כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
החלטתי שאני בסוף לוקח מסך CRT 19 אינצ' ובחרתי ב - LG 19" Flatron Monitor F900P + USB Hub. http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={AB0ABF3D-0CE4-4A62-A25E-F31760AEFA3B}&details_type=1&itemid={AD65DCF6-4645-4641-9D2D-53B095ACC7DC} איך המסך הזה נראה לכם?
-
- 8 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום , יש לי מחשב שקניתי ב1000 שקל .. יש לו 2 ג'יגה זכרון , איזה מעבד 2.66 ghz due core והוא סבבה לגמרי חוץ מהכ.מסך המובנה שלו .. למשל יש איזה אתר שבודק אם אני יכול להריץ משחק מסויים .. אז כל הפרמטרים מתאימים פרט לכ.מסך אין לי תמיכה ב Video HW transformation & lightning Vertex shader 3.0 Pixel shader 3.0 אני לא רוצה להריץ משחקים ברזולוציות מטורפות אלא משהו בינוני על קונפיגורציה medium .. כמה יעלה כ.מסך עם תמיכה בדברים האלה ? אני מחפש באיזור ה400 שקל .. יש מצב ?
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם אתמול קיבלתי מחשב חדש: E6300 AB9 1 GIG 667 1950PRO 256 של ספיר עכשיו התקנתי XP PRO SP2 ואת הדריוורים שבאו עם הכרטיס בהתחלה ניסיתי להתקין את ה7.1 אבל זה עשה לי בעיות (הוא רשם לי שבגלל שאין לי, נראה לי, NETFRAME 2 הוא לא יכול להתקין את ה MEDIA CENTER) ונאלצתי לסגור את ההתקנה. כשהסתכלתי בכונן C ראיתי שעדיין נשארו קבצים שהותקנו. אח"כ ניסיתי להתקין את הדריוורים מהדיסק שקיבלתי וזה התקין לי עכשיו נתקלתי בכמה בעיות מאז שהתקנתי ועד עכשיו: -פעם אחת כשהפעלתי את הCONTROL CENTER הוא ניתן לי הודעת אזהרה ששניתי את המהירויות שעון של הכרטיס למרות שלא נגעתי בהם (וגם אין לי כוונה...), ישר החזרתי להגדרות המקוריות ושמרתי. בפעם הבאה שהפעלתי נראה היה שהכל בסדר. -בדמו של FLIGHT S…
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
רציתי לשאול מי שיודע איזה מסך יותר טוב ושווה מבחינת הכל מחיר ואיכות? 17" Hyundai ImageQuest Q17 DVI USB LCD Monitor + Speakers שהוא עולה 2600 ש"ח או 17" AOC LM720 LCD Monitor + Speakers שהוא עולה 2140ש"ח
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
-
היי חברה,יש ברשותי כרטיס 7600GS PCIE של MsI NX 256MB 128 BIT שתכלס חורק במשחקים כמו הדמו של קרייסיס,ועוד כמה משחקים חזקים,חשבתי על קניה של כרטיס עד 1000 שקל בהעדפה לati פשוט נמאס לי מנווידיה. מקווה שתמליצו לי על משהו טוב. תודה וערב טוב. אם תוכלו לתת לי אתר עם טבלה של כרטיסים כאילו להשוואה זה יהיה נהדר ובלי קשר לDX10 האם הכרטיס הנ"ל טוב> HD 2600 XT 256MB GDDR4 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
מסך 19" של LG דגם L1970HR או VIEWSONIC VP930 "19 או SAMSUNG 370P SINKMASTER "19 או EIZO FLAXSCAN S1910 "19 כסף זה לא הפונקצייה שמפריעה בינהם הייתי רוצה חוות דעת על איכות וביצועים ואולי יש מסך כלשהו איכותי מהם בתודה מראש PNP24
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
עד עכשיו אני חי טוב עם CRT 17 של מאג. אני שוקל מעבר לLCD שישמש אותי גם כמסך מחשב, גם כמסך לסרטים וגם לטלויזיה. רציתי לשאול קודם כל האם יש מסכים שניתן לחבר אותם ישירות לממיר של YES (לא דרך כרטיס טלויזיה וכאלה...) ואיזה מסכים מומלצים לגדלים 17 ו19 אינץ'. אני בכוונה לא נותן תקציב כי אני לא יודע מהם המחירים... לגבי האיכות - רצוי גבוהה אבל אין צורך במסכי HIGH END עם מחירים של מסכים בגדלים יותר גדולים. אני בוטח בהמלצות של אנשים פה ומעוניין במסך שנותן יחס תמורה/מחיר - הכי גבוה. אשמח להמלצות ענייניות, תודה מראש, אופיר.
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אני מצרף לכאן תמונה בפעם האחרונה לזיהוי הבעיה ...עכשיו אני לא יודע אם זה פגם במשחק אבל אני בטוח שהמשחק רץ אצלי על 3 כרטיסים שונים ללא בעיה . לאחר משהו כמו 5 דקות פלוס מינוס של משחק בפארקריי אני מקבל תקיעות ולאחר שהסרתי את הVPU R המשחק חוזר שוב עד 3 תקיעות מקסימום ואז המחשב מבקש ריסטרט וכל זאת לאחר שלפני המשחק דאגתי להתקין את כל הדרייברים הקיימים מה שקורה שלאחר הריסטרט (ראו בתמונה) רשום לי שה AGP מנותק וכמו כן גם בהרצה של הדיירקט X רואים הצללה על האפיק .... מה שקורה שאין דרך להחזיר את המצב לקדמותו כאילו שום דבר לא מגיב ואני חייב להתקין את הדרייברים מחדש , מה לעשות / מה הבעיה ? אני חייב להוסיף הערה ! לפני שבוע וחצי לקחתי את הכרטיס למעבדה שכמובן הכרטיס באחריות ואצלם משח…
-
- 6 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום יש מולי עכשיו נייד של טושיבה A100-1MB, לנייד יש כרטיס מסך ATI RADEON HD2600 עם 256 MB מובנים, ועד 1GB HYPERMEMORY, למחשב יש 2GB RAM, ומערכת הפעלה ויסטה... וכטיס המסך משתמש בכל ה 1GB! כלומר עוד 767 MB לוקח מהראם... והמחשב לא לשימוש במשחקים ודברים כאלה, אבל אני לא מוצא איפה משנים את כמות ה SHARED MEMORY שם בויסטה... חיפשתי בלוח הבקרה, ב CASTLAYST של ATI , וגם בBIOS אין... השאלה היא איך אני מוריד בכלל את כל הזיכרון ונשאר עם ה 256 המובנים מתוך הויסטה? מסובך לי
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
SAPPHIRE 9600XT 256 mb DDR TV OUT DVI - Retail או ALBATRON GeForce FX5900XTV 128MB שניהם עולים אותו דבר (1215 שקל). מה עדיף מבין שניהם? אפשר גם בבקשה הסבר מה עדיף על מה ולמה? אני לא ממש מבין בכל הקטע הזה.. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אני מתכונן לקנות כרטיס מסך חדש... ואני מתלבט בין ALBATRON GeForce 4 TI 4600V RETAIL ו.. Hercules 3D Prophet 9500 Pro Radeon 128MB מה יותר טוב לדעתכם..?
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אבא שלי קנה כרטיס מסך ליפני כמה חודשים ואני לא מוצא אותו באתר של החברה אני מוצא אבל זה קצת שונה בנתונים מאשר באתר http://www.hisdigital.com/html/product_ov.php?id=222&view=yes זההאתר הכרטיס הוא X1300 של HIS עם קירור חזק בימיוחד 20 DB COLING POWER -11 C' CROSS FIRE TURBO EDTION ICEQ PCI EXPRESS 256 MB 128 BIT SM 3.0 TV OUT DVI IN AVIVO HDTV OUT DUEL VGA DUEL LINK DVI PLATINUM PACK SOFTWARE BUNDLES רשמתי פה את רב הפפרטים שלרשום על האריזה קישור יש הכרטיס הזה שווה את המחיר שלו בארץ? בערך 600 אני חושב ? למישהו יש אותו .? אתם יכולים לאמר לי מה מהירות זיכרון וליבה שלו ? על האריזה רשום משהוא אחד ובאתר רשום משהוא אחר אבל בתוספת (BIOS) כלומר יכל להיות שאפשר להמהי…
-
- 5 תגובות
- 646 צפיות
-
-
Hercules 3D Prophet 9800 128MB OEM 2000 ש"ח,שווה?
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
האם זה בעצם אומר שעם מתאם DVI ל-HDMI , אני אוכל לקבל מכרטיס המסך גם וידאו וגם סאונד?
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
תמליצו לי על כרטיס טלויזיה טוב ב תקציב 250 שח ופחות. ותוכנות עריכה עם מקודדים מעודקנים. דחוף... תודה!
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
שלום לכם אני חדש כאן, לכן מבקש טיפול זהיר....סתתתםםםםםםםםםםם עד לאחרונה השתמשתי בעבודה בכרטיס ati sapphire hd 2600 pro, מה שחשוב לי שם זו אופצית VIVO. הבנתי כעת שהכרטיס הוא EOL. שאלתי, באיזה כרטיס אפשר להשתמש במקום? ושאלה נוספת, ראיתי באתר את הכרטיס אבל PCI, _E. האם זמין יותר? תודה
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום, האם למישהו יש ניסיון עם הליבה הגרפיות שצויינו לעיל ? האם מצליח לראות סרטי HD וגם ב1080P ? ומה ההבדל בין שני הגרסאות? משמעותי?
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
מה קורה חבר'ה? אני מחפש כרטיס מסך AGP *8 שיש לו גם VIVO ולפחות 128 מגה הלוח אם אינו תומך בזכרון DDR2 אז אני לא יודע אם זה יתמוך בכרטיסי מסך שיש להם זכרון כזה אז מה יש לכם להציע? לא משהו יקר במיוחד בכל מקרה לפי דעתכם הלוח תומך בכרטיס מסך עם DDR2 או לא? המחשב הוא של חבר שלי אז המפרט הוא Amd Athlon 3GHZ K8Upgrade-VM800 1g kingston 400mhz cl3 mx440
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
3DMark 07 צפוי לתמוך באופן מלא במרובעי ליבה,המשתמשים יהנו מקצב FPS גבוה יותר אפילו בבדיקות גרפיות. בעקבות גרסאת הבטא ניתן להבין שיהיו 3 בדיקות גרפיות. http://vr-zone.com/index.php?i=4358
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום לחבר שלי יש HTPC בסלון והוא מעוניין לשדרג את הכ.מסך שלו כדי שיוכל להריץ משחקים "כבדים" לטענתו, אני מחפש לו כרטיס מסך חזק בסביבות ה-800-900 שקל ושיהיה "קצר" כי בכל זאת יש לו מארז HTPC ממתין להמלצות שלכם מניסיון אישי תודה
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
היי, הכרטיס הנוכחי שלי הוא 6600GT 128MB, אפיק PCI-E. בעבר הייתי משחק המון במחשב אבל עם הגיל זה עבר לי. אתמול קיבלתי טלוייזיית FHD, ואני בספק אם הכרטיס שלי מספיק חזק כדי להריץ סרטי FHD באופן חלק. כרגע המעבד שלי (AMD 3000+) לא מספיק חזק להריץ סרטים כאלו, ואני מחפש להחליף אותו, אבל זה כבר פורום אחר השאלה שלי היא האם יש צורך גם בהחלפה של כרטיס המסך בנוסף להחלפת המעבד? אם כן, אז אציין שוב את הפרטים. עד 300 ש"ח (אם אפשר, ללא חריגות), PCI-E. אני מראשון לציון, ככה שחנויות מהעיר שלי יהיו הדבר היותר יעיל. תודה!
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום לכולם אני עומד בפני קניית כ. מסך ומרוב שמות מפוצצים וריבוי סוגים ומינים אני מבולבל. אני בגדול רוצה את הכרטיס לעבודה בסביבת 3ds max, vray/vray rt עד סכום של 4500 ש"ח. תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעבוד עם טלוויזית פלסמה 42" (LG חדשה) במקום מסך מחשב. חיברתי את המחשב הנייד הישן שלי, אבל אין אפשרות לקרוא טקסט כיוון שאיכות התמונה ירודה. האם עבודה עם מחשב חדש תעזור? תודה מראש רן
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
מחר אני קונה 8800GTS 640MB עכשיו השאלה אם הוא משתלם?? כי ראיתי שה GTS320MB מסתדר יופי יופי איתו וזה אולי פריים בודד שה 640 מגה עוקף... אז עדיף לקנות את ה 320mb ??? תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-