כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
אם כן..תגידו לי איך בבקשה תודה
-
- 5 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אני מתלבט בין הכרטיסים הבאים : (כולם בסביבות אותו מחיר שיש לי) V9520 FX5200 128MB,TV - ASUS RADEON 9200 TV,DVI 128MB - GIGABYTE GF FX5200 128MB AGPx8,TV - MSI GF FX5200 128MB AGPx8,TV - ABIT על מה אתם ממליצים? מה הכי טוב לפי דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
מה הFPS הכי נמוך שבו משחק רץ במהירות נורמלית?
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
i work in dual! one tv out and the second DVI and from the DVI i get a normal picture with colors but in the TV i see in black and white!!! can some1 plz help me! = \ :s05: :s05: :s05:
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
מה אמורות להיות הטמפרטורות במנוחה ועבודה של 8800GTS? ייתכן טמפ' של 65-70 במנוחה?
-
- 6 תגובות
- 628 צפיות
-
-
כל פעם שאני מתקין דריברים לכרטיס מסך המסך פתאום לא עובד(No Signal) אמממ המסך L922A NU כרטיס מסך Geforce 7300GS
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
יש לי מסך LG 99FT Plus הוא בן 7 והוא התחיל לעשות לי בעיות: התמונה גדלה(עושה זום אין) עד שכל המסך נהיה שחור, הוא מרצד , השוליים גדלים וקטנים ועוד כל מיני תופעות..
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
היי, אז ככה, 19" אינצ' המסך בעיקר למשחקים וגלישה באינטרנט, וידאו מידי פעם. חשוב שיהיה לו DVI. זהו, עד 2400 ש"ח. תודה רבה!!!
-
- 5 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום לכולם , רציתי לדעת בדיוק מה ההבדל בין המסכים ואיזה מבינהם יותר עדיף חוץ מהגודל. העניין הוא שאחי הגדול זה ב-1300 ש"ח ב20" ולי יש את ה- 730B השאלה אם שווה לי לשלם 300 תמורת החלפה בין המסכים.. (חשוב לי לדעת אם אפשר המסך 20" תומך בטכנולוגיית VESA תודה
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איך הדגם הבא - Point of View 7600GS.. מישהו התנסה איתו? יכול להעיד שהוא טוב ולא עושה בעיות למיניהם? תודה.
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
8800GT של גיגהבייט עם PCB מקורי של NVIDIA ו9800GT עם PCB של גיגהבייט לא מקורי... SLI של 2 אלו אפשרי?(כמובן שניהם 512MB ואותם מהירויות שעון בידיוק)
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
למה משמש השלט בכרטיס מסך הנ"ל. MSI - GeforceFX 5200 (MS-8907) 128MB DDR - TVout - DVI + Remote http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_241&products_id=1267 ומה דעתכם על הכרטיס מסך הזה?
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
שלום, צריך המלצה למסך 19" ומקום שבו אוכל לראות אותם עובדים. יש כל כך הרבה מסכים ברמה טובה חלקם אין בארץ או אולי יש וחלקם חדשים כך שאין לגביהם המלצות או ביקורות. בקיצור מסך ברמה עד 1500 ש"ח. אה, מדובר בCRT בלבד... לא בLCD.
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
-
אני מחפש להחליף פדים למספר כרטיסי מסך שרכשתי מחוות כרייה שנסגרה ואני רוצה לדעת אם יש מישהו מקצועי שיכול לעשות את זה בשבילי. לא ממש מצאתי את זה לאחר חיפוש. הדגמים שיש לי זה 3080TI ASUS TUF + 3080TI PNY XLR8 ומה המחיר שזה אמור לעלות?
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
http://www.bit-tech.net/hardware/2005/09/02/x800gt_roundup/1.html לכל מי שהתקשה להחליט מה עדיף ללא ספק ה power color לוקח את הכרטיס של ספייר חבל שכרגע לא ניתן להשיג את הכרטיס של his שנראה לא רע בכלל
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום לכולם , מעניין אותי לדעת האם גם למסכי CRT יש הבדלים בביצועים של MS במשחקים.. אני קורא המון בנושא הזה על מסכי ה LCD / TFT אבל אף פעם לא ניתקלתי במושג הזה במסכי ה CRT מסך לדוגמא של SONY/CTX או SAMSUNG שידועות במסכי CRT עם שפורפרות מצויינות של TRINITRON או DIMANTRON יציגו ביצועים טובים יותר במשחקים לעומת מסך פשוט של חברה אחרת שעולה פחות או שאין לזה משמעות..? תודה.
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
שניהם דגם hd4670 אך יש הבדל בddr... זה משנה? אחד מהם הוא ddr3 והשני הוא ddr4
-
- 5 תגובות
- 628 צפיות
-
-
פתאום כל משחק במשחב שאני מפעיל לדוגמא פרו אבולושין 6 וגי טי אי סאן אנדרס עושה בעיות בגרפיקה היא כזאת נמרחת כזה ונשברת וזה קורה בכל המשחקים דבר שלא קרה לי עד לפני חודש ניסיתי לעדן דריבר כרטיס מסך ולעדכן דירקט איקס אבל כלום לא עוזר .. הכרטיס מסך שלי גיפורס אף איקס 5200 תמונה להראות את הבעיה :
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
כמה וואט צורך כרטיס X1950PRO בכל מקום רשום משהוא אחר ואולי מישהוא יכול לימצוא מקום שבוא רואים אותו יחד עם ה7600GT
-
- 5 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך פשוט on board עם יציאת למסך VGA, אני מחפש את הפתרון הכי זול לחבר אותו לטלויזיה, אם זה בסה"כ כבל שמעביר ל RCA (בטלויזיה יש רק RCA) או כרטיס מסך הכי זול עם יציאת TV שאפשר להמיר לRCA. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס שישמש לעריכה בעיקר והמחשב לא מיועד למשחקים הכרטיס מסך שמעניין אותי הוא X800GTO CONNECT3D בעיקר בגלל האופציות שלו ללכידה, VIVO יש פה למישהו עוד רעיונות לכרטיסים בטווח של 800 -1000 ?
-
- 8 תגובות
- 628 צפיות
-
-
http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1327 VS http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=771 מכל הפרמטרים ,ממשק , אמינות,רעש, צריכת חשמל ,וכ"ו תודה
-
- 5 תגובות
- 628 צפיות
-
-
עד עכשיו אני חי טוב עם CRT 17 של מאג. אני שוקל מעבר לLCD שישמש אותי גם כמסך מחשב, גם כמסך לסרטים וגם לטלויזיה. רציתי לשאול קודם כל האם יש מסכים שניתן לחבר אותם ישירות לממיר של YES (לא דרך כרטיס טלויזיה וכאלה...) ואיזה מסכים מומלצים לגדלים 17 ו19 אינץ'. אני בכוונה לא נותן תקציב כי אני לא יודע מהם המחירים... לגבי האיכות - רצוי גבוהה אבל אין צורך במסכי HIGH END עם מחירים של מסכים בגדלים יותר גדולים. אני בוטח בהמלצות של אנשים פה ומעוניין במסך שנותן יחס תמורה/מחיר - הכי גבוה. אשמח להמלצות ענייניות, תודה מראש, אופיר.
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 3GHZ, זיכרון ראם 1 גיגה. יש בו כ.מסך מאוד ישן ואני צריך כ.מסך שיעבוד איתו משחק הכדורגל PES2009. כמה זה צריך לעלות ? [אין תקציב מוגדר] ד"א זה על מסך רחב אם זה משנה...
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-