כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב בין שנתיים. P2.4 ו 9700pro. אפילו קיום אני מסוגל לשחק CS, HL2 ואת רוב הכותרים האחרונים. אבל ה FPS מתחילים להיות קצת גבוליים עד נמוכים. יש לי לוח ישן ללא PCIE. האם להכנס להוצאות חדשות ולהחליף לגמרי את כל הפלטפורמה בשביל PCI-EX ? או שאני יכול להנות מהטכנולוגיות האחרונות ללא החלפת מחשב. האם שווה לקנות את הגרסת ה AGP X800X לדוגמא ? או ששילוב הלוח והמעבד לא יצליחו להוציא את המקסימום מהכרטיס ?
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
-
או קי השאלה שלי היא כזאת דוד שלי גר באמריקה עכשיו אמרתי לו שיקנה לי כרטיס מסך (לי יש geforce 4 mx) הוא קנה לי ABIT ATI® Radeon 9600XT ואני לא בטוח שזה יהיה יותר טוב תנו דעות איזה מהם יותר טוב והם הוא טוב בכלל ליד הרדונים
-
- 7 תגובות
- 671 צפיות
-
-
-
יש לי בעיה עם הגיפורס 6600 הרגיל-הציעו לי להחליף ל- radeon 9600 xt או radeon 9800 se(שניהם בערך באותו מחיר שקניתי את ה6600 שזה 900 ש"ח), מה כדאי?
-
- 6 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אני רוצה לראות טלוויזיה במחשב,לחבר את הממיר של יס לכרטיס טלוויזיה. מה צריך לבדוק שקונים כרטיס טלוויזיה? איזה חברות מובילות בתחום הזה? ואפשר גם להמליץ ספציפית על כרטיסים. ושתהיה אפשרות גם להקליט... תקציב:350 שקל תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
זיכרון 768MB מעבד AXP 2500 אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש בעוד שבועיים למחשב שני שיש לי בבית. לפי המלצה שלכם קניתי כרטיס מסך 6600GT ב-1260 לפני שבוע וחצי, אז התקציב לכרטיס המסך למחשב השני לא יכול לעבור בשקל אפילו את הסכום 1040 ש"ח. אתם יכולים להמליץ לי על כרטיס מסך מתאים? (AGP חובה, כי לוח האם לא תומך ב-PCI). הכרטיס מסך מיועד ל"גיימר" (חלקית, לא משחקים הכי כבדים).
-
- 9 תגובות
- 783 צפיות
-
-
I am the owner of the 795FT which is MARVELOUS ! today afternoon i installed the new Catalist 5.6 and the monitor blinks since the installation... Espcially in games.. for instance Doom 3 - every 10 sec the whole screen blink and become white for a jiffy, this is very ANNOYING ! Please help me.. what can be the problem... ? *VSYNC is OFF all configurations are just fine ! The video card is Hercules 9700PRO.. the problems started after the installation of the new drivers. Thnx alot !
-
- 5 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום חברים. כאמר אני רוצה לדעת מה הדגם של הוודו הזה ואני צריך דריברים כי ניסיתי לחפש ולא הצלחתי להוריד בהצלחה שום דריבר אז ככה הנה התמונות - http://forums.ort.org.il/files/190/2257739/9632611.jpg http://forums.ort.org.il/files/190/2257744/3823178.jpg מקווה שתעזרו לי, תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום!!! אני רוצה להביא מארה"ב כרטיס מסך..... רציתי להיוועץ איתכם בקשר לכרטיס. בנתיים אני חשבתי ללכת על זה: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814161132 האם לדעתכם הוא המשתלם ביותר לתקציב? אם לא, תוכלו לתת לי לינק לכרטיס אחר משתלם יותר לתקציב הזה? דרך אגב, אין לי יותר מ290 דולר להוציא על כרטיס.... אשמח מאוד אם תעזרו לי...
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
-
דרך אגב יש לי עכשיו hitachi 17 cm610 על כמה ה-mhz אמור להיות בערך ואיפה משנים?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם הכרטיס הזה GeForce 6600 GT? מצאתי באתר http://www.ksp.co.il/hmain.php כרטיס ?Sapphir (ATI) ?RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB? שעולה 890 שקל ו GeForce 6600 GT שעולה 1200 שקל האם הפרש המחירים שווה להפרש בביצועים? האם החנות הזאת אמינה? איזה כרטיס עדיף? תודה
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב שלי: intel pentium 4 2.80 GHz לוח אם: palomar ms-6763 agp 8x memory: 512 ddr
-
- 14 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום! אני צריך לדעת בבקשה האם הכרטיס 7800GTX של LEADTEK תומך בPAL? מה לגבי PNY? חיפשתי באתרים הרשמיים שלהם והדבר לא הוזכר... אני צריך תשובה עוד הערב! תודה.
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך MAG XJ810, ורואים בו קצת(הרבה) מטושטש. מה אני יכול לעשות כדי שלא יראו בו מטושטש. תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני קונה את הכרטיס מסך גי פורס 6600gt זיכרון 1024 ומעבד ghz3.0 האם משחקים כמו gta sa ו-hl2 יעבדו כמו שצריך(אני רוצה שהמשחק יעבוד ברזולוציה הכי גבוהה... ובקיצור, הכי טוב..)? או שכדאי להחליף את הכטיס מסך?
-
- 6 תגובות
- 558 צפיות
-
-
יש לי מסך LG1710s וכ.מסך Radeon9550, אני עובד על 1280x1024 רציתי לדעת מה הקצב הממולץ לשים ? שמתי אותו על 75HZ אבל הוא נראה מטושטש ביחס ל-60HZ
-
- 8 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אך המסכים האלו, ומי היבואן שלהם בארץ ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
מה קורה חברהה? אני צריך גיפורס 6200 שאפשר לפתוח לו את הצינורות עיבוד והגירסה שמבטיחה את כול האוברקלוק וכו וכו שאפשר איתו!! וכמובן בחיבור pci-e תודה יחיאל
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
http://www.forsa.com.hk/ אני פשוט רוצה לקנות GeForce 6200 בAGP שלהם וזה יוצא לי 480שקל, השאלה היא אם זה שווה, ומה הסיכויים שהצינורות יפתחו?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי את ה X700PRO בלוגיק במחיר כמעט אותו דבר כמו ה6600. ה X700PRO אמור להיות טוב יותר לא?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אממ הביאו לי מסך ,תסתכלו בבקשה על החיבור שלו ותגידו לי עם אפשר ואיפה אפשר להשיג את החיבור המתאים בשבילו? ומה המחיר שלו בערך ? תודה צירפתי תתמונה . [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
שלום רב , רכשתי לאחרונה כרטיס מסך 6800 gigabyte . הכל בסדר בו משחקים צפייה בתמונות . עכשיו כשאני בה לצפות בסרטים רואים תמונה משובשת . התקנתי את divx codecs. ועכשיו ניסיתי להתקין גירסה קודמת של ה codecs גם לא עזר . אחיין שלי שנמצא אצלי בביית עם אותו בעיה כאשר מנסים לצפות בכל סרט כלשהוא.יש לו geforce 5200. הבעיה היא רק בצפיית סרטים. כך שהבעיה לא רק אצלי . לשניניו יש את הדרייבר העדכני של \nvidia 77.72 lol עכשיו אני ניסיתי לצלם לכם תמונות על עדי fraps כשאני מפעיל סרט אבל התמונות יצאו ברורות וטובות . איך מסדרים את הבעיה ?
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום. לאחר ניסיון קצר עם הדרייברים הרשמיים מבית ATI החדשים ביותר: 5.6, גיליתי שהם עושים בעיות, תקיעות במשחקים, הרבה פעמים זה יוצא לי מהמשחקים לגמרי וכו'. למרות כל הבעיות יש שיפור FPS דיי רציני ומכיוון שיש לי כרטיס חלש יחסית (R9550) חבל לי לוותר על כל FPS, אז רציתי לשאול האם הדרייברים של אומגה שמבוססים על 5.6 פותרים את הבעיות שהדרייברים החדשים עושים אך משאירים את שיפור ה-FPS ? תודה מראש. לירן.
-
- 7 תגובות
- 740 צפיות
-