עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ScreameR,

אבא שלי עשה לי הפתעה וקנה לי מחשב חדש... את המפרט אני יפרסם בקרוב.. אבל הקטע המבאס זה הוא בא לי ונחש מה... יש לך... גיפורס 4!!!!! אני עושה יש! חשבתי יש לי TI בטוח... עכשיו את המפרט הוא הרכיב עם בן-דוד שלי שעובד בחנות שמבינים טוב מאוד מאוד במחשבים אז אני שואל אותו.. איזה TI? הוא עושה לי אחי! יש לך MX420 מה אתה צריך יותר?! אני קיבלתי ת'שוק של החיים שלי והיית על סף בחי. הבעייה היא שלא נעים לי לבקש מאבא שלי כרטיס יקר יותר אני מעדיף להשאר עם הG2 MX200 אבל לא נעים לי לבקש יקר... :\ מה אתם מציעים לי לעשות למה אני רושם תהודעה הזאת בבאסה ענקית! :-\ :'(

• 1 תגובה
    • 968 צפיות
  2. Started by MatanFrenkel,

קודם כל מפרט בצד < אני לא אחפור יותר מדי , יש לי הכל חוץ מעוד כרטיס וספק כוח בשביל CF 4870 הסיבה היא בעיקר כי אני רוצה עוד כוח ומה שיש לי לא מספק אותי ב100%. השאלה היא כזאת , במחיר של ספק ועוד כרטיס כנראה אפשר לרכוש 5850 . השאלה היא כזאת - אם עדיף CF , תציעו בבקשה ספק כח וכרטיס 4870 512MB אם עדיף 5850 , ציינו למה וגם אם אפשר קישור לדגם הזול ביותר. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 804 צפיות
  3. Started by L25,

היי, קונה מחשב חדש עם תקציב מוגבל ובגלל כל החוסר בארץ נאלצת להתפשר בחצי שנה-שנה הקרובה על הכרטיס מסך הזה.. https://www.asus.com/il/Graphics-Cards/TUF-GTX1660S-O6G-GAMING/ * קראתי פה ושם אנשים שהתלוננו על בעיות חימום של דגמי tuf 1660, אבל מה ששמתי לב מבדיל את הדגם הזה (חוץ מהאוברקולינג) זה שיש heatpipes(?) שם כתוב - “DirectCUII”, מה הסיכוי שזה יכול לפתור את בעיית החימום? * במידה ולא, איך אני אוכל למזער התחממות? * האם הכרטיס מסך יהיה בסדר עם ryzen 5 5600x ? אני לא הכי מבינה בחומרה אז קצת אוכלת סרט עליו כי אני מרגישה שרכשתי אותו בסוג של ״לחץ״ בגלל כל החוסרים והמחירים ההזויים. ממש אשמח לעזרתכם, תודה

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by kozimus,

סליחה כבר פורסם . לנעול בבקשה

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  5. Started by newz,

ממש עכשיו לפני סוף החופש אני הולך לקנות כרטיס טלוויזיה חדש כמחליף ל Takram m205pro הישן שלי שכבר לא נתך לחלוטין ע"י מערכות ההפעלה החדשות, ולא שהוא עבד טוב קודם לכן בגלל שהיה מבוסס על הציפ' של brooktree ה BT878 הישן והמעצבן ואפילו כאשר ניסיתי למצוא לו דריבר WDM חדש למערכות ההפעלה החדשות הכרטיס עבד ללא סאונד, כנראה בעיה סידרתית בכרטיס שיצא בתקופת ה Windows 95. בכל מקרה כרגע עומדים מול עיני שני כרטיסים שווים בהרבה מהכרטיס הישן שברשותי ואני ממש מתלבט מה לקחת ולא מצליח להחליט, שני הכרטיסים, הLeadtek Winfast TV2000 XP וה- Terratec Cinergy 400, שניהם כרטיסים טובים כאשר לכל אחד יתרונות וחסרונות, כאשר ללידטק יש טיונר כפול לצפיה בשני ערוצים (PIP) או במקום לחבר את הטיונר השני ניתן ל…

• 2 תגובות
    • 961 צפיות
  6. Started by Pro modder,

היי חברה.. אז כמו שרשום בכותרת: יש לי בבית טלוויזית LCD ומחשב ניד. עכשיו הבעיה היא שבטלווזיה יש רק כניסת HDMI (אין כניסות VGA ו DVI) . במחשב הנייד יש לי רק יציאת VGA. אני צריך מערך כבלים\קונקטורים , על מנת לחבר בין המחשב VGA ל-HDMI בטלווזיה.. האם זה אפשרי? (לא רק מבחינה פיזית, אלה גם מבחינה שזה יעבוד) - תודה רבה לכל העוזרים.

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  7. שלום חברים, מקווה שאני מפרסם במקום הנכון.. קניתי היום לוח חדש ga-h87-d3h ומעבד i5-4670.. הכרטיס הישן שלי נשאר איתי, לאחר התקנה נקייה של 8.1 כאשר אני מתקין את הדרייבר של כרטיס המסך( ניסיתי קודם את גרסת הבטא ועכשיו גם את הקודמת של הדרייבר מהאתר של NVIDIA) או כאשר המערכת מורידה ומתקינה את הדרייבר והרזולוצייה משתנה אוטומטית המסך הופך שחור גם אחרי הפעלה מחדש, ורק כאשר מזיזים את העכבר רואים אותו.. וחלק מסרגל הכלים.. משהו מוזר.. ניסיתי להסיר את הדרייבר של המערכת אבל זה לא עזר וכל פעם חזר לאותו המצב ברגע שהכרטיס זוהה.. עכשיו שלפתי את הכרטיס ואני עובד עם הכרטיס המןבנה בלוח ואכן עובד מצויין. יש למישהו מושג מה הבעיה יכולה להיות? האם הכרטיס שלי הלך לעולמו? יש לציין שעד כה עבדתי עם 8…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. החברה הטאיוואנית מאמצת את שבבי Tiger Lake המעודכנים וכרטיסי המסך הניידים המובילים מ-NVIDIA תחת מעטפת מתכתית ששומרת על פרופיל נמוך לכתבה

9. Started by ELiA,

יש לכם מושג מאיפה אפשר לקנות מסך כזה או משהו בסגנון? הכוונה זה למסך של מחשב 16*9 אבל שיהיה בסביבות 5 - 9 אינץ'

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  10. יש לי רדיאון 9800 פרו 128MB לפני כמה זמן חיברתי מסך LCD למחשב (בעצם זה לא הייתי אני אבל אני חושב שהותקן איזה דריור ל-LCD הזה), והמחשב דרש כבר פורמט גם ככה. לפני שפרמטתי ניסיתי להכנס ל-BF2, המשחק נפתח יש מסך שחור ומתרסק לשולחן עבודה. לא היה אכפת לי כי אני לא משחק וחשבתי שהפורמט גם ככה יסדר את זה. פרמטתי, והתקנתי לא מזמן את BF2 ואותה בעיה. נפתח, מסך שחור כמה שניות ומתרסק. והמשחק מקורי אז זאת לא סיבה, ואין קראק אז זה לא קשור ניסיתי כל מיני פתרונות שמצאתי באינטרנט, כנראה שיש כל מיני סיבות לבעיה הזאת ולכל אחד זה משהו אחר. בכל מקרה התקנתי שוב פעם את הדריור הכי חדש לכרטיס מסך, לא עובד. (אני מוריד רק את הדריור בלי כל ה-control center החבילה הזאת) בדקתי בהגדרות תצוגה (איפה ש…

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  11. מותקן אצלי pentium 3 866 mhz. על לוח אם סיאטל 2 או 3 . האם בקונפיגורציה הזאת שווה לי להשקיע ב geforce 4 ti או לבחור כרטיס מסך מתקדם פחות בגלל חולשת המעבד והלוח ? מה דעתכם?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Lumber_Jack Jim,

הכרטיס מפסיד או משווה במרבית המבחנים ל 9000 פרו של ATI. בספק אם בגלל דרייברים גרועים או בגלל שאנחנו רואים הבטחות בסגנון פרהליה,וגם התוצאה כמו הפרהליה.

13. בטראד של כרטיסים מומלצים בחלק של גיימר חולה גרפיקה, היה כתוב: יש לי מסך L1750SQ עם רזולוציה מקסימלית של 1024*1280. ולכן הבנתי שאין לי טעם לקנות כ. מסך HIGHEND. אבל כשחיפשתי מסכים 19" לשידרוג עתידי ראיתי שגם הם תומכים במקסימום 1024*1280 (מסך LG - L1940HR מהמפרט המומלץ ל-9000 ש"ח). ובקיצור, השאלה היא, האם בשביל "לנצל" כ. מסך HIGHEND חייבים לקנות מסך ביותר מ-2500 ש"ח? האם יש לי כלל טעם לקנות כ. מסך מעבר ל-MID RANGE אם אני לא מתכוון להשקיע גם במסך בשנה הקרובה?

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  14. Started by lielmar1,

שלום לכולם אני מעוניין לדעת על ה hd 4870 יתרונות שלו חסרונות שלו מבחנים שלו ועם איזה סוגי כרטיסים הוא מתחרה תודה רבה רבה לעוזרים אשמח עם תעזרו לי

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  15. אני רוצה לקנות כרטיס ג'יפורס היום ואני לא בטוח איזה. יש לי 750 שקל ואני רוצה כרטיס שישמש אותי למשחקים ואני לא חייב ממש טוב כי אני לא משחק כל כך הרבה. רוב השימוש הוא ליומיומי אבל אם יהיה משחק טוב אז אני רוצה שייראו פצצה. זה בעיקר בשביל GTA3, ספיידרמן וכו' ובבקשה אל תגידו לי תוסיף ככה וככה כסף ותקנה משהו יותר טוב כי ממש אין לי כסף לזה. ומי שנותן לי כמה כרטיסים אז שיגיד לי מה הוא מעדיף ומה ההבדל העיקרי ביניהם תודה רבה לכולם ונתראה בשמחות

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. שלום, אני מתעניין יותר במקרן של Tom's, שפורסמה גם חדשה עליו, בעיקר בגלל שיש לי LCD SVGA של מחשב נייד, כלומר 800 על 600. המחשב הוא פנטיום 1 133 או 166 של טושיבה, 32 מגה זיכרון ש(תתפלאו) אין לי ממש צורך בו. ההבדל הגדול בינו לבין המסך שהשתמשו בו בסקירה הוא שאין לו כניסת D-Sub או DVI, כמו שאין לשום מחשב נייד (או שיש כאל עם? לא חשוב), הוא מקבל את האותות ישר מהמחשב. רציתי לדעת אם יש אפשרות שהוא יציג פלט וידאו ממקור אחר ואם אני אתקל בעוד בעיות שלא מפורטות בכתבה וגם לשאול אם מישהו הולך לנסות את המקרן הDIY הזה, כי הוא נראה ממש קל אם אין בעייה למישהו להפרד ממסך LCD (או שניים, אם אתם ודופקים את הראשון)

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  17. Started by NIRHA,

איזה כרטיס מסך עדיף ?? x1950pro עם ה- 512 זיכרון או x1950xt עם 256 זיכרון? תודה......

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  18. Started by MaoR_KilleR,

שלום חברה, רציתי לדעת איזה מסך \ חברות יציעו את איכות הצבעים הטובה ביותר + בהירות וניגודיות??. כי הבנתי שזמן תגובה לא חשוב........!! תודה מראש מאור

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  19. Started by MeUser,

יש לי לפטופ עם HDMI 1.4 אני רוצה להוסיף מסך של LG במפרט של HDMI איפו שרשום 21:9 aspect ratio support http://en.wikipedia.org/wiki/HDMI רשום שלא תומך המסך עם רזולוציה של 2560x1080 מה זה אומר בעצם? תודה

• 2 תגובות
    • 925 צפיות
  20. Started by ZoreK_ZetiM,

יש לי 6600GT של LEADTEK...כשאני משחק NEED FOR SPEED MOST WANTED הוא מתחמם לי ותוקע ת'מחשב... המצב של המארז שלי הוא כזה: חוץ מהמאוורר שעל המעבד וזה שעל הכרטיס עצמו אין לי מאווררים במארז בכלל... אבל המארז תמיד פתוח...משני הצדדים.. זה אף פעם לא עשה לי בעיות...(שיחקתי ככה גם QUAKE 4 ו HL2 וזה עבד חלק...) הוא מגיע לי לטמפ' של 80 ומשהו... מה צריכה להיות הטמפ' שלו ברגיל ??? ואיך אני פותר ת'בעיה של ההתחממות ???

21. Started by kikipipi,

שלום, הכרטיס הוא: GEFORCE GTS250 1GB DDR3 VGA/DVI/HDMI ומישו בבקשה יכול להגיד לי כמה הוא עולה?? והאם טוב טוב? כאילו הוא יריץ כל משחק עכשיו?? והוא לא ישן מידי? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  22. Started by imac,

בעצם השאלה שלי מה שונה בינהם לבין הסדרות הנמכרות יותר (GeForce אז TNT) נגיד מי יותר טוב GeForce 4 Ti4600 או Quadro4 900 XGL?

• 4 תגובות
    • 868 צפיות
  23. Started by asnast,

קיבלתי ב3DMARK 2001 תוצאה של 12435 http://service.madonion.com/compare?2k1=4829593 אם אני מריץ אותה על 800*600 אני מקבל 14162 מה עדיף

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום שלום התקנתי דריברים של אומגה ל RADEON 9800PRO שלי ואני עובד עם שני מסכים בסבבה. הבעיה שאני רוצה לראות עכשיו בטלוויזה - סרט - ואני לא מוצא איך להעביר את אחד המסכים לטלוויזה... עזרה PLEASE!!!

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  25. ז ככה, בהמלצתכם רכשתי את הכרטיס HD3650 שאמור לרוץ תחת לוח אם של חברת ASROCK מדגם ConRoe865GV. הכרטיס לא מזוהה, הגדרות ביוס נכונות בוודאות, הלוח פשוט לא מזהה שיושב שם כרטיס מסך חיצוני. הכרטיס נבדק במחשב אחר עם יציאת AGPX8 והוא עובד באופן תקין. ההרגשה שלי שיש כאן בעיית מתחים, וכשניסיתי להחליף ספק ראיתי שהספקים החדשים לא מתאימים מכיוון שיש להם יותר פינים בחיבור הראשי (20+4) בעוד שבלוח יש כניסה של 20 פינים בלבד, לא כולל כמובן החיבור הנוסף של 4 פינים הקטן שמחברים על הלוח. מה עושים? אני בטוח שהבעיה היא בגלל המתח, ואם הייתי יכול לחבר ספק של 20+4 פינים הוא היה עובד. אני אובד עצות זה בטוח, השקעתי 800 ש"ח והכל לחינם! נ.ב - עשיתי עדכון BIOS ללוח אם - עדיין לא תקין ניסית…

• 1 תגובה
    • 735 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.