עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by pidres,

שמחליפים דרייברים לכרטיס מסך הOC שנמצא איתו מתבטל? ואם כן איך שומרים את הOC לאחר הסרת והתקנת דרייברים חדשים?

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  2. נאמר לי כי במערך כרטיסים אשר בו-כרטיס אחד יושב על סלוט עם הX16 וכרטיס אחר היושב על X4,פוגעת בביצועים,מה הX16 X4 מסמלים והאם זה באמת נכון? אם זה נכון האם יש טעם בקניית לוח שתומך גם במערך אבל עם סלוט שכזה?

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  3. מישהו יודע? תודה

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  4. Started by zion561,

שלום לכולם HWZONE יש לי מחשב די ישן P4 2.40 GHZ 1G RAM ובחופש הגדול קניתי כרטיס 7600GT AGP של פאליט.. וכבר איזה חודש ככה חודשיים שאני משחק במשחקים (לא בכולם אבל כמעט כולם) יש לי ארטיפקטים שכנראה זה נובע מי הזיכרון שבכרטיס. אמרו לי זה יכול ליגרום מי טמפרטורה אבל הכרטיס הוא מצוין 43-45 מעלות ובכללי המחשב קריר.. והיא אפשר לשחקבכלל עם הארטיפקטים זה משגע לא רואים כלום ניסיתי תדרייבר הכי חדיש ולא עזר. צריך להזכיר שאם אני לא משחק הכרטיס עובד מצוין ככה ככה בגלישה וזה וזה לא בעיה במשחקים.! האם ללכת לחנות שקניתי ולהגיד שיחליפו לי(SKYPC) יש לי עוד אחריות על הכרטיס?עזרה בבקשה

• 6 תגובות
    • 628 צפיות
  5. Started by InFecT[0]r,

אני מלטבט על איזה מסך ללכת http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_911&products_id=2701 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_371_593&products_id=5556 תתודהההה לעוזריםםםםםם

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  6. ..

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  7. Started by Mope,

בזמן האחרון אנשים נפטרים מה CRT שלהם .. מסכים שגם היום מוכרים אותם ב3-4 אלף ש"ח חדשים, נמכרים במחירים זולים יד שניה אחד המסכים שתפס את העין שלי הוא HP p1230 Diamondtron NF Aperture Grille CRT 2048 x 1536 @ 85 Hz Display, Maximum Pixel Rate 420 MHz !!!!! נתונים מרשימים מאוד .. מה אתם חושבים ? אני כרגע משתמש ב LG F900P ומרוצה ממנו אבל אני רוצה מסך שני .

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  8. Started by dorviper,

חיברתי למחשב שני מסכים עכשיו זה עובד והכל אבל איך אני עושה שיראו בשני המסכים גם במשחקים? לא שבשנהינם רואים אותו דבר אלא שזה יעמו חצי חצי הכרטיס מסך שלי זה GT6600 אם זה משנה משו

• 5 תגובות
    • 628 צפיות
  9. Started by boten,

מצטער, אבל השאלה "נבלעה" בפוסט הקודם ללא תגובה :s05: אז הנה היא שוב - מקווה שתענו אז אני כנראה אקנה 19" LCD עכשיו השאלות: 1. יש לי פנטיום 4 מלפני 3 שנים - אותו אני לא הולך להחליף 2. אני עובד עם WIN98 - אני לא הולך להתקין XP 3. כרטיס המסך הוא ATI RADEON VE "עתיק" (עם יציאת DVI שכמובן לא נוסתה מעולם) 4. מסך 17" LG FLATRON 5. המחשב משמש לגלישה, תכנות, כתיבת מסמכים, עריכת תמונות, עריכת וידאו (לא משחקים עתירי גרפיקה ופעולה) א. איזה מסך טוב מומלץ - אני מוכן להשקיע קצת יותר (עד 2500) כדי לקבל איכות טובה? ומה ההבדל בין סמסונג 930B ו- 913B? ב. האם אצטרך להחליף כרטיס מסך? אם כן אז מה יתאים בטווח של 300-500 ש"ח ונתמך ב-WIN98? (זכרו לא כרטיס לגיימרים) ג. האם הקונפיגורציה שלי "תסחוב…

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  10. שלום לכם. יש לי את המערכת הזאת: Motherboard: CPU Type AMD Athlon 64, 2000 MHz (10 x 200) 3200+ Motherboard Name Abit AN8 / Fatal1ty AN8 Series Motherboard Chipset nVIDIA nForce4, AMD Hammer System Memory 1024 MB (PC3200 DDR SDRAM) Display: Video Adapter RADEON X800GT (256 MB) 3D Accelerator ATI Radeon X800 SE PCI-E (R423) Monitor Samsung SyncMaster 730B (Digital) [17" LCD] (HVEYC00389) -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- הבעיה …

11. Started by דניאל מלנקי,

מישהו יודע אם יש סרטי 3d (האלה שלובשים בהם משקפיים) למחשב? ואם כן מאיפה אפשר להשיג?

12. אהלן וסהלן חברי HWZONE יקרים =] באתי אליכם היום בבקשה שתעזרו לי לבחור מסך LCD, אשר ישמש כתחנת-עגינה ללפטופ של אחותי (IBM T42) שהותאם לעבודה גרפית. כן, אני יודע, מסכי CRT טובים בהרבה לעבודה גרפית (מנסיון, אני עובד כבר שנים רבות עם מסכי CRT מהטובים ביותר, וכרגע ברשותי LG F900P), אך לאחותי יש בעיית מקום רצינית. למסך צריך להיות זמן תגובה מהיר ככל האפשר, והייתי רוצה שתמליצו לי על מסך שלא יתקלקל בקלות. תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 628 צפיות
  13. Started by pavlo,

שלום לכולם, אני מעוניין במסך חדש למחשב שלי עד 2500 ש"ח. המסך נועד למשחקים אז אני מעוניין במסך המתאים ביותר. (מבחינת קצב ריענון כמובן) תודה רבה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 628 צפיות
  14. Started by xbuka,

שלום. יש לי כמה שאלות על הקונטקור החדש של s-video באיזה איכות יוצא הסאונד מהקונקטור? מה קורה אם אני מחבר אליו מתאם 4 pin s-video זה עדיין יעבוד? אם אפשר גם איזה כמה לינקים על הנושא? והכי חשוב איפה אפשר לקנות כזה בארץ כי לא הצלחתי למצוא בזאפ

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  15. Started by grandmasterLT,

שלום לכולם אני מתלבט ברכישת כרטיסי המסך הבאים מתוצרת SAPPHIRE : 9600 XT http://www.metromedia.co.il/Product.asp?Pid=SAPPHIRE9600XT&Cat2Cat1ID=5&Cat2ID=9 לו מהירויות שעון גבוהות יותר 9800SE http://www.metromedia.co.il/Product.asp?Pid=SAPPHIRE9800SE&Cat2Cat1ID=5&Cat2ID=9 לו זכרון של 256BIT אך הוא על הנייר איטי יותר ובנוסף עולה 150 ש"ח יותר שמעתי שניתן להפוך 9800SE ל9800PRO עם הדרייברים של OMEGA זה נכון !!! מה אתם ממליצים !!

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  16. Started by sapir5522,

ראיתי עכשיו בנעה מחשבים את הכרטיס מסך הבא: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=6122 זה HD4870 של Force3D עם 1GB והוא עולה רק 720 הוא בסדר? יש משהו לא בסדר עם החברה הזאת? למה הוא כל כך זול?

17. מה עדיף, 8600gt או 3650 ATI? בעיקרון אני משווה אותם כאשר לשניהם יש 512MB בעוד ל-ATI יש GDDR3 ול-NVIDIA יש GDDR2. אם יש כרטיס מסך עדיף משמעותית בהשקעה קטנה תגידו.

• 7 תגובות
    • 628 צפיות
  18. Started by eizik26,

שלום אנשים יש לי כרגע FX 5200 ואני רוצה לשדרג אותו לכרטיס אחר. מכיוון שלא זכיתי בטוטו בזמן האחרון אין לי יותר מדי משאבים להשקיע בו. ראיתי ב-K.S.P את הכרטיס הזה: ?xfx 6600 256MB DVI,TV,PCI-E? אני לא מכיר את החברה והמחיר נראה לי קצת חשוד. אני אשמח לשמוע את דעתכם בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  19. חבר שלי התלבט בין הכרטיסים הנ"ל. בסוף המלצתי על Gainward. בצדק?

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  20. איזה כרטיס מסך יותר טוב בביצועים ואני מתכוון בכללי-אל תגידו לי זה טוב באפליקציה הזו וההוא באחר אני מתכוון בגדול מה יותר טוב ולא מבחינת הכסף. Gainward Geforce FX 5700LE /880 TV-Out/DVI 256MB DDR Video Card שעולה 724 או ATI Radeon 9600PRO 128MB TVOUT שעולה 700 ??? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 628 צפיות
  21. Started by overload,

כנראה ה6600 AGP יצא בסוף החודש הבא (או מאוחר יותר). אני יכל לקנות, זה בטוח, את ה9800 PRO ביום שישי הבא (MSI 256BIT בלה בלה בלה...) זה ממש דחוף כי יש לי GF4 MX 440 ואני לחוץ בטרוף להחליף אותו. הR9800P נראה מעולה, אבל אני לא רוצה להפסיד הרבה בביצועים בגלל שלא חיקיתי. לפי הביקורת שקראתי ההבדל בין ה 9800PRO ל6600GT (לא הרגיל) הוא לא יותר מ 20 %~ (לא כולל DOOM). הנה ביקורת אחת. קישור (אם יש לכם אחרות בבקשה תביא לי) מה אתם חושבים שאני צריך לעשות? עוד דבר- אני בן 16 וקצת, זה אומר שבגיל 18 אני מממילא מפסיק לגעת במחשב 3 שנים (צבא, אבל אל תדאגו - אני יכתוב ;D),יכל להיות שאני לא צריך 6600 בכלל ושה 9800 יהיה כרטיס מספיק טוב גם בעוד שנתיים?

• 8 תגובות
    • 628 צפיות
  22. שלום, ברשותי מחשב פנטיום 4, 3GHz עם 2GB DDR II 533 MHz וכרטיס מסך O/B. ספק כח 365W בורד מבוסס Intel® 945G Express Chipset רוצה לקנות כרטיס מסך חדש לצפיה בעיקר בסרטים דרך המחשב. יש לי PCIe X16 אבל לא מדובר על PCIe 2 על על הדור הישן יותר. חשוב שיהיה S.Video ( כי זה מה שהטלוויזיה מקבלת היום ) חשוב שיהיה גם HDMI לעתיד ( אני מניח שאני אקנה טלוויזיה חדשה עוד מספר חודשים ) אין צורך ב - DVI כי המסך מחשב היום עובד d-sub איזה כרטיס מסך ניתן לקנות בעד 500 ש"ח ? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  23. שלום לכולם, אני צריך המלצה לכרטיס מסך חדש למשחקים בתקציב של עד 1,000 ש"ח. עד עכשיו היה לי שני גרסאות שונות של HD4850 של ג'יגהביט ואת שניהן החלפתי בגלל הרעש - הוא ממש בלתי נסבל. הגרסאות שהיו לי הן הרגילה וזו עם הקירור של זלמן שהיא עוד יותר גרוע. אז איזה כרטיס שקט (חשוב מאוד שיהיה שקט) אני יכול לקנות בתקציב ? עדיף אחד שיהיה לו שליטה על המאורר, עם גוף קירור מסיבי ושיהיה אופציה ל OC. אני שמתי עין על HIS יש להם יבואן בארץ ? מה אתם חושבים עליהם ? ** חשוב מאוד שלכרטיס יהיה 3 שנות אחריות ! **

• 5 תגובות
    • 628 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.