עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. האים זה משפיע על התוצאה של הבדיקה ולמה זה כך ב-VISTA זה לא קרה

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  2. אפשר בבקשה את הדרייברים הכי טובים לרדאון 9000 פרו 2

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  3. אני צריך טבלאות השוואה בין Radeon HD3850 V.S 8800GT... של FPS... תודה מראש. אם אפשר גם בידע כללי מה עדיף [כולל מחיר, ביצועים עם OC, טמפ' וכדו'].

4. Started by charly0,

יש לי כרטיס שתומך ביציאת טלוויזיה (X850XT) השאלה שלי נוגעת לדריברים. התקנתי את הדריברים הבסיסים דהיינו ללא ה Catalyst Control Center , אני יודע שבו קימת התמיכה לאפשרויות התצוגה השונות (מסך מחשב + טלוויזיה וכו) אני לא מעוניין להתקין אותו (Catalyst Control Center ) מהסיבה שהוא מצריך להתקין חבילת .NET והיא מעמיסה על המחשב בעליה. תכלס, יש תוכנה אחרת שתאפשר את התמיכה בהצגה לטלוייוזיה שהיא איננה ה control Center ושאינה מצריכה התקנה קודמת של ה דוט נט ?

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  5. אני הולך לקנות מחשב חדש ב3500 בערך. תוכלו להלמליץ לי על כ. מסך? 1. צריך שתי יציאות - אחת תחובר לlcd 32 בסלון ואחת למסך. אני צריך אפשרות להגדרות מסך שונות לשתי היציאות כולל רזולוציות שונות וגודל פונטים (אולי כל כרטיס עם שתי יציאות כולל תכונה זו ?!) 2. שימושי משרד סטנדרטיים: אינטרנט, אופיס אבל גם תוכנת שרטוט אוטוקאד (בעתיד גם תלת מימד) בחנות המליצו על GAINWARD nVidia 8500GT 512MB PCI-E, מה דעתכם? דרך אגב, זה המפרט המלא - אם בא לכם להתייחס......- תודה מראש! 1. לוח אם אינטל dragonTail peak DP35DPM (בהצעה יש פה עוד פירוט רב של המאפיינים של הלוח.....) 2. מעבד Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz/4MB/1333 3. זיכרון 2GB DDR2 667 MHZ (2X1GB) 4. כרטיס מסך GAINWARD nVidia 8500GT 512MB PC…

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  6. Started by yair71,

יש לי בעיית דיליי. שמריצים תמונה וגוררים אותה נשאר לכמה מאיות שניה התמונה הקודמת. וכל מיני תופעות איחור בהלעת טפטים. שהתקנתי את הדריבר הראשון של הכרטיס , אין את הבעיות שהתקנתי שוב את החדשים ( כל הורסיות ) הבעיה קורת ATI 9500PRO בוודאי יש משהו שאני צריך להגדיר. אנא עיזרו לי. זה מעצבן

7. Started by ezx,

אז ככה קניתי את הכרטיס ורציתי לדעת כמה הטמפרטורות שלכם וכמה אובר קלוקינג הגעתם על קירור סטוק תודה מראש

8. היי לאחר בדיקות FPS עם ה7950 ראיתי שהתוצאות שלי בבנצמרקים נמוכים מהתוצאות שאני רואה בתוצאות שאחרים קיבלו ברשת , אני הבנתי בזמנו שאם רזולוצית המסך גבוהה (1920X1200) אז העומס נופל על כרטיס המסך , מדוע אני לא מקבל ניקוד כמו אצל אחרים, ה7950 OC לא חזק מספיק?

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  9. לאחר הרצת תוכנת EVEREST קבלתי הודעה (כלומר לשיפור המצב במחשב): AGP is disabled כלומר היא הודיעה לי על הבעיה הנ"ל הקיימת במחשב שלי. אני מבין שזה קשור לכרטיס מסך אבל אני לא יודע איך להפוך את זה ל enabled

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  10. Started by zombie,

הרבה פעמים כשאני משחק יש לי פס עולה ויורד לאורך המסך שקורע את התמונה....(חשבתי שזה קורה רק בcrt) נדמה לי שהבעיה בכרטיס מסך כי אפילו בסרטון פתיח של grid זה קורה לי וזה קורה גם כשמשחקים על 40fps..... מה עושים?הכרטיס תקולל?

11. Started by hashafanhakatan,

שדרגתי במזל טוב את ה TV שלי וכהמשך אני מעוניין לשדרג את הכ.מסך של ה HTPC שלי . הפרמטרים שחשובים לי: * ציפסט של nvidia . אין לי סבלנות לשטויות של ATI על לינוקס * קריר *לא קרור פאסיבי * יכולת להוצאת HD * הורדת העומס מהמעבד בעיבוד וידאו ככל האפשר *יציאת HDMI * תקציב 300-450 ש"ח חשבתי ללכת על 220GT או על 9500GT . אשמח להצעות נוספות או דעות באופן כללי על הנושא .בנוסף האם לצרכים שהזכרתי מעלה משנה כמות הזכרון ו/או סוגו ( DDR2,DDR3 ) ? אילו פרמטרים נוספים אני צריך לקחת בחשבון ?

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  12. שלום לכולם! טוב אז בדקתי תכרטיס שלי בתוכנה: 3dmar 01 הכרטיס שלי הוא: NVIDIA GeForce4 MX 440 with AGP8X (64 MB) והתוצאה שלי היא: 3358 והתשובה שלכם היא?......

• 5 תגובות
    • 678 צפיות
  13. Started by InFecT[0]r,

וואי יש לי בעיה אחת המסריחות שיש קניתי 9800פרו שביכלל הוא מזוהה כ9800TX עכשיו אם אחרי כל ריסט אני לא עושה לי דאון קלוק עם ה RivaTuner הוא נתקע לי במשחקים אחרי כמה שניות פשוט המסך נבכה לקח לי איזה 6 שעות רצופות להגיע לזה הזאת הבעיה עכשיו אני לא יודע איך צורבים ביוס ולא יודע קשר בקשר לזה אני מתאר לעצמי שאני צריך לצרוב ביוס יש למשהו פתרון אחר? או שמשהו יכול לתת לי עצה או מדריך כלשהו איך צורבים? הכרטיס הוא 9800PRO-MSI הדיפולד של הכרטיס הוא ליבה:387 זיכרון337.5 רק אם אני מוריד את הליבה ל350 הוא יציב ***: זה הכרטיס http://www.swen-sauerwald.de/Pictures/GrakaFront.jpg http://www.swen-sauerwald.de/Pictures/GrakaBack.jpg

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  14. Started by NightElf,

שלום... לאחרונה המחשב שלי נתקע בעת הרצת משחקים (מה שלא קרה בעבר)וגם המסך לא מקבל אות מדי פעם... אנמי בטוח שזה מהכרטיס מסך יש לי את המפרט בצד מי שיכול לעזור מוזמן

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  15. יש לי מחשב שקיבלתי (HTPC חינמי) שיש לו הרבה יציאות וידאו.. אחד מהיציאות הוא DVI.. עכשיוהבעיה היא כזאת : כשהמחשב עולה והוא מחובר לכבל DVI, מוצגת במחשב אפשרות לרזולוציה 640 על 480 (רזולוציה מאד נמוכה) ואין יותר רזולוציות אחרות זמינות. אך כשמפעילים את המחשב עם הכבל מנותק.. ורק אחרי שהמחשב עלה, מחברים את הכבל DVI - ניתן לבחור גם רזולוציות גבוההות יותר מה640X480.. להשיג driver-ים חדשים זה דיי בעיה.. השאלה אם קיימת תוכנה שיכולה לסייע בעניין... תודה

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  16. Started by red wolf,

hello, i am sorry i am writing in english. the reason of this is becouse i cant install normally hebrew support. 1. i going to buy 9600gt graphic card and i want to know i there are any solution for check is it new or used one? 2. is it needbly to buy some supply power too? about my system simple 500w supply p5gd2-x mother board 1 gb ddr 2 p4 3.0ghz 80 gb WD is it good mother for this card?

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  17. Started by GREATTHUNDER,

הבנתי מהרבה ביקורות שה 73GT יותר חזק מה 76GS והוא גם יותר זול האם הוא קיים לAGP? נ.ב לא מצאתי 76GS לAGP עם GDDR3 הוא קיים?

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  18. נאמר לי כי במערך כרטיסים אשר בו-כרטיס אחד יושב על סלוט עם הX16 וכרטיס אחר היושב על X4,פוגעת בביצועים,מה הX16 X4 מסמלים והאם זה באמת נכון? אם זה נכון האם יש טעם בקניית לוח שתומך גם במערך אבל עם סלוט שכזה?

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  19. Started by ben007,

היי, הייתי היום אצל חבר, אחרי שכיבינו את המחשב והדלקנו שוב, המסך פשוט לא הגיב ניסיתי להחליף חוטים אבל כלום- כאילו לא מקבל אספקת חשמל. ( "17" lg flatron 775 ) עכשיו זה לא קשור ביציאת כרטיס מסך - גם כי עם מסך אחר הכל רגיל וגם כי הוא גם לא אומר NO SIGNAL הוא פשוט לא נדלק ( בלי נורה, בלי כלום) הוא לא נשרף או לאודע מה, כי לא ראינו שום דבר מיוחד ( אין ריח, אין בום, אין כלום ) יש למשהו רעיונות? ???

• 5 תגובות
    • 678 צפיות
  20. היי, אני מרכיב מחשב שישמש בעיקר לשימושי מדיה סנטר וניגון FHD ל וגם לעריכת וידאו (אבל פחות). המחשב לא ישמש לגיימינג. כיוון שהמחשב יהיה בסלון, שקט הוא דבר רצוי. אני צריך המלצה לכרטיס גרפי שיענה על הצרכים הללו. מבחינת מחיר -עד 400 וקצת. המעבד יהיה AMD Athlon 2 X4 630 ולוח האם יהיה Gigabyte MA-770TA-UD3 חשבתי על TripleD Axle GeForce GT220 512MB GDDR3 HDMI PCIe, יחידות 1 ₪329 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1401 מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  21. יש לי R9800P של גיגה בייט

• 5 תגובות
    • 678 צפיות
  22. Started by ברק,

ידוע לי איך אני בודק את טמפרטורת הליבה של הכרטיס כי יש לו מודד בדיוק עליו אבל השאלה שלי היא איך אני יודע מה הטמפרטורות של הזכרונות? האם הambient היא רק הסביבה החיצונית או ז"א הטמ"פ מסביב לליבה שם יושבים להם הזכרונות החביבים שלי. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  23. Started by Macbi _Men,

כרגע יש ת רידון 9800 פרו של MSI .. אבל אני רוצה להיתקדם. אז איזה כרטיס אני יכול לקנות שהוא טוב .והוא יצאת AGP ראיתי באתר אחד.. את זה : XFX GeForce 6800GS 256MB AGP אני חושב שהוא טוב .. מה דעתכם ? הנה האתר : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=164086.new#new יש למטה רשימה של עוד כרטיסים .. אז אם אפשר בקשה עזרה.. תודה..

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  24. Started by dol222,

מה זה כרטיס מסך G92 והאם הכרטיס הזה: BFG NVIDIA GeForce 8800 GT OC 512MB הוא כזה??

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  25. אהלן, יש ברשותי מסך ישן, וחשבתי לחבר אותו למחשב. הכרטיס מסך שלי הוא ה-560 ti, והחיבורים שלו הם HDMI ו-2 DVI digital (עם 4 פינים) (תקנו אותי אם אני טועה בקשר לפרטים של הכרטיס) איך אפשר, אם בכלל, לחבר אותו למסך ישן עם כניסת VGA בלבד? הבנתי שאי-אפשר לעשות זאת באמצעות מתאם, כי הפלט הוא דיגיטלי ו-VGA זה אנלוגי.

• 4 תגובות
    • 678 צפיות

דיונים חדשים בפורומים