כמסך לסרטים וגם לטלויזיה. רציתי לשאול קודם כל האם יש מסכים שניתן לחבר אותם ישירות לממיר של YES (לא דרך כרטיס טלויזיה וכאלה...) ואיזה מסכים מומלצים לגדלים 17 ו19 אינץ'. אני בכוונה לא נותן תקציב כי אני לא יודע מהם המחירים... לגבי האיכות - רצוי גבוהה אבל אין צורך במסכי HIGH END עם מחירים של מסכים בגדלים יותר גדולים. אני בוטח בהמלצות של אנשים פה ומעוניין במסך שנותן יחס תמורה/מחיר - הכי גבוה. אשמח להמלצות ענייניות, תודה מראש, אופיר.

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  13. Started by קייזרמן,

שלום לכולם אז יש לי בלפ טופ D630 http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-d630-nvidia.htm את כרטיס המסך: NVIDIA Quadro NVS 135M/256MB Trubo Memory שלמרות הוא אמור להיות מבוסס על ה- 8400 GS המפלייט סימולטור 2004 לא עולה עליו בכלל.... מגיע ל- 84 אחוז התקנה ונתקע. יש למישהו מושג מה ניתן להוריד או מה ניתן לעשות על מנת להאיץ את כרטיס המסך הזה על מנת שיתאים למשחקים? במחשב הרגיל שלי המשחק עלה בקלות... תודה לעונים!

14. Started by shimronfio,

איזה גרסא של הכרטיס של של ATI HD 4870 עם 1GB זיכרון, מגיע עם הקירור הכי טוב והכי פחות רועש? בבקשה תנו לי קישור למוצר.

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  15. http://tw.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-NX66128DP2.htm

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  16. Started by AC/DC,

אבא שלי קנה כרטיס מסך ליפני כמה חודשים ואני לא מוצא אותו באתר של החברה אני מוצא אבל זה קצת שונה בנתונים מאשר באתר http://www.hisdigital.com/html/product_ov.php?id=222&view=yes זההאתר הכרטיס הוא X1300 של HIS עם קירור חזק בימיוחד 20 DB COLING POWER -11 C' CROSS FIRE TURBO EDTION ICEQ PCI EXPRESS 256 MB 128 BIT SM 3.0 TV OUT DVI IN AVIVO HDTV OUT DUEL VGA DUEL LINK DVI PLATINUM PACK SOFTWARE BUNDLES רשמתי פה את רב הפפרטים שלרשום על האריזה קישור יש הכרטיס הזה שווה את המחיר שלו בארץ? בערך 600 אני חושב ? למישהו יש אותו .? אתם יכולים לאמר לי מה מהירות זיכרון וליבה שלו ? על האריזה רשום משהוא אחד ובאתר רשום משהוא אחר אבל בתוספת (BIOS) כלומר יכל להיות שאפשר להמהי…

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  17. תודה ...זה דיי מוזר לא ?

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  18. Started by Tuna,

מעבד: Intel® Core i5-2320 CPU @ 3.00GHz לוח אם: Gigabyte GA-H67M-D2-B3 זיכרון: 4GB DDR3 ספק כוח: A.PFC 450W FAN12 POWER MAN INWIN רזולוציה: 1680-1050 {כרטיס מסך נוכחי Nvidia GeForce 440GT) עכשיו לשאלה עצמה. אני מעוניין לקנות -[h=1]Asus NVIDIA GeForce GTX650 2GB GDDR5[/h]או [h=1]Zotac Nvidia GeForce GTX650 2GB GDDR5[/h]האם הם יעבדו על המפרט הזה? אם הם לא עובדים מה הכרטיס מסך הכי טוב שכן יכל לעבוד? תודה רבה לכל מי שעוזר.

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  19. אני רוצה לעשות UPGRADE לכרטיס מסך שלי לכרטיס שתומך ב PUREVIDEO לצורך ניגון X264, אבל הבורד שלי תומך עד AGP 4X האם כרטיס AGP 8X יעבוד? או שזה יגרום בעיות (מתח שונה? חיבור לא מתאים וכו') [חשבתי על GF 6600] * לא משנה לי אם תהייה האטה קלה בביצועים, זה לא מיועד למשחקים *

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
    • 4 תגובות
    • 654 צפיות
  20. קניתי רדיאון 9600 פרו של ספיר 256 מגה חדש ואז לאחר שהתקנתי את הדריברים המחשב קורס לפעמים זה קורה נראה לי מתי שאני שם רזולוציה גבוהה מידי אז המחשב נתקע ולרוב שם לי מסך כחול (לא המפורסם) שרשום שם חלקי אותיות ואז אני חייב לעשות ריסטארט זה קרב לי בשר הטבעות ובמדל אוף הונור (החדשים) אבל בהלף לייף 2 לדוגמא לא הייתה לי שום בעיה למרות ששמתי על הרזולוציה הכי גבוהה 62.0.122.76

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  21. רציתי לשאול איך אני יכול להתאים למחשב שלי כרטיס מסך שיעשה מקסימום ביצועים ביחס למחשב (הייתי שמח לדעת איך עושים קירור לכרטיס) ולא יהיה לו "צוואר בקבוק" תודה רבה לעוזרים -אני מעוניין לדעת איך אני יכול בעצמי להתאים כרטיס למחשב שלי..

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  22. של אני בעל כרטיס מסך 6600GT ובדקתי בתוכנה את מהירויות השעון וגיליתי שמהירויות השעון שלי שונות מהרגיל.... האם זה נכון?? תמונה:

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  23. Started by Jules Winnfield,

יש לי כמה שאלות על המסך הזה: 1.בעל איזה פאנל הוא? 2.האם הוא מתאים למשחקים וסרטים? 3.האם הוא שווה את המחיר שלו:1722 ש"ח? 4.הוא מתקרב מבחינת איכות למסכים החדשים של דל DELL2007FP LCD? תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 654 צפיות
  24. Started by Inzagi,

שלום, אני רוצה לקנות כרטיס מסך 9600GT. רצוי בלי OC או עם OC קטן, אני צריך שהקירור יהיה טוב ולא רועש מדי. תקציב 800-900 ש"ח. יש המלצות?

• 3 תגובות
    • 654 צפיות

דיונים חדשים בפורומים