כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,957 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. יש לי Geforce FX 6800 של gigabyte - 128mb ... היו לי בעיות עם הטמפ' שלו..(יש לו קירור פסיבי) במזג אוויר של היום בלי מאמץ הוא היה על בערך 74 מעלות.. קניתי קירור והיום הוא עומד במנוחה על 60 מעלות +- האם הטמפ' האלה טובות? או שיש לי מה לדאוג? תודה לעוזרים(:
-
- 4 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אז ככה..יש לי מסך CRT יחסית ישן אבל פעם הוא היה בין הטובים..זה מסך של ViewSonic דגם:Professional Series PF775 עכשיו בזמן האחרון(בסביבות החודש-חודשים)העניים שלי התחילו לכאוב רצח אחרי איזה חצי שעה עד שעה של פעולה במחשב בין אם זה משחק או גלישה באינטרנט או סתם להסתקל על המסך..וזה ממש מציק אני לא יכול להסתקל על המסך יותר מחצי שעה בלי שהעניים שלי יתחילו לכאוב התעיפו ויאדימו.. בהתחלה חשבתי שהשנה לי קצב הרענון ובגלל זה כל הבעיות אבל בדקתי וזה לא ככה..עכשיו אני על רזלוציה 1024*768 על 85 מגהרץ..(אין לי אפשרות מגהרץ גבוה יותר גם לא ברזלוציה נמוכה יותר..) אז השאלה שלי היא האם הבעיה היא במסך ואם כן איך אני פותר את זה?או שהבעיה היא אצלי? תודה מראש לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 702 צפיות
-
-
מה קורה אנשים.. תקשיבו רגע.. המסך של המחשב שלי תלוי ליד המיטה.. וחשבתי לעצמי..(חח) אם יש חיבור בין חיבור של מסך מחשב.. (פינים כאלה) לחיבור RCA נקבה... בשביל לחבר את הפלייסטישן למסך ... אם הדגם של המסך משנה אז לי יש LG LCD L1730S תודה מראש...
-
- 5 תגובות
- 689 צפיות
-
-
יש לי מחשב בין שנתיים. P2.4 ו 9700pro. אפילו קיום אני מסוגל לשחק CS, HL2 ואת רוב הכותרים האחרונים. אבל ה FPS מתחילים להיות קצת גבוליים עד נמוכים. יש לי לוח ישן ללא PCIE. האם להכנס להוצאות חדשות ולהחליף לגמרי את כל הפלטפורמה בשביל PCI-EX ? או שאני יכול להנות מהטכנולוגיות האחרונות ללא החלפת מחשב. האם שווה לקנות את הגרסת ה AGP X800X לדוגמא ? או ששילוב הלוח והמעבד לא יצליחו להוציא את המקסימום מהכרטיס ?
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
-
או קי השאלה שלי היא כזאת דוד שלי גר באמריקה עכשיו אמרתי לו שיקנה לי כרטיס מסך (לי יש geforce 4 mx) הוא קנה לי ABIT ATI® Radeon 9600XT ואני לא בטוח שזה יהיה יותר טוב תנו דעות איזה מהם יותר טוב והם הוא טוב בכלל ליד הרדונים
-
- 7 תגובות
- 674 צפיות
-
-
-
יש לי בעיה עם הגיפורס 6600 הרגיל-הציעו לי להחליף ל- radeon 9600 xt או radeon 9800 se(שניהם בערך באותו מחיר שקניתי את ה6600 שזה 900 ש"ח), מה כדאי?
-
- 6 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אני רוצה לראות טלוויזיה במחשב,לחבר את הממיר של יס לכרטיס טלוויזיה. מה צריך לבדוק שקונים כרטיס טלוויזיה? איזה חברות מובילות בתחום הזה? ואפשר גם להמליץ ספציפית על כרטיסים. ושתהיה אפשרות גם להקליט... תקציב:350 שקל תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
זיכרון 768MB מעבד AXP 2500 אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש בעוד שבועיים למחשב שני שיש לי בבית. לפי המלצה שלכם קניתי כרטיס מסך 6600GT ב-1260 לפני שבוע וחצי, אז התקציב לכרטיס המסך למחשב השני לא יכול לעבור בשקל אפילו את הסכום 1040 ש"ח. אתם יכולים להמליץ לי על כרטיס מסך מתאים? (AGP חובה, כי לוח האם לא תומך ב-PCI). הכרטיס מסך מיועד ל"גיימר" (חלקית, לא משחקים הכי כבדים).
-
- 9 תגובות
- 786 צפיות
-
-
I am the owner of the 795FT which is MARVELOUS ! today afternoon i installed the new Catalist 5.6 and the monitor blinks since the installation... Espcially in games.. for instance Doom 3 - every 10 sec the whole screen blink and become white for a jiffy, this is very ANNOYING ! Please help me.. what can be the problem... ? *VSYNC is OFF all configurations are just fine ! The video card is Hercules 9700PRO.. the problems started after the installation of the new drivers. Thnx alot !
-
- 5 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום חברים. כאמר אני רוצה לדעת מה הדגם של הוודו הזה ואני צריך דריברים כי ניסיתי לחפש ולא הצלחתי להוריד בהצלחה שום דריבר אז ככה הנה התמונות - http://forums.ort.org.il/files/190/2257739/9632611.jpg http://forums.ort.org.il/files/190/2257744/3823178.jpg מקווה שתעזרו לי, תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום!!! אני רוצה להביא מארה"ב כרטיס מסך..... רציתי להיוועץ איתכם בקשר לכרטיס. בנתיים אני חשבתי ללכת על זה: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814161132 האם לדעתכם הוא המשתלם ביותר לתקציב? אם לא, תוכלו לתת לי לינק לכרטיס אחר משתלם יותר לתקציב הזה? דרך אגב, אין לי יותר מ290 דולר להוציא על כרטיס.... אשמח מאוד אם תעזרו לי...
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
-
דרך אגב יש לי עכשיו hitachi 17 cm610 על כמה ה-mhz אמור להיות בערך ואיפה משנים?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם הכרטיס הזה GeForce 6600 GT? מצאתי באתר http://www.ksp.co.il/hmain.php כרטיס ?Sapphir (ATI) ?RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB? שעולה 890 שקל ו GeForce 6600 GT שעולה 1200 שקל האם הפרש המחירים שווה להפרש בביצועים? האם החנות הזאת אמינה? איזה כרטיס עדיף? תודה
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב שלי: intel pentium 4 2.80 GHz לוח אם: palomar ms-6763 agp 8x memory: 512 ddr
-
- 14 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום! אני צריך לדעת בבקשה האם הכרטיס 7800GTX של LEADTEK תומך בPAL? מה לגבי PNY? חיפשתי באתרים הרשמיים שלהם והדבר לא הוזכר... אני צריך תשובה עוד הערב! תודה.
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך MAG XJ810, ורואים בו קצת(הרבה) מטושטש. מה אני יכול לעשות כדי שלא יראו בו מטושטש. תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני קונה את הכרטיס מסך גי פורס 6600gt זיכרון 1024 ומעבד ghz3.0 האם משחקים כמו gta sa ו-hl2 יעבדו כמו שצריך(אני רוצה שהמשחק יעבוד ברזולוציה הכי גבוהה... ובקיצור, הכי טוב..)? או שכדאי להחליף את הכטיס מסך?
-
- 6 תגובות
- 559 צפיות
-
-
יש לי מסך LG1710s וכ.מסך Radeon9550, אני עובד על 1280x1024 רציתי לדעת מה הקצב הממולץ לשים ? שמתי אותו על 75HZ אבל הוא נראה מטושטש ביחס ל-60HZ
-
- 8 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אך המסכים האלו, ומי היבואן שלהם בארץ ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
מה קורה חברהה? אני צריך גיפורס 6200 שאפשר לפתוח לו את הצינורות עיבוד והגירסה שמבטיחה את כול האוברקלוק וכו וכו שאפשר איתו!! וכמובן בחיבור pci-e תודה יחיאל
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
http://www.forsa.com.hk/ אני פשוט רוצה לקנות GeForce 6200 בAGP שלהם וזה יוצא לי 480שקל, השאלה היא אם זה שווה, ומה הסיכויים שהצינורות יפתחו?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי את ה X700PRO בלוגיק במחיר כמעט אותו דבר כמו ה6600. ה X700PRO אמור להיות טוב יותר לא?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-