עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by lielmar1,

מה ההבדל בין crossfire לבין crossfireX תודה

2. קרה משהו מוזר למחשב שלי ואני לא יודע מה הבעיה. המפרט שלי הוא: מעבד AMD 1.7 זיכרון 512 לוח אם ASUS A7V333 וכרטיס מסך ATI RADEON 8500LE עם הדרייבר הכי מעודכן. בעבר שיחקתי במלא משחקים כמו GTA 3 וגם ב-VICE CITY ואפילו ב-FAR CRY ברזולוציה של 800X600 ועכשיו כל משחק שאני מנסה להריץ,אפילו ממש ישן תוקע לי את המחשב. לדוגמה היום ניסיתי להריץ את דיוק ניוקם מנהטן פרוג'קט על רזולוציה של 640X480 ב-16BIT ולא 32BIT וגם הוא תוקע לי את המחשב,ועוד עשיתי את זה בזמן שאני לא מחובר לאינטרנט וסגרתי את כל התוכנות שפועלות ברקע כמו אנטי וירוס,פיירוול וכדומה. מישהו יכול אולי לעזור לי ולהגיד לי מה הבעיה? תודה וחג שמח לכולם...

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  3. איפה אפשר לקנות את Radeon HD 4670 עד 400 ש"ח? ויש לי שאלה אם Radeon HD 4670 יותר טוב מ Geforce 9600GT 512MB ????

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  4. ג'יפורס או רדאון, מי נחשב מוצלח יותר למטרות TV OUT, ולמה? תודה.

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  5. יש לי את הלוח אם הזה http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=101&l3=308&model=1181&modelmenu=1 רוצה להחליף כרטיס מסך - לכרטיס מיתקדם כדוגמאת הכרטיס הזה ( ומעלה): http://www.leadtek.com.tw/eng/3d_graphic/specification.asp?pronameid=383&lineid=1&act=2 מה שאני שואל : 1. האם הלדעתכם לוח M2N-E מתאים לPCI אקספרס 2 ? במיפרט שלו זה לא כתוב...ומה ההבדל בין גירסה 1 ל 2 ? 2. האם הלוח הזה תומך גם ב DX10 ? כי גם זה לא כתוב לו במיפרט תודה מראש

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  6. Started by yuval1101,

אני חדש פה, אז אני לא כלכך מבין, לכן אני צריך אתכם שתכיסו אותי לעניינים, בשביל זה אני צריך שתענו לי על כמה שאלו בסיסיות: 1.מה זה אוברקלוק ואך עושים זאת? :s05: 2. מזה פתיחת צינורות ואיך עושים זאת? :s05: ואם כבר אתם פה אז אם תוכלו להמליץ לי איזה כרטיס מסך עדיף?: GEFORCE 6800GT או X800 GTO2 או X800 XL וגם אני רוצה לדעת איזה כרטיס יותר טוב: GEFORCE 6800 (הרגיל, לא ה GT) או X800 XL או X800 GTO2 תודה מראש

• 5 תגובות
    • 646 צפיות
  7. אם כן איךך אני בודק ... טמפ' של הכרטיס מסך...??... אני רוצה לדעת טמפ' לפני שאני שם מאורר 80 מעל הצלעות ויש לי בתקייה של ההתקנה VTuner.exe .. מה זה?........ ראייתי שם מהירות שעון ועוד אחד

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  8. אני צריך את דעתכם עליו ממש ממש דחוף אז בבקשה Sparkle Geforce FX 5900 128MB DDR DVI Retail Video Card בתודה מראש עידו

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  9. Started by Vortex,

תודה

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  10. Started by oded6188,

קניתי מחשב נייד HP Pavilion dv6514ej העפתי את הויסטה ושמתי ווינדוס XP עכשיו אני לא מצליח למצוא דרייבר לכרטיס מסך שלי :-( חרשתי על כל האינטרנט אפשר עזרה?

• 5 תגובות
    • 646 צפיות
  11. Started by Dimka,

יש לי בעיה עם הרצת משחקים עם הכרטיס מסך. דשדשתי קצת בפורומים ומתברר שהבעיה די נפוצה ובכולם יש פתרון אחד, לעדכן BIOS... הורדתי את התוכנה והיא צריכה לעבוד מ-Pure DOS mode. השאלה איך אני יוצר את הסביבה הזו, אני רק מכיר עם דיסקט חלונות 98... יש למישהו פתרון אחר? יש לי כרטיס USB שהוא Bootable, יש אפשרות איכשהו להפעיל דרכו את DOS? הנה קצת רקע למי שמתעניין: תחילה דאגתי לשים משחה טרמית טובה (Arctic Silver) וזה הוריד טמפרטורות קצת, אבל זו לא הייתה הבעיה. הדלקתי תוכנה שבדקה טמפרטורות ובזמן שהכל נתקע, הן היו תקינות... (בדקתי אחרי זה LOG שלה). ישנו גם עניין שהספק שלי קרוב לגבול, אבל בדקתי את המתחים עם הכרטיס מסך אחר והם זהים...

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  12. החלטתי לבסוף לקנות את ה GeForce 8800 GTS, לרשותי תקציב המספיק כדי לקנות את הכרטיס של כל חברה. אני בא לאנשים שכבר קנו את הכרטיס ויודעים איזה המשתלם ביותר ואת המלצתם. - שוב אני מזכיר שאין לי בעיה להוציא גם 2900 על הכרטיס, האלמנט שנבדק כאן הוא בעיקר בבאנדל.

• 6 תגובות
    • 646 צפיות
  13. Started by Rhx,

שלום, רציתי לדעת איך הדגם הבא - Point of View 7600GS.. מישהו התנסה איתו? יכול להעיד שהוא טוב ולא עושה בעיות למיניהם? תודה.

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  14. Started by rani,

איזה כרטיס מסך יותר טוב ה-7800GS או ה- 7600GT הן לAGP והן לPCI E ???

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  15. ה7600GS יהיה DDR2 ויעלה כ150$ . כרגע אין מידע רב, רק ידוע שהוא אמור להיות יותר חזק מ 66GT ולהלחם ב16XT של ATI. הוא יוצא ב22 למרץ (זה הכרטיס שNV עשתה לו שעון לאחור ;D) מידע :http://www.theinquirer.net/?article=30410 לגבי המחסור 7900GTX וGT באירופה. לפי theinquirer אומרים שיש לNV מחסור לא גדול עם 7900GTX,G71 . מקור: http://www.theinquirer.net/?article=30412 הכרטיסים 7600GS וGT הם הלהיטים של NV

• 12 תגובות
    • 646 צפיות
  16. Started by tovtov,

למה משמש השלט בכרטיס מסך הנ"ל. MSI - GeforceFX 5200 (MS-8907) 128MB DDR - TVout - DVI + Remote http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_241&products_id=1267 ומה דעתכם על הכרטיס מסך הזה?

17. Started by eliXir,

אני חייב לקנות מחשב חדש דחוף אבל אני רוצה לחכות לסידרה החדשה של ה-DX10. לדעתכם זה יהיה בסדר לבינתיים לקנות את המחשב ולשים בו את הכרטיס הנוכחי שיש לי (RADEON 9700) עד שתצא הסידרה החדשה?

• 6 תגובות
    • 646 צפיות
  18. אני בונה HTPC שישב בסלון מחובר ל LCD 42 הוא ישמש לסרטי HD וגם למשחקים (ברזולוצייה של 1360X768). אני לא מנסה לשבור שיאי FPS.. אבל שמשחקים חדשים ירוצו חלק ברזולוצייה הזו (שהיא לא גבוהה במיוחד) אני מעדיף ATI שיש להם עיבוד וידאו ופענוח וידאו עדיפים (וכנראה גם דרייברים יותר יציבים..) ההתלבטות כנראה בין 3850 ל 3870 (או האם כדי לחכות לסידרת HD4000 ? אני יכול לחכות חודש) חשוב שיהיה שקט. (גם מאורר שקט שניתן לשלוט על המהירות שלו זה בסדר) ושלא יתחמם מדי. בקשר לקירור, האם קירור פסיבי במארז לא גדול יהיה בעייתי? (כי כל החום נשאר בפנים) האם כדי לקנות קירור לכרטיס מסך כמו S1 ? *התקציב גמיש, אני רק מחפש כרטיס שעונה על הדרישות הנ"ל... כמה שיותר זול - עדיף כמובן * עדיין מתלבט בין XP ל VIST…

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  19. Started by iCe_bLaSt,

עשיתי הסכם עם המוכר בחנות מחשבים שאני לוקח כטיס אחד ואם הוא לא מספיק לי אני אשדרג בלי לשלם קנס או משהוא לקחתי 9800SE 128B (היה רק 128B לצערי) של חברה מעפנה שקוראים לה XpertVision (AKA PALIT) עכשיו מה שנחמד בכרטיס הזה זה שהוא פועל במהירות של 9800P בליבה (380 מה"ז) ועשיתי לו סופטמוד והכל עובד חלק מה שלא נחמד זה שיש לו זכרונות 128B של 3.6נ"ש ... 250 מה"ז ואני נתקע במקסימום 273 בלי ארטיפקטים . מה שאומר שיש לי כרטיס עם צוואר בקבוק מטורף לחלוטין ... אבל ליבה מצויונת וזול מאוד - 720 שקל עכשיו אני צריך שבעלי 9600XT יגידו לי כמה הם מקבלים ב03 בסטוק - אני מקבל 3850 עם דרייברים אומגה 3.9 בלי טוויקים וקצת דברים רצים מאחורה, זאת אומרת נגיד 4150 בערך בסטוק עם 4.12 של אומגה כשהם יצ…

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  20. שלום, צריך המלצה למסך 19" ומקום שבו אוכל לראות אותם עובדים. יש כל כך הרבה מסכים ברמה טובה חלקם אין בארץ או אולי יש וחלקם חדשים כך שאין לגביהם המלצות או ביקורות. בקיצור מסך ברמה עד 1500 ש"ח. אה, מדובר בCRT בלבד... לא בLCD.

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  21. Started by kiss987,

רציתי לחבר 2 מסכים ל GEFORCE 7600 שלי (בלפטופ). מסך מחשב אחד חיברתי בלי בעיה. כשהוספתי את הטלוויזיה דרך ה SVIDEO הוא זיהה אותה אבל נתן לי לחבר רק שני מסכים בו זמנית(המסך של הלפטופ + מסך אחד נוסף). מישהו יודע איך אני רואה בו זמנית גם על הלפטופ, גם על מסך המחשב וגם בטלוויזה? תודה

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  22. Started by ezx,

בבסיו מופיע לי 1.5 וולט זה מספיק או שצריך עוד?

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  23. Started by gmchief,

ati x1950pro 512mb 256bit PCIX כשאני משחק בcounter strike source יש לי FPS נמוך 50 60 (מסך LCD SAMSUNG SYNCMASTER 730B) השאלה היא אם אני יכול לעשות משהו לכוון משהו ב-CATALYST CONTROL CENTER תודה ויום מקסים לכולם

24. Started by CXC,

אהלן כאשר אני מנסה להתקין דרייבר 13.4 של AMD (או כל גרסת דרייבר אחרת) אני נתקל בהודעה הבאה: current version not installed amd cim installation package ולאחר סיום ההתקנה, כאשר אני נכנס ל-CCC אני מקבל הודעה כזאת: catalyst control center cannot be started. there are currently no settings that can be configured ניסיתי שוב פעם להסיר לחלוטין את הדרייבר ולהתקין אחד אחר וזו הודעה שאני מקבל: application install: install is already running. complete that installation before continuing מה עושים לעזאזל? זה משגע. פעם ראשונה שזה קורה לי... מתחיל לאכזב - - - תגובה אוחדה: - - - טוב... אז עקב שגיאה חמורה נאלצתי לעשות שחזור מערכת ועכשיו זה בסדר. תודה וכל טוב

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  25. שלום לכולם , מעניין אותי לדעת האם גם למסכי CRT יש הבדלים בביצועים של MS במשחקים.. אני קורא המון בנושא הזה על מסכי ה LCD / TFT אבל אף פעם לא ניתקלתי במושג הזה במסכי ה CRT מסך לדוגמא של SONY/CTX או SAMSUNG שידועות במסכי CRT עם שפורפרות מצויינות של TRINITRON או DIMANTRON יציגו ביצועים טובים יותר במשחקים לעומת מסך פשוט של חברה אחרת שעולה פחות או שאין לזה משמעות..? תודה.

• 1 תגובה
    • 646 צפיות

דיונים חדשים בפורומים