עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by eliranl,

http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1780&catcode=488 מה אומרים?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by IMT,

בשעה טובה ומוצלחת החלפתי את הג'יפה4 שלי ב- GeForce 6600GT 128MB של Leadtek עכשיו אני צריך להתאים את הגדרות המשחקים מחדש וטעיתי מה הרזולוציה המקסימלית של מסך 17' שברשותי?

• 6 תגובות
    • 652 צפיות
  3. Started by moshe_ha,

מתי יצאו כרטיסי ה-7600 וה-7200 והאם יהיו 7600GT או 7200GT ... והאם אתם מעריכים שה-7200 יהיה חזק מה-6600GT?והאם שווה לחכות היום עד שהם יצאו למי שקונה מחשב חדש?

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  4. שלום לכל חבריי הפרום אני רוצה לדעת אם יש לי חיישן בכרטיס מסך שלי (fx 5200) ואם לא איך אני מסיג???. הוא שייש תוכנה הוא משהו?. תודה מראש...

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by zniibidl,

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=40711 הוא עולה 2500 אבל אני קונה אותו יד שנייה ב-1300 בערך....אפילו קצת פחות הוא עדיין באחריות במצב כחדש בלי פיקסלים שרופים. כדאי לי או שיש משהו אחר יותר טוב בטווח מחירים הזה של יד שנייה?

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  6. Started by GvS,

אולי מישהו פה יכול לעזור לי... כל פעם שאני מפעיל משחק על כל המסך (FULLSCREEN) המסך נכבה לי... הנורה הירוקה הופכת לצהובה... כאשר אני לוחץ על ALT+TAB כלומר מעביר לתוכנית אחרת רק אז אני יכול לכבות את המסך ולהדליק אותו שוב והוא יעבוד... אחרת אני מדליק ומכבה וזה לא עוזר הוא לא מופעל... מה יכולה להיות הבעיה???

• 3 תגובות
    • 506 צפיות
  7. יש לי כרטיס טלוויזיה של leadtek, חיברתי אותו לממיר של yes, אבל אני לא יודע איך אני יכול לראות טלוויזיה על מסך המחשב. אולי אני צריך איזה תוכנה? מישהו יכול לעזור לי...... אחים שלי, תודה לכל מי שמנסה.....

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  8. קוארדו SLR אפשר את השם המלא

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  9. Started by eliranl,

שניהם כמעט אותו מחיר 6800LE עולה 1029 שקל וה6600GT עולה 1200 שקל. עכשיו אני יודע שה6800 הוא גירסה מוחלשת. בלי OC ולפתוח צינורות ל6800LE הוא יהיה יותר טוב מה6600GT?

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. אז ככה : יש לי כרגע ת'כרטיס טלוויזיה של ATI ה 550 PRO והוא עושה לי בעייה איך שאני מרכיב אותו ומפעיל ת'מחשב המחשב לא עולה לא רואים כלום ושאני מוציא המחשב פועל בדקתי ת'כרטיס על מערכת אחרת והוא פעל אז אני נאלץ להחליף אותו יש לכם המלצה לכרטיס טלוויזיה שיש בחנות נועה מחשבים ? http://www.noacomp.co.il בתודה איתי תקציב 600-750 ככה

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  11. Started by PayneBack3251,

שלום... אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואני קצת לחוץ בתקציב זה כרגע המפרט: ועכשיו אני לא יודע אם כדאי לי להוסיף עוד 300 בשביל X800 300 כרגע אולי נשמק קצת אבל בשביל כל המחשב ביחד זה הרבה,כמו שרואים בחתימה כבר יש לי מחשב בבית עם 6600gt ואני לא הכי מרוצה ממנו בגלל שהוא לא עומד ברזולוציות גבוהות אבל אולי זה בגלל הזיכרון או משהו... ובקשר ל x800 שמעתי שבקושי יש משלוחים שלו כבר ויקח זמן עד שהוא יהיה במלאי אני מתכנן לקנות את המחשב הזה בשבוע הבא...

• 7 תגובות
    • 794 צפיות
  12. Started by udi,

שלום לכולם עיינתי רבות בכל ההמלצות שיש כאן בפורום על מסכים ועל המריבה האין סופית בין LCD לבין CRT אבל בכולם היו אותם ויכוחים שנגעו בקשר לסרטים ולמשחקים, זמני תגובה ועוד... לעניננו אנו אני צריך מסך 17 אינץ למשרד.{ אין לי בעיה שיהיה גם מסוג CRT, העדיפות למסך דק} נכון שאני לא הולך לראות בו סרטים או לשחק בו משחקים מטורפים {בעיקר סודוקו ופריסל } רוב שימושו יהיה לצפייה באינטרנט ולתוכנות של ספקים וכו' אבל אני עדיין דורש איכות גבוהה של מסך מסיבה אחת שאני לא רוצה בעוד חצי שנה להחליף אותו בגלל שהוא יתקלקל או שנשרף לו איזה פיקסל או שנייים והאחריות לא מתקנת רק מ 9 פיקסלים שרופים ומעלה עדיף לשלם היום עוד שקל שניים ולהנות מאחריות לשלוש שנים ושהמסך יהיה נפלא התקציב שעומד לרשות…

13. טוב אז ככה אני רוצה לקנות מחשב חדש ולהשאר עם המסך הישן....Hitachi CM610 כן אני יודע שהוא ישן...אבל לא הבנתי מה המסך עוזר בביצועים..דרך אגב המחשב למשחקים! טוז אז ככה אני ירצה מחשב מבוסס AMD עם לוח NF4-U ו-6600GT האם תהיה בעיה של חיבור המסך למחשב החדש?

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  14. Started by eliranl,

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=151768 הוא נראה לי מעולה המטרה משחקים וסרטים. 8ms 700:1 400cd מה אומרים?

• 12 תגובות
    • 736 צפיות
  15. Started by moshiko211,

מישהו בבקשה יכול לקשר אותי לדרייבר הכי מעודכן ל6600gt שלmsi כי אני לא כל כך מבין בזה?

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  16. Started by moshiko211,

האם ה6600gt של לידטק הרבה יותר טוב מה6600gt של msi אם אני לא מתכוון לעשות oc כי את הmsi אני מביא ממישהו שאני מכיר?

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  17. Started by Tarkules,

שלום לכולם ! אני צריך לקנות כרטיס מסך חדש ונתקלתי בשני כרטיסים נחמדים. הכרטיס יתווסף למערכת הבאה: -Pentium 4 2.4Ghz -M. Board ASUS P4PE -TwinMos 1GB DDR 333Mhz כרטיסי המסך המועמדים הם: - GIGABYTE RADEON 9800PRO 128MB DDR 256 BIT TV/DVI AGP - מחיר: 1170 - GIGABYTE 6600GT 128MB DDR 128 BIT TV/DVI BULK AGP - מחיר: 1235 אם למישהו יש המלצה לכרטיס אחר - המלצות יתקבלו בכיף חשוב: - המחשב לא משמש ל OC בכלל. - רצוי כ. מסך בתקציב של כ 1200 ש"ח. תודה מראש !

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by yakir8,

שלום יש לי כרטיס מסך 9000 ואני צריך עידכון עליו(באזור הורדות רשום רק מ כרטיס מסך 9500 ואני לא יודע אם זה טוב גם אלי) אז אם משהו יכול להביא לי עדכון לכרטיס תודה מראש

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  19. Started by Coca Cola,

איך שהבנתי GF 7 יחליפו את GF6 ו-7600 יהיה במקום 6600 של היום.. האם זה נכון? מישו יודע אולי מתי הם יוצאים? כמה 7600 עלה בערך?

• 10 תגובות
    • 962 צפיות
  20. Started by ychamp,

חברה אני חשבתי לקנות כרטיס טלוויזיה ולהפוך את המחשב שלי xpm-2600 nforce-2 abit 512ram למדיה סנטר עם התוכנה הבאה http://www.gbpvr.com/ וחשבתי לקנות את הכרטיס הבא http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16815116625 יש לי שתי שאלות האם הכרטיס שלי טוב? ואיך מחברים מדיה סנטר כי אין לי מושג מה הולך לאיפה במקרה של מדיה סנטר מה הולך לטלוויזה מה בא מהטלוויזיה?

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  21. האם עדיף מהיצרן nVIDIA או Leadtekישירות?

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  22. Started by levimadman,

שלום לכולם. יש לי Geforce FX 6800 של gigabyte - 128mb ... היו לי בעיות עם הטמפ' שלו..(יש לו קירור פסיבי) במזג אוויר של היום בלי מאמץ הוא היה על בערך 74 מעלות.. קניתי קירור והיום הוא עומד במנוחה על 60 מעלות +- האם הטמפ' האלה טובות? או שיש לי מה לדאוג? תודה לעוזרים(:

• 4 תגובות
    • 557 צפיות
  23. אז ככה..יש לי מסך CRT יחסית ישן אבל פעם הוא היה בין הטובים..זה מסך של ViewSonic דגם:Professional Series PF775 עכשיו בזמן האחרון(בסביבות החודש-חודשים)העניים שלי התחילו לכאוב רצח אחרי איזה חצי שעה עד שעה של פעולה במחשב בין אם זה משחק או גלישה באינטרנט או סתם להסתקל על המסך..וזה ממש מציק אני לא יכול להסתקל על המסך יותר מחצי שעה בלי שהעניים שלי יתחילו לכאוב התעיפו ויאדימו.. בהתחלה חשבתי שהשנה לי קצב הרענון ובגלל זה כל הבעיות אבל בדקתי וזה לא ככה..עכשיו אני על רזלוציה 1024*768 על 85 מגהרץ..(אין לי אפשרות מגהרץ גבוה יותר גם לא ברזלוציה נמוכה יותר..) אז השאלה שלי היא האם הבעיה היא במסך ואם כן איך אני פותר את זה?או שהבעיה היא אצלי? תודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 697 צפיות
  24. Started by Ronaldinho,

מה קורה אנשים.. תקשיבו רגע.. המסך של המחשב שלי תלוי ליד המיטה.. וחשבתי לעצמי..(חח) אם יש חיבור בין חיבור של מסך מחשב.. (פינים כאלה) לחיבור RCA נקבה... בשביל לחבר את הפלייסטישן למסך ... אם הדגם של המסך משנה אז לי יש LG LCD L1730S תודה מראש...

• 5 תגובות
    • 681 צפיות

דיונים חדשים בפורומים