עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום, קראתי את האשכול לגבי ה 8800GT אבל עדיין לא נענו כל השאלות שלי אז אם אפשר בכל זאת בבקשה חוות דעת על הכרטיס הבא : GIGABYTE GeForce 8800GT TurboForce Zalman Overclocked דגם: NX88T512HP הדברים החשובים שאני מבקש לדעת בנוסף לחוות הדעת הכללית הם: *הOverclocked אומר שהכרטיס עבר אוברקלוקינג ? הבנתי שכן אז זה אומר שזה מסוכן לקחת את הכרטיס הזה ? עלול לההרס מהר ? או אפילו לקרוס? *מה ההבדלים בין NX88T512HP ל NX88T512HB ? *במידה והוא עבר אוברקלוקינג זה אומר שהוא יותר טוב מהגרסה הבסיסית של הכרטיס 8800GT? *האם יהיה הימור לקנות את הכרטיס הזה? תודה רבה לעזורים! זה חשוב לי...

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  2. Started by ezx,

הכרטיס שלי במאמץ 94 מעלות זה נורמאלי ועוד שאלה הלוגו של הלוח שלי dfi ניהיה מוזר כאילו הוא רץ על 16 ביט אותו איכות צבע איפה הוא נישמר ביכלל יכול להיות נידפק הכול עובד כרגיל רק הלוגו ניהיה מוזר תודה לעונים

• 9 תגובות
    • 662 צפיות
  3. Started by Alexkmr,

הוא יותר טוב מי RADEON 9600 PRO 256? זה שווה? ------------------------ SAPPHIRE RADEON X600PRO ATI RADEON X600 PRO Chipset מחיר באתר: ¤626.00 עלות משלוח: ¤29 סה"כ כולל משלוח: ¤655.00 256MB of high performance 128-bit DDR memory accelerates all of your 3D applications Native x16 Lane PCI Express interface Four pixel pipelines 2programmable vertex shader pipelines Double the bandwidth of AGP 8x Interface Full Bandwidth in both upstream and downstream Full Floating point shaders Full support for DirectX® 9.0 and the latest OpenGL® functionality SMARTSHADER 2.0 technology allows for Microsoft® DirectX® 9.0 Shader support SMOOTHVISION 2.1 technology provides enh…

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  4. Started by sprites,

מבחינת יכולת ואייכות לכידת וידאו אנלוגי, האם עדיף כרטיס מסך עם יכולות vivo (שיושב על הAGPx8), או כרטיס מסך רגיל ובנוסף כרטיס לכידה פשוט (עד 600 ש"ח שיושב על pci)?

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  5. Started by Jules Winnfield,

יש לי כמה שאלות על המסך הזה: 1.בעל איזה פאנל הוא? 2.האם הוא מתאים למשחקים וסרטים? 3.האם הוא שווה את המחיר שלו:1722 ש"ח? 4.הוא מתקרב מבחינת איכות למסכים החדשים של דל DELL2007FP LCD? תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 662 צפיות
  6. שלום לכולם. החלטתי לקנות כרטיס מסך חדש. אני צריך שיריץ משחקים כמו PES 9 COD5 ויחזיק לפחות שנה. הנה המפרט שלי: http://up74.siz.co.il/up1/dngivwzhwjen.jpg תקציב:500

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  7. Started by D.Apsentel,

אני חייב לדעת מה עלי לעשות יש לי לוח אם של abit שם הלוח הוא aa8-duramax מעבד intel® pentium (4) cpu 3.00ghz אני גיימר מתחיל שחולם על כרטיס מסך חזק מה אתם ממליצים לי לעשות כי אומרים לי שאין לי אפשרות להחליף את הכרטיס הקים (ATI ABIT RADEON RX series PCI Express graphics card) שם מלא של הכרטיס מסך - You Have: RX600 Pro-256PCIE (RADEON X600 PRO (0x5B62)) 256 MB Vertex Shader Ver Required - 2.0 Video Card 3D Pixel Shader Ver Required - 2.0 Video HW Transform & Lighting סכום מקסימלי 1000 ש"ח תודה לתומחים הצילו אותי כי אני חייב מחשב למיבחקים כמו Fallout 3 וה-nfs החדש פליז תעזרו

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  8. זה כבר כמה שנים שיש לי כרטיס מסך 88GT עכשיו כשאני רוצה לראות סרטים אני מחבר אותו למסך LCD חיבור מהמחשב DVI ל HDMI לטלויזיה אחרי כמה זמן צפייה בטלויזיה פיתאום יש רעש מטורף כזה .כיאלו משו קרה כזה מעין בזז כזה חזק שלא מפסיק עד שלא מכבים את הטלויזיה ומדלקים אותה מחדש.עכשיו השאלה שלי אם זה בגלל הכרטיס מסך או ההמסך טלויזיה,בנוסף המסך משמש כמסך טלויזיה לכול דבר שבזמן צפייה ב YES אין תקלות .

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  9. Started by acoca_net,

שלום לכולם. הייתי רוצה לדעת כמה שווה בימנו מחשב ישן שרכיביו הם: Intel Penttium III EB 866MHz (המאוורר של המעבד הרוס) SDRAM 320 MBytes Realtek RTL8139 PCI Fast Ethernet Adapter Quantum Fireball lct10 15GB (הרוס) inno3D (הרוס) אני לי יודע מהו סוג לוח-האם אבל ה - Motherboard ID הוא: 05/20/2002-694-686B-6A66LJPRDC-00 Compact Disk DVD - Rom FSP Group fsp235-60Gi (המאוורר של ספק-הכוח תקוע, אך הספק עובד) Floppy תודה מראש אורי. חשוב לציין כי תיקנתי את המחשב והוא עובד כרגע אבל אני מבקש לדעת כמה הוא עלה לפני התיקון. אני פשוט רוצה לסגור עם מישהו שאני קונה את זה ממנו מחיר.

10. האם עדיף לי לקחת את הכרטיס הזה http://skypc.co.il/pl_product~28310~8~0.htm על פני הכרטיס הזה? http://skypc.co.il/pl_product~44421~8~0.htm , אני די בטוח שכן אבל כדאי להשקיע תהבדל מחיר?

• 8 תגובות
    • 662 צפיות
  11. Started by The Ball,

לסבא שלי יש בעיות עיניים והוא החליט להחליף את המסך הישן שלו שגרם לו לכאבי ראש (lg flatron 776fm) למסך lcd שלא ירצד מן הסתם... התקציב הוא 2500, אבל אפשר למתוח עד 3000 אם יהיה שיפור משמעותי באיכות המסך. שאלה קטנה, אני לא ממש הבנתי איך הולכים הגדלים של המסכים האלו 15" במסך lcd זה כמו 17" במסך crt? או שזה עובד אחרת? בכל מקרה אני צריך שהמסך יהיה בגודל 17" (crt) וכמובן הכי איכותי שאפשר במחיר הזה. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 662 צפיות
  12. שלום לכולם. יש לי משהו מאוד מוזר בצפיית המחשב דרך הטלויזיה. המחשב שלי מחובר לטלויזיה ישירות בחיבור s-video לכרטיס מסך והחיבור בטלוזיה לrca זכר. החיבורים והכל תקינים לחלוטין, אבל הבעיה היא שכאשר אני לוחץ על הסמל של nvidia שנמצא בסרגל למטה מצד ימין, ואני בוחר באפשרות nview display settings אז הוא שאול אותי במה לבחור כדי לראות בתצוגה. או single display, או clone ועוד כמה דברים. בקיצור אני לוחץ על clone כדי שיהיה לי העתקה של שני מסכים אותו דבר. clone = יציג את מסך המחשב בטלויזיה תוך כדי שהוא מציג בו זמנית גם במחשב. אז שאני לוחץ על clone הוא שואל באיזה מצב להיות, או וידיאו(tv+crt) או במצב מסך רגיל(crt + tv), אז אני בוחר איזה אפליקציה משניהם,זה לא משנה. והוא מראה לי בטלוי…

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  13. אני מצפה מהכרטיס להריץ משחקים באותה רמה +- של ה r9550 שלי ושהוא יהיה כמה שיותר זול וכמובן AGP ואם אפשר לצרף לינק לחנות שמוכרת אותו

• 7 תגובות
    • 662 צפיות
  14. Started by charly0,

יש לי כרטיס שתומך ביציאת טלוויזיה (X850XT) השאלה שלי נוגעת לדריברים. התקנתי את הדריברים הבסיסים דהיינו ללא ה Catalyst Control Center , אני יודע שבו קימת התמיכה לאפשרויות התצוגה השונות (מסך מחשב + טלוויזיה וכו) אני לא מעוניין להתקין אותו (Catalyst Control Center ) מהסיבה שהוא מצריך להתקין חבילת .NET והיא מעמיסה על המחשב בעליה. תכלס, יש תוכנה אחרת שתאפשר את התמיכה בהצגה לטלוייוזיה שהיא איננה ה control Center ושאינה מצריכה התקנה קודמת של ה דוט נט ?

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  15. Started by Moshep,

תראו , יש לי בעיה... התוכנה שקיבלתי עם הכרטיס שווה ל... ועושה לי מין פסים כאלה לאחר הקידוד. הWINDVR 3 מקליטה לי ללא סאונד ובכלל לא משמיעה סאונד גם ללא הקלטה. CHRIS TV היא תוכנה לחובבנים בלבד ולא הסתדרתי איתה. אני יודע שהבעיה היא אצלי , ואני הוא הבעייתי ולא התוכנות [חוץ מהתוכנה של הכרטיס טלויזיה שהיא באמת בעייתית.] אז בבקשה , אני צריך שתביאו לי תוכנה להקלטה מהטלויזיה שתיהיה תוכנה נורמלית כדי שסוף סוף אני אוכל להקליט נורמלי ! ובבקשה , אל תעלימו את הנושא הזה בין אלפי הנושאים שנמצאים פה בפורום. אני נואש לקבל עזרה. כרטיס הטלויזיה שלי הוא Leadtek Winfast PVR2000 הכרטיס הוא כרטיס מעולה והכל פשוט הוא לא מסתדר עם התוכנה WinDvr3 ואני מודע לזה שהיא תוכנה מצויינת פשוט אין לי מושג מה …

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  16. Started by Friedman,

תקציב 2000 גג 2400 ש"ח. לצערי יש לי בעיות מקום ולכן נאלץ לוותר על CRT חשוב דיוק צבע וחדות, מהירות תגובה חשובה קצת פחות. מודה לכל המומחים.

• 6 תגובות
    • 662 צפיות
  17. Started by XCG120,

איזה גודל מסך מקסימלי תומך GTX 590 ? איזה מסך+טלויזה אתם ממליצים למשחקים כללי +צפייה בסרטים שמתאים לGTX 590? ואיזה חיבור אמור להיות למסך כזה כדי להתחבר למחשב?

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  18. Started by guy_pr,

שלום אני מיתלבת בין Mag Samsung LG העם למישהו יש המלצנ על אחד משלושת אלה הוא אפילו דגם מסוים ?

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  19. Started by Gill2,

קניתי מסך LCD View sonic VP 191S. כשקיבלתי אותו ראיתי שיש לו בעיה עם הצבעים ,שהצבעים בהירים מידי והמסך מסנוור מרוב שהוא בהיר. אומניטק (היבואן הרישמי) אמרו שהם יתקנו אותו ובנתיים נתנו לי אחד חלופי בצבע שחור ( view sonic vp191b) והתמונה הייתה הרבה יותר טובה. כשהם שלחו לי אותו חזרה "מתוקן" עדיין הייתה לא את הבעיה של צבעים. ביבואן אמרו לי שהתמונה של הדגם View Sonic vp191b שונה משל הכסוף שקניתי. ההסבר הזה לא נראה לי האם יכול להיות שיש הבדלים בתמונה בין מסך למסך שההבדל היחיד הוא צבע המסגרת?

• 5 תגובות
    • 662 צפיות
  20. Started by ron33,

אפה אפשר למצוא כבלים של DVI באורכים שונים וגם אדפטורים מ DVI ל SVGA

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  21. Started by hanokh,

9600GT 9800GT 8800GT HD4830

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  22. Started by shlomi_x,

היי, אני מתכנת שעובד שעות רבות מול המחשב. אני מחפש מסך דק, 19 אינטש במחיר של עד 2500 ש"ח או קצת יותר. יש המלצות? תודה, שלומי

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  23. שלום ^^, אני באתר כבר הרבה זמן, אבל מעולם לא טרחתי להירשם "^^, בכל מקרה, יש לי שאלה. יש לי כ"מ מאוד חלש (ATI Radeon 9200SE), וכבר הרבה זמן שאני מעוניין לשדרג, אבל לא היה לי את הכסף, לאחרונה קראתי שיש כרטיסים ממש מצויינים בטווחי מחירים של 600-900 ש"ח, אז רציתי לשאול, מישהו יכול להמליץ על כרטיס חזק? אני מוכן להשקיע עד 1000 ש"ח, אבל אם יש כרטיסים חזקים בטווח של 700-800 זה יהיה יותר טוב. בעיקרון אני מעוניין בכרטיס שיוכל להפעיל משחקים כבדים יחסית, כמו HL2, FEAR, OBLIVION, בצורה טובה יחסית. אה אגב, הלוח אם שלי תומך רק בAGP. אהה, ועוד שאלה, אם אני מחליף את המאדרבוארד שלי, לאחד חדש שיתמוך בחומרות חדשות, אני אצטרך להחליף את כל המחשב גם כן? ואם לא, מישהו יכול להמליץ על אחד טוב במחי…

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  24. Started by lipa,

http://www.overclockersclub.com/reviews/sapphire_2900/

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  25. Started by Lirux,

טוב אז יש לי את הכרטיס ATI X800 GTO2 ועכשיו אני רוצה לחבר את המחשב לטלוויזיה... אז קיבלתי עם הכרטיס מסך את הכבל של ה vivo עכשיו לכבל הזה אני אמור לחבר את הכבל ממנו לטלוויזיה... הכבל שיש לי הוא זה: צד אחד s-video וצד שני rca אני מחבר את הכבל הכל טוב ויפה...אבל בדרייור של הכרטיס מסך הטלוויזיה לא מופיעה לי! מה לעשות???

• 6 תגובות
    • 661 צפיות

דיונים חדשים בפורומים