כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
שבוע טוב לכולם אתמול קיבלתי מחשב חדש: E6300 AB9 1 GIG 667 1950PRO 256 של ספיר עכשיו התקנתי XP PRO SP2 ואת הדריוורים שבאו עם הכרטיס בהתחלה ניסיתי להתקין את ה7.1 אבל זה עשה לי בעיות (הוא רשם לי שבגלל שאין לי, נראה לי, NETFRAME 2 הוא לא יכול להתקין את ה MEDIA CENTER) ונאלצתי לסגור את ההתקנה. כשהסתכלתי בכונן C ראיתי שעדיין נשארו קבצים שהותקנו. אח"כ ניסיתי להתקין את הדריוורים מהדיסק שקיבלתי וזה התקין לי עכשיו נתקלתי בכמה בעיות מאז שהתקנתי ועד עכשיו: -פעם אחת כשהפעלתי את הCONTROL CENTER הוא ניתן לי הודעת אזהרה ששניתי את המהירויות שעון של הכרטיס למרות שלא נגעתי בהם (וגם אין לי כוונה...), ישר החזרתי להגדרות המקוריות ושמרתי. בפעם הבאה שהפעלתי נראה היה שהכל בסדר. -בדמו של FLIGHT S…
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אני כולי מתרגש בא לחבר ואני רואה שהכרטיס לא נכנס!!! הוא יותר גדול ומהסלוט שיש לי מה אפשר לעשות??? אני יודע שזה בגלל שזה כרטיס PCI EXPRESS וזה גודל שונה... יש דרך לפטור את זה? איזה מתאם או משו?
-
- 10 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה שדרגתי את הכרטיס מסך מ 9800XT ל X850 פרו. האם זה הגיוני שאני לא ארגיש כמעט הבדל בביצועים בין שני הכרטיסים? יש הבדל במבחנים כדוגמת 3DMARK 2001 ו 3DMARK 2005 שבהם ההבדלים אכן משמעותיים, אך במשחקים כדוגמאת NBA LIVE 07 או NFS CARBON אני כמעט ולא מרגיש עליה בכמות הפריימים (אני משתמש ב FRAPS) בשני הכרטיסים הפילטרים היו מופעלים על אותם ערכים. שניהם מחוברים לאותו ספק, ה9800 עבד עם פנטיום 4 3000 וה X850 עובד עם אתלון 64 3500. מה נראית לכם הסיבה לחוסר הבדל?
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אני לא יודע באיזה כרטיס לבחור כול אלה באותו המחיר וזה המחיר שאני יכול להוציא אני לא גיימר אבל משחק מידי פעם הכרטיסים לבחירה הם: radeon 9600 se radeon 9550 geforce 5700 איזה מיבין השלושה יהיה הטוב ביותר למשחקים? אני יודע שהם לא השיא אבל זה התקציב
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
יש לי כרטיס GEFORCE 8600LE ואני רוצה להפוך אותו ל8600GT כדי שיתמוך בCUDA וכתוצאה מכך גם בPHYSX. זה אפשרי באמצעות צריבת ביוס או דרך אחרת?
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
שלום כולם אולי מישהו יוכל לעזור יש לי כרטיס מסך 9100 OB על XP ואני לא יכול לראות גם את מסך וגם טלויזיה בו זמנית כאשר אני מעביר ל TV OUT התקנתי ת'דרייברים החדשים ביותר וברגע שאני מעביר ל TV OUT המסך מחשב נכבה מישהו יודע מה הבעיה ???
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום לכם ה HD5970 שלי אצלי קרוב לשנתיים ולאחרונה המאוורר התחיל לעשות רעשים של גנרטור קטן והפתרון הזמני היחיד שמצאתי הוא להריץ אותו ב100% לכמה דקות, אחרי כמה שעות(עם יש לי מזל) הבעיה חוזרת. ניקוי וטיפול של גוף הקירור והמאורר לא עזרו. הכרטיס הוא REFERENCE של Sapphire שנקנה בזמנו בסקיי.פי.סי וכמה שניסיתי לא הצלחתי למצוא בארץ ובכלל קירור יעודי לכרטיס ובנתיים הרעש ממשיך לעצבן, יש רעיונות למישהו? :-\
-
- 6 תגובות
- 662 צפיות
-
-
תקציב לכרטיס מסך עד 1500 שקל אני צריך אותו בשביל מסך 22-24 שימוש משחקים כבדים, משחקי רשת, סרטים, צפייה בטלויזיה... יש הצעות?
-
- 5 תגובות
- 662 צפיות
-
-
למישהו יש תכרטיס הנ''ל ויכול להעלות לי תביוס שלו ? (גירסא F1)
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
הי, יש לי מחשב ישן יחסית עם המפרט הבא: לוח אם Gigabyte GA-K8N Pro-SLI מעבד AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 3800+, 2010 MHz וספק כוח שאמור להיות הרבה יותר חזק ממה שהחומרה דורשת... אני מחפש דגמים של כרטיסי מסך פשוטים יחסית שיתאימו לחומרה הקיימת. הכרטיס הנוכחי שלי לא ממש מאפשר לצפות בסרטי HD וזאת המטרה בשידרוג. אין כוונה לשחק בכלל. תקציב כ 250 שח, עדיף כמה שפחות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
בהנחה שהמחשב חזק ומנצל את הכטיס מסך עד הסוף ללא אוברקלוק, איזה כרטיס מסך כדאי לקנות כדי להפעיל את המשחקים הכי חדשים far cry, doom3,ut2004,halo,hl2 וכו' במינימום של 40-50 fps על רזולוצייה של 768*1024 על ההגדרות הכי גבוהות? תקציב 1000-1500 אם אפשר פחות מה טוב. תודה. תוספת: ל agp.
-
- 8 תגובות
- 662 צפיות
-
-
הוא מחברת XFX, אז השאלה אם מישהו יודע מה הבאנדל שבא איתו???
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
-
שלום. אני מתכנן לקנות מחשב בסיסי שיהיה רב תכליתי, אך גם למשחקים. כמובן לא גיימינג כבד כי אני לא פה רוב השבוע אבל כן משחקים כגון CRYSIS,FAR CRY 2, COD. וכו' רציתי לדעת האם הכרטיס מסך המובנה מספיק לזה, או שיש צורך ברכישת כרטיס לא מובנה?? נ.ב איך NINJA G210 1G DDR3? (מערכת I3 בסיסית..) תודה!
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אבא שלי קנה כרטיס מסך ליפני כמה חודשים ואני לא מוצא אותו באתר של החברה אני מוצא אבל זה קצת שונה בנתונים מאשר באתר http://www.hisdigital.com/html/product_ov.php?id=222&view=yes זההאתר הכרטיס הוא X1300 של HIS עם קירור חזק בימיוחד 20 DB COLING POWER -11 C' CROSS FIRE TURBO EDTION ICEQ PCI EXPRESS 256 MB 128 BIT SM 3.0 TV OUT DVI IN AVIVO HDTV OUT DUEL VGA DUEL LINK DVI PLATINUM PACK SOFTWARE BUNDLES רשמתי פה את רב הפפרטים שלרשום על האריזה קישור יש הכרטיס הזה שווה את המחיר שלו בארץ? בערך 600 אני חושב ? למישהו יש אותו .? אתם יכולים לאמר לי מה מהירות זיכרון וליבה שלו ? על האריזה רשום משהוא אחד ובאתר רשום משהוא אחר אבל בתוספת (BIOS) כלומר יכל להיות שאפשר להמהי…
-
- 5 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום לכולם לצורך ההבנה - איזה חיבור מתח עדיף לתת למכרטיסי PCI-E מהלוח עצמו ניתן לחבר 4PIN MOLEX ל- PCI-E בכרטיס או עדיף ישירות מהספק כוח? והאם יש יתרונות לחיבור כל שהוא? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
-
אני מחפש כרטיס מסך טוב שתיהיה לו יציאת TV שאני אוכל לחבר את המחשב לממיר של הכבלים ודרכו לטלויזיה. האם יציאת TV רגילה מספיקה?
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום לכולם . אני מחפש כרטיס מסך איכותי במחיר של 2000 ש"ח על מנת להריץ משחקים כבדים מהדור הבא. אידיאלית, אני רוצה כרטיס מסך עם 256 Ram, שתומך ב-Pixel Shader 4.0 ו-DirectX10. תודה מראש: --Darkemor
-
- 9 תגובות
- 662 צפיות
-
-
בכתבה הבאה הישוו מסכי LCD ל CRT במשחקים ולגיימרים כבדים רוב הLCD's לא מספיק טובים. לינק: http://www.behardware.com/articles/632-1/lcds-images-delayed-compared-to-crts-yes.html [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
לא הבנתי בדיוק מה משמעות הדבר שה-TVOUT הוא HDTV...זה אומר שאפשר לחבר את זה לטלויזיה שתומכת בזה וזה ישדר לה באיכות הזאת או שזה סתם מתאם שמאפשר לחבר לטלויזיה?
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אני מחר הולך לקנות את הכרטיס הזה: כרטיסי מסך MSI - 9800GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6588 אני עובד עם מסך 22" של סמסונג 2253BW מי שרוצה לראות את המפרט שלי אז כנסו ללינק בצד ימין מתחת לשם משתמש מה דעתכם עליו?
-
- 9 תגובות
- 662 צפיות
-
-
רציתי לשאול, איזה כרטיס מסך, יריץ היום את המשחקים הכי כבדים, עם הגדרות הכי גבוהות על מסך 22' האם 4870 יכול להספיק? או CF של 4850? תודה
-
- 8 תגובות
- 662 צפיות
-
-
פשוט יש לי את הכרטיס והטמפ' במאמץ יכולה להגיע ל 80-90 ... אני רוצה לדעת עם זה קורה לכולם ולא רק לי...
-
- 7 תגובות
- 662 צפיות
-
-
כיום אני עובד עם שפורפרת טריניטון אבל המסך כבר עייף (וקטן). קראתי את כל ההודעות והשרשורים אבל לא מצאתי בשום מקום בדיקה מקצועית בנושא. הכוונה בעיקר לאמינות צבעים ואחידותם. הרבה מאוד שעות מחשב ביום מביאות אותי גם לתהייה בנושא עייפות עיינים. האם בקצב רענון גבוה (לעלה מ-100) עדיין יש עדיפות לlcd? המסך לא משמש אצלי לסרטים ומשחקים אלא כפי שציינתי, לעיבוד תמונות מקצועי ואינטרנט. אודה לכולם על תשובות מניסיון ועל לינקים להשוואות המתאימות. אורי
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-