כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
בכמה אתם מציעים לי למכור אותו ? אין עליו אחריות, והוא ל - PCI-E . אני חשבתי על מחיר התחלתי משהו כמו 300, מה אתם אומרים ?
-
- 7 תגובות
- 611 צפיות
-
-
רציתי לחבר 2 מסכים ל GEFORCE 7600 שלי (בלפטופ). מסך מחשב אחד חיברתי בלי בעיה. כשהוספתי את הטלוויזיה דרך ה SVIDEO הוא זיהה אותה אבל נתן לי לחבר רק שני מסכים בו זמנית(המסך של הלפטופ + מסך אחד נוסף). מישהו יודע איך אני רואה בו זמנית גם על הלפטופ, גם על מסך המחשב וגם בטלוויזה? תודה
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
זה גם מופיע לעיתים רחוקות ב עוד משחקים intel dual core 2.3ghz 4gb ram shapire ati radeon 1950 pro (מחשב חדש)
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
תראו , יש לי בעיה... התוכנה שקיבלתי עם הכרטיס שווה ל... ועושה לי מין פסים כאלה לאחר הקידוד. הWINDVR 3 מקליטה לי ללא סאונד ובכלל לא משמיעה סאונד גם ללא הקלטה. CHRIS TV היא תוכנה לחובבנים בלבד ולא הסתדרתי איתה. אני יודע שהבעיה היא אצלי , ואני הוא הבעייתי ולא התוכנות [חוץ מהתוכנה של הכרטיס טלויזיה שהיא באמת בעייתית.] אז בבקשה , אני צריך שתביאו לי תוכנה להקלטה מהטלויזיה שתיהיה תוכנה נורמלית כדי שסוף סוף אני אוכל להקליט נורמלי ! ובבקשה , אל תעלימו את הנושא הזה בין אלפי הנושאים שנמצאים פה בפורום. אני נואש לקבל עזרה. כרטיס הטלויזיה שלי הוא Leadtek Winfast PVR2000 הכרטיס הוא כרטיס מעולה והכל פשוט הוא לא מסתדר עם התוכנה WinDvr3 ואני מודע לזה שהיא תוכנה מצויינת פשוט אין לי מושג מה …
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
חבר שקנה טלוויזית LCD חדשה ( http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=490977 ) מעוניין לדעת אם יש כרטיס AGP כלשהו (מגבלת הלוח כרגע) , שיש לו יציאת HDMI או תמיכת HDTV. תקציב עד 400 ש"ח, כמובן זול יותר - טוב יותר. לא למטרת גיימינג, נטו להקרנת סרטים מהמחשב לטלויזיה. יש כאלה דברים בשוק ? האם יש בכלל טעם להשקיע או שיציאת VGA רגילה (בטלויזיה יש גם כניסת VGA) נותנת תונה טובה באותה מידה?
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
84.63_forceware_mobile_winxp2k_international_whql 93.71_forceware_winxp2k_english_whql
-
- 13 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אני \זוכר שבגרסא הראשונה שיצא הכרטיס (6.9) היו דרייברים מיוחדים ל-1950PRO, מאז בכל גרסאת גרייברים חדשה שיוצאית מ-ATI (גם ה-7.1) יש קישור נוסף ל-1950, האם ה-7.1 תומך ב-1950PRO או שעדיין מדובר באותם 6.9 ישנים ?
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
מסך נראה טוב יחסית למחיר, יש לו מפרט סביר ומוכרים אותו המון (באינטרנט). למישהו יצא לרכוש אותו לאחרונה? איך ההרגשה והאם הוא MVA אמיתי? תודה
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
האם במשחקים כבדים כמו nfs c שר הטבעות 2 c&c3 שיהיה בעתיד -אני יוכל להריץ אותם חלק ועל הגדרות גרפיות ורזולציה במקסימום?
-
- 8 תגובות
- 611 צפיות
-
-
נכון לעכשיו קיבלתי מחנות המחשבים המלצה על CONNECT3D Radeon HD3850 256MB DDR3 PCIe2.0 שקצת יקר לי מדי וקצת עולה על הדרישות לדעתי. אני כן מתכוון להשתמש בPS CS2 וכן אריץ ויסטה. אבל יש כרטיסים שיכולים לתת לי מענה טוב ב600 שקלים ואפילו פחות, לא? אלו הכרטיסים הנוספים שאותם אני שוקל: nVIDIA GeForce 7300GS 512MB Pine XFX nVIDIA GeForce 8600GT Extreme 256MB PCIe Leadtek Radeon X1300PRO 512MB PCIe Palit Radeon X1550 Super 512MB PCIe Palit תודה מראש על כל עצה!
-
- 12 תגובות
- 611 צפיות
-
-
איזה מבינהם יותר חזק? ולאיזה מהם יש יכולת יותר טובה של OC שיתן ביצועים חזקים יותר??? תודה רבה לעונים!!!
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אני צריך עזרה קטנה, יש לי 2 כרטיסים שאני הנחתי את עייני עליהם אבל אני לא יודע מה לבחור האחד זה הXFX 8800GT XXX 512MB, שאני מניח שאין מה להציג אותו אבל בכל זאת: http://www.xfxforce.com/web/product/listConfigurationDetails.jspa?series=GeForce%26trade%3B+8800&productConfigurationId=1908896 והשני הוא Inno3D 8800GT OC: http://www.inno3d.com/products/graphic_card/ichill/ichill_arcticcooling/i8800gt_ac_accelero_x1.htm איזה מהם עדיף לי? כי מבחינת מהירויות שעון הInno3D יותר חזק והוא גם יותר זול אבל אני לא מכיר כל כך את החברה.... או שידוע לכם על כרטיס בטווח ההמחירים הזה (כשהXFX הוא היקר ו בסביבות ה1600)
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
יש לי לוח אם 975x PLATINUM של MSI הבנתי שיש לו תמיכה בSLI ויש לי כרטיס 8800GTS 320 עכשיו אני רואה בחיבור השני של הכרטיס מסך רשום 8X ובראשון 16X מה זה אומר ? ??? ?? כדיי לי לקנות עוד אחד 8800GTS 320 ולעשות SLI ? כרגע יש לי ספק עם 420 וואט האם הוא יספיק? ? באיזה רמה הSLI ישפר את ביצועי המחשב במשחקים כגון קרייסיס?? בעצם אולי הלוח בכלל לא תומך SLI וזה בעצם CROSFIRE ? זה אומר שאני לא אוכל לעשות SLI?
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
האם יש הבדל בין GeForce 8400GT עם צלעות קירור לבין GeForce 8400GT עם מאוורר והאם ההבדל משמעותי. תודה מראש, יניב
-
- 6 תגובות
- 611 צפיות
-
-
GEFORCE NX7200GS רציתי ביקורת על כרטיס מסך הזה בנוסף אני רוצה לדעת איזה חברה כדי gigabyte או msi
-
- 10 תגובות
- 611 צפיות
-
-
ברשותי מספר סרטים שהם מסוג HD. כל סרט הוא בסביבות ה-5 גיגה . אני מפעיל אותם במחשב ולא מצליח לראות את ההבדל... ריך שכרטיס המסך יתמוך ב-HD? או שאולי אלו בכלל לא סרטי HD? אני מקבל בשבוע הבא טלויזיית LCD ואני רוצה לראות בה את ההבדלים בין סרטים איכותיים לסרטי DIVX... איך אני עושה את זה?
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות עכשיו את ה730B בבאג, המדיניות שלהם היא כזאת: בשבועיים הראשונים אם יש אפילו פיקסל אחד שרוף הם מחליפים את המסך ומביאים חדש ולאחר מכן ההחלפה תתבצע רק אם יש 7 פיקסלים שרופים ויותר. ניסיתי לבקש תנאים יותר טובים, המוכר דיבר עם הסוכן ואמר שאין מצב כזה, אני שואל אתכם אם יש מצב למשהו יותר טוב ואם זה נחוץ בכלל? יש מצב שאחרי שבועיים ראשונים יווצרו פתאום פיקסלים שרופים?
-
- 6 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אני מצפה מהכרטיס להריץ משחקים באותה רמה +- של ה r9550 שלי ושהוא יהיה כמה שיותר זול וכמובן AGP ואם אפשר לצרף לינק לחנות שמוכרת אותו
-
- 7 תגובות
- 611 צפיות
-
-
סתם שאלה.... האם אפשר לחבר כרטיס מסך 7800GT לשני מקורות חשמל??? כלומר גם לספק ולעוד מקור חשמל???
-
- 5 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אהלן אנשים, קניתי להורים שלי מחשב שבא עם מסך 17 אינץ' LG LCD L1750U ויש לי בעיה קטנה איתו: הוא לא מספיק חד כמו שמסך מחשב צריך להיות. לינק: http://www.lge.com/products/model/detail/l1750u.jhtml אולי אוכל לצרף תצלומי מסך היום או מחר, אבל בכל מקרה אתם בטח מבינים על מה אני מדבר - הטקסט טיפה מרוח בקצוות שלו, הגרפיקה לא מספיק חדה... הכל כאילו לא מספיק חדה. המצב הכי טוב שלו, שבו הכל יותר חד יחסית, הוא ברזולוציה 1280x1024 אבל זה לא נוח להם כי הכל מאוד קטן ככה. בכל רזולוציה אחרת, החדות עוד יותר לא טובה. מה עושים?! ככה זה צריך להיות במסך של חברת LG? נאי יודע שלי יש מסך 19" של LG בבית (T910BU) שהוא אמנם לא LCD אבל הוא חד ומעולה. ניר.
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6352 1. אם כן האם אפשר להפעיל איתו hdr AA ? 2. לאיזה כרטיס של נוודיה הוא מקביל?
-
- 5 תגובות
- 611 צפיות
-
-
האם אפשר לחבר 2 כרטיסי מסך שונים על הלוח m, כרטיס אחד למשחקים וכרטיס אחד לעריכת וידאו? שאלה שניה האם הכרטיסים שיתמכו dx10 הם טובים לעריכת וידאו?
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שיהיה חזק ואיכות צפייה מעולה בעיקר לסרטים +משחקים
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אני הולך לקנות את הכרטיס מסך הזה ואני רוצה לראות את איכות התמונה של חיבור VIVO אז מישהו יכול לעלות לפה תמונה או סרטון של לכידת וידיאו .
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
מתלבט בין 2 הכרטיסים הללו, יש לי תושבת AGP בלבד. איזה מהם עדיף? זה בעיקר למשחקים, סרטים ודברים כאלה.
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-